|
Post by chereshka on Aug 23, 2022 9:47:02 GMT 2
Само ще оставя това тук. prikachi.net/image/LdGWLbИ това. prikachi.net/image/LdGZxxselestepan, не знам Господ дали има милост, ама поне ти имай, че така забавно смешно си написала поста си, че едва се сдържах да не прихна в смях, а работя с още хора в стая.... Александра яко се е окепазила, а беше така чаровна и индивидуална. На тази снимка ми прилича на Енджи Касабие.
|
|
|
Post by patrashkova on Aug 23, 2022 9:49:37 GMT 2
Изгледах къщата - Стела е абсолютно токсична злобарка. Не мога да я понасям. Разбра,че това със запалките е мисия и въпреки това не спря да кълне Виктория,че чак и кучето й щяла да отвлича ... Накрая Стефани като пусна се запалките да се разхвърчат по пода Стела се спусна да ги събира като Амгъл... Абсолютни my prescious vibes...
|
|
|
Post by scalestone on Aug 23, 2022 10:00:07 GMT 2
Само ще оставя това тук. prikachi.net/image/LdGWLbИ това. prikachi.net/image/LdGZxxselestepan, не знам Господ дали има милост, ама поне ти имай, че така забавно смешно си написала поста си, че едва се сдържах да не прихна в смях, а работя с още хора в стая.... Александра яко се е окепазила, а беше така чаровна и индивидуална. На тази снимка ми прилича на Енджи Касабие. На Енджи да приличаше, ехееее. На човек не прилича тук, то изпилен триъгълен нос (точно такъв й е и във видеа като я гледам, не е само филтър), то някакви "скули" дето само са минали покрай скули.... То какво ли не. Честно казано все повече разбирам защо Дани след раздялата си подсвирквал и бил друг човек, както тя каза. Вие представяте ли си човекът до вас нон стоп да е вманиачен на тема външен вид и да копира разни инста звизди? Че и на теб да ти пили, че не си като тях? Онази вечер пак им гледах видеото за апартамента, сега, след развоя на нещата, си давам сметка, че той още там на няколко пъти каза какъв му е проблемът. Но тя му каза, че тя си била добре с амбициите, той не бил наред..... Дано не развалят Габчо само, защото дори на Пепоната изцепките ще бледнеят пред това да превърнат това слънчево и умно дете в нищожество! Вени, честит рожден ден! Много здраве, щастие, късмет и любов!
|
|
|
Post by rachelgreeb on Aug 23, 2022 10:03:23 GMT 2
Честит рожден ден, Вени! Бъди най-вече здрава! Пожелавам ти да духаш само свещи Плесен, да пиеш само Моет, а хляба - естествено от Савини 😁 Весел празник! ❤️❤️❤️
|
|
|
Post by Deleted on Aug 23, 2022 10:09:59 GMT 2
Балане, забаламосан търтей такъв, простак и то в най-висша форма си ти и даже по тоя ти пост си личи колко си малоумен, комплексиран селяндур. Винаги ще си останеш и ще си селяндур дето си проси всичко, защото сега му се е паднало и не се знае до кога ще трае всичката тая “известност”. Имали професия, то всеки втори вече има образование ама имаш ли и един цял работен ден да видиш ще всъщност и чеп за зеле не става от двама ви с празните погледи и глави? На такива като теб евала никога и никой няма да направи, защото ти не даваш пример, а се правиш на много велик и виж ти колко си постигнал докато търкаш дивана и ако си мълчеше и не се хвалеше с малоумните си придобивки я изпросени или на кредит нямаше да дразнеш хората. И пак ще попитам от къде такива пари за Мерцедес на 5 години?? Edit: Хахахахха, смешкото си изтри сторито ама ПРОСТИТЕ сме по-бързи от теб да ти скрийншотнем хейта. Качете го в профила тоя льольо! prikachi.net/image/LdGkC7Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by plam on Aug 23, 2022 10:14:16 GMT 2
Биле с виШуу мола ти са 🤣🤣и какво от това?? Глупави сте като галоши и двамата и грам не знаете стойността на всичко,което ви се дава на тепсия БалаМчо. Голяяямоо хвалене колко работили,колко се трудили. Само вие работите,да...търтеѝ
|
|
|
Post by carolinebingley on Aug 23, 2022 10:21:37 GMT 2
За провинцията-аз изказах лично мнение на база своят опит(немалък брой години) и това, което съм преживяла. За мен животът в столицаа е гаден. И нали не е нужно да се хващате за думата"истински". Опитах чрез нея да изразя какво за мен значи да живея спокойно, нормално, свободно и "истински ". Не разбирам защо се смята за нападане на София, изказването на мнението, че не харесвам едното, а възхвалявам другото. Да дишам прах и мръсотия, да се вра в двустаен и детето ми да кашла прахоляка от строежите и да гледам блок до блок сутрин през прозореца вместо планина и шир за мен не хубав живот. Не мисля, че това ме прави странна. Разбира се, че и в София хората живеят хубав и добре, харесва си им. За някой това е олицетвоерението на хубав живот. За мен не е. И няма нищо странно в споделеното. Мисля, че тук сме достатъчно интелигентни за да схавнем какво съм имала предвид. Сега, знам, че може и да ме изтриете. Но не обичам да ми се преиначават думите. Мислех, че правилно са ме разбрали. Да, градът не е виновен за положението си. Обликът се определя от хората,които живеят там. Аз приемам всяка една гледна точка за истинска и искрено мнение. И не обобщавам. Защото всеки има право да живее, по напин, по който де чувства добре. Това е криене и да не споменаваш откъде си, за са звучи по - готино не ми е ок, за това се подхвана темата,заради Ивана.
|
|
|
Post by m12d on Aug 23, 2022 10:23:12 GMT 2
Гуци си е заключила профилаааа.... Как ще ѝ гледам сторитата сега... Плача..
|
|
|
Post by fairy777 on Aug 23, 2022 10:27:00 GMT 2
Айде и тоя щял да пише книга. 😁😂😱 За какво, как да си с изказ и поведение на циганин и въпреки всичко хората да те харесват,ли?🙆 /Кои хора, явно се досещате/ Мама Циц и за криндж не става вече. Верно това с детето на постелката беше кулминацията на видеото🤢 Написала Ковид в заглавието,щото няма какво друго да напише иначе. То само ядене и въргаляне. И тя вече се чувства длъжна да ни казва всеки път като й дойде цикъла. Аз си знаех,че обикалят по сбирки с българите там и затова не снима. Ей сега като захладнее ще се активизира с влоговете. Толкова хубави и горещи дни имаше в Германия...как не ги заведе на морето малко тия деца. Знам че беше казвала,че имат наблизо до града. Те затова на кадрите пред блока се държат като мауглита навън. Едното вика,крещи, абе не ми се мисли за хората живеещи около тях как ги гледат и какво си мислят за тях... Цяла година заложници на тоя апартамент.
Честит рожден ден на Вени! 🎉🎉🎉
|
|
|
Post by lama on Aug 23, 2022 10:34:51 GMT 2
Едва ли ще й е заключен дълго, явно цели набиране на последователи. Интересно дали би се навила да участва в Къщата на инфлуенсърите сезон 2, ще е първата изгонена.
|
|
|
Post by mar4eto12 on Aug 23, 2022 10:39:12 GMT 2
Може нещо да са я изобличили в impacKt Discord сървъра и затова откакто беше пуснат поста вчера - ни вопъл, ни стон. Сега шок, боНба, кризисно си затваря профила.
|
|
|
Post by veereto on Aug 23, 2022 10:44:29 GMT 2
Балане, забаламосан търтей такъв, простак и то в най-висша форма си ти и даже по тоя ти пост си личи колко си малоумен, комплексиран селяндур. Винаги ще си останеш и ще селяндур дето си проси всичко, защото свга му се е паднало и не се знае до кога ще трае всичката тая “известност”. Имали професия, то всеки втори вече има образование ама имаш ли и 1 цял работен ден да видиш ще всъщност и чеп за зеле не става от двама ви с прозните погледи и глави? На такива като теб евала никога и никой няма да направи, защото ти не даваш пример, а се правиш на много велик и виж ти колко си постигнал докатп търкаш дивана и ако си мълчеше и не се хвалеше с малоумните си придобивки я изпросени или на кредит нямаше да дразнеш хората. И пак ще попитам от къде такива пари за Мерцедес на 5 години?? Edit: Хахахахха, смешкото си изтри сторито ама ПРОСТИТЕ сме по-бързи от теб да ти скрийншотнем хейта. Качете го в профила тоя льольо! prikachi.net/image/LdGkC7Sent from my iPhone using Tapatalk И каква книга ще напише този? Колко дивана от Виденов ще изтъркат за една година? Аз пък не се чудя как са могли да си купят такава кола. Техния профил е също една рекламна брошура, всичко им е безплатно; дрехи, козметика, почивки, че и хараната на бебето. То така и аз мога да си купя нова кола. Инфлуенсъри били?! Тия кога ще се научат правилно да изписват рекламни лица? Просят си всичко и после "ама ние за вас го правим". Инфлуенсър в БГ - безполезен, мързелив и ограничен!!! Гането защо така си е заключила профила? Тя ми е дневната доза криндж. Явно ще търси начин да си променя статистиките. Едит: Вени, честит празник! Бъди много щастлива и все така креативна!
|
|
|
Post by Deleted on Aug 23, 2022 10:47:59 GMT 2
Честита да си, Вени! Бъди здрава, все така креативна и много цветна!
|
|
|
Post by Harmless Breeze on Aug 23, 2022 10:48:04 GMT 2
Честита да си, Вени! Само здраве, щастие и любов, и много инфлуенсърски моети и мусаки! 🎉✨
|
|
|
Post by carolinebingley on Aug 23, 2022 10:48:46 GMT 2
Вени, Честит празник! Междудругото гледах видеото ти за татуировките (да, знам че е старо). На мен ми беше много полезно, защото сега се колебая да си правя ли.
Исках и да те питам тази прическа, с която си била тогава как се води? Има ли етажи, черта ли е? Защото искам нещо подобно, но фризьорите изглежда не могат да ме разберат.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 23, 2022 11:06:04 GMT 2
Пълно затишие е тази сутрин. Затова ще споделя нещо за Телешопови от видеото, което Криси сподели преди няколко дни. Гледах видеото им с поредното Q&A. Знаете, че не ги гледам и като цяло имам неприятно мнение за тях, но относно отношенията им, все пак им казвам "евала!", защото са вече 10 години заедно и може би са от малкото инфлуенс двойки, които имат стабилна връзка. Вижда се напрежение между тях понякога, но е нормално да има и такива моменти. Създадоха си семейство, може да нямат сватба, но не изглежда никой от тях да напира за такава, дори ми се струва, че ако споменат сватба е заради партньорство или някакви очаквания на хората около тях.
|
|
|
Post by patrashkova on Aug 23, 2022 11:06:05 GMT 2
Вени,честит рожден ден! Пожелавам ти да си жива и здрава и винаги заобиколена от любими хора ❤️❤️❤️
Сега не издържах и пуснах да изгледам на клипа за колата на БалаМ, макар че вече знаех за какво иде реч,тъй като май-добрият ми приятел,който е луд фен на тема коли ми разказа надълго и нашироко. Този Балан е страшен смешник, бяхя го сравнили с мъжката версия на Богданска, защото целият му живот бил на бартер,но аз бих добавила,че има и нещо от Гергана в него...и той ми се вижда лъжливото овчарче. И какъв е той,че чак толкова да го спонсорират - ми то не се чу на Алекс някой да й е направил ремонт а апартамента без пари или пък на Тейчеви или дори на Попова или даже на Виктория- а всички те са далеееееч по-известни от него. За мен нещо лъже - даже си говорихме с моя бести дали пък не е дилър това момче,защото дори всичко да е на кредит,коя банка ще отпуска така кредит след кредит...
|
|
|
Post by Deleted on Aug 23, 2022 11:12:48 GMT 2
Честит празник, Вени! Здраве и щастие за теб ❤️
Падна ми ченето от селфито на Александра, прилича на кукла Барби-травестит.
Това, което двамата с Дани наричат “амбиция” всъщност са комплекси - да си амбициозен няма НиЩОо общо с александрината неспособност да си приеме носа, гърдите, челюстта, бедрата, скулите и т.н и т.н.
И да спре да пробутва комплексите си за “нека бъдем най-добрата версия на себе си”. От толкова подобрения, не остана нищо от оригиналната й версия.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 23, 2022 11:16:19 GMT 2
Венк,честит рожден ден! Пожелавам ти да си жива и здрава и винаги заобиколена от любими хора ❤️❤️❤️ Сега не издържах и пуснах да изгледам на клипа за колата на БалаМ, макар че вече знаех за какво иде реч,тъй като май-добрият ми приятел,който е луд фен на тема коли ми разказа надълго и нашироко. Този Балан е страшен смешник, бяхя го сравнили с мъжката версия на Богданска, защото целият му живот бил на бартер,но аз бих добавила,че има и нещо от Гергана в него...и той ми се вижда лъжливото овчарче. И какъв е той,че чак толкова да го спонсорират - ми то не се чу на Алекс някой да й е направил ремонт а апартамента без пари или пък на Тейчеви или дори на Попова или даже на Виктория- а всички те са далеееееч по-известни от него. За мен нещо лъже - даже си говорихме с моя бести дали пък не е дилър това момче,защото дори всичко да е на кредит,коя банка ще отпуска така кредит след кредит... И като добавим, че една съфорумка каза, че вземали доста евтино за реклама, просто няма от къде да имат толкова спестявания за апартамент+кола било то и на кредит. Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by vivian27 on Aug 23, 2022 11:19:32 GMT 2
Честита да си, Вени ❤️ Желая ти от всичко по много!
Балан щял да пише книга 😂😂😂😂
Сиса е безобразна. Ния болна и ги храни с една и съща лъжица 😳 А храната директно на столчето на Георги ми е абсурдно направо, ами сложи му в чинийка, не му хвърляй като на куче🤦🏻♀️ После как го беше проснала отвън на постелката, заедно с някаква дреха.. ама иначе защо били болни, ами как няма? Хигиената там е нулева! Затова и непрекъснато са болни и с ковид, защото ядат само боклуци и не спазват никаква хигиена.. потресена съм🤦🏻♀️ Сиса била много заета, защото била в цикъл. Представям си я лежаща на дивана и пред умиране, а мъжа и готви и гледа децата, щото жена му много заета..
Ама къде си ги намират тез Гошовци🤷♀️
|
|
|
Post by Почти безобидна on Aug 23, 2022 11:20:55 GMT 2
Тя Алекс се взе Субару и не се изтъкна така, тоя обаче не се спря. Пълен тъпак си е. Честита да си Вени! Всичко най-добро ти пожелавам.
|
|
|
Post by scalestone on Aug 23, 2022 11:29:07 GMT 2
Честит празник, Вени! Здраве и щастие за теб ❤️ Падна ми ченето от селфито на Александра, прилича на кукла Барби-травестит. Това, което двамата с Дани наричат “амбиция” всъщност са комплекси - да си амбициозен няма НиЩОо общо с александрината неспособност да си приеме носа, гърдите, челюстта, бедрата, скулите и т.н и т.н. И да спре да пробутва комплексите си за “нека бъдем най-добрата версия на себе си”. От толкова подобрения, не остана нищо от оригиналната й версия. Абсолютно! Ама иначе благодарим на хейтърите! И ми прави впечатление, че когато не е Габриел при нея, тя е нон стоп в Гърция или сега в Турция беше. Няма лошо, ама какво толкова дири там? Или и тя се търси в Гърция като Пепа в ЕХЕ?
|
|
|
Post by Раче Осмокраче on Aug 23, 2022 11:29:09 GMT 2
Честита да си, Вени! Здраве и много щастие ти пожелавам.
Момичета, много ме сърбят ръцете да си купя розовия бальон и да се посмея малко, но 30 лева са безобразно много. Дано устискам в книжарницата днес, че ще ходя да издирвам новата книга на Крис Картър, а в книжарница пръстите ми са особено широки.
|
|
|
Post by scalestone on Aug 23, 2022 11:33:21 GMT 2
Честита да си, Вени! Здраве и много щастие ти пожелавам. Момичета, много ме сърбят ръцете да си купя розовия бальон и да се посмея малко, но 30 лева са безобразно много. Дано устискам в книжарницата днес, че ще ходя да издирвам новата книга на Крис Картър, а в книжарница пръстите ми са особено широки. Раче, помоли някой да ти я прати от форума! Така се процедира тук, няма смисъл да пълниш белия джоб!
|
|
|
Post by Deleted on Aug 23, 2022 11:39:12 GMT 2
Гуци си е заключила профилаааа.... Как ще ѝ гледам сторитата сега... Плача.. Добре, че я следвам. Ето стори от последните минути. prikachi.net/image/LdGHtcГоспожица Гучи Експерт 👰🏻♂️
|
|
|
Post by Deleted on Aug 23, 2022 11:41:48 GMT 2
Петканова е смешна с тези корекции. Повърхностна и материална жена, която след развода е като развързана - все почивки, все яхтени партита. Габчо дори и накичен с бърбъри отгоре до долу прекарва време с майка си, колкото и 3те деца на Пепе. Майките им цяло лято обикалят от парти на парти, фокусират се първо върху нагона си, после децата.
Ивана и Боби са от малки градчета и явно й е някакъв комплекс за малоценност. Затова и Ивана бързо се е почувствала жител на столицата, а родния Радомир стана провинция. Не е проблем, че казва "провинция", а начинът, по който го казва. Това да й е проблема. За мен тя е тотално изчерпана, от години й наблюдавам деградацията - професионална и личностна. Не може да чакаш мъжа ти да сготви, почисти, изведе на разходка бебе, жена и куче, а ти само да лежиш на дивана. Професионално - нещата са много зле, не само е изчерпана, но и прибягва до най-долните манипулации с цел да предизвика емоция.
Полина ми е също криндж. И Патрик подобно на Боби е абсолютен чехльо, но на друго ниво. Поля бая неща подобри по себе си, 2 коли смени, често ходи на вечеря с приятелки, редовни почивки по женски, през деня разкрасителни процедури, а мъжа й помага с децата. Очаквам скоро Патрик да плати и за нов нос.
|
|
|
Post by Foxy on Aug 23, 2022 11:42:26 GMT 2
Честита да си, Вени! Здраве и много щастие ти пожелавам. Момичета, много ме сърбят ръцете да си купя розовия бальон и да се посмея малко, но 30 лева са безобразно много. Дано устискам в книжарницата днес, че ще ходя да издирвам новата книга на Крис Картър, а в книжарница пръстите ми са особено широки. Раче, подарявам ти розовия шедьовър. Ако искаш драсни ЛС 😉
|
|
|
Post by jeri on Aug 23, 2022 11:52:25 GMT 2
Изпуснах доста страници отново, но ще опитам да наваксам. Пепе пак с доволни читатели от книгата, сигурно пише 2рата вече. С Иво какво стана? Ивана съм изпуснала какво се е изцепила. Поля само реве, а си живее живота по заведенията. И аз очаквам нови интервенции, добре че е Патрик да плаща всички капризи.
|
|
|
Post by mar4eto12 on Aug 23, 2022 12:00:18 GMT 2
Гуци си е заключила профилаааа.... Как ще ѝ гледам сторитата сега... Плача.. Добре, че я следвам. Ето стори от последните минути. prikachi.net/image/LdGHtcГоспожица Гучи Експерт 👰🏻♂️ Гане, това е написано вчера малко преди да бъде пуснат постът в Инстаграм, дай нещо по-прясно.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 23, 2022 12:14:58 GMT 2
Аз съм от миналия век, затова ми простете тъпия въпрос: скрийншотът на Гана от какво приложение е? Подозирам телеграм, но го нямам и не знам дали изглежда по този начин.
Изглежда супер нагласено. Вижда се, че тя е писала нещо в чата и явно е изпросила публична похвала.
Сигурно е impacKt групата им
|
|