|
Post by alexa07 on Aug 23, 2022 12:20:05 GMT 2
Гуци си е заключила профилаааа.... Как ще ѝ гледам сторитата сега... Плача.. Добре, че я следвам. Ето стори от последните минути. prikachi.net/image/LdGHtcГоспожица Гучи Експерт 👰🏻♂️ Чакайте сега, аз ли съм нещо сбъркана или когато човек ти препоръча някой експерт, това означава, че ти си доволен от предоставената услуга, т.е. приложил си наученото и има налице някакъв положителен резултат 🤔 Въпросната "много доволна" тепърва ще прилага уроците на Гучи, ама иначе вече я е провъзгласила за експерт 🤣 (едит: сега като погледнах задрасканата снимка, май е въпросния 😅) Вени, честита да си, здрава и удовлетворена от живота!
|
|
|
Post by sunny94 on Aug 23, 2022 12:26:11 GMT 2
Мисля, че сега е подходящ момент да разкрия, че познавам Балан бегло. Миналата година някой тук беше коментирал, че спи до обяд. Уви, точно в онзи момент беше в отпуск, така че мисля, че има правото поне тогава да спи колкото си пожелае. Явно виртуалният му образ се различава от реалния, защото на мен не ми е направило впечатление да е надут или нещо такова. Знам, че имаше интерес да помага на деца в неравностойно положение. Като инфлуенсър също е доста търсен и не ми се струва невероятно да може да си позволи по-скъпа кола.
|
|
|
Post by ОригиналенНикнейм on Aug 23, 2022 12:26:41 GMT 2
Вени, Честит празник! Междудругото гледах видеото ти за татуировките (да, знам че е старо). На мен ми беше много полезно, защото сега се колебая да си правя ли. Исках и да те питам тази прическа, с която си била тогава как се води? Има ли етажи, черта ли е? Защото искам нещо подобно, но фризьорите изглежда не могат да ме разберат. Доколкото си спомням си е стандартна черта. Водеше се long bob мисля
|
|
|
Post by Deleted on Aug 23, 2022 12:39:48 GMT 2
Аз съм от миналия век, затова ми простете тъпия въпрос: скрийншотът на Гана от какво приложение е? Подозирам телеграм, но го нямам и не знам дали изглежда по този начин. Изглежда супер нагласено. Вижда се, че тя е писала нещо в чата и явно е изпросила публична похвала. Сигурно е impacKt групата им Приложението е Discord.
|
|
|
|
Post by peacock on Aug 23, 2022 13:12:28 GMT 2
Честита да си, Вени! Здраве и много щастие ти пожелавам. Момичета, много ме сърбят ръцете да си купя розовия бальон и да се посмея малко, но 30 лева са безобразно много. Дано устискам в книжарницата днес, че ще ходя да издирвам новата книга на Крис Картър, а в книжарница пръстите ми са особено широки. Раче, помоли някой да ти я прати от форума! Така се процедира тук, няма смисъл да пълниш белия джоб! Аз също моля някой да ми я прати, че не искам да спонсорирам въздуха за следващия балон Изпратено от моят SM-A415F с помощта на Tapatalk
|
|
|
Post by B𝕒н𝕦л𝕦я* on Aug 23, 2022 13:23:16 GMT 2
Пепка и Иво не могат да се разберат кой да качва сторито, бейби 😂
|
|
|
Post by zahir on Aug 23, 2022 13:31:26 GMT 2
|
|
|
Post by sunny94 on Aug 23, 2022 13:32:47 GMT 2
Гледам "Къщата на инфлуенсърите" и на играта с въпросите ги питат, кой българин бил спечелил "Оскар". Ако някой от продукцията чете, да знае, че такъв българин няма. Димитър Маринов не е печелил наградата на негово име.
Йоанна пък после се изцепи в спалните, че Дъблин била столицата на Финландия...
|
|
butterfly
God
I'm not anti-social, I'm anti-idiot.
|
Post by butterfly on Aug 23, 2022 13:33:58 GMT 2
Пепка и Иво не могат да се разберат кой да качва сторито, бейби 😂 Леле, как провлачено говори Пепка…😀😃😃 Няма вече мило, има бейби! Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by aleya on Aug 23, 2022 13:35:07 GMT 2
Момичета, нямате смогване... Започвам по ред на номерата 🤭
Балан и Надежда са някаква реплика на инфлуенсъри, не знам кой сериозен бранд би работил с тях дългосрочно. Голямо превземане, голямо нещо. Много от нас са живяли в лишения в детството си, разбира се, всички се стараем да подсигурим по-добър живот за децата си, но това постоянно изтъкване как са изстрадали всичко ми идва в повече. Не ги следвам, излизат ми в експлор страницата или клюките ги научавам от тук.
Ивана отдавна е безинтересна, скоро и от Ютуб мисля да я отследвам. Качва с 2 месеца закъснение, ако изобщо качи. Най-полезна ми е заради промокодовете на детски неща, възползвам се.
Пепитка дори не знам как да я коментирам вече. Жалко поведение на (с извинение) неначесана тийнейджърка-друсалка. И комшиите вече сигурно знаят, че се мъкне с Иво, не знам защо не излезе да го приключи този фарс с Филяка. Интересно ми е, ако реши да се завърне към влогърството, как ще се развие кариерата й. Дали ще има голям отлив от абонати? Дали ще смени посоката на съдържанието си?
Шопови, за разлика от мнозина от вас, аз страшно ги харесвам. Да, получават много помощ, да, имат трески за дялане, но рекламите им почти винаги са на много високо ниво, имат стабилна връзка и очевидно се обичат много, имат прекрасно, добре гледано детенце. Мнозина мечтаят за този живот.
П.П. тръгнах да пиша за новото стори на Иво, в което се чува наша Тонка как суфлира, но съфорумката ме изпревари. 😃
|
|
|
Post by zahir on Aug 23, 2022 13:39:26 GMT 2
Пепа супер ясно се чува в на Иво сторито, баси досадната, гадна женичка, тоя глас не може да се сбърка
|
|
|
Post by Victoria on Aug 23, 2022 13:44:48 GMT 2
Само аз ли чувам " Това си е за мое стори бе,бейб" на сторито на Карамана? А Пепе казва "Аз ще ти го пратя ,но с хубаво качество"
|
|
|
Post by smiley on Aug 23, 2022 13:44:52 GMT 2
Да, искала да му прати с хубаво качество, разбираш ли. Доста досадно звучи Пепе.
Видях че поста на Гана го е харесал бившия и едно момче, което следва Импакт. Има нещо в Ганюш и други хора са я надушили.
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by Deleted on Aug 23, 2022 13:46:34 GMT 2
За сега смятам, че реакцията на Никола е адекватна и ще чакам да видя, как ще се развият нещата напред във времето.
Пепа и Иво се скъсаха с тия сторита с ядене. Грозна гледка са, но поне можем да сме спокойни, че тя ще му прати кадри с хубаво качество. Не съм специалист в тази сфера, но то не е и необходимо, за да кажа отговорно, че Пепе не е добре психически. Няма нищо срамно след всичкия батак, който надроби да не знае какво да направи, как да постъпи, да е объркана и уплашена. Не е щастлива с Чехляка, но имат малко дете. От друга страна и Сиена беше малка, като се разведоха с Ф2 и бързо бързо "тати" стана Чехляка. Видя се, че моделът на връзки запознанство-гаджосване-забременяване в рамките на под година, не е успешен. Най-вероятно в целия й объркан свят, тя не може да разсъждава трезво и да види, че връзката с момче на 25 години не е най-адекватното нещо, когато ти си на 32 с 3 деца от двама различни мъже... Тук обаче не ми е ясно, къде са цялото й семейство в тази картинка. Да, наясно съм, че гледат децата й, обаче не ми е ясно, как никой от бившите й мъже, приятелски кръг и семейство не вземе мерки. С гледане на децата ту при единия мъж, ту при другия и при родителите й, те все едно й казват "давай, живей както си искаш и сътворявай поредния батак"... Същата история като с Гането. Но айде, Гането само лъже, че не тъне в мизерия. Който луд се вързал на "курса й", вързал се и до там. Не е народила 3 деца, не е обвързала никого с простотиите си.
|
|
|
Post by mrsg1986 on Aug 23, 2022 13:47:21 GMT 2
Пепа супер ясно се чува в на Иво сторито, баси досадната, гадна женичка, тоя глас не може да се сбърка Точно това току-що гледах. Сторитата им ми излязоха едно до друго по случайност. Тя иска да снима очевидно менюто, а той ѝ казва: “Това си е за моето стори, бе бейби.” Даже Не се крият никак вече.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 23, 2022 13:47:22 GMT 2
Според мен момчето изобщо не е разбрало смисъла на поста и на коментарите. Той го чете все едно има измамени, които са й платили и не са получили услуга.
|
|
|
Post by cloudedmind on Aug 23, 2022 13:48:37 GMT 2
Сторито на Карамана *снима менюто на Бара, озаглавено Махмурлук* Иво: Това си е за мое стори бе, бейби! Пепа: Трябва да ги пратим с хубаво качество, разбираш ли?
Смисълът е, че те са там, за да рекламират заведението, Карамана си снима менюто ей така да си го качи и Пепка му прави забележка, че трябва кадрите да са с хубаво качество и да не снима просто ей така.
Ужасна жена, представям си я как пили нонстоп. Обзалагам се, че Филяка я е зарязал, а не тя него.
|
|
|
Post by ivkasmile on Aug 23, 2022 13:50:55 GMT 2
Пепон с пресилен шопски акцент и провлачен глас в сторито на Иво, Бейби. Леле майко, не разбирам как изобщо е възможно всичко това! Умът ми не го побира, честно!!
|
|
|
Post by abc on Aug 23, 2022 13:54:13 GMT 2
Импактаджиите как не са надушили форума още, ще падне купон като прочетат тук колко е луда Гергуца.
Досега май никой не е споменавал Withlovegergana. Като къдрава версия на Валери е, хубаво телце, шарени дрешки и нон-стоп екзотични екскурзии. Кой я спонсорира нея, няма вид да работи нещо. Странното е, че е с много малко последователи.
|
|
|
Post by vivian27 on Aug 23, 2022 13:56:10 GMT 2
Ама то сигурно е гласът на някоя братовчедка на Иво, нали ? Някой друг още да си мисли, че въпросните са си приятелски семейства, м?
За мен Пепе сама гони мъжете си, просто защото е властна и контролираща. И явно не и се получава и просто мъжете си тръгват от живота и🤷♀️ Разбира се, това е само теория и съчинения по картинки.
Че не е нормално жена с 3 деца да кръстосва цялата държава сама, не е. Но за нея винаги ще се намери оправдание- ама това и е работата.. ами щом си родител, работата ти е да си гледаш децата и да им даваш пример в живота. А ти, Пепке си пример как да НЕ се прави. Толкоз.
|
|
694 posts
Member is Online
|
Post by yanp20 on Aug 23, 2022 13:58:06 GMT 2
Няма ли кой да каже на Анастасия как правилно да поставя коланите на детето? Разбирам, че бърза за процедурки, но е за негов комфорт и безопасност. Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by mrsg1986 on Aug 23, 2022 14:09:11 GMT 2
… и след сторитата от Махмурлука веднага стори с Матиас, изпратено ѝ от Филяка. Изпитвам срам и гняв като ги гледам. Горките деца и жалко за заблудената аудитория, а тя не е малка.
|
|
|
Post by likearose on Aug 23, 2022 14:12:08 GMT 2
Ох и аз идвах да пиша колко досадно звучи Пепче в сторито на Иво. Ще си качва каквото иска човека... Баси. Почна и тя да разбира от качество.
А иначе, според мен те изобщо не се крият. Тя нещо не дава гласност на връзката, но определено не се крият.
|
|
|
Post by scalestone on Aug 23, 2022 14:16:03 GMT 2
Импактаджиите как не са надушили форума още, ще падне купон като прочетат тук колко е луда Гергуца. Досега май никой не е споменавал Withlovegergana. Като къдрава версия на Валери е, хубаво телце, шарени дрешки и нон-стоп екзотични екскурзии. Кой я спонсорира нея, няма вид да работи нещо. Странното е, че е с много малко последователи. Валката може само да мечтае за такова тяло, според мен! Супер е мацката! Иначе, да, нейна къдрава версия е в много отношения! А тази мацка някой следи ли я? Мноооого ми е красива в лице!!!! instagram.com/maggie_paunova?igshid=YmMyMTA2M2Y=
|
|
|
Post by fairy777 on Aug 23, 2022 14:26:52 GMT 2
… и след сторитата от Махмурлука веднага стори с Матиас, изпратено ѝ от Филяка. Изпитвам срам и гняв като ги гледам. Горките деца и жалко за заблудената аудитория, а тя не е малка. Той Матиас е с тях, защото се вижда интериора на заведението.🤡
|
|
50 posts
Member is Online
|
Post by vivi on Aug 23, 2022 14:35:55 GMT 2
Не знам дали го чухте, когато на Пепе им носят основните (бургера и някакви царевици), на второто стори точно в началото готвачът започва да обяснява за царевиците какво са точно и Иво казва "джойнт". С две сторита потвърдиха 2-вете неща, които се спекулират тук от толкова време но уж са само празни приказки...
|
|
|
Post by zahir on Aug 23, 2022 14:41:02 GMT 2
|
|
|
Post by scalestone on Aug 23, 2022 14:50:46 GMT 2
Самоцитирам се, но се загледах в биото й и има линк към канала на ikakvo. Явно има/имало е някакво реалити Следващият инфлуенсър на България. Ако сте го коментирали, а аз не помня, се извинявам. Момичето обаче е страшно фотогенично и ми е много красиво, а не личи да има намеси!
|
|
|
Post by carolinebingley on Aug 23, 2022 14:51:05 GMT 2
Мен много ме изкефи сторито на тази Веселина за Пепа. Не е моята чаша чай доколкото й видях профила, но браво за това стори. Ани приказната ако издаде и тя готварска книга или направи нещо ново за продаване ще се гръмна вече. Много креативна всички бре, много идеи, много нещо.
Тази Мария- Магдалена - ето това е хубаво момиче! Малко прекалено моделски са ми снимките й, но е красива. Нашите пасти ще ядат пред нея. А и с хубаво име🙂
|
|