|
Post by Kalisa on Aug 23, 2022 14:55:04 GMT 2
|
|
|
Post by barbiedi on Aug 23, 2022 15:05:27 GMT 2
Пъпкаджийска е толкова гнусна и мазна на сторитата с храната - то мляскане, то лигавене. Да му се отяде на човек.
БалаМови са страшни лицемери. Ти ако знаеш и 2 и 200 ще си правиш сметка на парите. Няма да се хвърляш на най-скъпото като пълен комплексар. Качил 5 сторита, в които показва парцали и изрично подчертава марките и в следващото отново сълзлива история от детството, в която междудругото споменава, че той не парадира с това което има. Логика? Няма! Вярно, аз съм от ПРОСТИТЕ дето им завижда, забравих.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 23, 2022 15:09:54 GMT 2
Бейб-а и друсалката Иво да престанат да се излагат по тия сторита. То е ясно, че не се крият вече ама Пепа уж “сама” на хотел, а като отиде на заведение ѝ носят 2 порции и сервитьора през цялото време зяпаше човека до нея, доста нелепо.
За жалост съм блокната от втория ми профил от Радка иначе се бях нагласилада ѝ пиша, че даде заявка да не снима детето, а всеки ден има негова крийпи снимка с емотикон на лицето. На никой не му пука какво боди носи детето ѝ, всяко дете расте не е само нейното. Би ми било интересно да я видя какво ще каже или само ще блокира отново. Ако някоя съфорумка не ѝ пука да я блокира или има няколко профила нека я попита. 😄
barbiedi, Пъпкалджийска.. евала, харесва ми! 😂
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by fif on Aug 23, 2022 15:15:35 GMT 2
Това момче не може ли да ни съдейства срещу Гана?. Обаче тя много бързо се покри и затвори профила си след публикацията.
|
|
|
Post by selestepan on Aug 23, 2022 15:22:00 GMT 2
Ако някоя съфорумка изпусне прословутите сторита на Караманчи и Пепелджийзъс - остават записани за архивите на форума (увеличила съм специално звука, за да се насладим на "бе, бейби" на 2ра секунда и "джойнт" на 49та секунда) streamable.com/hg0oppПП. Мъжът, дето сервира, им представя храната с уверенията, че може да "връща мъртвите", и някакви плодчета "ги връщат обратно в играта". Тея неща как да ги разбираме? 😅
|
|
|
Post by veereto on Aug 23, 2022 15:22:27 GMT 2
Това момче не може ли да ни съдейства срещу Гана?. Обаче тя много бързо се покри и затвори профила си след публикацията. Този път явно е имало някава реакция и от хората, които ѝ вярват, защото досега не си беше заключвала профила. И аз това си мислех за момчето, дали не би споделил нещо повече за нея
|
|
|
Post by carolinebingley on Aug 23, 2022 15:22:42 GMT 2
Тая пък Стамена Дасева само гъзове и скали. Последвах и отследвах. Изобщо не ме кефи. Има някои красиви снимки сред природата. Обаче напоследък само се гъзорчи и рязмята тая коса. Едно и също по всички профили.
|
|
|
Post by cloudedmind on Aug 23, 2022 15:33:27 GMT 2
ПП. Мъжът, дето сервира, им представя храната с уверенията, че може да "връща мъртвите", и някакви плодчета "ги връщат обратно в играта". Тея неща как да ги разбираме? 😅 Нали името на менюто е "Махмурлук", явно това е концепцията - че тия ястия могат да те съживят след тежка вечер. Иначе от ресторанта идеално са нацелили Пепка да ги рекламира, рядко се среща такова попадение.
|
|
|
Post by Раче Осмокраче on Aug 23, 2022 15:36:19 GMT 2
Ама мусакаджийки, вие веднага извадихте дума на Пепка, че си пада по агнешко - тя просто го учи как да си развива профила Един вид, спасява Фиво от Гането й Капитонкина. Аз очаквам скоро да има видео за преструктурирането - Септември все Пепка ще трябва да каже защо Матиас и Филяка са в Бургас, а тя с датските принцеси - в по-добрия случай, на Рударци. Понеже тук на няколко пъти се споменаха родителите на Пепе - аз не мисля, че те могат да направят каквото и да е, а гледат децата, защото реално майка им едва ли е в състояние да им предостави подобна, адекватна грижа. Така че, мисля, че от гледна точка на децата, това в момента е по-добре за тях.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 23, 2022 15:39:24 GMT 2
Пепето да продава апартамента, той е прокълнат явно, тръгна да го прави с Ф2, заживя с Ф3 и след няма и 1 година се разпърдяха и сега ако заживее и с фИво там ще е върха на сладоледа.
|
|
405 posts
|
Post by Brownie 🎀 on Aug 23, 2022 15:43:37 GMT 2
Малееее, тия сторите с Пепа и Иво са топ. Благодаря, че сте ги качили. А бившият на Гана ме срази
|
|
|
Post by Ladybug_ on Aug 23, 2022 15:46:03 GMT 2
Балане, забаламосан търтей такъв, простак и то в най-висша форма си ти и даже по тоя ти пост си личи колко си малоумен, комплексиран селяндур. Винаги ще си останеш и ще си селяндур дето си проси всичко, защото сега му се е паднало и не се знае до кога ще трае всичката тая “известност”. Имали професия, то всеки втори вече има образование ама имаш ли и един цял работен ден да видиш ще всъщност и чеп за зеле не става от двама ви с празните погледи и глави? На такива като теб евала никога и никой няма да направи, защото ти не даваш пример, а се правиш на много велик и виж ти колко си постигнал докато търкаш дивана и ако си мълчеше и не се хвалеше с малоумните си придобивки я изпросени или на кредит нямаше да дразнеш хората. И пак ще попитам от къде такива пари за Мерцедес на 5 години?? Edit: Хахахахха, смешкото си изтри сторито ама ПРОСТИТЕ сме по-бързи от теб да ти скрийншотнем хейта. Качете го в профила тоя льольо! prikachi.net/image/LdGkC7Sent from my iPhone using Tapatalk Ох тоя малоумен Балан.Работа било.Айде да не се ежи,че е работа.Ако истински работеха,щеше да го споменат и кажат,ама нали ги знаем колко са кухи и двамата .Това,че са завършили нещо и имат хартийка,не ги прави работни млади хора.Селянин прост.Без извинение.И д казваш на сина си "шебек",мега селяндурското Едит:Още по-ниско интелигентно е да казва ,че едва ли не хората завиждат и не могат да постогнат това,което водиш ли те са постигнали.Какво са постигнали?Креватни умения ?Или опит в сферата на излагацията ? Истинските постижения,истински изкараните пари ,умения,стаж ,истинската работа и т.н я постогаме ние- нормалният човек,който е тръгнал да следва цели и мвчти,мотивиран и не чака на хляба мекото ,не се излага и наистина се труди-ей тези две ръце и със сивото вещество,което Балан и си е нямат. Както една приятелка обича да казва "За ниаква чепка за грозде не ставате".И те така
|
|
|
Post by ivkasmile on Aug 23, 2022 15:48:28 GMT 2
И какво? Филячето измаменото камиличе изигра ролята на подлога и детегледачка и вече не е нужен. Пепа е психопат. Тя и Ф2 не заслужава така като я гледам.
|
|
|
Post by lyra on Aug 23, 2022 15:50:40 GMT 2
ПП. Мъжът, дето сервира, им представя храната с уверенията, че може да "връща мъртвите", и някакви плодчета "ги връщат обратно в играта". Тея неща как да ги разбираме? 😅 Явно са изглеждали доста зле след безкрайна нощ пълна с магистрали и алкохол..притеснил се човека.
Само не разбирам, ако Матиас наистина е с тия двамата, как Пепа си позволява да друса...Дано има някъде скрита баба да гледа детето, че Пепа едва ли е адекватна. А на Фиво сигурно му е през..ръката за малкия
|
|
|
Post by fairy777 on Aug 23, 2022 15:56:50 GMT 2
Е, че те сами си се гледат децата. Стига да сте млада майка под 30 всичко се нарежда 😂😁🙈🤡
|
|
|
Post by Deleted on Aug 23, 2022 15:59:13 GMT 2
Пепе спомена ли къде София е записана в първи клас? Предполагам в София. Това изобщо не би било проблем за нея от септември да се завърне в апартамента с момичетата, нали и Карамана живее в СФ. През деня и без друго ще е свободна да развива профила му, пък вечер ще го играе майка, освен уикендите. Аз обаче подозирам, че семейството ще прати Иво скоро (или той ще отпраши) към северните си приятели отново.
|
|
|
Post by Marsia on Aug 23, 2022 16:01:24 GMT 2
Предполагам, че Боби е от Козлодуй. Sent from my iPhone using Tapatalk Не, не е. Щеше да се е чуло,че си имаме известна инстаграм снаха 😂 Ние ли се оказахме тази срамна иванина провинция хаха а пък уж Атомната столица на България 😋
|
|
405 posts
|
Post by Brownie 🎀 on Aug 23, 2022 16:04:22 GMT 2
Вече си представям семейните вечери у Пепе така - на голямата кръгла маса седят Ф2 с датчанките, Ф3 с Матиас, Иво и до него седи Пепа с надут корем Edit: Бях написала със датчанките, вместо "с". Бях тръгнала да пиша София и Сиена
|
|
|
Post by dynanamite on Aug 23, 2022 16:04:58 GMT 2
Бившата скала да не се срамува и да сподели някоя пикантерийка от кухнята. 🤭
|
|
|
Post by cloudedmind on Aug 23, 2022 16:08:06 GMT 2
ПП. Мъжът, дето сервира, им представя храната с уверенията, че може да "връща мъртвите", и някакви плодчета "ги връщат обратно в играта". Тея неща как да ги разбираме? 😅 Явно са изглеждали доста зле след безкрайна нощ пълна с магистрали и алкохол..притеснил се човека.
Само не разбирам, ако Матиас наистина е с тия двамата, как Пепа си позволява да друса...Дано има някъде скрита баба да гледа детето, че Пепа едва ли е адекватна. А на Фиво сигурно му е през..ръката за малкия
Според мен Матиас изобщо не е с тях, а качва клипчета, пратени ѝ от Филяка - иначе щеше да качи поне един кадър как тя го е гушнала.
|
|
|
Post by sweetpotato on Aug 23, 2022 16:08:45 GMT 2
Тази Мария ПГ да й имам и претенциите...показала с какво маже бебе на 2 месеца. Първо бебета под 6 месеца не се мажат, второ сериозно ли със слънцезащита на Здраве. Поне вземи нещо по-изчистено и само с минерални филтри егати.Иначе е много хай с мезонет и т.н.Пикла
|
|
|
Post by Раче Осмокраче on Aug 23, 2022 16:08:50 GMT 2
Вече си представям семейните вечери у Пепе така - на голямата кръгла маса седят Ф2 със датчанките, Ф3 с Матиас, Иво и до него седи Пепа с надут корем И Романо припява отстрани
|
|
|
Post by Deleted on Aug 23, 2022 16:11:37 GMT 2
Тя, Пепе ако друса от зимата вече бая ще да е вдигнала дозата и да се е обиграла. Сигурно е стигнала нивото, в което се чувства уверена в себе си макар тоя шит, който е поела. Нямате ли познати полицаи в района? Интересно ми е дали ще успее да се измъкне от рутинна проверка на пътя. А Ф3 не е за жалене, изобщо. С какъв акъл дава детето на Пепе и Карамана, след катто няма начин да не е ставал свидетел на
|
|
|
Post by Deleted on Aug 23, 2022 16:15:25 GMT 2
Инстаграм профила на темата определено се раздвижи тези дни с поста за Гергана. Щом дори Никола е решил да пише, започва да става интересно.
Според мен поста за Ивана, който написа Марчето също трябва да се качи. Както писах, като човек с животни, намирам за отвратително това да търси внимание и гледане на гърба на болното й кученце...
50/50 съм и за пост относно Попова и едрехи. Това, че "гроздето" е кисело не е повод да плюе сайта. Като й изпращаха парцали от shein си траеше и ги величаеше. Като гледам Капитонова си изглежда топ в дрехите от едрехи.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 23, 2022 16:20:25 GMT 2
Айдее фИво изтри сторито..
|
|
405 posts
|
Post by Brownie 🎀 on Aug 23, 2022 16:21:20 GMT 2
Ади, Никола коментар ли е писал? Не видях под поста, а ми стана интересно.
|
|
|
Post by unknown23 on Aug 23, 2022 16:23:04 GMT 2
Минавам да кажа,че сторито на фИво е изтрито вече 😂 Сигурно като се е поосвестил от каквото взимат двамата е решил да го махне. Все пак тези манджи дето им сервираха “връщат от оня свят” или каквато простотия каза този топ шеф. Кога е писал Никола на инстаграм профила? Интересно ми е дали не са направили някакъв коментар пред Гана за написаното и тя да си е заключила профила тогава…
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
butterfly
God
I'm not anti-social, I'm anti-idiot.
|
Post by butterfly on Aug 23, 2022 16:28:49 GMT 2
Предполагам, че Боби е от Козлодуй. Sent from my iPhone using Tapatalk Не, не е. Щеше да се е чуло,че си имаме известна инстаграм снаха 😂 Ние ли се оказахме тази срамна иванина провинция хаха а пък уж Атомната столица на България 😋 Ахаха, не знам, за Ванче всичко извън панелката в Младост, е провинция…😀 Иначе аз смятам, че визираше Радомир, защото отидоха при нейни роднини. А предположението ми за Козлодуй е на база врачански изрази, които вметва от време на време Боби. Заради работата ми, често пътувам в областта и съм се наслушала на местна реч. Може и да е от Враца. Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by ☀ on Aug 23, 2022 16:29:38 GMT 2
Айдее фИво изтри сторито.. Послушкото на кака той бе ❤️
|
|
|
Post by Deleted on Aug 23, 2022 16:42:01 GMT 2
|
|