|
Post by Harmless Breeze on Sept 2, 2022 10:04:57 GMT 2
Аз все още имам достъп до качените снимки от съфорумката, понеже гледах пт телефон, и се е запазил линка. Не знам дали е удачно от моя страна да ги споделя.
|
|
|
Post by ☀ on Sept 2, 2022 10:05:05 GMT 2
Също така пишеше, откъде е събрала пари да се изнесе на квартира през 2015та, дори родителите й не са знаели, или във Ф2 е видяла възможност и веднага му се е лепнала. Как продължава с лъжите и разиграва едни и същи схеми от години, а те не работят. Как скача от мъж на мъж, а го изкарва все едно следва интуицията си.Хората, които са я познавали в Дания още помнели какво е правила. Снимката й беше потресаваща за мен, точно олицетворение на това, което е, а не как се представя пред хората сега. Няма да качваме 3ети (новия правопис) лица разбира се, не е коректно спрямо тях, но стара снимка на Пепи е ок предполагам. ibb.co/TwhpYVZ
|
|
|
Post by Deleted on Sept 2, 2022 10:10:41 GMT 2
Аууууу, еб@ти пикантериите! У наше село анонимките не ги вземат на сериозно, колкото и да са спайси. Или спейси в конкретната ситуация!
|
|
|
Post by jeri on Sept 2, 2022 10:10:49 GMT 2
Полина и аз се възмутих вчера, а не съм от моралистите. Постоянно е на обяд /вечеря с приятелки, събития, а в същото време реве и хич не ми изглежда стабилна психически. Има някакъв проблем при нея и колкото и тунинг да прави очевидно не помага. Хич не е майка, която си гледа децата съвсем сама или с мъжа си и не разбирам това жалване. Даже Макси ходи на детска градина, поне като не е болен. Дано намери мир със себе си, че да не стане като Пепе до другото лято. Тази Ая къде живее сега? Не я следя.
|
|
|
Post by dynanamite on Sept 2, 2022 10:17:10 GMT 2
Хахаха и Деничка скача с бясна скорост в тренда... Това момиче е толкова нелицеприятно, като започнем от ужасните мигли (имам чувството, че са напластени с прахоляци и спирала, бляк), татуировките ѝ са манджа с грозде и я правят някак грубовата, начинът на обличане е тип "размъкнат бездомник", няма капка мозък в кратуната си и за капак като я гледам ми се струва , че е злобна сухарка с огромно его. 😶😷 🐍
|
|
|
Post by Раче Осмокраче on Sept 2, 2022 10:27:12 GMT 2
И откъде е събрала пари за квартира? И какви са схемите? Аз нещо не разбрах. А 2015 е била някъде на 25-26, нормално е хората вече да живеят на квартира тогава, Пепка не е ли работила, завършвайки на 22?
|
|
|
Post by Deleted on Sept 2, 2022 10:32:35 GMT 2
Полина изглежда гнусно и жалко на тези сторита, поклащайки се опиянена, може би и напушена, облеклото потрес. Силиконът й не й прави услуга, все по-трътлеста изглежда и подчертава недостатъците й. А чехьото й пореден ден и нощ седи вкъщи и гледа децата, поддържа апартамента и осигурява прехраната. Според мен е скоро ще почне да кръшка на Патрик. Очевидно я натоварва времето с децата и него, не се чувства добре в кожата си, ежедневно си намира оправдания да избяга за няколко часа от децата и чехъла. явно нон-стоп излизанията с приятелки, почивки, концерти вече не помагат. Сега ще пробва да пуши конопено масло. Ако и това не помогне после ще намери някой жребец да я ощастливи Карамана може да я уреди с медицинска марихуана.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 2, 2022 10:42:52 GMT 2
Еее, изпуснах и аз..
Да не е пласирала тревица? о.О
|
|
|
Post by Морско_момиче on Sept 2, 2022 10:44:27 GMT 2
В калабалъка покрай Пепита да не пропуснете, че Гането си е отключила профила 🥳
|
|
|
Post by chikitta on Sept 2, 2022 10:45:28 GMT 2
Ох, Гуци ме одобри да я следвам. Сега вече мога да спя спокойно 😍😍😍
|
|
|
Post by mar4eto12 on Sept 2, 2022 10:46:06 GMT 2
|
|
|
Post by imasurvivor on Sept 2, 2022 10:52:11 GMT 2
Очаквах коментар и за зъбите, но го е пропуснала...
|
|
|
Post by Deleted on Sept 2, 2022 10:55:42 GMT 2
Секси точилка левъл 100.
Доста нелепо си е попълнила косица.
|
|
|
Post by zahir on Sept 2, 2022 10:56:33 GMT 2
Ако някой подготви пост с всички лъжи на Пепа, барабар простотиите ѝ за Ф2 и очернянето му като наркоман, последвано от Карамана (смях в залата), всички простотии, които ръсеше колко е лесно да се гледат деца, бля бля, веднага ще го кача. Ако има и скрийн шотове на словестната ѝ диария, която тя нарича "книга" и обяснява с колко мъже е била, смятам че картинката съвсем ще се допълни.
|
|
|
Post by Kalisa on Sept 2, 2022 10:58:00 GMT 2
Конят беше по-секси от това лудо. Явно й е подействала анкетата, че ни липсва.
|
|
|
Post by lama on Sept 2, 2022 11:00:35 GMT 2
Гането вчера пусна стори, че вече е прибрала летните дрехи, извадила пуловерите и нямала търпение да се сгуши в тях пред някоя камина. Сериозно?! То е още топло, другата седмица го дават 30+ градуса за Пловдив.
|
|
|
Post by kukumyavka93 on Sept 2, 2022 11:02:09 GMT 2
Поста за Пепа беше написан директно към нея, имаше неща от сорта на "жалка си" и "осъзнай се преди да в станало късно. Казваше се, че не попада в токсични връзки, а тя е токсична за мъжете, с които започва връзки. Имаше и нещо за наркотиците- тип да разкаже тя как се е борила с тях или нещо такова. Ааа и че се хванала с Фичо2, за да живее у тях в Дания. Мисля, че общо взето го сглобихме.
|
|
|
Post by MaryPoppins on Sept 2, 2022 11:04:19 GMT 2
Къде е бил този пост?
|
|
|
Post by pandora on Sept 2, 2022 11:08:19 GMT 2
Последният пост на Гана е трагедия... Нямала търпение да се сгуши пред камината.. Къде е тая камина ма оууу? В едностайната мизерна панелка ли? Сигурно си е имала в предвид пред фурната, докато ни готви мусака.
Носила била oversized дрехи преди. Мчи ти и сега носиш на кака ти дрегите. Дори и лично да ги е купила пак са няколко номера по-големи и седят като чувал. Но на това гърджаво и криво тяло (дето го пръска от тренировки веднъж в годината ама редовно) всичко и седи отвратително. Чувствала се секси... Май само тя вижда това секси някъде дълбоко в себе си, защото за всички други остава скрито. А на тази изключително секси снимка така приятно си личи кафявия зъб, че дори загорелите тираджии биха подминали.. Но за зъбите все пак нищо не се споменава. Нищо, че всяка снимка, на която няма ръка да и скрива слънцето, има кичур да крие изгнилия зъб
|
|
|
Post by Deleted on Sept 2, 2022 11:13:42 GMT 2
Накратко не е казано нищо, което тук да не се е коментирало или самата Пепе да е написала в “книгата”…
|
|
|
Post by sunn on Sept 2, 2022 11:14:42 GMT 2
На последната снимка на Гана дори без да увеличавам снимката зъбът ѝ изглежда като черна дупка 🙃 И кичурите отпред не помагат. Сега всеки път като го видя ще се сещам как е казала, че няма да си оправи зъбите само, за да ни дразни. 😃
|
|
|
Post by kukumyavka93 on Sept 2, 2022 11:15:52 GMT 2
|
|
|
Post by livia on Sept 2, 2022 11:21:04 GMT 2
Ако някой подготви пост с всички лъжи на Пепа, барабар простотиите ѝ за Ф2 и очернянето му като наркоман, последвано от Карамана (смях в залата), всички простотии, които ръсеше колко е лесно да се гледат деца, бля бля, веднага ще го кача. Ако има и скрийн шотове на словестната ѝ диария, която тя нарича "книга" и обяснява с колко мъже е била, смятам че картинката съвсем ще се допълни. Ехее, за всички лъжи, то трябва да е дипломна работа направо, един месец има да го пишем
Иначе аз написах един (на 2ра страница е) за круиза с Иво и деленето на децата. Ако смяташ, че е подходящ, качи го. Има три снимки и текст, ето още една да допълни картинката
Пък за останалите неща трябва повече време и поне няколко отделни поста.
|
|
|
Post by fif on Sept 2, 2022 11:23:57 GMT 2
Гучи си е отключила профила, нападайтееее. В това лошо време направо ме усмихна. 😀😀
Аз я последвах, за да не става фал втори път и да не оставам без дневната си доза криндж.
Както ние не издържахме без нея, така и тя не издържа без нас.
|
|
|
Post by fifi on Sept 2, 2022 11:25:47 GMT 2
Мили момичета, преди време под мой пост във фейсбук получих много гнусно съобщение от една дама. Видях, че профилът й прилича на тролски и реших да потърся истинския профил. Оказа се, че жената изобщо не знае какво се пише от нейно име с фалшив профил. Според нея единственият човек, който е правил нейн фалшив профил, но в друга платформа е т.нар. dea.vibes, с цел изнудване. Нещата, които ми каза са меко казано грозни и обидни - писа ми, че съм била грозна и ялова. Докладвах профила във фб, но без резултат. Доколкото разбирам го е писала и на други жени в една група, но не знам защо го прави. Единственото ми обяснение е, че е пълна психопатка. Обърнала съм се към адвокат за защита на личните данни за измама и уронване на престиж, както и за използване на чужда самоличност.
Пиша това съобщение, за да бъдете внимателни, когато общувате с инфлуенсъри. Не винаги са такива за каквито се представят.
|
|
|
Post by vivian27 on Sept 2, 2022 11:25:49 GMT 2
Ганка ще ме съсипе 😂 Косата и нали беше дълга до кръста, подстрига се и не го обяви в Инста ли? Защото споделила, че е ходила за банани и я навалял дъжда🤷♀️ И какви са тия масажи, дето се правят само на жени и струват колкото си поискаш😳 Кой ще се занимава от час и половина до три, за незнайно колко пари?
За мен тези снимки по бельо са само за личен архив. Нито е модел на бельо, нито сме в онлифенс.. Ганка и Деси Пеева са едно и също ниво с тия снимки 🤷♀️ Болна психика🤦🏻♀️
|
|
|
Post by teguhka on Sept 2, 2022 11:38:42 GMT 2
А дали Гана и тя не се подвизава в ОФ?
|
|
|
Post by The Judge on Sept 2, 2022 11:41:13 GMT 2
За човек, който няма търпение за пуловери, бая се е разфъргяла момичката. Евтино. И типично. Не помага обаче. Нит ДиоУа, нит беуото.
На тия снимки Пепа аз лично не бих я определила като спретната, по - скоро прясно изкъпана след поредната креватна гимнастика на ново място. Много отблъскваща муцуна има-ехидна, нагла, класическа въртиопашка. 🍐 И 🌳 Лошото е, че таз пуста книга, която беше такъв шедьовър, тригърна всички, които са ѝ гледали миткането, да се обадят и майката на майките придоби слава на абсолютна уличница. Жуленето с мутрафонския наследник също не ѝ прави услуга. И да, токсична е и то се вижда. Много беше важно да пръкнат бебе след 2 месеца с оня Бийтълс. Сега единия на една страна, другия на друга. Ами да, не го заслужават това момченце. Или по-скоро то заслужава читави родители.
Танцът на Поля е доста криндж. Не бих я определила като напушена, нито пък скандана. Знам ли, не мисля, че прибягва до това.
|
|
|
Post by peacock on Sept 2, 2022 12:06:29 GMT 2
Същия профил следя и аз на ФИво Изпратено от моят SM-A415F с помощта на Tapatalk
|
|
|
Post by Deleted on Sept 2, 2022 12:08:58 GMT 2
Наумче явно ще е пак водещият на Ергена и ще тръгват на “голямото пътуване”, очаквайте пак балдъзата и видеа тип “пак се разделихме”. 😂
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|