|
Post by 100helit on Sept 30, 2022 20:59:38 GMT 2
Бонго, а имаш ли някакви оферти за седмични посещения? Ще ми е интересно да споделиш, а не ми се пише на топ фадър.
|
|
|
Post by chikitta on Sept 30, 2022 21:02:27 GMT 2
"По-голЯми", честно ли 🙈 На днешното време най-не харесвам, че всичко друго им е по-важно от грамотността!
|
|
|
Post by Deleted on Sept 30, 2022 21:05:42 GMT 2
Бонго, а имаш ли някакви оферти за седмични посещения? Ще ми е интересно да споделиш, а не ми се пише на топ фадър. Седмично ми казаха 100 лв 😐 С Доместина излиза 50-60. Самата оферта на Бачорито звучеше по-професионална - носят си всичко сами, двама човека са, мъкнат машини и т.н. Лелята от доместина ме кара аз да й мъкна прахосмокачката, какво остава сама да си носи препаратите 😅 Но въпреки това 100 няма как да дам, не съм Мария пг 😇
|
|
|
Post by unknown23 on Sept 30, 2022 21:37:01 GMT 2
Идвам от влога на Телешопови. Наум пак е полузаспал през първите 20 кадъра.Колкото и да ми е противна Теа,не знам как го търпи 10 години. Тоя човек един път не ми се видя истински щастлив и удовлетворен от живота. Майката на Теа “в последния момент” станало ясно че ще ходи с тях,защото така ѝ се наредили работните ангажименти, или нещо такова. Глупости, Теа сама Амая не може да издържи 2 месеца да я гледа,затова винаги пътуват помощници с тях. А на наша Теа също ходи “на снимки” разбираш ли… не искам и да знам това дърво какво ще прави на екраните ни.
Не пропуснаха да включат и реклама на Самсунг,как иначе?! За какво ще вади камерата да снима влог ако няма да му донесе някой лев? Разбира се, трябваше и да се оплачат, плажът бил мръсен,водата мръсна-ами имате кола,закарайте се до друг плаж,не е голяма драма.
Теа щяла да снима видео как се прави шопинг в Турция и да покаже Шанели за 5 паунда! Хмм… миналата седмица се прибрах от почивка в Турция,бях доста близо до Бодрум(където са те) и чантите бяха по 40-50 паунда. Или Теа смята да ги спазари за 5, или нещо сметките не ѝ излизат като обръща турски лири в паунди.
За финал адресираха “жълтите” статии по техен адрес. Да знаете, Наум НЕ Е ЗАВЕЛ РОДАТА В ТУРЦИЯ! Как можело хората да си помислят,че къщата,в която са отседнали, се плаща от продукцията на Ергенът?! Ами много просто,Науме-защото миналата година не млъкна да се правиш на голямата работа,че видиш ли ТИ си казал,че ще снимаш формата ако жена ти и детето ти дойдат в Турция; защото пак ТИ “издейства”( по твои думи) персонална къща за вашето семейство,за да се ширите на спокойствие; защото Теа се снима от самолета с Виктор(Ергенин номер 1) и новото му гадже.. Странно съвпадение Виктор и новата му да са решили да ходят малко на море по същото време заедно с Теа и ко.
Дълъг стана поста ама са ми толкова елементарни и противни,че наистина не се побирам в кожата си как тези бездарни същества си веят гъза 365 дни в годината,докато масата семейства в България успяват да отидат на едно море за 10 дни.
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by Deleted on Sept 30, 2022 21:41:38 GMT 2
Тейчеви с ново видео от Турция и веднага с препратка към форума, че цялата рода щяла да се мести в Турция.. ха-ха Иначе накратко, Наум все така спи до обяд и после 1 час не знае къде се намира. Направиха се, че са СИ наели къща (хахах да беее), Тейче трябвала да е сама ама в последният момент майка ѝ имала пауза от работата и решила да отиде с тях и скоро и сестра ѝ щяла да ходи. Колко неочаквано, но майка ѝ не беше ли някаква шефка в голяма фирма каква е тая пауза 1-2 месеца? Мрън-мрън как плажа не бил хубав, било мръсно и не влизали във водата, как шофирането били гадно в Турция. Наум прави реклама на Самсунг. Тейче ходи с Наум на снимки.. 🤦🏻♀️ Тъщата им готви на мързелите и им гледа детето като цяло. Джуките на Тейче са леко спихнали и са многоооо по-добре. Опитаха се да се правят на интересни, че няма да кажат къде са точно, защото снимките не били свършили, но от кадрите им много бързо може да разбереш, че са в Бодрум. Иначе Ергена го снимали на час път от къщата, в която са отседнали и предполагам са в Дидим тази година. Финала е брутааален, мрънкат за това как медиите пишели глупости за тях, как си просели почивки, които те си БИЛИ платили и как Наумче си бил довлЕкал семейството в Турция. Чакайте сега малко кой мрънка за хотела за 2к и каза, че няма да даде такива пари и накрая се озова там? И с две думи трябва да им правим евала, че те сами си поемали разноските и не си били просели нищо и да им се кланим общо взето.. 😂😂😂
Едит: Със съфорумката сме писали заедно и общо взето едно и също. 🤣 #мусаджийкиГадни
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by fairy777 on Sept 30, 2022 21:44:37 GMT 2
Жалко че нямаме записи на сторитата от сагата с хотелите и гроздето е кисело. Явно го знаят и затова сега се правят на последна инстанция. Много малко хора следят всяко едно стори и е лесно да се заблудят. Направо ме е яд за тия изтрити сторита. Ама то ще им дойде момента и на тях. Лъжи се хващат лесно, особено тук.
|
|
|
Post by peacock on Sept 30, 2022 21:46:05 GMT 2
"По-голЯми", честно ли 🙈 На днешното време най-не харесвам, че всичко друго им е по-важно от грамотността! Екефт Много е бързала да публикува явно Аз ако съм рекламодател, ще искам парите си обратно при всяка неизпипана реклама
|
|
|
Post by scalestone on Sept 30, 2022 21:47:55 GMT 2
Какви са приликите между Пепе и клюкарски вестник? 1) И двете се издържат от реклама 2) И при двете идваш за сеира… Разликите: Вестникът не сменя "мъже". Дреме му за първата буква от малкото име на "муж". Не ражда малки вестничета преди още да е прочетен докрай! Леле, сега видях двете сака на леля! Леле, тъмносиният костюм много ми хареса! Изкушавам се да си поръчам черното. Допълвам: гледах й сторитата! Мале какви "родители" има, не е сал една наша Пепа! Ужас! Много се смях като каза, че ще си говори с катеричките, където ще ходят с буса.
|
|
|
Post by 100helit on Sept 30, 2022 21:59:15 GMT 2
Бонго, добре, че спомена мария.пе ге. Явно й е свършила примоцията от Бачорски, защото беше пуснала стори как "решила вече да чисти сама мезонета". Да, то така решаваш с двумесечно бебе. 😁😁
Иначе Бачората не пести от техника, но двамата чистачи най-вероятно са от контингента, защото редовно му засичам служителите из моловете, Практикер и т.н. Така че абсурд да пусна такива, било то и за 20 лв.
Но иначе ме кефи как явно си има квота инфлуенсъри на хранилка и явно Мария си е заминала за,сметка на педал..оп, педанта Балам.
Едит: не знам дали някой следи thatmomabigail , има 3 деца. В последния й пист разказва как вече са големи (разбирайте май 6-7) и са я помолили да не присъстват толкова активно в соц.медии и тя е 100% ок с това. Чудя се дали Пепе би била 100% ок (ако случайно някой ден някое я помоли).
|
|
|
Post by Foxy on Sept 30, 2022 22:09:15 GMT 2
Какъв педант си, а живееш толкова време в оная кочина - предишния им апартамент?!? Жив педал си е, да ме прощава.
Интересно ми е, братята роми, дали Бачорски ги пращат по къщите на хората. Или ги пазят за големи търговски обекти. Защото хич няма да съм ок, ако такъв тъмен субект ми се яви, ако ще и Бачорски да му пише на гърба.
|
|
|
Post by fairy777 on Sept 30, 2022 23:00:24 GMT 2
Някакви новини от карусел?😁
|
|
|
Post by The Judge on Sept 30, 2022 23:17:43 GMT 2
Какъв е тоя грозен гълъбарник?!
Попо випаджийката, дет не ще да ходи на събития, ми праща клип. 🤣
На Пепондрелата децата изглеждат като от някоя норвежка фамилия с бохо веган живот, които отричат водата, хигиената и тн. И Софка като я облича, все едно е на 5 ракии. Едно с едно не си подхожда. На рождения ден бяха потресни. Тази жена няма капка вкус. И освен безкрайно ниският ѝ морал, цялото ѝ излъчване е на мърла.
Идвам да охейтя госпожа Ралица Методиева raia_mett. Страшна превземка! От 5 дена едно обясняване каква дивачка е в облеклото, че е по кожено яке и кубинки, как се скъсала от работа по новия обект сам самичка с някви изкуствени бръшляни, колко откачена идея имала, как вс правела сама, бла бла. Нареди едни плочки и нацъка с такер китките(до разкървавяване си ранила ръката видиш ли). Такова преувеличаване, все едно е вдиганала Бъкингамския дворец. Аз като си излях сама плоча за барбекю и си го иззидах, направих си тюлена пола и после картички за Коледа, какво трябва да съм-нобелов лауреат?!
|
|
|
Post by Deleted on Sept 30, 2022 23:44:40 GMT 2
Братята роми, които не живеят по циганските махали, са си съвсем нормални, социализирани, средностатистически българи като нас. Така че нека работят братята. Може би това е единственото нещо в тоя смешник, Бачорски, което ме радва, че дава работа на хора от всякакъв калибър.
|
|
|
Post by verkapiperka on Oct 1, 2022 0:21:15 GMT 2
Някакви новини от карусел?😁 Тишина е. Галя Симеонова е отишла на гости по случай нов дом и подаръкът е свещ на Jo Malone. Не я е срам да не подкрепи приятелката си със светещия бизнес!
|
|
|
Post by questar on Oct 1, 2022 6:54:19 GMT 2
Много смешно оправдание от Телешопови. Като казват, че са си платили хотела лятото, да не би да имат предвид Обзор Бийч Резорт?! Защото хронологията беше следната: 1.Обикаляха района на Обзор и отразяваха това на сторита. Нямаха план къде да отседнат, а приятелите им бяха в скъпарския Вая в Иракли. За тях Вая не беше опция, понеже 2К е абсурд за тях да дадат и затова се насочиха някъде в Обзор да отседнат.
2. Избраха да отседнат в хотел Обзор Бийч Резорт със свои средства. Даже имахме рум тур на стаята, но се усещаше, че Наумче не е никак очарован, въпреки че получиха стая тип студио с кухненска част и голям балкон с морски изглед - първа линия.
3. Няколко часа по-късно Телешопови отидоха в Иракли и започнаха да стават свръхочаровани от Вая резорт, за който по-рано твърдяха, че не биха дали 2К.
4. Телешопови изтриха сторита от Обзор Бийч Резорт и заживяха щастливо изведнъж във Вая в Иракли.
Дано някой от Обзор Бийч Резорт даде информация как са се изнесли оттам и платили ли са си, след като се настаниха първоначално там. Много ми е интересно как са отишли да си вземат багажа и са заявили, че се отказват. Страшна цигания са ми това семейство.
|
|
|
Post by peacock on Oct 1, 2022 7:12:31 GMT 2
Знам, че има деца, които не издържат дълго пътуване и си е мъка. Ама от кога пътя до Варна е 2 дни? Изпратено от моят SM-A415F с помощта на Tapatalk
|
|
|
Post by chereshka on Oct 1, 2022 7:27:56 GMT 2
Идвам от сторитата на Пинко 😵 Това момиче Ева от Ергенът е дефиницията за падение и държание на парцал.
|
|
|
Post by 100helit on Oct 1, 2022 7:37:47 GMT 2
Братята роми, които не живеят по циганските махали, са си съвсем нормални, социализирани, средностатистически българи като нас. Така че нека работят братята. Може би това е единственото нещо в тоя смешник, Бачорски, което ме радва, че дава работа на хора от всякакъв калибър. Луци, покрай банковия сектор още едно време съм проверявала дохода на много братя роми, които работеха към почистването и "Титан" (т е. Столична община) и още тогава взимаха много добри парички - около 1600-1700 лв. Всички бяха спретнати, чисти и се водеше приличен разговор с тях. На пръв поглед изглеждаха работливи, сериозни хора. (Нямам никакви предразсъдъци за работна ръка, ако човек му се бачка.) Е, тези от "Бачорски" не са. Напоследък въртим малко ремонтче вкъщи и обиколихме де що строителни има плюс аз си отвисях по моловете, е, няма такава мизерия. Винаги, като ще ям или ще ползвам определена стаичка, изтръпвам. Случвало ми се е да си отсервирам по няколко табли с храна, за да си освободя място и оная минава и си извръща главата. Или молиш да почистят нещо и "Преди малко минах, по смяна съм след час". Абсолютни търтеи. Предполагам мотивацията се определя и от заплащането. Но абсурд да пусна такива хора вкъщи. Предпочитам да помогна на някоя баба (хай, Полина), пък ако ще аз да й мия парцала след това. За този на Мария пеге дали чише къде е завършил джавата, защото едва ли е в MT&M-a?
|
|
|
Post by fif on Oct 1, 2022 8:04:40 GMT 2
Много e странно как Мария рязко ограничи почистването от фирмата, особено първия месец с бебе, който е най-труден от към напасване. То си беше ясно, че има някаква нотка на реклама, споразумение.
По отношение на разсъжденията на доходите им, бих се съгласила, ако бяха само апартаментите, ама нали те трябва и да се обзаведат, имат два такива, дори и с евтини материали пак са си средства.
А сегa Балан се прави на ощипана госпожица, първо рожден ден при Бачорски, сега случайно него е избрал за основното почистване.
Но най-грознo впечатление ми направи изказването му, че бил педант. Всички сме виждали мизерията в квартирата, разхвърляното легло, яденето директно от тарелки на готова храна от магазина, преливаща мивка от чинии. Тези хора изобщо не си подбират речника да звучат поне малко реалистично.
Кажи си по-добре “Избрахме нашия семеен приятел Бачорски да изчисти апартамента след ремонта, на моята жена не й се отдава, а искаме да ни е хубаво” и никой няма да коментира…
Бачорски само квартирата на Гането не е изчистил. 😀
|
|
|
Post by pchelica on Oct 1, 2022 8:10:18 GMT 2
По-нагоре някой спомена, че на Пепе децата приличат на такива от норвежка бохо фамилия…с тази разлика, че ако случката се развиваше в Норвегия, тия деца отдавна щяха да са взети от безотговорната им майка…
Дразни ме това, че има здрави семейства, които поради проблеми не могат да се сдобият с детенце и с години чакат за осиновяване, докато тая скумрия има три малки сладурчета вкъщи и въобще не ѝ пука за тях (освен ако не е с цел реклама)!
Алоууу, социалните?
|
|
|
Post by 100helit on Oct 1, 2022 8:41:05 GMT 2
Ще е абсолютна смешка, ако Бачорчето, дето се пише много народен човек, е решил да й извива ръцете за таксата за почистването 1 месец след бебе. Сигурно са имали договорни отношения, които са приключили, ок, но пак можеха да измислят нещо. Вярно, че Мария има 14к, а Балан 100+к, но този ще се окаже пи-сериозен селски тарикат отколкото ми се струваше.
|
|
|
Post by alexa07 on Oct 1, 2022 8:50:57 GMT 2
Знам, че има деца, които не издържат дълго пътуване и си е мъка. Ама от кога пътя до Варна е 2 дни? Изпратено от моят SM-A415F с помощта на Tapatalk От Делта Хил до Варна са 500+ км. С малко дете все ще спрат няколко пъти и ей ти ги едни 6-7-8 часа път, според трафика. Това си е цял ден/нощ. В сторито има предвид пътя в двете посоки за 2 дни прекарани там.
|
|
|
Post by Libelle on Oct 1, 2022 9:10:51 GMT 2
Момичета, може ли линк към темата за Октомври. Изтрих аппа, че само ме изхвърляше от профила и пак съм на мобилна версия. Сори за оффа
|
|
|
Post by fif on Oct 1, 2022 9:38:58 GMT 2
Деница е качила влог от ремонта на новия салон, признавам си, изгледах с превъртане, че е половин час, много ми е. Ама грам, грам не й се е откъснало от сърцето да инвестира малко повече.
Взела е светли мебели (столове, диван, кресло), които ще станат много бързо мръсни. Бюрата, на които ще работят са някакви от юск, поне тях можеше да направи поръчкови с мебелист, колко ще издържат тези кекави мебели на ежедневна екплоатация. Взела някакви възглавници с кучета за декор?!? И търсеше по-евтини вази, че не й се давали 4 х 60 лева. И основен пазар от Джъмбо. Много евтинее тояа момиче, не кореспондира добре с обувките й Диор за 2000 лева, а за рекламен надпис не искала да даде 1000+.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 1, 2022 9:40:03 GMT 2
|
|
|
Post by smurfina on Oct 1, 2022 12:33:28 GMT 2
Ще е абсолютна смешка, ако Бачорчето, дето се пише много народен човек, е решил да й извива ръцете за таксата за почистването 1 месец след бебе. Сигурно са имали договорни отношения, които са приключили, ок, но пак можеха да измислят нещо. Вярно, че Мария има 14к, а Балан 100+к, но този ще се окаже пи-сериозен селски тарикат отколкото ми се струваше. 100helit, ще ме извиняваш, но изобщо не съм съгласна Според мен е имало някакво споразумение, изпълнили са си нещата от двете страни и всичко е приключило. Не мисля, че някой е длъжен да продължи само защото другият има дете, това дете ти си си го правил и ти ще си го гледаш, никой не ти е длъжен. Ако тя е включила детето, за да си издейства почистването също би било адски грозно.
|
|