|
Post by Harmless Breeze on Sept 30, 2022 15:37:55 GMT 2
Добре, това нормално ли е, да се качват деца, които са омазани до ушите и са омазали целия стол? Нормално ли е да се качват сторита/постове с такива БЕЗУМНИ правописни, пунктуационни, лексикални и смислови грешки? Нормално ли е да се качва цялата тази помия и да се нарича “контент”? За зачевания, омазани с кръв чаршафи, прегазени животни още ……. просто няма да споменавам, че сигурно ще трябва да напиша (Хай,егмонт, спонсорирайте ни от форума, цяла страхотна книга за инфлуц ще напишем)
Искам отговор от драгите ми инфлуЦки! Ама после ние сме злобните, безработните и още някакви си там прилагателни.
Джулиана Гана винаги ми е била мега противна и тъпа. Детето й е много сладко, а не знам защо сега все още се опитва да плюе по бившия. Нали имаш нов мУж, дете чакаш от него? Какво повече искаш?
Само аз изпускам да видя Гана. 🥲 Явно не ми е писано да я засека скоро. сАлза.
|
|
|
Post by The Judge on Sept 30, 2022 15:52:14 GMT 2
Гнусна свинщина, майката е пълна мърлячка. Мерси, такива свини ще пропусна да "последвам".
Тая Деница е толкова скандано тъпа, че чак е скандално. И какво мрънкаш, че имаш канъни като се тъпчеш само с полуфабрикати и 💩. Ми опраАй сЪ!
|
|
|
Post by mikoala on Sept 30, 2022 16:05:18 GMT 2
Всъщност текста в книгата на Мира Христова е много малък процент от цялата книга, така че не е имала много възможност да прави правописни и всякакви грешки. 😂😂😂 Повечето са картинки и неща за рязане/оцветяване.
Отследвах я и аз заради заявките й за компетентност, нечистоплътност, правописа и особено след като пусна сина си на ясла без да следва собственият си график от книгата за 30 дни подготовка. Като не намираш книгата за полезна за собственото си дете, защо я препоръчваш на другите?
|
|
|
Post by plam on Sept 30, 2022 16:26:41 GMT 2
Сори нот сори,но такива като Деница си го заслужават!! Тъпче се с боклуци ама иначе хленчим,че всичко в нас се разпада и е с болен стомах?? Смисъл... Същата като Гана,купува всевъзможни боклуци,но зъбите ѝ под всякаква критика.
|
|
|
Post by fif on Sept 30, 2022 16:29:54 GMT 2
Столчето на Стоке е само за снимки, икейското е за мазане. Не очаквам около едно дете да е чисто и изрядно, ама това е прекалено… Гането днес не е избухвала с нищо интересно. prikachi.net/image/LZaClEprikachi.net/image/LZacTRЗа който се интересува ориентировъчно от на Мария мъжа. 😀
|
|
|
Post by Deleted on Sept 30, 2022 16:30:58 GMT 2
|
|
|
Post by Deleted on Sept 30, 2022 16:32:39 GMT 2
Аууу, Nexo хич не им върви тези дни. В САЩ са ги метнали...
|
|
|
Post by alexa07 on Sept 30, 2022 16:48:26 GMT 2
Хм, веднъж на високосна да се наканя да видя на Диванче профила (покрай коментарите днес, за бижутата) и о! Ужас...ограничила ме е да и гледам сторитата 🤣🤣🤣 ПрипадВам от смях просто... Няма да е голяма загуба по принцип, ама пуста мусакаждийска душица не трае да не разбере как върви бизнеса на века. Моля, пишете в коментарите...
|
|
|
Post by pchelica on Sept 30, 2022 16:59:09 GMT 2
Матейко и Сиенка са такива душици! ❤️
|
|
|
Post by Ilieva on Sept 30, 2022 17:03:20 GMT 2
Лелее....Пепе наистина се е жегнала. Странно решение да пише от фалшив мъжки профил, но е напредък, ако не хвърля вече лаптопи по хотелите.
Според мен не трябва да се сърди, че е коментирана. Да прави каквото си иска, дори не ме интересува. Обаче тя поства целия си живот и ежедневие, защото това носи пари. Хората си искат сеира/турския сереал, а не безумни "трикчета" от рода - закуска в колата и да оправяме багажа на децата от вечерта. Ъъъъ....сериозно?!?!? Как никой не се е сетил до сега. Пепе иска да създаде и наложи образ в мрежите, който тотално се различава от нея.
Знам, че чете тук и ще си позволя да дам безплатет съвет. Бих била склонна да се доверя на Пепиното мнение за заведения, коктейли, шотове, барове. Трикчета как над 30 да не умрем след тежка вечер. Как да хвана младо гадже. Евентуално кои таксита са коректни в нощтна София, дринк енд драйв фирми. Диджей туториъли. Ще рекламира Карусел например и ще има безплатен вход и конкумация, че може хонорар да намаже 🤪
Живота си е нейн, да се грижи или не за децата си, както намери за добре. Но отказвам да приема за нормално това постоянно позиране и използване на децата в реклами....за мен това е най-най висша форма на мързел и егоизъм. Хайде посто да ги снимаш "небрежно" донякъде съм склонна да приема (малко тип Милена). Обаче всички знаем за многото дубли на "Какво правите момичета?" и размахвания пръст на София към Сиена. Да се готви и Матиас .... Горките деца, сигурно са изкарали от пр пратки, хонорари повече от мен. И на тази възраст целият им живот е на показ - раждане (2 от 3), до смяна на памперс, игри, ходене на логопед и какво ли още не. Не ми се мисли как ще ги базикат, когато станат тинейджъри.... Но да са живи и здрави и да издържат мама.
|
|
|
Post by Cherry on Sept 30, 2022 17:25:28 GMT 2
То това Теди едва свързва две думи, какъв бизнес би създал, че и да я кара да го рекламира 😀 Джугани продължава с пасивно-агресивното заяждане с бившия си Илиян ibb.co/jw70Jg6 Не знам новото момче как търпи такива неща… Някой ден друга песен ще пее Джулката. Тежко му на Тедибеърчето. Дупе да му е яко.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 30, 2022 17:58:55 GMT 2
Поля не може да осъзнае, че корекциите, които си прави, по никакъв начин не успяват да вдигнат самочувствието й. Само се съсипва от тях, а явно и живее в страх от имплантите в гърдите й. Същата работа като Ивана - случили са на добри мъже, които имат стабилни финанси и търпят простотиите им. По-добре е да оценят това, а не да се чудят, каква нова простотия да измислят. Полина изхлеждаше и се обличаше 100 пъти по-добре, когато имаше крив кучешки зъб, нямаше филъри и гърди. Нито годините, нито ражданията са й проблема. Не исках пак да идвам с хейт по Поля, ама тази жена ме изумява. Прически, маникюри, вечери по женски, почивки, добър мъж, какво й липсва? Наистина й трябва мир със себе си, а не силикон. То и на Пепе това й трябва, лошото е че тя забърква и още 10 човека в търсенето на себе си. Джой тотално е изперкала, карма, коластра, кой го интересува освен мъжа й и близките?
|
|
|
Post by yanp20 on Sept 30, 2022 18:02:12 GMT 2
Супер педант бил. 😅 БалаМе, сподели колко ти взеха за цялостно почистване след ремонт? Дай малко повече информация на нас, така ценната за вас аудитория. 2-3 сторита ли струва почистване на тристаен апартамент или малко повече. 😀 То е ясно, че Надка-мързеланка няма да почисти, ама поне сторита знае как да качва от подарения си телефон, седнала на подарения си диван. Сигурна съм, че изпитвате невъобразимо удовлетворение и удоволствие от постигнатото. 🙄
|
|
|
Post by pchelica on Sept 30, 2022 18:03:35 GMT 2
Хм…според мен това не е коментар от Пепе…Опоменава се колко е важно децата да се чувстват обичани, а ако това беше важно за нея, тя нямаше цяло лято да вършее по плажове и дискотеки с трите деца в три различни точки на България…
|
|
|
Post by Deleted on Sept 30, 2022 18:07:12 GMT 2
Аз не мисля, че писаното от фалшивия профил е на Пепе. Тя поне спазва някакъв що-горе добър правопис. Там, в поста има изречение дълго колкото любовния и живот, стопиран само от няколко запетайки. По-скоро е свекървата от Бургас, която я защитава.
|
|
|
Post by peacock on Sept 30, 2022 18:22:43 GMT 2
Матиас скоро ще бъде натирен. Разваля инстаграмъбъл дивана на Пепе. Тая малка кифличка пак се вее да е на преден план Защо eatlovemakeup е написала името на детето си на английски? Някъде в чужбина ли ще учи? Изпратено от моят SM-A415F с помощта на Tapatalk
|
|
|
Post by alexa07 on Sept 30, 2022 18:37:36 GMT 2
Матиас скоро ще бъде натирен. Разваля инстаграмъбъл дивана на Пепе. Тая малка кифличка пак се вее да е на преден план Защо eatlovemakeup е написала името на детето си на английски? Някъде в чужбина ли ще учи? Изпратено от моят SM-A415F с помощта на Tapatalk Защото най-вероятно е поръчала етикетите от чуждестранен сайт и затова са на латиница 😉
|
|
|
Post by yanp20 on Sept 30, 2022 18:43:12 GMT 2
Ох, пак съм аз! Ама не мога да подмина поредния рийл на Пепка. Пак е впрегнала децата да се усмихват и играят на семейство. Миличките! Времето прекарано с майка им се свежда до снимане на реклама на веро. Хора, ВЕРО. 😒
|
|
|
Post by pchelica on Sept 30, 2022 18:49:37 GMT 2
Какви са приликите между Пепе и клюкарски вестник? 1) И двете се издържат от реклама 2) И при двете идваш за сеира…
|
|
|
Post by fairy777 on Sept 30, 2022 18:53:49 GMT 2
Да залагаме до колко минути след сторитата Пепе е излязла за нощен живот. Петък е все пак, време за купон 🥂 А напоследък все някой я кара, та се замислих дали този Фиво може да шофира след катастрофата?
|
|
|
Post by Deleted on Sept 30, 2022 18:55:56 GMT 2
|
|
|
Post by Ladybug_ on Sept 30, 2022 19:13:16 GMT 2
|
|
|
Post by pandora on Sept 30, 2022 19:14:44 GMT 2
Чакайте да ви се похваля.. Разхождам си се аз на гребната одеве и гледам срещу мен кравешкия поглед на Гучан. Наистина е леко плашещ на живо с тези малки очи. И е по-нисък от мен. . Минута по-късно зад него се задава този дето Гана беше снимала в Пирин Голф и щях да се задавя.. За момент си помислих, че за заедно с Гучан, но този тичаше до някаква мацка с колело. Оглеждах се да видя и Гането някъде за да ми е изцяло пълноценна разходката, но уви.. Сега видях, че пътувала за вълнуваща среща. Btw някой има ли инста профила на пича от Пирин голф. Бих споделила една мусака с него
|
|
|
Post by peacock on Sept 30, 2022 19:23:35 GMT 2
Аз предлагам вече да докладване всички постове и рийлсове с децата на Пепе. Барем ги остави малко на мира. И защо Матиас го няма в последната реклама ? Не е послушничък достатъчно
Изпратено от моят SM-A415F с помощта на Tapatalk
|
|
|
Post by plam on Sept 30, 2022 19:24:30 GMT 2
Супер педант бил. 😅 БалаМе, сподели колко ти взеха за цялостно почистване след ремонт? Дай малко повече информация на нас, така ценната за вас аудитория. 2-3 сторита ли струва почистване на тристаен апартамент или малко повече. 😀 То е ясно, че Надка-мързеланка няма да почисти, ама поне сторита знае как да качва от подарения си телефон, седнала на подарения си диван. Сигурна съм, че изпитвате невъобразимо удовлетворение и удоволствие от постигнатото. 🙄 Ужасно гаден и мрачен апартамент за мен. Имаме вкъщи две стаи и ги боядисахме в сиво,но вече ужасно съжалявам защото супер много се депресирам от това сивото и ще се пребоядисват. А балаМови за уж апартамент с дизайнери очаквах много повече.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 30, 2022 19:55:35 GMT 2
За без пари толкова, като се бръкне в джоба ще получи повече. Сега мога да кажа едно евала на Попова и тя можеше да си изпроси доста спонсорства покрай апартамента, но не го направи и са се бръкнали от собствените си пари. На мен лично не ми допада и нейният апартамент, но поне си го е платила и си го е направила както иска, за разлика от тия двамата дето са приели всичко, което може срещу няколко рекламки.
|
|
|
Post by 100helit on Sept 30, 2022 19:59:37 GMT 2
Това е баси случният апартамент. Не вярвам завършили дизайнери да са го правили. Аз съм голям любител на бело и черно, още преди Евелинови да купят техния и да чуят за черен мат, ноо след като говорих с дизайнера, клекнах, че трябва да има поне няколко цветни акцента, иначе става супер стерилно. Иначе и ние вкъщи сме "50 нюанса бяло", но това тяхното ми е много бля.
Надка сериозно ли от толкова промо кодове дори не знае, че промо(ционален) код се пише отделно. Ма иначе завършила маркетинг, а Балам - Инженер. Добре, че не е доктор. 😁😁
|
|
907 posts
|
Post by Halliwell on Sept 30, 2022 20:35:27 GMT 2
Балане,нещо си е объркал. Супер педант не си. Супер педал си.
|
|
|
Post by alexa07 on Sept 30, 2022 20:39:34 GMT 2
Севито и тя хич не чете тук, не, изобщо 😅 Качила рийлс преди малко как налива чай в 2 чаши и писала "нашето време" 🤣 Как смеем да я обвиняваме, че не обръща внимание на мъжа си, а чисти по това време на деня. Само дето от тия чаши няма как да разберем дали не са само за пред камерата,поне ръчичка да беше снимала като ще ни се доказва 😉
|
|
|
Post by Deleted on Sept 30, 2022 20:53:28 GMT 2
На мен Бачорски ми дадоха цена от 600 лв за почистване на чисто ново жилище, което беше почиствано след ремонта 🤡 на Балан това му е бил бюджетът за обзавеждане на целия апартамент.
Ако сложат разни цветни “петна” - възглавници, аксесоари и т.н, ще живне тая грозотия. На сиво всички цветове ще седят хубаво и ще изпъкват, така тази селяния ще е само фон, а не акцент.
Заинтригувахте ме с Мария пг и това nexo.
Да кажем, че програмистчето вади 10К, напълно възможни са всичките им придобивки АКО са получили първия апартамент като подарък от мама и тати. И всички останали жилища са на кредит разбира се. Ипотекират подареното жилище, теглят кредит за второто, после рефинансират с още кредити и така.
Е, накрая може и да изплащат 3,000 месечно за жилищата, но явно младежът е решил, че ги има
|
|