butterfly
God
I'm not anti-social, I'm anti-idiot.
|
Post by butterfly on Sept 30, 2022 9:48:03 GMT 2
Под последния пост на Пепе има отговор-защита, който подозрително много звучи все едно идва от самата нея или някой много близък до нея човек. А пък някаква жена е писала "най-накрая видео без реклами"🙄🙄 Тези хора не са реални просто, после се чудим как още има фенове и рекламите вървят. Тази вярна и сляпа публика, си заслужава инфлуенсърите! Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by dilyanad on Sept 30, 2022 9:52:02 GMT 2
Само на мен ли ми се струва, че Попова е отслабнала?!
Изпратено от моят SM-S901B с помощта на Tapatalk
|
|
|
Post by abc on Sept 30, 2022 10:01:29 GMT 2
Като нищо този бълвоч за коментар ще е писан от нея, чува се само Аз, Аз, Аз. Пепо, затова хората са с някой по 1-2-3 години и тогава пристъпват към деца и брак, а не да объркваш съдбите на всички, до които се докоснеш, защото още се търсиш и никога няма да се намериш и все нещо не ти достига. И децата ти определено НЕ изглеждат щастливи. На децата им трябва стабилно семейство, а не да са подхвърляни като участници в реалити.
Катето Евро е от поколението на майка ми, тогава тази измислена актриса всички са я знаели с освободеното й поведение и безразборни връзки. Добре, че поне само с едно дете се е разминала.
|
|
|
Post by MaryPoppins on Sept 30, 2022 10:40:46 GMT 2
Само на мен ли ми се струва, че Попова е отслабнала?! Изпратено от моят SM-S901B с помощта на Tapatalk Тя е, но не и колкото на снимките в Инстаграм.
|
|
|
Post by isabellavk on Sept 30, 2022 10:43:00 GMT 2
Не мога да си обясня Радка как не я е страх да оставя кучето с бебето. Зле възпитано е кучето, че да му гласува такова доверие. Идеята на Джойка била да не се цеди повече, защото нямала място във фризера... seriously!? Много полезна информация за всички, не мисля че щях да заспя довечера, ако не бях ъпдейтната за нейната кърма и коластра ibb.co/1K9vjg1ibb.co/k5pW2wFibb.co/s3fXXhT
|
|
|
Post by yanp20 on Sept 30, 2022 10:50:38 GMT 2
Аз ли нещо не съм в час, ама как стерилизираш шише пълно с мляко? Колкото и да е само за рекламата, пак е несериозно. 🙄
|
|
|
Post by 100helit on Sept 30, 2022 11:17:27 GMT 2
Аз ли нещо не съм в час, ама как стерилизираш шише пълно с мляко? Колкото и да е само за рекламата, пак е несериозно. 🙄 Yanp, не, "просто" Радка е проста и не става за инфлуенсър. Това не е само стерилизатор, а 4 в 1, затопля, стерилизира и каквото още беше там. Плюс факта, че коластра се отделя макс до 5 дена след раждането и е в супер малки количества първоначално, колкото и да си крава. Но Радун простото пак преувеличава и има сигурно 20 литра нацедена "коластра".
|
|
|
Post by ☀ on Sept 30, 2022 11:19:05 GMT 2
Има ли съвременни майки, които не са вманиачени да споделят всичко около грижата за бебето? Има ли наистина? Такива, за които битовизмите не са като докторантура ? Въобще брои ли се, че си отгледал дете, ако не си споделил от млякото до акото му онлайн ? Кога хората станаха толкова безпомощни и невежи за неща като как да храниш, пиеш вода, ходиш до тоалетна....
|
|
|
Post by milamila on Sept 30, 2022 11:33:32 GMT 2
Мъжът на Мария да продава буквално веднага (на следващия ден )когато избухна скандала с работодателя му, явно иска да кешира каквото може и да занули кредитите. Да видим какво ще стане с компанията му, защото американското правителство ги разследват за огромни финансови измами и искат да забранят да оперират изобщо на територията на Америка и разбира се да върнат всички пари на инвеститори и клиенти. Явно са много на зор, иначе нямаше ударно да продават апартамент, който до края на годината ще е с акт 16. Щяха като другия да дочакат акт 16, за да му вземат повече пари. Явно се подготвят за най-лошия и преминаване на значително по-ниска заплата в друга компания. В сегашната му компания възнаграждението е мноооого над средните нива за София. Предполагам има защо Aко става дума за Nexo - защото са перачница. Наградите на Грация... не знам. Там кориците са платени, може и наградите да са.
|
|
|
Post by jane16 on Sept 30, 2022 11:40:03 GMT 2
Палина с пресен Q/A от преди малко. На въпроса “Кога се чувстваш най-щастлива?” Отговаря “когато притежавам….!?” Мисли, мисли… “време за себе си”. Отделно обяснява как си повтаряла “милост към себе си” постоянно. Виждам, че Макси е в труден период, обачеее надула джуките, миглите ѝ са мега зле, Мърфи, сосо, ресурси, почивки, гърди. Какво още иска тази жена? Как си го е представяла? От това, което представя в ИГ изглежда, че има всичко, за което много момичета биха само си мечтали. А Какво стана с техния апартамент? Май се забавиха там нещата.
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by ☀ on Sept 30, 2022 11:52:27 GMT 2
За тяхната школа сигурно е по-зле, когато не се справяш като по учебник. Ако не си топ любовница, домакиня и майка, която ползва всичките си ресурси, за да е способна да прави нещата пълноценно е потискащо предполагам. Да си щастлив и в дните без грим и прическа, но уморена от игри с децата е нещо естествено. Сякаш сама си поставя критерии и като не отговаря на тях е нещастна. Затова и цици, джуки, мигли и съсипана коса с потресаващ стил на обличане. Сега си майка на 2 малки деца, ако не си топ във всичко не е голяма загуба. Като гледам и Патрик не е тръгнал да бяга, напротив. При нея е малко разочарование тип очакване -> реалност.
|
|
|
Post by isabellavk on Sept 30, 2022 12:04:30 GMT 2
Джугани продължава с пасивно-агресивното заяждане с бившия си Илиян ibb.co/jw70Jg6 Не знам новото момче как търпи такива неща…
|
|
907 posts
|
Post by Halliwell on Sept 30, 2022 12:08:15 GMT 2
Джугани продължава с пасивно-агресивното заяждане с бившия си Илиян ibb.co/jw70Jg6 Не знам новото момче как търпи такива неща… Някой ден друга песен ще пее Джулката. Тежко му на Тедибеърчето. Дупе да му е яко.
|
|
|
Post by Samantha Jones on Sept 30, 2022 12:14:46 GMT 2
Аз следя Веселина Пройчева и да си призная много харесвам ревютата ѝ. Две от най-любимите ми книги „Дълбоко в сърцето" и „Удавниците" прочетох именно по нейна препоръка. Горещо ги препоръчвам на феновете на любовните романи и/или трилъри. Изобщо не ми е правило впечатление какво работи мъжа ѝ. Голямата ѝ дъщеричка много прилича на нея. Много ме кефи как профила на Пепон в инстата все по-чести бива заливан от неудобни въпроси. Все повече хора започват да се усещат що за парцалче е. Разгледах профила на Веселина Пройчева и ми допадна. Мисля да я последвам. Има много приятни книжни ревюта и самата тя изглежда симпатична жена. Полина тепърва ще я удря реалността с мокър парцал. Животът не е инстаграм, цветя и рози. Страшна късметлийка е с мъж като Патрик. За него обаче не мога да кажа, че е извадил късмет.
|
|
|
Post by pandora on Sept 30, 2022 12:19:36 GMT 2
Момичета, някоя от вас знае ли къде модното гуру, СЕО и лъкжъри дама (хай Гуци) си продава марковите парцалки, че имам няколко неща за махане, а ме е страх да я питам, че да не ме блокира
|
|
|
Post by fine on Sept 30, 2022 12:20:39 GMT 2
Джугани продължава с пасивно-агресивното заяждане с бившия си Илиян ibb.co/jw70Jg6 Не знам новото момче как търпи такива неща… Някой ден друга песен ще пее Джулката. Тежко му на Тедибеърчето. Дупе да му е яко. Постоянно сравняване на новия със стария... вече започвам да си мисля, че това дете го направи само, за да натрие носа на Илиян. И новият е пълен чехъл и кон с капаци и такива хора са полицаи. Защо взимат такива нискоинтелигентни хора за такива професии дето ако го питаш какъв ден е 22ри Септември той ще ти отговори - "Почивен". Няма ли някакъв минимален тест за интелигентност, за да станеш полицай? Плюс, че има доста професии, които не позволяват татуировките да са видими, а нашият има дори на пръстите на ръцете... това нормално ли е за ПОЛИЦАЙ? Едит: Има дори пиърсинг на езика, пази боже такива хора да ни пазят.. Балан и Надежда се облекли вкъщи със суичъри, чорапи, анцузи все едно вече е 10 градуса. Не знам в София колко градуса е, но вчера валя доста силно и днес е доста жега. Баланчо що не пускаш климатика 24ка като ви е студено? Да не плащаш много ток ли? 🤣🤣
|
|
|
Post by komkama on Sept 30, 2022 12:21:17 GMT 2
Защитата за Пепе (от Пепе) щеше да звучи адекватно, но просто нещата са съвсем разлини от това, което се опитва да изкара. Да, и според мен една двойка не трябва да остава заедно "заради децата", това е много осакатяващо НО е хубаво да се помисли колко ти е здрава връзката преди да преминеш към въпросните деца. А тя е направила 3!, на кой номер се взимаш в ръце? Тези деца цяла година се подмятат като кукли между роднини. Каква грижа, какви 5 лева?! Та тя не се прибира. Преди се опитвах да я разбера, наистина, но тя просто не ти оставя избор с държанието си. Нон стоп излизане, партита, екскурзии и после - аМа Тя Си ГлЕдА дЕцАта, ами не ги гледа, гледат ѝ ги и това оставя трайни следи и затова е толкова нападана тук. Просто държанието ѝ е безобразно със всеки изминал ден и дори аз като либерален човек, който също цени времето за себе си, не мога да я разбера.
Тази пък неспечелилата е толкова смешна и да намесваш децата си, за да получиш съжаление и похвала е гнусно и жалко. Все едно Оскар не е спечелила, а и така да беше, е хубаво да се губи с достойнство, на това да си научи децата, а не да се чуди как да им обяснявала и пускала сълза. И аз пускам сълза затова колко сте елементарни.
|
|
|
Post by pchelica on Sept 30, 2022 12:35:55 GMT 2
Джулиана бременна от новия, мрънка по стария…това май някъде сме го виждали и преди 🤔
|
|
|
Post by jeri on Sept 30, 2022 12:36:54 GMT 2
Не исках пак да идвам с хейт по Поля, ама тази жена ме изумява. Прически, маникюри, вечери по женски, почивки, добър мъж, какво й липсва? Наистина й трябва мир със себе си, а не силикон. То и на Пепе това й трябва, лошото е че тя забърква и още 10 човека в търсенето на себе си. Джой тотално е изперкала, карма, коластра, кой го интересува освен мъжа й и близките?
|
|
|
Post by Deleted on Sept 30, 2022 12:58:21 GMT 2
|
|
|
Post by peacock on Sept 30, 2022 13:08:47 GMT 2
Искам да знам как тази жена е написала книга като всеки ден пише с грешки. Дори на моменти не я разбирам какво точно иска да каже Изпратено от моят SM-A415F с помощта на Tapatalk
|
|
|
Post by yanp20 on Sept 30, 2022 13:13:56 GMT 2
Радостина ще избълва сума ти глупости, докато Гогата порасне и започне да й спира тока. Тя не спира с нейните материални тъпотии, кърма и коластра, килограми и шеймване. Никаква нотка на майчинство, на смирение, на благодарност. Дори собствения си мъж шеймва, че се бил обадил за подкрепа, като останал сам с бебето. Мрънка по светофарите за тишина и се радвала на задръстването. 😒 Коя Fresh New Mommy ще говори такива неща? Разбирам, че все търси начини да се изтъква и доказва, ама нейното е смешно вече.
Ох, дано в Кипър им е слаб интернета. 😀
|
|
|
Post by alexa07 on Sept 30, 2022 13:23:51 GMT 2
Искам да знам как тази жена е написала книга като всеки ден пише с грешки. Дори на моменти не я разбирам какво точно иска да каже Изпратено от моят SM-A415F с помощта на Tapatalk Ох, изключително много взе да ме напряга тази и клоня към отследване. Ужасно неграмотна е и в последно време го раздава компетентна по всичко.
|
|
|
Post by suede on Sept 30, 2022 13:55:13 GMT 2
А г-жа лютеница днес такава гнусотия беше постнала, то хубаво ЗВБ, ама нещата са извън всякви граници. ibb.co/0YWkD0FДетето може и да си хапва с апетит, ама храната е навсякъдеее, бляк. Лютеницата защо ѝ седи инстаграмабъл столът отзад, пък детето се храни на икейския за 35лв.
|
|
|
Post by noclue on Sept 30, 2022 14:14:29 GMT 2
А г-жа лютеница днес такава гнусотия беше постнала, то хубаво ЗВБ, ама нещата са извън всякви граници. ibb.co/0YWkD0FДетето може и да си хапва с апетит, ама храната е навсякъдеее, бляк. Лютеницата защо ѝ седи инстаграмабъл столът отзад, пък детето се храни на икейския за 35лв. Да не го оцапат, че после ще го пусне да го продава с 50% надценка 😀 Едит: ахахах чета коментара на atanas3487 под на Пепе поста (профил, създаден вчера по всяка вероятност) - Пепи, да не си правиш бекъп на черновата за новата книга и постна на грешното място? Няма никакъв шанс тази логорея да е написана от мъж, въобще няма шанс да е от човек, различен от Пепе.
|
|
|
Post by kukumyavka93 on Sept 30, 2022 14:32:36 GMT 2
Аз тази Мира Христова я отследвах, нищо полезно не виждам, едни и същи неща се обясняват, плюс че ми е много нечистоплътна.
Тази дето мрънка, че не е спечелила награда каква е? Направо ме втрещи, как щяла да каже на децата като се прибере вкъщи... алооо слезте на земята вече...
|
|
|
Post by rosenfeld on Sept 30, 2022 14:56:37 GMT 2
Някой да има скрийншот на въпросните коментари от Пепе?
|
|
907 posts
|
Post by Halliwell on Sept 30, 2022 15:00:03 GMT 2
Минавам само да кажа, че искрено се забавлявам в профила ни в инстата. Браво на всички, които го поддържат и на онези, които се включват.
|
|
|
Post by noclue on Sept 30, 2022 15:19:45 GMT 2
|
|
727 posts
|
Post by iceprincess on Sept 30, 2022 15:27:26 GMT 2
Аз малко със закъснение, но: Деница във влог 70 (качен преди около месец) говори за жлъчката ѝ и за това как знаела от една година, че е пълна с камъни. В същия влог казва и как не трябва да яде жълтъци, мазно, шоколад и много други неща (даже показва един списък със забранени и позволени храни). Добре де, като ги знаеш тея неща от една година защо продължаваш да се мъчиш с някакви измислени диети и неправилно хранене и защо продължаваш да поглъщаш толкова junk food като Старбъкс, пици от Доминос, бульони на Маги и всякакви пакетирани работи? И всеки път като някой се опита да ѝ обясни защо това не е правилно, г-жа ограничена започва да злобее по сторита и коментари.. Еми, като не искаш да приемаш адекватни съвети ще си тъпчеш на същото място цял живот. Във влог 74 (от преди 6 дни) казва, че Георги не ѝ давал да яде пица и че нямало да яде пица скоро, защото стомахът ѝ ставал все по-раздразнителен. Деница в неделя (25.09.2022г): prikachi.net/image/LZaqMxprikachi.net/image/LZatxrЕдит: не знам в кой от влоговете ѝ беше, но на няколко пъти като ядеше някакви неща казваше, че после ще ги ИЗХОДИ на пътеката
|
|