|
Post by alexa07 on Sept 29, 2022 21:46:12 GMT 2
Ванче обяви дранкулките, после се обяснява като ученичка и от тогава нищи или поне аз не съм видяла. Да не би всичко да е sold out😂 Sent from my iPhone using Tapatalk Отдавна не я следя, но не съм попадала на сторита от доволни клиентки. Останах очарована от новия влог на Нели (Mrs.Nellie.Bee). Толкова спокойствие ми носи тази жена, че ми идва да го гледам пак и пак. Проповядва позитивно родителство и е видно, че дава резултат при дечицата и. И тук се сетих за Сиса, тъй като дечицата са им на сходна възраст +/- няколко месеца. Те са двете крайноси просто. На края на влога Алия помагаше със слагането на масата за вечеря и без да иска изсипа боба от чинията. Притесни се и каза -"мамо, изполях боба от чинията". Нели дойде спокойно и я попита какво се прави при такива ситуации? Алия отиде и я помоли за кърпичка, като каза моля и после благодаря, след което се опита да почисти масата. Нели и предложи помощта си и почисти. Бях удивена! (Колкото и да харесвам принципите на позитивното родителство, аз съм си нервак и това не е моето нещо) А сега си представете как щеше да протече тази сцена при Сиса и Ния......🤔 Някой знае ли кои са победителите на Грация в останалите категории?
|
|
|
Post by peacock on Sept 29, 2022 21:46:20 GMT 2
Доктор Мамито с награда
|
|
|
Post by mimsi on Sept 29, 2022 21:47:43 GMT 2
Малко офф топик, но има ли вариант YouTube да върви на заден фон докато правите друго на телефона? Теглиш си YouTube Vanced и си решаваш всички проблеми и то безплатно. Върви на заден фон, на заключен телефон и най-важното - няма никакви реклами. Логваш си се и автоматично ти синхронизира събскрибшъните. Open source e и няма нищо shady. Пак заповядай! 🤗
|
|
|
Post by fairy777 on Sept 29, 2022 21:52:03 GMT 2
Малко офф топик, но има ли вариант YouTube да върви на заден фон докато правите друго на телефона? Теглиш си YouTube Vanced и си решаваш всички проблеми и то безплатно. Върви на заден фон, на заключен телефон и най-важното - няма никакви реклами. Логваш си се и автоматично ти синхронизира събскрибшъните. Open source e и няма нищо shady. Пак заповядай! 🤗 Wow, родих се, черпя две тави мусака 😊😊👌👌 Благодаря на всички за съветите🙏💐
|
|
|
Post by peacock on Sept 29, 2022 21:54:02 GMT 2
Останах очарована от новия влог на Нели (Mrs.Nellie.Bee). Толкова спокойствие ми носи тази жена, че ми идва да го гледам пак и пак. Проповядва позитивно родителство и е видно, че дава резултат при дечицата и. И тук се сетих за Сиса, тъй като дечицата са им на сходна възраст +/- няколко месеца. Те са двете крайноси просто. На края на влога Алия помагаше със слагането на масата за вечеря и без да иска изсипа боба от чинията. Притесни се и каза -"мамо, изполях боба от чинията". Нели дойде спокойно и я попита какво се прави при такива ситуации? Алия отиде и я помоли за кърпичка, като каза моля и после благодаря, след което се опита да почисти масата. Нели и предложи помощта си и почисти. Бях удивена! (Колкото и да харесвам принципите на позитивното родителство, аз съм си нервак и това не е моето нещо) А сега си представете как щеше да протече тази сцена при Сиса и Ния......🤔 Не забравяйте, че ИГ е само няколко секунди от нечий живот.
|
|
|
Post by scalestone on Sept 29, 2022 21:59:17 GMT 2
Вечерна рутина на Пепе: - Някъде след полунощ се прибира кьор-кюрук пияна от Карусел - Отива да види спящият Матиас, и докато седи над леглото му го пита: “Ти мен ся уважаваш ли ма?” - Възхищава се колко е пораснала Сиена…и осъзнава, че гледа София - Сеща се за Филип 2ри, разплаква се и запява “Водка с утеха” Уважааам та, мноо даже! Еваля, че чувството за хумор!
|
|
|
Post by fif on Sept 29, 2022 22:00:53 GMT 2
Севи чистачката мие пода в 20:30 вечерта. Тя деца, мъж няма ли? Няма ли да ги приготвя за сън или да имат семейно време с мъжа си. Като гледам хола колко е празен, подреден, но безлюден… Направила е сторита в отговор на коментар, че използва стари снимки и така заблуждава хората.
Правила това, което я карало да се чувства добре. Явно предпочита мопа пред децата и мъжа си…
|
|
|
Post by mariaflower on Sept 29, 2022 22:06:27 GMT 2
Под последния пост на Пепе има отговор-защита, който подозрително много звучи все едно идва от самата нея или някой много близък до нея човек.
|
|
|
Post by abc on Sept 29, 2022 22:14:23 GMT 2
И на мен ММ ми сложи Youtube Vanced преди време,защото постоянно мрънках, че не мога да пускам нещо и да върша друго междувременно. Потвърждавам- върви безпроблемно ютуб без глупавите им ограничения и реклами. Направо гениално😁
|
|
|
Post by alexa07 on Sept 29, 2022 22:47:51 GMT 2
Малко офф топик, но има ли вариант YouTube да върви на заден фон докато правите друго на телефона? Теглиш си YouTube Vanced и си решаваш всички проблеми и то безплатно. Върви на заден фон, на заключен телефон и най-важното - няма никакви реклами. Логваш си се и автоматично ти синхронизира събскрибшъните. Open source e и няма нищо shady. Пак заповядай! 🤗 Ей, не стига че без билет гледате, ами сега и от реклами няма да печелят... попиляхте ги тия инфлуенсъри значи 😅😅😅 Благодаря за идеята, ще пробвам и аз
|
|
|
Post by alexa07 on Sept 29, 2022 22:52:19 GMT 2
Останах очарована от новия влог на Нели (Mrs.Nellie.Bee). Толкова спокойствие ми носи тази жена, че ми идва да го гледам пак и пак. Проповядва позитивно родителство и е видно, че дава резултат при дечицата и. И тук се сетих за Сиса, тъй като дечицата са им на сходна възраст +/- няколко месеца. Те са двете крайноси просто. На края на влога Алия помагаше със слагането на масата за вечеря и без да иска изсипа боба от чинията. Притесни се и каза -"мамо, изполях боба от чинията". Нели дойде спокойно и я попита какво се прави при такива ситуации? Алия отиде и я помоли за кърпичка, като каза моля и после благодаря, след което се опита да почисти масата. Нели и предложи помощта си и почисти. Бях удивена! (Колкото и да харесвам принципите на позитивното родителство, аз съм си нервак и това не е моето нещо) А сега си представете как щеше да протече тази сцена при Сиса и Ния......🤔 Не забравяйте, че ИГ е само няколко секунди от нечий живот. Принципно съм съгласна, но Нели я следя отдавна и далеч не споделя само забавната част от родителството, като някои други. Не ламти за пр пратки и има броени партньорства с брандове. Даже ме е яд, че една Сиса има поне 2 пъти повече последователи от нея. П.с. Съжалявам за двойния пост, но от телефона не знам как да вмъквам цитати от различни постове. За Севито и аз много пъти съм се чудила как предпочита парцала пред семейството си. Не е нормално в 20.30 да чистиш (не говорим да заредиш миялната, примерно). Аз също съм нощна птица и редовно в 12-1 оправям кухнята, НО всички вкъщи отдавна са заспали. А не мъжа тъкмо се е навечерял и да го гоня да ляга, че трябва да мия пода, че да ми е хубаво за кафето сутринта 😅
|
|
|
Post by Deleted on Sept 29, 2022 23:46:34 GMT 2
Мъжът на Мария да продава буквално веднага (на следващия ден )когато избухна скандала с работодателя му, явно иска да кешира каквото може и да занули кредитите. Да видим какво ще стане с компанията му, защото американското правителство ги разследват за огромни финансови измами и искат да забранят да оперират изобщо на територията на Америка и разбира се да върнат всички пари на инвеститори и клиенти.
Явно са много на зор, иначе нямаше ударно да продават апартамент, който до края на годината ще е с акт 16. Щяха като другия да дочакат акт 16, за да му вземат повече пари. Явно се подготвят за най-лошия и преминаване на значително по-ниска заплата в друга компания. В сегашната му компания възнаграждението е мноооого над средните нива за София. Предполагам има защо
|
|
|
Post by kukitkata on Sept 30, 2022 2:21:05 GMT 2
|
|
|
Post by The Judge on Sept 30, 2022 3:05:02 GMT 2
|
|
|
Post by sweetpotato on Sept 30, 2022 3:11:00 GMT 2
Леле много подробно разнищихме Мария. Нямам проблем да печелят, просто ми е смешна. И преди съм казвала -парадира с глупави неща, а за важните за детето не се е бръкнала ( кошче за кола, слунцезащита Здраве и т.н.) Също поведението й е на държанка - няма желание да работи на 23, помня,че преди да роди бяха викали да им почистят и благодареше на мъжа си. Смешно ми стана, ако беше изчистил той го разбирам.Ама като те издържат и трябва да врънкаш и благодариш за всичко. Като бяха тръгнали в Гърция имаше стори с някаква чалга от колата. Понеже чете тук - на 23 години си, като тръгне детето на ясла потърси си работа, или учи, развивай се. Само с инфлуенсърство няма да стане при теб, бъди по-независима от мъжа си.
|
|
ap
New Member
3 posts
|
Post by ap on Sept 30, 2022 7:10:00 GMT 2
Под последния пост на Пепе има отговор-защита, който подозрително много звучи все едно идва от самата нея или някой много близък до нея човек. То си е направо тя това. Хубаво е че се жегва от коментари за децата си, ама мисли ги по-рано тия работи, бе. Трябва ли чужди хора да ги коментират, че да се сетиш че съществуват?! Аз Филяка го харесвах преди, следях типично. Даже като стана скандала с разтурянето му, гледах видеата и на двете страни и даже по-скоро му вярвах на него, от колкото на групичката с Ванката. Сега гледайки какво се случва, абе окей си бяха с Пепето.. що ся тъй правят 😀 Пепо излез от тоя омагьосан кръг, докато още можеш или скоро ще трябва да купиш блока, че в тая гарсионерка за Фемили Пепе няма да има мястоооо!
|
|
|
Post by 🌸 on Sept 30, 2022 7:44:58 GMT 2
Съфорумка снощи е видяла Гането в Капана, но пък аз видях Гучаннн в едно заведение в парк Каменица. Беше с някаква компания приятели /плюс жените им явно/, защото имаше и бебета. Не се загледах дали дъщеричката му е там, но защо тъй Гането липсваше 😂 Аз писах само да ви се похваля и да ми завиждатИИИИ!
|
|
|
Post by peacock on Sept 30, 2022 7:49:34 GMT 2
Разочарование от вчерашните награди Изпратено от моят SM-A415F с помощта на Tapatalk
|
|
|
|
Post by snowflake on Sept 30, 2022 8:15:02 GMT 2
Хора,Гането Не знам дали е качвана преди,но ето да се посмеем.
|
|
|
Post by mariaflower on Sept 30, 2022 8:15:22 GMT 2
Някой май трябва да поупражнява на Джоуи 'gracious loser face' 🤣
|
|
907 posts
|
Post by Halliwell on Sept 30, 2022 8:30:16 GMT 2
Аз следя Веселина Пройчева и да си призная много харесвам ревютата ѝ. Две от най-любимите ми книги „Дълбоко в сърцето" и „Удавниците" прочетох именно по нейна препоръка. Горещо ги препоръчвам на феновете на любовните романи и/или трилъри. Изобщо не ми е правило впечатление какво работи мъжа ѝ. Голямата ѝ дъщеричка много прилича на нея.
Много ме кефи как профила на Пепон в инстата все по-чести бива заливан от неудобни въпроси. Все повече хора започват да се усещат що за парцалче е.
|
|
|
Post by 100helit on Sept 30, 2022 8:41:37 GMT 2
Аз Веси също я харесвам като ревюта, но не харесвам приятелките й. :/ Дано си запази доброто настроение и ревютата, както и умереното показване на семейството. Може би, от книжните блогъри, тя ми е любимка. Мона също е свежа и по същество.
Просто формираха някакъв книжен клуб преди време и ме притеснява да не развалят момичето. Чарлито не ми е ок, касълчето е тотален кукумицин, другите не съм ги заглеждала кои са.
Пепон не знсм кой луд й дава реклами, толкова ли не следят ситуацията агенциите.
|
|
|
Post by kalimera on Sept 30, 2022 8:54:44 GMT 2
Ооо не, моля ви не сравнявайте Балан с Сашето Кадиев, вторият е светлинни години пред онзи бездарник. За мен е същия лигоч с високо самочувствие, който ако не беше майка му, никой нямаше да чуе за него. Тя и майка му е една артистка ама хайде...😀 Съблече се на младини един, два пъти във второстепенни филмови роли и дотам. После се буташе в предавания с Азис, Гала, Слави....
|
|
|
Post by uninfluenced observer on Sept 30, 2022 8:57:26 GMT 2
Хайде, luxury пак изчезна от профила на Гергана. Явно е осъзнала, че с тези памперси на мокета, luxury статутът следва да бъде коригиран временно. 😀
Относно Пепето… видях го този отг в профила ѝ и съм склонна да повярвам, че си е нейно това писание. Стана ми жал честно казано и се зачудих защо не иска / може да заяви позицията си открито в този случай. Казах си, че може и да е опит (все пак) да предпази децата от последваща реакция и от това да имат още един тати на хоризонта. But then again… тя зад кадър изглежда, че ги е запознала с Фиво отдавна и хич не им е спестила запознансвото с поредния мъж. Та, не знам. Голямо е противоречие е тази жена.
Болна съм и най-накрая наваксах с четене. 🤧 Чудни разкрития имате от последните месеци, както винаги. 👏🏻
|
|
907 posts
|
Post by Halliwell on Sept 30, 2022 8:59:46 GMT 2
За мен е същия лигоч с високо самочувствие, който ако не беше майка му, никой нямаше да чуе за него. Тя и майка му е една артистка ама хайде...😀 Съблече се на младини един, два пъти във второстепенни филмови роли и дотам. После се буташе в предавания с Азис, Гала, Слави.... Подобно на Аня Пенчева и дъщеря ѝ Пипи. Ако майка ѝ не беше еди коя си и/или баща ѝ, Пипи щеше да е водеща точно колкото аз съм пилот на безпилотен самолет. Същата работа с ония гном Наум и известната му рода. Абе в тия среди (особено в днешно време) трудно се пробива ако не си някой, НА някой или С някой.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 30, 2022 9:01:12 GMT 2
Наградите на Грация са страшен майтап. 😅
Попо е грабнала наградата в категория youtube, връчена от Любо. Не присъства и пуснаха нейно заснето видео с благодарност за наградата. Явно я е страх да излезе от Апартамента за пореден път, или се притеснява, че хората ще видят, как изглежда без фотошоп…
Модернмамито не виждам за какво е взела наградата. Ипси беше много по-добър и адекватен избор!
Добре поне, че Весела Бабинова грабна наградата, защото съм й голяма почитателка, заслужава го!
|
|
|
Post by alexa07 on Sept 30, 2022 9:24:25 GMT 2
Аз Веси също я харесвам като ревюта, но не харесвам приятелките й. :/ Дано си запази доброто настроение и ревютата, както и умереното показване на семейството. Може би, от книжните блогъри, тя ми е любимка. Мона също е свежа и по същество. Просто формираха някакъв книжен клуб преди време и ме притеснява да не развалят момичето. Чарлито не ми е ок, касълчето е тотален кукумицин, другите не съм ги заглеждала кои са. Пепон не знсм кой луд й дава реклами, толкова ли не следят ситуацията агенциите. Може ли са споделиш повече за касълчето? Следя я, но честно казано нямам конкретни впечатления за нея като човек, някак безличен ми е профила и, но пък споделя детски книжки и затова я следя. А Веси е наистина душа-човек, и аз съм взимала доста книги след ревюта в профила и.
|
|
|
Post by livia on Sept 30, 2022 9:25:27 GMT 2
Под последния пост на Пепе има отговор-защита, който подозрително много звучи все едно идва от самата нея или някой много близък до нея човек. А пък някаква жена е писала "най-накрая видео без реклами"🙄🙄 Тези хора не са реални просто, после се чудим как още има фенове и рекламите вървят.
|
|
|
Post by Ахинора on Sept 30, 2022 9:27:14 GMT 2
Гледам репостнатите сторита на Orbico Beauty от PR пратка, която са изпратили на @poli_dara (не ми е позната), направо се изумих - пенсета, олеснение, мазало от пълен и кратък член, запетаи и интервали. УжасТ!
|
|