|
Post by peacock on Sept 29, 2022 17:29:36 GMT 2
Ох, много ми е емоционално днес. Научих една вечерна рутина, сега чета за голямата любов Изпратено от моят SM-A415F с помощта на Tapatalk
|
|
|
Post by alexa07 on Sept 29, 2022 17:34:25 GMT 2
Калояне, тоя път няма те огрее душичке проста! Такива като тебе с 5 думи в речника не ги вземат за водещи, може само за някое реалити ама ти вече мина от там, тей че продължавай да просиш пратки, до там ти е капацитета. 😉 Sent from my iPhone using Tapatalk Абе мамин Сашко ми е същия некадърник като Баланчо, ама друго си е да имаш известна майка 😉
|
|
|
Post by Qyiana on Sept 29, 2022 18:02:43 GMT 2
Колкото и добър програмист да е, няма как да вземе толкова апартаменти кеш, въпреки че са купували на зелено - или са теглили кредити или варианта със стартъп компанията. Аз я отследвах тази госпожа още като забременя, хич не се бях и сетила за нея,чак сега като писахте погледнах и то за да видя обзавеждането на апартаментите. П.с. Сега видях къде работи, наистина там дават добри заплати, но пак не се връзва сметката. Между другото тази фирма я съдят и бъдещето й е несигурно. Едит 2: Полина пуснала Амалия на детска и обикаля салоните. Беше писала и някакъв пост как всяка вечер мрънка на Патрик. Тази жена няма угодия. Къде работи, че ми е интересно? Иначе 100% имат гръб от някъде, нищо че тя беше казвала, че абсолютно сами са си купували имотите. Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk
|
|
|
Post by verkapiperka on Sept 29, 2022 18:03:31 GMT 2
Мамин Сашко купуваше гащи от Victoria's secret средата на юли от летище Варна - искаше ги цвят неон с дълбока талия. Беше шумен и смешен.
Полина не само ходи на коси и нокти, но и небрежно агитира предизборно.
Радостина - напълно възможно е да е смъкнала 20 кила; според мен тя качи много и има още толкова да разкара.
Пепе в 18ч е вече с отворена бутилка и всичко и е "literally".
Гергана ме е блокирала някъде около покупката на новата играчка и след като се включих тук по отношение на Алфа. Профилът ми там изглежда абсолютно фалшив. Направих го преди 3-4 години, за да гледам сеир по сторита, вкл и нейни съм зяпала. Почти никаква дейност нямам, освен че с течение на времето все пак се зарибих да последвам няколко профила нямащи нищо общо с инфлу-тата. Та явно единствено ме е изловила от гледането на сторита.
П.П. Амалия стана на годинка май месец.
|
|
|
Post by jeri on Sept 29, 2022 18:10:41 GMT 2
Колкото и добър програмист да е, няма как да вземе толкова апартаменти кеш, въпреки че са купували на зелено - или са теглили кредити или варианта със стартъп компанията. Аз я отследвах тази госпожа още като забременя, хич не се бях и сетила за нея,чак сега като писахте погледнах и то за да видя обзавеждането на апартаментите. П.с. Сега видях къде работи, наистина там дават добри заплати, но пак не се връзва сметката. Между другото тази фирма я съдят и бъдещето й е несигурно. Едит 2: Полина пуснала Амалия на детска и обикаля салоните. Беше писала и някакъв пост как всяка вечер мрънка на Патрик. Тази жена няма угодия. Къде работи, че ми е интересно? Иначе 100% имат гръб от някъде, нищо че тя беше казвала, че абсолютно сами са си купували имотите. Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk Според linkedin в nexo, криптобанка сврързана с бивш депутат, която съдят за измами в САЩ.
|
|
|
Post by lisca on Sept 29, 2022 18:15:52 GMT 2
Диетоложка номер 1 на века - Деница, смята че щом ядеш веднъж на ден, вредни храни и боклуци, значи че се храниш добре и балансирано?! Щом било веднъж на ден, значи можело…….. Все съм виждала хора, дето се лъжат, че ядът здравословно и правилно…… Но това минава всички тъпометъри! Ограничавала се.. Абе ти здраве нямал ли бе, за правилно хранене не си ли чувала?! Вредните храни са вредни за здравето! А смешният ти външен вид няма общо с това, че ядеш веднъж на ден! И то боклуци… Затова стомахът ти е развалина, защото имаш под нулева култура и разбирания за хранене! Божееее боже, и това нещо има изява в интернет!
|
|
|
Post by vanillapumpkinnew on Sept 29, 2022 18:25:53 GMT 2
Ооо не, моля ви не сравнявайте Балан със Сашето Кадиев, вторият е светлинни години пред онзи бездарник.
|
|
|
Post by nomade on Sept 29, 2022 18:44:39 GMT 2
Преди може би 5 минути видях тъпата Ганьовица в Капана в Пловдив. Беше с момче, което неловко се опитваше да се смее на тъпотиите и, кучето беше на гърба и в оня скафандър и скимърцаше. Пълна шматка е тая, даже да съм само с нея в стая не бих я забелязала.
|
|
|
Post by alexa07 on Sept 29, 2022 18:46:51 GMT 2
Ооо не, моля ви не сравнявайте Балан с Сашето Кадиев, вторият е светлинни години пред онзи бездарник. За мен е същия лигоч с високо самочувствие, който ако не беше майка му, никой нямаше да чуе за него.
|
|
|
Post by fairy777 on Sept 29, 2022 19:08:42 GMT 2
Диетоложка номер 1 на века - Деница, смята че щом ядеш веднъж на ден, вредни храни и боклуци, значи че се храниш добре и балансирано?! Щом било веднъж на ден, значи можело…….. Все съм виждала хора, дето се лъжат, че ядът здравословно и правилно…… Но това минава всички тъпометъри! Ограничавала се.. Абе ти здраве нямал ли бе, за правилно хранене не си ли чувала?! Вредните храни са вредни за здравето! А смешният ти външен вид няма общо с това, че ядеш веднъж на ден! И то боклуци… Затова стомахът ти е развалина, защото имаш под нулева култура и разбирания за хранене! Божееее боже, и това нещо има изява в интернет! То цялото й съществуване е измислица на нея. За яденето, за парите и статуса й...всичко е в нейната глава. Видя се колко пари има... Уж много време планирали преместването на салона ,а в същото време всичко й било скъпо и нямала бюджет😂 Последно?!😬 За нея да имаш пари за Старбъкс, Доминос и други такива боклуци е въпрос на стандарт и имане на възможности.😄 Типичния пример на нямащ пари човек, който се е видял с два лева в повече и се прави на велик и много успял. Такива примери с лопата да ги ринеш в България. Всеки с Айфона в ръка, но примерно живеещ в мизерни условия и нямащ бъдеще човек.🤐
|
|
|
Post by Qyiana on Sept 29, 2022 19:15:09 GMT 2
Къде работи, че ми е интересно? Иначе 100% имат гръб от някъде, нищо че тя беше казвала, че абсолютно сами са си купували имотите. Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk Според linkedin в nexo, криптобанка сврързана с бивш депутат, която съдят за измами в САЩ. Мерси, тъкмо попрочетох разни неща в интернет и хич не съм очарована, малко чак се ядосах. И за да не е спам, ще кажа, че Балан все повече и повече ми лази по нервите. То бива бива наглост, ама граници нямат никакви тия хора - той и всичките подобни Инстаграм примати. Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk
|
|
|
Post by Ladybug_ on Sept 29, 2022 19:29:45 GMT 2
Калояне, тоя път няма те огрее душичке проста! Такива като тебе с 5 думи в речника не ги вземат за водещи, може само за някое реалити ама ти вече мина от там, тей че продължавай да просиш пратки, до там ти е капацитета. 😉 Sent from my iPhone using Tapatalk Абе мамин Сашко ми е същия некадърник като Баланчо, ама друго си е да имаш известна майка 😉 Двамата да направят собствено предаванв ,щом Баламурник иска да е водещ .Предаването да се казва "некадърници" всеки ден от 8:00 чак до 00 часа.Предаване за излагации, простотии и да покажем колко сме без мозък.
|
|
|
Post by komkama on Sept 29, 2022 19:35:14 GMT 2
Аз и приятелят ми сме в IT сферата, цялата ми иомпания са програмисти, на всякакви нива. Еми, никой няма 3 апартамента 😂 Да, сигурно като кажеш програмист на някой, който не е запознат, може да си помисли, че с една заплата и едно майчинство могат да се купят 3 апартамента и да се ходи по почивки, но реалността е малко по-различна.
На Балан не мога да му измисля подходяща професия, защото е мега бездарен, нещо с въртене на далавери би му прилягало.
Пепе не стига, че купува големи дрехи на Матиас, ами и обувките му са големи, прегъват се през средата и едва върви горкото. Ако обича София да поработи повече, че да купи едни подходящи обувки за брат си.
|
|
|
Post by sdt on Sept 29, 2022 19:39:18 GMT 2
Зорница писала на Девин да сподели обратната връзка на десетките хора, които явно са получили същите оплаквания като нея. Интересно ми е какво ще ѝ отговорят.
Днес явно раздават инфлуенсърските призове на Грация, ако не се лъжа, и Попова е спечелила нейната категория.
|
|
|
Post by verkapiperka on Sept 29, 2022 19:52:42 GMT 2
Балан ми е като тези на улицата тука има-тука нема. Матиас беше жалка картинка днес с дънковото яке - ръкавите навити 100 пъти, той аха да се спъне в него. Неудобно за гледане. И мъжът ми е в IT сферата, но не живеем в България. Тук също много са с представата, че сме богаташи и милионери. Щях да пиша предишни дни, но не успявам да се включвам често: Пеева раздава средни пръсти на reel ли е, тик ток ли е. Опитах се да гледам Пламена Петкова с най-новото видео - отговаря на въпроси и говори за страховете си. Очите ми бяха постоянно към бежовата притурка на зелената рокля/блуза и по-точно горе към рамото сякаш е нескопосано кърпено. Харесаха ми влога на Попова със сватбата, Лелята с буса и котето. Да пиша и аз нещо положително.
|
|
|
Post by isabellavk on Sept 29, 2022 20:01:18 GMT 2
Аз и моят приятел също сме програмисти. Нямаме 3 апартамента. 😀 Това са много пари, които трудно може да ги събере човек с работа от 9 до 5, както се казва. Оказа се, че във форума много колеги програмисти има 😁
|
|
|
Post by plam on Sept 29, 2022 20:05:09 GMT 2
prikachi.net/image/LZ5FGEИначе самочувствието до небесата. Абе не стига, че и двамата са просяци и са толкова ограничени и глупави, ами и навсякъде се бутат. Е това е да си прост селяндур и да не се виждаш отстрани... Ето го и другия идиот. Мъжът на Джуганито първо, че кара с почти 90 преди завой, ами и в същото време снима и държи букети и подаръци пред себе си. prikachi.net/image/LZ5QB0 Ее той Гецата полицайче 🙂за него явно няма правилаа.
|
|
|
Post by fairy777 on Sept 29, 2022 20:16:31 GMT 2
Малко офф топик, но има ли вариант YouTube да върви на заден фон докато правите друго на телефона?
|
|
|
Post by sdt on Sept 29, 2022 20:19:52 GMT 2
Малко офф топик, но има ли вариант YouTube да върви на заден фон докато правите друго на телефона? Май само ако имаш платената премиум версия.
|
|
|
Post by fif on Sept 29, 2022 20:22:57 GMT 2
Абе, и аз си имам един мъж вкъщи в тази сфера и водим нормален начин на живот, купили сме си неща, колкото един средностатистически човек може да си купи. И така като гледам всички имаме реална представа какви могат да бъдат заплатите и с тези пари какво човек може да си позволи и как да живее.
Мария упорито твърди, че имотите са закупени от тях, да споменавала е за кредити, ама тази кредити нали трябва да се покриват с някакви пари. Освен това те винаги ходят на хотели с нощувки не за 50 лева на вечер. Последно бяха в Гърция, да, за 3 дена ли колко бяха, ама от интерес проверих и нощувката беше 800 лева. Малко преди това бяха на море. Докато беше бременна ходиха насам-натам Италия и не знам си какво. Тя не мисля, че печели големи пари от инстаграм на този етап. Бяха подарили на брат й компютър за рождения ден за 2-3к лева. Нейното семейство си изглеждат нормални хора, мисля, че финансите идват основно от мъжа и по-скоро от неговата рода. Той си изглежда малко льольо честно да си кажа и имат вид на двойка, в който той слуша и изпълнява. Другият варианта е да са изтеглили сума кредити и сега да искат да продадат апартаментите и да са на някакъв плюс. Т.е да са видяли, че като програмист големи богаташи няма да станат и да са се преоринтирали. Тя май беше казала, че е работила като брокер, може и да се лъжа, но имаше нещо общо с имоти. Та, малко се отплеснах.
За имотите, мезонетът май не е купен от тях, а само другите два апартамента. И все пак, ремонти, глупости не са без пари и за разлика на Баламови има повече вложено в обзавеждането. И той кара някъв Мерцедес, да, не е нов, ама не е и стара таратайка.
Иииииии на фона на всичко това имат супер смотана бебешка количка ииииии столче за кола. Обяснете ми го това, има ли логика някаква.
|
|
|
Post by smurfina on Sept 29, 2022 20:26:59 GMT 2
Аз и приятелят ми сме в IT сферата, цялата ми иомпания са програмисти, на всякакви нива. Еми, никой няма 3 апартамента 😂 Да, сигурно като кажеш програмист на някой, който не е запознат, може да си помисли, че с една заплата и едно майчинство могат да се купят 3 апартамента и да се ходи по почивки, но реалността е малко по-различна. На Балан не мога да му измисля подходяща професия, защото е мега бездарен, нещо с въртене на далавери би му прилягало. Пепе не стига, че купува големи дрехи на Матиас, ами и обувките му са големи, прегъват се през средата и едва върви горкото. Ако обича София да поработи повече, че да купи едни подходящи обувки за брат си. Съгласна съм, аз имам приятели с по няколко апартамента, но някои от тях са от 20год в сферата имам и такива, които все още си живеят под наем и не им е цел да имат собствен апартамент. С тази Мария не съм запозната много, не знам какви са им апартаментите, но един от вариантите е да взима доста добри пари и изцяло да се спестява неговата заплата. В такъв случай мога да се съглася, че за няколко години може да си позволи малки апартаменти на зелено, но пак остава въпроса през цялото това време с какви пари живеят, щом тя не работи, и как си покриват разходите (ако преди закупуването на първия са били под наем). Другият вариант е просто да са теглили кредити и сега да препродават.
|
|
|
Post by 100helit on Sept 29, 2022 20:33:33 GMT 2
Малко офф топик, но има ли вариант YouTube да върви на заден фон докато правите друго на телефона? Да, платена версия. Плюс че Тубата върви на заключен телефон, което е много батери-спасяващо. Може и да го изкараш на малко прозорче над останали приложения и няма никакви прекъсвания за реклами. За мен си струва всяка стотинка. Да сме по темата, онова момиче с готината коса е спечелило награтата за откритие на годината на Grazia. Наградата за майка трябваше да отиде при Ипси, дори фричик ми е по приятна от Д-р Картието. Не помня кое беше четвъртото предложение. Кумът ни е на сравнително висока позиция, капиталовлага само за нърдовски глупости, живее на квартира и чак на 30+ събра кешовица за ново строителство без кредит. Абсурд без побутване във фирмата или начален капитал. Имам и познати, със състезателни Поршета в гаража и паркет за 20к в едната стая, но са и двамата шефове на отдели с по 20+ години стаж в сферата. А тоя, сори, ама изглежда бая далеч от това ниво. Полина съвсем е предала фронта - от Монтесори ценности до детско следобеда?
|
|
|
Post by fif on Sept 29, 2022 20:45:13 GMT 2
Още повече те са на по 25 години. По реалистично щеше да е, ако имаха само имоти и не ходиха по почивки, не раждаше в Токуда (знам, че много хора раждат в частни болници дори и с нисък стандарт на живот), ама като си позволяваш някакво охолство трудно се спестява. Другият вариант е примерно взима една четирицифрена сума заплата, половината отива по кредити, друга за харчене и не пестят нищо. Аз също съм за Ипси. Отдавна никой инфлуенсър не съм харесвала и следила с такъв интерес. А г-жа лютеница днес такава гнусотия беше постнала, то хубаво ЗВБ, ама нещата са извън всякви граници. ibb.co/0YWkD0FДетето може и да си хапва с апетит, ама храната е навсякъдеее, бляк. Ама и Гането дето се спуква да работи и отказва проекти за огромни суми няма 3 апартамента. 😞😞😞
|
|
|
Post by 100helit on Sept 29, 2022 20:48:58 GMT 2
Фиф, убеждаваш ме, че изборът ми почти да не гледам сторита със/без звук е повече от правилен. Така доста време си спестяваш някакви разочарования и натюрели. 😁😁
|
|
|
Post by smurfina on Sept 29, 2022 20:49:23 GMT 2
Малко ще е като офф, но отворих да видя - тия луди ли са? За 63кв жилище, сигурно 45 реални 170к-180к. И едното жилище няма и акт 16. Закривай
|
|
|
Post by Kalisa on Sept 29, 2022 20:57:47 GMT 2
fairy777, Може да ти върви ютуб дори ако не си си платила за премиъм версия, ако си пуснеш разделиш екрана на две. В едната част да ти е ютуб, в другата да си цъкаш. Ама трябва да видиш дали твоя телефон го поддържа.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 29, 2022 21:08:11 GMT 2
Малко офф топик, но има ли вариант YouTube да върви на заден фон докато правите друго на телефона? Фейри, аз съм с xiaomi и фабричното музикално приложение ми е mi music. Там я има тази функция и май можеш да си го свалиш от стора, стига да си с андроид, де. Направо е game changer.
|
|
|
Post by peacock on Sept 29, 2022 21:19:44 GMT 2
Към момента всички са се оср@ли с цени на имотите. Аз гледам Видеа във ИГ винаги без звук.
|
|
|
Post by ivkasmile on Sept 29, 2022 21:22:46 GMT 2
Интересно ми е на мен с Филяка какво се случва.. А на Пепе постоянните реклами с децата са просто непоносими. Новата пък на Чаото е супер безлична, нищо общо с топлото излъчване на Ева.
|
|
|
Post by dareangel on Sept 29, 2022 21:23:33 GMT 2
Ванче обяви дранкулките, после се обяснява като ученичка и от тогава нищи или поне аз не съм видяла. Да не би всичко да е sold out😂
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|