|
Post by umma on Sept 29, 2022 12:02:07 GMT 2
Ума, имай предвид, че лелчи е доста височка, така че аз по това бих се ръководила, тъй като съм топ тапишон. Сега, защо ми давате грешни идеи за харчове преди заплата... Някоя ще поръчва ли синьото сако, ако може след това снимки на ЛС? Да, казва, че е 1.77 и обикновено е с М. Затова си мисля, че са уголемени. Аз съм с пищен бюст и от там ми идва "притеснението" да не ми малее.
Иначе съм хвърлила око на тъмносиньото и аз, но го поръчвам на сляпо, до сестра ми, защото съм извън Бг и ще се прибера евентуално за Коледа чак.
|
|
|
Post by selestepan on Sept 29, 2022 12:18:25 GMT 2
Как може да наричаш рутина нещо, което се е случило 5 пъти от началото на годината 🤣 Sent from my iPhone using Tapatalk Пак ако й се събират пет пъти за тая година на Пепа, то е цяло чудо! И аз идвах това видео с рутината да коментирам. Значи след невероятния двоен рожден ден на датчанките, макар да не са родени на една и съща дата, едвам дочака вечерта, за да излезе на ресторант и на Карусел с Галчето и бой тойчето, в неделя реанимираха с махмурлук супата с октопод и после цяла седмица беше на Италия с бой тоя чак до вчера. Най-после след седмица или повече се прибира при децата си, първа вечер им е да изкарат заедно, и първата й работа е да снима рекламно видео?! Направила им едни спагети болонезе (оле, боже, голямото кулинарно изкуство, няма що), Матиас омазан ОТ ГЛАВА ДО ПЕТИ, и накрая тя как лежи на дивана с книжка на гърдите, едва ли не заспала, докато чете книга. ЩО ЗА ИЗМИШЛЬОТИНИ? На всички ни е ясно, че е плоска и евтина лъжа ВСИЧКО, показано в това видео, обаче има над 10 различни кадъра, което значи, че тя цяла вечер се е занимавала да снима части от видеото и дубли.... Тъжно ми е за тея деца, чакали мама цяла седмица да се прибере, най-после ще си прекарат време заедно, а то - какво? Мама ще ви направи спагети, ама само защото ще снима цяла вечер, вместо да ви обърне наистина качествено внимание. И какво, тея кадри, дето някой друг снима Пепе, София ли си мислим, че я е снимала? Щото я снима от ъгъл на възрастен човек, а не на 6-годишно. Тоест пак не ги е гледала сама, ама баба ли е била там, прабаба ли, Филяка ли, Карамански ли - остава си мистерия. Едва ли не до преди година и малко все още бях от последните останали, дето едва ли не харесваха Пепе и съм й оправдавала поведението и тъпотиите, обаче тя с годините или показа истинската си същност, каквато винаги е била, или просто се изроди и се превърна от симпатична майка в непоправим егоист и материалист. Дори и не винаги да е била такава (което ме съмнява, ама айде да й дадем the benefit of the doubt), то вече категорично е станала такава. И хайде, последните месеци се забавлявам с Keeping up with the Пепеляшиънс, следя ги като криндж сериалче и толкоз, обаче днес вече като видях това видео с УЖ вечерната рутина, вече толкова тотално се отвратих от тая жена, както до сега никога преди не съм се отвращавала чак толкова. Последно - коментарите под видеото. Да, би могло наистина Филяка да е решил, че не желае повече да го показват в социалните мрежи, и това щеше да бъде съвсем леджит нещо, Пепе можеше да го обяви в някакъв момент и хората нямаше да питат по 1000 пъти, обаче като тя постоянно е с Иво Карамански по света и у нас, и нито се крият онлайн, нито се крият в реалния живот, то подобно оправдание, че не снимала мъжа си, защото не искал да бъде сниман, тотално олеква. Sent from my SM-A725F using Tapatalk
|
|
|
Post by Deleted on Sept 29, 2022 12:19:21 GMT 2
Полина се е обзавела с лелински къдрички, courtesy of некадърниците от Murphys’s.
А Деа, зарязана след седемгодишна връзка, защото няколко луди женички в интернет я обиждали, ни дава съвети как да се държим с мъжете.
Достатъчно инстаграм за днес.
|
|
|
Post by komkama on Sept 29, 2022 12:20:51 GMT 2
Зорница наистина е безкрайно полезна, тя е въплащението на: ''прочетох цялата суха материя, за да не ви се налага на вас да го правите". Само на нейните ревюта вярвам. НО не мога да преодолея това колко скучна леля е, вглъбява се във добавки, болести, реакции, просто е адски странна. Все са алергични, все непоносимости, реакции. Изглежда много натоварващ човек, с който никога не бих общувала в реалния живот. На мен ми допадат водите, възможно е, разбира се да се прояви реакция, хубаво е да предупреди, но яко ми бие там на хипохондрия и то от цялото семейство. Все е един патос, едно чудо.
Пепе още не е слязла от самолета и впрегна децата в реклами. Една седмица с гаджето в Милано и изведнъж вечерна рутина, та те тези деца, особено някои от тях нямат никава рутина от раждането си. Пък вечеря прави, даже две, чете приказки и заспива уморена на дивана. Цирк Буш.
|
|
ap
New Member
3 posts
|
Post by ap on Sept 29, 2022 12:26:39 GMT 2
Здравейте на всички! Докато се регистрирам пак съм 2 страници назад, ама ще наваксвам 😀. Следя Ви от доста време и благодаря на админите за бързата реакция, за да мога да списвам с вас.
Гергана преди я харесвах. Обличаше се нормално и правеше що годе интересни видеа. От вас разбрах за цирка със всичките ѝ измислици и в момента и аз като вас я гледам за кринджа.
От тийн следвам Милена и Елица, още докато се подвизаваха във вбокс. Все още ги следя- Милена я харесвам, винаги отговаря, има хубаво семейство и като че ли не всичко е на всяка цена при нея. Елица се позагуби, но си я следвам ей тъй по навик.
Имам още какво да кажа, ама работата ме зове, не търкам дивани аз. От сто години не съм писала във форум, трябва да се свиква 😀
|
|
|
Post by komkama on Sept 29, 2022 12:32:20 GMT 2
Как може да наричаш рутина нещо, което се е случило 5 пъти от началото на годината 🤣 Sent from my iPhone using Tapatalk Пак ако й се събират пет пъти за тая година на Пепа, то е цяло чудо! И аз идвах това видео с рутината да коментирам. Значи след невероятния двоен рожден ден на датчанките, макар да не са родени на една и съща дата, едвам дочака вечерта, за да излезе на ресторант и на Карусел с Галчето и бой тойчето, в неделя реанимираха с махмурлук супата с октопод и после цяла седмица беше на Италия с бой тоя чак до вчера. Най-после след седмица или повече се прибира при децата си, първа вечер им е да изкарат заедно, и първата й работа е да снима рекламно видео?! Направила им едни спагети болонезе (оле, боже, голямото кулинарно изкуство, няма що), Матиас омазан ОТ ГЛАВА ДО ПЕТИ, и накрая тя как лежи на дивана с книжка на гърдите, едва ли не заспала, докато чете книга. ЩО ЗА ИЗМИШЛЬОТИНИ? На всички ни е ясно, че е плоска и евтина лъжа ВСИЧКО, показано в това видео, обаче има над 10 различни кадъра, което значи, че тя цяла вечер се е занимавала да снима части от видеото и дубли.... Тъжно ми е за тея деца, чакали мама цяла седмица да се прибере, най-после ще си прекарат време заедно, а то - какво? Мама ще ви направи спагети, ама само защото ще снима цяла вечер, вместо да ви обърне наистина качествено внимание. И какво, тея кадри, дето някой друг снима Пепе, София ли си мислим, че я е снимала? Щото я снима от ъгъл на възрастен човек, а не на 6-годишно. Тоест пак не ги е гледала сама, ама баба ли е била там, прабаба ли, Филяка ли, Карамански ли - остава си мистерия. Едва ли не до преди година и малко все още бях от последните останали, дето едва ли не харесваха Пепе и съм й оправдавала поведението и тъпотиите, обаче тя с годините или показа истинската си същност, каквато винаги е била, или просто се изроди и се превърна от симпатична майка в непоправим егоист и материалист. Дори и не винаги да е била такава (което ме съмнява, ама айде да й дадем the benefit of the doubt), то вече категорично е станала такава. И хайде, последните месеци се забавлявам с Keeping up with the Пепеляшиънс, следя ги като криндж сериалче и толкоз, обаче днес вече като видях това видео с УЖ вечерната рутина, вече толкова тотално се отвратих от тая жена, както до сега никога преди не съм се отвращавала чак толкова. Последно - коментарите под видеото. Да, би могло наистина Филяка да е решил, че не желае повече да го показват в социалните мрежи, и това щеше да бъде съвсем леджит нещо, Пепе можеше да го обяви в някакъв момент и хората нямаше да питат по 1000 пъти, обаче като тя постоянно е с Иво Карамански по света и у нас, и нито се крият онлайн, нито се крият в реалния живот, то подобно оправдание, че не снимала мъжа си, защото не искал да бъде сниман, тотално олеква. Sent from my SM-A725F using Tapatalk Тя се опита да прокара версията с ''Филяка не иска да го снимат'' в измъчения влог от първия круиз, но бързо изостави тази версия, защото Филячко след това тотално изчезна от нейния профил, но се появяваше в неговия си, нея почнахме да я виждаме с бой тоя и изобщо дори тя разбра, че не е добра идея да ни прави на глупаци. Защитнички обаче не липсват. Аз преди бях безразлична към нея, следя я по-отблизо от около година и толкова издънки вече видях и на живо и онлЯйн, че просто е обида към интелигентността ми да я защитавам. Едно е да намираш време за себе си и да не се изгубиш в майчинството, съвсем друго е да не се прибираш вкъщи и да нанасяш емоционални травми на децата си.
|
|
|
|
Post by fine on Sept 29, 2022 12:34:31 GMT 2
"Когато се опитваш да си направиш едно селфи в огледалото ти, но едногодишното ти дете не ти позволи" Надкееее, късай дипломата... едно лесно изречение не можеш да направиш. Иначе голямата жертва направила Надка, че се преместила от Варна в София. 😂😂😂 Хората отиват в чужбина на хиляди километри от близките си, иначе горката тя.
|
|
|
Post by komkama on Sept 29, 2022 12:36:22 GMT 2
Аз не можах да отлепя поглед от пожълтелите фуги около душа на Пепа… Според вас, коя е книгата, с която “уж” записва в края на рийлса? Тоя фИво, хич не се е постарал да докара фокус на клипчето и не мога да я разпозная.😀 Нищо де, начинаещ е, ще се научи. Sent from my iPhone using Tapatalk Ахахахха и аз я видях мръсната баня, ама реших да ѝ го спестя Откъде ти време да чисти фуги, а бабите горките, деца ли да гледат, баня ли да търкат. Да направят една колаборация със Севито или Бачорски да се самосезора.
|
|
|
Post by lady_caramel on Sept 29, 2022 12:42:07 GMT 2
prikachi.net/image/LZhdgbЧистачката пак избухва с коментари, а след това има опровержителни сторита как човекът, който ѝ е писал не е нормален. Голяма работа са, но никога не можеш да получиш нормален отговор като им пишеш.
|
|
|
Post by pchelica on Sept 29, 2022 12:46:48 GMT 2
Вечерна рутина на Пепе: - Някъде след полунощ се прибира кьор-кюрук пияна от Карусел - Отива да види спящият Матиас, и докато седи над леглото му го пита: “Ти мен ся уважаваш ли ма?” - Възхищава се колко е пораснала Сиена…и осъзнава, че гледа София - Сеща се за Филип 2ри, разплаква се и запява “Водка с утеха”
|
|
|
Post by aradia on Sept 29, 2022 13:04:18 GMT 2
Аз съм си взимала анцузи от сайта на лелята и са ми добре, а съм със среден ръст и горе долу къси крака 😀 Тя си има някакви размери, които са за по-високи жени.
Не знам каква точно реакция са получили от водите, но те една част са с кофеин и като цяло много съмнителен състав.
|
|
|
Post by alexa07 on Sept 29, 2022 13:45:32 GMT 2
prikachi.net/image/LZhdgbЧистачката пак избухва с коментари, а след това има опровержителни сторита как човекът, който ѝ е писал не е нормален. Голяма работа са, но никога не можеш да получиш нормален отговор като им пишеш. А забеляза ли коментара на фенка, която по нейна препоръка си е купила хендстика, парогенератора и вертикалната ютия! Може да е всякаква Севи, но едно не може да и се отрече - продава добре! Много пъти е споделяла подобни коментари как някой си е купил уред/препарат по нейна препоръка. Многократно досега си е избила пр пратките от Филипс. Не знам дали някой от вас следи Веселина Пройчева. По принцип много я харесвам - мила, позитивна, качва интересно книжно съдържание (особено за деца). Отскоро започна да качва и видеа. И едно нещо не мога да си обясня - мъжът и е зъболекар, има си дори собствена дентална клиника, а тя е с видимо обратна захапка (+криви зъби), която и причинява говорен дефект и видимо леко лицево изкривяване. Защо, за Бога не вземе мерки? Още повече, че е и детска учителка. Като цяло не обръщам особено внимание на неперфектна усмивка (аз самата нямам такава), но тук говорим за сериозен здравословен проблем (също като при дабъл джи 😉).
|
|
|
Post by pchelica on Sept 29, 2022 13:46:36 GMT 2
Чета новина: “Форбс изкара Марк Зукърбърг от листа с 10те най-богати хора в света” Ще да е, за да вкарат Гана на негово място.🤔
|
|
|
Post by 100helit on Sept 29, 2022 13:58:37 GMT 2
prikachi.net/image/LZhdgbНе знам дали някой от вас следи Веселина Пройчева. По принцип много я харесвам - мила, позитивна, качва интересно книжно съдържание (особено за деца). Отскоро започна да качва и видеа. И едно нещо не мога да си обясня - мъжът и е зъболекар, има си дори собствена дентална клиника, а тя е с видимо обратна захапка (+криви зъби), която и причинява говорен дефект и видимо леко лицево изкривяване. Защо, за Бога не вземе мерки? Още повече, че е и детска учителка. Като цяло не обръщам особено внимание на неперфектна усмивка (аз самата нямам такава), но тук говорим за сериозен здравословен проблем (също като при дабъл джи 😉). Тя гледам, че дружи с друг познат кукумицин castlefullofsunlight, който също има потресаващи зъби. Веси не я познавам, изглежда ми свежа. Иначе отговорът е прост, защото никой не практикува това, което проповядва. 90% от хората, които качват е фейк, дори повечето ми познати от реалния живот.
|
|
|
Post by sweetpotato on Sept 29, 2022 14:06:08 GMT 2
Моята любимка Мария ПГ продават два апартамента - впечатлена съм, че на тези години са успели да закупят 3 апартамента. Или програмиста е много добър или е имало помощ от мама и тате. Не знам защо продават и двата се купени скоро явно. Единият изглеждаше много хубав и си викам той е по-хубав от сегашния им, а се оказа, че това е прото проект, а самият апартамент е на шпакловка и замазка без акт 16 хахахахах
|
|
|
Post by fif on Sept 29, 2022 14:15:19 GMT 2
Според мен имат помощ или са наблъскали няколко кредита, колко добър програмист да е, ха.
Вторият апартамент го продават вече 3ти месец, а уж го рекламираше в профила си и се хвалеше колко огледа има.
Те искат да купуват къща, сигурно за това ги продават, с наеми няма да ги избият толкова бързо. А първият апартамент има проект, за да намерят по-бързо купувач.
За нея щях да казвам, че рекламира квото й падне - почистващи фирми, чайове, детски пособия, парочистачки, козметика…
|
|
|
Post by sweetpotato on Sept 29, 2022 14:34:49 GMT 2
Според мен имат помощ или са наблъскали няколко кредита, колко добър програмист да е, ха. Вторият апартамент го продават вече 3ти месец, а уж го рекламираше в профила си и се хвалеше колко огледа има. Те искат да купуват къща, сигурно за това ги продават, с наеми няма да ги избият толкова бързо. А първият апартамент има проект, за да намерят по-бързо купувач. За нея щях да казвам, че рекламира квото й падне - почистващи фирми, чайове, детски пособия, парочистачки, козметика… Така е и 20к да прави пак не се връзва, защото тя не бачка,а а са малки,за да са трупали с години. Ениуей,стана ми смешно за проекта. Който си го купи,ще си му направи. Интериорен проект не струва милиони,изпълнението му е скъпо. В този конкретен проект мебелите са много модерни,но нетипични,т.е. всичко е по-поръчка.
|
|
|
Post by mariaflower on Sept 29, 2022 14:49:21 GMT 2
Пепелонджи явно има нужда да си финансира лайфстайла с БойТой и новите дизайнерски чанти, защото яко е натиснала газта на рекламите, и децата не са пощадени. Щом го е закъсала дотам, че да им готви вечеря и да ги слага да спят, мани… Тази “рутина” е пълна пародия, ако преди няколко дни някой я беше питал какъв цвят са пижамите на децата вероятно нямаше да знае.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 29, 2022 14:59:16 GMT 2
Нека съм дребнава , ама Пепа цяла седмица беше в Италия , та на нея спагетите Болонезе с кашкавал настърган ли ѝ ги сервираха ? Най- мразя спагети Болонезе с кашкавал или карбонара със сметана .
|
|
|
Post by nessap99 on Sept 29, 2022 15:16:57 GMT 2
Моята любимка Мария ПГ продават два апартамента - впечатлена съм, че на тези години са успели да закупят 3 апартамента. Или програмиста е много добър или е имало помощ от мама и тате. Не знам защо продават и двата се купени скоро явно. Единият изглеждаше много хубав и си викам той е по-хубав от сегашния им, а се оказа, че това е прото проект, а самият апартамент е на шпакловка и замазка без акт 16 хахахахах Аз мисля, че на програмиста родителите имат пари и от там е цялата работа. Моят мъж също се занимава с програмиране, на 23 съм аз, той на 24. Учи в СофтУни и е наясно, че се вадят пари, но на висока позиция трябва да си, а те не се стигат лесно. На Мария мъжа е доста млад, не ми изглежда някакъв свръх гениален, че вече да е на тая висока позиция. Може някой да го в бутнал, аз от на мъжа ми майка му знам, че буквално навсякъде може да се набуташ ако познаваш правилните хора- дори и да си идиот. Та може и при тях да е така. Мама и тати да са му помогнали и да дават пари. Може и изобщо да не е така ама наистина е супер съмнително откъде толкова апартаменти. Иначе на двустайката май са свалили цената 😂 няма кой да го купи тоя апартамент за тия пари и без паркомясто. Отделно колко са зле- ако са знаели, че искат къща да бяха инвестирали в такава, а не тоя мезонет. Не знам, изобщо не ме кефят. Бяха написали тук, че тя се е държала тъпо с него докато не започнали да влизат парите му. Сега го играе щастливо семейство. Изобщо не я харесвам с тая фалшива усмивка. 🤷🏻♀️
|
|
|
Post by Qyiana on Sept 29, 2022 15:55:56 GMT 2
Моята любимка Мария ПГ продават два апартамента - впечатлена съм, че на тези години са успели да закупят 3 апартамента. Или програмиста е много добър или е имало помощ от мама и тате. Не знам защо продават и двата се купени скоро явно. Единият изглеждаше много хубав и си викам той е по-хубав от сегашния им, а се оказа, че това е прото проект, а самият апартамент е на шпакловка и замазка без акт 16 хахахахах Аз мисля, че на програмиста родителите имат пари и от там е цялата работа. Моят мъж също се занимава с програмиране, на 23 съм аз, той на 24. Учи в СофтУни и е наясно, че се вадят пари, но на висока позиция трябва да си, а те не се стигат лесно. На Мария мъжа е доста млад, не ми изглежда някакъв свръх гениален, че вече да е на тая висока позиция. Може някой да го в бутнал, аз от на мъжа ми майка му знам, че буквално навсякъде може да се набуташ ако познаваш правилните хора- дори и да си идиот. Та може и при тях да е така. Мама и тати да са му помогнали и да дават пари. Може и изобщо да не е така ама наистина е супер съмнително откъде толкова апартаменти. Иначе на двустайката май са свалили цената 😂 няма кой да го купи тоя апартамент за тия пари и без паркомясто. Отделно колко са зле- ако са знаели, че искат къща да бяха инвестирали в такава, а не тоя мезонет. Не знам, изобщо не ме кефят. Бяха написали тук, че тя се е държала тъпо с него докато не започнали да влизат парите му. Сега го играе щастливо семейство. Изобщо не я харесвам с тая фалшива усмивка. 🤷🏻♀️ И на мен ми е много чудно как така се купуват три апартамента.. Млад програмист бая трябва да поработи, за да си купи дори един, за три вече не знам..Ако дори един инфлуенсър излезе и си признае как, аджеба, наистина се купуват апартаменти и луксозни джипове, много биха спечелили от това и биха ми се издигнали в очите. Пък те, горките, винаги излизат с изречението "работим много".😂😂😂 Според мен иначе Мария и мъжът й купуват апартаментите и се възползват от пазара и инфлацията, за да ги продадат на по-високи цени, като идеята вероятно е накрая да са събрали достатъчно пари за голяма къща. Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk
|
|
|
Post by noclue on Sept 29, 2022 16:14:07 GMT 2
Обзалагам се, че имат як родителски гръб Мария пегето. Тез апартаменти за нищо ги нямат. Силно се съмнявам мъжът ѝ да прави чааак толкова много пари, че да размяткват 3 апартамента, за които знаем. Другият вариант е да има стартъп и да е взел финансиране и оттам да се е обзавел с коли и апартаменти.
|
|
|
Post by jeri on Sept 29, 2022 16:42:35 GMT 2
Колкото и добър програмист да е, няма как да вземе толкова апартаменти кеш, въпреки че са купували на зелено - или са теглили кредити или варианта със стартъп компанията. Аз я отследвах тази госпожа още като забременя, хич не се бях и сетила за нея,чак сега като писахте погледнах и то за да видя обзавеждането на апартаментите. П.с. Сега видях къде работи, наистина там дават добри заплати, но пак не се връзва сметката. Между другото тази фирма я съдят и бъдещето й е несигурно. Едит 2: Полина пуснала Амалия на детска и обикаля салоните. Беше писала и някакъв пост как всяка вечер мрънка на Патрик. Тази жена няма угодия.
|
|
226 posts
|
Post by 🍓 on Sept 29, 2022 16:48:51 GMT 2
Аз мисля, че на програмиста родителите имат пари и от там е цялата работа. Моят мъж също се занимава с програмиране, на 23 съм аз, той на 24. Учи в СофтУни и е наясно, че се вадят пари, но на висока позиция трябва да си, а те не се стигат лесно. На Мария мъжа е доста млад, не ми изглежда някакъв свръх гениален, че вече да е на тая висока позиция. Може някой да го в бутнал, аз от на мъжа ми майка му знам, че буквално навсякъде може да се набуташ ако познаваш правилните хора- дори и да си идиот. Та може и при тях да е така. Мама и тати да са му помогнали и да дават пари. Може и изобщо да не е така ама наистина е супер съмнително откъде толкова апартаменти. Иначе на двустайката май са свалили цената 😂 няма кой да го купи тоя апартамент за тия пари и без паркомясто. Отделно колко са зле- ако са знаели, че искат къща да бяха инвестирали в такава, а не тоя мезонет. Не знам, изобщо не ме кефят. Бяха написали тук, че тя се е държала тъпо с него докато не започнали да влизат парите му. Сега го играе щастливо семейство. Изобщо не я харесвам с тая фалшива усмивка. 🤷🏻♀️ И на мен ми е много чудно как така се купуват три апартамента.. Млад програмист бая трябва да поработи, за да си купи дори един, за три вече не знам..Ако дори един инфлуенсър излезе и си признае как, аджеба, наистина се купуват апартаменти и луксозни джипове, много биха спечелили от това и биха ми се издигнали в очите. Пък те, горките, винаги излизат с изречението "работим много".😂😂😂 Според мен иначе Мария и мъжът й купуват апартаментите и се възползват от пазара и инфлацията, за да ги продадат на по-високи цени, като идеята вероятно е накрая да са събрали достатъчно пари за голяма къща. Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk Само от работа няма как да е, хаха Колкото ѝ добър програмист да е, за такъв период от време е трудно да се съберат толкова пари. И преди съм казвала, че ММ програмира роботи извън БГ и взима доста по-висока от средната заплата за senior програмист тук у нас и нямаме 3 апартамента 😂, а аз също работя. Наскоро направихме основен ремонт на жилище и пълно обзавеждане ( уреди, мебели и т.н) и едни 100 хил. си отидоха като нищо, та има доста стабилен гръб мъжленцето на Марийка.
|
|
|
Post by fine on Sept 29, 2022 16:50:05 GMT 2
prikachi.net/image/LZ5FGEИначе самочувствието до небесата. Абе не стига, че и двамата са просяци и са толкова ограничени и глупави, ами и навсякъде се бутат. Е това е да си прост селяндур и да не се виждаш отстрани... Ето го и другия идиот. Мъжът на Джуганито първо, че кара с почти 90 преди завой, ами и в същото време снима и държи букети и подаръци пред себе си. prikachi.net/image/LZ5QB0
|
|
|
Post by fairy777 on Sept 29, 2022 17:05:59 GMT 2
prikachi.net/image/LZ5FGEИначе самочувствието до небесата. Абе не стига, че и двамата са просяци и са толкова ограничени и глупави, ами и навсякъде се бутат. Е това е да си прост селяндур и да не се виждаш отстрани... Ето го и другия идиот. Мъжът на Джуганито първо, че кара с почти 90 преди завой, ами и в същото време снима и държи букети и подаръци пред себе си. prikachi.net/image/LZ5QB0 Този направо си е гушнал букета...дано няма случайни жертви на пътя.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 29, 2022 17:10:52 GMT 2
Калояне, тоя път няма те огрее душичке проста! Такива като тебе с 5 думи в речника не ги вземат за водещи, може само за някое реалити ама ти вече мина от там, тей че продължавай да просиш пратки, до там ти е капацитета. 😉
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by 100helit on Sept 29, 2022 17:18:22 GMT 2
Даа,100% го виждам Коки водещ..само се чудя новинарски бл8к или нрщо покрай изборите? Надката, сето всяко изречение й започва с "Амиии" - ко-водещ.
Амалия на колко е? Макси като че ли повече го удържа...
|
|
|
Post by kukumyavka93 on Sept 29, 2022 17:18:40 GMT 2
Леле на Пепончи много й дойде да сготви една вечер и да сложи всички деца да спят, та днес е почнала от следобед с алкохола. Тотално дано е тая мърла...
|
|