|
Post by mariaflower on Sept 29, 2022 7:32:38 GMT 2
Следващата книга на Пепе трябва да е наръчник за отглеждане на три деца: Стъпка 1: Старайте се минимум 50% от времето да сте изцяло без децата Стъпка 2: За времето, в което все пак се наложи да сте с тях - опитайте се във всеки даден момент да няма повече от едно, максимум две деца около вас. Това улеснява гледането много! Стъпка 3: За редките случаи, в които има бъг в системата и все пак трите се засекат на едно място - никога не оставяйте сами с тях. Те това искат! Винаги имайте поне една баба на разположение.
|
|
|
Post by fif on Sept 29, 2022 7:55:51 GMT 2
Аз се изненадвам, че Зорница е купила да консултант подобни напитки, защото тя все чете, подбира, информира се, не знам си какво. Защо да не разкрие коя е фирмата, какво лошо има, аз не виждам нищо лошо, има хора, които ще се откажат да ги консултира и такива, които ще подминат нейния опит. Пък и след тази реакция едва ли би искала да ги рекламира. Иначе за Гергана, ясно, че кучето е още малко и няма всички ваксини и за това го мъкне в тази “раница”, ама е ужасно за мен. Като е така да си изчака да му сложат ваксините, а не да го използва, за да се снима с него, защото това е идеята, да не си помислите нещо друго. То ще стане още малко по-голямо и не мисля, че ще де събират там. Пък да не говорим, че в момента няма изграден режим и кой знае колко пишка вътре. Даже на едната снимка лапите и под муцуната е мокро. Като не е свикнало да пишка навън, ще свикне да пишка в това чудо и ще е забавно. То снимки, то ресторант бройте ги, че са минали няколко часа и това куче със сигурност не се е стискало. Абе, загубена работа. Нещо ще й стане още седмица-две да не го изкарва. Кукумицин. ibb.co/pr7MTPnОтзад има картинка на коте…
|
|
|
Post by smurfina on Sept 29, 2022 8:01:07 GMT 2
Идвам от видеото на лелята - взели са си коте, браво на нея, спаси едно животинче. Аз с нея съм 50/50, но с това видео пак ме спечели. Иска ми се някой да и' пише да поговори с хората в сервиза да кастрират майката, защото аз няколко пъти съм и' писала и не ми е отговаряла (профила ми изглежда като фейк, а не е, просто не си качвам много снимки). Бусът също ми хареса много как се е получил Пепе - тя май вече изобщо не опитва да се скрие, то и няма смисъл много. Облича се потресаващо зле. Балан и Надежда - на тия двамата имам изгледан 1 или 2 клипа преди мнооого време и не мисля да ги пускам повече. Благодаря за снимките от видеото, не ми се иска да им въртя трафик. Апартамента на пръв поглед не изглежда толкова зле, но е скучен, не личи да е имало дизайнер изобщо и някои мебели са просто "сложени ей тука" без да кореспондират с останалата част от стаята. Сиво с кафяво като видя и ми иде да си хвърля чашата с кафе (хей, Пепке, чак до лаптоп не бих стигнала). Стигнах до рд на детето на Балан и Надежда - аз пък не съм изобщо сигурна дали могат да си позволят такъв тип рожден ден със собствени средства. С такава украса, със скъпа торта и в ресторант. Те двамата, ако имаха чак толкова приход и спонсорства нямаше да се налага да си просят за поводи. Връщам се да ви дочитам. ЕДИТ: ЧРД на съфорумките, всичко най-хубаво им желая, много поводи за мусака и моети, и по-малко досег с инфлута в реалния живот!
|
|
|
Post by veereto on Sept 29, 2022 8:05:56 GMT 2
За Зорница - аз подкрепям споделянето и на такъв тип информация. За мен това е идеята да си инфлуенсър. Не може само да се хвалят марки и продукти, а когато нещо не им е харесало да си замълчат. Да, това най-вероятно е индивидуана рекация, но и тя не казва, че при всеки би се случило нещо подобно. За мен е същото и когато хвалят нещо, а на 2-3 души то се отразява зле. За мен тя е една от малкото, които са наистина полезни.
|
|
|
Post by 100helit on Sept 29, 2022 8:27:21 GMT 2
Проблемът е, че Зорница не е медицинско лице. Ако дете направи подобна реакция, вие няма ли да потърсите специалист? Реакцията на малката е доста по-различна от техните. Да си диагностицираш детето ей-така по етикетче, сори, но за мен не е споделяне на опит, а безотговорно родителстване. Може да е нещо от кръвното, влязла е пуснала е топлата вода, но айде, майката вече е наясно, тия лекари кучета ги яли.
Това е като Дерая да ми лекува акнето на детето със съвети по нета. Има си лаборатория, носиш "водичката", има алерголог, изследваш детето.
Аз не подкрепям тезата, че детенцето е преувеличило. Но съм твърдо за, че майката е филмарка. Единственото, което съм съгласна с нея, е, че не се консумират всвкакви боклуци дори по време на път, зсщото не се знае на колко градуса и колко дълго са стояли.
|
|
|
Post by valleyofroses on Sept 29, 2022 8:37:00 GMT 2
Днес ще е тежък ден! Пепе ще трябва да стане рано /в 06.30/не за да гони самолет, а за да води децата на градина и училище...В очакване съм на трикове за справяне с тази трудна и непоносима житейска ситуация, за да знам и аз как да изкарам с децата.. Ъъ, допълвам се. ТеА е качила снимка на детето и е написала Her? Аз ли н3 съм нещо е час с английския и инстаграмския правопис или? И аз я видях Тейчето. Ама на следващите снимки писала WE и US ?!
|
|
|
Post by 100helit on Sept 29, 2022 8:43:32 GMT 2
Аз чак днес видях това със София. Музиката от Sex and the City, хора. Това не е нормално.
|
|
|
Post by MaryPoppins on Sept 29, 2022 9:00:41 GMT 2
София ми е Кари Брадшоу... на 6. ХАХХАХАХА
|
|
|
Post by madeline on Sept 29, 2022 9:01:02 GMT 2
Баламовите ще гостуват в Преди обед след малко. Тръпна в очакване!!!!!!
Пепа кацна в София и вече е съпричастна със случващото се в Иран. От толкова кикерчене в Милано закъсня малко с новините от света. Като я гледам, дреме й само кой да я начеше, не кой не иска да носи забрадка. Смешка.
|
|
|
Post by umma on Sept 29, 2022 9:01:37 GMT 2
Изпуснах ви напоследък, ще наваксвам тези дни. За Лелята този път искам да се изкажа.
Харесаха ми саката, които е пуснала, цената някак я преглътнах, реших да поръчам. Ами то няма таблица с размери! Писах на подръжката (най- вероятно на нея самата )- познайте дали въобще ме отразиха! Отделно, не било " доставка", а " изпращане" за скромната сума от 20 лв. Амиииииии- не, тенкю, Лелчи. Съвсем взеха хората за балъци.
|
|
907 posts
|
Post by Halliwell on Sept 29, 2022 9:02:41 GMT 2
София ми е Кари Брадшоу... на 6. ХАХХАХАХА Бъдещата Саманта Джоунс ще да е по-скоро с майка като Пепе-Леке.
|
|
|
Post by fine on Sept 29, 2022 9:29:16 GMT 2
Май някой беше прав, че Николчето (на Деница приятелката) ще скъса с гаджето си. Вече нямат и една снимка заедно в профила и в биото вече го няма. Според мен с Васето си отиваха най-много, а и след раздялата им новата и връзка беше прибързана според мен.
|
|
|
Post by selestepan on Sept 29, 2022 9:34:17 GMT 2
София ми е Кари Брадшоу... на 6. ХАХХАХАХА А какво мислите за послеписа, който Пепе е написала под видеото "Loving Sofia's attitude here"?! За мен хич не е за ловинг тоя атитюд, ами си е баш за сериозно притеснение, честно казано. Sent from my SM-A725F using Tapatalk
|
|
805 posts
|
Post by Yogurin@ on Sept 29, 2022 9:34:39 GMT 2
Гледах шушляците Баланови.
Надка горката две думи не може да върже на кръст, явно двете ѝ мозъчни клетки не могат да се намерят в кухата кратуна, за да формират някаква мисъл.
Другото лято щели да се женят, много искали на плажа, така че явно точно те са просили безплатно заснемане от варненския фотограф. За пореден път познахме.
|
|
|
Post by The Judge on Sept 29, 2022 10:12:59 GMT 2
И аз съм сигурна, че са те.
София за мен е крайно неприятно дете. Не понасям такива омалени манипулативни лигли. Осквернена работа. Но логична.
Тая Пепондрела не може ли да заведе детето си на един читав фризьор?! Никой ли не забелязва колко потресаващо изглежда малкия с тая прическа от 89-та,която изобщо не му отива. Пепо, вземи си събери краката и си погледни децата!
|
|
|
Post by Deleted on Sept 29, 2022 10:18:37 GMT 2
Зорница има сторита от днес, в които много хора са й писали, че са изпитали също дискомфорт от тези води. Не отричам, че преувеличава на моменти, но в случая ми се струва реална ситуация. Това, което не ми харесва при нея е, че постоянно говори за добавки. Не пия никакви и нейното ми бие на сериозна мания, защото пие една торба добавки. Наистина изглежда, че дори да кихне, влиза да чете в интернет, поставя си сама диагноза и си назначава сама каква добавка да пие. Което е абсурдно. Ако един човек се храни както трябва, не би следвало да има нужда да пие добавки, ако е здрав и всичко е наред. Щом с хранене по Зоната хората могат да регулират диабета си, това да се търси добавка за щяло и нещяло ми се струва наистина пълен абсурд. Но историята с водите не ми се струва преувеличена или измислена.
|
|
|
Post by peacock on Sept 29, 2022 10:22:23 GMT 2
Ох, сърчицето ми е разтопено. Умилена съм . Пускам сълзичка. Пепе имала рутина ! Вечерна рутина. Всички са толкова милинки, задружни, обичащи се.....фалшиви!
Изпратено от моят SM-A415F с помощта на Tapatalk
|
|
|
Post by Deleted on Sept 29, 2022 10:45:28 GMT 2
Кой знае, как е търсила “вечерна рутина” в тубата, за да може да скалъпи видеото, което е реклама на Лили…
|
|
|
Post by Kalisa on Sept 29, 2022 10:47:43 GMT 2
Искам Зорница да тества Водата от безсмъртниче, правена в един гараж. Тогава един Бог знае какво ще изпита.
|
|
|
Post by alexa07 on Sept 29, 2022 10:49:57 GMT 2
Снощи гледах лайфа на Ралица и Списание 8, за тревожността. Колкото и да не ми харесва в каква посока тръгна (пробутването на боклучки и прахосъбирачки в кутиите), не мога да и отрека, че е прекрасен събеседник. Сладкодумна, многословна, мисълта и тече гладко, без да се запъва като говори. Честно казано ми липсват нейните лайфове, особено тези с Георги. И понеже няма да сме мусакаджийки ако не "хейтим" - много лошо впечатление ми направи облеклото и снощи и по-скоро полата. Толкова беше къса, че когато беше кръстосала крака и стигаше до дупето. Изключително грозно ми изглеждаше отстрани, особено на фона на дългата пола на водещата.
|
|
|
Post by cloudedmind on Sept 29, 2022 10:51:10 GMT 2
Изпуснах ви напоследък, ще наваксвам тези дни. За Лелята този път искам да се изкажа.
Харесаха ми саката, които е пуснала, цената някак я преглътнах, реших да поръчам. Ами то няма таблица с размери! Писах на подръжката (най- вероятно на нея самата )- познайте дали въобще ме отразиха! Отделно, не било " доставка", а " изпращане" за скромната сума от 20 лв. Амиииииии- не, тенкю, Лелчи. Съвсем взеха хората за балъци. Това с таблицата е кофти, според мен трябва възможно най-бързо да го коригира. Но при мен доставката е безплатна, възможно ли е въведеният адрес да е извън България, заради това доставката да е толкова скъпа?
|
|
|
Post by magica on Sept 29, 2022 10:53:01 GMT 2
Как може да наричаш рутина нещо, което се е случило 5 пъти от началото на годината 🤣
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by ☀ on Sept 29, 2022 10:54:03 GMT 2
Искам Зорница да тества Водата от безсмъртниче, правена в един гараж. Тогава един Бог знае какво ще изпита. Гледам едната си коментира новия продукт (измивен гел) и обяснява, че само от помпичката не е доволна, а другата подмазвачка отдолу пише как е свършила първа опаковка и е доволна... Голяма шизофрения е там
|
|
|
Post by Ladybug_ on Sept 29, 2022 10:55:36 GMT 2
София ми е Кари Брадшоу... на 6. ХАХХАХАХА А какво мислите за послеписа, който Пепе е написала под видеото "Loving Sofia's attitude here"?! За мен хич не е за ловинг тоя атитюд, ами си е баш за сериозно притеснение, честно казано. Sent from my SM-A725F using Tapatalk Все повече се потрисам от това ,което виждам.Малко момиченце,а се държи като вече голяма жена,което е безумие.И то не в добрият смисъл н пораснала млада жена.Де да беше в доброят смисъл.Защо трябваше да я прави свое копие?Ама буквално сове копие по маниери.Защо трябваше да я разглобява,да ѝ разглобява мозъчето крехко?Тотално е разглобено детето,вместо да живее детският си живот,да играе,да учи нови неща,да пепе танцува,да бъде дете,тя е научен да бъде като голяма девойка .Ох,само мисълта,да не тръгне по лош път като порасне (по пътя на леката ѝ маминка) и ме облива студена пот и тръпки.Как може да се причинява нвщо такова на дете ? То не е позиране,злоба към сестра си,едно такова държание ,което от дете трябва да се и,корение и ,на което по принцип децата трябва да се научат ,че не е хубаво.Пепка тотално я размъти. Едит:🤣Може новият на Никол мърлата,да не е издържал на мизерията ѝ у тях и дамата нея и затова да са се разделили.То си личи,че и за себе си е мърла .Един човек ,ако домът му е такъв мърляв (а дори и с животни,винаги ако имаш желание ще го подържаш на ниво),то няма начин и самият той към себе си да не е такъв. За Ралица,отдавна не я следя вече,Много ми е скучна и с те,и боклучки излишни в тая кутия.
|
|
|
Post by milamila on Sept 29, 2022 11:00:49 GMT 2
Aко е направено както трябва, за всяко партньорство се подписва договор и се изплаща възнаграждение по граждански договор. Някоя страница може да им прати нещо без договор, ама големите брандове - никога Говоря за бартерните им партньорства тип Виденов мебели срещу сторита, интерьорни дизайнери срещу реклама, уреди срещу реклама. В тези случаи не знам дали въобще има заплащане с пари, а ако нямат банкови преводи, няма нужда от плащане на данъци. Това са мои разсъждения. Просто се замислих, че в апартамента им са вложени много безплатни неща, а реално ДДС и данъци за тях може и да не са платени, ако не са минали в паричен вид. Пак, тези фирми нямат файда да не го опишат това като разход по някакъв начин. Така че най-вероятно са си разменили фактури.
|
|
|
Post by noclue on Sept 29, 2022 11:06:31 GMT 2
Гледах шушляците Баланови. Надка горката две думи не може да върже на кръст, явно двете ѝ мозъчни клетки не могат да се намерят в кухата кратуна, за да формират някаква мисъл. Другото лято щели да се женят, много искали на плажа, така че явно точно те са просили безплатно заснемане от варненския фотограф. За пореден път познахме. А въпросният фотограф, който си получи 5-секундната популярност, защо не посочи имена, се питам аз. Като ги е пуснал по пързалката да ги изобличава и да се подиграва колко са неграмотни, нагли и алчни. Ами застани с името си и кажи писа ми еди си кой, ама пък човекът беше избрал да не си гори мостовете за някоя "колаборация" в бъдеще, че кой знае. Като онязи Шиманито, дето не искала да посочва имена, нищо че веднага стана ясно за кого говори. Всички се оплакват от инфлуенсъри и им се дразнят, но едните ги зариват с хонорари и продукти за стотици левове, щото много добра сделка сключили за реклама и голям ефект имало, заваляли поръчките за кремчета, а пък другите ги "изобличават" и им се подиграват в социалните си канали, без да конкретизират. Само тук във форума си казваме нещата, както са си и без увъртане. Благодаря на всички ви, че ви има!
|
|
|
Post by umma on Sept 29, 2022 11:18:35 GMT 2
Харесаха ми саката, които е пуснала, цената някак я преглътнах, реших да поръчам. Ами то няма таблица с размери! Писах на подръжката (най- вероятно на нея самата )- познайте дали въобще ме отразиха! Отделно, не било " доставка", а " изпращане" за скромната сума от 20 лв. Амиииииии- не, тенкю, Лелчи. Съвсем взеха хората за балъци. Това с таблицата е кофти, според мен трябва възможно най-бързо да го коригира. Но при мен доставката е безплатна, възможно ли е въведеният адрес да е извън България, заради това доставката да е толкова скъпа?
Пробвах пак и явно наистина по подразбиране излиза изпращане в чужбина. С адрес в София доставката си е безплатна. Извинявам се на Лелчето, всичко е точно. Мерси!!!
Някой има ли представа как вървят дрехите й като размер? А от палтата да имате впечатления?
|
|
|
Post by 100helit on Sept 29, 2022 11:30:09 GMT 2
Ума, имай предвид, че лелчи е доста височка, така че аз по това бих се ръководила, тъй като съм топ тапишон.
Сега, защо ми давате грешни идеи за харчове преди заплата...
Някоя ще поръчва ли синьото сако, ако може след това снимки на ЛС?
Чакам ММ да се върне, за да гледаме заедно Балам и да му покажа какво би могло да стане от него, ако не беше завършил уни и не работеше по специалността.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 29, 2022 11:40:42 GMT 2
Предложете на Зорница да пробва и такaва вода. Попринцип и аз не съм фен на такива химии с подсладитвли, витамини и т.н. или вода или нищо, ноо малко в повече ми идва тая история. prikachi.net/image/LZhEthSent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by Harmless Breeze on Sept 29, 2022 11:54:01 GMT 2
Райчето се оплаква от помпата, на собствения си продукт (забъркан в някое мазе)? Пълен кукумицин.
СЕО Гана май приключи набързо с Морфина. Нищо не казва повече. Само тормози животинката тези дни.
|
|