|
Post by 100helit on Sept 28, 2022 19:31:10 GMT 2
Оо, Дея гледа детенцето на Рая, явно са се сдобрили.
Според мен Зорница е хипохондричка. Имах същата "реакция с петна" в банята, веднага се изследвах, алерголози, лекари и т.н. Оказа се,че покрай сезоните, се засилва количеството на микроорганизми по стените, а аз както имам непоносимост към всякакви по-силни химикали, с еко-меко нежните препарати явно не елиминирам достатъчно. Особено както са били на чуждо място, ми се струва доста вероятно. Трима различни души да направят една и съща реакция от едно и също нещо - абсурд.
|
|
|
Post by minniemouse on Sept 28, 2022 19:31:23 GMT 2
Милото куче, ако знае къде е попаднало би се самоубило! Какъв е тоя идиотски скафандър за Бога?! Това е КУЧЕ, не риба, има 4 крака и може да ходи! Не мога да го възприема кучета в чанти, скафандри, под ръка и с бебешки колички! Избиване на комплекси яко! Радостина е свалила верно над 20кг ама в някоя паралелна вселена! Не виждам нищо срамно да имаш не свалени килограми след бременност, не става за един, два месеца. И е абсурдно да се хвалиш, че си ги свалила един месец след раждането, а реално да не ти личат грам. Радке, това са 20кг, не 20 ГРАМА, ако си ги свалила ще си личи адски много. Абсурдно е да имаш такава аудитория и да говориш и за килограми. Като си толкова осведомена и се интересуваш защо не споменеш, че е опасно да се свалят рязко килограми след раждане и при кърмене? Или и това си проспала като за използването на омекотителя?
Само на мен ли ми е супер не хигиенично паркирането на количката в хола? Колкото и да се измие, била е на вънка все пак, а и нашите улици не са чисти, за да я изпльоскаш у холу. При Радка и Мария съм го забелязвала. Май аз нещо не съм в час. Работливото семейство- залагам, че те сами са се обадили за участие. Може да направи рекламата на Лореал и по тв-то
Плодовите водички при мен ми докарват главоболие и за това спрях да ги пия. Но имам приятели, които си ги пият редовно и нямат странични ефекти. Явно си е до организъм
|
|
|
Post by dynanamite on Sept 28, 2022 19:33:21 GMT 2
Когато осъзнаеш, че си изтеглила късата клечка и ти се е паднала откачена стопанка #шутингдейреквизит #принцеса #топчицалюбов #шепащастие #косматприятел #дозалюбов #върнетемеоткъдетомевзехте #опикахмокетаотяд #таяелуда #помощ
|
|
|
Post by Ladybug_ on Sept 28, 2022 19:37:29 GMT 2
Започва се с тези календари коледни.Преди обичах да гледам такива видеа, докато всяка втора не правеше и тотално ми беше писнало. Май Попо ще има и тази година календари
|
|
|
Post by ☀ on Sept 28, 2022 19:39:11 GMT 2
Кучето е много малко и няма ваксини, за да ходи ПЕША, не защитавам Ганка знаете, но тук е ок да го носи в нещо подходящо за животинка със себе си. Отделен е въпроса, че се ползва за аксесоар.
И аз се изненадах,че Попо пак ще отваря календари, на всички ни писна и май така е по-лесно.
Аз от тези напитки не съм пила, защото харесвам вкуса на чистата вода, но Зорница и фемили са гига сензитивни хора. Обичайно съставките не са в големи концентрации, че да дават такива реакции, а и те точно да знаят от какво е, но щом казва...
|
|
|
Post by sdt on Sept 28, 2022 19:45:55 GMT 2
Плодовите водички и ние сме ги пили вкъщи многократно без никакви реакции. Супер свежи са ни, особено лятото бяха чудни като ти се пие нещо студено. Зорница и семейството ѝ са някакъв особен тип чудатковци, всезнайковци и с реакции и наблюдения върху всичко и всички. Не ме дразни, интересна ми е даже как се вживява на всякакви абсурдни теми и не ги пуска до последно. То не са добавки, диагнози, диети, прически, очни линии и спирали, какво ли не. Спомням си, че твърдеше, че е разпознала правилно симптомите на заболяването на дъщеря си, което е похвално, ако е истина, но определено и аз смятам, че там внушението играе страшна роля. Само с четене в Интернет било то и на английски и руски, както тя неведнъж е казвала, че прави, не е достатъчно, за да се слагат диагнози и да се назначават лечения. При нея имам чувството, че и комар да я ухапе, тя ще извади от 9 кладенеца вода да обясни защо точно нея, ама защо точно на това място, от какъв дефицит е страдала точно в тоя момент и комарът оцелял ли е или не след това деяние, благодарение на последната ѝ доставка от iherb.
|
|
|
Post by Ladybug_ on Sept 28, 2022 19:51:50 GMT 2
Между другото скоро не бях гледала Маги Сан и сега пуснах това видео, което ми излезе на началната страница на ютюб .Понякога малко и се струва ,че и тя си назначава някакви диагнози сам-самичка, но понякога и прави интересни и полезни видеа, като наистина кани да говорят специалисти. И като се замисля, май от всички тя нито веднъж не ме е подразнила чак толкова колкото Пепе, Гана, Попо , мърла Сисацица и сие.
|
|
|
Post by mariaflower on Sept 28, 2022 19:53:59 GMT 2
Единственото, което знам за Зорница е от темите тук и имам чувството, че все нещо не ѝ е наред и все има някакъв проблем - здравословен, или с козметика, която се изследва в домашна лаборатория едва ли не преди да се ползва…Мен такива хора биха ме натоварили много, не си представям да си я пускам по собствено желание.
|
|
|
Post by elanli on Sept 28, 2022 19:57:11 GMT 2
Сетих се нещо друго за Баламови. Това, което те наричат работа да рекламират срещу безплатен труд или вещи не е ли доста незаконно, предвид че се заобикалят задължителните данъци? Те не отбелязват печалба и не плащат 10%, а фирмите изписват сигурно брак и не плащат ДДС.
|
|
|
Post by m12d on Sept 28, 2022 19:59:43 GMT 2
Кака Радка и пак някакви нелепи изказвания ibb.co/T8kN2YrСамо да не посмеете да и пишете нещо за килограми! То се виждат ясно свалените ѝ 22кг. Ние злобните мусакаджийки да си траем, че “врачанката” е люта И все пак - оставила бебето за 1 час с “тати” - тя никога не е говорела за баща си и ми е леко странно. Второ - да викнеш някого за морална или каквато и да било подкрепа в София и всичко да се случи в рамките на час е физически невъзможно, освен ако не живее в съседния вход Едит: Гучи ibb.co/7k55FyY“Double G” …… Жал ми е за кученцето 😢 Не ми изглежда адекватна в играта и отношението към него от сторитата, които виждам Става въпрос за Георги, не за баща й
|
|
|
Post by Deleted on Sept 28, 2022 20:05:40 GMT 2
Честно да си призная бях ужасена, когато четох сторитата на Зорница. Бих се съгласила, че преувеличава за диагнозата, но дете на 7-8 години да преиграе, не го вярвам. Не съм пробвала тази вода, честно казано не пия такива неща, но не мисля, че лъже или преувеличава за случилото се.
|
|
|
Post by milamila on Sept 28, 2022 20:05:48 GMT 2
Сетих се нещо друго за Баламови. Това, което те наричат работа да рекламират срещу безплатен труд или вещи не е ли доста незаконно, предвид че се заобикалят задължителните данъци? Те не отбелязват печалба и не плащат 10%, а фирмите изписват сигурно брак и не плащат ДДС. Aко е направено както трябва, за всяко партньорство се подписва договор и се изплаща възнаграждение по граждански договор. Някоя страница може да им прати нещо без договор, ама големите брандове - никога
|
|
|
Post by Libelle on Sept 28, 2022 20:10:06 GMT 2
Идвам от сторитата на Пепа със София.
ПЕПО, ТИ СИ ДЪНО!
ОСЪЗНАЙ СЕ И СПРИ ДА ВРЕДИШ НА ДЕЦАТА.
ЗНАЕМ ВСИЧКИ,ЧЕ ЧЕТЕШ ТУК! НЕ НИ ОТГОВАРЯЙ ИНДИРЕКТНО С НОВА СНИМКА НА ДЕЧУРЛИГАТА.
ВЗЕМИ СИ ЖИВОТА В РЪЦЕ И СИ ГЛЕДАЙ ДЕЦАТА.
Много ме напрегна тези, сериозно. Ние се възмущаваме, че в много страни малки деца работят по фабрики, експлоатират се, но Пепа не е много по-различна като нанася вреда на емоционално ниво на детето, макар и косвено.
Gesendet von meinem SM-G780G mit Tapatalk
|
|
|
Post by dg on Sept 28, 2022 20:10:46 GMT 2
Започва се с тези календари коледни.Преди обичах да гледам такива видеа, докато всяка втора не правеше и тотално ми беше писнало. Май Попо ще има и тази година календари
Аз съм Ок с календарите. Харесват ми такива видеа, стига брат й да не се лигави(което май е невъзможно) Направи ми впечатление обаче как Тонка обяснява, че първо тя избира какво да остане за нея, после приятелките й и направя вече козметиката дето никой не я иска я подарява в гивъуей. Другото, което ми направи впечатление е, че госпожа Янг чете форума щом сама се нарича Тонка Тъпото 😂
|
|
|
Post by Deleted on Sept 28, 2022 20:36:25 GMT 2
Аз идвам да кажа нещо позитивно (да не кажат, че само негативни неща се пишат във форума). Видеата с календарите на Попова са единствените нейни, които гледам и ми харесва, че ги пуска толкова рано понеже мога да реша кое си заслужава и кое не преди всичко да е изчерпано.
|
|
|
Post by ☀ on Sept 28, 2022 20:58:31 GMT 2
ГлавЪтЪ мЪ заболява от толкова професионализъм. Площадчето било на Сано и Нели ли?
|
|
|
Post by elanli on Sept 28, 2022 21:20:24 GMT 2
Сетих се нещо друго за Баламови. Това, което те наричат работа да рекламират срещу безплатен труд или вещи не е ли доста незаконно, предвид че се заобикалят задължителните данъци? Те не отбелязват печалба и не плащат 10%, а фирмите изписват сигурно брак и не плащат ДДС. Aко е направено както трябва, за всяко партньорство се подписва договор и се изплаща възнаграждение по граждански договор. Някоя страница може да им прати нещо без договор, ама големите брандове - никога Говоря за бартерните им партньорства тип Виденов мебели срещу сторита, интерьорни дизайнери срещу реклама, уреди срещу реклама. В тези случаи не знам дали въобще има заплащане с пари, а ако нямат банкови преводи, няма нужда от плащане на данъци. Това са мои разсъждения. Просто се замислих, че в апартамента им са вложени много безплатни неща, а реално ДДС и данъци за тях може и да не са платени, ако не са минали в паричен вид.
|
|
|
Post by sweetpotato on Sept 28, 2022 21:32:26 GMT 2
Влязох да чекна видеото на Зорница и много се агресирах от заглавието на последното видео на държанка Богданска. Всеки ли неначесал се, нереализиран, набоцкан ескорт ще ми дава акъл как да си гледам детето? Първо Пепа, сега тая. Тя, дето ходи до Гърцийки и Турцийки по-често отколкото аз ходя до тоалетна и 6 месеца рева по ефири,че Отново са я зарязали? Дето се направи на чучело вместо да си намери терапевт? Точно тя ще ме поучава за каквото и да е? Сериозно? Всъщност видеото е много интересно и полезно и изобщо няма поучителен тон. Изгледах го с кеф
|
|
|
Post by pchelica on Sept 28, 2022 21:59:37 GMT 2
Уууу Софийчето с тия чупки какво кифле ще стане след някоя друга година!
Очаквайте спин-офф-а на теленовелата “Поредното Преструктуриране” - сериалът “Бременната Тийнейджърка”, в главната роля: 16 годишната София Караманска-Стоянова-Йепсон-Пепелджийска-ПоследниятДаЗатвориВратата
|
|
|
Post by 100helit on Sept 28, 2022 22:08:45 GMT 2
Картофче, не се и съмнявам, че е полезно и че 100% това се дължи на събеседничката, а не на психично нестабилната Петканова.
Просто ми омръзна хора с очеизвадни проблеми тип Радка, Джугани и Лапнипръсрова да се изкарват по-по-най. За Мона с коланите, Балан и т.н. дори няма да подхващам. Там е топ мадър и фадър положението.
Петкановица я бива за едно и по-добре да си държи тая линия..за моделството говоря, вие за какво си помислихте?😁
/// За Гергуц - ок, кучето няма ваксини за разходка, но му е купена раница, за да бъде разнасяно за #shootingday? Нали всички осъзнаваме, че тези първи дни са за сближаване и възпитание, а не да го използваме като аксесоар за снимка?
|
|
|
Post by sdt on Sept 28, 2022 22:17:59 GMT 2
Честно да си призная бях ужасена, когато четох сторитата на Зорница. Бих се съгласила, че преувеличава за диагнозата, но дете на 7-8 години да преиграе, не го вярвам. Не съм пробвала тази вода, честно казано не пия такива неща, но не мисля, че лъже или преувеличава за случилото се. И аз не мисля, че лъже. По-скоро може би реакцията на детето е към нещо друго, кой знае, на дете за секунди може нещо да му стане. Още повече тя е написала, че нещата са отшумели от само себе си, без прием на някакво лекарство. Аз един единствен път съм правила реакция към едни бисквити и устните ми станаха като на Джулката за 10 секунди 😀 Но веднага скочих до аптеката и пих лекарство. Поправете ме ако греша, но при такава реакция на организма не би ли следвало да се даде нещо противоалергично, а не просто да се чака да отмине? И тъй като следвам профила на момичето, което е с Богданска на последния клип, обяснила е, че се е свързала с известни майки с голяма аудитория, за да си популяризира каузата и повече хора да чуят как може да помагат на децата си с проговарянето. Тоест инициатор не е Богданска, макар че е чудесно, че е дала глас чрез канала си на нещо полезно.
|
|
|
Post by Harmless Breeze on Sept 28, 2022 22:18:01 GMT 2
|
|
|
Post by Deleted on Sept 28, 2022 22:32:36 GMT 2
Хелп мииии, очите миииииииии... Тая богаташка нали много придобивки има, защо ходи само с тия маратонки дето са ужасно грозни и не се вържат на нищо, тоя елек върху дантелена блуза..ммм найс..соу стайлиш... А за очилата върху тая огромната камба няма да коментирам просто, важното е кафевия зъб да се вижда! Горкото куче в тая пластмаса затворено..
|
|
|
Post by pandora on Sept 28, 2022 22:34:09 GMT 2
В Пловдив е адска жега а тая откачалка се мъкне с дебел пуловер.. Не искам да си представям колко вкиснато и миризливо е положението под него...
|
|
|
Post by The Judge on Sept 28, 2022 22:40:35 GMT 2
За пеша не знам, но тоя аксесоар бил за котка четох. Едва ли му е комфортно. Като цяло Ганата не е като да е нон стоп навън, та можеше да седи да си го гледа, ако не бяха снимките. Стилът е "какво ново в контейнера за помощи" ден 4.
Едва ли детето преиграва. Но явно са супер изнежени. Аз не съм фен на хора, които четат в нета и после са мега вещи по всички въпроси, особено за здраве. Ако има нещо в нея, което не харесвам, то е дървената философия по всичко. И да, вечно са анализи, едни сложни термини за прах за пране. Те си знаят. Но поне тя чете и се интересува, нещо, което на колежките ѝ като процес е непознато. Така че нея не бих тръгнала да я хейтя, жената така си живее. Много полезна, обаче. Ако наистина ти трябва съмарайзнато инфо-тя е.
Календарите, отворени предварително, убиват цялата идея. Аз не си купувам, защото евтините са загуба на пари, а скъпите са много скъпи. А и аз обичам да си избирам сама. Иначе е ясно, че гивауей е начин за оттърваване.
|
|
|
Post by dilyanad on Sept 28, 2022 22:57:45 GMT 2
Зорница и семейство вечно реагират на нещо. Тя постоянно поставя диагнози и се изживява с компетенциите на лекар. Това внушение, което прави с поста си е некоректно. Мен също ме впечатли изказването на Попова относно това, че подарява на последователите си, това, което никой от близките и не иска.
Изпратено от моят SM-S901B с помощта на Tapatalk
|
|
|
Post by Deleted on Sept 28, 2022 23:26:19 GMT 2
|
|
|
Post by ivkasmile on Sept 29, 2022 6:23:33 GMT 2
Днес ще е тежък ден! Пепе ще трябва да стане рано /в 06.30/не за да гони самолет, а за да води децата на градина и училище...В очакване съм на трикове за справяне с тази трудна и непоносима житейска ситуация, за да знам и аз как да изкарам с децата.. Ъъ, допълвам се. ТеА е качила снимка на детето и е написала Her? Аз ли н3 съм нещо е час с английския и инстаграмския правопис или?
|
|
|
Post by pchelica on Sept 29, 2022 7:05:23 GMT 2
Пепонджи като дете сигурно по-често си е играла на “майка с деца” отколкото като възрастна…#соринотсори 🤷🏼♀️
|
|
|