|
Post by charovna on Sept 28, 2022 14:52:15 GMT 2
Гуса-зъбът съм 100% сигурна,че е влюбена в Чебоксарската маман.Лекувайте го това същество бе семейство,ясно е че я съжалявате и ви баламосва,но тя е опасна за обществото!Погледнете и погледа на сериен изнасилвач..Само просто парче,като Гана може да има куче за 2000-3000лв с каишка за котки от Пепко-4лв...Баламите,Саша-Пръста,няма да ги коментирам изобщо.Само знам,че Сашка е платена дама,захитряла е едно време за без пари ги вършеше нещата.
|
|
|
Post by Ladybug_ on Sept 28, 2022 15:07:27 GMT 2
Зорница е споделила опит с Минерална вода. Направо изтръпнах като четях. Супер ,че го казва, а не се скрие , че току виж й спрат пратките заради негативно мнение (което според мен е по-скоро споделяне на опит). И такива неща е хубаво да се показват, не само боя за коса и супер, стабилно, яко, качествено, невероятно килимче за 200лв Gesendet von meinem SM-G780G mit Tapatalk А, също изтръпнах.Добре,че не пия такъв тип подсладена вода,но смятах да пробвам .Добре,че не съм,че ако бях сама някъде и ми се случило нещо ,не знам какво щях да правя..Наистина евала ,че споделя опит и подробно описва всичко.Дано повече хора се предпазят,че ужас.
|
|
|
Post by sublime on Sept 28, 2022 15:21:08 GMT 2
Зорница е споделила опит с Минерална вода. Направо изтръпнах като четях. Супер ,че го казва, а не се скрие , че току виж й спрат пратките заради негативно мнение (което според мен е по-скоро споделяне на опит). И такива неща е хубаво да се показват, не само боя за коса и супер, стабилно, яко, качествено, невероятно килимче за 200лв Gesendet von meinem SM-G780G mit Tapatalk А, също изтръпнах.Добре,че не пия такъв тип подсладена вода,но смятах да пробвам .Добре,че не съм,че ако бях сама някъде и ми се случило нещо ,не знам какво щях да правя..Наистина евала ,че споделя опит и подробно описва всичко.Дано повече хора се предпазят,че ужас. Може ли линк , понеже не знам коя е Зорница
|
|
|
Post by Deleted on Sept 28, 2022 15:25:15 GMT 2
Hahahaha, Стохелитче, черен лак не съм си слагала от 15-годишна, душата ми обаче става все по-черна и явно си личи 😂
Чудя се какво да напиша, за да не е спам. И ще кажа, че Адриана Първанова и мен ме кефи. Красива, скромна и можеща(изглежда), но и малко депресар. Дано всичко е наред вече при нея, искрено ѝ го желая.
|
|
|
Post by peacock on Sept 28, 2022 15:30:04 GMT 2
Утре най- трудолюбивото семейство ще ви прави компания за сутрешното кафе. О, извинете вие ще сте на работа по това време и няма да чакате на подаяния като тях. Изпратено от моят SM-A415F с помощта на Tapatalk
|
|
|
Post by Qyiana on Sept 28, 2022 15:31:57 GMT 2
Гергана как яде постоянно тия кроасани от savigelato, хуква от Пловдив до София само за едни кроасани?!?!? Ммм то май нямаше ли Savigelato в Пловдив, май в центъра? Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk
|
|
|
Post by The Judge on Sept 28, 2022 15:33:57 GMT 2
Тая история ми се стеува като 1 на милион. Не съм пробвала водата, аз като цяло не си падам по вкусове на напитки, но пак няква химия наблъскана. Явно са склонни към рекации цялото семейство. Добре, че е ок детето.
Такива миглища като видя и се изприщвам. Първо е мега грозно, защото смалява оптически очите с толкова черно, второ супер неестествено като в "Улица Сезам" и 3-то само си представям всичкия тоя прахоляк, който събират тия метли. Бляя.
На тая снимка Гана се изкарала индийска булка-то коса, то чудо. Оня плужек до нея 🤢 Само кучето е сладко, ама...
Кое е образцово на семейството-че са прости на талпи просяци, мъляви и гнусни. Тя осибено е пълна гнусарка с тая вечно замазана глава.
|
|
|
Post by stelsko on Sept 28, 2022 15:39:25 GMT 2
И аз избягвам ароматизирани и всякакви оцветени напитки, но специално тези води съм ги пила и даже често си взимам. Не съм имала реакция слава Богу, но наистина са вкусни. Със сигурност ще преустановя приема им обаче. Добре е, че сподели.
|
|
|
Post by rachelgreeb on Sept 28, 2022 15:44:53 GMT 2
Софка да внимава като си намери гадже, че майка ѝ си пада по младо месо. Като нищо ще ѝ го отмъкне.
|
|
|
Post by 100helit on Sept 28, 2022 15:51:51 GMT 2
Влязох да чекна видеото на Зорница и много се агресирах от заглавието на последното видео на държанка Богданска. Всеки ли неначесал се, нереализиран, набоцкан ескорт ще ми дава акъл как да си гледам детето? Първо Пепа, сега тая. Тя, дето ходи до Гърцийки и Турцийки по-често отколкото аз ходя до тоалетна и 6 месеца рева по ефири,че Отново са я зарязали? Дето се направи на чучело вместо да си намери терапевт? Точно тя ще ме поучава за каквото и да е? Сериозно?
|
|
|
Post by ani on Sept 28, 2022 15:55:00 GMT 2
Има Савини в центъра на Пловдив, но не продаваха нищо от пекарната, само сладоледи, кафе, вода. Поне последно когато ходих беше така. Предполагам че Деница и Георги са избрали там да е салона, освен заради ниския наем и заради проблема с паркирането в по- централните части на Пловдив. Града стана страшно пренаселен и е трудно да паркираш някъде без да си платиш на частен паркинг или да ти вдигнат чистачките/ надраскат колата пред някой блок. Дори там, където й е салона ще е с абонамент и пак няма да се намират лесно места. А ако не е то ще стане. На всички места започнаха да слагат скоби и бариери.
Тази минерална вода съм я пила и направо изтръпнах като прочетох за страничните ефекти, които са получили. Сега не знам дали бих си я купила отново. Дано всичко е наред!
|
|
|
Post by Ladybug_ on Sept 28, 2022 16:00:07 GMT 2
Утре в Преди обед не пропускайте: Образцово семейство – среща с Калоян Димитров – БАлан, годеницата му Надя и едногодишния им син Матей! Прости търтей на хоризонта.Аман от популяризирането на търтей, малоумни млади хора, които няма да си мръднат гъзовете ( с извинение) да се хванат на работа, да изкарват пари , да се трудят и тогава вече да имат право да предявява, че не са търтей и със собствени средства, а не на аванта им е жилището, дрехите, колата и всичко ,което притежават.
Повръща ми се вече от тия Баламурници и всички като тях, търсещи на хляба мекото и чакащи на готово -лесното- пр пратчиците и да ги хрантути някой друг , докато те се хилотят и показват тъпите си пилешки мозъци в социалните мрежи.
Едит : peacock -ме е изпреварила
|
|
|
Post by Harmless Breeze on Sept 28, 2022 16:18:24 GMT 2
Гергана как яде постоянно тия кроасани от savigelato, хуква от Пловдив до София само за едни кроасани?!?!? Ммм то май нямаше ли Savigelato в Пловдив, май в центъра? Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk Има, но не продават тестени изделия. Само сладолед, конфитюри виждала, кафе, и някакви други пакетирани.
|
|
|
Post by ivkasmile on Sept 28, 2022 16:22:15 GMT 2
Пепе отива да си събере децата от институциите, вижте как се радват едно на друго, сигурно не са се виждали цяла седмица.
|
|
|
Post by Harmless Breeze on Sept 28, 2022 16:42:16 GMT 2
Нещо ме хваща нервата като гледам дългата коса на Матиас,която му влиза в очите, и прилича на гъбка, и малко по-нататък в сторитата мазната и несресана коса на София. Пепо, изкарай си главата от междукрачието на ФИво и си виж децата 😩😩😩😩
сори за двойния пост
|
|
|
Post by Libelle on Sept 28, 2022 17:18:36 GMT 2
А, също изтръпнах.Добре,че не пия такъв тип подсладена вода,но смятах да пробвам .Добре,че не съм,че ако бях сама някъде и ми се случило нещо ,не знам какво щях да правя..Наистина евала ,че споделя опит и подробно описва всичко.Дано повече хора се предпазят,че ужас. Може ли линк , понеже не знам коя е Зорница instagram.com/agleu.mama?igshid=YmMyMTA2M2Y=Gesendet von meinem SM-G780G mit Tapatalk
|
|
|
Post by isabellavk on Sept 28, 2022 17:23:30 GMT 2
Кака Радка и пак някакви нелепи изказвания ibb.co/T8kN2YrСамо да не посмеете да и пишете нещо за килограми! То се виждат ясно свалените ѝ 22кг. Ние злобните мусакаджийки да си траем, че “врачанката” е люта И все пак - оставила бебето за 1 час с “тати” - тя никога не е говорела за баща си и ми е леко странно. Второ - да викнеш някого за морална или каквато и да било подкрепа в София и всичко да се случи в рамките на час е физически невъзможно, освен ако не живее в съседния вход Едит: Гучи ibb.co/7k55FyY“Double G” …… Жал ми е за кученцето 😢 Не ми изглежда адекватна в играта и отношението към него от сторитата, които виждам
|
|
|
Post by pchelica on Sept 28, 2022 17:39:12 GMT 2
А, Пепе какво търси при децата? Да не би да свършиха партитата по света и у нас? 😮
Гледам Ганка се е върнала, тъкмо бях почнала да се притеснявам, че кучето ѝ е свършило някоя беля върху телефона и горката не може да поства сторита с дебилни въпроси..
|
|
|
Post by ivkasmile on Sept 28, 2022 17:42:39 GMT 2
Опа. Гането на семейна вечеря с дъщерята на Гучан? Защо ли ми се струва, че е недовидяла кого е хванала на снимката..
|
|
|
Post by maybebaby639 on Sept 28, 2022 17:47:56 GMT 2
Готвачката Ани в предпоследното си видео тества продукти на Gym Beam. Е, ако случайно не знаете, произнася се ГИМ бийм, а не ДЖим Бийм... Иначе самочувствието е до небето.
|
|
|
Post by lady_caramel on Sept 28, 2022 17:57:28 GMT 2
prikachi.net/image/LZTV8GДеРая отново дава непоискани съвети на майките да обръщат повече внимание на децата си. Може да даде някое съветче на дружката си Джой, за да спре с изцепките, че се не трае. 🤷♀️
|
|
|
Post by MaryPoppins on Sept 28, 2022 18:34:25 GMT 2
Детето на Зорница може да е алергично към праскови, примерно?, а внушението е нещо много голямо… хипохондрия ми бие отвсякъде.
Като слушам Зорница във влогове ме заболява главата. Едно нейно изречение започва във Видин и завършва в Бургас.
|
|
|
Post by yanp20 on Sept 28, 2022 18:38:52 GMT 2
Леле, хаштаговете са по-криндж и от Гането. Детенцето на Гучан сигурно се е хванало за главата с кака/леля Гуца, оп #ladydior 😅
|
|
|
Post by The Judge on Sept 28, 2022 18:52:23 GMT 2
Щом сте я пили и нищо ви няма, явно ви няма. 1 на 1000 може да има реакция. Не казвам, че е полезно /неполезно, но наистина Зорница доста често си слага сама диагнози/прави изводи на база собствените си проучвания, които се базират на инфо от нета. Скеееептична съм.
Това животно защо е в скафандър?! Ако му е рано за разходки (което ме съмнява) защо изобщо е изведено и натикано в това нещо, което е 2 педи. Ааа, да, защото функцията му е за снимки, които бтв пак са грозни и еднакви. Давам му 2 месеца преди да зачезне. И естествено пак сме турбо селския комерс. Ако я питам за 3 характеристики на Померан ще гледа като теле, ама точно тая порода е "избрала".
|
|
|
Post by Deleted on Sept 28, 2022 18:55:46 GMT 2
Тия БалаМови защо им се дава поле за изява? С какво мога да бъдат полезни, че ги викат на интервюта, да се хвалят колко са успяли в живота докато се въргалят цял ден в чаршафите и просят всичко ли? Б**ти тъпата телевизии и като цяло разбирането за млади и успешни хора...
|
|
|
Post by pchelica on Sept 28, 2022 19:00:46 GMT 2
Лелеее, ако Гана беше взела кучето лятото, представяте ли си как щеше да го мъчи в пловдивските горещини напъхано в тоя скафандър…
|
|
|
Post by ☀ on Sept 28, 2022 19:06:29 GMT 2
То телевизията не е полезна, та такива и гостите, които канят по предавания. Кучето и малко, вероятно няма необходимите ваксини още, за са го разхождат свободно и затова е решението с раницата. Тя ще умалее естествено и по мое мнение така е по-добре, вместо да стои само вкъщи с часове. А в някои заведения не пускат с кучето и този вариант е ок за момента. И за снимки е бонус много ясно, но тук наистина мисля, че е поради други причини е взета раницата. Гане, този път бъди добър и отговорен стопанин, може да те промени към добро
|
|
|
Post by abc on Sept 28, 2022 19:07:02 GMT 2
На Гергуца няма ли кой да й светне два шамара, затворила здраво куче в този преносим парник с пространство колкото мини ковчег, вместо да го разходи по нормалният начин. Напомня на Йоана шансона с бебешката количка за кучета🤦♀️🤦♀️
Зорница на моменти се чудя как оцелява, към всичко прави реакции. Тези ароматизирани води сме ги пили няколко пъти всички вкъщи, нищо ни няма. На мен са ми леко изкуствени на вкус, нищо особено не са.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 28, 2022 19:12:58 GMT 2
Пепелюто за много оригинална ли се има със слагането саундтрака на "Сексът и градът" на рийлса със София? Бтв това хлапенце е толкова изкуствено, че дори и някои възрастни не могат да ѝ стъпят на малкото пръстче. Направо са ми нереални вече това фемили 🤮
Зорница пък и тя още повече е изчаткала. Специално тази вода толкова се пие като все едно е някакъв вълшебен еликсир. Според мен са прекалено изнежени/ниско толерантни/нещо не в час психически от всичките тъпотии, които следват и правят семейно.
|
|
|
Post by rachelgreeb on Sept 28, 2022 19:20:20 GMT 2
Между другото Гането си докарва вида на мащеха. Тя за куче не може да се грижи, за дете изобщо не искам да си представям...
|
|