|
Post by yara on Sept 27, 2022 23:50:59 GMT 2
Поне ще ходи пеша до работа, защото живее близо до любимото ѝ Лекси. Когато купува парцали не се стиска, но за обзавеждането винаги избира най-евтиното. Още си спомням колко мрънкаше за счупения стол. И за това, че Алина е изкарала повече пари от нея, а тя е толкова злобна, че няма накъде повече. И аз да си изкажа мнението за Деница маникюристката… странно ми е, че се оплаква колко са скъпи нещата за новия салон, трябвало да се лишава от някакви неща, за да има за салона и т.н. И тя и Георги са с бизнеси, не вярвам да нямат спестявания, предполагам, че и не малко пари изкарват. За обувки Диор и всякакви безсмислени дрехи пари има, за салона не….. Да не забравяме и Старбъкс кафетата и сандвичите за който харчи поне 20лв дневно... Не знам как не й е неудобно да мрънка,че нямала пари
|
|
|
Post by peacock on Sept 28, 2022 5:51:42 GMT 2
Аз не разбрах кое е ужасът на ужасите за тази госпожа Монтесори Изпратено от моят SM-A415F с помощта на Tapatalk
|
|
|
Post by pchelica on Sept 28, 2022 6:16:57 GMT 2
Чудно ми е как Деница с 3те ѝ мозъчни клетки е започнала та ѝ развива успешно бизнеса със салона…откъде у нея пари, мотивация да започне и акъл да остане на пазара?
|
|
|
Post by mariaflower on Sept 28, 2022 6:37:00 GMT 2
Апрески Bogner и суичър Burberry за четиригодишен, oh my. Кажи ми, че си new money, без да казваш, че си new money.
Преди години бяхме канени на детски рожден ден, на който мъжа ми трябваше да дойде отделно със сина ни. И за да не му се карам, че го е облякъл неподходящо му беше сложил една Polo RL ризка и дънки. Супер неудобно ми стана - беше много лежерен рожден ден (типичен немски) - със скачане, тичане, цапане, трамплини, хотдог и пица на парче. Всички деца бяха съвсем нормално облечени, нашият беше барнат като студент по право на неделен брънч.
Burberry за дете с видимо каре, видим надпис Moschino и т.н. за мен е проява на лош вкус. Има много хубави и качествени детски дрешки, на които марката не е видима от самолет (Jacadi много харесвам). Особено пък в този момент да си инфлуенсър и да показваш толкова скъпи ДЕТСКИ дрехи си е просто престъпно, трябва човек да има усещане за ситуацията.
|
|
|
Post by Ladybug_ on Sept 28, 2022 7:04:06 GMT 2
Добро утро,мусаканджиийки.Аз още сънена веднага да пиша какво сънувах снощи.Kalisa също беше в съня ми 😅❤️ Снощу сънувах,че съм била писала на Пепе ,обаче тя ми е отговорила много месеци по-късно и то във фейсбук съм била писала .Пепе ожесточено ми беше отговорила "Как съм могла такива клевети да наговоря,че спала с нъже ,раждала на килограм ,нямало Ф3,Ф4 това са измислици ".И аз ѝ бях казала нещо от рода на "Знаем,знаем ей сега след 9 месеца ще си с бебе номер 5 и ще е от Ф5 " и тя каза,чв ще ме съди за клевети и отивам в профила ѝ веднага сменила снимките си профилната ,която е с с децата и ф2,Ф3 и сИво и я целуват едновременно и Пише на Описанието мъжа ми е болен и само той не дойде ,Филипче ,оправяй се бързо ,мило".Тоест Ф4.И ми пише"Смених бързо снимките,за да не се възполвате дрисли ,лелички долни ,гнусни ,заядливи ,нямащи личен живот ".Обаче аз бях направила вече скриншоти и пращам на нашата админка Kalisa и тя ми отг"Спипахме я тази Пепе.Качваме във форума да видят колко още по-зле и на дъното е отишла.А ,ние сме заядливи ли?Я,да си затваря устата и краката че да не ѝ покажем от къде изгрява слънцето ".А тя в сънят ми явно си беше закрила ютюб канала и инстаграмът си е била заключила ,защото тук като споделихме и форума гръмна като бяхме написали от рода на "Ето какво ставало при Пепка ,пак е на пангара да ражда". Мусаканджийки ,толкова ми е странно сега .Толкова реално беше всичко ,че се чудя реално ли се слъчи,сън ли беше ?
И като споменах Kalisa❤️И аз да си кажа (отново) масата е трепач .Браво за майсторлъка и златни ти ръце
|
|
|
Post by 🙃 on Sept 28, 2022 7:49:39 GMT 2
Аз не разбрах кое е ужасът на ужасите за тази госпожа Монтесори Изпратено от моят SM-A415F с помощта на Tapatalk Че тези "предпазители" при катастрофа директно чупят врата на детето.
|
|
daisy
Senior Member
Enter your message here...
|
Post by daisy on Sept 28, 2022 8:25:31 GMT 2
Чудно ми е как Деница с 3те ѝ мозъчни клетки е започнала та ѝ развива успешно бизнеса със салона…откъде у нея пари, мотивация да започне и акъл да остане на пазара? Скъпоценния Гошко😁Деница не е мързелива, едно от малкото ѝ добри качества😂Не знам дали е защото иска повече пари(залагам на това), но поне не търка дивана като повечето ѝ колежки от инфлу бранша. За мен Гошко е човекът, който движи всичко, дори салона е DG nails😁Залагам,че в ТР и двамата са вписани. Да не говорим,че той ѝ монтира видеата във YT, пазарува ѝ материали, помага ѝ с подбора на кадри и т.н. Тя Деница затова е толкова зависима от него, че без него не знам как ще се оправи и бизнес, и youtube ще загине😁
|
|
|
Post by kukumyavka93 on Sept 28, 2022 8:35:14 GMT 2
И аз идвам да кажа да не се чудите откъде мотивация да развие бизнеса в Деница - просто там Гошко върши всичко. Наскоро имаше обява за маникюристка и отдолу пишеше "Поздрави, Деница", а отгоре се виждаше, че е пусната през профила на Георги Няма лошо де, и аз помагам в бизнеса на мъжа ми, но с неща, които са по моята специалност. А някой беше казал, че имали спестявания - за него не знам, но Деничка има толкова ниска финансова култура, че думи нямам - там всичко се харчи за парцали, цигари и Старбъкс, а после се ядат инстантни спагети с вегета и се стискаме за всичко, свързано със самия източник на доходи. Както като обясняваха, че не си струва да инвестираш в недвижим имот, добре си им било под наем. По-далече от Созопол не са стигали. Като изключим Миланото нали, дето наистина ми стана жал как пътуваха 2 дена и накрая на събитието на About you тя просто седеше отцепена и нямаше с кой да си каже една дума. Сторитата ѝ са толкова еднотипни, че имам чувството, че по цяла седмица гледам едно и също, за влоговете няма да коментирам - чудя се Георги как може да си губи час или два от времето да монтира това нещо, лишено от всякакъв смисъл. Просто не разбирам защо се пънат тия хора с това вместо да си живеят живота...
|
|
kot
Junior Member
|
Post by kot on Sept 28, 2022 8:39:20 GMT 2
Розовата Йоанна и Стъни да не са се разделили, защото в Къщата на ифлуенсърите тя рИва, рИва и накрая спа в едно легло с Крис и Кари 😂😂
|
|
daisy
Senior Member
Enter your message here...
|
Post by daisy on Sept 28, 2022 8:54:25 GMT 2
Розовата Йоанна и Стъни да не са се разделили, защото в Къщата на ифлуенсърите тя рИва, рИва и накрая спа в едно легло с Крис и Кари 😂😂 За мен те са се разделили още началото на лятото, преди да излъчат епизодите, защото тя си обикаляше сама цяло лято по бийч баровете😁Вчера някой беше питал за нейната приятелка Антония. Във видео или на стори, вече не помня къде, беше казала нещо от сорта,че “пътищата им се разделили, но са в добри отношения”, типично инфлу оправдание като се разделиш с някого, било то и приятелка😂Мен с една идея ми е по-добро мнението за нея, след като мои приятели споделиха,че на бачата уроците винаги е усмихната и позитивна и поне ги предразполага, за разлика от Стъни, който бил винаги намусен😂Не коментираме танцовите възможности,там всички знаем какво е положението😅
|
|
|
Post by madeline on Sept 28, 2022 9:15:04 GMT 2
И от мен поздравления за Адриана Първанова. Честно казано, не очаквах да започне такава работа , въпреки че учеше педагогика. Аз я харесвам, приятни влогове прави. Виждала съм я 2 пъти на живо - в Парадайс с Нини и мъжа й - бяха доста сладки и супер усмихнати, и в заведението на бул."България", където работеше за кратко, бях седнала и тя беше на работа - ами, хубава жена е. Косата й винаги ми е изглеждала проскубана, несресана, увредена (тя беше споделяла за лош опит при фризьор и съсипана коса) на видеа и в ИГ, но на живо не изглежда така. Устните й също не са толкова гигантски, защото на мен на снимки ми изглеждат ужасно несъразмерни и неподходящи за лицето й. Купих си розовата паста на The pink stuff, която Евелин постоянно хвали, много е яко това нещо. Иде ми да изчистя всичко възможно с него. Поне за нещо хубаво ме инфлуенсна.
|
|
907 posts
|
Post by Halliwell on Sept 28, 2022 9:26:35 GMT 2
Аз също винаги съм харесвала Адриана Първанова. Първо визуално ми е много екзотична. На Покахонтас ми напомня. Второ, че е много естествена, умерена и приятна. Не е някаква нагла лапачка, която ламти като невидяла за безплатни пиар боклуци, с които да се задръсти като вехтошарка. Пожелавам ѝ да бъде все така истинска и да бъде щастлива и удоволетворена от живота.
|
|
1,339 posts
Member is Online
|
Post by fif on Sept 28, 2022 9:41:10 GMT 2
Тъй като не й следя видеата на Деница от вас разбирам къде ще й е новият салон и определено на мен не ми звучи добре, но тъй като си има вече утвърдени клиенти най-вероятно ще си ходят.
И не мога да разбера защо мрънка и се стиска за новия салон, в който ще прекарва 90% от времето си и й носи основните доходи…
Ганка изглежда ще агресира и това куче като я гледам как си играе с него.
|
|
|
Post by cloudedmind on Sept 28, 2022 9:48:54 GMT 2
Поправете ме, ако греша, но Смирненски в Пловдив не е ли с доста нови кооперации? Т.е. не би трябвало да има много салони за красота все още, но пък си има хора и места за паркиране. Не съм от Пловдив, но не ми се струва чак толкова лошо място за локация на новия салон на Деница. Пък и ако е по-голям, още по-добре - предният си беше кутийка.
Иначе е ясно, че там Гошо е мозъкът зад повечето неща, тя Деница толкова не си налага усилие да мисли, че е зависима от него в това отношение. Но поне не е мързелива, това съм ѝ го отчитала многократно.
-- По едно време се бях зарибила да гледам клиповете на Адриана Първанова и ми беше много приятна. Но май след това спря с тях. Определено е много красива, беше си съсипала устните по едно време, но като гледам е коригирала това. Успех в новото ѝ начинание!
|
|
|
Post by Deleted on Sept 28, 2022 10:16:41 GMT 2
Поправете ме, ако греша, но Смирненски в Пловдив не е ли с доста нови кооперации? Т.е. не би трябвало да има много салони за красота все още, но пък си има хора и места за паркиране. Не съм от Пловдив, но не ми се струва чак толкова лошо място за локация на новия салон на Деница. Пък и ако е по-голям, още по-добре - предният си беше кутийка. Има нови кооперации, да, всъщност в целия град е пълно с нови комплекси. Сега Пловдив е малък град, не е чак такъв филм, но все пак.. салонът им е на последните светофари. Аз плащам няколко наема в града и просто ми е ясно защо се е забила там. Не ходя на маникюр, сама се правя, но ако ходех, нямаше да се тътря дотам със сиг. Едитвам се: ако бях на нейно място, просто щях да отворя втори обект, без да затварям стария.
|
|
|
Post by saturdayafternoon1 on Sept 28, 2022 11:40:57 GMT 2
|
|
|
Post by Deleted on Sept 28, 2022 12:02:57 GMT 2
Петканова от началото на лятото също се облича в адски скъпи дрехи, макар, че парадира с аксесоари, където марките са видими и са акцент на снимките. Пак от ралито, където Габчо е с блузката Москино, са я питали са нейния аутфит. Влезнах в посочения от нея магазин и съм уаау - тя е с панталон тип анцунг Vetements за 1900лв,корсет на същата марка за 1380лв.
Нека има пари, даже много пари, щом й е самоцел, но да почне да облича по-нормално детето си. Има много скъпи дрехи (като нейните от въпросния ден), които не крещят, че има пари, няма ги пошлите лога. Да го възпита да цени и уважава парите си, не само да позира нелепо пред скъпи коли.
|
|
|
Post by The Judge on Sept 28, 2022 12:06:45 GMT 2
Само че не можеш да научиш някого на нещо, което ти самият не знаеш. А ако си проста конплексарка, бивша на повикване - съвсем.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 28, 2022 12:15:02 GMT 2
Рекламата, която е качила Пепе със София за детски дрехи е потрес. Това дете постоянно е режисирано…
|
|
|
Post by 100helit on Sept 28, 2022 12:18:01 GMT 2
Знам, че не се коментират потребителки, но аз съм в шок. Луци е с маникюр.. звучеше ми като човек със суитчър и черен лак за повод (@luciferian, сорка, и аз съм с тениска на Уичъра, докато го пиша това 😅).
Тази Първанова ми стана интересна, препоръчайте някое видео. Устните не са ми ок, но може да е било от снимката.
Дениьа е от хората, които почти ме отказаха да си слагам мигли. Нейните не знам какво се водят Y-wing или каквото там беше, но като ги видя и изтръпвам. Създават ми усещане за много нечистоплътност, не знам защо. Такъв човек не бих позволила да ми прави ноктите или да ми пипа косата. Някои имат предрасъдъци за татуировки, аз - за хигиена. Там нещата са изцяло зависими от Гошку и добре, че не изглежда уау с тия гашета, защото имам чувството, че ако той си тръгне, нещата ще са дотам.
|
|
|
Post by vivian27 on Sept 28, 2022 12:46:30 GMT 2
Винаги съм харесвала Адриана. Изглежда много мило момиче. По едно време сякаш се чудеше по кой път да поеме и изглеждаше леко лабилна. В началото на лятото сподели на сторита, че влиза по програма Заедно в час. Радвам се, че е намерила мястото на което се чувства щастлива. Желая и много успех и търпение в учителската професия.
Гергана маже червило Диор, мега плашеща😳 Просто е нелицеприятна.
|
|
|
Post by kukumyavka93 on Sept 28, 2022 12:58:06 GMT 2
|
|
|
Post by Libelle on Sept 28, 2022 13:04:30 GMT 2
Зорница е споделила опит с Минерална вода. Направо изтръпнах като четях. Супер ,че го казва, а не се скрие , че току виж й спрат пратките заради негативно мнение (което според мен е по-скоро споделяне на опит).
И такива неща е хубаво да се показват, не само боя за коса и супер, стабилно, яко, качествено, невероятно килимче за 200лв
Gesendet von meinem SM-G780G mit Tapatalk
|
|
|
Post by m12d on Sept 28, 2022 13:06:26 GMT 2
Гергана как яде постоянно тия кроасани от savigelato, хуква от Пловдив до София само за едни кроасани?!?!?
|
|
|
Post by ☀ on Sept 28, 2022 13:08:12 GMT 2
Гергана как яде постоянно тия кроасани от savigelato, хуква от Пловдив до София само за едни кроасани?!?!? Яде веднъж, но прави 4529051 снимки, за да има 'материал' и 'контент' за 'работата' си. Вероятно.
|
|
|
Post by kpop19 on Sept 28, 2022 13:08:25 GMT 2
|
|
|
Post by zahir on Sept 28, 2022 13:15:39 GMT 2
Гергана така се беше затрила вчера (сигурна съм, че имитира Капитонова, която един ден си дава почивка от сторита), че очаквах всеки момент да изскочи от някой кладенец като онази във филма с пуснатата пред лицето коса..
Исках да ви кажа, че от интерес съм пробвала филтъра, който и Капитонова слага, а сега наша Гана се е снимала в колата с нейния смешко, ми той просто рисува ново лице. Направо не е същия човек. И все пак, Гана пак е неприятна.
А относно Капитонова, направих принакрийн от нейно участие без филтри. Кого се опитва да заблуди?!? Обаче нещо не мога да ги кача, сайта прикачи се е бъгнал нещо
|
|
|
Post by valleyofroses on Sept 28, 2022 13:52:53 GMT 2
Най-накрая да имам възможност и да се включа тук. Чета ви от доста време и си комуникирам с инстаграма. Направи ми впечатление корема на Пепе на снимката със синята рокля и ботушите. Сякаш леко изпъкнал, то при нея не се знае от обяда ли и е или от , някой друг обърна ли внимание?
|
|
|
Post by Deleted on Sept 28, 2022 14:27:06 GMT 2
На 1000% - каишката, с която е това, родено на черния петък, куче е от Пепко и е за КОТКИ. Разкарвам си зверчето с такава... Струва 4 лева.
|
|
|
Post by lina on Sept 28, 2022 14:33:27 GMT 2
В някой лайв или видео е казвала, че някога са искали деца, но така и не е станало. Изпратено от моят CLT-L29 с помощта на Tapatalk
|
|