|
Post by cloudedmind on Sept 27, 2022 17:22:59 GMT 2
Така се обличам като трябва спешно да ида до магазина в края на лятото, когато вали и е кално, а аз още не съм извадила есенните дрехи. Кога дойде тая мода за съчетаване на сто материи, десени и стилове? Или Пепе просто няма абсолютно никакъв усет как да се облича?
|
|
|
Post by fairy777 on Sept 27, 2022 17:30:06 GMT 2
Каква мода, важното е да има тагнати всички "спонсори", та да си изпълни задълженията. А че едно с друго се бият нещата,кой му пука. ПИши там един хаштаг арт и да се правим на възвишени.😬🤐
|
|
|
Post by ☀ on Sept 27, 2022 17:34:21 GMT 2
От Always да се самосезират и да включат Балан в следващите си кампании. Личи, че има нужда и от тях.
|
|
|
Post by Почти безобидна on Sept 27, 2022 17:45:14 GMT 2
Радост сама започна с изтъкването колко кг е свалила и като не получи само мазнене и похвали и се нацупи. Куха кифла. Трай си там и си сваляй килограмите. Още докато беше бременна само повтаряше колко е качила и как с размах ще ги свали. Аз като нераждала знам истината, тя се самозалъгва. Да е жив и здрав Гого, че да я търпи. Всички от Враца знаем каква бръмчалка беше, сега ще застане на челна стойка, за да не изпусне Гого.
|
|
|
Post by Ladybug_ on Sept 27, 2022 17:47:38 GMT 2
Мале Пепка като циганка облечена.😅🤷Цветовете се бият един в друг.Никакво съчетание.Ужас ужас.Никога не трябва да се съчетават толкова много материи в една визия,защото се получава това -гротеско,циганско и смешно.Да,по висшата мода има съчетания подобни,но там са с вкус и доста премисляни модни решения,но тук е смешно,странно и сякаш си извадил от кофата за боклук нещо и си го навлякал .Една циганка по-добре би била облечена.Алекс е топ визия.Много стилна.Харесва ми . Гледах Сиса.Ния повтаря "ко?".Сиса ѝ казва нвщо,я пита и Ния "ко?".В детската градина имало тържество,Сиса не знаеша как се казва .Не може да се сети,че е годишнин на детската градина -50 г.от създаването(юбилей) (Да,и аз д не се изложа 😅🤣).И им дали гофрети с шоколад.Сакън Ния да не яде шоколад .Гоги и той гофрета.От фризьора Ния пак два шоколад малки изяла.Това дете не му се ограничава сладкото заради зъбките.Сиса никак не ѝ пука ,ама грам. Иначе Гоги пак с температура и се надявала да е от зъбките и викаше "едни казват,че може,други,че не може да е от това ,нямало как да е от зъбите,ама и аз не знам".Оплакваше се,че не може да спи.Това да ѝ е малкият проблем докато детето боледува ,сънят трябва да ти е на заден план.Детето е важно в случая.През нощта дигнал температура дала му сиропче.Иначе сьомга даваше на Гоги(Гогата-Джойката ,хай ,Джойка) с домат. От детската някаква томбола имало и Ния спечелила няколко неща и викаше "покажи портофела къде е " и Ния"Ко?" Тази Стела Иванова,всяка седмица нови покупки.Няма лошо,ама все се чудя къде ги складира всички тези?Имм чувството,че трупа и ще има мег много дрехи ,обувки,чанти ,че чак една цяла стая ще е зарината.
|
|
|
Post by komkama on Sept 27, 2022 18:06:12 GMT 2
Севи е много смешна всеки път как натяква как има работа "по специалността". Сакън, някой да не си помисли,че е чистачка или касиерка в Кауфланд 🙆😂 Севи много обича да се самоубеждава с тая специалност. Аз съм сигурна, че няма да започне работа, ще си домакинства, вече и на хляба мекото е набара, кой ще ти се занимава със специалности.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 27, 2022 18:23:20 GMT 2
Леле, едва я познах Адриана Първанова. Не предполагах, че е избрала да бъде начална учителка, но похвално и се надявам да го прави с кеф. До колкото ми е известно тя беше бивша стюардеса http://instagram.com/p/CiiFIwPodJx
|
|
|
Post by fairy777 on Sept 27, 2022 18:47:53 GMT 2
Браво на жената! Хванала се е да обучава бъдещето поколение, а не да ражда на килограм, да цупи устни и да рекламира боя за коса. Инвестира в своето бъдеще, но и това на нашите деца. Повече такива примери да има. Както днес споменах Мария Андреева,а и Виолета Бюрел също е модел за подражание. Как ми се иска такива лица да бъдат ухажвани от фирми, рекламодатели и предавания... А не Джулки, Пепки и всякакви такива отрепки. Соринотсори...
|
|
|
Post by peacock on Sept 27, 2022 18:56:21 GMT 2
Мис кич е облякла суитшърт върху кожено яке... Да не говорим, че поста пак в написан с грешка Изпратено от моят SM-A415F с помощта на Tapatalk
|
|
|
Post by Deleted on Sept 27, 2022 19:12:40 GMT 2
Адриана Първанова ме изненада много приятно. Не я следя, гледала съм 1-2 нейни видеа, а я знам от Мис България, когато го излъчваха по ТВ7 в стил Биг Брадър. Адмирации за желанието й да се захване с тази сериозна професия. Пожелавам й будни деца и дано й хареса.
|
|
|
Post by Cherry on Sept 27, 2022 19:30:52 GMT 2
Някой все пак разбра ли защо профилът на Гана не се отваря с "онези" сайтове или този бъг си остана само при мен?
|
|
|
Post by Ladybug_ on Sept 27, 2022 19:36:29 GMT 2
Леле, едва я познах Адриана Първанова. Не предполагах, че е избрала да бъде начална учителка, но похвално и се надявам да го прави с кеф. До колкото ми е известно тя беше бивша стюардеса http://instagr.am/p/CiiFIwPodJx Браво!Учители трябват ,но трябва и да бъдат такива,които наистина искат да научат децата на нещо смислено и да им предадат не само знания ,но и респект към образованието,институциите,към самите преподаватели.Училището е учител и на самият характер на човека като личност.Евала ,че е решила да стане педагог,че на фона на пенсионираните истински преподаватели ,започват много да се търсят такива кадри .Има голяма липса на учители.По-добре това,отколкото като Пепа развяване на задника и раждане на килограм
|
|
83 posts
|
Post by daizy on Sept 27, 2022 19:52:12 GMT 2
Сега ме накарахте да се замисля - съфорумката дето писа за повторното събиране на Пепе и Ф2 - ами тогава, покрай снимките от банята в Шератон, аз бях убедена, че двамата си се уважават той като идва в БГ. Но дали в този период Пепе не си е създала илюзии, че може пак да се съберат? Аз не вярвам Ф2 да се върне наистина, на него му е екстра така. Но тя може да си е мислела, че ще се върне при нея и да е правила планове за Датски фемили гоус сезон 2. И затова се държи като зарязана жена, а не защото Филяка я е оставил или защото е в криза. Пак Ф2 я е оставил и тя пак търси rebound, този път с копие на Ф2, защото си научи урока, че добрите момчета не стават за нея. Също може би тогава е решила да го нахрани хубаво в книга, един вид отмъщение, че той си вее байряка в Дания, вместо да осъзнае грешката си и да се върне при нея. С две думи никоя латино сапунка, дето ги гледах като тийн, не може да бие за плетения филм на Пепе. Аз го коментирах това. Не съм видяла снимките от банята на Шератон, но гледах как Пепа и Филип2 няколко дни по цял ден бяха заедно с децата, усмивки, закачки,пеят танцуват, Пепа по зърна се разхожда без никакво притеснение пред него и през цялото време ми изглеждаха щастливи като едно време като бяха двойка. Накрая и Филип2 постна една селфи снимка с децата и Пепе от един асансьор.в неговия профил и аз доста се озадачих. Викам "тези сега семейство ли го играят?" Вече тази снимка я няма в профила му.Явно е било нещо кратко и Филип2 набързо е приключил нещата. А той в Шератон ли спи като идва в България? Някой ако има снимките да ги постне.
|
|
|
Post by pchelica on Sept 27, 2022 20:10:39 GMT 2
Отварям Инстаграм - Пепе се мята по сатенена нощница и сребристи ботуши…твърде висша ми идва тая мода, за да я разбера… 🤷🏼♀️
Браво на Адриана Първанова за избора на професия! Тя изглежда много мило и приятно момиче - нужни характеристики за една добра начална учителка! ☺️
|
|
|
Post by Foxy on Sept 27, 2022 20:20:07 GMT 2
За да си успешен учител и да се съхраниш психически, трябва да имаш много здрави нерви и да си напълно наясно със себе си. Първанова винаги ми е изглеждала, ммм как да кажа, леко нестабилна. Пожелавам ѝ успех!
ПС :Гана и аз не мога да я гледам през онези сайтове.
|
|
|
Post by Ilieva on Sept 27, 2022 20:35:43 GMT 2
Адриана Първанова беше първата учителка на дъщеря ми в детската градина, май караше стаж от педагогиката. Но след около година забременя с Нинчето и не се върна. Въпреки, че има лееко нетипична визия за учител, то тя се справяше чудесно. Личеше си, че си обича ряботата и я пряви с любов. Дъщеря ми много я харесваше. Преди това е била стюардеса, а после си гледаше детенцето. Много се радвам, че е завършила. Дано има много професеонални успехи и работата и' наси радост и удовлетворение. Личи си, че е страхотен човек и го заслужава. И още един бонус..когато тя беше на смяна татковците се спукваха да си водят/взимат децата. Голям смях падаше :Д
|
|
805 posts
|
Post by Yogurin@ on Sept 27, 2022 20:42:35 GMT 2
За да си успешен учител и да се съхраниш психически, трябва да имаш много здрави нерви и да си напълно наясно със себе си. Първанова винаги ми е изглеждала, ммм как да кажа, леко нестабилна. Пожелавам ѝ успех! ПС :Гана и аз не мога да я гледам през онези сайтове. Не знам защо, но много от тия сайтове дават грешка. Този до този момент е безотказен, налазвайте. iganony.com/
|
|
|
Post by fif on Sept 27, 2022 21:06:52 GMT 2
Не ви излизат сторита от Гана, защото днес нищо не е качвала и тези от вчера ги няма. Затишие пред буря е положението. Балан се чудеше какво да каже за тези бои за коса. Защо не предложи Надка да се направи червена. 😀 А той нали се боядисва в Русо, да си я използва щом са му я подарили. 😆
|
|
|
Post by Foxy on Sept 27, 2022 21:15:53 GMT 2
За да си успешен учител и да се съхраниш психически, трябва да имаш много здрави нерви и да си напълно наясно със себе си. Първанова винаги ми е изглеждала, ммм как да кажа, леко нестабилна. Пожелавам ѝ успех! ПС :Гана и аз не мога да я гледам през онези сайтове. Не знам защо, но много от тия сайтове дават грешка. Този до този момент е безотказен, налазвайте. iganony.com/Хехее, друго си е да видиш една крива муцунка 🤣🤣 Благодарско!
|
|
|
Post by mimsi on Sept 27, 2022 21:30:08 GMT 2
Пепа се е барнала като за пазар на цигански булки.
|
|
|
Post by questar on Sept 27, 2022 21:46:27 GMT 2
Бащата се обяснява в ютюб колко време не си е бил ч...ии, майката се чекне ежеминутно по сторита и отвреме-навреме в яхти и скъпи коли, детето отгоре до долу в Москино. Страхотни житейски върхове от Алекс Петканова.
|
|
|
Post by Foxy on Sept 27, 2022 22:09:34 GMT 2
Мамо спи ми се да отиде в профила на Бачорски и да види как се приспиват деца 😳 Тихи игри, спокойна атмосфера преди сън ли? Голям цирк са това семейство.
|
|
|
Post by plam on Sept 27, 2022 22:16:48 GMT 2
Мамо спи ми се да отиде в профила на Бачорски и да види как се приспиват деца 😳 Тихи игри, спокойна атмосфера преди сън ли? Голям цирк са това семейство. Бачорски явно е свикнал все жените да вършат всичко освен и да преспиват децата. Малкото момиченце реве оня го снима ..това за мен е напълно излишно. И кво напрай като снима? Нищо..накрая извика Наска да ги преспи. 😁
|
|
|
Post by Foxy on Sept 27, 2022 22:30:37 GMT 2
Ами то това не е като онова. Лесно е да ги направиш, после Атанаска да се занимава с тях.
|
|
|
Post by klaudia on Sept 27, 2022 22:45:45 GMT 2
Аааа, хаха, сетих се. Новият салон на най-добрата маникюристка в Пловдив е почти на излизане от града. До Селената и тяхното любимо Лекси 🤣 еееййййй, косъм не може да ѝ излезне от г*за значи, толкова е стисната, само и само да плаща нисък наем. Абе, човек, дай 200-300лв отгоре и си направи смотания салон на по-добро място. Ама тя пък е заета две години напред, нали, така че и в Коматево ще я последват нейните верни клиентКи. Поне ще ходи пеша до работа, защото живее близо до любимото ѝ Лекси. Когато купува парцали не се стиска, но за обзавеждането винаги избира най-евтиното. Още си спомням колко мрънкаше за счупения стол. И за това, че Алина е изкарала повече пари от нея, а тя е толкова злобна, че няма накъде повече.
|
|
|
Post by cloudedmind on Sept 27, 2022 22:48:58 GMT 2
Мамо спи ми се да отиде в профила на Бачорски и да види как се приспиват деца 😳 Тихи игри, спокойна атмосфера преди сън ли? Голям цирк са това семейство. Бачорски явно е свикнал все жените да вършат всичко освен и да преспиват децата. Малкото момиченце реве оня го снима ..това за мен е напълно излишно. И кво напрай като снима? Нищо..накрая извика Наска да ги преспи. 😁 Емели днес е пътувала с майка си от Швеция (няма директни полети все още и едва ли е било най-приятното преживяване за 3-годишно детенце). Нормално да е изнервена и да плаче. Вместо да я гушне и успокои, нашият снима.
|
|
|
Post by Foxy on Sept 27, 2022 22:58:47 GMT 2
Kalisa, първо да те поздравя за масата - страхотна е. И второ, видя ли сърцето от Рая Стилянова Иванова? 🤣
|
|
|
Post by flowerr on Sept 27, 2022 23:07:32 GMT 2
Аааа, хаха, сетих се. Новият салон на най-добрата маникюристка в Пловдив е почти на излизане от града. До Селената и тяхното любимо Лекси 🤣 еееййййй, косъм не може да ѝ излезне от г*за значи, толкова е стисната, само и само да плаща нисък наем. Абе, човек, дай 200-300лв отгоре и си направи смотания салон на по-добро място. Ама тя пък е заета две години напред, нали, така че и в Коматево ще я последват нейните верни клиентКи. Поне ще ходи пеша до работа, защото живее близо до любимото ѝ Лекси. Когато купува парцали не се стиска, но за обзавеждането винаги избира най-евтиното. Още си спомням колко мрънкаше за счупения стол. И за това, че Алина е изкарала повече пари от нея, а тя е толкова злобна, че няма накъде повече. И аз да си изкажа мнението за Деница маникюристката… странно ми е, че се оплаква колко са скъпи нещата за новия салон, трябвало да се лишава от някакви неща, за да има за салона и т.н. И тя и Георги са с бизнеси, не вярвам да нямат спестявания, предполагам, че и не малко пари изкарват. За обувки Диор и всякакви безсмислени дрехи пари има, за салона не…..
|
|
|
Post by Kalisa on Sept 27, 2022 23:28:43 GMT 2
Kalisa, първо да те поздравя за масата - страхотна е. И второ, видя ли сърцето от Рая Стилянова Иванова? 🤣 Много ти благодаря, Foxy! ❤️😜
|
|
|
Post by The Judge on Sept 27, 2022 23:31:45 GMT 2
Докато синът на тая скапана мърлячка се подвизава в Москино и Бърбъри, маса деца се молят за един обяд и се надяват някой да им прати един чифт ботушки за зимата. Съжалявам, но госпожа Петканова е абсолютен гнусен боклук-тая освен за пари и марки, за друго не живее. Мислех, че да си завре телефона между краката е най-низкото ѝ възможно, но тя е съвсем друго ниво парцал. Дори няма да коментирам, че сигурно не може да ги преброи. Трийте ме ако трябва. Имаш всичката скапана власт на тия платформи и дори няма да ти мине през мизерната единствена мозъчна клетка, че можеше да направиш нещо с нея, с тая кампания или уатевър, вместо да си преобличаш малкото келешче с парцали за по 300 кинта, които ще омаже точно на другия ден. Онзи кретен, бившият ѝ мъж, е същият като нея. Единият обсебен колко може да изреди, другият колко още може да купи. После да дойде да ме съди някой, че я ненавиждам тая противна алчна пасмина отрепки,нарекли се "инфлуеееееенсъъъри".
Госпожа "Пепе"лджийска прилича на циганска булка. То пък да нямаш капка вкус си е направо жалко. Прилича на някаква на Околовръстното, която се опитва да привлече погледите, че иначе няма да заработи надника. Как може да се изтъпаниш така не знам. Майка на 3 таратанци. Толкова е болно там положението, че не е за говорене.
Прекрасно начинание на Адриана Първанова. Дано ѝ стигнат силите. Дано знае и пред какво се изправя. Но тази визия не е за преподавател, съжалявам. Изобщо. Не омаловажавам способностите ѝ, амбицията и т. н. и далеч не твърдя, че трябва да е до врата закопчана, но този стил не е за училище по никакъв начин. Предполагам, че ще се ошлайфа с времето.
|
|