|
Post by fif on Sept 27, 2022 12:59:29 GMT 2
prikachi.net/image/LZjW9WЕто ги най-работливите. Кой нормално работещ човек ще се излежава по обяд в леглото, че семейно през делничен ден. И пак се вижда, че Баланчо е станал преди жена си Надка. 😀 На Бачорски спалнята е нормално да е кич, всичко е от Турция. Тези златисти неща навсякъде…
|
|
|
Post by fairy on Sept 27, 2022 13:16:19 GMT 2
НаумЧе, как така ще си плащате? Започвайте веднага да обяснявате, че сте известни инфлуенсъри или продукцията на "Ергенина" да се засрами и да осребри касовият бон. prikachi.net/image/LZjqL4P.S. Да обясня понеже знам, че четете или някой ще Ви подшушне, че сте споменати тук. Схванах логиката на снимката и това, което имаш предвид с нея НаумЧе, но просто не се стърпях да се "възмутя", че е трябвало да платиш със собствени пари 😜
|
|
|
Post by Kalisa on Sept 27, 2022 13:16:55 GMT 2
prikachi.net/image/LZjW9WЕто ги най-работливите. Кой нормално работещ човек ще се излежава по обяд в леглото, че семейно през делничен ден. И пак се вижда, че Баланчо е станал преди жена си Надка. 😀 На Бачорски спалнята е нормално да е кич, всичко е от Турция. Тези златисти неща навсякъде… "Тва"? Сериозно ли, Калояне? Поне един апостроф да беше сложил да не те сметнеме за ептен неграмотен.
|
|
|
Post by fine on Sept 27, 2022 13:33:18 GMT 2
Баланчо беше пуснал сторитата с филтрите още вчера само във фб. Защо качва същите сторита днес отново в инстаграм обаче? Да не би да чака спонсорство от филипс? 😂😂
|
|
|
Post by Libelle on Sept 27, 2022 13:35:52 GMT 2
Пинко и Стъни последно заедно ли са или не? Няма да е изненада ,ако се разделят. Химията между тях може да си съперничи само с тази между Пепа и Ф3...
Gesendet von meinem SM-G780G mit Tapatalk
|
|
|
Post by lady_caramel on Sept 27, 2022 13:36:05 GMT 2
prikachi.net/image/LZjIG0Новата чистачка ме е последвала, без дори да разбера, явно и тя иска да трупа followers, но малко безуспешно. 😅
|
|
|
|
Post by questar on Sept 27, 2022 13:49:04 GMT 2
|
|
|
Post by peacock on Sept 27, 2022 13:54:51 GMT 2
Постоянното показване на дрехоляк ме дразни. Всяка седмица се завиват я с козметика , я с дрехи,я с препарати. А най- ме дразни в клиповете в ИГ постоянното зуумване и отдалечаване. Направо главата ме заболява. Половинката на Само Хосни ( или както е там по лична карта) и Банда Панда го правят постоянно.
Изпратено от моят SM-A415F с помощта на Tapatalk
|
|
|
Post by aradia on Sept 27, 2022 14:00:47 GMT 2
Джулияна Гани е един от инфлуенсърите, които най-много ме дразнят. Аз съм я виждала няколко пъти преди да стане известна. И тогава беше в някаква потресаваща връзка. Май Илиян й е най-адекватният мъж. За мен е ужасно, че има хора, които я защитават и разни тийнейджъри я следват и лайкват. Тя нито изглежда нормално, нито има грам мозък, а да не говорим коя майка казва, че ще остави детето си в дом. И продължава да се излага публично. Не знам дали го прави за известност или е свикнала обществото са е 3-тият човек във връзката й.
Капитонова изпльоскала кучето на детската площадка. Ами има си градинки за кучета. И аз имам животинки, но кучето, още повече без хигиенни навици, не му е мястото там.
На Севи съм й писала поне 5 пъти да я питам някакви неща и нито веднъж не ми е отговорила. Много е полезна и тя.
|
|
|
Post by fairy777 on Sept 27, 2022 14:16:40 GMT 2
За пореден път се убеждавам как Мария Андреева е нива и класи над другите. Гледайте нейното рекламно видео за takeaway. Там тя е доставчик за един ден и показва целия процес на взимане на поръчка и доставка по супер приятен начин. Даже дава идея според мен на младите как да изкарат доходи /било то допълнителни или основни/. Докато го гледах си помислих след колко ли живота Деничка,висша класа маникюрист, ще се вдигне от колата на Георги и ще направи такова видео? Ама е по-лесно да се изпружиш пред тв-то с KFC в ръка и да ги рекламираш така...мдамм Рекламират един и същи БРанд /много я мразя тази дума/, а разликата е от земята до небето.
|
|
|
Post by Kalisa on Sept 27, 2022 14:30:58 GMT 2
|
|
|
Post by fif on Sept 27, 2022 14:52:28 GMT 2
Аз имам една теория, че чистачката си има няколко снимки на изчистена къща и си ги качва. На мен едно завъртане в кухнята, а нямам почти никакви излишни неща по плота ми е едно 30 минути, ако трябва всеки ден да се освежавам навсякъде в нас ще ми замине целият ден, нереално ми се струва това нейното бързо.
Мария.пг малко са я ограничили, не може да поства постове, ами който последва и отследва така му се пада. Да не реват много.
|
|
|
Post by fairy on Sept 27, 2022 15:14:14 GMT 2
Е, добре де, май наистина фирмите и по-точно маркетинг отделите им, не подбират кой какво да рекламира. Как може от Лореал да изпратят на Балан бои за коса? 🤔
|
|
|
Post by fairy777 on Sept 27, 2022 15:20:04 GMT 2
Е, добре де, май наистина фирмите и по-точно маркетинг отделите им, не подбират кой какво да рекламира. Как може от Лореал да изпратят на Балан бои за коса? 🤔 Хахаха наистина положението е битак и половина. Да чакаме скоро да му пратят и помпа за изцеждане, крем против стрии и тн. А кой знае, може и той някоя вечер на две ракии да им е писал имейлче да се моли за боя за коса🤯🤯🙈🙈😂😬
|
|
|
Post by Deleted on Sept 27, 2022 15:26:35 GMT 2
Балан рекламира бои за коса на Лореал... Нимоа вече с тия подлизурковци, за пари и майчиното си мляко ще рекламират..
|
|
805 posts
|
Post by Yogurin@ on Sept 27, 2022 15:33:14 GMT 2
Хора,един въпрос ме мъчи последните дни - Балан не ви ли прилича на онези, които ходят по плажовете, викат уж някакви остроумия и продават кукуруз?
|
|
|
Post by grigorova on Sept 27, 2022 15:48:32 GMT 2
Е, не. Баламата рекламира боя за коса?! Боя за коса, хора! 😀😀😀 Тези сериозно не подбират какво на рекламират. Само аванта да е. Значи, момичета, готова съм да подготвя пост за тях и за наглостта им. Не знам обаче кой се занимава с инстаграм профила, за да ми съдейства.
Радка къде изчезна? И да се сърди, и да не се сърди новата прическа хич не е подходяща за формата на лицето ѝ и 90-килограмовите ѝ бузи.
|
|
|
Post by fairy777 on Sept 27, 2022 15:53:52 GMT 2
Севи е много смешна всеки път как натяква как има работа "по специалността". Сакън, някой да не си помисли,че е чистачка или касиерка в Кауфланд 🙆😂
|
|
|
Post by babyshark on Sept 27, 2022 15:55:55 GMT 2
Гергуца я няма цял ден. Нещо ще да е станало. Аз залагам, че кучето е избягало 😂 Пишете ми в коментари 👇 Мнението ви е ценно за мен.
|
|
|
Post by fairy on Sept 27, 2022 15:59:20 GMT 2
Хахах, много се смях и не се стърпях да пиша. Извинявам се, че не е много по темата инфлуенсър, но Нора Недкова качила стори от Турция, в което снима наздравица и се провиква: "Ухууууу, чиърс еврибаРиии" 😂😂😂
|
|
|
Post by Deleted on Sept 27, 2022 16:07:52 GMT 2
Габриелчо е слънце, но тези маркови дрехи са толкова грозновати, че дори едно красиво и лъчезарно дете може да не ти хареса. С Алекс бяха на сватба и с дрешките на Burberry Габчо изобщо не изглеждаше добре. Майка му избива яки комплекси, както със себе си, така и с детето…
Джой не е свалила почти нищо, в което няма нищо срамно! Срамното е, че спами 24/7, как е отслабнала. Ами не, не си Джой и на снимките всичко се вижда.
|
|
|
Post by 100helit on Sept 27, 2022 16:08:10 GMT 2
Мария.пг малко са я ограничили, не може да поства постове, ами който последва и отследва така му се пада. Да не реват много. Милата, за 2 години активен ИГ елементарни неща не владеем. Да запише курса на Гергуц, ще вдигне левъла веднага.
|
|
|
Post by kpop19 on Sept 27, 2022 16:16:45 GMT 2
|
|
|
Post by Deleted on Sept 27, 2022 16:18:30 GMT 2
|
|
|
Post by yanp20 on Sept 27, 2022 16:21:02 GMT 2
Честно ви казвам, за два дни покрай тези Балами, се отвратих напълно от нашата инфлу-сган. То това не е реално просто. Да правиш на детето си първи рожден ден и да не си вложил пари за 1 балон или да не си сгънал една салфетка. Какво удовлетворение и удоволствие ти носи това? За филтрите вчера рева, че ги платил сам. Ами не бе, Балане и поддръжката ще ти е на аванта. Боя за коса рекламира, утре очаквам и превръзки. Малоумници. Това с просията на храната на детето ми е топ. Пълни скъсаняци с претенции за нещо, а всъщност въздух под налягане! Мен ме е срам да ги гледам, тях не ги знам как се гледат. 🙄
|
|
|
Post by freya on Sept 27, 2022 16:21:05 GMT 2
Сега я виждам новата чистачка, но “Mom of 2 children’s”. Seriously?! 🙄
|
|
|
Post by lady_caramel on Sept 27, 2022 16:44:58 GMT 2
Алекс хубаво ги рекламира тези дрехи, само да не се появи с реклама и на Sinsay след някой ден, по примера на Галче.
Надката и Баламов са ми супер отвратителни с всеки изминал ден, а сега и това с боята на L’oreal… малко ми дойде вповече. 🤦🏻♀️
Не знам дали някой следва empurplebylori, но лично на мен ми е много симпатична. Виждала съм я с дъщеричката ѝ, има готин вайб. Дори съм ѝ писала и не е някаква надувка като другите.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 27, 2022 16:48:58 GMT 2
Прилича на циганка върнала се от чужбина да си покаже, че може да си позволи виШа мода и си е накупила всички реплики на Liu Jo.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 27, 2022 17:12:07 GMT 2
Кофти е, когато детето расте в среда, където марковите дрехи и аксесоари са издигнати в култ и има парадиране. Обсипването на 3годишно дете с дрехи също не е ОК. Габчо изглежда нелепо в марковите дрешки, на него също не му е комфортно. Оосбено като го карат да позира пред поршeта, ферарита и аудита. Гледам снимките от ралито - облякла го в блузка за 200 паунда на Moschino и сочи логото с пръст.
Баща му го облича с нормални, типични за дете дрехи и Габчо сияе от щастие.
|
|