|
Post by elanli on Sept 26, 2022 23:37:59 GMT 2
Баланови с 5 тага от рождения ден на сина - кой за заведение, кой за торта, кой за снимки... Няма други толкова продажни. И се сещам за един фотограф, отказал да снима бъдещи младоженци инфлуенсъри за без пари и май са баш Баланови, защото те искат сватба другата година. А там вече не ми се мисли - 50 тагвания ще са най-малко - от костюма и прическата до финалната заря все на аванта ще дебнат да минат. И да ако питате - много им завиждам (Балане вервай ми). Ще правя кръщене на моето бебе и ще се бръкна с поне 5к лева, а вместо да се правя на маймуна срещу лайкчета и да прося с мазна усмивка от бизнеса на хората.
|
|
|
Post by gabby09 on Sept 26, 2022 23:40:31 GMT 2
Изоставам с около 15 страници от темата, но имам включване! Черпя ви, мили мусакаджийки, с просеко и торта, понеже вчера навърших 26!! 😊
И за да не съм извън темата, благодарение на прекрасните 100helit и pinkywinky успях да прочета "Розовият бальон" на аванта (яд да ви е, инфлуенцъри, и ние получаваме неща на аванта хахаха). Това е моето скромно мнение за този сбирщайн (не книга), както го написах в моя читателски дневник (и обмислях да го напиша в goodreads):
Не мога да кажа, че ми хареса. Ама не мога да кажа и, че не ми хареса. Безлична ми е. Точно безлична. Но пък за сметка на това ме изкара от читателския махмурлук и burnout, заради които не можех да чета нищо. Самата книга няма никаква литературна стойност. Ама грам. Няма сюжет, който да се следва, няма линия, няма нищо. Това е сбирщайн от хаотични случки, които дори не са в хронологичен ред. Започва рехаво от детството, минава през тийейджърството, после връзката с Томи, после преди Томи, после пак Томи, после след Томи, после пак Томи и не си сигурен кога какво се е случило. Частта с Филип Чао си беше най-интересна. Но тази "изповед" обща взето само показва колко тя си копнее за идеалното семейство, как не е щастлива така и как всичко, което е снимала и показвала в онзи период си е било чиста лъжа и измислица. Сама се закопава. За Филяка беше кратко и сбито. Без много storytelling, общо взето как са се запознали и някакви изредени суперлативи за него, които дори вече не са на дневен ред, защото тя е с нов мъж, а с Филяка дори не се виждат. Буквално е куриозна частта за него, предвид че между написването и издаването на книгата тя се е разделила с него и вече е с нов мъж, който още по-куриозно, е наркоман като Чао. За превъзнасянето на родителите й колко са безгрешни, разбиращи, подкрепящи я и т.н не искам да коментирам, защото заради тяхното възпитание тя е на този хал. А текстовете на песните, просто натикани между случките, са като от "мило мое дневниче" и не е за книга. Последните 25-30 страници от книгата си бяха едни и същи размишления за хейта, самоубеждение, че тя е силна и се справя. Само "аз аз аз аз" без реално да казва нещо съществено в страниците. За разпускане става, но не си струва цената. За това нещо 5 лева като цена са достатъчни. Но категорично не е книга.
|
|
|
Post by misslisa on Sept 26, 2022 23:52:11 GMT 2
Само на на мен ли ми е някак странна тази sparklingmarina - сестрата на Бебеели. Не знам защо. Нещо в излъчване, във физиономия ли. По принцип, харесвам по-будоарни снимки, по-феерични рокли, но някак не ми кликват там нещата.. Последно време често я засичам в центъра, доста странно, нестандартно лице има. Всичко в нейния или на сестра й фийда ми беше мега изкуствено и нагласено, с тегави опити да е инснаграмабъл, и затова я отследвах (не помня коя от двете беше).
|
|
|
Post by The Judge on Sept 27, 2022 0:40:28 GMT 2
Те са особени. От една страна не са като повечето патки, грамотни са като цяло, интвресуват се от мода и се открояват с безумни и шантави комбинации. Марина е вижуал не помня какво в MDL, Стефания от жалет, през аероаерибика до пилотиране. Та не мога да кажа, че са тъпи момичета. Но много, ама много неадекватни за нашата реалност. Тук е и другото-тв си създават своя.
Тия Баланови са хванали мекото сега и просят на килограм докато може. Много дребни и жалки мизерници.
|
|
|
Post by Ladybug_ on Sept 27, 2022 5:51:36 GMT 2
gabby09 -Да си честита ❤️Бъди здрава,щастлива и заобиколена само от позитивни хора и много съскане 😁😋
|
|
|
Post by Почти безобидна on Sept 27, 2022 6:22:47 GMT 2
Честита да си, Kalisa! Много здрава, щастлива, честита, влюбена, обичаща и обичана да си. @Почти безобидна, ще се бием тука - как " пише от време на време". Та, аз не изпускам новостите, просто ми е малко трудно да съм активна както преди с две бебета. И, да, името и крадената снимка са мои, но аз не съм се крила никога (хей, Дейче / хей, Райче).
За последно пиша по този повод - тя може да продължава да се хаби да троли колкото си иска. Мартенските постове от стария профил ще си останат (бяха скрити, но вече не са). Преживей го някак си, Райче.
Аз заради дечицата го казах😊, но пък появиш ли се - избухваш с нови неща за инфлуцките 😁😁
|
|
|
Post by GGWP on Sept 27, 2022 6:47:44 GMT 2
Тоест в книгата си се опитва да начетка всички, които са ѝ помагали през годините - това като отплата към тях може би, нещо като потупване по рамото, за да не е гузна и да не я обвинят, че е неблагодарна 😀 Това за Фифи и родителите. А останалите - за тях лошо или нищо, за да е тя жертвата, все пак.
Аз обаче мисля, че може би Фифи все още помага или ще участва в бъдеще в гледането на децата, докато тя вършее с ФиВо. Сигурно е "на квартира" в апартамента ѝ и гледа Матиас, а и момичетата покрай него. Направо не мога да проумея как седи кротко и се подчинява на строгата господарка. Единственото обяснение би било, ако още в началото и двамата са мислели да се обвържат с цел ПР и въобще не е имало любов от никоя от двете страни.
Бейб, честит рожден ден с малко закъснение! Бъди жива и здрава, все така топ мацка, много щастлива и обичана! ❤️❤️❤️
|
|
|
Post by babyshark on Sept 27, 2022 8:20:26 GMT 2
Какво ли е целият ти живот да е на аванта? Сигурно си казваш ей кви сме турбо гъзари, всичко ни покриват, само да си го поискаме. От друга страна сам не можеш да си позволиш почти нищо и съответно да усетиш удовлетворвние от това да си начешаш крастата с нещо по твой вкус. Било то уред, екскурзия или каквото и да е. Каквото се подхвърли си доволен. Егати жалкарите. Интересно на ВиК и толплофикация дали пишат писма 😂
Наскоро последвах Валери, преди само са ми попадали разни снимки из фийда. Къде й отиде хубавата коса? Направо са я обезобразили в мърфи, все едно има изгорена перушина на главата. Супер зле е. Мен би ме било срам, особено като знам преди какво е било.
Радка умря да говори за тия килограми, иначе само прокламира, че това не е важно. Да бе, разбрахме. Сигурно вече си минус 47, скоро ще изчезнеш. Оная шизофреничната и тя... Голямата бизнес дама с крадените снимки. По спомен 7 клас съм го изграла тоя филм. Пълен потрес 😂
И като казах БИЗНЕС... и вие се сещате за същото нали? 💪 Какво стана там? Май всичко се замете под памперса на грейс кели 😅😅
|
|
|
Post by sweetpotato on Sept 27, 2022 8:35:21 GMT 2
Идвам да похваля Алекс Богданска,има много полезно видео с речеви специалист
|
|
|
Post by livia on Sept 27, 2022 8:51:57 GMT 2
Сега ме накарахте да се замисля - съфорумката дето писа за повторното събиране на Пепе и Ф2 - ами тогава, покрай снимките от банята в Шератон, аз бях убедена, че двамата си се уважават той като идва в БГ. Но дали в този период Пепе не си е създала илюзии, че може пак да се съберат? Аз не вярвам Ф2 да се върне наистина, на него му е екстра така. Но тя може да си е мислела, че ще се върне при нея и да е правила планове за Датски фемили гоус сезон 2. И затова се държи като зарязана жена, а не защото Филяка я е оставил или защото е в криза. Пак Ф2 я е оставил и тя пак търси rebound, този път с копие на Ф2, защото си научи урока, че добрите момчета не стават за нея. Също може би тогава е решила да го нахрани хубаво в книга, един вид отмъщение, че той си вее байряка в Дания, вместо да осъзнае грешката си и да се върне при нея.
С две думи никоя латино сапунка, дето ги гледах като тийн, не може да бие заплетения филм на Пепе.
|
|
|
Post by MaryPoppins on Sept 27, 2022 9:07:24 GMT 2
Доста нелепо се е объркала жената и го е пратила на Радостина.
|
|
|
Post by Почти безобидна on Sept 27, 2022 9:10:40 GMT 2
Каквито и теории да развивах, Пепа ги опроверга до една. Не виждам грам логика в нейните действия. Явно не трябва и да се търси. Чак пък толкова влюбена да е била в Ф2.... Държи се като зарязана, обаче от километри личи колко е жалка милата. Мисли си, че е много силна ама не смее да си каже в прав текст какво се случва. Все са овъртанки, преструктурирания, сега пък да се досещаме сами. Не е длъжна, но пък е много смешна. Тежкарее пък олеква със всеки изминал ден. Тия, дето общуват с нея, явно са на нейният акъл. Друг вариант не виждам.
|
|
|
Post by fif on Sept 27, 2022 9:32:33 GMT 2
Надка на рождения ден на детето си… Да кажем официален костюм със спортна тенииииска (естествено с лого) и черни ботииии, а и червено червило. Цигания.
Вчера го изглеждах това видео, ами - пердетата си личи, че са от най-евтините, стоят като мушами, а шкафовете са с най-обикновени панти и вратичките се блъскат, защото няма механизми. Живот на аванта, в техния случай има само опаковка, без съдържимо.
Ако се чудите как си е купил кола, ами 90% от ремонта сигурно е даром, знаете колко пари отиват, дори и на минимално обзавеждане. Като не са се бръкнали да дадат за ремонт съвсем лесно са спестили за кола. За жалост от тъпите си реклами правят пари, колкото и да не нк се иска. Те и за почивки не се харчат, защото ходят само по покана
Наскоро някой беше споделил едно клипче с един нацепен, който защитаваше Баламови. Този и той беше прост та просто. Имал монтажисти, имал камера за 8к лева, било скъпо да си инфлуенсър, отнемало време. Е, вие какво искате, само да валят пари ли?!? А да не говорим, че Балан няма камера, той снимка с телефона и определено няма монтажисти. 😀😀 Даже и телефоните им с Надка са подарък от самсунг. 🤓
|
|
|
Post by Deleted on Sept 27, 2022 9:45:10 GMT 2
Хора, остарявам и ми се отразява. След разговорите тук внезапно ми стана мъчно за Елица и може би пак ще я последвам. Също и (неочаквано за мен) за Радост. Имам много познати с проблеми с килограми, някои за малко да си разрушат семействата заради това. От моята камбанария това е простотия, но ако за човек е толкова важно, едва ли е яко да се сипва сол в раната. Сигурно достатъчно добре вижда кантара, за да знае какво се случва, но.. абе, казах ви, че остарявам. 😄 Но за да има баланс,ще нахейтя Шопов. От къв зор се плаща пак на бъдещата тъща да е там. За месец? www.marica.bg/lajfstajl/hitrata-svraka-naum-shopov-izigra-vsichki-s-ergenat-gavrata-e-palnaАааа Шопов няма да де мине да плаща от собствения джоб за тъщата. Това всичкото го плаща продукцията и не знам за какъв ч** жена му, детето и половината фамилия на жената са там? Това са снимки за макс 2 месеца, няма да умрат ако не са заедно, има хора живеят с години разделени, защото мъжа работи я в чужбина, я по кораби или командировки, а тия льольовци голямо лигавене, че не можели един без друг. Не знам как не им писва всеки ден 24/7 да са заедно вкъщи, навън и където и да е. Аз бих се побъркала, особенно с това мрънкало Наум. Ама нали са хванали на хляба мекото, да имат собствена къща, вероятно с хора, които ги обслужват и Тейче се изживява като богаташка съпруга, която седи на плажа по цял ден, после на разходка с детето, чуди се какво да яде и дали тая седмица изобщо е нужно да си мие косата… Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by ani on Sept 27, 2022 9:51:49 GMT 2
Това, което е писано на Радост не го одобрявам. Чисто заяждане си е! Не знам дали лъже за свалените 20 килограма, но определено е свалила доста, поне аз така я виждам. Може да ме дразни, че понякога отговаря много грубо, но и тя сигурно не споделя всичко, което й пишат хората като заяждане и поучаване.
Гергана, мислех че живее в по-голям апартамент, но в последните сторита се видя и синият диван до леглото. Жал ме е за горкото създание, че попадна на едно неуравновесено момиче и ще зависи изцяло от нея.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 27, 2022 9:54:27 GMT 2
|
|
|
Post by dg on Sept 27, 2022 10:25:27 GMT 2
Пинко и Стъни да не са се разделили? В последния влог Пинко показва нейната спалня в хотела и спалнята на Стъни. Или може би се пазят за сватбата 🤔
|
|
|
Post by aradia on Sept 27, 2022 11:02:43 GMT 2
Woman.bg с въпрос дали ни допада стилът на Пепето. 80% - не!
|
|
907 posts
|
Post by Halliwell on Sept 27, 2022 11:14:43 GMT 2
То да беше само визията! В Леке на мен нищо не ми допада освен зъбите....които и те ще идат, ако се продължава в същия дух.
|
|
|
Post by fairy on Sept 27, 2022 11:23:32 GMT 2
В анкетата на Woman.bg за стила на Пепа, гласувах с "не" 😁 Телешопов как ще откаже аванта? Същите са като Баламови - авантаджии. Джулката продължава да плюе по Илиян. Изрязала някаква част от чат между тях и я качила на стори. Между другото, явно не се е усетила, че в коментарите под единия си пост, издава пола на бебето - момче. prikachi.net/image/LZu9ZMprikachi.net/image/LZuims
|
|
|
Post by isabellavk on Sept 27, 2022 11:36:38 GMT 2
Гучито никаква я няма, очаквам пак да избухне с нова тъпотия Иначе ми е много грозна историята между Джулияна и Илиян.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 27, 2022 11:46:54 GMT 2
Пепе не знам каква визия на деня или визия на каквото и друго може да е. След толкова спонсорирани дрехи, скъпи чанти ит.н., тя почти винаги е облечена като клошарка или много неподходящо за повода. Балан го следвах преди, беше ми симпатичен и скромен, рекламите не ме дразнеха толкова много. Това докато не почнаха кринджавите рийлове, всеки 2-ри пост с вижте ме къде съм сега и противоречащите си реклами. Радвам се, че е постигнал по-добър стнадарт, обаче ме дразни как всичко е на просия. Това с рождения ден изби рибата просто, под поста тагнати 100-то (хелоу, Гане, любимке моя ) бранда. Сигурна съм, че имат възможност да направят хубав рожден ден на детето, който да не спонсоририан, ноооо явно трябва всичко да е аванта.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 27, 2022 11:48:07 GMT 2
Изключителен потрес е поведението на Гани. Илиян си гледа детето и дава вид, че не му пука много за нея и простотиите й, важното е детето да е добре.
Савина и Оливия са завели баба им в Пиринголф за рождения й ден, заедно с бебето на Оливия. Много ги харесвам като семейство и връзка внучки-баба. Посещението обаче май е спонсорирано.
|
|
907 posts
|
Post by Halliwell on Sept 27, 2022 11:52:09 GMT 2
Що се отнася до Гани и Илиян, личи си, че Джулка е бясна. Вече ще стане година примерно плюс, минус, но тя продължава с публичните изяви и опити да злепостави Илиян. От другата страна, евала за неговото търпение. Едва ли му е лесно, но човекът си гледа живота и не занимава аудиторията си със семейните им драми. Ако новият Теди беше мъж на място, можеше да укроти малко Джулката поне в името на детето като един страничен човек, който не е в центъра на семейната драма. В крайна сметка не знам къФ им е случая, но съдейки от това, което виждаме, само Илиян изглежда истински да държи на благосъстоянието на детето си. Едно време (аз която нямам любимци) искрено харесвах Илиян и Джулката като двойка. Много пъти съм казвала, че в моите очи двамата сякаш вадеха най-доброто у другия и бяха страшен екип.
|
|
|
Post by dilyanad on Sept 27, 2022 12:03:54 GMT 2
Гледах Сиса, знаех, че е мърла и безотговорна, но в последния влог е върха! Гоги лази само по земята и лапа всичко, което му попадне, нагъва гофрети със шоколад на няма и годинка, тя го води болен в детската градина, пълна простакеса!
Изпратено от моят SM-S901B с помощта на Tapatalk
|
|
|
Post by Deleted on Sept 27, 2022 12:08:56 GMT 2
Тази плиткоумница Гани кого заблуждава с този скрийншот?
От чата е очевидно, че му е отправила психарска заплаха точно 2 реда по-нагоре, но понеже иска да го злепостави, е дръпнала клавиатурата, за да не виждаме колко е злобна и готова на всичко за да го смачка.
Тази жена е болна, не знам кога някой мъж или дете ще пострада сериозно и ще й се търси наказателна отговорност.
Но е очевидно, че е въпрос на време.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 27, 2022 12:38:47 GMT 2
Не го разбирам това мъкнене на цялата рода в Турция за 1 месец снимки. Теа има достатъчно помощ в София, за да се справи с Амая, а Наум никой не би й го взел. Това си е чиста аванта до дупка. Но като има будали да им финансират едномесечната почивка на цялата фамилия…
|
|
|
Post by mikoala on Sept 27, 2022 12:42:41 GMT 2
То затова и качеството на всичко при Баланови е толкова ниско, защото опита и труда изискват заплащане, няма как за всичко да минаваш само с реклама, то и едната реклама дето правят... Всеки път нулево старание.
|
|
|
Post by MaryPoppins on Sept 27, 2022 12:46:31 GMT 2
Йоанна освен, че май се е разделила със Стъни, май вече не е и толкова "близка" с приятелката си Антония, с която бяха доста често заедно и често я сменяше и в залата.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 27, 2022 12:56:51 GMT 2
Атанаска Бачорска, милата, толкова ме досмешава, че направо ми е жал. Май не осъзнава, че е трофейна жена и нейничкият пикльо само иска да ѝ прави деца и да си я затвори вкъщи. А спалнята им е ново ниво потрес. Никак не ми изглежда фенси, по-скоро циганийка. Единствено ми харесва, че леглото е високо, това е pleasure за мен 😍 иначе и за нея "и" и "й" са неясни дълбини в българската реч.
Нещо друго исках да напиша, обаче забравиихххх, ех, старост-нерадост, Дейче.
Аааа, хаха, сетих се. Новият салон на най-добрата маникюристка в Пловдив е почти на излизане от града. До Селената и тяхното любимо Лекси 🤣 еееййййй, косъм не може да ѝ излезне от г*за значи, толкова е стисната, само и само да плаща нисък наем. Абе, човек, дай 200-300лв отгоре и си направи смотания салон на по-добро място. Ама тя пък е заета две години напред, нали, така че и в Коматево ще я последват нейните верни клиентКи.
|
|