|
Post by Deleted on Sept 26, 2022 19:38:39 GMT 2
Тази Рая как може да е такъв изрод и психопат и да вземе снимка на нищо неподозираща жена снимката и да се предствя за нея ? Как можеш дс си толкова куку и да ходиш да пишеш на хората и от къде имаш това време ? Бррр изкукала работа . Гергана не я ли е срам , почти сигурна бях , че е махнала Алфа просто щото вече не я кефи да има куче . То затова и толкова изоставени или захвърлени кучета и котки се разхождат навън. И аз гледах сторито на Радостина в което се обяснява , че готвила и май окапала бебето . Ми дай го това бебе на баща му бе , той за какво е там ? Той пък от своя страна не иска ли постоянно да го гушка като знае , че заминава ? Луда работа , много желания Гого . alfa.kachi-snimka.info/vij2021.php?id=bfi1664214139k.jpegМария Пг стига е снимала и тя горкото бебе срещу слънцето . Нека другия път извика Гана да му пази сянка на лицето сещате се с коя нейна любима поза за Fotoshooting .
|
|
|
Post by komkama on Sept 26, 2022 19:43:10 GMT 2
Пепче и агнешкото ѝ виждам, че сте ги разконспирирали вече, не че те се крият, де. На младши много му се иска да си пуска сторита, но така е като е гадже на световноизвестна звезда, още ме е яд как бейб не можа да си постне шкембето с октопод Смешно ми стана, че може би след коментар тук, Пепе си е махнала лЯйка на снимката на гаджето. Той впрочем си имаше постове. Когато тук се разбра кое е момчето с нея, влязох да му разгледам инстаграма да се убедя, че е той и сега ме е яд, че не разгледах подробно, защото малко след това, той изтри всичко. Леля му е дала да си публикува снимка за рождения ден. Йей prikachi.net/image/LZR1KGфИво, това да го покажеш на леля си, че на нея кътните зъби ѝ знаем вече.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 26, 2022 19:52:56 GMT 2
Не се и учудвам , че Пепа се е хванала с агнешкото , та нея кой нормален работещ , напомпан батка или мъж с някакъв бизнес би я взел насериозно . Да си го кажем честно , живеем в България и жена с вече три деца от двама различни мъже не е най- желаната партия . За това колко е досадна пренавита и не блестяща с красота и сексапил даже няма да споменваме . Млади , без деца , секси и не обременяващи жени в България бол.
|
|
|
Post by kalimera on Sept 26, 2022 19:56:54 GMT 2
Да ни е жива и здрава, Kalisa!
|
|
|
Post by milva56 on Sept 26, 2022 20:04:33 GMT 2
Мда, вече е абсолютно невъзможно да се отрече, че Разпорет Пепе е с фИво. Тя вече изгуби всякакъв интерес да снима видеа, да се опитва да замазва положението, няма смисъл - имиджът е сринат, YOLO.
|
|
|
Post by Почти безобидна on Sept 26, 2022 20:09:16 GMT 2
Ама тя Рая е взела снимка на Гери, която пише тук от време на време. Аз така разбрах. Супер тъпо парче е, под русата е празно. И какво постига? Нищичко. Точно детински изпълнения.
|
|
|
Post by sistef on Sept 26, 2022 20:17:18 GMT 2
|
|
|
Post by Midori on Sept 26, 2022 20:19:01 GMT 2
Честит рожден ден, Kalisa! Бъди много здрава, обичана и щастлива! Нека всичките ти мечти да се сбъднат!
Иво Карамански ли иска да става продуцент като доведения си баща? Аз не мисля, че има достатъчно акъл и необходимите за това качества, за да преуспее в музикалния бранш.
|
|
606 posts
Member is Online
|
Post by kukumyavka93 on Sept 26, 2022 20:22:15 GMT 2
Не се и учудвам , че Пепа се е хванала с агнешкото , та нея кой нормален работещ , напомпан батка или мъж с някакъв бизнес би я взел насериозно . Да си го кажем честно , живеем в България и жена с вече три деца от двама различни мъже не е най- желаната партия . За това колко е досадна пренавита и не блестяща с красота и сексапил даже няма да споменваме . Млади , без деца , секси и не обременяващи жени в България бол. Моята теория тук е, че Фиво има комплекс заради ръката, пък леля се е проявила като възвишена, издигната над физическото и интересуваща се само от духовното...
|
|
|
Post by rosenfeld on Sept 26, 2022 20:23:13 GMT 2
Елица не е лоша. Просто е аааадски скучен човек. Като я гледам и все пак какъв мъж е до нея, някак се успокоявам, че не съм чак толкова зле (имам се много скучен човек и много се кефя на онези, които са супер атрактивни за околните с начина си на общуване). Обаче според мен на Майкъл също му е скучничко и съм склонна да вярвам, че разкрепостената му датска душа се раздава някъде настрани 😀
|
|
|
Post by flaneuse on Sept 26, 2022 20:29:54 GMT 2
Аз съм 99% сигурна, че Майкъл все ощше е в Тиндър, поне докато е на път. Опитът ме е научил, че няма индивид с entrepreneur в профила, който да не е абсолютен келеш, независимо от възрастта😆
|
|
|
Post by 100helit on Sept 26, 2022 20:36:52 GMT 2
Животът в Дания е леко скучноват, каквото и да си говорим. Познатите ми, които водят по-вълнуващ живот в Дания и Холандия или са тип Ф2, пафкат и се раздават на макс (което не изключват собствен бизнес, къща и сериозна професия), другите са тип Елица, скучновати и непафкащи. Та разбирам я, че не вършее баровете и заведенията. От друга - Майкълчо вади бая дяволит поглед плюс тоя Тиндър...
Само на на мен ли ми е някак странна тази sparklingmarina - сестрата на Бебеели. Не знам защо. Нещо в излъчване, във физиономия ли. По принцип, харесвам по-будоарни снимки, по-феерични рокли, но някак не ми кликват там нещата..
|
|
|
Post by Deleted on Sept 26, 2022 20:42:35 GMT 2
Аз много харесвам начинът по който Елица показва нещата , е да малко е скучновата , но хора всякакви . Обаче като заговорим за тях като двойка , винаги са ми едни сиви и студени . Дали е от скандинавието, въпреки че той си изглежда доста жив , дали я възприема само като домакиня, а не секси жена не знам , но там винаги съм имала чувството , че Елица копнее за тази сватба или едно дете , а Майкъл му е донякъде все тая . Тя там няма и никакви приятелки , не показва и много от датския бит/култура . Общо взето профила ѝ спокойно може да мине за личен с повечко последователи.
|
|
|
Post by plam on Sept 26, 2022 20:52:04 GMT 2
Честита бъди наша скъпа мусакаджийке!! Много,много здрава,много обичана и успешна 🥳😍😍♥️
|
|
|
Post by dg on Sept 26, 2022 20:55:38 GMT 2
И аз винаги съм си мислила, че Майкъл с тези командировки има и нещо така настрани от Елица. Вярно има доста палав поглед, а и тя още преди много време като каза, че той е зодия скорпион някак си нещата се наредиха 🤭 Скорпионите са много сексуални хора и доста шават настрани( от личен опит говоря) 😂
|
|
|
Post by lady_caramel on Sept 26, 2022 20:59:35 GMT 2
|
|
|
Post by 100helit on Sept 26, 2022 21:04:09 GMT 2
Кака Радка ги сваля от въздуха тия кила. Но Мърфи са за съд, тия етажи абсолютно не са за бузи. Там само некадърници ли работят, аз съм в шок. Някой коментира ли пантофките на Диванче за 75 кинта? 1001pantofki.bg/product/pantofi-biomecanics-221291-aПъзел от Сгушени, по спомен май 500 кинта. Интересно ми е за кое от всичко се е бръкнала от своя джоб, защото за обувчиците нямаше таг ни pr, ни notsponsored.
|
|
805 posts
|
Post by Yogurin@ on Sept 26, 2022 21:07:45 GMT 2
Честита да си, Kalisa! Много здрава, щастлива, честита, влюбена, обичаща и обичана да си. @Почти безобидна, ще се бием тука - как " пише от време на време". Та, аз не изпускам новостите, просто ми е малко трудно да съм активна както преди с две бебета. И, да, името и крадената снимка са мои, но аз не съм се крила никога (хей, Дейче / хей, Райче).
За последно пиша по този повод - тя може да продължава да се хаби да троли колкото си иска. Мартенските постове от стария профил ще си останат (бяха скрити, но вече не са). Преживей го някак си, Райче.
|
|
|
Post by plam on Sept 26, 2022 21:19:15 GMT 2
И аз съм в потрес Мърфи какви лелченски прически правят. Все еднотипни и офъкани. Валери,Богданска,Полина сега и Радка. Изобщо не подходящи форми избират за лицата си и ги състарява с едно 10г отгоре. Ама какво ли не прави човек като е на аванта.
|
|
|
Post by fine on Sept 26, 2022 21:29:30 GMT 2
streamable.com/davrxaАлоооо филипс, не ви ли е срам, че не сте спонсорирали топ инфлуенсъра?? Налага се от джоба си да вади пари за вашите филтри....
|
|
|
Post by peacock on Sept 26, 2022 21:30:34 GMT 2
Пуснах си днес видеото на Сладката Ани за турските памук кифли. Ми то много дразнещо. Как налива олио, как налива, вода. То да се напикаеш, докато гледаш. После като сложи брашното и взе да го бърка, взе да плющи, като да гледаш някой ХХХ филм, а не готварско видео. Явно е вид asmr видео. И после си пуснах Принцесата на Савата- Сладкишка.Тя направи за закуска попара с ДВЕ лъжици захар, масло, сирене, 'леб, вода. По ягодите, защо денят на детето започва с толква захар. После: ама ние се опитваме да ограничаваме сладкото на Еми. Да, бе, да! И те не искали да ходи Еми при баба му и дядо му, ама хайде, от тях да мине, пуснали го. Сега са на шляй из градО.
|
|
|
Post by 100helit on Sept 26, 2022 21:30:53 GMT 2
Честита да си, Kalisa! Много здрава, щастлива, честита, влюбена, обичаща и обичана да си. @Почти безобидна, ще се бием тука - как " пише от време на време". [m За последно пиша по този повод - тя може да продължава да се хаби да троли колкото си иска. Мартенските постове от стария профил ще си останат (бяха скрити, но вече не са). Преживей го някак си, Райче. [/span][/quote] Тъй, да обобщим, Радка пуска сторита за някакви, които й критикуват килата, бест дружката й re-share-ва. В същото време бесст дружката си прави фалшив профил да плюе човек на рождения му ден. Е, кажете ми според вас кой левъл шизофрения е това?
|
|
|
Post by Deleted on Sept 26, 2022 21:39:37 GMT 2
На Пепа колко ли не ѝ се прибира в студена София и чакащи я три досадни чавета ? Тя там в Миланото нова любов изживява ,те ще ѝ досаждат тез чавета , амаха …
|
|
|
Post by dareangel on Sept 26, 2022 21:41:24 GMT 2
Какоооо Радкеее, ма ти изчезнА. Трябва лупа да слагам, толкова си заслабнала😂🫠 Но виж, злобната ти селска душичка се вижда от самолет🙃
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by Ladybug_ on Sept 26, 2022 21:45:07 GMT 2
Хахахха последното стори в профила. Няма такива авантаджии и безхаберници като тези двамата Баламови. Да се молиш ти на фирми да ти направят жилището. Нямам думи. И то само срещу реклама. Абе кои бяхте вие, каква реклама? Надка гледа през цялото време като теле и не знае къде се намира, пък ония се бие в гърдите какво бил постигнал и колко му бил труден живота. Абе Балане, ако толкова ти е било трудно, щеше да се вземеш в ръце и да промениш нещо, да се бориш и развиваш, а не да просиш всичко на аванта. Пълен потрес! Да им спрат кранчетата на тея двамата лентяи. Аз по-големи селтаци не знам да има. Много, много жалки! А после се ооравдават,че изкарват парички и заплащат за всичко!Аха,повярвахме на шапката ни дето я нямаме.Бахти търтейте,хем безработни ,хем мързеливи,хем чакащи на просията ,докато нормалните хора рабоятат,спестявят и купувят каквото им трябва.Един лев, не са изкарали с труд.Бас давам.Тъпанари без извинение.Повръщами се от такива търтей.Ние си скъсваме гъза от работа да свържем двата края,я някой да събере за сватба,я за нов дом,я за кола ,я за нещо друго ,а тия все подаръци да им се дава.Просекиня.Я,марш на работа кухи тъпанари безработни и мързеливи.Много се вбесих 🤷🤮😤 Kalisa-Скъпа наша админке.Каквото и да ти пожелая ще е малко.❤️Бъди жива и здрава преди всичко,щастлива,усмихната,позитивна, пътуваща насам-натам и все сред хора,които обичаш и те обичат.Малко със закъснение ,но чак сега влизам❤️❤️Наздраве☺️
|
|
|
Post by vanillapumpkinnew on Sept 26, 2022 22:34:38 GMT 2
Направих грешката да пусна това Къщата на инфлуенсърите. Това тъпото Йонко гушнало пръчката и стои на все на първи позиции - най-красива ли не беше, най-честна ли, още какво. Ех, ех, скромната тя. Толкова е натоварващо това момиче. А и последно - трябваше да решат кой има най-стойностно съдържание. Спечели Йонкото. Йонко, ако четеш, а ти четеш, ела кажи кое ти е стойностното на клипчетата, плийс <3
|
|
|
Post by Deleted on Sept 26, 2022 23:02:00 GMT 2
ММ и той днес ми каза, че му излязло видео от “Къщата на инфлуенсърите”, пуснал го и изтраял 10 минути. Потресен е 😂
|
|
|
Post by 100helit on Sept 26, 2022 23:04:48 GMT 2
Хора, остарявам и ми се отразява. След разговорите тук внезапно ми стана мъчно за Елица и може би пак ще я последвам. Също и (неочаквано за мен) за Радост. Имам много познати с проблеми с килограми, някои за малко да си разрушат семействата заради това. От моята камбанария това е простотия, но ако за човек е толкова важно, едва ли е яко да се сипва сол в раната. Сигурно достатъчно добре вижда кантара, за да знае какво се случва, но.. абе, казах ви, че остарявам. 😄 Но за да има баланс,ще нахейтя Шопов. От къв зор се плаща пак на бъдещата тъща да е там. За месец? www.marica.bg/lajfstajl/hitrata-svraka-naum-shopov-izigra-vsichki-s-ergenat-gavrata-e-palna
|
|
|
Post by peacock on Sept 26, 2022 23:09:56 GMT 2
Пепе избира подарък количка за малкия...ама Матиас ли има предвид или фИво? ФИво не се ли наигра вече с коли?
Изпратено от моят SM-A415F с помощта на Tapatalk
|
|
|
Post by lady_caramel on Sept 26, 2022 23:37:37 GMT 2
Пепе избира подарък количка за малкия...ама Матиас ли има предвид или фИво? ФИво не се ли наигра вече с коли? Изпратено от моят SM-A415F с помощта на Tapatalk 😂😂😂 Тъкмо идвах със скрийншот с количките и според мен са за бърдея на ФИво. 😅
|
|