|
Post by mariaflower on Sept 26, 2022 14:40:03 GMT 2
И аз мисля, че пак има някакво напрежение между датските би-еф-ефс, което започна по някое време след представянето на книгата. Ели беше закачила снимка с Пепе в началото на инстаграма си, но после бързо я махна и смени с други снимки.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 26, 2022 14:46:00 GMT 2
Фиво е качил първата си снимка в инстаграм. За съжаление не мога да спестя, че е доста грозноват. Естествено снимката е харесана от Пепе. Тази година навърших 26 години и ММ е също на толкова. Е Бога ми, идея си нямам, какво може да прави мъж на 26 с жена на 32, която има ТРИ деца от двама различни мъже…
|
|
ava
Junior Member
|
Post by ava on Sept 26, 2022 14:47:19 GMT 2
Пепчето на рождения ден на детето си - едвам се прибра в последните 3-4 часа на деня, с мъка се откъсна от гадженцето. Пепчето на рождения ден на бой тоя си - едноседмично пътуване до Милано, трите деца захвърлени на баби и бащи. Ама то беше по работа, де, да…..
|
|
|
Post by Deleted on Sept 26, 2022 15:01:38 GMT 2
|
|
|
Post by anthonyy80 on Sept 26, 2022 15:07:03 GMT 2
А какво се случи с гиваЛея на Гана с гривната пандора? Дали не беше отново фейк? Аз да се изкажа за Балан. От Попово съм, неговият роден град. Не го познавам лично да уточня най-напред,но сме малък град и в общи линии всички се знаем. Помня, че го харесвах много във Фермата, беше млад, усмихнат, скромен и работлив. Има по-голям брат, който редовно е сниман в клиповете. Бащата на двете момчета умира доста млад и майката поема изцяло грижите за тях. Работеше в кухнята на една детска градина, след работа беше готвачка на топлата витрина в хранителен магазин. Действително ѝ е било много трудно да се справя финансово сама, докато ги изучи. Тежки години е имало за семейството. Доколкото разбирам от клиповете на Балан родителите на баща му много са помагали също с отглеждането им. Ноооо след Фермата това момче рязко си повярва и яхна вълната на инфлу авантаджиите. Всички го виждаме в какво се превърна. Чак и тон да държи, че го питат откъде е извадил пари. Ама, ако му видим данъчната декларация съм убедена, че няма да отговаря на казаното от него.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 26, 2022 15:09:39 GMT 2
Пепе и новото гадже са "Ще го кърми ли, ще го завива ли..." Милото агънце
|
|
|
Post by Lana. on Sept 26, 2022 15:29:11 GMT 2
fairy , mama_tate_i_az лично я познавам. Детенцето е доста пълничко, а майка му е нахилена само пред камера. Няколко пъти съм я хващала да му крещи, когато си мисли,че никой не я чува или гледа. На годинка и половина му се развика, че "не пресича достатъчно бързо", като през това време тя переше напред без дори да го държи за ръка. Нутриционист не знам доколко е, като курс завърши преди година. Като на Йоми тренировките и режимите т.е. А, да, и любимото ми, през,лятото заряза горкото бебе за няколко месеца "на село", през това време пускаше стари снимки тип Прпка и Матиас да се прави,че е с нея, но то това си е капка в морето на фона на всичко. Т.е. типичното олицетворение на това да,не хващаме вяра на всичко, което се вижда в интернет. Не знаех, че е известна тук, но да споделя и аз личният си опит с нея. Лятото бяхме на плаж във Варна и бяха до нас аз не знаех коя е. Начинът на мислене и разсъждаване, който видях много ми допадна. Детето в никакъв случай не е пълничко, напълно нормално 2-годишно е. Идваше да играе с моето и тя много активно се включваше в игрите, с мъжът й изглеждаха много щастливи и влюбени дори преди да влезем "в контакт". Малко тези съвети и претенции с курсовете й ми идват в повече, но като цяло на живо ми се стори много приятна жена. Преди това бях участвала случайно в неин гивауей, та ми излезе във фийда профила и я разпознах, писахме си малко дори и пак беше много любезна. Може и да си оставя детето при бабите, което пък не я прави лоша майка. Почти всички с 2-годишни и баби под ръка, които познавам, го правят. Да кажа и още една клюкичка: Джийзъса и новата ходели на солариум в едно студио в Люлин. Общо взето, техните са някакви богаташи с хотели, а тя си го е харесала по незнайни причини и сега го издържа. Тя е решила, че иска да се оженят. Иначе била много мила на живо, възпитано се държала с персонала, но явно много наивна и заблудена. И понеже нямам време да чета всичко, съжалявам, ако се повтарям: някой разбра ли защо Капитонова напусна Къщата на инфлуенсърите?
|
|
|
Post by selestepan on Sept 26, 2022 15:29:42 GMT 2
Пепчето на рождения ден на детето си - едвам се прибра в последните 3-4 часа на деня, с мъка се откъсна от гадженцето. Пепчето на рождения ден на бой тоя си - едноседмично пътуване до Милано, трите деца захвърлени на баби и бащи. Ама то беше по работа, де, да….. Абсолютно на 1000% точно обобщение. Ще отменя малко кпопчето в качването на снимки за архива 🤣😅 Жив и здрав да е фИво и овреме да си опича акъла. Жива и здрава да ни е и съфорумката! 😍🤩 фИвчо си ъпдейтна чак профилната снимка в ИГ с новата снимка, плюс че преди биото му беше само "познавач на вайбове", ама вече е и диджей и музикален продуцент. Кака му шепне на ушенце как да вдигне левълЯ в инста. Надали някой се съмняваше, че и той е в Милано, но ако се е - човекът сам се тагна от заведение в Милано, за да няма и грам съмнение. Даже можем да се насладим на маршрута от разходката им днес, от магазина за обувки на Garlando Alfonso, дето Пепси го е снимала, до ресторанта, където рожденикът се е тагнал. Или е обратното - от ресторанта към магазина за обувки? Вие кажете😁 upload-pictures.info/share-CDAF_6331A90D.htmlupload-pictures.info/share-E61B_6331A90D.htmlupload-pictures.info/share-70D8_6331A90D.htmlupload-pictures.info/share-C226_6331A90D.htmlupload-pictures.info/share-1B45_6331A90D.htmlSent from my SM-A725F using Tapatalk
|
|
|
Post by cloudedmind on Sept 26, 2022 15:34:50 GMT 2
И понеже нямам време да чета всичко, съжалявам, ако се повтарям: някой разбра ли защо Капитонова напусна Къщата на инфлуенсърите? Не е казала защо, не е готова да обясни. Семейни причини са. Заминала е за Русия веднага (дадоха я как говори на български по телефона и обясняваше, че ще лети на сутринта до Истанбул и после до Казан, а от Казан ще мисли начин как да стигне до Чебоксари). Получила е съобщение в 3 през нощта, което ѝ е преобърнало всичко. За съжаление мисля, че всички се досещаме за едно и също.
|
|
|
Post by Cherry on Sept 26, 2022 15:47:54 GMT 2
Днес останах доста изненадана, след като установих, че доста сайтове са писали за скандала между Джулиана и новият й, за който бях споделила. Виждам , че и двамата усърдно пускат сторита кан не било вярно, как не можело жена да бие мъж и тн. Жалко, че вече нямам достъп до снимките. 😀
|
|
|
Post by plam on Sept 26, 2022 15:56:30 GMT 2
Днес останах доста изненадана, след като установих, че доста сайтове са писали за скандала между Джулиана и новият й, за който бях споделила. Виждам , че и двамата усърдно пускат сторита кан не било вярно, как не можело жена да бие мъж и тн. Жалко, че вече нямам достъп до снимките. 😀 Тъкмо това четох и аз и Джулката и Гецката веднага с подигравателни сторита и едва ли не изкарват Илиян виновен за този слух 🤣 Едва ли ти ще лъжеш,вярваме ти а и то ѝ личи каква лисица е Джулката мн ясно,че е скандалджийка.
|
|
|
Post by Kalisa on Sept 26, 2022 16:05:43 GMT 2
alfa.kachi-snimka.info/images-2021/klz1664200875p.jpgЧалга вайбс ми писала под една снимка на профила във фейсбук с обидни думи, но аз знам, че тя ми завижда за младоликия ген и перфектна кожа, понеже за разлика от нея не се мажа всеки ден със сто крема, които и без това при нея нямат никакъв ефект, а даже май полжоението става по-зле. Скъпа райче, каквото майка ти ти е дала, никой не може да ти вземе или даде. Моята майка е красива жена, а твоята не знам каква трябва да е, за да роди такъв изрод като теб. Аз може да съм на 36 години, но ако застанеш до мен, може се депресираш колко си ощетена от природата, така че бързай за някоя процедурка при докторите. 😘🍷
|
|
|
Post by fairy on Sept 26, 2022 16:10:52 GMT 2
alfa.kachi-snimka.info/images-2021/klz1664200875p.jpgЧалга вайбс ми писала под една снимка на профила във фейсбук с обидни думи, но аз знам, че тя ми завижда за младоликия ген и перфектна кожа, понеже за разлика от нея не се мажа всеки ден със сто крема, които и без това при нея нямат никакъв ефект, а даже май полжоението става по-зле. Скъпа райче, каквото майка ти ти е дала, никой не може да ти вземе или даде. Моята майка е красива жена, а твоята не знам каква трябва да е, за да роди такъв изрод като теб. Аз може да съм на 36 години, но ако застанеш до мен, може се депресираш колко си ощетена от природата, така че бързай за някоя процедурка при докторите. 😘🍷 Честит рожден ден, Kalisa! Бъди здрава, много щастлива и успешна! 🥳🎁🎂 Наистина не мога да си обясня как може да е толкова злобна ДеРая 🤔 Определено е болен мозък! Не знам как има приятелки сред инфлутата и хора, които я подкрепят.
|
|
|
Post by mimsi on Sept 26, 2022 16:12:02 GMT 2
Честита да си, @kalisa! Бъди сбъдната и щастлива! 🥂🥳🎂🤗
|
|
|
Post by Kalisa on Sept 26, 2022 16:12:59 GMT 2
Благодаря, момичета!
|
|
|
Post by 100helit on Sept 26, 2022 16:13:37 GMT 2
fairy , mama_tate_i_az лично я познавам. Детенцето е доста пълничко, а майка му е нахилена само пред камера. Няколко пъти съм я хващала да му крещи, когато си мисли,че никой не я чува или гледа. На годинка и половина му се развика, че "не пресича достатъчно бързо", като през това време тя переше напред без дори да го държи за Не знаех, че е известна тук, но да споделя и аз личният си опит с нея. Лятото бяхме на плаж във Варна и бяха до нас аз не знаех коя е. Начинът на мислене и разсъждаване, който видях много ми допадна. Детето в никакъв случай не е пълничко, напълно нормално 2-годишно е. Идваше да играе с моето и тя много активно се включваше в игрите, с мъжът й изглеждаха много щастливи и влюбени дори преди да влезем "в контакт". Малко тези съвети и претенции с курсовете й ми идват в повече, но като цяло на живо ми се стори много приятна жена. Преди това бях участвала случайно в неин гивауей, та ми излезе във фийда профила и я разпознах, писахме си малко дори и пак беше много любезна. Може и да си оставя детето при бабите, което пък не я прави лоша майка. Почти всички с 2-годишни и баби под ръка, които познавам, го правят. Ланче, моите впечатления са същите. С мъжа й са много влюбени, няма спор, ноо просто майчинството не й понася. Наблюденията ми не са от виждане веднъж. Пред други хора наистина е душичка, с мен също е лъчезарна, но аз гледам как се държи с детето. Еми за мен е пълничка, сори и има едни супер тъжни очички. Не се и съмнявам, че на плажа много е играно, все пак снимките и сторитата трябва да текат. 😁 И, да, няма лошо бабите да помагат, но е съвсем друго да си Пепе-мама - да го зарежеш за 2+ месеца на село,че пречи на семейния животец. Новата на Джизъса може би се е поблазнила от славата. И на мен ми изглежда добро момиче. За мен продължава да е загадка как ги е омайва този солариумен ман*ал (хилоу, Гане). Не ми изглежда чак толкова сладкодумен, на външен вид ми е някакъв мазен. Предположения? Радка нали имаше слинг или нещо си покрай количката. И пак беше с буби. Какво се случи с него? Btw аз преди си я четях без звук и се чудех защо все я критикувате, сега вече съм 2 аедмици ънффолоу и хич не ми липсва кокорченето.
|
|
907 posts
|
Post by Halliwell on Sept 26, 2022 16:15:32 GMT 2
Честит рожден ден, сладур! Бъди здрава, много щастлива и все така хаплива! Евала, че Илиян на Гани обаче си гледа фитнеса, чайчетата и детето и изобщо не се занимава с нея. Тя непрекъсното се опитва да го уязви и да го изкара ултра загубеняк ама май не осъзнава, че все пак това е бащата на детето ѝ и няма сила, която да го промени. Вместо да си гледа бременността, тя се занимава с глупости.
|
|
|
|
Post by lina on Sept 26, 2022 16:34:38 GMT 2
А Стъни и Йоанна откога са разделени отново? Не й е много инстаграмабъл или..? Разделени ли са пак? Много нестабилни отношения за хора с общ бизнес 😃 Изпратено от моят CLT-L29 с помощта на Tapatalk
|
|
|
Post by Deleted on Sept 26, 2022 16:35:15 GMT 2
Модернмамито пак е пуснала 100 сторита и рийл със спам, колко голям зор е с три деца. Ми опичайте си акъла, като ги правите и няма драма… Преди я харесвах, но вече не спира да натъртва, колко е тежко с три. Все едно са паднали от небето…
|
|
|
Post by Kalisa on Sept 26, 2022 16:37:31 GMT 2
|
|
|
Post by The Judge on Sept 26, 2022 16:57:11 GMT 2
Тя тази с всичките си селянии се оказва и Интернет bully. Защитничките къде са сега, да питам кое е достойното да крадеш още самоличности в нета, за да нападаш хората, които никакви не са (инфл)?!
Този новия поемащ отговорност на Пепондрелата днес става на 25,така ли? Тя на 33 чий го дири с лапе на 25 и като му гледам описанието, развитието е някъде на 20 макс. Май някой изживява криза с възрастта и си е хванал агнешко да бори комплекси 🤣
|
|
|
Post by Deleted on Sept 26, 2022 17:07:46 GMT 2
Надка цепи с тоя лелченски костюм, че и чизми нахлузила, навън е още около 20 градуса бе жено... Сиса се завърна с влог, всичко е както преди, мизерия, ядене, децата болни, тя мъкне болния Гого в градината на Ния, защото имало прзненство и имало подаръци и гофрети за децата... Ния е била на фризьор за първи път, а Сиса продължава да търка дивана само.
|
|
|
Post by Раче Осмокраче on Sept 26, 2022 17:21:06 GMT 2
Kalisa, честит рожден ден! Бъди здрава и много щастлива!
И аз идвах със сторито на фИво от Милано, ама видях, че сте го качили. Да го обявяват това преструктуриране и да се свършва вече тая сага Пепина.
|
|
|
Post by ani on Sept 26, 2022 17:37:28 GMT 2
Момичета, на сторито на Пепе със спагетите в чинията, в горният десен ъгъл се вижда Фиво в отражението на масата. Не работят сайтовете за прикачване и не мога да я кача тук. prikachi.net/image/LZRnoBМай стана. Съфорумка го е качила, но не ми отваряше линковете и не бях видяла
|
|
|
Post by Deleted on Sept 26, 2022 17:39:39 GMT 2
Поредна доза префинен инфлуенсърски хумор. Скоро така не се бях смяла, направо не знам как съм жива от толкова смях, не се издържа 🙂 prikachi.net/image/LZRqhI
|
|
|
Post by Deleted on Sept 26, 2022 18:06:21 GMT 2
Ох, аз работя и много се вълнувам къде ще е партито тази вечер, там, на Миланото. На бар ли ще ходят, на хотела ли ще се оправят? Ще има ли торта, от къде ще е? Има ли Кауфланд на Милано или ще ходят на Била? Ще се духат ли 25 свещи или накой ще духа 25 пъти? Ако има парти - ще бъде ли индивидуално или като на децата - Ф2, Ф3 и Фиво ще празнуват заедно,с общи гости? И най-важното - кой ще поръчва музиката?
ко да прая - вълнувам се!
|
|
|
Post by Почти безобидна on Sept 26, 2022 18:08:03 GMT 2
Честита да си, са. Не обръщай внимание на тая парцалеса. Бъди все така готина! За лудото райче трябва лекар повече отколкото за Гергана. Вбеси ме историята с Алфа, но да крадеш чужди снимки и да пишеш такива коментари.....райче, това от 13, годишни го очакваме, ама от 30 годишни не. Тук вече личи колко не си на център. Онази твоята къртица с пръстите, тя ли ти дава тези идеи? 🤣 Същата побъркана, то си ѝ личи. Никой не се задържа и там.
|
|
|
Post by flaneuse on Sept 26, 2022 18:19:52 GMT 2
ЧРД, Kalisa🎂🍾 Много здраве и щастие желая❤ Елица вероятно иска да прави котарака petfluencer, поне там пратки да валят 😁
|
|
|
Post by mikoala on Sept 26, 2022 19:33:48 GMT 2
Гледах обиколката на Баланови и съм също на мнение,че никак не са подбрани добре нещата - модели, цветове, като цяло пространствено са го ограничили на макс този апартамент, а той не е чак толкова малък. Няма едно свободно местенце в нито една стая, толкова много мебели,какво толкова имат да слагат в тях... До тавана чак усвоено почти всяко кътче. А това тръгнат ли да го чистят, не ги знам... Те като цяло винаги са ми изглеждали разхвърляни, явно не са се сещали да потърсят методи за организация на дома, умерена доза минимализъм да вмъкнат и се затрупват с ненужни вещи. Наистина дето бяхте казали нагоре- кич. От всичко да има по много - орнаменти, мебели. По това си личи, че са израстнали в недоимък, а не по борбеност и другите неща, дето ги говори Балан. Изненада ме, че снимат с телефон и казаха цената на кафемашината, но пък не и на первазите примерно, които са си нещо по самия апартамент, не са много информативни. И все пак в сравнение с предната им квартира, са малко по добре сега.
|
|