|
Post by The Judge on Sept 26, 2022 9:33:34 GMT 2
prikachi.net/image/LZo6v4prikachi.net/image/LZoCSHНе мога да повярвам, че Гучан е отговорил без да е блокирал! Не е нужно да прекараш доста време в профила на този гном, като под всяка снимка задава малоумните си въпроси. И от кога да си спасител е работа в сферата на "хотелиерството и ресторантьорството"? Да, знаят какъв си, защото от 200 км си личи, колко тъп смотльо си. А този на снимката щв го догониш точно никога. На нивото на Гана е, определено. Толкова години на свет и толкова прост, стряскащо е.
|
|
|
Post by 100helit on Sept 26, 2022 9:33:57 GMT 2
Слънце, бъди двойно по-красива и талантлива от всички инфлута, взети заедно. Обичаме те 😊😘
Очакваме пластмасовата торта и неразпечатана празна бутилка Моет, все пак требе да почерпиш подобаващо.
Залагания колко ще изтрае Гергуц новото кученце, преди да го командирова на ревю в Милано..4ever?
|
|
|
Post by teguhka on Sept 26, 2022 9:37:43 GMT 2
А Стъни и Йоанна откога са разделени отново? Не й е много инстаграмабъл или..?
|
|
|
Post by The Judge on Sept 26, 2022 9:43:33 GMT 2
Честита да си, мадам! ❤️🌹💋Най-съкровеното и желано-твое да е!
Аз не мисля, че има някой нормален човек, който да вярва, че Гана иска куче, за кучето, че да спасява такова. Реквизит е, иска го само, защото дтугите имат. Тя не е като да проявява каквато и да е емпатия или грижовност. За мен мозъкът ѝ е толкова бъгав, че личнитв трагвдии продава, камо ли да ѝ дреме за друго. Да не цоворим, че няма хал хабер какво да прави с него.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 26, 2022 9:47:11 GMT 2
Чудя се ..в Боровец като се беше осамотила да пише книгата....сама ли беше реално или с фИво? Изпратено от моят SM-A415F с помощта на Tapatalk Следейки Пепе само от форум на форум, мисля, че тя имаше накакъв момент, в който се беше "събрала" с датски Филип или така си е мислила. Помня, че из темите се качваха сторита от колата, от банята му, накакви коментари... Та, тя си е мислела, че това ще е оптималния хепи енд за фемили голса - пак с таткото на повечето деца, още едно ще гледат, отново са се намерили, въпреки житейските драми, въпреки разстоянието. Обаче онзи явно не му се загробва из балканите, чукнал е на местна почва, Филяка е "се идно, чи нищу", и нашата стана парти тигрица с едно младо агне. Убедена съм, че не може да преглътне зарязването от нарко-Фичо, особено второто...
|
|
|
Post by alexa07 on Sept 26, 2022 10:05:35 GMT 2
Севито взе да ме дразни вече. И тя яко почна да набива канчета. Във въпросите я питат как смогва да чисти с 2 деца и тя отговаря, че с мрънкане и оправдания всеки може, трябвало да си създаде човек рутина, да има желание и бля бля. Какво желание, ма шматко... Да те видя да излизаш в 7 за работа и да се прибираш в 18-19, след като си взела децата от градина/училище, минала през магазина и тепърва да те чака вечеря за приготвяне, домашни за проверка/писане и оправяне на децата за сън. И това 5 дни в седмицата! Че тя какво друго прави освен да чисти? Мъжът и води и взима детето, тя носа си навън не подава, тръгнала да ми обяснява колко лесно било, ако имаш желание и рутина. Желание на мен не ми рипсва, но сили нямам!
|
|
|
Post by ☀ on Sept 26, 2022 10:11:40 GMT 2
Аз се чудя защо ми е празнично от сутринта Ами честита да си Kalisa, здраве, бистър ум и много вкусни мусаки да въртиш ! Да обиколиш местата, за които мечтаеш (ама наистина) и да запазиш чувството си за хумор За съжаление не ме изненадва отношението на Гергана към Алфа, защото беше се изцепила нещо, че го 'ползва' в снимки. Всички любители на животни знаят колко е объркано това мислене...И таен информатор имаме, супер!
|
|
|
Post by fif on Sept 26, 2022 10:18:15 GMT 2
И в заключение какво, без да познаваме тези хора (Гергана, Балан и тн), само от споделянето в интернет сме ги преценили много добре какви са. Доказателство - сторитата от фирми и тайните информатори.
|
|
|
Post by Harmless Breeze on Sept 26, 2022 10:31:34 GMT 2
Честита да си, @kalisa ! Пожелвам ти да си жива и здрава! Благодаря, за всичките усилия, които полагаш за поддържането на форума и атмосферата! 🎉🎉🌹😘💋
|
|
|
Post by Deleted on Sept 26, 2022 10:46:14 GMT 2
Много добре сте забелязали. Елица не честити на стори нито на Сиена, нито на София рождения ден. Имаше някакъв коментар под една от снимките на Пепе, която беше качила от общия им рожден ден… Толкова е тъжна и направо изглежда изцедена, съсипана и депресирана. Добре, че Майкъл й взе коте, с което да се занимава и да не е съвсем сама. Изглежда наистина мечтае за красива малка къща, сватба и детенце. Пожелавам й наистина да ги получи. Това с инстаграма ми е прекалено. Но с нейното скучно и еднообразно ежедневие, изобщо не съм изненадана, че е направила инстаграм профил на котката.
Честит рожден ден, ! Бъди много здрава, обичана и нека всички мечти ти се сбъднат! 🌸🌼🌹
|
|
|
Post by questar on Sept 26, 2022 11:30:50 GMT 2
Котето Наоми е много сладко. Аз като фен на котките мисля че ако имам коте, също ще се побъркам от кеф и ще го снимам постоянно. Донякъде разбирам защо хората правят профили на домашните си любимци.
Понеже не следя Баланчови, но видях в Ютюб някакво хоум турче - Баланчови със собствени средства апартамент ли са купили, или кредит? Всъщност какво работи Баламчо?
|
|
|
Post by Deleted on Sept 26, 2022 11:35:23 GMT 2
Честит рожден ден, Kalisa! Бъди жива и здрава, много щастлива, успешна и все така злобна мусаджийка! 🥧 И аз съм ЗА пост за Балнови просяците с мега голямото самочувствие, че САМИ са си направили апартамента, а той целият изпросен и затова толкова грозен. 😂 Тейче добре, че отиде в Турция да я нахранят с вкусна храна, че тя горката освен салатата и пицата друго не знае в БГ. Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by Deleted on Sept 26, 2022 11:39:56 GMT 2
Честита да си ни са ! Бъди жива и здрава , ибичана и щастлива !
Да ви се похваля , че Нджейкат ме е блокирала , ама така е като си позволявам да коментирам и харесвам нещо във форумния профил . Ами много ми е гадно , едва ме свестиха като разбрах , че тая селска пръчка ме е блокирала .
Аз идвам да нахейтя Елица Бехар . Принципно много я харесвам , ама тази жена е Валери номер две. Тя просто живее за да се снима , друга функция няма в живота ѝ. Предната седмица си накупи няколко чанти с дрехи имам чувството само за да ги снима . Ходиха в Мексико и бяха 100 снимки на ден , ходиха в онзи нов летен хотел уж да разпуснат и избягат и пак 100 снимки , даже от Вила Чинка пак има сумати снимки(там бяха на сватбата на Капустина) . Като са из североизхочното Черноморие с Звезделина се спукват да качат от акра и областта и тн. Да много е хубава , има страхотни снимки , но само това -снимки , снимки и аутфити . Преди поне работеше , а сега е един профил за уж много арт снимки . Имам чувството , че като идат някъде със Звезделина , не могат да се насладят истински , защото трябва да изкарат роклите , мъжете им фотоапаратите и ги правят луди докато не направят 1000 кадъра с който уж са уникални, а дефакто двете са 1:1.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 26, 2022 12:05:10 GMT 2
Скролнах да видя аутфита на Пепе и омг, тя изглежда потресаващо зле с пайетено-дантелена роклА и крънчи на мръсната си несресана коса. Не обичам да коментирам физическите данни на хората, но тялото й е станало съвсем съсухрено и недоразвито, тези дни у Гергана се вижда повече живец. Да не говорим, че числом и словом Пепе издържа да е майка на 3 само 3 дни и духна към Милано. Фамилиголс май ас.
|
|
589 posts
Member is Online
|
Post by fine on Sept 26, 2022 12:08:03 GMT 2
Няма да каже Баланчо, разбира се. А всички дръзнали да го питат или да кажат правата истина биват завистливи. Честит рожден ден, Kalisa. Пожелавам ти всичко най-хубаво и приятно изкарване. 🥳 🥳
|
|
83 posts
|
Post by daizy on Sept 26, 2022 12:17:26 GMT 2
Абсолютно съм убедена, че Пепе и Филип Чао са имали втори дубъл заигравка някъде около издаването на книгата й. Тогава Филип 2 беше дошъл в България и беше взел децата с него, но и Пепе беше с тях и обикаляха навсякъде заедно. Пепа беше с някакъв лилав потник единия ден без сутиен по зърна и така си джиткаше с Филип Чао, танцуваше и пееше , докато той кара. супер усмихната и в добро настроение.Направо си флиртуваше с него през цялото време.Даже Филип2 качи след това снимки в Инстаграм с децата и на последната снимка беше с Пепе селфи в асансьора и Пепе по зърна. Отворих му инстаграма да намеря снимката и да я постна тук и "О, изненада, изтрил я е". След това се появи с тази новата му русата. Та явно наистина са имали стопляне на отношенията, секс по приятелски, а-у и Пепа е решила, че има шанс да се съберат отново, но явно Филип2 междувременно си е забърсал датчанката и набързо е дал заден.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 26, 2022 12:20:49 GMT 2
Няма да каже Баланчо, разбира се. А всички дръзнали да го питат или да кажат правата истина биват завистливи. Честит рожден ден, Kalisa. Пожелавам ти всичко най-хубаво и приятно изкарване. 🥳 🥳 Той пък е много успешен с това, че проси всичко, смешник. И какво лоши е казал човека за детето, че реагира така, той го снима нон стоп после не споменавай детето ми.. 🤣🤣🤣🤦🏻♀️ Надежда кой ѝ каза, че това червило ѝ отива? http://instagram.com/p/Ci9vMZZt9-V Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by MaryPoppins on Sept 26, 2022 12:49:39 GMT 2
Чудя се Гана или Радостина е по-противна? Гласувайте в коментарите.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 26, 2022 12:52:51 GMT 2
Чудя се Гана или Радостина е по-противна? Гласувайте в коментарите. И двете, дядо попе! В различни категории са, но и двете са луди и ламтящи за внимание. 😂 Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by Harmless Breeze on Sept 26, 2022 13:13:39 GMT 2
Балановци всичко изпросено! После ще ми се зъби тоя олигофрен в коментари, кой колко пари изкарвал и как имал е+аси тежкия живот и колко много се е трудил. Дадохте ли 1стотинка за рождения ден на детето? Май не!
Ганка или Радка? На визия, Гана бие Радка, ама по характер май ще е Радка.
|
|
405 posts
|
Post by Brownie 🎀 on Sept 26, 2022 13:15:49 GMT 2
Мила , честита да си! Здраве, успехи и пари, а истинската любов да те покори и изпълни с прекрасни и нежни емоции. Гана и гивауея са ми страшно съмнителни...
|
|
589 posts
Member is Online
|
Post by fine on Sept 26, 2022 13:23:57 GMT 2
Не вярвам наистина да подари Dyson, но разбирам защо го прави този Giveaway. Замалко да паднат последователите на 157к., после как ще обясни на учениците си, че е изгубила хиляда човека.
|
|
|
Post by alexa07 on Sept 26, 2022 13:30:16 GMT 2
Много си прост, Баланчо! Те хората се интересуват от цената,за да знаят колко усърдно трябва да работят/спестяват, за да могат да си позволят това чудо на дизайнерската мисъл и лукс, дето им го представяш. Нали се пишеш за полезен инфлуенсър, хората питат, ти отговаряш. Селски тарикат!
Честита да си, Kalisa!
|
|
405 posts
|
Post by Brownie 🎀 on Sept 26, 2022 13:49:29 GMT 2
Помня, че имаше един сайт, в който се предлагаха различни телефони, камери, таблети и тн под наем. Телешопови май го рекламираха преди време, та кой знае, наша Гана може и да е взела дайсънче под наем, да направи 10,20 снимки и клипчета и да си поддържа лъжата в профила.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 26, 2022 14:02:33 GMT 2
Оли, мали, звезден рожденик. Честит рожден ден, Kalisa 😘😘😘 вечно щастие и здраве ти пожелавам, само напред и нагоре!
|
|
|
Post by alexa07 on Sept 26, 2022 14:05:22 GMT 2
Не вярвам наистина да подари Dyson, но разбирам защо го прави този Giveaway. Замалко да паднат последователите на 157к., после как ще обясни на учениците си, че е изгубила хиляда човека. То май и друг път е правила игри с тази цел. Може да се качи 1 колаж в профила, защото наистина - иска луди пари за курсовете за развиване на профила, а в същото време нейния пада с -1К 🤣
|
|
|
Post by MaryPoppins on Sept 26, 2022 14:11:00 GMT 2
Липсва ми мама Сиси!
Честит Рожден ден, Kalisa. Честит Рожден ден и на ФИВООО нахахаха тя Пепа празнува с него в Миланиту.
|
|
|
Post by cloudedmind on Sept 26, 2022 14:17:17 GMT 2
Не вярвам наистина да подари Dyson, но разбирам защо го прави този Giveaway. Замалко да паднат последователите на 157к., после как ще обясни на учениците си, че е изгубила хиляда човека. То май и друг път е правила игри с тази цел. Може да се качи 1 колаж в профила, защото наистина - иска луди пари за курсовете за развиване на профила, а в същото време нейния пада с -1К 🤣 Тя САМО с тази цел ги прави гивауеите, хубаво е да се правят такива скрийншотове и за следващ път наистина. Аз предлагам да следим внимателно кога и дали ще изтегли победител, както и какъв ще е той.
|
|
|
Post by Harmless Breeze on Sept 26, 2022 14:28:14 GMT 2
То май и друг път е правила игри с тази цел. Може да се качи 1 колаж в профила, защото наистина - иска луди пари за курсовете за развиване на профила, а в същото време нейния пада с -1К 🤣 Тя САМО с тази цел ги прави гивауеите, хубаво е да се правят такива скрийншотове и за следващ път наистина. Аз предлагам да следим внимателно кога и дали ще изтегли победител, както и какъв ще е той. На мен ми е интересно КОЙ ще спечели, дали ще е някой бот? :Д Или някой фейк профил на Гана.
|
|
|
Post by isabellavk on Sept 26, 2022 14:32:34 GMT 2
Честит рожден ден, Kalisa! Бъди здрава, щастлива, обичана! Другото се купува! 🥂🎂🎉 Валери е много нелепа и инфантилна. Прави ми впатление, че се снима в едни и същи заучени пози - очилата, кафето, чантичката. Това ли беше най-креативното нещо да измисли да се снима с франзела до Айфеловата кула!? Честно казано не знам подробности относно живота ѝ и този на Мартин Идвам и от сторитата на Радка ibb.co/7KY0c6B Правила вечеря и носила детето!? Георги толкова ли не е могъл да го подържи докато гледа мачове? Вече си бил заминал, а те с бебето след няколко седмици. И на мен вече Радка ми прилича на лелка #соринотсори
|
|