|
Post by peacock on Sept 25, 2022 22:17:30 GMT 2
Чудя се ..в Боровец като се беше осамотила да пише книгата....сама ли беше реално или с фИво?
Изпратено от моят SM-A415F с помощта на Tapatalk
|
|
|
Post by Cherry on Sept 25, 2022 22:18:55 GMT 2
Не знам дали следите Велина Узунова, но нейните сторита и като цяло присъствието й на седмицата на модата в Милано за мен бяха уау, особено ако сравня с на Пепе ботушките или предния път на Надка краварската рокличка.
|
|
|
Post by tsvetentse on Sept 25, 2022 22:44:04 GMT 2
Боже, Валери наистина е нарамила хортензия и франзела. Жена на 31 години...
|
|
|
Post by minniemouse on Sept 25, 2022 22:53:11 GMT 2
А този Балан от какво стана известен и откъде е намерил тази селска малка сопа? Много ме “впечатляват” хора с елементарен изказ и речник от 20 думи, но пък за сметка на това с претенции за величие и интелигентност!
И на мен ми направи впечатления изцепката на Джой за слинга за 50лв, ама след два дни Сгушени. Последно? Има или няма смисъл за този плат? Иначе Гого младши -чакан, желан, сама само си го гледа (нищо, че бабите се редуваха), само тя памперс сменяла к накрая отишла на педикюр, ама се молила за задръстване за да де наслади на тишината! WTF?! Една голяма копка към дъното на дъното! Аз също имам бебе на два месеца, също имам нужда да изляза за малко, правя го и бързам да се прибера, за да съм с него. Ума ми не го побира как може да напише такава глупост и то пред такава аудитория!
Змийчарова ми допада и на мен, особено когато е на пътешествие Ипси с нейните отговори, отново показва колко естествена, искрена и дипломатична може да бъде. Трябва да бъде за пример на останалите кухи кадри!
|
|
|
Post by madeline on Sept 25, 2022 23:00:49 GMT 2
Тейчето ще опита да не се храни с месо и тесто през следващата седмица. А ще пробва ли да не ходи с мазна коса, или това го пазим за най-специалните моменти? Това е само когато иска да се чувства женствена. 😉
|
|
|
Post by emma on Sept 25, 2022 23:04:43 GMT 2
Аз пък днес гледах Valeria Lipovetsky с тур на празната им нова къща в Маями. Реновирането тепърва предстои, но къщата и двора страшно много ми харесаха. На такова място бих живяла с кеф.
|
|
|
Post by peacock on Sept 25, 2022 23:10:43 GMT 2
Змийчарова и аз в следя. Тя работи с много мои приятели актьори и ми е интересно какво правят. Изумява ме какво дневници си води от пътуванията. Обикаля много и после как има сили подробно всичко да пише, не знам. Скоро не е пускала викторина в профила ѝ.
Изпратено от моят SM-A415F с помощта на Tapatalk
|
|
|
Post by kiki95 on Sept 25, 2022 23:11:20 GMT 2
Ох…. Елица с инстаграм на котката 🤦🏻♀️ Какво им став на тия хора, бе.. съвсем се побъркаха
|
|
|
Post by ОригиналенНикнейм on Sept 25, 2022 23:14:57 GMT 2
Валче, аз като франкофон да ти кажа, че ‘ич не е френско да се снимаш с китка и франзела, докато ризата ти се подава под полата. Аутфитчето и то не ти е френско…
Не зная дали е офф, ама по-скоро не - връщах си днес шоуто на Рачков и една от гостите беше бъдещата(?!), настоящата(?) свекърва на Пепитка - Нели. Ама много голяма кокона е тази жена! “Пощадиха” си я отвсякъде. На базата на какво е самочувствието ѝ? Кратка гимнастическа кариера и мутрафонски романс?
|
|
|
Post by Deleted on Sept 25, 2022 23:16:37 GMT 2
Елица е по-зле и от отчаяна съпруга, супер заспало девойче чак вече е смешна с какви простотии се занимава.
|
|
|
Post by Kalisa on Sept 25, 2022 23:19:13 GMT 2
Ехе Еличке, и него ли ще го правиш инфлуенцър? То сигурно ще има по-интересни преживявания от нея. Как не съм знаела и аз да направя на моето коте. "Котето ми е много по-добро от котето ти." 🎶
|
|
|
Post by pchelica on Sept 25, 2022 23:20:06 GMT 2
Пепе бая ваканцийка му дръпна в Милано ... Представете си да се прибере с някой годежен пръстен 😄. Като се има предвид, че връзката датира от... поне.. пролетта ли беше? Половин година ли са заедно вече? Че то верно станало време за бебе!
|
|
|
Post by Deleted on Sept 26, 2022 0:20:20 GMT 2
Валерието наистина е много комична, като почне да позира небрежно по улиците. Ох, направо до криндж ниво стига. Няма артистичност и лекота, по-скоро смешно префантосване и инфантилност. И вече, като си представя Мартин как я следи с обектива клекнал вървейки назад и умирам от смях 🤣 аз съм ги виждала двамата заедно и жалката истина за Валерие е, че живее само за Инстаграм.. цялата е един мазен фейк.
|
|
|
Post by 100helit on Sept 26, 2022 0:40:23 GMT 2
Оф, тъжно е. Напоследък нон-стоп папарача французойки в ИГ и пинтрест, имат уникален стил, макар и леко монохромен за моята панаирджийска душа..багета или китки не съм видяла от месеци в техните фийдове. Това е толкова запецнало клише отпреди 10-20 години, че няма накъде.
Колаборациите на Валери и Диванче с ХМ за френския стил са меко казано комични, а реално - некадърни, клиширани и без въображение. Една Борислава Секова е с много по-пидходящо излъчване. Withlovegergana също би се справила.
Макар че Борислава ме разочарова с рекламата си на Dyson, доста посредствено. Не знам дали тя им върти страницата на Ринг мола, но много ниска топка на поддръжка. Дано не е тя, де.
|
|
|
Post by cloudedmind on Sept 26, 2022 1:53:59 GMT 2
Пепе бая ваканцийка му дръпна в Милано ... Представете си да се прибере с някой годежен пръстен 😄. Като се има предвид, че връзката датира от... поне.. пролетта ли беше? Половин година ли са заедно вече? Че то верно станало време за бебе! Майтапа настрана, ама на този етап от връзката им и Ф2 и Ф3 вече бяха бъдещи татковци. Фиво с какво е по-малко от тях
|
|
|
Post by questar on Sept 26, 2022 5:48:56 GMT 2
Аз съм притеснена какво ли се е случило с кучето Алфа? Супер странно е изведнъж на Гергана да ѝ подарят ново куче, вместо да си прибере Алфа...
|
|
|
Post by Почти безобидна on Sept 26, 2022 6:27:59 GMT 2
Аз си спомням, че се оказа, че Алфа е на съквартирантката ѝ от онзи купеният апартамент. И май при това момиче си остана. И по-добре.
|
|
|
Post by rachelgreeb on Sept 26, 2022 6:42:17 GMT 2
Аз друго се чудя - ясно стана, че Гучан и Гана се преструват, че са двойка. На да приемем за момент, че са - то тогава би следвало г-н "Гаджето ми е по-мъжествено от мен" би следвало заедно с приятелката си да гледат кучето, йорки ако не се лъжа, което постоянно показва на сторита в Инстаграм, нали? Защо аджеба зарязва Алфа и взима ново куче? Алфа жив ли е изобщо? Защо мълчи за "закупения" апартамент? Защо се прави на вип, топ г-жа, окъпана в Картие, а всъщност живее в едностайна квартира, покрита с кучешки памперси. Едва ли следи кучето 24/7 къде пишка, от това, което показва, май не го извежда навън. Излиза, че вип Гучито живее в кучешка тоалетна.
|
|
|
Post by ☀ on Sept 26, 2022 7:29:20 GMT 2
За Елица съм на същото мнение. Много личи как й липсва семейство (дете) и най-вероятно се опитват или го отлагат поради техни си причини и котето запълва тази празнина. Ама на тези години да му правиш профили..то милото дори не е лудо и смешно още. Малко като Валери с франзела в ръка...неадекватно за годините.
|
|
|
Post by veereto on Sept 26, 2022 7:51:24 GMT 2
Аз друго се чудя - ясно стана, че Гучан и Гана се преструват, че са двойка. На да приемем за момент, че са - то тогава би следвало г-н "Гаджето ми е по-мъжествено от мен" би следвало заедно с приятелката си да гледат кучето, йорки ако не се лъжа, което постоянно показва на сторита в Инстаграм, нали? Защо аджеба зарязва Алфа и взима ново куче? Алфа жив ли е изобщо? Защо мълчи за "закупения" апартамент? Защо се прави на вип, топ г-жа, окъпана в Картие, а всъщност живее в едностайна квартира, покрита с кучешки памперси. Едва ли следи кучето 24/7 къде пишка, от това, което показва, май не го извежда навън. Излиза, че вип Гучито живее в кучешка тоалетна. Гергана мълчи, защото всичко при нея е лъжа. Кучето не беше нейно, както и закупеният ѝ апартамент. С Гучан явно имат сделка, тя му развива профила, а той се преструва на нейно гадже, но май са само съквартиранти. Прочетох кореспонденцията между сестра ѝ и съфорумката, изненадах се, че изобщо е имало някаква комуникация, а не е последвал директен блок. Сестра ѝ също се изразяваше все едно Алфа наистина е бил нейн и се замислих, че тази кукувица сигурно лъже и семейството си за много неща. Верочтно и на тях е казала, че кучето е било нейно.
|
|
|
Post by fif on Sept 26, 2022 8:27:27 GMT 2
Тези измислени дизайнери вместо реклама си направиха антиреклама с Баламови. Аз освен тези налепени неща по стените нищо друго дизайнерски не виждам, макар и те вече да станаха доста масови. Най-смешна ми е спалнята, сиво, кафяво, нощни шкафчета каквито е имало във Виденов и изобщо не следват правоъгълниците по стените, каквато трябва да е тяхната идея.
Ако бяха оставили леглото само на матрак за снимките щеше да е по-добре.
Джой сега е на друга вълна, оплакване, мрънкане и изтощение от бебето, чуди се как да се скатае от нето, майка лесно се не става. Не кореспондира ситуацията със силно желано бебе.
Гана отива при Гучан и му казва “Искаш ли да се прави на гаджета?”. Той се съгласява. Потрес.
За Алфа всичко, което ще се каже ще бъде малко. В момента тя си има породисто куче, а не кръстоска, това не е ли още по-жалко. Да беше спала си някое бедстващо, толкова много има в Редом например. Е, няма да е померан, ама ще е душица.
|
|
daisy
Senior Member
Enter your message here...
|
Post by daisy on Sept 26, 2022 8:36:47 GMT 2
За Алфа всичко, което ще се каже ще бъде малко. В момента тя си има породисто куче, а не кръстоска, това не е ли още по-жалко. Да беше спала си някое бедстващо, толкова много има в Редом например. Е, няма да е померан, ама ще е душица. Защото не е инстаграмабъл🤦🏻♀️Ама нашето Гане да се беше инфлуенснала от Джерард Бътлър, който преди време си беше осиновил българско кученце. Ама къде е тази световноизвестна звезда, къде е нашето Гане с Картиетата и Гучитата, просто не отговаря на стила ѝ. Нашия псевдоинфлуенс ме инфлуенсва още повече да не вярвам на социалните мрежи, толкова са полезни милите😂
|
|
|
Post by livia on Sept 26, 2022 8:48:51 GMT 2
Чудя се ..в Боровец като се беше осамотила да пише книгата....сама ли беше реално или с фИво? Аз си мисля, че тя сама не остава за повече от час, защото не може да понася да е само със себе си и мислите си. Тъй че залагам, че е била с Иво там. пп. Не знам обсъдихме ли, но дълбоко се съмнявам този Дайсън гивауей на Гергана да е истинки. Жалко, че се връзват хората - видях една позната да е шернала поста Сигурно победителят ще е някой фейк профил. И отбелязала, че наградата е закупена с лични средства - да не би случайно да си помислим, че компания като Дайсън би работила с нея.. няма страшно, Гергана, знаем, че никой не би колаборирал с теб
|
|
|
Post by 100helit on Sept 26, 2022 8:55:13 GMT 2
Мен ме е гнус понякога да ходя на фризьор, та изрично ми дезинфекцират нещата, какво остава за нещо, търкало се до косата на Гергана..супер нечистоплътна изглежда тук.
|
|
|
Post by fairy on Sept 26, 2022 9:01:53 GMT 2
Баламови изобщо не съм и няма да им гледам туровете, защото не искам да им въртя трафик. Благодаря много на мацките, които пускат снимки тук и добивам представа за апартамента им. И на мен изобщо не ми допада. Нито стил има, нито нищо. Ама така е като се опитваш да демонстрираш класа, но я нямаш вродена. Някой назад питаше как е станал известен Балан. Във Фермата мисля, че "изгря". И там повтаряше същата мантра: бедно момче от село.... и т.н. знаем си му репертоара. По този начин, в ролята на страдалец се добута до финала без да е бил на нито един дуел на голямата арена. Даже в следващият сезон, промениха правилата точно заради това. За Велина Узунова също имаше коментар назад и аз съм съгласна с него, че сторитата ѝ от Милано излъчват класа. Изключвам това по какъв начин си осигурява този стандарт и ангажименти, но просто на определени хора, лукса им отива. Пепа, Галя и другите в Милано, колкото и да се опитват не могат да го постигнат. Николета Лозанова също знае как да рекламира. Ами лятото рекламираше обикновен надуваем дюшек, но изглеждаше луксозен. И веднага след това видях нелепата реклама на Надка, която беше за Лидл. Беше опънала там някакво одеяло, нахвърляла два домата, една краставица и др., ами дъно и простота. За Елица забравям всеки път да пиша, че тази година или съм пропуснала или нямаше сторира за РД на София и Сиена, което е странно при положение, че уж са големи приятелки с майката на майките.
|
|
|
Post by yanp20 on Sept 26, 2022 9:04:53 GMT 2
Хахахха последното стори в профила. Няма такива авантаджии и безхаберници като тези двамата Баламови. Да се молиш ти на фирми да ти направят жилището. Нямам думи. И то само срещу реклама. Абе кои бяхте вие, каква реклама? Надка гледа през цялото време като теле и не знае къде се намира, пък ония се бие в гърдите какво бил постигнал и колко му бил труден живота. Абе Балане, ако толкова ти е било трудно, щеше да се вземеш в ръце и да промениш нещо, да се бориш и развиваш, а не да просиш всичко на аванта. Пълен потрес! Да им спрат кранчетата на тея двамата лентяи. Аз по-големи селтаци не знам да има. Много, много жалки!
|
|
|
Post by vanillapumpkinnew on Sept 26, 2022 9:16:20 GMT 2
Кухалери си купила багета и цветя и хиляда снимки и видеа в Париж.. Милата, толкова ми е нелепа
|
|
|
Post by grigorova on Sept 26, 2022 9:22:14 GMT 2
Тези просяци Надка и Балан направо трябва да бъдат удостоени с честта да има цял пост, посветен на тях, с доказателства как просят храна, обзавеждане, коли, дрехи и т.н. Няма такива мизерници като тези двамата. Сериозна съм.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 26, 2022 9:23:44 GMT 2
Дейчето май е взела дейно участие в най-обикновена пирамида с тези фалшиви добавки, които редовно хвали.
В групата Безопасна красота във ФБ се заформи дискусия по темата и няколко лелки супер агресивно рекламират тоя боклук. Нямат нормален сайт, нямат съдържание, но са “с качество на Германия” 😅
Само с глупости се занимава наше Райче
|
|
|
Post by Kalisa on Sept 26, 2022 9:27:22 GMT 2
Понеже виждам, че се чудите какво точно се е случило с Алфа и как се е случило, проучих нещата с нашия таен информатор и както винаги не ни подведе. Та когато Гергана се изнесла от апартамента на своята интимна приятелка, оставила Алфа при нея. Но момичето не го е искала и го върнала на Гергана. Но тя след 3 дена е започнала да не издържа и казала, че ще го подари, защото нямало кой да го гледа, когато видиш ли пътувала из Европата. Но тя реално не е ходила никъде. И дори докато е била в Дупница кучето е било при нейната бивша. Кучето е проявявало агресия (очевидно някой не го е възпитал както трябва откакто е било на 50 дни!), било е доста непослушно. И Гана е казала - "Оф, айде да идват тея да го вземат и да се свършва, че ми писна." Та толкова за нейната обич към Алфа и за нейните способности да го възпита. И стига лъга вече, Гано, че много ти липсва, защото хората около теб знаят, че не е така. А иначе днес ви черпя с мусака и моет, защото имам рожден ден и ще съм особено хаплива към нашите инфлута, че ми е писнало от тъпи и нагли хора по нашите ширини.
|
|