|
Post by fif on Sept 25, 2022 16:54:10 GMT 2
prikachi.net/image/LZocB0Харесвам тази жена, харесвам как се изразява в сторита и харесвам детето й, определено е много симпатично. Гучан е женската версия на Гуца във всяко едно отношение. Жалко, много жалко, особено за мъж. Да му се смееш ли, да го съжаляваш ли, не знам и аз вече. Edit: Баламови празнуват рд на Матей в ресторанта на Бачорски, дали не е спонсориран… Това вече е тъжно! За първия рожден ден на детето ти…
|
|
|
Post by lama on Sept 25, 2022 17:01:58 GMT 2
|
|
|
Post by cloudedmind on Sept 25, 2022 17:51:52 GMT 2
Емилия Лозанова (бившата на Бачорски) е с детето си на круиз. Интересно как са я пуснали, та тя още не е навършила допустимата възраст от 4 и половина!
|
|
|
Post by cloudedmind on Sept 25, 2022 17:52:05 GMT 2
Емилия Лозанова (бившата на Бачорски) е с детето си на круиз. Интересно как са я пуснали, та тя още не е навършила допустимата възраст от 4 и половина!
|
|
|
Post by plam on Sept 25, 2022 17:56:37 GMT 2
Емилия Лозанова (бившата на Бачорски) е с детето си на круиз. Интересно как са я пуснали, та тя още не е навършила допустимата възраст от 4 и половина! То детето явно само си е казало,че иска на круиз,нал тей беше Пепо...
|
|
|
Post by Deleted on Sept 25, 2022 17:59:09 GMT 2
Емилия Лозанова (бившата на Бачорски) е с детето си на круиз. Интересно как са я пуснали, та тя още не е навършила допустимата възраст от 4 и половина! Може пък детето да е заявило твърдо, че ще круизира преди 4,5 години!!! Пак под диджейски пулт Пепе търсите! Аааааа!
|
|
|
Post by chikitta on Sept 25, 2022 18:01:35 GMT 2
Инстаграм гуруто Гуци има нов профил и следва старата изпитана тактика - да те последва,за да й върнеш 😱 prikachi.net/image/LZoHXs
|
|
|
Post by cloudedmind on Sept 25, 2022 18:02:42 GMT 2
Инстаграм гуруто Гуци има нов профил и следва старата изпитана тактика - да те последва,за да й върнеш 😱 prikachi.net/image/LZoHXsТакива фейк профили се навъждат покрай гивауеи, не е на Гергана. Не знам каква е точно целта им, но са скамове.
|
|
|
Post by peacock on Sept 25, 2022 18:07:33 GMT 2
Ей ги, бе. Баланчови пак правят скромно парти. В заведението на Бачорски. Ей, всички се врат при шефа на кенефа. Симона Пейчева, баланчови Изпратено от моят SM-A415F с помощта на Tapatalk
|
|
|
Post by Deleted on Sept 25, 2022 18:23:04 GMT 2
Тейчето ще опита да не се храни с месо и тесто през следващата седмица.
А ще пробва ли да не ходи с мазна коса, или това го пазим за най-специалните моменти?
|
|
|
Post by tsvetentse on Sept 25, 2022 18:40:39 GMT 2
Попова в края на последния влог: Малко съм рошава и без грим, ама в този канал се обичаме такива, каквито сме. Моля? Ахахахахаха, Антоанет, всички видяхме как си дърпаш снимките, за фрапантен случай отскоро се сещам - на почивката в Лозенец беше минала през дръжката на чантата в опит да си смаляваш талията. Говори каквито глупости искаш, но не заблуждавай, че се харесваш такава каквато си, и не се прави на мн ларж, защото не си. Мимозата нали щеше да качва всяка неделя в 19ч,зимно разписание, това-онова? Абе...
|
|
|
Post by sdt on Sept 25, 2022 18:46:48 GMT 2
Валчето си купува букетче, за да се снима с него пред Айфеловата кула 😀 Не знам дали ми е повече смешно или се натъжавам.
|
|
|
Post by Kalisa on Sept 25, 2022 19:02:00 GMT 2
А франзелата? Или нея я носи от Джъмбо?
|
|
|
Post by Deleted on Sept 25, 2022 19:22:48 GMT 2
Ей ги, бе. Баланчови пак правят скромно парти. В заведението на Бачорски. Ей, всички се врат при шефа на кенефа. Симона Пейчева, баланчови Изпратено от моят SM-A415F с помощта на Tapatalk Кой знае как са ревали на всички детски центрове и не ги е огряло и айде при Бачорски. Доста тъпо детски рожден ден в народна кръчма ама им подхожда на тия двамата селчовци. Надка пак е като зализана крава в главата и супер силен грим като за нощно събитие. БалаМ с тия грозни ризи цепи всеки път, чак се чудя от къде ги намира от грозни, по-грозни. Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by Deleted on Sept 25, 2022 19:29:41 GMT 2
Валчето си купува букетче, за да се снима с него пред Айфеловата кула 😀 Не знам дали ми е повече смешно или се натъжавам. Хахах такива снимки и на мен са ми супер смешни- толкова "оригинални"! Марина от sparklingmarina прави абсолютно същото. Всеки път като видя подобна снимка и си представям отегчения поглед на преминаващите наблизо местни- според мен е доста досадно да влезеш в едно клише, което е основната(първата, ако не единствена за някои) асоциация на чуждите хора за твоята култура и душевност.
|
|
|
Post by Foxy on Sept 25, 2022 19:50:38 GMT 2
На Пепи нещо ѝ е лошо май. Облечена е в два цвята. В костюм.
*С костюм, исках да кажа. Ей на и граматиката ми изчезна 🙄 Дано поне надолу е с лъскавите ботуши от онзи ден, че се притеснявам.
|
|
|
Post by ☀ on Sept 25, 2022 19:57:58 GMT 2
Аз не виждам нищо странно да следиш някой профил, но да не го последваш.Нали е публичен и може да се гледа свободно? Може да не искам на стори след сладкото бебе на братовчедка ми да ми изскача Гучан с размъкнати гащи, или да си изкарвам акъла с пожелание за вдъхновяващ ден примерно. Сега ако на него му пречи без билетче да се гледа,не е мой проблем 😂
|
|
|
Post by fine on Sept 25, 2022 20:09:57 GMT 2
Идвам от новото видео на Надежда и Балан - Home tour. С няколко думи - Да живее циганията! prikachi.net/image/LZ0NMXСтилистът на апартамента не им ли каза, че кафяво със синьо, сиво и бяло не е много в тон. Толкова ли нямат някой спонсор за спално бельо, че с това одеало е направо бляк. prikachi.net/image/LZ07PJТова ми е любимото. Бяла маса със златни прибори. Голям кич, типично по цигански. Отделно си взели някакъв климатик в хола, с който Баланчо се надява да може да отоплява целия апартамент. Будало как се отопляват 3 стаи с един климатик, ама то там няма спонсори, нали.. Също така имат толкова много гардероби в стаите, че отделно и гардеробна си направили в спалнята. Има няколко коментара под видеото, в които хората го питат колко им е излязло цялостното обзавеждане. Как да им отговори, като 80% от апартамента сигурно е направен на аванта.
|
|
|
Post by plam on Sept 25, 2022 20:26:55 GMT 2
prikachi.net/image/LZ0SOBНещо смислено от Адрито. Поздравих я за начина по който мисли и ѝ казах,че много нейни колежки снимат и карат без колани и столчета на децата им. Наистина това трябва да е много важна част и не трябва да се пропуска от майките,бащите шофьори. Радвам се,че тя е от тези,които спазват. Писала е,че е претърпявала катастрофи и колана мн пъти я е спасявал.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 25, 2022 20:52:45 GMT 2
Баланови с хоум тур дето е супер малоумно направен, при условие че вече бяха показали почти всичко. Като цяло апартамента не ми харесва, тесен е доста, скучни цветове, нищо не го разчупва, супер стерилно в сиво, бяло и черно, дори детската стая, но оправданието на Балан беше, че детето било достатъчно цветно. Баланчо за единственото нещо дето е дал пари в тоя апартамент омрънка света как били скъпи и как труда бил още по-скъп и хората в коментарите са му писали, че има и по 2-3 лв. такива первази, но той се е оправдал, че техните били полипропиленови, все едно някой му пука, тей или иначе ще прашасат и мързеливата му жена няма да се сети да ги забърше. prikachi.net/image/LZ0bMrprikachi.net/image/LZ0RcxПриботите ме убиха просто, идеални като за цигански дом, а тия шампоани като ги видя на земята в плюс това мега тясната кабина и ме хваща клаустрофобията.
|
|
|
Post by rosenfeld on Sept 25, 2022 21:09:39 GMT 2
На Пепи нещо ѝ е лошо май. Облечена е в два цвята. В костюм. *С костюм, исках да кажа. Ей на и граматиката ми изчезна 🙄 Дано поне надолу е с лъскавите ботуши от онзи ден, че се притеснявам. Може да е бременна 🤭
|
|
|
Post by plam on Sept 25, 2022 21:11:41 GMT 2
Баланови с хоум тур дето е супер малоумно направен, при условие че вече бяха показали почти всичко. Като цяло апартамента не ми харесва, тесен е доста, скучни цветове, нищо не го разчупва, супер стерилно в сиво, бяло и черно, дори детската стая, но оправданието на Балан беше, че детето било достатъчно цветно. Баланчо за единственото нещо дето е дал пари в тоя апартамент омрънка света как били скъпи и как труда бил още по-скъп и хората в коментарите са му писали, че има и по 2-3 лв. такива первази, но той се е оправдал, че техните били полипропиленови, все едно някой му пука, тей или иначе ще прашасат и мързеливата му жена няма да се сети да ги забърше. prikachi.net/image/LZ0bMrprikachi.net/image/LZ0RcxПриботите ме убиха просто, идеални като за цигански дом, а тия шампоани като ги видя на земята в плюс това мега тясната кабина и ме хваща клаустрофобията. Явно е нямало кой да ги спонсорира с рафтче за баня 🤣🤣🤣🤣оххх ужас,направо циганска работа
|
|
|
Post by 100helit on Sept 25, 2022 21:15:11 GMT 2
Аз имам златни прибори, признавам си без бой, ноооо като ги видя нашвъкани в пластмасов разделител и като знам колко мухъл и бактерии хваща това, страх ме хваща. Толкова ли нямаха във Виденов нещо по-хай за органайзери. На свинче звънче буквално.
Надка по анцуг ли е на рд-то на детето?
|
|
|
Post by peacock on Sept 25, 2022 21:21:34 GMT 2
Как анцунг? Костюм е .
|
|
|
Post by Deleted on Sept 25, 2022 21:25:43 GMT 2
Не мога да разбера, какви са тези напъни от почти всички инфлута да са креативни и арт. Потрес са и това е. До сега не видях една да блесне с моден стил, интериор, украса за празненство, стил, писане на текст, оформление на нещо. Единствено се сещам за Денина Мартин, която може да се каже, че създава нещо стойностно. От там нататък всички си знаят едно и също. Дрехите й са хубави, но не са мой стил, затова не бих си взела. Рождения ден на дъщеря й беше изключително добре направен и каза, че е направила украсата сама. Облича се приятно, снимките й също ми харесват.
|
|
|
Post by Libelle on Sept 25, 2022 21:34:09 GMT 2
Ох идвам от видеото на Балалаланчо, да си кажа аз...не че ме пита някой... Мега гнусен и мазен авантаджия е тоз... "Кафе машината е 700 лв, намалена на 500, ама ЦЕНАТА НЯМА ЗНАЧЕНИЕ"... АЛОООООО ? Сельо прост... Направо ми приседна , на тази инфлация и на факта, че $&^%##$ ( хай,Гане) му апартамент е направен на аванта ...толкова грозно и долно... Gesendet von meinem SM-G780G mit Tapatalk
|
|
|
Post by 100helit on Sept 25, 2022 21:58:27 GMT 2
На това ми заприлича в далечината, а и с това пристегнато сакенце и зализана опашка, не бих се Очудила вече. Отдавна пак са модерни по-оувърсайз неща, а не пристегнато и прищипано като на циганска сватба. Плюс това са хората, които ходят на фотосесии по дънки, та... Матейко е сладур, дано расте без комплексите на техните като слънчево детенце.
|
|
|
Post by deny on Sept 25, 2022 21:59:36 GMT 2
Малиии, ше падна. Представям си Валерито с розовото палто с перата и лъскавата чанта в парижкото метро 😀 Вярно че парижани са широко скроени хора, но според мен и за тях ще е ту мъч. Като знам контингента в тамошното метро, сбирщайн от цял свят 😀 Другата пък и тя, много арт от Миланото. Всъщност е много тъжно да се намираш в град като Париж или Милано и да те интерсуват само парцали, гримове, снимки, заведения и плющене (ядене имам предвид, да не си помислите нещо друго 😉)
|
|
|
Post by sdt on Sept 25, 2022 22:07:57 GMT 2
А франзелата? Или нея я носи от Джъмбо? Може да е пластмасова, да, историята помни и това 😀 Надежда и Балан никога няма да ги гледам. По-безобразно нахални и елементарни елементи няма.
|
|
|
Post by ivkasmile on Sept 25, 2022 22:08:29 GMT 2
Пепе бая ваканцийка му дръпна в Милано ... Представете си да се прибере с някой годежен пръстен 😄. Като се има предвид, че връзката датира от... поне.. пролетта ли беше?
|
|