|
Post by 100helit on Sept 25, 2022 7:38:49 GMT 2
Селесте, прочеетох те, преди да си измия сама и бедна косата (с КерастазЕ), но се пак. Мен Гери Змийчарова ми е тайна любимка като Симеона на Джъдж, ноо факт, че в милата ни чалга държава се следят и оценяват много повече лелки с бетонирани чела отколкото реални хора на изкуството. Просто фактфактфакт. Новата на Ф3 ми изглежда свежа, а Карамана вдва ли му се въртят каквито и да е мисли в напушената мъгла. Изглежда ми доста..нестабилно момче, може би след раздяла и катастрофа, и Пепе се възползва от мимента.. за да досрине каквото е истанало. Тъжна история.
|
|
|
Post by yanp20 on Sept 25, 2022 7:41:22 GMT 2
Ейй, тази Радост. Онзи ден обясняваше, че си “купила” слинг на Кикабу и как нямало смисъл за един плат да се дават повече от 50 лв., днес рекламира Сгушени за 190 лв. 🙄 Последно?
|
|
|
Post by magica on Sept 25, 2022 8:37:02 GMT 2
Идвам да споделя две позитивни неща. Първо, Йокото ми хареса с видеото за вана, мечта ми е на мен! Постара се доста, нямаше безумното ѝ хилене и хербалайфа само леко го загатна в един шкаф 😂 Сакото, което пуска в онлайн магазина си също ми допадна! Второ, Нели от Кореа е най-накрая с мъжа си и ми станаха много мили. Бяха ме подразнили лятото, но сега пак ще ги следя Това е, не знам какво ми стана, може би е пт неделята 🤣🤣🤣
|
|
|
Post by 100helit on Sept 25, 2022 8:59:50 GMT 2
Ейй, тази Радост. Онзи ден обясняваше, че си “купила” слинг на Кикабу и как нямало смисъл за един плат да се дават повече от 50 лв., днес рекламира Сгушени за 190 лв. 🙄 Последно? Имаш ли скрийншоти. 😁 Ми кво позитивно да "кажем" в такива случаи? Мен мария.пг ме последва и отследва. Добре, верно ли още ги прави някой тези лапешки изпълнения, това беше актуално преди 2 години? Ако не ти харесва даден профил защо изобщо цъкваш follow? Че след това следиш да мине еди си какво време, че да триеш. После ние тук сме имали много излишно време.. Аз, честно казано, и половината си познати не следвам, защото не понасям снимки с резолюция на Nokia, та ми е някакво непонятно цялото упражнение.
|
|
|
Post by kukumyavka93 on Sept 25, 2022 9:25:38 GMT 2
prikachi.net/image/LZNkzGХубаво си се приготвила, Джойче, но ще те накарат още преди излитане да извадиш бебето от раницата 😄 Много ме кефи какъв дървен философ е, а колко неща всъщност още не знае...
|
|
|
Post by komkama on Sept 25, 2022 9:38:59 GMT 2
prikachi.net/image/LZNkzGХубаво си се приготвила, Джойче, но ще те накарат още преди излитане да извадиш бебето от раницата 😄 Много ме кефи какъв дървен философ е, а колко неща всъщност още не знае... Ъъ, нямам бебе, не съм летяла с бебе, но общата култура ми подсказва, че от мерки за безопасност, няма как бебето да ти е на гърдите, докато си в самолет, поне при кацане и излитане, със сигурност.. Бебетата не трябва ли да са в някакъв вид кошче, може би за кола? Моля, поправете ме, ако греша. Едно хубаво нещо на тия глупави моми е, че чрез техните тъпотии, може да научим нещо полезно. Радостина ми е адски антипатична, скандалджийка, дървен философ, на всяка манджа мерудия, отвсякъде изскача, а не предлага нищо, освен противната си личност. Поне хубава да беше, но вече и това не е, с тия бузи и веждички ми прилича на булка от пазара в Стара Загора.
|
|
|
Post by Ladybug_ on Sept 25, 2022 9:43:50 GMT 2
prikachi.net/image/LZtfETКаква е тази агресия, този коментар дори не звучи заядливо… Кучетата с родословие не идват ли с имена от развъдника? Оф,тая Николета удря тъпомера всеки път,като всички останали-Пепе,ДеРая,Гана,Николмърляча,Деница кухото и т.н.Как може да са толкова кухи всички?Толкова безмозъчни,с липса на талант,с липса на желание да рабоятат,да се развиват,с липса да бъдат учтиви,възпитани?Каква е тази злоба от тах всеки път?Що за отношение и за какви са се взели?Правят си някакви малоумни клипчета за интернет и айдее мислят се за звезди ,бизнес дами,височайши особи и нещо повече от нормалния образован човек.Айде,сиктир на такива кухи ,сякаш с конкурс избрани девойки .Всички толкова са ми паднали в очите и са нагазили в лайната(с извинение) ,че най-добеото решение е да си закриват инстаграм акаунтите от обществени на лични ,и да закриват ютюб каналите си ,че аман от излагащи се ,кухи, мързеливи мърли (Мърли не само като хигиена около тях,ами мърли и като знания за деца {Хай,Пепе,Хай Сисо},знания за движение по пътищата с автомобил(колан,говорене по телефон,снимане).)Мърлищина за всичко.Мърлищина и за това,че ги мързи да работят,търтей.Мърлищина,че си мислят,че да си "инфлуц" е работа,ама не е работа,защото реално нищо не правиш ,а иначе затрупани с всичко безплатно.Мърлищина да не се грижиш за собствената си личност-да надграждаш със знания,развитие,умение. Все повече съм потресена от всички те,и особи ,наречени "инфлуенсъри". Едната се дрогира,натиска и се беберазпрастранява,втората се прави на бизнес дама с търлането на дивана и измисляне на истории,че работи и си съчинява бизнеси .Третата с раздвоена личност и двойно име,Четвъртата мърла ор всякъде ,и т.н. После защо подрастващи вървят по тзои нелеп път?Ами ще вървят,когато на тия тъпачки(без извинение) им се дава поле за изява и подрастващите си мислят,че това е добър пример-да си търтей и да смятат,че онази поговорка"който не работи,не трябва да яде" е глупост .И,че както те могат да получават всичко без да са си стегнали гъза и да работят,значи и те могат.А,не трябва да е така.Днес съм много зла,ама просто почвам с всеки изминал ден да съм все по-бясна на тия търтей и да непроумявам как може да има такива хора като тях -кухи,мързеливи. Някъде четох (някъде в предните коментари) коментар на съфорумка,че варненските кухи девойки с мазната чалга.А ,нли уж са били класни дами?Къде е класното?Иначе се смятат са модерни,с класа,със стил,с не знам какво ,а иначе и те кухи ,невзрачни и тъпи.Едно изречение не могат да свържат с тяхният беден речник.Язък ,че Пинко четяла книга.Ама то като си кух и не знаеш как да извлечеш полезното от книгите,то полза от четене няма.И сестра ѝ едвам свързва две изречения .Толкова беден речник имат и двете ,ама самочувствие без покритие до небето Едит:Снощи Сано и Нели бяха в новото шоу на Рачков,Трябваше и снахата нахилена да вземат🤣Нали тя се бута на всякъде и тя. Едит:Тази Радост и тя тотално изперка и тя май.Големи глупости дрънка.Имм чувството,че тотално и тя изплиска легена.Не съм все още маминка,ама като гледам какви простоотии ръси..думи нямам.А,аз от обща култура и от любопитство чета от време на време инфомация свързана с бебетата.Радост да вземе да се поинтересува малко преди да казва каквото и да е,че се излага
|
|
|
Post by vivian27 on Sept 25, 2022 9:44:15 GMT 2
Видях, че Гана е сложила хайлайтс за новото си куче и по спомен имаше такова и за Алфа, но явно го е изтрила. Забравила е обаче да изтрие сторита за алайнери, които щеше да слага преди 130 седмици 😳 там пише, че доктора и е определил положението като средно тежко. Е, две години и половина по-късно, положението си е все същото, ако не и по-зле. На практика можеше вече да е приключило, въпреки че според мен такива тежки положения се лекуват само с брекети и алайнерите са за леки такива. В днешно време даже е модерно да носиш брекети, а по мое време като носих скоби отнасях подигравки. Днес обаче имам прави и бели зъби 😄
|
|
|
Post by imasurvivor on Sept 25, 2022 9:45:07 GMT 2
Коя инфлуенцка е качвала на стори Дейчето и сега ѝ се извинява? Може би сестрата близначка Рая, на която Дея подаде ръка, за да стартира бизнеса си(Амелие). Едит: Сещам се, че имаше драма с 2 други инфлуенсърки, като се споделяха в сторита. (Деа май ги обвиняваше, че те са причината за цялата тази драма със самоличността) Едната беше - www.instagram.com/ordinarygirl.veronika/Другата - www.instagram.com/travelandmakeuplovers//втората е от Варна, така че няма как да е тя, повече клоня към Вероника/ И двете бяха но май и тяхната минута слава приключи
|
|
|
Post by Deleted on Sept 25, 2022 9:48:51 GMT 2
Вие пък ще ѝ кажете на Радостина как ще пътува, амахааааа! Може принца на Кипър да пътува с частен самолет и да си го държи както иска. Проста, проста, та дънка е Радка. Само не ми е ясно какво ще прави с бебе на 1 месец в Кипър като до оня ден две баби ѝ помагаха и идея си няма какво да прави сама, че и в чужда държава, абе изчакай някой друг месец да порасне малко това дете и след това го влачи където искаш. А златния ѝ мъж толкова ли не можа да си намери отбор в БГ като знае, че му предстои да става баща, щото Гошу е нали най-успешният футболист на БГ и трябва да играе в чужбина...
|
|
|
Post by Ladybug_ on Sept 25, 2022 9:54:08 GMT 2
Видях, че Гана е сложила хайлайтс за новото си куче и по спомен имаше такова и за Алфа, но явно го е изтрила. Забравила е обаче да изтрие сторита за алайнери, които щеше да слага преди 130 седмици 😳 там пише, че доктора и е определил положението като средно тежко. Е, две години и половина по-късно, положението си е все същото, ако не и по-зле. На практика можеше вече да е приключило, въпреки че според мен такива тежки положения се лекуват само с брекети и алайнерите са за леки такива. В днешно време даже е модерно да носиш брекети, а по мое време като носих скоби отнасях подигравки. Днес обаче имам прави и бели зъби 😄 И аз съм носила(скоби)шини и брекети.Даже и за двете отнасях подигравки🤣Ама сега съм с толкова хубави зъби.Години мъчения за зъбите си струваше,ама започнах от много малка.Макар,че смятам да сложа след време алайнери,че нещо май имам леко размествания заради мъдреците,които избиха и тръгват да бутат другите 🤣.Страшно е положението,но има решение поне.А,като човек,който се грижи за здравето си няма да оставя така нещата.Ганкее,последвай примера ни на есички тук и отивай да се погрижиш за усмивката си и за душевното си здраве.После ще ни благодариш,защото ще се чувстваш много по-добре
|
|
|
Post by smiley on Sept 25, 2022 9:54:56 GMT 2
komkama, до 2г възраст, ако не си закупил допълнително място бебчето стои в скута ти. Като към твоя колан се закача допълнителен за бебето. Само, когато си заплатил за допълнително такова бебчето трябва да е в кошче, което сам си осигуряваш.
Джой ми е супер антипатична и съм я блокирала. Голяма върти опашка е. Един ден ѝ изнася, на другия ден друга приказка пее. Доста неприятна персона.
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by pchelica on Sept 25, 2022 9:55:17 GMT 2
Видях, че Гана е сложила хайлайтс за новото си куче и по спомен имаше такова и за Алфа, но явно го е изтрила. Забравила е обаче да изтрие сторита за алайнери, които щеше да слага преди 130 седмици 😳 там пише, че доктора и е определил положението като средно тежко. Е, две години и половина по-късно, положението си е все същото, ако не и по-зле. Положението със зъбите: средно тежко Положението с менталното здраве: тежко тежко
|
|
|
Post by dilinika on Sept 25, 2022 10:02:25 GMT 2
Сякаш Ивана вече амааа хич не си дава зор за снимане, прецъках новия влог- хем стар, хем и нищо кой знае колко полезно. За мен такива кадри са за семейния архив.
|
|
|
Post by sistef on Sept 25, 2022 10:13:44 GMT 2
Джой оня ден заобяснявала, че за чаршаф като слинг-а повече от 50 лева не би дала, днес изтумбила, че е била на консултация в сгушени и бам раничка за доста повече пари
|
|
|
Post by kukumyavka93 on Sept 25, 2022 10:18:55 GMT 2
komkama, до 2г възраст, ако не си закупил допълнително място бебчето стои в скута ти. Като към твоя колан се закача допълнителен за бебето. Само, когато си заплатил за допълнително такова бебчето трябва да е в кошче, което сам си осигуряваш. Джой ми е супер антипатична и съм я блокирала. Голяма върти опашка е. Един ден ѝ изнася, на другия ден друга приказка пее. Доста неприятна персона. Sent from my iPhone using Tapatalk Да, слага се допълнителен колан към твоя, задължително искат да се махне раницата, ако бебето е в такава. Кошчето пък не може да се обезопаси с колана.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 25, 2022 10:19:32 GMT 2
prikachi.net/image/LZtfETКаква е тази агресия, този коментар дори не звучи заядливо… Кучетата с родословие не идват ли с имена от развъдника? Нашето куче е взето от развъдник от друга държава, като отидохме на място, за да го вземем. По време на комуникацията с развъдника, хората поставиха чип, направиха паспорт и ни казаха буква, с която името трябва да започва, но името беше избрано от нас. Казахме им го и изготвиха документите, с които да преминем границата. След месец и нещо ни изпратиха по пощата до адрес документите за родословие и родословното дърво.
|
|
|
Post by theaxe on Sept 25, 2022 10:29:03 GMT 2
Ейй, тази Радост. Онзи ден обясняваше, че си “купила” слинг на Кикабу и как нямало смисъл за един плат да се дават повече от 50 лв., днес рекламира Сгушени за 190 лв. 🙄 Последно? Слинг и ергономична раница са различни неща. По принцип раниците не са подходящи за новородено, слинговете са. Раниците са за след 3-4 месец, та пак им е малко рано на Джой и Гогата, ама той нали си хапва добре и яко наддава 😁 Да върви рекламката.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 25, 2022 10:40:47 GMT 2
Да не обръщаме темата на "бебеносене", но аз използвах точно раница за новородено, слинг не ми беше удобен. Продукти за бебета вече има всякакви, просто трябва да си четеш упътването. И масово майките летят с раници и разни такива. Не знам защо, просто ежедневно се срещам с десетки бебета преди и след полет...
|
|
|
Post by 100helit on Sept 25, 2022 10:52:23 GMT 2
Гергуц пак нещо се обърка с Фотошопа, на едните сторита на тоя Гошко има 0 ингейджмънт, на следващите има 6,9к. Да не говорим, че на сс-те с резултати не си личи за кой профил са.. Даа, напълно достоверно е всичко. 😁😁
|
|
|
Post by fairy on Sept 25, 2022 11:39:42 GMT 2
Та да дааам, нека сега всички четящи мърли, дето мрънкат, че тук само ги плюем и не харесваме никоя от тях да прочетат моя коментар! Шок, ужас, боНба ще напиша тези, които гледам с удоволствие и не са ме подразнили (засега) с нищо.
• kalina_hristova_ - участвала е с мъжа си в "Един за друг". Не съм гледала предаването и нямам впечатления от там, но случайно ми попадна в ИГ и я последвах. Приятна ми е, тембъра ѝ ми действа някак успокояващо като ѝ гледам сторитата и ми е много сладко "р-то" ѝ. Изглеждат ми много хармонично семейство, което се грижи за детенцето си. Да, има реклами, но не ме дразни. • Lora Kapustina - харесвам я още от Мастър шеф. Признавам си, че не съм пробвала никоя рецепта от блога ѝ, но пък снимките в ИГ гледам с удоволствие. • withlovegergana - да, пак я споменавам, но наистина профила ѝ е приятна гледка за окото ми, както и начина и замисъла на заснемане. • mama_tate_i_az - хранителен терапевт, в чийто профила аз лично откривам полезна информация. • ipsyrm - Ипси я последвах след като прочетох тук положителни коментари за нея (как става така като уж само плюем 🤔) и съм доволна 😁 • kalina_kuzmanova - при нея понякога има моменти, в които ме дразни, но все пак преобладава доброто впечатление, затова я споменавам.
Стана дълго, затова спирам до тук, но като имам пак муза ще напиша още 😁
|
|
|
Post by 100helit on Sept 25, 2022 11:56:48 GMT 2
fairy, mama_tate_i_az лично я познавам. Детенцето е доста пълничко, а майка му е нахилена само пред камера. Няколко пъти съм я хващала да му крещи, когато си мисли,че никой не я чува или гледа. На годинка и половина му се развика, че "не пресича достатъчно бързо", като през това време тя переше напред без дори да го държи за ръка. Нутриционист не знам доколко е, като курс завърши преди година. Като на Йоми тренировките и режимите т.е. А, да, и любимото ми, през,лятото заряза горкото бебе за няколко месеца "на село", през това време пускаше стари снимки тип Прпка и Матиас да се прави,че е с нея, но то това си е капка в морето на фона на всичко. Т.е. типичното олицетворение на това да,не хващаме вяра на всичко, което се вижда в интернет.
|
|
|
Post by fairy on Sept 25, 2022 12:06:30 GMT 2
fairy, mama_tate_i_az лично я познавам. Детенцето е доста пълничко, а майка му е нахилена само пред камера. Няколко пъти съм я хващала да му крещи, когато си мисли,че никой не я чува или гледа. На годинка и половина му се развика, че "не пресича достатъчно бързо", като през това време тя переше напред без дори да го държи за ръка. Нутриционист не знам доколко е, като курс завърши преди година. Като на Йоми тренировките и режимите т.е. А, да, и любимото ми, през,лятото заряза горкото бебе за няколко месеца "на село", през това време пускаше стари снимки тип Прпка и Матиас да се прави,че е с нея, но то това си е капка в морето на фона на всичко. Т.е. типичното олицетворение на това да,не хващаме вяра на всичко, което се вижда в интернет. ОМГ! След това, което сега разбрах май ще я отследвам. Ама защо, бе, защо са толкова фалшиви всички? Или явно аз съм много наивна и глупава... 😒
|
|
|
Post by 100helit on Sept 25, 2022 12:15:26 GMT 2
Защото е лесно да хванеш два усмихнати момента на ден и да ги качиш в нета, въпросът е какво става останалите 24 часа.
Дори една Пепа ни лъга с години и ако не беше толкова Мара Подробната за всичко и си опичаше поне малко акъла, може би още щеше.
Затова вече гледам супер скептично на почти всяко нахилено семейство в нета.
Виж, Ипси са си толкова влюбени и в живота, дори повече. Pollynikolova - също, те са им семейни приятелчета.
|
|
|
Post by ☀ on Sept 25, 2022 12:34:52 GMT 2
Аз за такова нещо положителен коментар няма как да оставя. Ева официално ми е най-антипатичния човек онлайн, наред със Стела.
|
|
|
Post by dilyanad on Sept 25, 2022 13:08:48 GMT 2
Днес изгледах Ивана, Сладкиша и приказната Ани. Влоговете на Ивана и Сладкиша ми допаднаха, само ме дразни диалекта на Мимоза. Не мога да разбера защо, когато ядат снимат как дъвчат със звук, визирам готвачката?!
Изпратено от моят SM-S901B с помощта на Tapatalk
|
|
|
Post by yanp20 on Sept 25, 2022 13:08:52 GMT 2
Ейй, тази Радост. Онзи ден обясняваше, че си “купила” слинг на Кикабу и как нямало смисъл за един плат да се дават повече от 50 лв., днес рекламира Сгушени за 190 лв. 🙄 Последно? Слинг и ергономична раница са различни неща. По принцип раниците не са подходящи за новородено, слинговете са. Раниците са за след 3-4 месец, та пак им е малко рано на Джой и Гогата, ама той нали си хапва добре и яко наддава 😁 Да върви рекламката. Да, наясно съм. Просто при нея малко си противоречат изказванията. Няма нещо, за което да повярвам, че е доволна и то да не е реклама. То слинг и от Сгушени можеш да купиш, просто да върви рекламата. Също като Теа с Iphone и Самсунг и при МарияПг с новородено и килим Екоплей. 😒
|
|
|
Post by cloudedmind on Sept 25, 2022 15:27:55 GMT 2
Аз за такова нещо положителен коментар няма как да оставя. Ева официално ми е най-антипатичния човек онлайн, наред със Стела. Господари на ефира нали бяха "институция", какво се занимават с уеб риалити. Толкова зле е монтирано и компилирано това, те половината реплики на политици/актьори нямат връзка с казаното в кадрите. Иначе да, Ева е противна, Стела още повече. Това както и да се монтира, няма как да излезе различно
|
|
|
Post by scalestone on Sept 25, 2022 15:57:45 GMT 2
Антоанет Леке, еййййй уникално е това! Еваля! Валката, ах, Валката! Тези обувки къде точно ще ги носи, ама да добавим още нещо марково вкъщи. И само да кажа, че те с Мартин даже и сгодени не са, нищо, че са от сума ти време заедно, та чак свекър.... Не знам, за мен свекъри ти стават родителите чак след подписа. Дотогава са родителите на приятел/годеник. Никой да не се засяга! Лично мнение! Ама тя ми е в топ 3 на най-дразнещите и избиващите ме на сериозна агресия инфлута! Даже в топ 2! Просто много от тук коментираните не ги следя. Лекето и Валката цепят отвсякъде! Като чета понякога и за Гергана, може би са топ 3 на най-зле инфлутата и всяка в собствена категория, но лична аз не мога да посоча една, която да ги води другите две. Тотално зле са и трите! Ох, сериозно ли се хвана за свекъра? Домързя ме да пиша бащата на приятеля й. Wtf!? Факт е, обаче, че имат хората/от страна на Мартин/ апартамент във Виена, вила в Тасос, Мартин, доколкото знаем, "работи" заедно с Валери /нейни думи/, в София са в собствено жилище. Ако не са на спонсорирана почивка, делят една пържола за вечеря в редките моменти, в които вечерят. Дори и за рождения ден на Мартин една година. Толкоз за подробностите. Ох, спокойно, душа мусакаджийска! Наясно съм, че придворният на кралицата на ваканциите (както още на първото място го бях кръстила) не е случайно, обикновено момче. Написаното от теб е коментирано много пъти в темите на всички места, където сме били! Валката я нареждам доста често и някой правилно отбеляза, че напоследък и от снимки даже лъха една надменност от нея! Та няма нужда от палене. На мен даже без грим и симпатична не ми е, в тяло и друг път съм казвала, че не я харесвам. Да се радва, че като цяло за разлика от много други влогърки изглежда добре, защото ако не беше така, нямаше да е там, където е в момента. И да спре със заспиването с мисълта за закуска на 31, че..... и децата не съм чула да го правят! За свекърите обясних и си стоя зад думите.
|
|
|
Post by fine on Sept 25, 2022 16:41:46 GMT 2
prikachi.net/image/LZo6v4prikachi.net/image/LZoCSHНе мога да повярвам, че Гучан е отговорил без да е блокирал! Не е нужно да прекараш доста време в профила на този гном, като под всяка снимка задава малоумните си въпроси. И от кога да си спасител е работа в сферата на "хотелиерството и ресторантьорството"?
|
|