|
Post by nomade on Sept 24, 2022 19:06:57 GMT 2
Като вземе някоя кифла да ми се обяснява, че е “по-добре да прочетете някоя книга, вместо да се ровите в чуждия живот” и ми иде да си повърна следобедния брънч с поширано яйце. Драги “инфлуенсърки”, от догодина форумът обмисля такса “споменаване” - нашия труд не е безплатен. 😜
|
|
|
Post by Почти безобидна on Sept 24, 2022 19:20:13 GMT 2
Та те да не би да четат книги? Масово са гига неграмотни. Или ползват книгите за красота.
|
|
|
Post by kpop19 on Sept 24, 2022 19:31:30 GMT 2
Валери и нейния странен избор ... Christian Louboutin 🤔 Пепе Dior комплимент🤣 за Галя ...
|
|
|
Post by yara on Sept 24, 2022 20:01:26 GMT 2
Пепке пак го криеш Фиво ,че е с теб на Миланоту. Ама той сам пуска кодирани съобщения 😂😂😂 Sent from my RMX3081 using Tapatalk Тръпки ме побиха... Това надгробна плоча ли е или аз съм с много развинтено въображение? Би трябвало да е свещ 🤦😂 На заден план надписите са на италиански и пише че са свещи с описани различни цветове Sent from my RMX3081 using Tapatalk
|
|
|
Post by fairy777 on Sept 24, 2022 20:06:55 GMT 2
Здравейте! От известно време следя форума и ми се иска да споделя нещо, което супер много ме ядоса. Става дума за frichic - преди време рекламира biooil на бременния си корем, а когато ѝ писах, че не е окей за бременни жени сподели, че знае и нямало да го ползва... Попитай я дали не се притеснява да го рекламира на фона на бременния си корем тогава. Seen & unfollow. Знам, че да си инфлуенсър е професия, но за мен инфлуенсърите и блогърите от инстаграм са "известни" и търсени заради автентичността си. Следваме ги, защото им вярваме, защото са по-близо до нас от известните звезди. Не знам как правиш такава реклама, когато си наясно, че продуктът е вреден. Какъв е моралният компас? Общо взето с всичко друго съм окей, всички сме хора и правим грешки. Волни и неволни. Но не съм окей някой да подвежда така бременни жени и да ги бута да ползват нещо, което може да навреди на тях или на плода им. Пък и сега номинация за майка на годината, come on! Иначе този форум е супер, само си мисля, че е хубаво да се говори повече и за добрите примери, не всички инфлуенсъри са толкова зле - давам няколко любими мои добри примери - Петър и Арчи, Милена Трифонова, Поли Недкова. Това е просто поредното доказателство,че отварят сергията ,взимат едни пари, не ги интересува за последователите ,които реално им пълнят джобчето... Не знам, аз просто мисля ,че ние можем да пишем на всички тия рекламодатели и да им даваме негативни оценки, докато не започнат да си вършат малко по-съвестно работата. Лошото е,че ако пишем на рекламодателите, то най-често профила се държи от човека ,който е избрал да работи с въпросния инфлуенсър. Тоест ,няма да падне по гръб, а и няма да достигне до шефа му примерно. Дайте идея какво може да се прави в такива случаи? Мисля че може да сме полезни по този начин. Градивни коментари към фирмата работодател, защо е избрал този и този инфлуенсър и след това може би да има някаква разлика...?
|
|
|
Post by MaryPoppins on Sept 24, 2022 20:18:44 GMT 2
Коя инфлуенцка е качвала на стори Дейчето и сега ѝ се извинява?
|
|
|
Post by fine on Sept 24, 2022 20:24:40 GMT 2
Коя инфлуенцка е качвала на стори Дейчето и сега ѝ се извинява? Може би сестрата близначка Рая, на която Дея подаде ръка, за да стартира бизнеса си(Амелие). Едит: Сещам се, че имаше драма с 2 други инфлуенсърки, като се споделяха в сторита. (Деа май ги обвиняваше, че те са причината за цялата тази драма със самоличността) Едната беше - www.instagram.com/ordinarygirl.veronika/Другата - www.instagram.com/travelandmakeuplovers//втората е от Варна, така че няма как да е тя, повече клоня към Вероника/
|
|
|
Post by lady_caramel on Sept 24, 2022 20:31:35 GMT 2
Голяма драма пак в сторитата на ДеРая. 😂 Много ми е смешна вече, само с форума се занимава.
|
|
805 posts
|
Post by Yogurin@ on Sept 24, 2022 20:35:18 GMT 2
Коя инфлуенцка е качвала на стори Дейчето и сега ѝ се извинява? Сигурно Деа е писала на Рая. : )))) Не таяла лоши чувства към "онези жени", но дори и днес е писала гнусотии с оня тролски профил със снимка и името на пишеща тук. П.С. Ако се чудите защо са ѝ съдрани дънките - бяс се нарича. Обикновено засяга животните, но и хора го прихващат.
|
|
|
Post by molivcheto85 on Sept 24, 2022 20:38:17 GMT 2
Голяма драма пак в сторитата на ДеРая. 😂 Много ми е смешна вече, само с форума се занимава. На това се казва : ХОРА БЕЗ РАБОТА - инфлуенсъри. Смешното е, че ДеРая Китич не бих я сложила и в графа инфлуенсъри- имам чувството,че когато и отворя профила виждам 4-5 марки продукти,които нон-стоп се показват и това е. Нито ми е интересна,нито ми е полезна.
|
|
|
Post by molivcheto85 on Sept 24, 2022 20:38:27 GMT 2
Голяма драма пак в сторитата на ДеРая. 😂 Много ми е смешна вече, само с форума се занимава. На това се казва : ХОРА БЕЗ РАБОТА - инфлуенсъри. Смешното е, че ДеРая Китич не бих я сложила и в графа инфлуенсъри- имам чувството,че когато и отворя профила виждам 4-5 марки продукти,които нон-стоп се показват и това е. Нито ми е интересна,нито ми е полезна.
|
|
805 posts
|
Post by Yogurin@ on Sept 24, 2022 20:42:48 GMT 2
Голяма драма пак в сторитата на ДеРая. 😂 Много ми е смешна вече, само с форума се занимава. На това се казва : ХОРА БЕЗ РАБОТА - инфлуенсъри. Смешното е, че ДеРая Китич не бих я сложила и в графа инфлуенсъри- имам чувството,че когато и отворя профила виждам 4-5 марки продукти,които нон-стоп се показват и това е. Нито ми е интересна,нито ми е полезна. Хахаха ДеРая Китич. ) Ами, тя не е инфлуенсърка, дори и микро. Моя позната отвори Инстаграм на хъскито си и то има с 5k повече последователи. Хъски, хора, хъски... : )))
|
|
907 posts
|
Post by Halliwell on Sept 24, 2022 20:46:17 GMT 2
Ганооооооооо,е ти си нЕма толкоооова проста! Само на слабоумник като теб би дошло на ум да купи раница за Котки на Куче! Що за кретен си бе,момиче. Горкото куче! Дори не ми се мисли как ще се мъчи като попорасне малко в тая раница. Като знаем колко "малко" бе предното, кой го знае и това. Важното е да сме модни и интересни. Пък дали това е най-доброто за кучето,на кой му пука? Със сигурност не и на теб. prikachi.net/image/LZq6dX
|
|
|
Post by cloudedmind on Sept 24, 2022 21:04:47 GMT 2
Ганооооооооо,е ти си нЕма толкоооова проста! Само на слабоумник като теб би дошло на ум да купи раница за Котки на Куче! Що за кретен си бе,момиче. Горкото куче! Дори не ми се мисли как ще се мъчи като попорасне малко в тая раница. Като знаем колко "малко" бе предното, кой го знае и това. Важното е да сме модни и интересни. Пък дали това е най-доброто за кучето,на кой му пука? Със сигурност не и на теб. prikachi.net/image/LZq6dXРаницата става и за кучета до 6.5 кг, но това в случая е подробност, защото е отдавна изчерпана и Гергана само се прави на интересна. Сано и Нели са били при Рачков. Сега го гледам и се оглеждам за прегоряло русо в публиката.
|
|
|
Post by Harmless Breeze on Sept 24, 2022 21:11:30 GMT 2
Какви са тези никомунезнайни кифльоци, които си търсят слава на гърба на форума? Не им ли омръзна на Пенки и Цонки да качват "размисли" за "онзи гаден форум", само и само някой да ги забележи. Лудото Райче няма ли да млъкне? Гана е за лудницата. Кратко, точно и ясно от мен. ЕДИТ: Кучето на Гана се казва "GRACE KELLY". ПрипадВам. Kelly на Hermes ли, Ганье?
|
|
|
Post by Essme on Sept 24, 2022 21:12:48 GMT 2
имам толкова много въпроси.. А, добро ви утро Тази Ани е абсурдно смешна с опитите си да привлече аудитория. Предполагам са й хубави свещите, но маркетинга й куца яко. Гротеско ми е цялото й поведение пред камера, темите които разисква, факта ,че си мисли ,че е центъра на света, съветите , които дава за "развитие и следване на мечти". Натиска ми някакви бутони: понякога я съжалявам , друг път направо подивявам от тъпотиите , които бълва със самочувствие на авторитет. И как близките й не виждат отстрани, че да я озаптят малко!?
|
|
|
Post by 100helit on Sept 24, 2022 21:15:03 GMT 2
Чух въпросното стоти на Гергуц с момичето. То ли я е закарало да вземе кучето. И му говори така? Просто от едно изречение си личи,пе има поведенчески проблем там.
За кученцето няма да коментирам, има си капки, има си рамка за тези памперси. Като знам за котетата на паркинга как се беше "погрижила", ми е ясна работата отсега.
Само не ми е ясно каква е тая обсесия с Капитонова..
|
|
907 posts
|
Post by Halliwell on Sept 24, 2022 21:15:26 GMT 2
В случая грешката е моя,признавам. До сега не съм виждала кучета в подобни раници. И все пак смятам,че кериера трябва да се подбере освен според нуждите на животното така и според характера му. Ама Гана (не)знае най-добре.
|
|
|
Post by Морско_момиче on Sept 24, 2022 21:35:12 GMT 2
Кученцето се казва Грей Кели, Ганка вече си го е плеснала в биото. На Алфа беше ли му оказана тази чест?
|
|
805 posts
|
Post by Yogurin@ on Sept 24, 2022 21:35:39 GMT 2
Е, Гучи, сериозно ли така го кръсти? Аз толкова се надявах да е Долче - Долче & Гергана. : )))
P.S. Гледам, че сте споменали Сано. Не знам дали сте чули, но филмът му е предложен за номинация за Оскарите. Ако се окаже един от претендентите за статуетката - залагам, че Антоанет Леке ще е част от придружаващата свита в САЩ.
|
|
|
Post by allie on Sept 24, 2022 22:06:16 GMT 2
Тази Рая ли е, Деа ли е, мн личности има, но ако има две висши, аз ще си скъсам дипломите от унсс и от медицински ууниверситет 👌(Да, хората в този форум не си бъркаме по цял ден по дупките и сме всички с по-хубави професии от хипер, мега, ултра, вип инфлуцките, търкащи диваните вкъщи, ама нали... Женички без работа сме според вас 🤣). Мери не я знам коя е и каква е, но наистина е красиво момиче. Само не знам защо се бута, където не и е работата, да я коментираме. Та, като стана дума за Мери... Преди имаше една мери, бери?? Нещо си, живееше в Германия, но може и да бъркам държавата. Някой знае ли какво стана с нея? Не знам как се пише в инстаграм, но ми беше интересна преди. Ганюш няма смисъл от коментар, дано само животинката е добре. Пепка си е Пепка, това е. Преди ми беше хубава, доста по-стилна, говоря за преди много, много, много време, сега ми бие на моменти на клошар с тези парцали, та ако ще и милиони да струват. Грозни са. Чантите също. Онзи ден видях Ивана, Боби и Флори. Бяха в нашият квартал. И двамата са любезни, тя е много миша. Каквото и да прави, за мен все пак е от малкото адекватни, има и комуникация с нея и т.н. Валери мв подразни в лабораторията как се държеше малко инфантилно. Друго не се сещам 🤣
|
|
|
Post by fif on Sept 24, 2022 22:13:21 GMT 2
prikachi.net/image/LZtfETКаква е тази агресия, този коментар дори не звучи заядливо… Кучетата с родословие не идват ли с имена от развъдника?
|
|
|
Post by Deleted on Sept 24, 2022 22:13:41 GMT 2
Галето пък, 2 пъти отиде в Милано покрай абаут ю и вече 6ти месец не сваля LV чантата & кецовете прада. Аааа моля, моля НА Миланото може да беше с Витон ама като слезе на летището в София и веднага от колата е извадила чантата да Зарена да прави реклама... Нито Галя ми харесва като стил, при нея всичко е чалга и златно, надписи и изтъкване на марки винаги и че носи ХС размер, нито пък Пепе, която е потрес отвсякъде от към стил. Беше сладка като София беше бебе и се обличаше нормално, след това тотал щета..
|
|
|
Post by Harmless Breeze on Sept 24, 2022 22:15:41 GMT 2
Представям си как Гана я спират на улицата, да я питат за кучИту. "Как се казва тази принцеска? " - "Гхрхрхейс Кеуи! Специално на ЕхрмеЗ я кхръстих!" Аз бих побягнала с 200.
|
|
|
Post by pchelica on Sept 24, 2022 22:25:06 GMT 2
Ганка е кръстила кучето на Грейс Кели? Сега да очакваме ли Принцът на Монако да кръсти кучето си Гергана? 😀
|
|
|
Post by scalestone on Sept 24, 2022 22:30:40 GMT 2
Антоанет Леке, еййййй уникално е това! Еваля!
Валката, ах, Валката! Тези обувки къде точно ще ги носи, ама да добавим още нещо марково вкъщи. И само да кажа, че те с Мартин даже и сгодени не са, нищо, че са от сума ти време заедно, та чак свекър.... Не знам, за мен свекъри ти стават родителите чак след подписа. Дотогава са родителите на приятел/годеник. Никой да не се засяга! Лично мнение! Ама тя ми е в топ 3 на най-дразнещите и избиващите ме на сериозна агресия инфлута! Даже в топ 2! Просто много от тук коментираните не ги следя. Лекето и Валката цепят отвсякъде! Като чета понякога и за Гергана, може би са топ 3 на най-зле инфлутата и всяка в собствена категория, но лична аз не мога да посоча една, която да ги води другите две. Тотално зле са и трите!
|
|
|
Post by abc on Sept 24, 2022 22:34:11 GMT 2
Гана знае ли изобщо коя е Грейс Кели, сигурно сега се върти в гроба, че някакъв караконджул си кръстил кучето на нея🤨
Мери бери, която беше обсъждана в зората на нашите теми, скоро я видях в обща снимка с друга инфлуенсърка. Сегашният й профил мисля че е Myluxbubble
|
|
|
Post by tsvetentse on Sept 24, 2022 22:43:53 GMT 2
Антоанет Леке, еййййй уникално е това! Еваля! Валката, ах, Валката! Тези обувки къде точно ще ги носи, ама да добавим още нещо марково вкъщи. И само да кажа, че те с Мартин даже и сгодени не са, нищо, че са от сума ти време заедно, та чак свекър.... Не знам, за мен свекъри ти стават родителите чак след подписа. Дотогава са родителите на приятел/годеник. Никой да не се засяга! Лично мнение! Ама тя ми е в топ 3 на най-дразнещите и избиващите ме на сериозна агресия инфлута! Даже в топ 2! Просто много от тук коментираните не ги следя. Лекето и Валката цепят отвсякъде! Като чета понякога и за Гергана, може би са топ 3 на най-зле инфлутата и всяка в собствена категория, но лична аз не мога да посоча една, която да ги води другите две. Тотално зле са и трите! Ох, сериозно ли се хвана за свекъра? Домързя ме да пиша бащата на приятеля й. Wtf!? Факт е, обаче, че имат хората/от страна на Мартин/ апартамент във Виена, вила в Тасос, Мартин, доколкото знаем, "работи" заедно с Валери /нейни думи/, в София са в собствено жилище. Ако не са на спонсорирана почивка, делят една пържола за вечеря в редките моменти, в които вечерят. Дори и за рождения ден на Мартин една година. Толкоз за подробностите.
|
|
|
Post by The Judge on Sept 24, 2022 23:07:21 GMT 2
Гуспойцътъ, дйет мъ съвйетвъ да ида да читъ книгу, да взей ми обясни ко туй "анононима".
Btw, не съм анонимна, който иска да ме познава, ме познава. Просто не си монетизирам от бельото до лeглото пред половин България, та не знам що очаквате всеки да се логне в нета с ЕГН, снимка и 3 имена. Същото, което пиша тук, го казвам навсякъде, щом се зачекне темата. Изненадващо е, колко други мислят така, без да отваряли тоя форум. Така, към всички вас, самопровъзгласили се за нещо си, неграмотни пръдли, половината с купени дипломи, другите с такива, които не знаят за какво са им, това, че ВИЕ сте решили откровено да се възползвате от убогата бездуховност на и без това оскверненото ни общество, за да изкарвате лесни пари (и само някоя мърла да седне да ми обяснява колко креативност и труд е вложила да надраска 3 реда на Канва и да си снима обяда срещу 2 бона), изобщо не означава, че ставете за нещо. Хубаво е да си извадите главите, откъдето сте ги напъхали и да ви светне, че освен роднините и приятелите ви, като сте се изтъпанили в нета и молите на килограм за лайкове, фолоуинг и пр., ще ви гледат и съдят хиляди очи. И тези очи, преди вие да знаете що е това Интернет, са чели, учили и са се развили на ниво емоционална интелигентност и критично мислене, за да разсъждават самостоятелно и да не харесват на килограм всички халтури и помии от кучешки пикни, до бебешко повръщано с филтър и развратни кифли, които едва не са си завряли камерата в междукрачието, титуловани високопарно като "content". Понеже много се пънат нЕкФи сЕкФи, прочели по една страница тук, да ми размахват средняци и да ми държат сметка, чакам да видя с властта си на какво учите същите тези хора, освен да пазаруват повече и да цъкат като малоумни под клипове спам и лайкове?! Аз лично ви хейтя, да, ненавиждам простащината ви, неграмотното писане (един скрол по последните страници примери и ще ти се додрайфа от лингвистичната некрофилия), безогледната ви меркантилност, консуматорство, лицемерието ви как искате да сте "добър пример", а сте едни жалки мизерници, обсебени как да са възможно най-популярни, за да изкарват възможно най-много пари и да си лъскат болното его с марки и хвалебствия.
И само да кажа, че на живо не ви обсъждат по-малко коя рокля как ви очертава корема, дали сте нечистоплътни, грозни и т. н., респективно всяка една от нас е обсъждана. Но надали ще седна да искам обяснение от всеки защо не ме харесва и да му държа сметка какво мисли за мен. Това е разликата-вие сте обсебени от себе си и нямате никаква връзка със света,който не е ИГ. Точно както вие идвате да държите сметка тук, ние държим на вас. "Като не ви харесване гледайте", ами като не ви харесва, не четете!
И пак да подчертая, че ако някой ми представя съдържанието и старанието на Симеона, няма да получи така болния хейт. Просто няма за какво. Причинно-следствена връзка, а, у😉
Госпожа Крокодил е следващо ниво на обезобразеност.
Сексуалната свещ е просто маркетингова локва.
Тия пелени по мокета... Тази няма никаква идея какво да прави с това куче.
|
|
|
Post by selestepan on Sept 25, 2022 3:07:17 GMT 2
alfa.kachi-snimka.info/vij2021.php?id=rgh1664067191p.jpgНовата на Филяка и тя арт го раздава, с тениска Art inspires my style. Кой е по-по-най-Арт? - Пепи на фИво настояща, на Филяка бивша - Филипа на фИво бивша (и тя побързала да качи 5 сторита на новото си напушеняк гадже с прякор КАРЪКА да не вземем да се объркаме, че още страда по сина на мутрата нещо) -Ивен на Филяка настоящата - Ели на Филяка бившата (е друго си е в Ню Йорк да си арт - Хай Ая) Не се и съмнявам, че Пепе не е останала сама в Милано, след като Галя и мъжът й се прибраха в България вече, както и че именно с фИвчо са си двамката, и без неговото стори с надписи на италиански ми беше ясно. От любопитство Google Image searchнах неговото стори и на Пепе кадри от спалня и някаква черно-бяла градинска мини пейка, защото мислех, че са в някакъв музей, но явно е място, където има изложено дизайнерско обзавеждане. Не намирам арт галерия ли е, или просто шоурум за обзавеждане, но освен снимки пред Duomo di Milano, вие видяхте ли нещо друго да посетиха, свързано с култура, история, изкуство, архитектура и прочие на града или страната, или само аперол шприц, снимки на храна в ресторанти, магазини за чанти, маратонки и парфюми, и фешън шоуто на АбаучЮ😒😮💨?!?! Пълен позор. Една gergana zmiicharova какви сторита и разходки и разказване направи, като бяха с мъжа й във Флоренция, то да ти се напълнят очите и душата с красота, пък да си обогатиш общата култура като зрител, изобщо толкова много добавена стойност в категория travel, че думи нямам. И това актриса в Народен театър, фотограф, художник, сценарист, и още не знам и аз какви умения и знания за представяне на съдържание. А наши Пепа и Галя, въпреки парите им и колко често могат да си позволят по круизи и по Европа, еми абсолютна нула полезност откъм съдържание за дестинациите, които посещават. И е така много ме е яд, че вместо парите да отиват при истински творци и стойностни контент криейтъри, които могат буквално да те пренесат в друга държава, те валят от спонсори и рекламки към безлични лелки с бетонирани чела, чиято единствена цел от посещението им в държави и градове с невероятно много неща за разглеждане, е да се нахакат в магазините на възможно най-фенси марки и да се наснимат оттам, че сакън ако няма Пради, Гучита, Диори и не знам какви други боклуци, значи не си била у Милано... страшна повърня! От време на време мервам на Джовани разни сторита как се занимава да прави буркани зимнина някаква, и понеже по принцип се кефя на хората, които така се занимават и се стараят да направят нещо по-хубаво и домашно за семейството си, защото ми се струва голяма хамалогия, си разсъждавам дали любимата им и единствена и уникална щерка някога помага за такива неща на родителите си, които ясно, че с желание и любов го правят, или само гледа да си митка с младото гадже, щом има кой да гледа дечурлигата, и изобщо не се интересува от такива работи? Иначе по влоговете едно време хвалеше яко всички семейни гозби на бабата, майката, бащата и т.н., но май не взе да се научи от тях на каквото и да било. То само на авокадо тостове и как се казваше киселото мляко от Лидъл живее ли се? ПП. С това разглеждане на обзавеждане от Пепи и Фиво, плюс сторито със спалнята, дето написала "My future bed", сега да си мислим ли нещо, да не си ли мислим?? И друго, аз ако съм на фИво, ще ми е яко досадно това нейното криене на сторита, постоянно трябва да внимавам да не вляза някъде в кадър, на отражения от очила, прозорци, витрини, в огледала, да мълча, докато снима, че да не ми се чува гласът на сторита, аз не мога да пускам сторита от нито една дестинация къде съм, круиз ли ми било, Милано ли ми било, едва ли не да не се издам. Не стига, че едвам снимам с една ръка (айде и с тая бионичната от време на време, че да не е язък дето баща ми толкова пари хвърли по нея, доведеният баща, де), ами и не мога свободно да си качвам антимахмурлийските шкембета с октоподи и други арт неща... Щеше доста да ми писне от цялото това спотайване, все пак не е мой проблем, че гаджето се мъчило да си направи кариера в социалните мрежи като си качило ражданията дибидюс, нито че има два провалени брака и 3 деца от различни мъже на 32г, нищо че втория път не са подписали, то е все тая за мене, нито кой и как я одумва и т.н. За бога, та майка ми си качи снимка с мен, сестра ми и гаджето ми у фейса, а на мен едни сторита от Милано не ми е позволено да качвам ебаси. Та аз син ли съм на баща си, или лукова глава?! Ще взема да си кача една снимчица на Gufram Pouf "The End" на Maurizio Cattelan като в Артси.нет, щото аз Артси ли съм, или кво? Ох, напрегнах се, ще трябва да свия една слимара да успокоя нервите сега... С гледка към Duomo di Milano, а така! www.artsy.net/artist-series/maurizio-cattelan-the-endSent from my SM-A725F using Tapatalk
|
|