|
Post by Ахинора on Sept 24, 2022 14:21:10 GMT 2
Антоанета с нещо изискано и класно? Забрави. Пак се е облякла като за пране на килими зад блока, само че е сложила една фурла за престиж. Вкус не се купува🫢
|
|
|
Post by fairy on Sept 24, 2022 14:31:44 GMT 2
Ама лудата ДеРая нещо започна да показва все по-голяма част от себе си. Пише също, че ще присъства на някакво събитие. Нали все се крие, а пък сега обявява къде ще бъде 🤔
|
|
|
Post by Libelle on Sept 24, 2022 14:48:47 GMT 2
|
|
|
Post by offthegrid on Sept 24, 2022 14:51:11 GMT 2
Гането ако не беше такава филмарка, а наистина имаше толкова контакти, лични асистенти и пр., като CEO на компания, бореща се за място в 30 под 30, все пак можеше да намери някой да и гледа кучето няколко дни. Дори ние като по-долу в хранителната верига от Гана, с ММ, винаги имаме кой да гледа, храни и да си поиграе с нашия котарак. Гането си живее в нейния си свят. На приказки голям го вади.
|
|
|
Post by komkama on Sept 24, 2022 14:55:53 GMT 2
Гането ако не беше такава филмарка, а наистина имаше толкова контакти, лични асистенти и пр., като CEO на компания, бореща се за място в 30 под 30, все пак можеше да намери някой да и гледа кучето няколко дни. Дори ние като по-долу в хранителната верига от Гана, с ММ, винаги имаме кой да гледа, храни и да си поиграе с нашия котарак. Гането си живее в нейния си свят. На приказки голям го вади. Или щеше да знае, че може да си платиш на човек да дойде да нахрани и разходи кучето веднъж или два пъти дневно. Има вече няколко такива услуги. Тя знае само да се оправдава и да прави тъпотия след тъпотия. Изключително много ме дразни. Откачалка. Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by fine on Sept 24, 2022 14:56:01 GMT 2
prikachi.net/image/LZZo8cДеРайчето обядва в ресторанта на Парк хотел Москва в Белград и въпреки многото ѝ дипломи не знае как се пише коНферентна зала. Не разбирам как могат всеки ден да се излагат една след друга с наистина малоумни правописни грешки, това ме влудява! Нали уж трябва да са за пример и да вдъхновяват. После сме завиждали… За кое? Да не коментирам и скъЦаните дънки, които е облякла за този така луксозен обЕд. 🤦🏻♀️😂 Колко е смешна, не мога. ДеРайче отишла 3 пъти в Белград и сега ни дава инфо, ама не е много вярно. Църквата Свети Сава хич не е на пешеходно разстояние, има едни 3-4 спирки от хотела до църквата. И с тези скъсаните дънки там, жива чалгарка, никога няма да видя сръбкиня със скъсани дънки в този ресторант. Аз ако ходих в друга държава по 1-2 дена, със сигурност нямаше да ям омлет при положение, че имат толкова голям избор на други храни.. И друга грешна информация е давала, беше споменала, че в Сърбия и Гърция в техните Лили дрогерия имало продукти на "vichy, eucerin" и т.н., които се продават по принцип в аптеките. Еми, в Сърбия във всяко Лили има аптека... разбира се, че ще ги има и тях, уау голяма работа. ДеРайче, пази се, вече ще знам в Белград как да те разпозная - по скъсаните дънки и чалга вайба ти. prikachi.net/image/LZZ5QmМоже да греша, НО във втория си пост в инстаграм вече има 11к лайка и само 22 коментара, което ми е струва доста малко съотношение... знам ли. иначе жалко, знам и страничката за дигитални портрети и мислех да направя подарък на ММ от там, но след тези сторита, не бих. Има пост "Не всичко в Instagram е реалност." еми да мила, ти сама го каза, после правиш сторита как тук само се плюе.
|
|
|
Post by noclue on Sept 24, 2022 15:02:15 GMT 2
То като цяло е близко до ума, бе, Радост. Да пише на коколиното ти, че е подходящо за бебета или ти щото гледаш меченцето на опаковката и си викаш щом за меченца става, и за малката Гога требе също. И си подбирай в какви групи членуваш във фб. Например в тези, които следвам аз, конфликти не съм видяла. Всичко ви е конфликт на вас в главите. Онази, дето сефте я чух и видях преди 5 мин, дали не си гледа статистиката и не търка мазно ръце, че получи двуминутната си слава? Дали пък в тези инфлуенсърските курсове няма специален модул, посветен на форума, например "Как бързо да привелечем трафик към нас?" 🤔
|
|
|
Post by Deleted on Sept 24, 2022 15:02:19 GMT 2
prikachi.net/image/LZZo8cДеРайчето обядва в ресторанта на Парк хотел Москва в Белград и въпреки многото ѝ дипломи не знае как се пише коНферентна зала. Не разбирам как могат всеки ден да се излагат една след друга с наистина малоумни правописни грешки, това ме влудява! Нали уж трябва да са за пример и да вдъхновяват. После сме завиждали… За кое? Да не коментирам и скъЦаните дънки, които е облякла за този така луксозен обЕд. 🤦🏻♀️😂 Колко е смешна, не мога. ДеРайче отишла 3 пъти в Белград и сега ни дава инфо, ама не е много вярно. Църквата Свети Сава хич не е на пешеходно разстояние, има едни 3-4 спирки от хотела до църквата. И с тези скъсаните дънки там, жива чалгарка, никога няма да видя сръбкиня със скъсани дънки в този ресторант. Аз ако ходих в друга държава по 1-2 дена, със сигурност нямаше да ям омлет при положение, че имат толкова голям избор на други храни.. И друга грешна информация е давала, беше споменала, че в Сърбия и Гърция в техните Лили дрогерия имало продукти на "vichy, eucerin" и т.н., които се продават по принцип в аптеките. Еми, в Сърбия във всяко Лили има аптека... разбира се, че ще ги има и тях, уау голяма работа. ДеРайче, пази се, вече ще знам в Белград как да те разпозная - по скъсаните дънки и чалга вайба ти. prikachi.net/image/LZZ5QmМоже да греша, НО във втория си пост в инстаграм вече има 11к лайка и само 22 коментара, което ми е струва доста малко съотношение... знам ли. иначе жалко, знам и страничката за дигитални портрети и мислех да направя подарък на ММ от там, но след тези сторита, не бих. Има пост "Не всичко в Instagram е реалност." еми да мила, ти сама го каза, после правиш сторита как тук само се плюе. Милата , стояла и чакала жадно жадно , вперила поглед в телефона за да кажем нещичко за нея . Гаврошка
|
|
|
Post by plam on Sept 24, 2022 15:04:12 GMT 2
Ми тя тая мацка новоизлюпената инфлуцка сама си го търси да се пише за нея тук...какво се пени тогава на сторита 😁 като имаш въпроси и нещо те тормози за нас ела и ни питай не е нужно да се дървиш на сторита и да ни плюеш.
|
|
|
Post by fairy on Sept 24, 2022 15:16:39 GMT 2
|
|
|
Post by B𝕒н𝕦л𝕦я* on Sept 24, 2022 15:20:59 GMT 2
Тоя номер не се ли изтърка още докато бяхме в първия форум?! То никой не е чувал за тебе, освен братовчедката ти, ама иначе била много хейтена и оплювана 🤣🤣🤣 Споко, утре вече никой няма да помни коя си. 😉
|
|
|
Post by dilyanad on Sept 24, 2022 15:33:54 GMT 2
Хареса ми на Попова видеото за сватбения уикенд. Гледах и Анелия Лондонска, всеки път се изумявам на отношенията с нейния мъж, също така това обсъждане какви подаръци е получила за мен е грозно. Впечатлява се от 100 паунда, все пак това е подарък от трима души.
Изпратено от моят SM-S901B с помощта на Tapatalk
|
|
|
Post by offthegrid on Sept 24, 2022 15:57:49 GMT 2
Гането си е облицовало хола изцяло с пелени за кучето. 😂😂😂 Припадам. На какви хигиенни навици ще го учи, да пикае където си иска ли? Не трябва ли на едно определено място да има пелена и да го учи да ходи там, а не в целия хол. Има достатъчно препарати, които се справят отлично в почистването на всякакви петна от мокети, дамаски, килими и тн., включително и такива специално за животни, които да премахват и миризми. Да пита колежката Севито най-малко. Тцтцтц, мързи я да мисли.
|
|
|
Post by Почти безобидна on Sept 24, 2022 15:59:39 GMT 2
Хич даже не съм изненадана, че това е лудото райче. Само тя има толкова свободно време и липса на акъл да сътвори такава помия. Ама иначе помия бил форума, а тя каква е? Тия детински истории не ги ли е израснала за трийсет години? Мухла! От километри ѝ личи каква селска пръчка е. По всичко - дрехи, изказ, интереси. Няма да излезе селото от нея и това си е. Ако ще и за принц да се ожени. Тоя нейният трябва да черпи, че се е отървал от нея. Били ѝ виновни други...да бе! Човекът е търсил половинка без раздвоение на личността.
|
|
|
Post by fairy777 on Sept 24, 2022 16:50:22 GMT 2
Последната рокля, която Пепе - фиешЯн е облякла...омг...може спокойно да продава семки на някой тротоар с нея. И ботушките са й един път! Извънземните няма да я подминат, ако има нашествие,ще я вземат на кораба първа 😂🤯🙈😬
|
|
|
Post by rosenfeld on Sept 24, 2022 16:53:24 GMT 2
Последната рокля, която Пепе - фиешЯн е облякла...омг...може спокойно да продава семки на някой тротоар с нея. И ботушките са й един път! Извънземните няма да я подминат, ако има нашествие,ще я вземат на кораба първа 😂🤯🙈😬 И аз не мога да повярвам какво е облякла 😂😂😂😂
|
|
|
Post by lady_caramel on Sept 24, 2022 16:58:21 GMT 2
prikachi.net/image/LZnY2qРая Мет и тя реди плочки с Cartier. 😅 Едит: Пепе е потресаваща откъм стил и обличане, язък ѝ на парите. Аз друго се чудя - как е кожа и кости след всичкото ядене на пица и паста?
|
|
|
Post by fif on Sept 24, 2022 17:10:16 GMT 2
На мен Пепе с тези одежди ми прилича на циганка, която е готова да калайдиса някоя тава. О, не, започна се, ясна е работата, възпитанието ще е 0, показаността ще е до небесата. prikachi.net/image/LZndlmСори за тъпия колаж, ама набързо, само вижте как хубаво се вписва мокета с това чанте. 😀
|
|
|
Post by alexa07 on Sept 24, 2022 17:10:50 GMT 2
prikachi.net/image/LZnY2qРая Мет и тя реди плочки с Cartier. 😅 Едит: Пепе е потресаваща откъм стил и обличане, язък ѝ на парите. Аз друго се чудя - как е кожа и кости след всичкото ядене на пица и паста? Хаха, и я е сложила върху гумената ръкавица 😅 Класа и стил!
|
|
805 posts
|
Post by Yogurin@ on Sept 24, 2022 17:45:43 GMT 2
Райче, видинско неграмотно плашило, ти май не разбра, че онази публикация за теб няма да бъде махната? С този тролски профил няма да постигнеш нищо, освен да покажеш колко жалка си и колко ти пука. Или си отмъщаваш за връзката, която сме разтурили? (смях в залата)
P.S. Вземи прочети някоя книжка, че е срамота да се биеш в гърдите с двете си висши и да си такова дъно на грамотността. И ти май виждаш хартия само в тоалетната.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 24, 2022 17:50:22 GMT 2
Пепе има нелеп стил. Ясно е, че се докосват до такива марки само като ровят с Галчето из аутлетите на Милано. Специално чантите прада и гучи на Пепе са възмпжно най-базовите и от стари колекции. Последното нещо, което бих помислила е, че чантите й струват много пари. Галето пък, 2 пъти отиде в Милано покрай абаут ю и вече 6ти месец не сваля LV чантата & кецовете прада.
На Рая Мет са й скъпи аксесоарите, Петканова също. Днес бе облякла Габчо с пуловерче Moschino, 200 паунда ми излезна, че е. Дано да е щастливо детето
|
|
|
Post by flaneuse on Sept 24, 2022 17:52:09 GMT 2
Cartier Love-тата се надраскват от въздуха 😆 Ама всеки сам си преценя, де. Сестра Ганина ми изглежда изненадващо нормална, а и явно е била основната (финансова) поддръжка на семейството в кризата. Това около времето, когато Гана се хвалеше, че баща й й купил пов фотоапарат, + 100-те лв за чашата Ермес? Пръскаш, Гане.
|
|
|
Post by pchelica on Sept 24, 2022 17:54:49 GMT 2
Гане, виждаме развитието ти като инфлуенсърка: Първо: окървавени чаршафи от цикъл После: истории за зачевания Сега: снимки на кучешко препикано…
И тази особа, скъпи дами, ще ни учи срещу 600 BNG как да сме успешни инфлуенсърки!
|
|
|
Post by komkama on Sept 24, 2022 18:02:04 GMT 2
Тази нова звезда, която си “сверява часовника” по цял ден тук, реших да я погледна. Понеже се биеш в гърдите, че си казваш нещата направо, да ти кажа и аз нещо: Супер неоригинална си, не ме вдъхновяваш, не бих си взела нищо от теб, нито бих се допитала за психологически съвет. Едната страничка - клишета, нарисувани в стил Симпсън, другата - копирани идеи от чуждестранни страници за дигитални портрети. Нищо чудно, че си просиш внимание по най-жалкия начин, като плюеш един форум, който не знаеше за съществуването ти до днес. Thank you, next.
|
|
|
Post by B𝕒н𝕦л𝕦я* on Sept 24, 2022 18:10:55 GMT 2
Галчето може да е пълна чалга, ама пред Пепе изглежда направо като модна икона. 😄 Антоанета винаги се е обличала потресаващо зле, но напоследък съвсем изтрещя, от къде ги вади тия парцали не знам. Клошарите, които ровят из контейнерите за дрехи имат повече усет за облекло от нея. Даже и комшийките от Красна поляна не биха се спретнали така. 😁
|
|
|
Post by yara on Sept 24, 2022 18:11:40 GMT 2
Пепке пак го криеш Фиво ,че е с теб на Миланоту. Ама той сам пуска кодирани съобщения 😂😂😂 Sent from my RMX3081 using Tapatalk
|
|
|
Post by flaneuse on Sept 24, 2022 18:16:38 GMT 2
На Галя животът й е попфолк, но не може да се отрече,че има попадения. Белият блейзър й стои много добре.
|
|
|
Post by tsvetentse on Sept 24, 2022 18:39:01 GMT 2
Защо всички простакеси като си купят нещо скъпо, и качват стори с Oooops? В случая визирам Валери, ама и Гергана Димитрова го е правила. Какво толкова упс мупс? Едната набива чаена попара и овесени ядки, ако съдя по постовете тук, добре, че свекър й е някакъв в общинската власт в Плевен, та да може да работи супер перспективната и престижна професия инфлуенсър и да си купи едни скъпи обувки, иначе гардеробът яко Зара, другата сестра й и купува, ама и двете упскат. Боже, опази.
|
|
|
Post by edelweiss on Sept 24, 2022 18:51:00 GMT 2
Гана не осъзнава ли, че като постила цялата стая с памперси все едно казва на кучето, че цялата земя е тоалетна и може да се изхожда където реши? Животните трябва от ден 1 да се учат кое къде се прави, нормално е в началото да има повече чистене покрай тях, но със сигурност не е това начина. Вместо да чете форума, може да отвори 1-2 статии и да се образова малко. Упс, то с тия 2 мозъчни клетки как да стане...
Не ме убивайте, но 100 пъти повече предпочитам да гледам на Галя модните съчетания, пред тия на Пепе. Пепа винаги изглежда като нещо средно между клошар и 12 годишно дете, попаднало по случайност в онлифенс. Само тя може да го докара тоя стил. Галя може да е с чалга вайб, но никога не съм я видяла с някакви раздърпани дрехи или пък с 100 цвята по себе си.
Валерката съм я отследвала от всякъде, не мога да понеса инфантилното и поведение. Хваща ме срам като я гледам, честно. Преди поне качваше красиви снимки с що-годе нормално облекло, ама напоследък се облича като магистралка.
ЕТО НЕЩО ПОЗИТИВНО (с главни букви за тези, които казват, че всичко е хейт)
Харесвам лелята официално. Буса и е станал супер, нищо че аз не съм по тези неща. Личи си желанието и хъса, които е вложила в направата му. Хареса ми и че показа целия процес, както и че се е включила в работата. Надявам се на интересно съдържание от бъдещите пътувания. Евала!
Пламена ми беше приятна за слушане. Не съм се задълбочавала в сметките и кога е заченала и т.н., но ми хареса разказа за раждането. Каза си, че ужасно много я е боляло, като цяло нямаше грам захаросване (по мое мнение на НЕраждала жена).
|
|
|
Post by fairy on Sept 24, 2022 18:57:21 GMT 2
Пепке пак го криеш Фиво ,че е с теб на Миланоту. Ама той сам пуска кодирани съобщения 😂😂😂 Sent from my RMX3081 using Tapatalk Тръпки ме побиха... Това надгробна плоча ли е или аз съм с много развинтено въображение?
|
|