|
Post by Почти безобидна on Sept 24, 2022 10:01:55 GMT 2
Ахахаха тази пък звезда коя е? Съгласна съм с Вени, че споменават форума, за да блеснат и те малко от малко. Сега се сетих какво сънувах - бях минала на страната на инфлуцките и админките ме бяха баннали 🤣🤣🤣🤣 Преди се чудех как сънувате Пепита и компания ама и аз почнах да сънувам лудото Гане. Още съм мусакаджийка, да знаете! Жал ми е за кученцето. На Гана не трябва да ѝ се дават животни, тя е напълно побъркана. Преди не ме трогваше грам, но тя не е способна да се грижи за живо същество. Като ѝ прочетох глупостите за алфа побеснях. Пълна кукувица.
|
|
|
Post by vivian27 on Sept 24, 2022 10:12:00 GMT 2
Аз не бих отворила въпросната, защото не ми харесва начина по който търси внимание🤷♀️ Колкото и красива да е🤷♀️
Във форума има и много позитивни коментари, но естествено те не се взимат под внимание. Отделно има правило, че не се коментират чужди мнения. Тоест аз ако не съм съгласна с нечие мнение, не мога да го коментирам пряко, а би следвало да го пропусна. По този начин явно си мислят, че всички тук сме на седянка по хейтене и на едно и също мнение, защото не спорим една с друга.
Веси на Гергана ми се вижда една идея по-трезва. Поне е имало някакъв разговор със съфорумката, докато с Гана това би било невъзможно. Аз ако съм на нейно място обаче не бих и подарявала живи същества. И каква е гаранцията, че това куче ще бъде обучено да стои в клетка и да се вози в градски транспорт? И ако не се научи какво правим? Да имаш животно е голяма отговорност и ако си много зает човек, с много бизнеси, много шутинг дейс и живееш сам, би следвало изобщо да не се и замисляш за животно, което изисква такива грижи. Отделно, че на новите и сторита се вижда как агресивно играе и с това куче. Учи го на агресия от малко, после да не се чуди защо я хапе.
Оливия на Виктория е добре гледано куче. Вика обаче не пести средства за нея и има на кого да я оставя когато пътува. Разликата е огромна. Деница маникюристката също е нон стоп с кучето. Айде там има здравословен проблем, ама мисълта ми е, че ако много искаш да си гледаш животното, то ще го правиш.
|
|
|
Post by fairy777 on Sept 24, 2022 10:18:50 GMT 2
В новия влог Деница не спира да реве как всичко е много скъпо, как били с ограничен бюджет и тн. Като става въпрос за обзавеждане на салона. А какво стана с високия им стандарт? Или просто този висок стандарт опира до безплатни парцали от сайтовете и купуване на Доминос два пъти в седмицата?😁🤯🙈 Пролича си каква е, поредната която иска с трици маймуни да лови, а същевременно се прави на бизнес дама.
|
|
|
Post by livia on Sept 24, 2022 10:21:13 GMT 2
Основно ги "хейтим", защото са изключително нагли и самозабравили се нашите инфлуенсъри. Обикновенно по-скормите и умерени са хвалени, но разбира се изцепките събират много повече реакции и коментари. Няма как да печелиш пари с лъжи и заблуди, да се подиграваш с последователите си и да очакваш, че няма да има критика. Всички известни хора биват критикувани, не само инфлуенсъри - рисковете на професията.
Отделно аз си мисля, че неграмотността и повсеместната простотия трябва да се осъждат, не само при инфлуенсърите, но и при обикновенните хора. Иначе става норма. Те като са масово безумно неграмотни, не може просто да подмине човек. Тук в темата също се случва от време на време някой да допуска грешки и мисля, че е нормално да си ги посочваме без да е нарушение на правилата. Всеки поне малко интелигентен човек ще си вземе бележка и ще се поправи, само инфлуенсърите директно го маркират като хейт и се приключва въпросът.
|
|
694 posts
Member is Online
|
Post by yanp20 on Sept 24, 2022 10:21:16 GMT 2
По принцип щеше да е права, ако тук обсъждахме например съученичката ми с отключен Инстаграм профил и хиляда последователи. Но ние обсъждаме хора, чиято цел е да изкарват пари от това, че качват съдържание в интернет. Създават лайфстайл на майка/домакиня/поддържана жена и печелят пари от това, че пишат, снимат и разказват за живота си, но най-вече от това, че рекламират продукти, които (уж) използват всеки ден и помагат за поддържането на имиджа. Кога сме реагирали рязко? - Когато има рязко противоречие - между имидж и действия (супермайка хайманосва цяло лято по морето; жена с прислужници рекламира тоалетно пате; жена с очевидни проблеми с косата рекламира ЛЕКАРСТВА за лечение на косопад) или между две изказвания ("Купих си апартамент... но две години по-късно се преместих в старата си квартира. В нея не позволяват кучета, затова оставих своето на други хора... но 6 месеца по-късно си взех ново.") И т.н., и т.н...
- Когато някой е застрашен (родител вози детето си неправилно; инфлуенсър снима, докато шофира; някой прави глупави изказвания, които могат да заблудят останалите; някой рекламира нерегламентирани продукти)
- Когато се лъже с цел изкарване на пари ("Аз съм топ инфлуенсър (с купени последователи) и мога да ви преподам как и вие да станете"; "Аз си гледам децата и сега ще ви споделя трикчета откъде купувам дрехите им за първия учебен ден"; "Аз не съм създателка на бранда, който ви препоръчвам ден и нощ да купувате")
- Когато правиш глупави езикови грешки - били те правоговорни като "мерише" или правописни като "брьонетка". Второто е абсолюююютно недопустимо предвид факта, че отнема 2 секунди да провериш правописа.
Има и куп други примери. Според мен им е нужен reality check на повечето девойки. Аз също не съм фен на всички изказвания тук и ми се е случвало да ми дойде too much нападението по някого. Но като теглиш чертата, форумът е в пъти повече полезен, отколкото нападателен. Ето сега ще кажа нещо хубаво за финал: Visualsbymerry не я знаех, сега я отворих и освен, че е много красива, прави интересно съдържание. Бих я последвала. Абсолютно съм съгласна! Даже предлагам вашето мнение да се качи като пост, да си знаят защо имената им се появяват тук.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 24, 2022 10:41:32 GMT 2
Госпожица БайМери я разгледах и на пръв прочит кифла болна за внимание ,на highlights сторитата ѝ са по един чаршаф обяснения . Хайде постигнахте си целта , споменахме Ви тук.
Тук много често е споменавана и добрата страна на инфлуенсърките , но какво да се прави ,че новото е ниско. Каквото ни се предлага , такова и обсъждаме .
Скъпи инфлуенсърки, не забравяйте , че този форум има и ДРУГИ ТЕМИ , но вие там не влизате , защото единственото което ви интересува е какво пишат в онзи лош форум за вас . Толкова ви е и акъла на вас !
|
|
|
Post by MaryPoppins on Sept 24, 2022 10:50:41 GMT 2
В новия влог Деница не спира да реве как всичко е много скъпо, как били с ограничен бюджет и тн. Като става въпрос за обзавеждане на салона. А какво стана с високия им стандарт? Или просто този висок стандарт опира до безплатни парцали от сайтовете и купуване на Доминос два пъти в седмицата?😁🤯🙈 Пролича си каква е, поредната която иска с трици маймуни да лови, а същевременно се прави на бизнес дама. Но не рИва, когато даде 300+ лева за блузка на Карл… смешница.
|
|
|
Post by alexa07 on Sept 24, 2022 11:03:34 GMT 2
По принцип щеше да е права, ако тук обсъждахме например съученичката ми с отключен Инстаграм профил и хиляда последователи. Но ние обсъждаме хора, чиято цел е да изкарват пари от това, че качват съдържание в интернет. Създават лайфстайл на майка/домакиня/поддържана жена и печелят пари от това, че пишат, снимат и разказват за живота си, но най-вече от това, че рекламират продукти, които (уж) използват всеки ден и помагат за поддържането на имиджа. Кога сме реагирали рязко? - Когато има рязко противоречие - между имидж и действия (супермайка хайманосва цяло лято по морето; жена с прислужници рекламира тоалетно пате; жена с очевидни проблеми с косата рекламира ЛЕКАРСТВА за лечение на косопад) или между две изказвания ("Купих си апартамент... но две години по-късно се преместих в старата си квартира. В нея не позволяват кучета, затова оставих своето на други хора... но 6 месеца по-късно си взех ново.") И т.н., и т.н...
- Когато някой е застрашен (родител вози детето си неправилно; инфлуенсър снима, докато шофира; някой прави глупави изказвания, които могат да заблудят останалите; някой рекламира нерегламентирани продукти)
- Когато се лъже с цел изкарване на пари ("Аз съм топ инфлуенсър (с купени последователи) и мога да ви преподам как и вие да станете"; "Аз си гледам децата и сега ще ви споделя трикчета откъде купувам дрехите им за първия учебен ден"; "Аз не съм създателка на бранда, който ви препоръчвам ден и нощ да купувате")
- Когато правиш глупави езикови грешки - били те правоговорни като "мерише" или правописни като "брьонетка". Второто е абсолюююютно недопустимо предвид факта, че отнема 2 секунди да провериш правописа.
Има и куп други примери. Според мен им е нужен reality check на повечето девойки. Аз също не съм фен на всички изказвания тук и ми се е случвало да ми дойде too much нападението по някого. Но като теглиш чертата, форумът е в пъти повече полезен, отколкото нападателен. Ето сега ще кажа нещо хубаво за финал: Visualsbymerry не я знаех, сега я отворих и освен, че е много красива, прави интересно съдържание. Бих я последвала. Много добре структурирано, браво! Според мен този коментар трябва да се сложи на първа страница, че даже и в профила в инстаграм. Защото масово хората не се замислят за тези неща, а приемат думите ни за хейт и завиждане.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 24, 2022 11:25:15 GMT 2
За първи път виждам тази особа с претенции, че тук сме само злобни. Всяко положително нещо се отчита. Попова например винаги е хвалена тук за това, че дарява пари за каузи, свързани с бездомни животни, както и осинови няколко животни, за които видимо се грижи много добре и отговорно. Но като е неграмотна, не може да пише и говори правилно, нужно ли е да се правим, че не е така?! Също си замазва снимките по смешен начин, купува си дрехи, които не са нейния номер, с мрънка, че хората я обиждат за теглото й?! За всеки се казват полижителните неща, както и негативните. При някой преобладават вторите. Въпрос на виждане. И един безблатен съвет от мен - като коментирате форума, по-скоро ще накарате още хора да се припознаят с критичното мислене и да не се връзват на елементарните рекламки, игри и прочее. Все повече нови момичета идват и де присъединяват.
|
|
589 posts
Member is Online
|
Post by fine on Sept 24, 2022 11:47:52 GMT 2
Погледнете последните сторита на Капитонова с нейното померанче Оливия. Колко е сладичко и ОЧЕВИДНО, че държи на него щом и на треньори го води. При условие, че тя пътува и ходи по почивки много често, че е от РУСИЯ, а не на 200 км. на Гучи извинението е направо смешно и жалко. Ако толкова държеше на Алфа, щеше да намери начин, но е по-лесно да лъже, че е било нейно и е нямало друг начин.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 24, 2022 11:48:45 GMT 2
Тия момиченца провъзгласили се за голямата работа, шот имат някви си последователи в соц мрежи, наистина ли не вдяват смисълът на този форум? Те не разбират, че тук никой няма лично отношение към никоя от тях, въобще тук сме се събрали за много повече от това да клюкарим кой колко пари има, кой колко е грозен и подобни тъпнии, които много, много слабо ни вълнуват. Този форум съществува, защото вие, мили сладурки, не можете да погледнете по надалеч от носа си, но като гледам с какви умствени качества разполагате, това никога няма да се промени. Така че suck it up, друго не можете да направите, защото просто нямате капацитета.
|
|
694 posts
Member is Online
|
Post by yanp20 on Sept 24, 2022 11:57:13 GMT 2
Добър ден, Джойке! Нали си компетентна по всички въпроси, би трябвало да знаеш, че масовите омекотители изобщо не са ок за бебета, че и като цяло. За най-скъпата количка си проучвала 6м. ( май толкова каза), а за това не проучи. 🙄 И пак с това подценяване. Това, че ти си скандалджийка, търсиш конфликти и не приемаш различна гледна точка, не означава, че по групи и форуми няма читави, умни и интелигентни хора.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 24, 2022 12:05:04 GMT 2
Пристигам да хейтна модернмамито. “Селският й боб в градски условия” ме изуми. Тази жена в кой свят живее, че намира за голямо усилие да свариш боб?! Целият й профил е насочен към това, как храни децата си със здравословна храна, здравословни рецепти и т.н. Не е голяма философия да свариш боб, но да даваш на деца боб от консерва?! Боб от консерва, сериозно? Аз не ям боб от консерва, а на дете в никакъв случай не бих дала. Също така дори и децата знаят, че със зехтин не се готви…
|
|
|
Post by ОригиналенНикнейм on Sept 24, 2022 12:13:37 GMT 2
Момичета, аз съм в тотален потрес… Някакъв профил ми написа негативна оценка на профила на ателието и в последствие ми казаха момичета, че това е профил от Лудото Райче със снимки на други момичета.. Това не е сериозно?!? Колко трябва да си ограничен и шизофреничен?
|
|
|
Post by Deleted on Sept 24, 2022 12:14:58 GMT 2
Аз не мога да разбера защо всички ни имат за ограничени, тъпи, без работа, без личен живот, без да се развиваме? Значи това, че имаме трезва преценка и виждаме нещата отстрани за всички дето са се провъзгласили за инфлуенсъри и контент криейтъри, не значи че ние сме хора без работа и нямаме друга работа освен да хейтим. За не знам кой път ще го кажа: НИЕ СМЕ 100000000 ПЪТИ ПО-ДОБРИ, ПО-ЗАЕТИ, ПО-ОБРАЗОВАНИ ОТ ВСИЧКИ ВАС ВЗЕТИ ЗАЕДНО И ИМАМЕ ДОСТА ПОВЕЧЕ СИВО ВЕЩЕСТВО, ЧЕ ДА НЕ РЕВЕМ ЗА ПРАТКИ, ВНИМАНИЕ И ДА НЕ СЕ ИЗЛАГАМЕ ПУБЛИЧНО ВСЕКИ ДЕН!
|
|
|
Post by rachelgreeb on Sept 24, 2022 12:20:33 GMT 2
На мен ми е най-смешно, че жени, опитващи се да напипат на хляба мекото, клатещи си краката по цял ден, жени, за които е постижение да напишат 1-2 имейлчета на ден, критикуват нас - хора с образование, сериозна работа, някои с деца, че намираме време и изказваме свободно мнение. Абсурдно е. Как така всяко мнение, което се различава от тяхното, приемат за хейт...
|
|
|
Post by 100helit on Sept 24, 2022 12:55:35 GMT 2
Вени, какви снимки на Йоги? Мечето на аватар ли?
Тази, красивата, дори не ми се сърчва. Влязла да си свери часовника т.е. ..влязла да види дали пишем за нея, не се намерила никъде и докато муха буркан Нутела, ни нахейтила на стори?
Драга, като си заставаш винаги с името, очаквам да застанеш и тук, че нещо май и при теб има разминаване в думи-действия?
|
|
|
Post by Deleted on Sept 24, 2022 12:58:18 GMT 2
Ама като не им изнася да не четат, никой не ги кара да си "сверяват часовника" в форум, който не харесват..
Едит: Надка мизерницата рекламира любимата ми Микса, ще умрЪ...точно тая ли трябваше да спонсорират, дето хвали всичко дето ѝ изпратят..
|
|
|
Post by abc on Sept 24, 2022 13:00:08 GMT 2
Между другото тая псевдопсихоложка се хвали, че навсякъде в интернет заставала с името и реалната си снимка и абсолютно никога не пишела анонимно. Ми ела се представи тук, защо мишкуваш четейки, а после плюеш като останалите в личния си инстаграм.🤣
100helit, писали сме заедно🙂
|
|
83 posts
|
Post by daizy on Sept 24, 2022 13:20:31 GMT 2
Деница- маникюристката ми е много странно защо е решила да е инфлуенсърка. Доста монотонно говори и ежедневието й е едно и също и мега скучно. В колата с Георги, в салона, на разходка с кучето и дотам. Имам чувството, че няма никакви интереси, никакви хобита, нищо, което да я вълнува. Не излизат и много с приятели. И се получава така, че всеки влог е един и същ. Аз ако живеех толкова скучен живот на нейната възраст щях да се гръмна.
|
|
|
Post by komkama on Sept 24, 2022 13:30:53 GMT 2
Веска и тя е същатата хахавела като сестра си. Толкова неграмотно и хаотично писане, нищо не ѝ разбрах от брътвежите, но поне има с една мозъчна клетка повече от Гана и отговаря, вместо веднага блок. Всички са за бой там, защото в ръцете на тази откровено луда жена е поредното живо същество, за което тя не умее да се грижи и съдбата му е неясна. Защо изобщо ѝ се връзват на прищевките?! Също така съм сигурна, че това кученце не е от лицензиран развъдник, те си падат по ментета, та може да има някакви проблеми, да не говорим че подкрепянето на тази търговия е ужасно, но това е друга тема. Пожелавам на кученцето колкото се може по-скоро да се отърве от лудата Гана.
|
|
|
Post by Ахинора on Sept 24, 2022 13:31:00 GMT 2
Радост я помислих за мама Сиси в първия момент.
|
|
|
Post by pchelica on Sept 24, 2022 13:33:52 GMT 2
Нямало е нужда да отговаряте на тая неизвестната…но пък постът в инста ви се е получил много добре! 👍🏼
|
|
|
Post by theaxe on Sept 24, 2022 13:38:19 GMT 2
Ако има нещо, което ме изкарва извън нерви, то това е липсата на сексуална култура и невежеството на младите момичета как аджеба се забременява. 😐 Според Пламена Петрова, детето ѝ е заченато на 31 декември, а на 18 януари на нея цикълът ѝ вече ѝ закъснявал с 14 дни. Пламена, моля те като правиш второто дете, отвори да прочетеш кога и колко време е овулацията, колко време живеят яйцеклетките и сперматозоидите, колко време след оплождането на яйцеклетката се случва имплантацията и тестът за бременност може да ти отчете положителен резултат. Ако четеш тук, обяснявам: щом си правила секс на 31 декември си това е било преди или самия ден на овулация. Около 12 до 24 часа след овулацията яйцеклетката е готова за оплождане. Чак 6 до 12 дни след оплождането настъпва имплантацията, което е реалното забременяване и тестът ти може да е положителен. Няма как на 31 да си била в овулация, ако на 4-5 януари си чакала цикъл.
|
|
|
Post by lady_caramel on Sept 24, 2022 13:51:30 GMT 2
prikachi.net/image/LZZo8cДеРайчето обядва в ресторанта на Парк хотел Москва в Белград и въпреки многото ѝ дипломи не знае как се пише коНферентна зала. Не разбирам как могат всеки ден да се излагат една след друга с наистина малоумни правописни грешки, това ме влудява! Нали уж трябва да са за пример и да вдъхновяват. После сме завиждали… За кое? Да не коментирам и скъЦаните дънки, които е облякла за този така луксозен обЕд. 🤦🏻♀️😂
|
|
|
Post by Deleted on Sept 24, 2022 13:52:21 GMT 2
Гането ще подлуди кученцето. Майко мила, само като си спомня какво правеше с Алфа, как го рязмяташе, играеше грубо с него, стискаше го, за да има "красиви" снимки с него в Инстаграм. Това е тормоз!? Тя въобще не знае как се гледа живо същество, а и показва нулево отношение към животните. Смисъл, Гане, те не са ти неодушевена собственост, фейк чанта на Гучи. Ей, така да има с какво да си разнообрази скапания профил. Настръхват ми космите, като си помисля какво чудо ще е, ако стане майка 😮😮😮
А тая Рая, ахххх, каква злобна Горгона си, не те ли е срам бе? Не се ли замисляш, че принцът ти на бял кон те е видял каква си откачалка и затова те е зарязал? Приеми го, тук никой не ти е виновен, всичко сама си си направила. Ще повърна 🤮
|
|
694 posts
Member is Online
|
Post by yanp20 on Sept 24, 2022 13:53:45 GMT 2
Пепе се появи с доза снимки от Крит. От Милано сигурно ще ги върти до НГ, както беше предният път. 😄
|
|
|
Post by Deleted on Sept 24, 2022 14:00:53 GMT 2
Аз пък нали съм уж злобна и вмирисана мусакджийка , та идвам да правя сметка на чантите на Пепа . Като човек който изглежда с нула интерес към модата , изведнъж започнаха чанти и то най-грозните модели на Гучи, Прада и тн. Не знам дали са истински или фалшименто , вероятно печели предобре и заслужава да се поглези , но на нейно място бих вложила поне в някоя по-класически модел за известен и скъп бранд . Не ми се вярва да са подарък от Карамана , но забелязвам от как е с него , че се опитва да го раздава много арт , стилна и тн.
|
|
|
Post by pchelica on Sept 24, 2022 14:10:34 GMT 2
Кученцето на караконджула обаче е много сладко! 😍
|
|
|
Post by fif on Sept 24, 2022 14:18:03 GMT 2
Тази особа, на която дори не запомних името на профила явно следи форума с изявен интерес, защото много детайлно явно е запозната какви теми се дискутират тук най-често. Това с четене само един път на форума не става, а със системно такова. Гергана е тоталнo оплетена в лъжите си, колкото повече се обяснява, толкова повече маже, ако изпитвам силни и негативни емоции към някой инфлуенсър то това е тя. Изключително ме е яд на нея, с каквито иска импактъри и влечуги да се занимава, ама невинни създания да попадат в нейните ръцете това вече е крайно. Изобщо не й вярвам на историите къде е Алфа, защото те са безбройни, дори тя не ги помни… Гергана, ти си ужасно опасна особа. Колко грозно звучи, че кучето ти е лошо възпитано и за това го хвърляш в ръцете на други хора, защото не можеш да се справиш, нали си много борбена и успяла… Аз съм убедена, че абсолютно нищо няма да бъде по-различно и в отглеждането на това куче. Не мога да повярвам, че има хора около нея, които не виждат за какво чудо става на въпрос. Заслужава да й се скрийншотват всички сторита, да се изобличава и да се сложи край на този панаир. Само искам да отбележа, че видеото й за БТВ е преди 1-2 години и там обясняват, че има 160к последователи, а сега са 158к. Това не е ли достатъчно красноречиво. Закривай ги тези курсове и не набутвай хората с пари на вятъра. Една Капитонова вчера обяви, че има 2к нови за изминалия ден. prikachi.net/image/LZZpid
|
|