|
Post by Deleted on Nov 3, 2022 15:45:32 GMT 2
Освен 25 сторита на ден, Гучи вече 16 пъти смени профилната си снимка и биото на профила. Сега пък са “Дейли аутфитс”…
Тези очила дето са й се паднали от Лъки бой трябва да ги изгори, ужасни са.
А Мария ПеЖе какъв лЯйфстайл блогър ще е, като на визия го докарва на шеф готвач на печени чушки и мусака?
СОРИ ама е истина: Няма такова животно като успешен лайфстайл блогър без красив, секси или поне чаровен външен вид.
|
|
|
Post by patrashkova on Nov 3, 2022 15:57:47 GMT 2
Може ли някой да ми обясни,защо Гергана изтезава друго куче сега? Ново ли си е взела, нейно ли е този път? Какво стана с предното? Нали и то ужким беше нейно само дето не му знаеше пола. Много се обърках.
Напълно споделям мнението,че Вика се грижи са Оливия. Помня,че Оливия имаше някакво кожно раздразнение на лапите и Виктория много старателно ги миеше, бършеше и мажеше с каквото й е казал ветеринаря. Може да е всякаква,но явно за нея кучето не е само аксесоар,който да мандахерца за снимки в инстаграм.
|
|
|
Post by mar4eto12 on Nov 3, 2022 17:16:39 GMT 2
Очевидно са на магистралата и очевидно никой не гледа в пътя. Дебили.
|
|
|
Post by dilinika on Nov 3, 2022 17:38:16 GMT 2
Някоя от вас беше правила преди опити с фейс апп някакъв за промяна във визията на Гергучи, вкл. зъбите. Може ли пак да сподели снимките, моля?
|
|
|
Post by Harmless Breeze on Nov 3, 2022 17:46:34 GMT 2
Гана работливата 🤡🤡 Ненормалница. Да видим колко време ще останеш на работа, дали няма и от там да те изгонят. И няма ли вече да го изкъпеш и срешеш горкото кученце. Сега като работиш на 2 места, ходиш да се чекнеш напред-назад, отиваш до София за снимки по спешност (но не и при майка ти), кой ще гледа клетото животно? Пак ли ще го захвърлиш на някой друг.
Пепона е един гнусен парцал. Нямам вече коментар за тая.
|
|
|
Post by MaryPoppins on Nov 3, 2022 17:51:15 GMT 2
Гуце, предизвиквам те! да качиш снимка как се целуваш с Гуцан!
|
|
|
Post by pchelica on Nov 3, 2022 18:21:15 GMT 2
Очевидно са на магистралата и очевидно никой не гледа в пътя. Дебили. Летя със колата, летя със колата, нататък, нататък, в безкрая летяяяя… 🎶
|
|
|
Post by Deleted on Nov 3, 2022 18:57:03 GMT 2
|
|
|
Post by madeline on Nov 3, 2022 19:01:34 GMT 2
Ох, пълен олигофрен е това Гучи...
И аз гледах на парцала сторитата, Сиена и Матиас са толкова сладички, милите. Иде ми да ги нагушкам. Подигравка с детенцето беше вчерашната изцепка. София ще се качи на главата на всички, малко по-голяма да стане и ще се чудят Пепа, фамилия и поредният, с когото ще е , откъде им е дошло.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 3, 2022 19:04:53 GMT 2
|
|
|
Post by dynanamite on Nov 3, 2022 19:16:04 GMT 2
|
|
|
Post by mar4eto12 on Nov 3, 2022 19:33:57 GMT 2
35-годишна жена брои дните до слагането на коледната украса. И после как да не ги наричаме хора без работа?! Едно време нашите я успееха до 23ти декември да сложат елхата, я не. Защото работят, Ванче, за да имаме хубава Коледа, подаръци и пълна трапеза. Не украсата прави празника, празноглава смотла такава.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 3, 2022 19:48:08 GMT 2
ДИВАНА е тотал щета... Дни брояла! Аз броя дните до заплата и отпуск, ама съм си простакеса...
|
|
|
Post by yanp20 on Nov 3, 2022 19:57:33 GMT 2
Теа се завърна в България и то как - с реклама. 🤷🏻♀️😀
#dmsбгинфлуенс
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by Deleted on Nov 3, 2022 20:25:00 GMT 2
Не знам за вас, но като отворя инстаграм и имам чувството, че живея във видео игра… Жена, която е майка брои дните до слагането на коледната украса… Жена на 30+ няма търпение да се събуди сутринта, за да закуси с принцеси… Жена на 30+, майка на 2 деца обяснява, как се е надрусала с кексче, в което има трева. Момиче със сериозни психически проблеми си измисля, че е успешна, има гъста коса, скъпи обувки, дрехи и чанти…
|
|
|
Post by 🙃 on Nov 3, 2022 20:34:53 GMT 2
Мама Сиса ме разбива Гогито вече плющи дробчета с ориз 🤯
|
|
|
Post by fif on Nov 3, 2022 20:44:16 GMT 2
ibb.co/vDqjzxcПомагайтееее, това краката на Гучи или на Гучан са? ibb.co/fY82j7tУууу, че тежък ден, жива да я ожалиш, добре, че има да харчи парите на мъжа си. Иначе за шофирането по магистрала, в града или където и да е било и да не си гледаш пътя, а да се снимаш - няма да спра да се възмущавам. Мен заради такива като Гучанови ме е страх да карам по магистралата. Там секунда невнимание и не се знае какво може да се случи, дори и с 90 да караш. Просто тези двамата са абсолютно безмозъчни. А Гергана да вземе да го среше това куче, че е заприличало на подметка. Между другото сестрата на Гергана рекламира едновременно Cybex и rays toys , както и количките Anex. Ами, как да й се доверя на рекламите и да ми помогне при избора на количка, като взима квото й се подари явно и е уау.
|
|
|
Post by patrashkova on Nov 3, 2022 21:00:18 GMT 2
ДИВАНА е тотал щета... Дни брояла! Аз броя дните до заплата и отпуск, ама съм си простакеса... Ох Ивана с такъв кеф я гледах преди..не знам какво се случва с нея. Беше споменавала,че редовно ходи на психилог.абсолютно мисля,че има нужда. Толкова яко е зациклила и всички тези снимки на перфектни апартаменти, красиви закуски,идеалистични декорации и модни дрехи,които разглежда из инстаграм и пинтерест имам чувството,че са й развинтили мозъка до неузнаваемост. Ако бях на нейно място бих се откъснала от тези платформи за 1 месец поне малко да влезе пак в реалния свят. Имам чувството,че тя конкретно наистина става и ляга с идеята как у тях да е максимално като за снимка, иначе е голяма драма.
|
|
|
Post by sisi on Nov 3, 2022 21:11:03 GMT 2
ДИВАНА е тотал щета... Дни брояла! Аз броя дните до заплата и отпуск, ама съм си простакеса... Ох Ивана с такъв кеф я гледах преди..не знам какво се случва с нея. Беше споменавала,че редовно ходи на психилог.абсолютно мисля,че има нужда. Толкова яко е зациклила и всички тези снимки на перфектни апартаменти, красиви закуски,идеалистични декорации и модни дрехи,които разглежда из инстаграм и пинтерест имам чувството,че са й развинтили мозъка до неузнаваемост. Ако бях на нейно място бих се откъснала от тези платформи за 1 месец поне малко да влезе пак в реалния свят. Имам чувството,че тя конкретно наистина става и ляга с идеята как у тях да е максимално като за снимка, иначе е голяма драма. И накрая ляга мазно на дивана и изглежда абсурдно зле.... Добре де, тия хора не следят ли чужди инфлуенъри, не си ли крадат идеи? Масово им е толкова еднообразно ежедневието, че не разбирам що се пънат да го показват... Какво стана с супер бизнеса с бижута от Алито...не я следя и се чудя счупи ли прождабите?
|
|
|
Post by mikoala on Nov 3, 2022 22:04:12 GMT 2
Радостина че скрила лицето на детето - ок, бебе като бебе, но причината, поради която казва, че го прави, ме разбива. Да не го гледали хора с лоша енергия и да не им влияели?!? Радостина, каквото си го направиш, това ще е. Всеки ще ти предаде само това, което му позволиш, и ще усещаш само това от хората, което носиш в себе си. Заключенията за теб.
|
|
|
Post by peacock on Nov 3, 2022 22:22:40 GMT 2
каквато ще да е Сиса, но тя, за разлика от Пепе, прави тортата на детето си. Не е инстаграмъбъл, но е мило.
|
|
|
Post by fine on Nov 3, 2022 22:31:28 GMT 2
Отдавна не съм се включвала, но сега просто не се сдържах. Първо за мен Пепа е пълно дъно, ако има хора, които още я харесват, то те са слепи овце. Жена, която цял ден нищо не прави, няма 5 минути свободни да отиде и да купи торта на момченцето си. Сигурна съм, че тези канелени рулца са му любими и той сам си ги е поръчал. Толкова са сладички със Сиена, предполагам, че не осъзнават все още как първородната се отнася с тях.., тя не само с тях де, явно към всички деца е такова отношението. Гучи ме убива... забелязах, че постовете на Меркари в ИГ много съвпадат с нейните. Същите глупави въпроси биват задавани и със сигурност едната работа е там. Предполагам, че не са на пълно работно време, щом има време сега да е в София на събития. Забелязвам, че е тагнала доста известни инфлуенсърки, но нея никой не я тагва и не я показва на сторита от събитието на Боди шоп. Довела е цялата тумба - "асистентката" и Гучан, който е МЕГА, СУПЕР КРИНДЖ. Този човек на 30 не знае ли как да застане, когато го снимат Толкова подробно описваше маратона, че все едно това е нещо супер УАУ. Написал, че има и онлайн бизнес, какъв е той? Само крие, че е спасител, а се прави на голямата работа... лудите са се намерили.
|
|
|
Post by B𝕒н𝕦л𝕦я* on Nov 3, 2022 22:36:24 GMT 2
Кпп, може ли да попитам каква ти е идеята на тези постове само със снимки, без коментар към тях?
|
|
|
Post by Deleted on Nov 3, 2022 23:01:55 GMT 2
Петканова пуснала сторита как се качват стълби с ултратясна рокля. И тя е в клуба на напълно изперкалите.
носът й е изпилен на макс, защо изобщо се оперира, когато пак ползва филтри, с които си подобрява носа....
|
|
|
Post by verona on Nov 3, 2022 23:10:24 GMT 2
Хора, не вярвах, че Пепето може да се изложи повече, отколкото с РД на Сиена и тортата от Кауфланд ( не че има нещо лошо в тези торти), но при положение, че за София винаги е имало парти, голяма торта и т.н. За Сиена тортичка на мушамата в Рударци, а за Матейко закуска от кварталната закусвалня с мабодени свещи отгоре… пълна скръб и тотално падение. А детенцето става на 2 годинки… вместо да го зарадва и да го накара да се чувства специално… Не ги заслужава тези дечица!
Ванче Диванче е тотал щета… толкова да се е изчерпала, толкова да я мързи. Само й гледаме хола - на снимки, на сторита, на рийлсове, не мърда от тоя хол и диван! Чудя се дали не страда от някакво тревожно разстройство и има проблеми с излизането навън. Дано не съм права, защото това е наистина ужасно и бих я оправдала.
Относно Елица и господин Бирч - коментирали ли сте възможността той да е гей и да я ползва за параван? А тя да е ок с това по някаква непонятна за мен причина или още по-зле - да не е наясно?
|
|
|
Post by kpop19 on Nov 3, 2022 23:18:44 GMT 2
|
|
|
Post by fine on Nov 3, 2022 23:29:41 GMT 2
Да, сладки са и на мен ми харесват, но по тази логика, защо на Софчето тортата също не беше такава?? Защо ролите не се разменят и тя няма празненство, а само 3 канелени рулца и пържени картофки с крилца?
|
|
|
Post by Deleted on Nov 3, 2022 23:55:23 GMT 2
Интересна идея…донякъде, но това по-скоро прилича на сладкиш, който да бъде допълнение, а не самата торта. Поне аз нямаше да поднеса такава торта. Вкъщи често правя торти набързо и дори те имат много по-адекватен вид от това на Пепе и в тях е вложено старание. Явно Пепа няма 2 часа, за да направи домашна торта, но няма и 30-40лв. за да му поръча ли?!?! Тортата за моя 2-ри рожден ден беше детска с животни, надпис “Честит рожден ден” и свещички. Имаше и деца, някои са ми роднини, но все пак има и приятелчета. Факт е, че аз нямам никакъв спомен от този ден, гледам само на снимки, какво е било. Но никой не може да ме убеди, че в дадения момент това дете не усеща емоцията и отношението. Не случайно с напредване на психотерапията, все повече се набляга на търсенето на подобни случки в детството. Вече има толкова интересни детски торти, за които децата на моето време не сме и предполагали. А за парцал, който може да си позволи чанта на Прада, то не виждам, каква е драмата да даде и повече от 50лв. за торта за това усмихнато дете. Чехляка е същия жалкар. Извинявам се, че ги нареждам така, но все още не мога да повярвам, как се отнасят с Матиас… След повечето раздели, всеки родител гледа как да направи повече от другия за детето. А тук е един жалък фалш, който вече дори не е забавен да се гледа за сеира…
|
|
|
Post by kpop19 on Nov 3, 2022 23:59:14 GMT 2
Според вас Пепе / инфлуенсърите трябва да правят общественополезни / приети неща , НО това е невъзможно ...тя не зависи от харесванията в Инстаграм.
Торта с PAW Patrol от кварталната сладкарница е много мило , но неприложимо за Пепе
Oversized дрехи , cinnamon rolls торта не показва неглижиране и незаинтересованост. Пепе многократно е споделяла своето разбиране за отглеждане / възпитание и още много неща , но тук се пропускат ...
В едно интервю тя ясно каза - цитат по памет "...аз не съм от родителите играещи с децата...предпочитам да плащам за уроци и друг да им даде това, което аз не мога "
За вас тази торта е неприемлива. За мен е. Вероятно всеки сам избира как и какво да дава или как да харчи парите си....
Все пак тя иска да премести фокуса от семейството към себе си ...
+ Вероятно цената на тази "торта" е 200/300+ лева
Играчката е към 360 лева ...тоест Пепе не пести пари. Филяка ще направи домашна торта с много балони и ще задоволи общественото мнение...той става (само) за тази работа😔
|
|
|
Post by flaneuse on Nov 3, 2022 23:59:59 GMT 2
Мама Сиса ме разбива Гогито вече плющи дробчета с ориз 🤯 Поне анемия няма да има?...😆 Оливия е ужасно сладка, избиваше ме на cute aggression, гледайки я в Къщата как си тътри пухеното дупе🐈 Показаните нокти са като наслоен пластелин, то долини, то върхове, че и бабуни. Мразя такива, много ме дразнят неравностите (често се случва при неопитни маникюристки) и просто не бих платила. С двете си леви ръце, поне що се отнася за маникюр и вежди, мога да направя по-добър гел. Ходя при украинка и тя ги изпипва направо свръхестествено, като полирано стъкло и не взима скъпо (като за световен град), че и не се хвали как била най-добрата, видиш ли. Гучевидение е като с предпазни медицински/ветеринарни очила, все едно има заболяване на очите и не трябва да ги пипа... Индийската сватба изглежда супер забавно!
|
|