|
Post by Раче Осмокраче on Nov 3, 2022 9:14:16 GMT 2
И аз видях ноктите,които Деница е качила - ами, моите са подобни, но си ги правя сама и нямам никакви претенции да мога да правя маникюр. Гергана ще ме умори от смях- представям си как става сутрин, взима чантата Ермес, качва се в автобуса, отива в магазина, работи няколко часа, после с чантата се натоварва в автобуса и отива във фитнеса. Чудесно е, че си е намерила истинска работа, но нито една от дейностите не кореспондира с претенциите и. П.с. А представяте ли си как е отишла на интервю във фитнеса с очилата като електроженист
|
|
|
Post by MaryPoppins on Nov 3, 2022 9:14:30 GMT 2
Тъжна съдба имат децата на Пепе. Не бих искала да ми е майка.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 3, 2022 9:39:22 GMT 2
Децата на Пепе са за съжаление. Имам снимки още от първия си рожден ден с торта и деца. Говорим за зимата на 97-а година, когато според разкази е било голама криза. Сигурна съм, че всеки тук е имал подобаващи рождени дни. Наистина е тъжно, как хора с възможности и за торти, и за парти, и за всичко, правят на детето такъв “рожден ден”. Колко време отнема да поръчаш/вземеш торта… Направо съм изумена… Чехъла и той не е направил нито парти, нито е взел торта. Все щеше да качи снимка, как момченцето духа свещички. Тези двамата са наистина отвратителни хора…
|
|
|
Post by ☀ on Nov 3, 2022 10:10:32 GMT 2
Според мен такива 'рожденни дни' се получават от спокойствието на родителите, че са делегирали всичко на други хора. Парти агенцията ще се погрижи за по-як рожден ден, бавачката ще ги изкъпе и спретне, докато се прибере инфлуенсърката, някоя баба, родител ще ги вземе от градина/училище и т.н. Ние като странични наблюдатели на доброволно показания личен живот искаме да виждаме старание и качествено време с децата. Когато се биеш в гърдите, че си ебасиякатамайкачуек и изкарваш пари на гърба на децата си, очаква се поне някакви елементарни неща да получават и те. Отношение, внимание, разбиране на различията в години и характер, поведение и един празник. Колко му трябва на едно дете, за да е весело ? Балони, тортичка, подаръци и як ден.
Естествено, че не знаем как е минал деня, ама щом вечерта си решила да показваш ' най-доброто ' и то е по-малко от очакванията, които ти си създала у хората...греда. На партита и кълченки сме първа писта и от самолета слизаме и яхваме...квото там сме хванали нали..
|
|
|
Post by mariaflower on Nov 3, 2022 10:32:06 GMT 2
Бабата и дядото от Рударци и те ли не са дошли на рождения ден на детето? Има нещо много гнило там. Бебето на Мария ПГ е сладко, но и тя и мъжът ѝ не са особено фотогенични, а тя ги сцепва от фотосесии. Мъжът ѝ изглежда много неловко горкият на всички снимки.
|
|
|
Post by ☀ on Nov 3, 2022 10:37:34 GMT 2
Бабата и дядото от Рударци и те ли не са дошли на рождения ден на детето? Има нещо много гнило там. Бебето на Мария ПГ е сладко, но и тя и мъжът ѝ не са особено фотогенични, а тя ги сцепва от фотосесии. Мъжът ѝ изглежда много неловко горкият на всички снимки. Не знам какъв е филма там, но е факт, че родителите рязко изчезнаха от сторита и споделянки след като започна връзката с бойтойчето. Може да е случайност
|
|
226 posts
|
Post by 🍓 on Nov 3, 2022 10:42:31 GMT 2
Понеже съм блокирана от Гучката, моля някой да сподели, ако каже в кой фитнес или зала ще работи, че едни приятели отвориха наскоро в Пловдив и ще съм в шок, ако са я наели 🤣
|
|
|
Post by B𝕒н𝕦л𝕦я* on Nov 3, 2022 10:42:50 GMT 2
Как не я е срам Антоанета да го показва това?! По-изтормозен рожден ден май не съм виждала…
Сигурна съм, че въобще не е планирала никакво празненство за Матиас. Децата последните дни се редували да са болни, но това не им попречи да ходят на парти за Хелоуин и да ги събира с други деца по заведения предния ден, но точно за РД на Матиас вкъщи с крилца и пържени картофи от топлата витрина на някой супермаркет. “Тортата” даже не знам как да я коментирам…. баница с крем върху салфетка. Ако беше организирала празненство, сигурна съм, че щеше да ни уведоми, че то е отложено за друг ден.
Родителите ѝ и на първия рожден ден, който правиха в Бургас също не присъстваха. Матиас не е стъпвал на Рударци…. доста странна работа.
|
|
|
Post by babyshark on Nov 3, 2022 10:53:29 GMT 2
Доста тъпо от страна на Пепче, ама защо ли ни изненадва? Нямаше сторита тип "Приятели препоръчайте откъде да взема торта, къде да празнуваме". То всъщност и миналата година нямаше. Оставям на страна това, сигурно ще празнуват уикенда ( надявам се), ама мамка му, имаш ТРИ деца ...такъв купон може да спретне вкъщи. Малко балони, музика, весели дрешки и настроение. Не е нужно да кани повече. Отделно от това... подаръка го подариха в 8-9 вечерта, кажи честно 🙄 Преди лягане... ми дай му го сутринта, да се порадва това дете, да се почувства специално. " Тортата" бих могла да я преглътна, ама като знам за датчанките какви бяха, малко не ми се връзва. Относно модернмамито и болните деца - най-редовно едното е болно, другото на градина, а всички с повече деца особено на близка възраст знаем, че сопола забавя, но не забравя. Та до там с претенциите Жал ми е за Елица, такова хубаво момиче и с такива възможности пред себе си. Личи се, че отчаяно има нужда от нещо ново в ежедневието си. Дано й се случи.
|
|
|
Post by zahir on Nov 3, 2022 11:13:43 GMT 2
Гергана наистина е психично-болна. Най-сериозно го заявявам. Тя живее в някакъв имагинерен свят на лъжи, в които яко се заплита. Какви мениджъри, какви Хермеси, какво бълнува тая жена... И какви го играят с меката солета? Цели да внуши, че са двойка, но същевременно пише, че трябва да си оправи личния живот. Ку ку. Днес е качила стори как прави закуска с анцунг, целия в косми. Това след като ни учи как да сме класни дами вкъщи
Нелепо същество
|
|
kd
New Member
|
Post by kd on Nov 3, 2022 11:14:08 GMT 2
Не, че нещо, ама моите деца говорят от преди 2г. Айде, приятелите ни трудно разбираха какво казват, но ние си ги разбирахме. Малката е на 2г5м вече и си говори много добре. Та мен лично не ме учудва, че дете на 2г някак си е показало/казало на майка си/баща си какво иска да яде. Особено при наличие на по-големи, малките попиват още повече.
Иначе за Матиас, милия, поне хубава торта да му бяха взели.. Май и за първия му рожден ден нямаше парти? Не помня, но е много грозно това деление на тия деца.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 3, 2022 11:14:45 GMT 2
Щом можеше децата да се маскират, да се съберат и да празнуват Хелоуин в понеделник, значи може да направят и рожден ден на Матиас в сряда. Писала съм го и за рождения ден на Сиенка - не одобрявам празнуването на друга дата. Толкова за 3-4 часа няма да стане драма да бъдат на рожден ден децата. Нито ще си скапят режима, нито ще има драма. Това, че са болни е основателна причина! Но както знаем майка им не се трогва от това, щом ги води сред други деца.
За говоренето - скоро май Матиас ще говори така, както и Сиена, а имат 2 години разлика…
|
|
|
Post by simba on Nov 3, 2022 11:22:53 GMT 2
Дано поне ни чете и да отсрами рождения ден с парти уикенда.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 3, 2022 11:24:09 GMT 2
Уикендите са за Карусел или Ехе…
|
|
|
Post by minana on Nov 3, 2022 11:34:13 GMT 2
Извинете ме, ако е коментирано. Наскоро Тубата ми предложи видео на Вики от Мастило. Каналът се казва O Viky! Засега има 2 видеа, съвсем нов е. Харесва ми начинът, по който са заснети с оператор видео обработка, музикално оформление... Първите ми допаднаха, да видим какво ще предложи по-нататък Относно Адвент календарите, според мен абсолютно не си заслужава човек да се засипва с мостри. Купувала съм точно 2 преди много години. Не си струваха. Чайовете на ДМ са хубава идея, но те са едни и същи всяка година.
|
|
|
Post by livia on Nov 3, 2022 12:08:12 GMT 2
Значи да обобщим:
- за Сиена лидълска торта в 10 вечерта в Рударци
- за София голямо парти с истинска торта, баща ѝ и приятелчета (но дори и любимката явно не е заслужила майка ѝ да ѝ отдели повече от няколко часа, затова е оставена заради дискотека)
- за Матиас канелени рулца и крилца вкъщи със сестрите и майка си. (любимото му, все пак той си ги е поръчал - кое дете би искало торта и парти за рд-то си..) Е, поне е имал честта да пренощува с майка си.
Ако ги обединим тези три празника, може да се получи един истински детски рожден ден.
|
|
|
Post by B𝕒н𝕦л𝕦я* on Nov 3, 2022 12:15:50 GMT 2
Със сигурност Матиас сам е казал ‘Не искам никаква торта - само и единствено кремки от закусвалнята!‘
|
|
|
Post by 100helit on Nov 3, 2022 12:50:19 GMT 2
Искам да наблегна на нещо, което май всички пропускаме.
Матиас е работещо дете. Може да е малък, но все пак беше вкаран в реклами на Мърфи, някакви дрешки на Guess и т.н. За Сиенка няма да изброявам.
Майка му е безработна, но в последния месец си купи чанта Prada и ходи на 2 екскурзии, едната 2 седмици в Милано, а всички знаем цените. Няма да изброявам партита, златен ланец за бойтоя и чантата Гучи.
Къде отиват парите на двете деца, изкарани от тях самите с излагане на детството им и личния им живот на показ, щом дори не получават една торта за РД? Сериозно ли майка им ги използва единствено за своя облага, да се друса и да се издържа? Защото горе-долу са ми ясни някои тарифи и това наистина са луди 4-цифрени суми...
Това наистина е за официални органи вече. Че тя наистина утре може да им направи профили и в "други" сайтове, ако изпадне за някоя доза.
|
|
|
Post by kameliya on Nov 3, 2022 12:56:01 GMT 2
Мила е качила видео как почиства бебето си след като се е наакало. Къде е смисъла, ползата и полезното в този тип видеа? И тагнала и Сами. Ми, хубаво, ама не може ли да му го пратиш по вайбър или си общуват само през тагвания в инста? Очаквам от тях двамата още такъв "обогатяващ" споделен опит. Във Фейсбук има две големи групи, едната за ретиноиди, а другата за корейска козметика. Предполагам тук има момичета, които членуват в тях. Та, там админките са зрели жени, които нямат претенциите да са инфлуенсъри. Но искат или не, те са. Партнират си с немалко сайтове и козметични марки, като тук там обявяват кое им е изпратено безплатно и от кои кодове печелят те. Пускат често кодове, най-често за сайта НоваКожа. Този сайт един път не е обявил, промоционалните си кодове в официалните си страници във ФБ/инста, а само в тези групи за козметика. Което за мен е странно. Да, те са големи групи с по 10хил. и повече членове, но пък така да неглижираш останалите си потребители.. И ми прави впечатление, че все повече хора имат нужда някой да ги инфлуенсва, къде за чистене, къде за грижа за кожата, грим и т.н. И после се започват едни благодарствени коментари, едно галене на егото. Че не можеш сам да се сетиш да си оправиш леглото или да си сложиш слънцезащита.
|
|
694 posts
Member is Online
|
Post by yanp20 on Nov 3, 2022 13:06:03 GMT 2
Какво може да мислим за този невероятен аутфит - кожен панталон и пуловер, нелепи очила и шапка, снимка от 2019г. Освен че с годините положението става по-зле, нищо друго. И защо не си е сложила някоя шармантна рокля, докато си прави закуска? Гане, Гане, сама не следваш собствените си модни съвети. 😀 Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by pchelica on Nov 3, 2022 13:26:22 GMT 2
Пепе е безкрайно безотговорна, но все пак се надявам да е замислила някакво парти през уикенда за Матиас - както претупа РД на Сиена, но после двете сестри имаха хубаво тържество.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 3, 2022 13:28:10 GMT 2
100хелит, накара ме да се замисля за нещо с последния ти пост.
Баланови например супер нагло просят всяко нещо за дома и детето, защото са скъсани стипци.
В случая Пепе ПОНЕ това да беше направила - да отвори прозорец с “дайте идеи за торти с кученца/багери/автобуси” (или там каквото Матиас обича), и да вземе една безплатна торта. Поне детето щеше да е доволно.
Този рожден ден ми е на едно ниво с този на Давид Джулианин Ганин, където имаше торта и тържество, но детето беше на 300 км от мястото на събитието.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 3, 2022 13:39:47 GMT 2
Гучи сутринта си правила закуска.
Ама защо е облечена с анцуг, вместо с дантелена рокля или романтичен пуловер с паднало рамо, както твърди в рийлса от преди буквално 2 дни?
Гане, започни да следваш собствените си съвети…
И едно непопулярно мнение: Капитонова винаги ми е изглеждала отговорна към кучето и с предпоследното си стори от вчера пак го показва. Харесва ми как набляга на това че то винаги ще зависи от теб и че винаги трябва да очакваш непредвиден разход.
|
|
1,339 posts
Member is Online
|
Post by fif on Nov 3, 2022 13:53:12 GMT 2
Гергана, ако изкарваше достатъчно пари от инстаграм (тя изкарва 0, но това е отделен въпрос) нямаше да започва работа на две посредствени места (срамна работа няма, ни за нейната особа са под нивото й). Може да започва в хотел марково при Гучан.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 3, 2022 14:05:01 GMT 2
Тотално се ахеесирам от герганините простотии колко работна и мултитаскинг била,срам няма . Когато и да ѝ отворя профила има по 25 сторита . Ти ли ди многго работна , дето по цял ден търкаш дивана и не излизаш от вас ? Има хора работещи тежка физическа или много отговорна работа и биха се обидили адски много , ако една такава мърла по цял ден мънка колко е работлива . Но тези хора нямат време да влязат в инстаграм , че да се похвалят колко са работливи . Че е луда , луда е знаем го , ама да ми се прави и на много успяла айде айде . И Гергано , наистина ли си мислиш , че някога ще си купиш hermes ?
Милена мбого хубаво е отговорила за безполезността на коледните календари и тяхното отваряне от октомври .
Бибонс е в Индия по покана за сватба и гледам с интерес цялото събитие . Нещо по- различно и хубав повод едтествено .
|
|
|
Post by klaudia on Nov 3, 2022 14:27:00 GMT 2
Прави ми впечатление, че Капитонова много се грижи за Оливия. Винаги е с чиста и сресана козина, води я на грумер и треньор(?). А Грейс Кели (на Гучи 🤣) е като клошарче. Дори Джой на Радка ми се вижда проскубана почти винаги.
Пепе гледам да не я коментирам, но е ужасна майка. Матиас и Сиена са такива душички, че не заслужават майка като нея. Какво ѝ се случи на тази жена? Признавам си, че много я гледах като се преместиха в България, много я харесвах, беше грижовна и усмихната, а сега даже не ми се коментира.
|
|
907 posts
|
Post by Halliwell on Nov 3, 2022 14:29:21 GMT 2
Гана е най-нелепото парче евър, което ще си остане само и нещастно до края на дните си. Сори, Ганке, но това е прогнозата за бъдещето ти предвид, че си абсолютен кукумицин, на който нито сън, нито шпакловка би помогнало за подобрение на външния вид. Що се отнася до душевния ти батак там освен психиатрична помощ е необходима и цяла торба с лекарства. Жаба кикерица с душевно разстройство.
Едит: Гано, какво се излагаш с нЕкви ръкавици от HM? Сори, ама не ти прилагят на претенциите. Ако обичаш се насочи към кофите за боклук, защото безработните мързеливи плазмодии като теб пазарЯт от там.
|
|
|
Post by Foxy on Nov 3, 2022 14:34:49 GMT 2
Тая Деница, може ли такива парцаляци да рекламира от ебаут ю? Особено роклята.. Единствената с хубав подбор на дрехи от там е Поли Недкова, че и ги представя страхотно.
|
|
|
Post by lady_caramel on Nov 3, 2022 14:40:48 GMT 2
Един поздрав за родния инфлуенс: prikachi.net/image/1690C97A-7FA5-4CD3-851D-099C46D8BA8F.8N4STUПепка дори не искам да я коментирам, ама след вчерашните сторита просто не мога да се стърпя. Как пък не можа да му купи една красива торта на това миличко детенце, толкова възможности има да зарадва и да се грижи за другите си две деца, но явно на преден план е Софито. Отвратително ми стана като видях как запушва устата на Матиас, не ми се мисли като порасне каква ще е… Салфети да му мисли, ще я побърка направо.
|
|
|
Post by edelweiss on Nov 3, 2022 15:42:02 GMT 2
Сори нот сори, ама аз си правя ноктите сама доста по-добре от най-великата-маникюристка-евър-енд-форевър. Тая какви претенции има за уменията си, след като нито може да оправи кутикулите като хората, нито може да изравни добре нокътя, та тя дори обикновен цветен лак явно не може да нанесе - на единия пръст има дупки, на другия омазани кожички. И това от човек, който с това си изкарва хляба. Тя впрочем някога ходила ли е на допълнителни курсове за усъвършенстване? Едва ли, как ще и се откъснат толкова пари от джоба..
Не искам да коментирам сагата с Пепе, само мога да кажа, че ми се реве за децата. Никой не заслужава това.
Гана успешната бизнес дама продавачка ли ще става? Не, че има нещо лошо, но след всичките и претенции ми е направо смешно. Само съжалявам, че ме блокира и съм лишена от дневна доза криндж. Някой може ли да сподели работещ сайт за гледане на сторита?
|
|