|
Post by rosenfeld on Nov 2, 2022 22:11:49 GMT 2
Добре де, вижда се, че Пепа е сама с трите деца. Къде са Рударската тумба? И какъв е проблемът поне за вечеря детето да е с майка си и баща си на рождения си ден...
|
|
805 posts
|
Post by Yogurin@ on Nov 2, 2022 22:16:52 GMT 2
Антоането, куха хралупо, дори "танцът на щастието" на Матиас си личи колко режисиран е. Спри се най-накрая! Лазиш по тънък лед...
|
|
694 posts
Member is Online
|
Post by yanp20 on Nov 2, 2022 22:18:50 GMT 2
Потресена съм от тази “майка” инфлуенсър. Сложила детенцето на стола за големи и го чака да духне свещичките. Абе рожденик е все пак, нека той да е в центъра на внимание веднъж поне. Надуй му 5 балона, сложи нещо да се зарадва детето, още повече, че са и три деца и колкото и да няма празненство и да са болни, все ще е по-весело. Каква е тази стерилна среда с толкова деца? И как дете на 2г. си поръчва крилца? Голям дебил е тая Пепа, ей. Агресирам се като я гледам. Липсват и обяснения кога ще е партито на детето (нали обича да дава инфо), явно него ще го скипне. И никоя баба и дядо ли не заслужи да присъстват?🙄
Той, миличкият, е такава душичка и как сладичко си танцува! 😍
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by tiberia on Nov 2, 2022 22:18:59 GMT 2
Гледах нов влог на Адриана Първанова. По принцип нямам против нея, гледам я, но ми направи впечатление, че е учител от месец и половина и са я поканили на някакво тв предаване по случай деня на народните будители (още не е излъчено и не знам за какво става дума). Мисля си колко учители с богат опит и години работа зад гърба си имаме, но тях никой не ги кани по телевизията?! Не знам дали е по правилата, но искам да ви попитам как бихте гледали на учител, който ще учи детето ви, който се е бутал да участва в Мис България? Това ме навежда на едни други черни мисли, предвид, че в личния си живот познавам и други учители, и помня как завършваха с 4ки в училище, преписваха, напушваха се, работеха къде-каквото има (сервитьорка примерно) и от няма и на къде записаха педагогика, защото беше най-евтината специалност във филиалите в малките градове. И те така…
|
|
1,339 posts
Member is Online
|
Post by fif on Nov 2, 2022 22:38:45 GMT 2
Какви са тези баници вместо торта за Матиас, ужас. По-добре да беше изпросила някоя торта, ама поне да има такава. Мария пг се учила да снима, ама може ли такава крива снимка да качи на детето си. ibb.co/hsQhwXKБебето на Мила и Сами се казва Тарек, не знам от къде са го измисли това име, ама честно казано на фона нас всички други изглеждат по-нормални. Бачорски и неговата Монако кралица всяка вечер ядат хепи, не знам как не са си докарали стомашни проблеми.
|
|
|
Post by peacock on Nov 2, 2022 22:51:36 GMT 2
Ох, Матиас толкова си го обичкам. Дано има щастливо детство.
Изпратено от моят SM-A415F с помощта на Tapatalk
|
|
|
Post by dg on Nov 2, 2022 22:55:48 GMT 2
Лелята е такъв въздух под налягане, че май много скоро ставата й ще угасне. Този подкаст с ужасния Любо Жечев, изградил канала си изцяло на хейт и омраза, ще й изиграе много лоша шега. В началото правеше впечатление на много амбициозна жена, с много бизнес идеи. Уви с времето става ясно, че леля се захваща с нещо и след месец- два го захвърля. Най- яркия пример в модната й линия. Преди месец някъде каза, че вече всяка сряда ще качва видео…. две седмици издържа. На третата пусна някакво стори с обяснение защо няма видео, тази и стори няма вече.
|
|
|
Post by nessap99 on Nov 2, 2022 23:01:40 GMT 2
ОФ мария пг… Мила и за 10 хиляди лв апарат да ти купи мъжа ти няма да може да ти купи и най-елементарните познания и усещания. Главата на бебето динозавър изглежда квадратна… може и такава да си е ама ако не е много тъпо да качи такава снимка. Естествено, никой не се е родил научен ама фотографията не е нещо дето можеш да си купиш, някои и сто курса да минат пак нямат око. Не е нужно да качва веднага снимки дето е правила все едно има опрян пистолет в главата. Аз преди 4 години си купих втора употреба Канон за 850 лв (сама си го купих също, хихи) и мога да твърдя смело, че нямам лоша снимка с него, а съм снимала всичко. Поне ми напомни тая да го изкарам и да нащракам и аз някоя снимка на бебока, че съвсем съм забравила къде се намирам 😂
|
|
|
Post by ОригиналенНикнейм on Nov 2, 2022 23:04:44 GMT 2
На Мила дали ще ѝ секне желанието за хвалебствия, ако ѝ кажа, че жени и по-големи деца сме раждали. Странно име. Живо и здраво да им е!
|
|
|
Post by 100helit on Nov 2, 2022 23:06:22 GMT 2
Fif, аз хапвам Хепи доста често, плюс вися в Грийн Делито, Старбъкса и където се сетите недиетично, но..през 100% от останалото време набивам плодове и зеленчуци. Малко чийт минутки не са лоши, но ако се прекалява като Деничка, не знам дали само камъни ще завъдя...
За Бачорски по-скоро бях ужасена, като видях,че дават близалки на момиченцето. Половината му зъби са липсващи, а те го набиват със захар. Айде, дъртите да кльопат каквото падне, но за малкото?
Пепе дали е на нещо тази вечер пред децата? За 1 час е пуснала 5-6 сторита, това е през 10 мин. да си висиш на телефона. За мен е супер неуважително, като излезем с някого и да си виси и цъка нещо, много пъти съм спорила, а ако се продължава, директно ставам и си тръгвам. Който пък има дете знае,че или гледаш,или си висиш, няма как и двете. За мен просто не й пука и е фиркана... но давайте, спонсори, плащайте амфетите.
За мен категорично Матиас е по-добре далеч от токсичната си майка и сестра *зспиши си го, къртиче).
Бтв, като споменахме къртИнчето, някой има ли инфо дали се е записала и на втория курс на Вика, за да папарачи хората. Това да дадеш 400 лв, за да воайорстваш вече ми е баш болно.
|
|
|
Post by The Judge on Nov 2, 2022 23:19:55 GMT 2
Каква омраза от Любо? Честно казано само със случая на Липовона направи повече добро в обществен олан от всички тия нърди, взети заедно. Друг е въпросът, че е брутален и захваща теми, в които няма хубаво. Малко като нас 🤣
За всипко друго по-добре да не подхващам. Направо идиокрация е
|
|
694 posts
Member is Online
|
Post by yanp20 on Nov 2, 2022 23:27:59 GMT 2
Не знам кой излъга МарияПГ, че става за инфлуенсър. Голяма греда. Нито й е интересно ежедневието, нито пращи от акъл, на приказки също не го докарва. И бебето няма да й помогне да е в предните редици, камо ли близначките. Големи обяснения как сутринта се успала и не е качила стори в 9:00ч. (хай, Гане). Голям пропуск. Или пък има зададени от Капитонката часове, в които да ни занимава с глупости? Имам чувството, че сън не спи, за да измисля някакви тъпотии, само и само да качва всеки ден нещо. Много е изкуствена и хич не й идва отвътре.
( Скоро беше споделила, че ще ходи в Дубай с мъжа си. След седмица пита последователите да предположат къде ще пътува и “О, Боже, толкова много от вас се досетиха”. 🙄)
|
|
|
Post by Deleted on Nov 2, 2022 23:31:03 GMT 2
Модернмамито е завела трите деца в София на лего изложба. Харесва ми, че е завела децата, защото малко родители ще съобразят, че децата им имат някакви интереси на 3 години и ще отидат до друг град, за да ги зарадват. В същото време ме мъчи въпроса, дали ги е завела сама… Мъжът й не е бил с нея, но залагам на баба или детегледачка. Не, че има лошо, все пак #неесама жената…
|
|
|
Post by flaneuse on Nov 2, 2022 23:47:41 GMT 2
Тарек/Тарик е арабско име, нали сами е с арабски произход.
|
|
|
Post by komkama on Nov 3, 2022 0:29:12 GMT 2
Кааак великата режисьорка на сторита не ги вижда тези неща поне да ги реже. София запушва устата на Матиас, за да не духне свещите и на последното стори, пак тя ги духа.. prikachi.net/image/B4C784A0-1047-40C8-B4F5-2C4A96F86971.8Nubik prikachi.net/image/AFD48BA0-27F2-486E-A4F2-A9606D63D8E8.8NuRBi Въпросните канелени рулца са от “любимите” на Матейко от днешните сторита. Надявам се да се реваншира с парти поне с някакви роднини, че това на нищо не прилича. Поръчана храна и канелени рулца… Иначе Филипе и Йети са в толкова добри и блестящи отношения, че дори за рождения ден на сина си не можаха да се съберат на едно място.
|
|
|
Post by mar4eto12 on Nov 3, 2022 0:43:48 GMT 2
Лека нощ, мусакаджийки, спете и вие за красота! 🙊🙊🙊
|
|
|
Post by Deleted on Nov 3, 2022 0:48:57 GMT 2
Знам ,че за деца уж не се говори така , ама сори мотори детето на Мария ПДЖ ми е не така красиво като други деца и допълнително към това майка му винаги го снима изхлузен на една страна и наричайки го динозавър . С две думи не е най- хубаво инфлуенсърки бебе . Диалекта и е леле майко .
Матиас през цялото време май се чуди къде се намира . При Пепе обаче има последователност поне . От две еднакви торти към една кауфландска на мушамата и накрая нещо си там накичени с много свещи .
Дано баща му му организира хубав рожден ден .
Мен друг въпрос ме гвожди - кой ли е по- горд от себе си Пепа или Караманчо ? Тя , че хванала мафиотски син или той че хванах супер успешната инфлуенсърка .
|
|
|
Post by 100helit on Nov 3, 2022 0:55:58 GMT 2
Ако това е цената на "красотата", няма да мигна следващите 20 години.
Диванче нфщо съвсем е мръднала. На последното стори писала new post, а то това е рийл.. Сори, но това е разлика от небето до земята..особено за content creator. Все пак имаш една работа. 1 стори и стикерче..
Модетн Картие вече дори не ми се гледа. За бъркочите отдавна я хванах,че са просто... бъркочи, но ме изумява,че уж е завършила някакъв курс за нутриционист, както е модерно, а децата ядат овесени ядки за закуска през ден.. Вече дори баба Пена знае как действат на...хайде, да не изпадам в пидробности.
|
|
|
Post by komkama on Nov 3, 2022 0:57:09 GMT 2
Лека нощ, мусакаджийки, спете и вие за красота! 🙊🙊🙊 Така като я гледам, никога не е спала май.. 🤪
|
|
|
Post by Deleted on Nov 3, 2022 1:39:21 GMT 2
Hahah, погледнах ѝ сторитата на Гането, утрепа ме пак multitasker-ката 🤣🤣🤣 Каня те да прекарваш един ден с мен, за да видиш какво е мултитаскинг без да имам воля и дисциплина, даже и за шампионска лига ще ни остане време. Само забрави за спането за красота. Айде, чакам.
|
|
|
Post by morkovelka99 on Nov 3, 2022 5:38:13 GMT 2
Все още не мога да намеря логично обяснение, защо голям мъж, че и баща ще се снима в такива пози и сам ще се злепоставя така, но шарен бил света казват хората.
Иначе въпросният господин го видях преди две седмици.Съвсем случайно в Кичука на един булевард се разминаване,че и 2 пъти.Беше с детенцето то си караше колелото напред, таткото беше нормално облечен с екип и яке ходеше и нормално, ако човек не му е виждал инстаграма ще си го помисли за нормален и скромен човек.
|
|
|
Post by sweetpotato on Nov 3, 2022 5:46:12 GMT 2
Иначе гледам вчера Мария Мезонета вчера цял ден говори колко много иска фотоапарат, искала да се учи, бла бла, препоръки за модели искаше..И днеска вече се хвали мъжът й й подарил фотоапарат и тя качила снимка деликатно с цената показана. Думи нямам. Излишно е, след като става въпрос за хиляди левове. Тя е толкова комплексирана на тема пари,че няма накъде. Доколкото чух във фирмата на мъжа й заплатите започват от 15к та не знам, защо е такава комплексарка (аз все си мисля,че комплексите са като нямаш). Според мен,защото тя не изкарва пари. Няма да забравя как бяха повикали Бачорски да им почисти преди раждането и тя благодареше на мъжа си един вид мерси,че извади кинтажа. Направи ми впечатление, аз на моя не бих му благодарим така в такава ситуация. Виж,ако хване и изчисти сам да бих се трогнала също ама, че е платил някой да го свърши, не ми е голяма работа.
|
|
|
Post by elanli on Nov 3, 2022 7:03:49 GMT 2
Гери споделила двете си нови работи с нас. Но дали знае какво е номер Код Кид и че нито едно от нейните не е експертна позиция. ibb.co/grF43XYibb.co/6ZS30N1ibb.co/44Hpkt3С тия позиции не знам каква чанта Hermes сънува. А тук как така е забравила, че работи и като CEO: ibb.co/PDk0RnF На Пепе цирка този път поне беше с някакъв положителен финал за Матиас. Изработил си е детски подарък, но трябваше да потанцува още малко за камерата и виртуалното свмвйство.
|
|
|
Post by sweetpotato on Nov 3, 2022 7:09:26 GMT 2
Гери споделила двете си нови работи с нас. Но дали знае какво е номер Код Кид и че нито едно от нейните не е експертна позиция. ibb.co/grF43XYibb.co/6ZS30N1ibb.co/44Hpkt3С тия позиции не знам каква чанта Hermes сънува. А тук как така е забравила, че работи и като CEO: ibb.co/PDk0RnF На Пепе цирка този път поне беше с някакъв положителен финал за Матиас. Изработил си е детски подарък, но трябваше да потанцува още малко за камерата и виртуалното свмвйство. Ако ти се налага да работиш на две места,за да си купиш Хермес ами сори, не си за Хермес.
|
|
|
Post by Почти безобидна on Nov 3, 2022 7:22:31 GMT 2
Този курс на капитонова какво всъщност представлява? Тая Ина за какво го ползва? Аз си мислех,че са съвети тип " качвай в един колко си часа", "карай ги да ти задават въпроси".
|
|
|
Post by l4444 on Nov 3, 2022 7:36:56 GMT 2
Хахахах, имала нужда от ОЩЕ ПО-ГОЛЕМИ приходи, затова започвала работа. Вие чували ли сте човек с големи доходи (а не приходи, умнице) да каже нещо подобно: “абе, изкарвам си аз яко кинти, но искам повече, затова започвам работа за един фитнес на трудов договор”. НЕ, хората с възможности (и възпитание, но дори и без) не говорят така. И друго - да, похвално, че все пак ще бачка, тук от дълго време ѝ пожелавахме да се хване на работа, че да изкара 5 лв., но и това не може да бъде споделено нормално. Пак трябва да има няква дебилна история как е голяма бизнес дама - с мениджър и асистент и стриктен график, но за чанта Ермес се хваща да работи във “фитнес центрове и зали” и “магазин на дребно за неспециализирани стоки”. Think big, момиче, бизнес дамите с ГОЛЕМИ ПРИХОДИ на 30 години не си хващат “9 to 5 job” във фитнес център. 🤦♀️
|
|
|
Post by pchelica on Nov 3, 2022 8:03:01 GMT 2
Представете си адекватния разговор по време на обяд на Гана с колежките ѝ: Колежка 1: От заплатата си отделям пари за вноски по кредит, защото си наскоро си купих кола, за да карам децата на градина Колежка 2: От заплатата си отделям пари, за да реновирам апартамента си Гана: С цялата си заплата планирам да купя каишка на кучето си и за себе си пола от детската секция на Гучи
|
|
694 posts
Member is Online
|
Post by yanp20 on Nov 3, 2022 8:44:24 GMT 2
Ох, тая Гергана. Какъв мениджър има, явно е тайна. За асистентка Ненка, ясно. Знаем я, първа е на опашката за кроасани за “кака Гери”. И тези “курсове” и те са само във въображението й. Преди няколко дни имаше 27 свободни места, вчера 6. Айде, бе. Те се избиват инфлу-кандидатите. Не знам как ще смогне да ходи на фитнес, тенис, да провежда курсове, да ходи на шуутинг дейс, да разхожда кучето, да готви и снима за Герискитчън, да взима пратки и да ги разнася с градския транспорт, да излиза с импактърите, да отделя време за гаРджето, да създава контент и още…..а да, и да работи на 2ве работи. Ох, притесних се! Ще отида да си почина заради нея. 😀
Едит: Как можах да забравя - да менажира ултра мега голямата компания Морфинити. 😅
|
|
|
Post by kameliya on Nov 3, 2022 8:45:50 GMT 2
Сиенка как неразбиращо гледа какво прави сестра й на Матиас. Не бях забелязала,че София му запушва устата, но ми стана много мъчно. Тя и преди не доглеждаше сторитата, които пускаше и не малко пъти сте я хващали в издънки, но сега е заорала дъното. Абсолютен хаос цари, когато тя е с децата. Не смята за нередно поведението на София, дори го поощрява като снима всяко нейно действие. И София е доволна, все пак тя от малка е свикнала, че щом майка й е насочила камерата към нея, значи прави нещо правилно. Не вярвам, че ще го израсте това поведение и ако не й се обърне внимание навреме, ще има много проблеми в бъдеще. И вместо Пепе да нарежда на Ф3 да обяснява в колко добри отношения са, да го беше поканила на вечеря, за да празнуват заедно. Ако това изобщо може да се нарече празник. Новият й любовник май изобщо не се доближава до децата и семейният апартамент. Той извежда Пепе като куче, само по партита, колкото да се изложи порядъчно и после я прибира.
|
|
727 posts
|
Post by iceprincess on Nov 3, 2022 8:49:42 GMT 2
Деница с големи претенции, а в действителност живее в различна реалност от нашата. Голяма бизнесдама, ама тея хлебарки така и не се научи да си ги оправя сама или да ходи на поддръжка.. prikachi.net/image/IMG-3852.8NETdp Иначе продължавам да твърдя, че клиентките ѝ недовиждат или са същите некъдърници като нея. Как ще си окей да плащаш близо 50лв. за такъв маникюр? prikachi.net/image/IMG-3860.8N4tYwАнтонина Mrs. Wannabe.. не мога да намеря думи за нея. Имам чувство, че изобщо не гледа какво публикува в интернет, видеата ѝ винаги ме оставят в шок, а си мисля, че няма с какво да ме изненада. Един път е крещене, друг път реване със смях, следващият път ще вкара и мъжа си във видеото за максимален криндж.. Поне се е научила, че парочистачката ѝ е на марката Керхер, а не Карчер. Само да можеше да оправи и произношението на думите, че като каже "ще готвА, ще правА, ще ходА" ми бърка в здравето. А като се сетя и как произнася имената на марки (Ърбан ДикЛей) и серии .. Там нещата са много зле (последно си спомням, че говореше за lash sensational и го прознесе уош сен.. нещо си ). Гергана с рийлс-а, в който ни учи как да сме облечени у дома - показва, че една класна дама не окей да седи у тях с блузата на Москино, обаче аз много добре си спомням как (докато някой се връзваше на глупавите ѝ курсове) тя пускаше сторита "преподавайки" точно с тази блуза? Но пък Гане, ти и тук не си особено класна, не се изненадвам. www.instagram.com/tv/CEKLNJkIV9T/?utm_source=ig_web_copy_linkБтв, като кликнете на стария никнейм на Гергана, който Радост е тагнала се отваря профил на мъж
|
|