|
Post by isabellavk on Nov 2, 2022 18:27:40 GMT 2
|
|
|
Post by aquamarine on Nov 2, 2022 18:31:22 GMT 2
Според мен Гучан е плод на масова халюцинация. Не може да е истина.
|
|
|
Post by ☀ on Nov 2, 2022 18:31:58 GMT 2
Този все едно са го гръмнали 😂😂😂 Толкова пък да не се усещаш как сам се правиш на маймуна... Надявам се поне пари да не плаща за подобни 'шутинги'...
|
|
|
Post by scalestone on Nov 2, 2022 18:46:17 GMT 2
Да е жив и здрав Христофор Колумб! Много късмет, щастие и незабравимо детство!
Ъъъъ така де, Матиас Филип Стоянов!
Аз от два-три дни си мисля, че родителите на Пепка са вдигнали ръце от нея и гледат децата, без да я закачат, защото им е писнало. Друго обяснение вече нямам.
Богданска също беше качила чернобели снимки на нея и Габчо в черни дрехи за 28 си рожден ден.... още тогава ми направи недобро впечатление, но сега го споменавам.
Относно профила на котето на Ели и Майкъл, лелята също има такъв на животните отдавна, още зайчето беше живо. Та не мисля, че е чак такава драма. Това също сега се сетих да го пиша.
Май друго нямам, макар че мисля, че имам, но не се сещам.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 2, 2022 19:09:17 GMT 2
Не виждам лошо в това, че котето на Елица и Майкъл има прифил в инстаграм, но със сигурност виждам в състоянието на Елица, която се е хванала за котето като удавник за сламка, защото най-накрая има нещо друго живо в този дом освен цветята й… Такова хубаво момиче с възможности за развитие, а вехне всеки ден в тази “връзка”…
|
|
|
Post by dynanamite on Nov 2, 2022 19:10:51 GMT 2
Поне е скрил кравешкия поглед
|
|
|
Post by B𝕒н𝕦л𝕦я* on Nov 2, 2022 19:25:20 GMT 2
За съжаление не, през седмицата рядко ми се случва, нямам толкова енергия и свободно време като писател, вльогър, блогър, майка на три. Другия път с нея в тоалетната, да ти даде рецепта как стават нещата. 😁
|
|
1,339 posts
Member is Online
|
Post by fif on Nov 2, 2022 19:25:41 GMT 2
Тая чанта не е ли на Гучана, все пак сме ставали свидетели как му заема якето си, а скоро може и онези копринените роклички, които много хвалеше, без това й бяха големи.
|
|
|
Post by gabriellam on Nov 2, 2022 19:27:16 GMT 2
Хахахахахахахахахахахахаа този е направо скандален.. Не е реално как мъж на тия години може зорлем да изглежда толкова комично!! 🤣🤣🤣🤣🤣 Да е здрав, щастлив и безгрижен Матиас и дано Филяка му намери кадърна и любяща мама-мащеха, че неговата ще започне да я среща по-честичко, когато порастне и тръгне по дискотеки и той, милия!
|
|
|
Post by kiki95 on Nov 2, 2022 19:30:50 GMT 2
Идвам от Сторито на пепка.. и ужасното поведение на София към Матиас.. с такова пренебрежение го гледа и злобно му духа в лицето… и смята че това е начин на Матиас да излекува София. Егати жалката жена
|
|
|
Post by Deleted on Nov 2, 2022 19:32:11 GMT 2
В момента всяка втора инфлуцка отваря качендари. В моите очи са пари на вятъра и безброй отпадъци. Преди малко си пуснах видео на Мариета с календар на Локситан (150лв.) Не мога да схвана логиката… Тя е от инфлуенсърите, които имат малка аудитория (например на фона на Валери и Попова, то Мариета почти не я гледат), защо е дала 150 лв. (една доста сериозна сума) за календар, който да отваря пред хората?! Гледания с цел печалба надали ще има, защото както вече казах, тя не е гледана. Няма да навие сигурно почти никой да си го вземе, защото на прага на кризата и зимата, надали много луди ще дадат 150лв. за това… За да е полезна? Нещо се съмнявам. Като цяло на нея не й върви с ютуб. Каквото и да направи е все безинтересно и безполезно…
|
|
|
Post by Deleted on Nov 2, 2022 19:43:28 GMT 2
И на мен ми направи впечетление поглеът на София , но си викам айде няма да търся под вола теле , но факт беше ебаси mean girl погледа 😏.
Празненството се състои от пържени картофи със сирене и крилца . Ша падна …
Не рзбирам смисълът на коледните каледнари , не се интересувам особено от козметика и ако някой продукт ми трябва/ харесва няма да чакам на календара. Сигурно и има поне 5 хубави неща в него , но другите вероятно боклуци . Вероятно скъпите са си наистина много хубави , но както казах аз от козметика нищо не разбирам , като цяло за козметика(декоративна) нищо не харча , имам само една спирала … Единственият календар който все пак харесвам е с био чайовете на дм . И вероятно винен , който в моя случай би трябвало да е Аперол и джин .
|
|
|
Post by maria33 on Nov 2, 2022 20:10:06 GMT 2
Зъболекарката Теодора е бременна, както и предполагах.😀
|
|
|
Post by flaneuse on Nov 2, 2022 20:20:48 GMT 2
Не виждам лошо в това, че котето на Елица и Майкъл има прифил в инстаграм, но със сигурност виждам в състоянието на Елица, която се е хванала за котето като удавник за сламка, защото най-накрая има нещо друго живо в този дом освен цветята й… Такова хубаво момиче с възможности за развитие, а вехне всеки ден в тази “връзка”… На мен ми се струва, че Елица тръпне да е "гледана жена", тип Галя. Но това не се учи, трябва на първо място модел и като го няма, в опити да се налучка подхода се забива в крайности "чистачка и готвачка" (и педикюристка, бляк). Тотално грешно, а и на нея не ми изглежда да й идва естествено да е домакиня в пълния смисъл (което много общо с чистенето и бърсането няма, по-друга нагласа изисква). Не мога изобщо да я разбера - без реална работа, без деца, в западноевропейска столица, а живее като дубайска кадъна. На нейно място тоя град щях да го пръсна (и не само него😆).Единственото обясниние ми е, че Майкъл не й дава пари/контролира разходите.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 2, 2022 20:22:31 GMT 2
София е болна, а духа в лицето на Матиас… И всичко това заснето и споделено с хиляди хора от безмозъчната им майка…
|
|
|
Post by mar4eto12 on Nov 2, 2022 20:27:55 GMT 2
София е болна, а духа в лицето на Матиас… И всичко това заснето и споделено с хиляди хора от безмозъчната им майка… Същата София, която вчера и онзи ден беше с други деца. Ако е вярно, че "децата се редуват да са неразположени", това ще рече, че София не е първа, т.е. ако Сиенка е била болна, то сестра ѝ е разпространявала бацили. Да, не може само вкъщи да се седи, ама човек малко от малко трябва да се съобразява, някои хора нищо не научиха покрай тоя ковид.
|
|
|
Post by Foxy on Nov 2, 2022 20:31:53 GMT 2
Значи за Матиас - крилца. Шегата настрана, изглежда, че Антоанета си мисли, че е нещо специално да седне цялото семейство на вечеря. Заедно. И да сготви (примерно) нещо, което децата искат. Пепо, това за моето семейство е ЕЖЕДНЕВИЕ. Ама, какво разбирам аз...
|
|
|
Post by Deleted on Nov 2, 2022 20:38:28 GMT 2
Чехляка е качил едно наистина много сладко и мило стори, на което Сиенка и Матиас се държат за ръчичка и подтичват заедно. Дано двамата да си останат все така задружни.
|
|
|
Post by cloudedmind on Nov 2, 2022 20:54:47 GMT 2
Добре, че сме ние да я подсещаме. Язък за подсещането, тоя пост бие повече на погребение отколкото на рожден ден с тия черни облекла: А това откривателЬО... Ю, Пепи, Ю е буквичката, която ти бяга. Едит: чак сега видях, че има 3та страница и вече сте написали същите неща, пардон. Само на мен ли ми се набиха в очите белите коси на Пепонджи? Не така, Пепке, марш към Мърфи, че БойТоя избега!
|
|
|
Post by mikoala on Nov 2, 2022 20:58:17 GMT 2
Зъболекарката Теодора е бременна, както и предполагах.😀 Ехааа, честито! Много хубаво новина. Да са здрави и щастливи! Но много ме изненадаха мен, изобщо не подозирах. Все пак те не много отдавна завършиха, тя специализира още, изглеждат заети от сутрин до вечер. Наскоро отвориха клиниката. Току що се ожениха. Предполагах, че ще си дадат малко време да се пооталожат всичките им неща, които са подхванали. Ама явно ще е всичко наведнъж.
|
|
|
Post by simba on Nov 2, 2022 21:03:15 GMT 2
Божеее, крилца. В Кауфланд няма ли някой торта на промоция?
|
|
|
Post by Foxy on Nov 2, 2022 21:07:02 GMT 2
Замислих се, че не съм виждала Матиас, сниман На Рударци.
|
|
|
Post by likearose on Nov 2, 2022 21:45:38 GMT 2
Лоша работа, даже и торта нема за детето....
А за крилцата и как се поръчват от дете на 2г. е въпрос за 100 000 поне.
|
|
|
Post by kalimera on Nov 2, 2022 21:52:07 GMT 2
София направо вади страшен поглед. Това не е нормално.
|
|
|
Post by kukumyavka93 on Nov 2, 2022 21:53:37 GMT 2
Хахахах не познахме, не е торта от Кауфланд, торта просто няма 😄 Не мога вече с Пепа, каквото и да кажа ще е малко... Предполагам, че Филяка ще заведе Матиас в Бургас за уикенда, там поне ще организират празненство за детето.
|
|
|
Post by likearose on Nov 2, 2022 21:54:45 GMT 2
Дано, че това на нищо не прилича....
|
|
|
Post by pchelica on Nov 2, 2022 21:55:43 GMT 2
Извинете ама как 2 годишно си пожелава крилца. 😱 По същия начин, по който 4 годишно е казало, че няма да пътува с кораби докато не навърши 6… 🤷🏼♀️
|
|
|
Post by Qyiana on Nov 2, 2022 22:10:15 GMT 2
Момичета, съжалявам, че спама в тази тема, ама цял ден Тапатолк не ми отваряше форума, деинсталирах го и го инсталирах наново, ама сега не мога да открия форума ни там, за да го последвам. Някакъв линк да имаме, или изобщо някой да знае как да намеря форума там? Чеее ми е много неудобно с десктоп версията.
Иначе гледам вчера Мария Мезонета вчера цял ден говори колко много иска фотоапарат, искала да се учи, бла бла, препоръки за модели искаше..И днеска вече се хвали мъжът й й подарил фотоапарат и тя качила снимка деликатно с цената показана. Думи нямам. Излишно е, след като става въпрос за хиляди левове.
|
|
|
Post by Почти безобидна on Nov 2, 2022 22:10:55 GMT 2
София вече не може да бъде скрита каква е всъщност. Каква майка ѝ я е направила. Егоист отвсякъде, а Пепа се радва... Как може да е толкова безмозъчна? Ми тия баба и дядо не виждат ли в каква се превръща първородната? Голямо тачене на Софка, все едно другите деца са някакви непознати. Направо яд ме хваща Пепе толкова е тъпа. Мисли с това между краката си и май все с него, ако имаше поне малко мозък нямаше да е това положението. Дано да е горда от себе си, семейството ѝ да се гордее с нея и бойтоя и той. Той пък хич не ми се връзва в картинката. Няма и да започне, той там работа няма. Някакъв льольо с име от някога и си мисли,че на тате времената още са актуални. Забърсал русия парцал и се мисли за велик. Правилно я оприличихте на салфетка, такава е!
|
|
|
Post by sdt on Nov 2, 2022 22:11:32 GMT 2
Направо не знам откъде да започна. Те всичките са просто необятни източници на простотия.
Модерното мами не знам с какво е полезна. Ще ме извинявате, може някой да не се съгласи, ама как може да наречеш рецепта нейните импровизации. Научила всички завъртяни амаранти, елди, боб мунг и не знам още какво, пляска ги в безумни комбинации, вари и маже едни и същи бъркочи и видиш ли, вече всички припадат от вдъхновение. В смисъл, да свариш елда и да я смесиш в една купа с варени моркови или да изпечеш най-обикновена питка и да я наречеш "като на баба", да ти стане романтично... Айде стига.
Пепе е като ходещ виц, там няма какво да се каже. Сега ще си пусна и Филяка, мислех да го пропусна ама ме гложди любопитство.
Мислех си за Гергана, че реално може майка ѝ да не иска да я вижда и тя заради това да не ходи. Знам ли, може да ѝ е обидена от липсата на отношение към проблемите в семейството и да не иска да се срещат. Всякакви семейни истории има.
Ивана и яслата. Тук съм разколебана какво да мисля. Пуснах моето на 1.9 месеца, като буквално от рев и мъка 3 месеца преди това направо си съкратих живота. То ме изненада обаче, с такова желание ходи и само нови неща учи всеки ден, та грам не съжалявам за решението си. Ако можех да си го гледам обаче нямаше да го направя, щях да си го държа още вкъщи със сигурност. Не знам какво я кара да взима това решение, но не я подкрепям на 100%. Убедена съм, че тя ще се съсипе още повече от тази промяна. А за рисуването на Флори, моето също чертае и "оцветява" от малко. В случая по-скоро е полезно да му пуснат ръчичката, за да се усети сам как се държи четка и как оставя следи по листа, отколкото те да го навигират.
|
|