|
Post by Deleted on Nov 2, 2022 12:01:39 GMT 2
Попова е поредната дето всичко, което ѝ се предложи го рекламира. Последният ѝ пост е нелеп, точно тя да рекламира кафе машини Сенсео, при условие че години наред хвали Неспресо и пие само такова кафе.. Продажни г***ве са тия нашите инфлуенЦъри. И с тая прическа прилича на идиот, не знам коя е тая фризьорка дето ѝ причини това нещо, но ско бях аз бих я убила.
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by Deleted on Nov 2, 2022 12:09:05 GMT 2
От 2-3 седмици гледам една чанта в сайта на Палина, която е точно типа чанти, които нося (малки с дръжка, която става от дълга на две къси). Намалена е от 68 на 34лв. Щателно прегледах в Алито, но точно тази чанта е все на по-висока цена там. Сложила съм я в количката и все не се решавам да я поръчам, основно заради Поля. Не искам да наливам и 1ст. в нея. В крайна сметка си намерих по-евтина от ноемврийската разпродажба в Алито и по-готина. Поля, сори нот сори.
|
|
805 posts
|
Post by Yogurin@ on Nov 2, 2022 12:48:38 GMT 2
Гучан е завършил "Half Marathon", колко ли пъти е спирал, за да позира? Иначе - Пепонджи явно се освести с шкембе от вчерашното парти и току-що поздрави сухо Матиас.
|
|
|
Post by mariaflower on Nov 2, 2022 13:01:28 GMT 2
Откривательо?!
|
|
|
Post by plam on Nov 2, 2022 13:03:41 GMT 2
Много...постно пожелание от Пепа. Чак ми стана тъпо за детето. А за момичетата 100 снимки,сърчица,песнички..а за клетия Матиас едно ЧРД
|
|
|
Post by komkama on Nov 2, 2022 13:10:56 GMT 2
За София, всяка година парти и задължително споменаване на двете ѝ имена. За Сиена, торта от Фантастико късно вечерта на мушамата. За Матиас, претоплени снимки и правописна грешка. По ред на номерата, моля, моля.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 2, 2022 13:30:52 GMT 2
Честит рожден ден на Матиас! Пожелавам му от сърце да бъде здрав и да има едно щастливо детство! Дано двамата му родители да надмогнат егото си и детето да има една добра среда, в която да расте.
|
|
|
Post by ☀ on Nov 2, 2022 13:40:39 GMT 2
|
|
1,339 posts
Member is Online
|
Post by fif on Nov 2, 2022 13:41:38 GMT 2
Хъхъхъ Гергана нали я бях разкрила, че уж ще работи с някаква фирма за бижута, това май беше началото на лятото, както всички виждаме нещата не са се осъществили. 😀
|
|
|
Post by B𝕒н𝕦л𝕦я* on Nov 2, 2022 13:45:46 GMT 2
Хахаххаа 😂 леко са ѝ сипали на известната писателка 😁
|
|
|
Post by Deleted on Nov 2, 2022 13:48:12 GMT 2
Пепе дали ще се сети, че не-датското ѝ дете има рожден ден? Явно Матиас е с Филяка, съдейки по последното му стори. E, ще се сети като дойде време да го отпразнуа порядъчно в дискотеката. Лелята си хвали банановия хляб, който според мен изглежда недопечен и длетав. По-добре да ни го покаже разрязан и да видим тогава.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 2, 2022 13:57:53 GMT 2
Думата “тодлър” да й е кусура… как ще изтипосаш детето си и израстването му в интернет, само заради някакви въшливи пратки? Това дете не заслужава ли личността му да се зачита и сам да избере дали иска да се прави на циркова маймуна в инстаграм?! Животът на такива родители и децата им все повече заприличва на епизод от Black Mirror.
|
|
|
Post by simba on Nov 2, 2022 14:08:42 GMT 2
Жалко, наистина жалко за детето. Един ден ще пораснат със Сиена и ще има да и сипват на главата на Пепка, както и на първородната. Не ги разбирам тези жени, нали все пак 9 месеца го носиш това дете бе, по ягодите, мисля, че и трите ги е кърмила (кое повече, кое по-малко) и накрая никаква кънешкън да няма с тях. Някаква критическа на 30така и газ да не хване паяжина. Сакън от такива родители. Социалните дремят, а имат бая материал из пространството.
|
|
|
Post by pchelica on Nov 2, 2022 14:09:44 GMT 2
След като четвъртият рожден ден на Сиенка беше отпразнуван с градинско парти в полунощ, да очакваме ли, че вторият рожден ден на Матиасчо ще бъде отбелязан на участие на Преслава в някоя чалготека?
|
|
|
Post by Deleted on Nov 2, 2022 14:15:22 GMT 2
Матиас сигурно ще празнува с Чехляка и неговото семейство. Може да поканят приятелите на Чехляка - Артьом и Алпер, които също имат дечица. По-добре така отколкото с Фиво и други друсалки.
|
|
|
Post by mar4eto12 on Nov 2, 2022 14:16:53 GMT 2
Пепе дали ще се сети, че не-датското ѝ дете има рожден ден? Явно Матиас е с Филяка, съдейки по последното му стори. Добре, че сме ние да я подсещаме. Язък за подсещането, тоя пост бие повече на погребение отколкото на рожден ден с тия черни облекла: А това откривателЬО... Ю, Пепи, Ю е буквичката, която ти бяга. Едит: чак сега видях, че има 3та страница и вече сте написали същите неща, пардон.
|
|
|
Post by kalimera on Nov 2, 2022 14:22:37 GMT 2
Хаххахаа 😀 Две бири и музика да свири 🍺🍺
|
|
|
Post by mar4eto12 on Nov 2, 2022 14:24:04 GMT 2
Oтвратителна снимка - детето или чантата да гледаме? Мърла.
|
|
|
Post by emma on Nov 2, 2022 15:11:45 GMT 2
Според мен Пепа просто вече не помни как се казва това момченце, което вижда от време на време. А за правописа е нормално, все пак махмурлукът не прощава.
|
|
|
Post by B𝕒н𝕦л𝕦я* on Nov 2, 2022 15:43:14 GMT 2
Редактирала го е. 😁
|
|
|
Post by Harmless Breeze on Nov 2, 2022 15:47:01 GMT 2
ПарцалЕти вече е оправила правописната си грешка. Не знам вече как да го коментирам това поведение. Имам чувството, че на тая жена(?, парцал, мърла ) изобщо не й пука за дечицата й. На Сиенка рождения ден й го честити по нощите в градината с Кауфландската торта, за Софка имаше цяло парти, ама парцалесата пак бързаше да отиде на Карусел. Сега за Матейко ще има ли нещо? Или само един пост с (поправена вече) правописна грешка. Има още време де, не е минал денят все още...
|
|
|
Post by Раче Осмокраче on Nov 2, 2022 15:51:54 GMT 2
Благодаря за темата! Откривательо е топ, не предполагах, че Пепка е толкова неграмотна. Голяма скука в родното инфлуц пространство. Гането каква работа е почнала?
|
|
|
Post by selestepan on Nov 2, 2022 15:54:47 GMT 2
Благодаря за новата тема! Попова и брат и са големи лиглювци в последния календар. Анка пък нещо много си е повярвала. С една конференция и вече е маркетинг експерт. Толкова е проста. Претенциите всички да я познават са смешни. Юли Тонкин и е новия гуру, ами без коментар И последно тя е последният човек, който може да дава съвети за отслабване с това непрекъснато ядене на Милка и бисквитки. Анче, така няма да отслабнеш и оправдания, че не си яла цял ден не важат! Изпратено от моят SM-S901B с помощта на Tapatalk И дама.бг не са се оправили с това кой кой е в сагата Пепе: Sent from my SM-A725F using Tapatalk
|
|
|
Post by 100helit on Nov 2, 2022 17:02:11 GMT 2
Някой беше споменал наскоро, че детето имало нужда от "майка си". Никога не съм била по-несъгласна. Имам доста проблемно семейство. Едно дете се нуждае от адекватни родители, възпитатели, хора, които държат на него. Думички като мама и тате са етикет за хора, дали генетичен матрял. Оттам-нататък други неща те правят родител. Хубаво е да правим разлика.
Пепее полегнала с външните дрехи за 2 пиянски снимки и после е върнала бебоче на баща му. Не мисля, че детето има нужда от подобна "майка".
|
|
|
Post by komkama on Nov 2, 2022 17:35:21 GMT 2
Хааххахах Пепе споделила стори, на което ѝ честитят от Dama.bg. Пепче, душо, ако знаеш каква статия са изтипосали за рд на малкото - не стига че са объркали имената на датчанките, ами са издали и кой е бойтоя 🫢 Ама и те са или големи лицемери или страшни тролове 😂 Защо ли имам чувството, че Матиас изобщо не присъства на сторито за “любимото му”
|
|
|
Post by kalimera on Nov 2, 2022 17:36:50 GMT 2
Коте, няма ли да излезнеш тази вечер?
|
|
|
Post by komkama on Nov 2, 2022 17:48:43 GMT 2
За съжаление не, през седмицата рядко ми се случва, нямам толкова енергия и свободно време като писател, вльогър, блогър, майка на три.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 2, 2022 18:09:58 GMT 2
За съжаление не, през седмицата рядко ми се случва, нямам толкова енергия и свободно време като писател, вльогър, блогър, майка на три. Емиии, замисли се, направи промени... Един път се живее тоя живот...
|
|
|
Post by Deleted on Nov 2, 2022 18:14:44 GMT 2
И всъщност що за поздрав е това “откривательо” ? В смисъл това е детето ти , не си му някаква леля , малко по- мило бих се изразила , ама коя пък съм аз де ?
Аз съм го казвала и пак стоя зад думите си , че ако можеше Пепа щеше да върне времето назад или би набутала децата нанякъде . Най- много ще си остави София , другите се вижда , че въобще не я интересуват , склонна съм да мисля даже , че са ѝ досадни че трябва все пак от време на време да ги взима от бабите .
И не на последно място , снимките са показателни как Матиас се дърпа от Пепа хахха . Или не ѝ се занимава да направи по-хубави и ѝ е все тая или наистина е нямало други .
|
|
|
Post by rosenfeld on Nov 2, 2022 18:27:02 GMT 2
Относно снимките не съм съвсем съгласна за показателното 😂. Има и такива деца, които не можеш да го накараш да стоят за снимка и предполагам и че Матиас е такъв. Не знам дали момченцата са така, но моето също няма адекватни снимки с мен - МАЙКА МУ. Все се дърпа или върти или тича. С други хора снимки-слънце. Така, че това не ми е толкова фактор при тях. Не всеки случва на инфлуенсърско дете 🤣
|
|