|
Post by deny on Nov 1, 2022 21:15:05 GMT 2
Пепа нарочно ли качва сторита, на които София се държи нагло с другите деца или просто детето го прави нонстоп? На последното ѝ стори Софка първо бута нагло лъжицата на едното дете, после му я взима от ръцете. По-скоро Пепе просто не забелязва нищо притеснително в поведението на София. Пепа въобще не се и замисля какво е поведението на София. Тя живее с мисълта за петъка/съботата когато ще бъде купонЯ. Другото е, квот доди, без да се влага мисъл.
|
|
|
Post by MaryPoppins on Nov 1, 2022 21:16:16 GMT 2
В новото си видео Евелин се обръща дооооста пренебрежително към двама възрастни, които мислят, че ги снима. Много противна селянка.
|
|
1,339 posts
Member is Online
|
Post by fif on Nov 1, 2022 21:17:57 GMT 2
Мила на Сами е родила, след 3 дена преносване и неуспешни опити да предизвикат раждането е родила секцио. Все още са обявили името.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 1, 2022 21:21:27 GMT 2
|
|
|
Post by Deleted on Nov 2, 2022 0:07:52 GMT 2
Розовата Йоана качила стори за България и Шенген с тъжно личице, тя изобщо разбира ли какво чете и какво значи корупция…
|
|
|
Post by 100helit on Nov 2, 2022 0:43:35 GMT 2
Розовата Йоана качила стори за България и Шенген с тъжно личице, тя изобщо разбира ли какво чете и какво значи корупция… Розовото Йо е по-клинично уонаби и от Гергуц. Втората лъже само себе си и някакви 18-годишни келеши, а на Пинко й се връзва бая повече народ, че е класи, саси интелектуалка-танцьорка.
|
|
|
|
Post by dilyanad on Nov 2, 2022 8:12:14 GMT 2
Благодаря за новата тема! Попова и брат и са големи лиглювци в последния календар. Анка пък нещо много си е повярвала. С една конференция и вече е маркетинг експерт. Толкова е проста. Претенциите всички да я познават са смешни. Юли Тонкин и е новия гуру, ами без коментар И последно тя е последният човек, който може да дава съвети за отслабване с това непрекъснато ядене на Милка и бисквитки. Анче, така няма да отслабнеш и оправдания, че не си яла цял ден не важат!
Изпратено от моят SM-S901B с помощта на Tapatalk
|
|
|
Post by rachelgreeb on Nov 2, 2022 8:28:14 GMT 2
|
|
|
Post by aradia on Nov 2, 2022 8:36:18 GMT 2
Да ви кажа честно аз също си обличам детето с леко по-големи дрехи, за да му е по-свободно и удобно и защото ортопед ми препоръча така. Да, другите деца изглеждат по-спретнати, но за това нещо предпочитам удобството пред мнението на другите майки дали изглежда прилично. Също така те толкова бързо растат и им стават точни, че не виждам къде е проблемът. Освен това и аз взех такава книжка за оцветяване с вода, когато детето беше горе долу колкото Флориан. Много се забавляваше и според мен е хубаво упражнение. Вече за това, че Ивана взима първо Биомеханикс, а после боси обувки, че да ги рекламира, не мога да я защитя. Двата вида си противоречат. А Пепето, която си дели децата - нямам думи.
|
|
1,339 posts
Member is Online
|
Post by fif on Nov 2, 2022 9:21:43 GMT 2
ibb.co/KVvXb9xibb.co/MMmhKnQibb.co/8jzNsRQЕ това е да рекламираш всичко, за което ти плащат. Описанието на последния тоалет “кимоно или пижама за навън”?!? Преди няколко дена обясняваше преди как се е радвала на пр пратки, в момента ги била отказвала и приемала реклами само срещу заплащане.
|
|
|
Post by aleya on Nov 2, 2022 9:25:03 GMT 2
Аз също ще "защитя" Ивана. Вариантът за оцветяване с вода е много адекватен за възрастта на Флори, въпреки че едва ли той осъзнава какво точно прави и каква е целта на занятието. Със сигурност е 100 пъти по-полезно занимание от телефон/таблет или поредната пищяща играчка. Не мога да кажа дали заниманията са плод на болни амбиции на майката или пък резултат от трендовете, които ни заливат постоянно, затова повече не мога да си позволя да коментирам по темата. Снощи последвах Симеона, по препоръки от форума, много красив фийд, тепърва ще се запознавам със съдържанието й.
|
|
907 posts
|
Post by Halliwell on Nov 2, 2022 9:50:46 GMT 2
Анито се оказва доста проста и нагла. Също така очевидно не знае да членува и да съгласува. Що се отнася до отслабването или друг тип физическа промяна от сходен тип, това изисква много постоянство и търпение. И понеже съм добра душа, ще дам един Безплатен съвет на Ани и всички други, които искат да се стегнат или отслабнат, да намалят стреса и/или просто се кефят на спорта като мен. Плуване - добре за тялото, добре за душата. В този ред на мисли, ако има някой, който е в София и плува, нека ми драсне на лично. Може заедно да се правим на русалки.
|
|
|
Post by mar4eto12 on Nov 2, 2022 10:15:34 GMT 2
Пепе дали ще се сети, че не-датското ѝ дете има рожден ден? Явно Матиас е с Филяка, съдейки по последното му стори.
|
|
|
Post by simba on Nov 2, 2022 10:18:57 GMT 2
Е, ще се сети все някога, нали е топ мама. Интересно ми е дали ще празнуват някъде обаче.
|
|
|
Post by B𝕒н𝕦л𝕦я* on Nov 2, 2022 10:30:13 GMT 2
Пепка вероятно ще празнува… за Матиас не е сигурно.
Живо и здраво да е детето!
|
|
|
Post by Deleted on Nov 2, 2022 10:32:34 GMT 2
Кратко видео относно "детския" контент. Направо да ти настръхне косата. Основен капитал на голяма част от инфлуенсърите са децата. А децата никой не ги пита... 9gag.com/gag/aKE34Ng
|
|
|
Post by kukumyavka93 on Nov 2, 2022 10:34:14 GMT 2
Ивана горката дано се хване с нещо като тръгне Усмивчо на ясла, че е забила тотално. Супер креативно видео как й се появяват чаша и очила 🤣 Братовчедка ми на 10 сигурно може да прави по-чисти транзишъни в тик-ток. Как не ги е срам да се представят като създатели на съдържание...
Филяка със стори за рд на Матиас. Да видим майка му как ще го отбележи.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 2, 2022 10:40:57 GMT 2
Видяхте ли на дерая новите сторита, явно вече е в Пловдив. Дали няма да се сприятелят с гането😀
|
|
|
Post by anthonyy80 on Nov 2, 2022 10:46:08 GMT 2
Е, как да го отбележи - или в Exe, или в Карусел. За торта от Кауфланд едва ли ще има време, Филяка да му мисли. Изгледах краткото видео по-горе за експлоатираните деца, ужасена съм. Но тези патки едва ли са се замисляли как предлагат децата си на тепсия на всякакви извратеняци. Важното е пратки да валят, контент да се създава.
|
|
|
Post by mar4eto12 on Nov 2, 2022 10:53:16 GMT 2
Кратко видео относно "детския" контент. Направо да ти настръхне косата. Основен капитал на голяма част от инфлуенсърите са децата. А децата никой не ги пита... 9gag.com/gag/aKE34NgНа теб, на мен и на повечето дами тук, ще ни настръхне косата, да. Но Пепка сигурно само чака да отвори и тя профил на Софка, когато фемили голса "официално" залезе, за да валят още пратки, подаръци и т.н. Ако не бъркам, дъщерята на Николета Лозанова също е около 13 и се изявява като инфлуенсър. Сбъркани ценности.
|
|
|
Post by kiki95 on Nov 2, 2022 10:59:10 GMT 2
Интересно ми е докъде ще стигне идиотизма на Пепе.. Ф3 като гледам сторитата и последното му видео е единственият грижещ се за Матиас.. толкова е жалко, детето в момента има огромна нужда от нея, НО уви. Да е живо и здраво детето..
|
|
907 posts
|
Post by Halliwell on Nov 2, 2022 10:59:12 GMT 2
Ф2 и Ф3 може да са всякакви, но според мен наистина обичат децата и се стараят за тях според възможностите си. Определено им се отдава да бъдат бащи сравнение с Пепе, която може да се нарече родилка, но за майка - доста ще поспорим. Но при Пепон всичко е на етапи, така че не бих се учудила отново да дойде етап да се прави на супер мама. Иначе пожелавам честит празник на малкия.
|
|
butterfly
God
I'm not anti-social, I'm anti-idiot.
|
Post by butterfly on Nov 2, 2022 11:09:36 GMT 2
Да е жив и здрав, Матиас.
Разбирам идеята за свободни дрехи, аз също не обичам впити дънки и тениски, но по ягодите, дори в сторито от днес, се вижда колко са му широки дрехите на детенцето. Особено панталоните, този ластик изобщо не изпълнява никаква функция. Направо ми е неудобно дори да го пиша това…просто според мен не е ок.
Вчера гледах снимки от партито за рд на едно детенце от нашия вход, едва познах Стела и Сандев. Разликата е огромна, особено при Стела.
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by Deleted on Nov 2, 2022 11:10:20 GMT 2
Тазсутрешното ми ритуалното избиване на мозъчни клетки беше спонсорирано от влог на Теа и Наум от миналия месец.
Спрях го веднага след като чух Мис Теа да говори за шанелите, които струват 5 паунда.
5 паунда?
Тя да не си мисли, че британска лира и турска лира са все паунд?
Тя не беше ли завършила ФИНАНСИ, за Бога??! 🤣
|
|
|
Post by milamila on Nov 2, 2022 11:27:59 GMT 2
Кратко видео относно "детския" контент. Направо да ти настръхне косата. Основен капитал на голяма част от инфлуенсърите са децата. А децата никой не ги пита... 9gag.com/gag/aKE34NgОнзи ден видях "първото българско дете инфлуенсър Kalin Baby". Повръща ми се, за мен това е за социалните.
|
|
|
Post by sisi on Nov 2, 2022 11:29:36 GMT 2
За човек посетил "най-великата конференци" на света е не просто посредствена, ами направо изключително тъпа. Без да искам да засегна някой, но като цяло хората следващи тези измамници Москов и компания и последователи на Юли Тонкин, обикновено са с мозък кръгла 0. Искат за забогатеят бързо, говорят единствено заучени фрази и са брутално некомпетентни, перфектни за обработка празни кратуни.
|
|
|
Post by kalimera on Nov 2, 2022 11:38:36 GMT 2
Пепе дали ще се сети, че не-датското ѝ дете има рожден ден? Явно Матиас е с Филяка, съдейки по последното му стори. Добре, че сме ние да я подсещаме.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 2, 2022 11:45:17 GMT 2
|
|
|
Post by valleyofroses on Nov 2, 2022 11:51:35 GMT 2
Тазсутрешното ми ритуалното избиване на мозъчни клетки беше спонсорирано от влог на Теа и Наум от миналия месец. Спрях го веднага след като чух Мис Теа да говори за шанелите, които струват 5 паунда. 5 паунда? Тя да не си мисли, че британска лира и турска лира са все паунд? Тя не беше ли завършила ФИНАНСИ, за Бога??! 🤣 Не си мисли, че са все паунди. Каза го почти в края на видеото ( и аз го гледах днес) и показаха табелата от сергията, на която пише, че се плаща в паунди. От другите магазини каза, че са пазарили в евро.
Иначе на мен Деница ми е gilty plesure, но днес приключих официално с нея, след като каза, че е дала 139лв за блуза !!! Наистина нямам думи..
|
|