|
Post by sisi on Dec 1, 2022 21:32:29 GMT 2
Между другото защо толкова много инфлуенсъри ходят в Милано? Толкова ли е разпространено в България да се пътува конкретно до Милано, или са само обсъжданите в темата? По принцип тук в Южна Германия Италия е много любима дестинация, но все пак с кола може да се слезе, пък и не е само един град, с навсякъде в Италия общо взето. Имам чувството, че през ден някой инфлуенсър е в Милано. Раян Еър билети ли има? За Бг инфлутата ни Милано и Дубай са топ мечтани дестинации и си мислят, че са супер фешън, щом прескачат до там на шопинг.Направо ме хваща срам като ги видя колко са ограничени масово. Представям си какви бай Ганьовци са по тези Фешън събития, дето ходят уж.. И на мен Италия ми е любима дестинация и при всяка възможност прескачаме до там. И сега след Коледа тръгваме към ез. Гарда, ама за мой късмет това не са популярни дестинации за хора като Гана
|
|
|
Post by m12d on Dec 1, 2022 21:34:00 GMT 2
Гана какъв меден месец я гони
|
|
|
Post by 100helit on Dec 1, 2022 21:37:14 GMT 2
Мона верно ли е толкова нагла скъсанячка? Почти не се сещам за нея, ако не я споменете. И аз имам абсолютно същите колички, не са толкова "непосилни"за джоба. А защо иска нови... Муцито е адски тежък танк, а проси нова Ергобейби, защото има по-нов и як модел от нейния плюс че най-вероятно отдавна е продадена за вноски за караваната.
Супер гнусно как е пиннала тактично само снимки за бременност отгоре на фийда. Все пак тоя ИГ е с една цел...
Плюс сега ли да вметна как намекваше колко трудно е забременяла с Никола, а сега, когато позалезе, бая набързо зачена второто?
Гана ще ходи на Милани, достатъчно е евтино дори баба Пена да може да си го позволи. Гответе се отсега да ви е срам,че сте българи...
Евелин с колет от мама, пак се виждат 5 чаршафа...?? Хора, това не е нормално.
|
|
|
Post by tsvetentse on Dec 1, 2022 21:39:14 GMT 2
Честит декември, момичета! Пускайте влогмаса на кралицата на ваканциите, очаква ви елха с пера, балерини и лебеди! Enjoy! 😁
|
|
|
Post by verkapiperka on Dec 1, 2022 21:54:26 GMT 2
Мона в средата на ноември в предаването "На кафе":
Как щяла да ползва всичко от Никола - дрехи, колички... Щях да я "изхейтя" в предишната тема, но толкова са ми противни всички, че не ми се занимаваше.
|
|
1,339 posts
Member is Online
|
Post by fif on Dec 1, 2022 21:54:42 GMT 2
Мона проси колички. Иска й се и на нея подарък от раятойс за 6 бона, пък електрическа, пък сама да се люшка. Ех, ех.
Пепе я видях колко готви, някакви счупени шишета, да не пропусне да снима, нищо, че мазнотията тече.
Днес ми попадна някво видео в ютуб на Кузманова и Баламова, тестваха тик ток рецепти, до половината го изгледах и не знам колко пъти изпуснаха някви неща, супер непохватни.
Нямам търпение за семейната вечеря на семейство Гучани. ☺️☺️☺️
|
|
|
Post by jeri on Dec 1, 2022 21:56:18 GMT 2
Честита тема, момичета! Признавам си, че за първи път половината от темата за ноември я пропуснах. Много задачки, нали знаете... Не знам дали ще имам време за някой влогмас. Видях, че розовата Йоанна уж се е надъхала за нещо ново. Въобще нямам нерви за тези кифли вече. Ще разчитам на вас за информация. Може и да пусна Евелин с колета, но на забързана скорост.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 1, 2022 22:09:27 GMT 2
Скоро не бях пускала Сиса, при тях едно и също, децата отново болни, но тоя път с бронхит и така брутално кашлят направо не знам как не се усеща, че ако продължава да тъпче децата само с боклуци, тесто, пържено и сладко, нищо хубаво не ги чака тия деца. Иначе днес е пуснала първият влогмас, много интересни календари е купила на децата и на мъжа си също, неговия е с билети от лотарията, за първи път виждам такъв.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 1, 2022 22:18:25 GMT 2
Мона обаче верно си проси количка хахаха , толкова ли няма 1000 лева да си купи една ? Това пък за серума за растеж на косата е ебаси небувалата простотия , нали е раждала и знае , че косопада ще дойде после . Радвам се , че са бременни или родили , обаче май като станат майки и стават още по- нагли и алчни . Дали въобще знаят цената на един пакет памперси ? Като цяло да са им живи и здрави Гошовците , че без тях са за нивата , ама и за там надали стават .
|
|
|
Post by rachelgreeb on Dec 1, 2022 22:25:03 GMT 2
Гана ме изкарва извън релси. Не се ли чувства неудобно да показва чуждо дете, било то с позволението на плиткоумния му полово неопределен баща? Това дете има майка, която може би не е ок с това. Дори Гучо няма снимки с него, а step mother/monster го показва на всяко стори. Сега пък меден месец искала. Скоро може и бебе да иска, за да получи поне една пратка. Чудя се друго. Гучо не я закара на помпена на баба ѝ и баща ѝ. Рядко качва снимки и сторита с нея. Гана обаче се е вкопчила е него като удавник за сламка - помощ с квартирата, шутинг дейс, развитие на профила, готвене, "гледане" на дете, а сега му подарява пътуване (може би) за нейния рожден ден. Или Гучо я използва и тя не може да се усети, защото е хлътнала, или просто и двамата печелят от тази "връзка" и така прикриват обратните си наклонности. Друго обяснение не разбирам.
|
|
|
Post by scalestone on Dec 1, 2022 22:26:35 GMT 2
Честит декември, момичета! Пускайте влогмаса на кралицата на ваканциите, очаква ви елха с пера, балерини и лебеди! Enjoy! 😁 Кай честно!!!! Честита нова тема и месец! Много уют и усмивки да има през последния от годината!
|
|
|
Post by kiki95 on Dec 1, 2022 22:37:41 GMT 2
Ох, защо ли съм убедена, че няма да идат в Милано 😃 Едит: предполагам, че са от 6ти до 10ти, защото билетите са най-евтини -35€ Пише Tue & Fri, което са 6ти и 9ти. Това съм го пропуснала
|
|
|
Post by komkama on Dec 1, 2022 22:45:46 GMT 2
Гана с големите претенции, не работи със скъсаняци като Абауч чу и не отиде на фешън шоуто без пари в Милано.Сега ще лети с нискотарифна компания за 3 дни преко сили, през седмицата, защотото е най-евтино тогава, уж заради рождения ден, де, тя просто е мн заета и не може да отдели повече време. Гаджето - треньор по тенис и бизнесмен, не се е качвал на самолет и мечатата му е.. Милано. Тия сигурни ли са, че не са роднини, поне приличат на правени от такива. Не ме разбирайте погрешно и аз за самолет и хотел не давам пари, предпочитам да си ги харча на място, но пък не съм луксури куин. Също така, за жалост с Гана сме родени в един месец и сега е супер време да се посетят коледните базари из Европа, ама билетите не са толкова евтинджос, а и откъде толкова акъл.
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by rachelgreeb on Dec 1, 2022 22:50:44 GMT 2
Беше писала Гането, че щели да ходят в Германия със сестра ѝ и зет ѝ, но на са се получили нещата. Нормално. Кой би искал да ходи на почивка с Гана и Гучо, че на всичкото отгоре и да плаща за престоя им.
Интересно ми е какво смятат роднините ѝ за връзката с Гучан. Тя и преди не се прибираше в Дупница, но след като станаха уж гаджета, съвсем спря да ходи.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 1, 2022 22:54:24 GMT 2
То не напразно е казано , че господ е събирач - примери бол , но най- виден са ми Гучанови и ПиленцаТа. Гергана вместо да снима и използва чуждите деца , да вземе да иде да види майка си , срамота . Няма да се учудя ако прекара празника с неговото дете , отколкото с майка си или сестра си .
|
|
|
Post by likearose on Dec 1, 2022 22:59:53 GMT 2
На последното стори е снимала и свекървата. Това вече е мега странно.
|
|
907 posts
|
Post by Halliwell on Dec 1, 2022 23:07:00 GMT 2
Честит декември, момичета. Много сте ми мили и драги. С вас си пия сутрешното и следобеното кафе, даже и ви/ни чета на ММ от време на време.
Според мен тоя път Гана ще иде на Милано, колкото и невероятно да звучи дори за мен самата. Тя пари да по-дълго и за различна дестинация няма, така че не ме учудва "избора" й.
Мона винаги ми е била противна освен бездарна.
|
|
|
Post by pchelica on Dec 1, 2022 23:07:38 GMT 2
Не, не ще падна. Гана има РД ама тя ще прави изненадаа на Гучан, че не бил пътувал със самолет и щяли да ходят до любима негова дестинация. wait what? Пак ли ще летят с полет от Пловдив през Дупница до Слънчака?
|
|
|
Post by deny on Dec 1, 2022 23:11:21 GMT 2
Гергана докато на е я видя на снимки с вестник от Милано, на който да се вижда датата на издаване, няма да й повярвам, че е там Не мога да преживея, че Бай Ганя Симеонова е на опаковката на продукт от любимите ми Доори. Наистина за мен са топ и не знам защооооо Пепа втори ден готви и счупи зехтина
|
|
|
Post by Ilieva on Dec 1, 2022 23:16:10 GMT 2
Здравейте, дами!
Честита нова тема, вече ми стана някак празнично.
Идвам от иг на Неколета Лозанова, която на 30-ти имаше рожден ден. Последните години целувки с Михалов, коментари, сърца. Често и той пишеше за нея постове, но тази година няма. Да не съм изпуснала клюка или просто са станали по-зрели. Нея съвсем не я следя редовно, но май вече е позабравена.
Оказа се, че е чукнала 35. Спомням си едно време как докато траеше войната с Алисия,Николета плащаше на жългите сайтове да я наричат в статиите си стара. Обаче времето си летиии. Всички ще умрем :Д
|
|
|
Post by freya on Dec 1, 2022 23:17:44 GMT 2
Котана я има на снимка в ИГ от 20ти ноември. Гледах влогмас на Ивана и Валери. Това на Ивана е силно казано “влог”, повече прилича на дълъг (и досаден) риийл. На Валери елхата е в стил цинга-манга, полезност 0,001%, но все пак бие Ивана.
|
|
|
Post by pchelica on Dec 1, 2022 23:39:53 GMT 2
Гана Гучитата и Диорите с Раянеър ли ще ги прекарва до Милано? Напомня ми на женското Пиленце от Монако, което разхождаше Луи Витон раничката си с БДЖ…
|
|
|
Post by Deleted on Dec 1, 2022 23:40:44 GMT 2
Тая Гергана е толкова престорено загрижна и добра с това дете, всичко за пред инстаграм. И всеки ден ще гледаме детето как си отваря календара и му казва "съкровище" ли, тая е влязла в поредния филм за пред социалните мрежи, че да е интересна...
|
|
|
Post by aleya on Dec 1, 2022 23:54:47 GMT 2
Оххх, победителката от гиваЛея на Пепа с Ексе се казва ФИЛИПА. НЕ МОГА ПОВЕЧЕ 😂😂😂😂😂😂
|
|
|
Post by dilyanad on Dec 2, 2022 0:06:16 GMT 2
Благодаря за темата! Сиса е една и съща, но ми харесаха календарите. Милена ще следя, приятни влогове прави.
Изпратено от моят SM-S901B с помощта на Tapatalk
|
|
|
Post by kameliya on Dec 2, 2022 0:19:03 GMT 2
При положение, че пазаруването от Англия е толкова улеснено с превозвачи като GGBG и Gabco, ти да чакаш майка ти да ти прати завивки от Primark (примерно) е повече от смешно. Много от сайтовете също изпращат директно до България след някаква сума, като повечето пъти тя дори не е толкова висока. Каквото и да кажа за готованството на Евелин, малко ще е.
|
|
|
Post by sunny94 on Dec 2, 2022 1:03:52 GMT 2
От кораба майка разбрах, че Карина Илиева има Онлифенс. С едно чукване в Гугъл ми излязоха снимки на които е дибидюс. Пълно дъно, иначе за пред хората е "бюти инфлуенсър".
|
|
|
Post by Deleted on Dec 2, 2022 1:35:39 GMT 2
|
|
1,339 posts
Member is Online
|
Post by fif on Dec 2, 2022 7:03:42 GMT 2
Не се изненадвам, че тази Карина върлува из подобни сайтове. Все пак трябва да се яде и да се печелят пари, ако може и лесни.
Tattstoner нали и тя има. Даже наскоро се обясняваше, че си харесвала тялото, за това и била в подобни сайтове. Явно и добре печелят, защото не мисля, че се издържа от инстаграм. Бяха я питали от къде е купила iPhone 14 1 tb, а тя каза, че е видяла обява в олх за 4000 лева и веднага го е взела.
За Гергана съм безмълвна. Е сега пуснах сторито със звук, та тя се обръща към него със съкровище и накрая казва на това дете, че го обича. Ако съм на мястото на майката грам няма да ми е приятно някаква кукавица да се лепне като удавник за сламка за детето ми и да го използва за спасяване на социални профили…………
Общото съжителство вече е най-малкият проблем.
|
|
|
Post by l4444 on Dec 2, 2022 8:49:20 GMT 2
Убедена съм, че тая фиксация в разни хора, която през известни периоди развива Гергана, е проявление на психичното ѝ заболяване, което не мога да диагностицирам, но съм сигурна, че го има! Само че в случая става въпрос за дете, а не фитнес батка, който може да я разкара, когато му дотегне квиченето ѝ... та, не знам, горкото дете направи ми впечатление, че му говори както се дават команди на куче, насечено такова - “хайде! вземи! донеси!” 😀😀 Аз нямам деца, нито толкова съм общувала с деца, но ми се струва, че е по-разумно и възпитателно да им се говори спокойно, а не ненужно да им се генерира някаква напрегнатост..
|
|