|
Post by mar4eto12 on Dec 2, 2022 8:52:00 GMT 2
Изгледах и аз сторито на Гергана със звук и съм в потрес. Горкото дете. "Обичам те, съкровище."?!?! Къде е майката на това момиченце, как може да допуска детето ѝ да е в такава среда? Айде, бащата се е чалнал покрай Гергана, ама си му е баща, но аз ако бях на нейно място, щях да забраня контакт с Гането. Пълен абсурд. Категорично на мястото на майката, нямаше да се съглася на тоя измислен адвент календар, на какво учи това разхищение? Че е ок да получавам подарък всеки ден до Коледа (и на самата Коледа вероятно още един)? Ми не е ок и аз изобщо няма да съм съгласна някаква случайна патка да работи по този начин срещу възпитанието на моето дете. Едно на ръка, че е абсолютна глезотия, второ, че очевидно се опитва да "купи" детето с тия подаръци. Дайте му един шоколадов адвент календар и толкова. Подаръци - на Коледа, какви са тия простотии всеки ден? А тия чехли с Йори дето Гергана взе от Пепко, са поне с 5 номера по-големи, седят на детето като плавници: prikachi.net/image/8qTz5e
|
|
|
Post by sisi on Dec 2, 2022 9:08:25 GMT 2
Убедена съм, че тая фиксация в разни хора, която през известни периоди развива Гергана, е проявление на психичното ѝ заболяване, което не мога да диагностицирам, но съм сигурна, че го има! Само че в случая става въпрос за дете, а не фитнес батка, който може да я разкара, когато му дотегне квиченето ѝ... та, не знам, горкото дете направи ми впечатление, че му говори както се дават команди на куче, насечено такова - “хайде! вземи! донеси!” 😀😀 Аз нямам деца, нито толкова съм общувала с деца, но ми се струва, че е по-разумно и възпитателно да им се говори спокойно, а не ненужно да им се генерира някаква напрегнатост.. Тъй като аз се намирам в същата ситуация на Гана (ама имам истинска връзка) смея да давам мнение..От 3 години живея с бащата, а дъщеричката му понякога е при нас (знаете как е). Тя е по-голяма вече,но я познавам от по-малка възраст, на което е това дете и мога да кажа, че Гергана е опасна за това дете! Има грозен, лицемерен и подмазвачески подход, с който тотално обърква представите на детето.Ако съм на майката на местото- ще забраня тая да ми доближава детето! Никога не съм си позволила да давам команди на детето, като на куче, нито я обърквам, като се правя на семейството и. Винаги съм била нейна добра приятелка и тя точно така ме възприема, но просто като зрял възрастен. Психиката на деца на разделени родители е ужасно крехка и може да доведе до сериозни травми, дори винаги води..виждам го с очите си. Това момиче е ужасно неадекватно ,а тоя прост гологлав родител е дъното. Стана ми мъчно за бабата, тая овца как си позволява да командори детето и баба му!
|
|
|
Post by yanp20 on Dec 2, 2022 9:29:36 GMT 2
Ох, не знам за вас, но аз се агресирах на Гергана на сторитата. Мисли се за звезда и само дава нареждания, чак бабата се притесни от нейното навиране на телефон. Дори с престорения си глас си личи колко е изкуствена и смешна. Преди време и с едно момиче, което я развозваше, пак така заповеднически ѝ говореше по сторита. Наистина не знам как големи и зрели хора се връзват на тази проста и нелицеприятна кукувица. Дано майката на детето се самосезира и да забрани всякакъв контакт с Ганьовица. И коя е тя, че да прави Адвент календар на чуждо дете? Да направи на племенничката си или за нея ще трябват подаръци само на топ марки, а не от Пепко?
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by Раче Осмокраче on Dec 2, 2022 9:40:28 GMT 2
Аз не мога да разбера каква е тази мода с адвент календарите с играчки за деца. Вярно, че аз бях дете през 90-те, когато заплатата на баща ми, като началник на реанимацията беше колкото една плюшена играчка, та такива неща като много играчки нямаше, ама сега ми се струва страшно разхищение да се подарява подарък всеки ден. Гледах и beyond the yummy, която се жалваше, че нямаше време да прави адвент календар на детето, затова му купила Лего?!?
Sent from my Mi Note 10 Lite using Tapatalk
|
|
907 posts
|
Post by Halliwell on Dec 2, 2022 9:52:26 GMT 2
Адвент календарите са поредната глезотия за деца. Аз съм напълно окей зрял човек да си купи такъв, но не и да се подари на дете. Освен, че е разхищение, както каза Рачето, такъв тип календар ще създаде нереалистични очаквания за следващата Коледа, които я се изпълнят я не. Плюс, че именно по този начин се отглеждат деца, които ще се превърнат в свръх консуматори един ден. Нищо не може да ме убеди, че 1 дете има нужда от 24 различни неща, че те да му бъдат подарени в рамките на няма и месец.
Като турист ентусиаст, аз не виждам как 3 пикливи дни ще му стигнат на Даньо да разгледа Миланото и всичко наоколо. Плюс, че времето в Европа през този сезон не е Топ и би поставило допълнителни ограничения. Ама като няма кинЧи да повече и за другаде и това става.
|
|
|
Post by livia on Dec 2, 2022 10:03:32 GMT 2
Значи бабата и тя участва в този цирк, дали я лъжат и нея, че са гаджета? Започва да става много противна тази история. Горкото дете, утре Гучан като се поосъзнае или им приключи взаимната изгода, Гергана ще си бие камшика, а то ще е наранено.
|
|
|
Post by mariaflower on Dec 2, 2022 10:03:50 GMT 2
Като дете адвент календарите ми бяха с шоколадчета. Имаме и един страхотен с мини книжки с по една коледна историйка зад всяка вратичка - този ми е любим, защото е много красив и се ползва всяка година. Пробвала съм на направя 24 малки подаръчета. Тогава имах само едно дете, но имам приятелки с три деца, при тях всяко дете отваря всяко трето прозорче. Не бих го направила пак с подаръчета, предпочитам тематичен календар (например на лего и всеки ден си сломява малка фигурка), или сладки, приказки, т.н. Когато избирах подаръчетата се старах много да няма пластмасови боклуци, но тогава се движиш на спектъра между дребни филър неща, които детето не поглежда никога повече, и големи неща, които са си подарък сами по себе си - по-голяма играчка, книжка. Просто беше много трудно да се изберат 24 артикула (дори и 4-5 от тях да са нещо сладко), които да не са прекалено “големи”, и едновременно с това да не са дребни глупости. Оттогава предпочитам да взема един голям подарък от ДК, един по-малък от Николаус на 6ти, и през другото време да си хапваме сладки и да си отваряме вратичките с коледни приказки.
|
|
|
Post by yanp20 on Dec 2, 2022 10:11:19 GMT 2
Като турист ентусиаст, аз не виждам как 3 пикливи дни ще му стигнат на Даньо да разгледа Миланото и всичко наоколо. Плюс, че времето в Европа през този сезон не е Топ и би поставило допълнителни ограничения. Ама като няма кинЧи да повече и за другаде и това става. Цялата работа с това пътуване е толкова измислена. Нито е за Гучан да види Милано, нито за сбъдване на мечтата му, нито за летенето със самолет. Всичко е в главата на Гана, хем да излезе грижовна и съобразителна, че подарява преживяване на гаджето си, хем да си снима кривата уста на различно място и да ми се прави на травъл влогър. И кому е нужно да си снимаш резервацията на билети, чатове и кореспонденция с хората, явно все нещо трябва да доказва, защото е едно лъжливо овчарче, което живее в друг свят и никой за нищо не му вярва. Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by veereto on Dec 2, 2022 10:13:52 GMT 2
Честит нов месец, момичета! Нека бъде изпълнен с уют и щастливи семейни моменти!
Гана се опитва да купи това дете! И аз съм против такъв тип ежедневни подаръци за дете. Много грешна представа ще се създаде в него за чести подаръци, консуматорство и накрая още една Евелин ще чака мама да й прати колет. Почти съм сигурна, че майката на детето не знае коч е Гана и каква кукувица е.
Като знам за пиленцата от Монако мога и да повярвам, че Гучанови са двойка. Щом и този започна с шутинг дейс, защо да не са й двойка
|
|
|
Post by lisca on Dec 2, 2022 10:22:02 GMT 2
Декември в Милано 🤣Италия в момента, абсолютни няма какво да ти предложи като дестинация.. Тя е всякаква, но не и зимна, освен около Алпите… Никой не ходи Декември на екскурзия без да има работа там.. 🤣🤣🤣 Декември е раят на коледните базари и украси и ако имаше 5 грама акъл, щеше да иска да отиде в Германия, Австрия, Чехия…. Където и да е, навсякъде в момента е приказка….. Но Милано, само за да си “интересна и модерна” тъпо и кухо същество…… Тя не “ходи” за да ѝ е готино, а да избива някакви дълбоки комплекси и да е като всички, само че.. Тези всички наистина отиват и не правят егати събитието… С изключение Деница, дето за една Австрия, все едно ще ходи на Сейшелите…
|
|
|
Post by Deleted on Dec 2, 2022 10:22:28 GMT 2
Това за Карина Илиева сигурно ли е, нищо не намерих? Аз я харесвам, приятеля й също,малко съм учудена 😞
|
|
|
Post by 3apa on Dec 2, 2022 10:25:55 GMT 2
Моята теория за ГерГучи е, че се хваща като удавник за Гучан и дъщеря му. Навярно осъзнава, че до момента не е имала адекватна и истинска връзка, и прави всевъзможното за да го задържи до себе си. Купува му разни неща, готви му, ще ходят на почивка, подарък от нея, прави на дъщеря му адвент календар с толкова подаръци ... Почти съм сигурна и че заради опитите си да се докаже, че става за негов партньор, изцепи онова пред кандидат-свекървата 'Баща ти да дойде да види, какъв е подаръка ти е купил, защото не знае'... Хем ми е антипатична Гана, хем все повече вярвам, че тя наистина смята, че имат бъдеще заедно ... Също така смятам и че той по-скоро я използва за да придобие някаква популярност. И кой, по дяволите, спи с риза? Визирам едно от предните сторита на Гергана, на което Гучан уж спи до нея
|
|
|
Post by pandora on Dec 2, 2022 10:36:26 GMT 2
Мъж на 30 с претенции, че е бизнесмен, обичащ да пътува, досега не се е качвал на самолет. Къде подяволите пътуваш бе Тикво… За цялото това време бил ходил само в Гърция… Леле леле.. А дава акъл на хората за финанси, свободно време и т.н.
От ясно по-ясно е, че Гучан използва Гергана заради финансовата изгода и инстаграм глупостите. Все пак на Гергана сестра и е с доста повече възможности от Плешо, а на него това му е удобно. И без това е тъп и никоя жена не обръща внимание на кравешкия му поглед.. Намерила се заблудена Ганка, дето сее връзва и на това, че има дядо Коледа, стига да си убедителен и хоп.. Стана цирка.
Смешни жалки бяха до вчера, но вече намесиха и дете.. Според мен майка му трябва да се самосезира, но имайки в предвид, че е заченала от Гучан, явно и на нея и е толкова акъла..
Подобни индивиди трябва да се кастрират!
|
|
|
Post by marbella on Dec 2, 2022 10:41:41 GMT 2
Хора , Джой ме агресира.Пак излияния колко голям инат е и през какво е минала.. аман вече от нея. Щяла да ди спира кърмата , за да води кучето по лекари.Едно дете е по-маловажно от кучето.Потресена съм.Голяма лигла и само мрънка и се изтъква колко е борбена и не знам си какво.Вече направо не мога да я търпя.
|
|
|
Post by dg on Dec 2, 2022 10:47:06 GMT 2
Момичета, само на мен ли ми се стори, че влогмас видеото Валери изглежда супер странно. Сякаш някой й е опрял пистолет в главата да го снима, а тя по принцип винаги е доста пренавита. Диванче с тази мини елхичка и една и съща украса от 5 години насам е супер скучна. Имам чувството, че меланхолията все повече я наляга. Пуснах си Пинко обаче не я изтърпях. Не мога да разбера защо постоянно обяснява сестра й колко е “миличка и сладичка” все едно говори за някое малко детенце или бебе. И всичко става още по- нелепо когато сестра й си отвори устата и покаже какъв дебил е и как се хили като олигофрен с този дебел глас. Леля Галя с това бретонче…. Главата й изглежда още по правоъгълна и придобива мъжко излъчване. Това, че е модерен въпросния бретон в момента не значи, че на всички им отива. Тонка тъпото даде няколко хилядарки за коледни календари пълни с боклуци, но иначе бяла козметика само най- евтината си купувала 🤦♀️ А за пътувания някъде с чужбина, да опознаят света с Джош и дума не може да става Само платени почивки в Созопол и нищо повече 😂
|
|
|
Post by tsvetentse on Dec 2, 2022 11:08:16 GMT 2
Момичета, само на мен ли ми се стори, че влогмас видеото Валери изглежда супер странно. Сякаш някой й е опрял пистолет в главата да го снима, а тя по принцип винаги е доста пренавита. Диванче с тази мини елхичка и една и съща украса от 5 години насам е супер скучна. Имам чувството, че меланхолията все повече я наляга. Пуснах си Пинко обаче не я изтърпях. Не мога да разбера защо постоянно обяснява сестра й колко е “миличка и сладичка” все едно говори за някое малко детенце или бебе. И всичко става още по- нелепо когато сестра й си отвори устата и покаже какъв дебил е и как се хили като олигофрен с този дебел глас. Леля Галя с това бретонче…. Главата й изглежда още по правоъгълна и придобива мъжко излъчване. Това, че е модерен въпросния бретон в момента не значи, че на всички им отива. Тонка тъпото даде няколко хилядарки за коледни календари пълни с боклуци, но иначе бяла козметика само най- евтината си купувала 🤦♀️ А за пътувания някъде с чужбина, да опознаят света с Джош и дума не може да става Само платени почивки в Созопол и нищо повече 😂 А на мен при Валери ми се видя, че косата й е странна,сякаш има удължения и е по-сгъстена. След това, което й причиниха в Мърфи, ми се струва, че това не е изцяло нейната коса.
|
|
|
Post by minniemouse on Dec 2, 2022 11:08:31 GMT 2
Идвам от сторитата на Радост. Много гадно ми стана за Джой, доста сериозно изглежда, дано да се оправи бързо. НО АЗът на Радка пак удря тавана! Нали си в Копър за да не си сама с бебо, накрая пак абсолютно си сама, нещо не схващам, мрън да има. Нали кърменето беше най- важното, цеди се замразява, хвали се, пък ся за спиране на кърма говориш. Имам чувството, че някак си тактично търсим съчувствие и съжаление, ама не съвсем. Прекалено многострадална все се изкарва, нали уж овен, нищо не може да я спре.
|
|
|
Post by babyshark on Dec 2, 2022 11:12:28 GMT 2
След последните словоизлияния на Джойче на 100% съм сигурна, че кучето й е преди детето във всяко едно отношение. Сори, ама не е нормално. Казвам го от позиция на човек гледал куче и от позицията на майка. Да, такива диагнози са шокиращи, болезнени, кучето е част от семейството, ама бич плийз. Имаш дете, за което си се борил 5 години, бебе на 3 месеца. Ей сега ще го зарежда, че да ходя да си лекувам "другото дете". Семейство сте, някой друг да поеме грижите за животното, докато ти обгрижваш сина си. Естествено, че трябва да се потърси помощ и за кучовеца, но трябва да имаш приоритети. Не го приемам аз това... Просто в това момиче не личи грам майчинско чувство, соринотсори.
Гергана, моля те спри да правиш детето на маймунка, както ти сама предложи преди няколко дни. Това не е куче, не е чанта, не е гадже. ДЕТЕ - привързва се, има очаквания и надежди, не го третирай като поредния инстаграмабъл проект. Майка му и баща му да се самосезират.
|
|
|
Post by kameliya on Dec 2, 2022 11:30:20 GMT 2
|
|
|
Post by 100helit on Dec 2, 2022 11:34:45 GMT 2
Хора, дали ще е туу мъч да направим запис на сторитата на кукумицина и да ги изпратим на майката?
Или поне пост как преди 5 дена се обяснява, е детето не е маймунка, а сега "Викни баща си да види какъв подарък ти р направил,че не знае".
|
|
|
Post by Deleted on Dec 2, 2022 11:42:19 GMT 2
Радостина постъпва съвсем адекватно. Все пак кученцето е домашният й любимец. Видизъм не уважавам. Дразни ме, че пак се удря в гърдите колко е велика, но тя си е такава. А от раждането съвсем изперка
|
|
|
Post by yanp20 on Dec 2, 2022 11:49:46 GMT 2
Къде е Гана модната икона да обясни на гаджето, че нито времето отговаря, нито моделът на дънките подхожда на Г-н Дани. Гане, може ли такова нещо? Ще ти срине имиджа с неговите своеволия. 😀
|
|
|
Post by smiley on Dec 2, 2022 11:59:22 GMT 2
Благодаря за новата декемврийска тема! Не съм гледала още нищо от влогмас, но вероятно ще следя само Милена и Йоко.
Запалих се по нова поредица Vinyl с Сряда на Мариела. Харесва ми с каква страст говори за музиката, а и гласът ѝ е доста приятен. Единственият минус е, че видеата са кратки 😔.
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
|
Post by noclue on Dec 2, 2022 12:15:42 GMT 2
|
|
|
Post by scalestone on Dec 2, 2022 12:42:23 GMT 2
Ахахахахаха бингоооо! Лелята беше показала на сторита аааадски много пратки. Аз не съм го гледала, но предполагам, че доста неща е показала и може да няма време за линкове и т.н. Естествено не е извинение това, но пак браво, че е решила да популяризира малкия бизнес.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 2, 2022 12:42:31 GMT 2
Вече ми е тъпо за коментара, в който написах положителни неща за Гергана. Оказа се, че нищо от казаното не го прави. Детето не било маймунка, а се държи с нея точно като с такава. Вината обаче не е нейна, а на бащата на детето - Гучан. Той трябва да осъществи връзка между Гергучи и дъщеря му, а не да позволява собственото му дете да бъде разигравано и снимано от някаква луда жена. Не мисля, че Гучан е гей, но и не мисля, че двамата имат връзка. Изглежда, че симулират, за да наберат последователи и да им въртят трафик. Като гледам профила на Гучан, който ми е сред любимите за смях, той има много малко последователи… Да се чуди човек, защо си причинява Гергана, като профилът му не мърда…
|
|
|
Post by Раче Осмокраче on Dec 2, 2022 12:44:22 GMT 2
Хора, дали ще е туу мъч да направим запис на сторитата на кукумицина и да ги изпратим на майката? Или поне пост как преди 5 дена се обяснява, е детето не е маймунка, а сега "Викни баща си да види какъв подарък ти р направил,че не знае". Аз смятам, че майката е абсолютно наясно какво се случва (ще е спекулация, но е възможно и да е съгласна с това). Също така, мисля, че писането на бащи, баби, лели, сестри и т.н. на инфлуенсърите е нарушаване на личното пространство на хора, които не са избрали живота им да е публичен. И не на последно място, ние виждаме една част от ежедневието на инфлуенсърите и можем да си правим изводите от нея, което пък ще ги прави доста изкривени. По никакъв начин не смятам, че поведението на Гергана е правилно, но в крайна сметка, бащата на детето се е съгласил на целия този цирк, едва ли ако беше против, Гергана щеше да го прави. Sent from my Mi Note 10 Lite using Tapatalk
|
|
|
Post by 100helit on Dec 2, 2022 12:57:22 GMT 2
Именно аз съм за кукумицин Гана да се показва колкото душа иска, но хора, които не са давали съгласието си, да стоят настрани.
Бтв има опция, скриване на сторита, откъде сме сигурни, че майката знае,че дъщеря й е показвана? От психично болна може да се очаква всичко. Още повече, нали всички осъзнаваме, че това дете Е използвано от човек, нуждаещ се от професионална помощ? Ако имаше каквито и да е нежни чувства, те щяха да стоят зад кадър.
Баща може да е съгласен дъщеря му да проституира. Майка може да е съгласна дъщеря й да танцува на музиката от Сексът и градът на 6годинки за пратки...това прави ли го ок? Не мисля.
Мона пак без колан. Бременна, небременна, цомбите да са на показ.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 2, 2022 13:01:32 GMT 2
Тейчето толкова хубаво момиче, но последните месеци се облича много тъпо.
Днес с черно рипсено поло и отгоре структуриран блейзър - първо с толкова много текстури изглежда тъпо, второ има разлика от черно на черно, трето с това глупаво поло й се набира яката на блейзъра и стои немърливо. Отдолу се подава пола или панталонки от туид 🙄
Мисля че дори Наумче може да я облече по-добре, човекът има око. Може би трябва да й стане стилист
|
|