|
Post by Libelle on Dec 22, 2022 21:04:29 GMT 2
Мусакаджйки вмирисани, възможно ли е за ПЪРВИ път да сме сбъркали и Гергучи и Плеши да НАИСТИНА двойка... Гледам сторитата и ума ми не го побира... Почвам да си мисля, че чак толкова не могат да се преструват... ох не знам... оставя и Пепон и Ф3 да се съберат и ще си трия профила тука ....
|
|
|
Post by rosenfeld on Dec 22, 2022 21:16:18 GMT 2
Реално не пак толкова дълго все още. С Ева веднага пусна снимка след видеото с преструктурирането, тоест септември 2019 и бяха заедно до лятото/есента на 2021, което са си 2 години някъде. Тоест с Ане да са от 1 година заедно. Интересно,че преди това и Ева и Ф2 лайкваха снимки на Ане (които вече ги няма, но съм ги виждала преди), което ме навежда на мисълта, че са били приятели/познати. Каквото и да е, за мъж без постоянен ангажимент деца, Ф2 кара по-дълги връзки от Пепе и не размножава с всяка. Винаги когато децата са с баща си са усмихнати, натурални и им искрят очичките. Не знам на какъв език се разбират, но поне са щастливи. При Пепе са само пози, реклами и строени с коледни пуловери за снимка. Толкова. Sent from my iPhone using Tapatalk Абсолютно. Мен ме кефи как Фичката без да иска показва реалността по снимките си и винаги са с друг вайб от тези на "безгрешната изстрадала, депресирана, търсеща се" Пепа . Неговите винаги са "там каквото хване", а не строй се преброй се и под команда усмихни се, че трябва фенове и рекланодатели да ми се вържат😀. Последната е много мила.❤️ Обаче доста дълго се задържа с Ане.🤔
|
|
|
Post by umma on Dec 22, 2022 21:25:35 GMT 2
Въй, докъде стигнахме?- да се радваме, че "момичетаТА" ще са с Фичката по празниците, а не с майка си.
А представяте ли си сега тя да ни изненада с Матейко по Коледа на Рударци? Аз лично- не.
|
|
|
Post by ☀ on Dec 22, 2022 21:55:41 GMT 2
Мусакаджйки вмирисани, възможно ли е за ПЪРВИ път да сме сбъркали и Гергучи и Плеши да НАИСТИНА двойка... Гледам сторитата и ума ми не го побира... Почвам да си мисля, че чак толкова не могат да се преструват... ох не знам... оставя и Пепон и Ф3 да се съберат и ще си трия профила тука .... Не са. Ако помните Ганя хващаше таксита, за да си прави измислени шутинг дейс на гребната, а парите за такси наричаше 'инвестиция '. Видя че всички около нейната възраст имат половинки и поддържат такъв контент и си намери "жертва" в лицето на самотен, разведен (примерно) баща, който също като нея отчаяно се опитва да прокопса. При положение, че на него 600лв за квартира му бяха таван, а нае скъп апартамент, който и за контент става и Ганя започна да декорира за детето, да купува подаръци и т.н мисля, че или делят наема, или тя помага, а в замяна ползва тях за контент. Все му говори на ' Дани ', а и не изключвам да е имало 'краватна гимнастика ', но да не са се получили нещата. На 90% съм сигурна, че бившата на Гучан благодари на Ганя, че му помага и насочва за грижите и старанието около детето. Като виждаме какво дърво е може да не е бил способен да й дава тези неща, които покрай фантазиите на Ганя са реалност. Всичко това са си теории на база дългогодишно следене на Ганя и всички глупости, които избълва в нета с цел гледаемост. Нито я съжалявам, нито нищо, но това, което прави през годините е скандално според моите морални ценности. Явно му помага да си стъпи на краката, да види чужбина, да го учи как да тегли кредит за контент, а той за да го изплаща се прави на маймуна в профила й. Абе...срам ме е да ги мисля дори.
|
|
|
Post by diamond on Dec 22, 2022 22:12:18 GMT 2
Аууу, колко изнервяща е Гана! Отвратителен, без извинение, глас има. Особено като говори толкова бързо, което на мене ми прилича на кудкудякане. На първото стори The Зъб изглеждаше като черна дупка, зееща между останалите ѝ зъби. СлОжи едно червило поне, ма Ганоу! По принцип избягвам да критикувам външен вид, ама тук... Ужас.
|
|
|
Post by ☀ on Dec 22, 2022 22:21:06 GMT 2
Ганя приготвя горещ шоколад за тях двамата и ДЕТЕТО и за фон сложила на 50cent candy shop, в която се пее за знаете какво 😂😂😂
|
|
|
Post by Harmless Breeze on Dec 22, 2022 22:32:24 GMT 2
prikachi.net/image/8U5u6pprikachi.net/image/8U5nGfprikachi.net/image/8U5yYEprikachi.net/image/8U5EE7prikachi.net/image/8U54OOprikachi.net/image/8U5Fdnprikachi.net/image/8U5hUHprikachi.net/image/8U5cbTЗа вас, драги ми мусакаджийки. Гана е отблъскваща. Грозна, крива, зъбЪт си е чиста дупка, тоя льольо изглежда прилично до нея. За мен тази жена(?) изглежда като бабичка, а е само на 29! Тука нито филтри, нито гримове могат да оправят положението. Личи си колко й е деформирано лицето, от проблемите, които тя все така упорито пренебрегва. Абе, Плешо, като каза “Защо не си взех някоя ГРОЗНА, БЕЗ ФОЛОЛОРИ, Обикновено момиче” искам аз лично да те попитам, ти намираш ли Гана за красива, сексапилна, феймаЗ инфлЮц, “нЕоБиКнОвЕнА”? Мигни 1 път със свинските очички за “да” и два пъти за “не”. Очаквам стори!!!
|
|
|
Post by Deleted on Dec 22, 2022 22:45:33 GMT 2
Начи такива простосмъртни като нас дето масово имат за последователи познати там с по 200-300 човека сме грозни, смотани и задръстени, а Гергана е красива, известна и забавна… Ай ще ме извиняваш, Плешооо ама ако някоя от нас ти стане жена трябва да си ебаси гордия мъж.. 😂😂😂 P.S. ама никоя от нас няма да ти върже, щото си.. дебил 😂 Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by Foxy on Dec 22, 2022 23:13:15 GMT 2
Тая парцалана Виктория ме изумява! Ще дам аз 30 лв, за да съм част от close friends листта ѝ, сигурно ще умра без да ѝ гледам тъпите сторита за две седмици.... Изпробва докъде стига плиткоумието на аудиторията си, просто оставам без думи, колко тъпи хора има. Честно. Отчаяна съм. Надявам се, че не съм сама. В това.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 22, 2022 23:16:09 GMT 2
Вече може би ставам досадна, но наистина сторитата на Елица граничат с абсолютно откачена жена, която не е наред и не може да преценява елементарни неща. Писала съм вече 100 пъти, че с ММ имаме няколко котки и дори се майтапим, че сме коткомани. Всички котки са обезпаразитени вътрешно и външно, но нито едната не се качва на масата ни, в мивката ни, в леглото ни, нито пък ги целуваме, а Елица освен, че я качва на масата ДАВА НА КОТКАТА ДА БЪРКА И ПИЕ ОТ СТЪКЛЕНА ЧАША, която твърде вероятно след това Елица ще измие и с Майкълчо ще си я ползват…
|
|
|
Post by fairy777 on Dec 22, 2022 23:17:06 GMT 2
Деница в сторитата си казва че отиват на Коледния базар във Виена. Разбира се от колата. После дори и едно стори няма по темата. Да позная ли? Имало е много хора и са си тръгнали 😁🤣 После сигурно ще разказва,че Коледния базар във Виена е същия като в София🤯🤡
Пепе за ехе ли поръчва толкова литри вода? Че нали, просто тя дом няма. Все е по "задачки"😁
|
|
|
Post by ivkasmile on Dec 22, 2022 23:23:37 GMT 2
Сторита на Полина със слушалката с ушната кал е потресаващо гнусно. По - гнусно нещо не се сещам да съм гледала от "инфлуенсър". Очаквам следващият път да си покажат носените гащи отблизо и как ги третират с препарат за петна, примерно.
|
|
|
Post by fif on Dec 22, 2022 23:29:51 GMT 2
Разбрахте ли каква огромна простотия е “нещо си” на Капитонова. Да те добави в close friends, за да може да имаш честта да й гледаш сторитата през тези 2 седмици, през които уж ще си вземе почивка.
Ако аз си го бях платила от любопитство щях да се чувствам мн прецакана. Тази се е взела за голямата работа. Добре, че беше ергенът там да кряска и вряска, та да стане популярна.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 22, 2022 23:38:22 GMT 2
Аз даже не знам за какво я следват вече Капитонова, тя е рекламен блок, а реално рекламира само някакви смотани брандове, от големите никой, нищо не ѝ предлага и само пари са ѝ в главата и колко е "успешна". Ще отиде на някое топло място за празниците и ще да дам пари да ѝ гледам сторитата тип.. сега съм на плажче, сега на вечерка, вижте каква закуска има, сега вижте къде съм отседнала...ай бягай от тука, нагледахме се на такива простотии..
|
|
|
Post by Foxy on Dec 22, 2022 23:52:24 GMT 2
Някой изпробвал ли е рецептите на Ани готвачката? Стават ли за нещо? Качила е содена питка и резултатът изглежда много симпатично. Не съм правила досега и мислех да я пробвам,но ме е шубе да не се прецакам. И то, точно на Бъдни вечер.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 22, 2022 23:52:42 GMT 2
Сериозно, да ги бяха дарили парите за някаква кауза . Последно като видях бяха 600, по 25-30лв на шаран.Ся прибира, после от нея ще прибират, нищо хубаво не ги чака търгашите като нея.
|
|
|
Post by klaudia on Dec 22, 2022 23:56:48 GMT 2
Гучан ми се струва, че е разорен от капризите на Гана. Кой знае колко кредити е теглил, за да се нанесе в ново жилище и да ѝ угажда на капризите. Мноооого е нелицеприятна и този Зъб, чудо, чудо.
Деница се чудя защо има напъни да обикаля из чужбината. Не обича хора покрай нея. Кучето не обича да пътува, не обича хора, други животни, да стои самин (мама Циц). Най-добре да си седят в луксозната тойота пред Лекси, за да чакат Гошо да им напазарува. Да отидат да оставят/вземат оборота от салона. И до там се свеждат разходките им. Не мога да повярвам, че биеш път до София, за да се наядеш с боклуци, от които после ще те боли корема.
Във връзка с болните деца. Преди няколко дни бяхме в мола за подаръци. Нямаше здраво дете вътре, покрай нас минаваха кихащи и кашлящи деца, на които определено мястото им не беше там.
|
|
|
Post by patrashkova on Dec 22, 2022 23:59:00 GMT 2
Вече може би ставам досадна, но наистина сторитата на Елица граничат с абсолютно откачена жена, която не е наред и не може да преценява елементарни неща. Писала съм вече 100 пъти, че с ММ имаме няколко котки и дори се майтапим, че сме коткомани. Всички котки са обезпаразитени вътрешно и външно, но нито едната не се качва на масата ни, в мивката ни, в леглото ни, нито пък ги целуваме, а Елица освен, че я качва на масата ДАВА НА КОТКАТА ДА БЪРКА И ПИЕ ОТ СТЪКЛЕНА ЧАША, която твърде вероятно след това Елица ще измие и с Майкълчо ще си я ползват… Ади ако знаеш на какво съм ставала свидетел - бях на гости при познати да вечеряме. Бяхме седнали на масата и въпросното семейство имаше две котки и ги оставяше да ходят и да лежат по масата ДОКАТО ядем при все че знаят,че аз съм алергична към котки!!! Но дори да оставим настрана колко е безпардонно да имаш гости,които пият лекарства само за да може да са там, защото на мен ми се подуват очите и ми потича носът и всичко почва да ме сърби,що за гнусотия е това с лапите, с които са били в котешката тоалетна да се разхождат около приборите и да хвърчи козина из чиниите и да душат какво има по чашите и накрая да иде и да се просне по средата на масата до панера с хляба...а това са хора,които се изживяват като баровци и се хвалят как у тях даже диванът бил 12к евро...бях погнусена до дъното на душата си. Три или четири пъти се е налагало да ходя у тях и всеки път е ставало това, не е случайно изключение. Държа да кажа,че много обичам котки и като бях малка винаги сме имали котки, алергията ми е късна и се изяви като станах на 22 и оттогава само прогресира,така че в никой случай не съм коткомраз. Отделно имах едно бивше гадже,което пускаше купичката от мократа храна на котката им в съдомиялната с техните семейни чинии и прибори без дори да я заплакне предварително (не че ако я беше зсплакнал нямаше пак да е мега гнус). Директно му казах,че това е едно от най-гнусните неща,които съм виждала, а той ме изгледа супер учудено и чак ми се обиди 🤣🤣🤣
|
|
|
Post by Deleted on Dec 23, 2022 0:05:33 GMT 2
Деница тъпото не я следя изобщо ама какво значи мрази да е покрай хора, тя и тая май няма приятелки, с родата не се разбира, само Гошо и кучето дето го лигавят повече от дете. Що за ограничени и прости хора, да отидеш в чужбина и да кажеш, че те дразнят тълпите от хора... ми стой си в панелката в Пловдив тогава и яж салам камчия, къде си тръгнала простакесо...
|
|
|
Post by fairy777 on Dec 23, 2022 0:14:16 GMT 2
Бабата на Мама Циц е дошла на гости. Тъкмо се чудех къде спи, а тя била на дивана с Ния. Гошко е щастлив явно,че може да си спи на леглото от не знам колко време вече насам.🙆 Хубавото на бабата е,че направи супа за децата, а Ния покрай нея все е с чорапи. Иначе не можеш да я видиш обута. Явно има влияние.😬
|
|
|
Post by maria33 on Dec 23, 2022 0:46:19 GMT 2
Вече може би ставам досадна, но наистина сторитата на Елица граничат с абсолютно откачена жена, която не е наред и не може да преценява елементарни неща. Писала съм вече 100 пъти, че с ММ имаме няколко котки и дори се майтапим, че сме коткомани. Всички котки са обезпаразитени вътрешно и външно, но нито едната не се качва на масата ни, в мивката ни, в леглото ни, нито пък ги целуваме, а Елица освен, че я качва на масата ДАВА НА КОТКАТА ДА БЪРКА И ПИЕ ОТ СТЪКЛЕНА ЧАША, която твърде вероятно след това Елица ще измие и с Майкълчо ще си я ползват… Ади ако знаеш на какво съм ставала свидетел - бях на гости при познати да вечеряме. Бяхме седнали на масата и въпросното семейство имаше две котки и ги оставяше да ходят и да лежат по масата ДОКАТО ядем при все че знаят,че аз съм алергична към котки!!! Но дори да оставим настрана колко е безпардонно да имаш гости,които пият лекарства само за да може да са там, защото на мен ми се подуват очите и ми потича носът и всичко почва да ме сърби,що за гнусотия е това с лапите, с които са били в котешката тоалетна да се разхождат около приборите и да хвърчи козина из чиниите и да душат какво има по чашите и накрая да иде и да се просне по средата на масата до панера с хляба...а това са хора,които се изживяват като баровци и се хвалят как у тях даже диванът бил 12к евро...бях погнусена до дъното на душата си. Три или четири пъти се е налагало да ходя у тях и всеки път е ставало това, не е случайно изключение. Държа да кажа,че много обичам котки и като бях малка винаги сме имали котки, алергията ми е късна и се изяви като станах на 22 и оттогава само прогресира,така че в никой случай не съм коткомраз. Отделно имах едно бивше гадже,което пускаше купичката от мократа храна на котката им в съдомиялната с техните семейни чинии и прибори без дори да я заплакне предварително (не че ако я беше зсплакнал нямаше пак да е мега гнус). Директно му казах,че това е едно от най-гнусните неща,които съм виждала, а той ме изгледа супер учудено и чак ми се обиди 🤣🤣🤣 И аз имам котка, качва се по шкафове,легло, диван, но качи ли се на масата, веднага кряскаме да слиза. Когато ядем, няма начин да се качи на масата. Най-малкото хвърчат косми,а и с тези лапи, както казваш ходи в котешката тоалетна, по терасата и навсякъде. Като ни няма се качва на масата със сигурност, но все пак се сменя покривката през ден, а и поне не е около храна, която след това консумираме. Доста гнусни хора има, както и такива, които целуват домашните си любимци по устата...мърлявщина отвсякъде. Купичките е задължително да се мият с отделна гъба при празна мивка, може да се хванат бактерии.
|
|
|
Post by mar4eto12 on Dec 23, 2022 1:54:19 GMT 2
Чух третия "семеен скандал" на Гучанови за супата. Ми той Даниелчо много мяза на Филячето в говор. Различават се в бургаския и пловдивския диалект, ама някак тембърът е много подобен. Хем леко нежен, хем леко селски (имам предвид мьекането, да не се засегне някой).
Как винаги тия дето не могат да говорят, драпат да са звИзди и да се излагат публично... Ни знамъ. Само Полина я извинявам, защото е чужденка, а за такава говори перфектно български с минимални грешки. Другите нито родния си език знаят, нито английския, дето толкова се пънат, че са полиглоти. #лЯйф #нимоадапишанабг
|
|
|
Post by cloudedmind on Dec 23, 2022 7:14:02 GMT 2
Момичета, чух, че Дядо Коледа щял да се забави тая година, защото ще трябва да обиколи всички къщи, в които са децата на Пепе по отделно.
|
|
|
Post by Почти безобидна on Dec 23, 2022 7:26:07 GMT 2
Гергана е тотално неадекватна. Останала е някъде около своите 12-13г. Не знам изобщо как някой я търпи.
|
|
|
Post by veereto on Dec 23, 2022 9:12:51 GMT 2
Като ги гледам Гучан и Гучиета и започвам да вярвам, че са двойка. Доста са нелепи и двамата. А Гана как може да е толкова проста и да обещава такива неща на чуждо дете. Такива неща се обаждат. Определено се опитва да купи детето.
|
|
907 posts
|
Post by Halliwell on Dec 23, 2022 9:18:16 GMT 2
Адски нелогично ми е човек, който се цигани да даде повече от 600 кинта на месец за квартира да се бръкне 245 кинта за тенджери. Да, важно е да са качествени, ама някак тия тенджерлъци не му прилягат на стандарта на Плешо свинчето. Абсолютни побърканяци.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 23, 2022 10:03:02 GMT 2
Ф2 е качил снимка на Ане и момичетата. Видимо Ане е направила закуска на децата и това за тях явно е ново. За първа сутрин ще закусват всички заедно и то не в колата. Пепи, звънни да се скараш на Ф2 и Ане, че скапват рутината ти с яденето в колата…
|
|
|
Post by livia on Dec 23, 2022 10:04:20 GMT 2
Аз още не мога да повярвам, че са двойка Гергана и Гучан. Може да са еднакво нелепи и сигурно еднакво закъсали, но той определено може и нещо по-добро да намери. Просто не виждам какво ще прави с Гергана, тя е абсолютно нетърпима, освен да драпа за "слава" - а ако е така, яко се е прецакал, защото нея я следим предимно ние тук и още сигурно много малко хора.
При всички положения, дори да са истинска двойка, тя много грозно използва детето и изобщо не знае как да се държи във връзка - опитва се да имитира клишета от филмите, защото няма идея как е в реалността.
Поне новата квартира изглежда доста по-прилично от онзи коптор, където живее Гергана. Нищо чудно вече почти да се е пренесла при него.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 23, 2022 10:07:51 GMT 2
Гледах видеата на гучито с гучан и определено са ужасен криндж и той според мен й се дразни много. Особено там като говорят за рибката.. аз лично като правя такива физиономии искам да ударя някого. А също така говорът му изобщо не е като моя и на близките ми приятели от Пловдив, според мен не е местен, а е от масата, които лъжат. Имах колега, който казваше, че е от Пловдив и имаше странен речник, който като пловдивчанка не разбирам и много мьекаше. Разпитах го от къде е, оказа се от Карлово, друг подобен от Свиленград, Сливен и така. Не разбирам защо лъжат, Пловдив и София не са Париж или Рим и диалектите са богатство, всеки говори на диалект, включително софиянци. 😀 Сякаш масово инфлуенсърите или тези, които им се иска да са, са някакви турбо селяндури с беден речник и брутален диалект. А това с тенджерите тотално ме разби. Горкото дете с такава среда
Полина макар да я харесвах доста преди и като цяло да не я намирам за лоша сега, харесвам я като цяло, гнуснички сторита качва по принцип с омазани до ушите децата й как ядат с отворена уста, но това с ушната кал за петима наистина ми дойде вповече. Чистете ги тези уши и поне не се излагайте. УНГ предлагат почистване също и съм ходила, има спрейове по аптеките и дори по фризьорски салони предлагат клечици да се почистиш. Не е като да не посещава редовно. Можеше да качи снимка на това уредче и да поясни какво прави срещу цената в магазините, без да им виждаме ушната кал. Утре ако иска да покаже памперс или превръзка колко събират.. отврат. Добро напомняне да не ползваме чужди слушалки и да не си купувахте ползвани 😀😀😀😀😀
|
|
|
Post by ☀ on Dec 23, 2022 10:21:52 GMT 2
Някой изпробвал ли е рецептите на Ани готвачката? Стават ли за нещо? Качила е содена питка и резултатът изглежда много симпатично. Не съм правила досега и мислех да я пробвам,но ме е шубе да не се прецакам. И то, точно на Бъдни вечер. Аз използвам тази рецепта всяка година и ми се получава, но с уговорката, че поема повече брашно от показаното {Spoiler}
|
|