|
Post by babyshark on Dec 23, 2022 10:31:28 GMT 2
Картието пак със словоизляния и изречения с по 2 думи. Спор няма, писането й се отдава, ама да му се не види, научи се кога се пише запетайка. Така няма. Да ти се налага. Да слагаш точка през 4 букви. Преди няколко дни беше споделила, че нещо тъжно се било случило, а от този пост си правя извод, че дядо й е починал. Ако е така - съболезнования, но пак се правим на интересни с някакви измислени истории.
Тия сем. Гучанови няма как да са по-нелепи, честно. Направо ми е неудобно да ги гледам и слушам. Гуца се опитва да го играе секси забавна мацка, но й се получава колкото на зубър аутсайдер в 9клас. Гучанчо не мога да преценя дали й се дразни наистина или го играе. Абе при всички положения не е на добре работата 😂
Чакам снимки на Пепини от Дания. Харесва ми да гледам снимките на Фичката, всичко е "о натюрел".
|
|
|
Post by l4444 on Dec 23, 2022 11:06:21 GMT 2
Гергана е мъчителна за гледане. Гучан е от Хасково, доколкото си спомням от някое от сторитата му. Феновете им са същите забилтаци като тях. Като човек иска да каже, че някоя работа е много тежка, както, явно, е инфлуенсърската, казва се, че е първа категория труд. Това е тежката и опасна категория, не трета, в която са всички специалности, които не са обхванати от първа и втора. Може би издребнявам, но много ме дразни невежеството на хората по някакви супер common knowledge теми, особено като се опитват да са забавни и интересни. 😀 Контекст: ibb.co/641GX6G
|
|
|
Post by Deleted on Dec 23, 2022 11:12:54 GMT 2
Гучан и Гана все повече се държат като да са двойка наистина. Затова вече си промених мнението и мисля, че са заедно. Не вярвам да припадат от любов един към друг, но са заедно явно. Ако трябва да сме обективни, аз не виждам разлика между тях и това, което показваха Чехляка и Пепе. И двете двойки се държаха по идентичен начин. Просро Плешо и Гучи са Пепе и Чехляка от Алиекспрес.
Много тъжно за дядото на Модернмамито. Не мисля, че писането й се отдава, но тези постове са мъка за четене. Има нещо наречено блог и е много по-удобно да пише там. Нали има и сайт, там също може да постне такива текстове.
|
|
|
Post by klaudia on Dec 23, 2022 11:13:31 GMT 2
Радвам се, че бабата на мама Циц им е на гости. Гледам, че Ния и Гого са с чорапи, от както баба им е при тях, супа им сготви. Надявам се Сиса да се кротне малко сега като има помощ, че като я гледам е много нервна.
Радка е много добра във фотошоп, браво на нея.
|
|
|
Post by kalimera on Dec 23, 2022 11:14:40 GMT 2
Адски нелогично ми е човек, който се цигани да даде повече от 600 кинта на месец за квартира да се бръкне 245 кинта за тенджери. Да, важно е да са качествени, ама някак тия тенджерлъци не му прилягат на стандарта на Плешо свинчето. Абсолютни побърканяци. Всичко е сценарий! Ще купи той тенджери за 245 кинта ама друг път. Една съфорумка беше писала преди време, че видяла Плешо(спасителчето) в паркинга на мола. Бараката му била с хасковска регистрация. Така че отпада вероятността да е пловдивчанин. И двамата са от дълбоката провинция. Обаче само как си подхождат. Направо не е истина. Аз не виждам по-подходящ партньор за Гането освен Гучан.
|
|
|
Post by fif on Dec 23, 2022 11:15:17 GMT 2
|
|
|
Post by Deleted on Dec 23, 2022 11:19:47 GMT 2
Полина има стори, в което споделя пак за джаджата за чистене на слушалки и каза, че слушалките, които е показала вчера са на Патрик, а днес ще чисти нейните. Очаквам и тях да видим 😂
|
|
|
Post by ☀ on Dec 23, 2022 11:20:02 GMT 2
Гергана е мъчителна за гледане. Гучан е от Хасково, доколкото си спомням от някое от сторитата му. Феновете им са същите забилтаци като тях. Като човек иска да каже, че някоя работа е много тежка, както, явно, е инфлуенсърската, казва се, че е първа категория труд. Това е тежката и опасна категория, не трета, в която са всички специалности, които не са обхванати от първа и втора. Може би издребнявам, но много ме дразни невежеството на хората по някакви супер common knowledge теми, особено като се опитват да са забавни и интересни. 😀 Контекст: ibb.co/641GX6GКолата му беше с Х регистрация, а отиде на гости при родителите си в Димитровград. И мен ме дразнят такива уж дребни неща. Както и бъркането на и/й, което не знам как стана изобщо.
|
|
|
Post by pchelica on Dec 23, 2022 11:20:36 GMT 2
Идвам само да ви оставя кратка напомнянка: не забравяйте, че ако искате да хапвате боб-чорба на Бъдни Вечер, трябва да сложите боба да се кисне днес! 😀
|
|
|
Post by zahir on Dec 23, 2022 11:21:13 GMT 2
Аз пак да измрънкам за Мария (La martinia) и колко нещо много насериозно се е взела с уж много широко-скроената ѝ група във фейсбук, в която аха някой да посмее да се надигне лекичко с мнение, различно от нейното и веднага бива скастрен. Тя ми е разочарованието на годината. Толкова я харесвах. В тази група лъсна колко е егоцентрична и императивна. Все нейното мнение е най к винаги с едно чувство на превъзходство. Много жалко...
|
|
|
Post by cloudedmind on Dec 23, 2022 12:08:05 GMT 2
Хасково, Димитровград и Дупница не са дълбока провинция нито географски, нито по население. Но тия двамата са комплексари до мозъка на костите и са точно прототипи на Бай Ганьо, какъвто можеш да си и на Витошка да си роден.
Димитровград е в област Хасково, колите са с хасковска регистрация…
|
|
|
Post by sisi777 on Dec 23, 2022 12:25:13 GMT 2
Ф2 е качил снимка на Ане и момичетата. Видимо Ане е направила закуска на децата и това за тях явно е ново. За първа сутрин ще закусват всички заедно и то не в колата. Пепи, звънни да се скараш на Ф2 и Ане, че скапват рутината ти с яденето в колата… Нещо не мога да я намеря тази снимка, в неговия профил ли е?
|
|
|
Post by Deleted on Dec 23, 2022 12:54:33 GMT 2
Да, снимката беше в неговия профил на стори, но вече я няма. Момичетата бяха по пижами и хавлиени халати до холна масичка, Ане им сипваше сок, а на масата имаше различни неща за ядене.
|
|
|
Post by zahir on Dec 23, 2022 12:56:07 GMT 2
Споделям коментарите с Мария, или Lamartinia под пост в нейната фейсбук група за уж готини хора, където въпросната се изживява като последна инстанция, просмивайки се като се почне от интериорни решения (всичко бежаво е тъпо) до в случая темата със събуването на обувки вкъщи и носенето на чехли. Това е поредно такова обсъждане, предното беше инициирано от нея и бая ехидно,как еди кой си дал потните чехли, няма значение. Аз също много съм мислила как е най-правилно в ситуация, в която има гости с тоалети и т.н Дискусията в интересна, но госпожата не търпи мнение, различно от собственото си и съответно за нула време ме блокира. Опитах се да съм любезна, но явно не става. prikachi.net/image/8UirEfprikachi.net/image/8UikYhprikachi.net/image/8UiaSpСупер много ме разочарова.
|
|
|
Post by Раче Осмокраче on Dec 23, 2022 13:01:55 GMT 2
Гана и Гучан са абсурдни, хем са ми смешни, хем ми става малко неудобно като ги гледам. Съмнява ме тези скъсаняци да дадат 250 лева за тенджери, да не говорим, ще не съм напълно сигурна как изобщо водят стандарта, който показват. Гучан колко да печели като спасител, че да има за квартира - 600, отделно храна, разходи по детето, че и някакви не особено евтини придобивки. Като ги гледам с Гането, да зарежа и аз работа и да стана един спасител, поне зора ще е по-малък, пък явно парите са много. А онзи пък смешник от сторито на Гана - трябвало да изкарва 30-50К на месец, за да се захванел със социални мрежи - предполагам, че е поредният заблуден импактър, който смята, че много лесно се изкарват пари.
Sent from my Mi Note 10 Lite using Tapatalk
|
|
|
Post by MaryPoppins on Dec 23, 2022 13:03:07 GMT 2
ОЛЕЛЕЛЕ, тази приказна Ани какъв грим си е направила за рождения деееееееен.....червено червило и жълти сенки на очите?!
Децата са ѝ красиви.
|
|
|
Post by vanillapumpkinnew on Dec 23, 2022 13:13:41 GMT 2
Гучан “защо не си хванах грозна приятелка…”. Гучане, ти си си хванал:/
|
|
|
Post by Deleted on Dec 23, 2022 13:29:52 GMT 2
Това изказване наистина беше много смешно. Първо, че Гергана е доста плашеща и второ външния вид и ФОЛОЛЪРИТЕ не са причината една жена да се държи просташки. Виждала съм доста по-грозни жени от Гергана, които се държат още по-досадно и противно от нея. Има го и обратното - красиви жени нямат претенции и не мрънкат… Логиката на Гучан е нула.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 23, 2022 13:39:07 GMT 2
Марийка се изживява като топ еманципирана феминистка. Боди позитивизъм, ма как ши готвим за мъжО, как ши има дрес код за момиченца в училище - все важни теми за една еманципирана "фейсбудителка", която си живее в своя шарен свят. Не й се сърдете, четете за разтоварване. Но си има Тенчева вайб - все нацепва, позволява си да се подиграва на членове на групата й. Ясно е, че ако са очи в очи ще мълчи, но из фейсбука е тигрица. Интересно, преди твърдеше, че Инстаграм е нейната платформа.
|
|
|
Post by umma on Dec 23, 2022 13:58:59 GMT 2
Много искам някой да й снесе на МарчетУ коментари от тук, пък да настане малко предпразничен сеир.
|
|
|
Post by zahir on Dec 23, 2022 14:23:18 GMT 2
Аз писах коментар на друга девойка дали е ок хората да влизат с кални обувки вкъщи, при което Мария го добави ехидно към нейн следващ пост. Не знам, не знам..много псевдо-възвишена ще ми дойде.
|
|
|
Post by amelie on Dec 23, 2022 14:27:16 GMT 2
Четох го и аз този пост. Голяма снобария, нямам думи. Явно няма близки приятели, в чиито къщи да се чувства като у дома си. Или пък те в нейната. И вижданията им трябва да преминават като прием в Бъкингамския дворец, че ако се събуеш, сакън си нарушил протокола и ти е заминало ансамбълчето. Нямам друго обяснение.
|
|
907 posts
|
Post by Halliwell on Dec 23, 2022 14:28:46 GMT 2
Тая ЛаМартина за пръв път я отварям, но има ебаси злобната мутра. Пълен злобил. Да ходи да претака кисело зеле в мъзътъ и да се кротне малко. Не разбирам какво се е взела насериозно, скапанячка.
|
|
|
Post by kiki95 on Dec 23, 2022 14:39:56 GMT 2
Идвам от Сторито на Ане… която е снимала спфия Сиена и Филип как вървят.. и в момента, в който почна да снима.. О, чудо! София застана пред Сиена, за да не се вижда..
|
|
|
Post by kukumyavka93 on Dec 23, 2022 15:09:57 GMT 2
За мен Мария си е такава още от зората на блога ѝ - вечно мрънкаща, вечно на въпреки, супер иронична и дори кисела. Винаги коментари колко са възвишени, как в нейното семейство нищо не се прави според стереотипите и т.н... Много негативна личност. Деничка и Гошко ме съсипват, отседнали са от другата страна на Дунава, което си е почти извън Виена и ходят нявсякъде с колата, което е абсурдно - първо там паркирането навсякъде е ужас, не само в центъра, второ - почти всяка улица в града е еднопосочна, трето - по това време на годината са страшни задръствания. Но най-вероятно ги е страх, че няма да се оправят с градския транспорт. Почти съм сигурна, че половината им почивка преминава в колата в задръствания и търсене на паркомясто. Освен това по празниците НИЩО не работи, утре е и последния ден на базарите. Спомням си как веднъж търсих къде да обядвам на 1 януари, обиколих целия център, имаше отворен само един индийски ресторант, дето и пари да ми дават, не бих седнала там
|
|
|
Post by vanillapumpkinnew on Dec 23, 2022 16:03:17 GMT 2
Какъв и’ е инстаграма на тази ламартина, помня, че преди съм го отваряла като я хвалехте тук, но сега не я намирам
|
|
|
Post by zahir on Dec 23, 2022 16:07:39 GMT 2
Instamartinia е в Инстаграм. Но истински забавно е в групата ѝ във ФБ. Там коли и беси 😁
|
|
|
Post by Deleted on Dec 23, 2022 16:14:46 GMT 2
Много отвратителна мишка. “Дървото му с дърветата”, “два кирливи картофа” - като това второто се говори пред дъщеря му.
Много кринджаво момиче.
|
|
|
Post by paws on Dec 23, 2022 16:40:05 GMT 2
Ох, не мога да я гледам и слушам тази Гергана..... Толкова е зле това момиче, криндж на макс, адски неудобно за гледане и слушане, иска й се много да е богата, успяла млада дама с лукшъри лайфстайл хаха, ама няма.... Изглежда комично, да вземе да инвестира малко и в себе си, не само в измислени парцали и почивки.. пълен потрес, и кенсъл заслужава... Сторитата с този мишок с нея са още по-зле, цирк...
|
|
|
Post by Deleted on Dec 23, 2022 16:44:35 GMT 2
Мерси за рецептата за питка,мернах на Ани, на "Домашна кухня с Дани", на сайта Супичка, но щом тази е изпитана.. се хвърлям в боя утре.
За тази Мария(Ла-нещо си) съм чела и друг път тук, същото.Може би като ѝ се опразни откъм "ръкопляскачи" ще смени плочата.Тогава ще е група на " само отбрани готини хора".
Мачът е свирен, няма откачане.Гучан да тегли заем за пръстен(много мъдро решение 😄) и да се взимат официално мечИтата. Вече са "семейство", новото ѝ такова. Толкова зор да се представя в добра светлина, жена мечта, приятел мечта, а все като се окопитят малко, бягат от нея, все недооценена. Тя се раздава, натяга, жертвоготовна, обгрижваща, подаръци, само леко се прокрадва мрънкотеж, налагане и налудности, докато те закачи, после въххт.Хич не ѝ идва отвътре ролята, затова като говори е супер криндж.Как ще изпуснеш това "злато", как няма да ѝ изпълняваш капризите. "А кой сготви супата, А?","Ти три кирливи картофа обели" "А кой ти изчисти, А?" Кажи им на хората.. "Дървото му с дърветата" Бащата вече е сготвен, остава майката да поддаде на увещанията за валящи пратки и да се разреши детето да е контент също, родителници всякакви все пак.
|
|