|
Post by lama on Dec 23, 2022 16:45:12 GMT 2
|
|
|
Post by Deleted on Dec 23, 2022 17:27:40 GMT 2
Аз писах коментар на друга девойка дали е ок хората да влизат с кални обувки вкъщи, при което Мария го добави ехидно към нейн следващ пост. Не знам, не знам..много псевдо-възвишена ще ми дойде. Аз си спомням как беше изтипосала коментар на потребителка, имаща наглостта да е несъгласна с нещо. Мария беше проверила активността на женицата в групата и се произнесе, че щом потребителката не допринасяла за "кралската група" , то нямала право на мнение.🤣🤣🤣🤣🤣 Адски криндж! Тази дама е такъв генерал, с такива социално отговорни позиции, че редовно ми прави деня!🤣🤣🤣🤣🤣 Даже съм изненадана, че тук не се споменава!
|
|
|
Post by 100helit on Dec 23, 2022 18:01:23 GMT 2
Хора, все по-тъжно става. Според мен Гучан е теглил някакъв кредит за капаро-аванс, наем плюс издумкаха доста пари за обзавеждане и подаръци за малката, а Гана го е омаяла как "ако започнат да се правят на семейна двойка и да включват детето, кинчите и фололърите ще завалят". И той, завалийката, като му запари на гъза с първите вноски от януари, ще-не ще ще започне да показва детенцето.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 23, 2022 18:24:21 GMT 2
Той се ожени на 3-ти август, не знам, защо чак сега решиха това да се коментира постоянно от него и другия плазмодий Станчо.
|
|
|
Post by fif on Dec 23, 2022 18:43:09 GMT 2
Ебати нахалните същества, не знам за какви са се взели, ама знам, че нямат грам акъл в главата и са въздух под налягане. Иииииии супеер нагло!
|
|
|
Post by Deleted on Dec 23, 2022 18:58:51 GMT 2
Патица! 3-та категория е най-лекият труд! Ама де да знаем - не работим!🤣🤣🤣🤣🤣
|
|
|
Post by questar on Dec 23, 2022 19:00:45 GMT 2
В крайна сметка супата в една от скъпите "тенЖери" ли беше сготвена или това купуване на комплект е било театро в магазина?
|
|
|
Post by Deleted on Dec 23, 2022 19:10:01 GMT 2
Тейче пуснала стори с Амая и написала ВАКАНЦИЯЯЯ (за Амая), що тя в каква се е хванала, че не е ваканция 24/7? Тия сериозно ли си мислят, че като правят 5 снимки на някакви неща и снимат влог, отговаря на 5 имейла и вече е голямата работа. Ами аз само виждам как нон стоп си ходи на обядчета, в мола, седи у тях и търка дивана.. това не е работа, много сбъркани хора, многоооо!
|
|
|
Post by paws on Dec 23, 2022 19:21:14 GMT 2
Абсурд да са дали толкова пари за тенджери тези двамата,всичко е цирк при тях
|
|
|
Post by zahir on Dec 23, 2022 19:26:30 GMT 2
Аз писах коментар на друга девойка дали е ок хората да влизат с кални обувки вкъщи, при което Мария го добави ехидно към нейн следващ пост. Не знам, не знам..много псевдо-възвишена ще ми дойде. Аз си спомням как беше изтипосала коментар на потребителка, имаща наглостта да е несъгласна с нещо. Мария беше проверила активността на женицата в групата и се произнесе, че щом потребителката не допринасяла за "кралската група" , то нямала право на мнение.🤣🤣🤣🤣🤣 Адски криндж! Тази дама е такъв генерал, с такива социално отговорни позиции, че редовно ми прави деня!🤣🤣🤣🤣🤣 Даже съм изненадана, че тук не се споменава! Изтипоса и някакъв скрийн шот за мен, нещо с активността ми също, но след това толкова бързо ме блокира, че не ѝ разбрах идеята. Но определено много ме разочарова. Вероятно е тъпо, но я следя от години. Беше в болница наскоро,притеснявах се като за познат човек и накрая някаква злоба и мания за величие, чак се чудя какво съм ѝ харесвала.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 23, 2022 19:38:02 GMT 2
Сериозно ли те блокира? Те, тъпа, колко да е тъпа... Популярността на групата зависи от потребителите, но Марийка явно ще си регистрира църква 😅😅😅😅 Генералша!
|
|
|
Post by Deleted on Dec 23, 2022 19:40:28 GMT 2
Лелята щеше да пуска влог днес защото вчера сложи стори, че са били измамени в Сърбия и някой май им е потрошил буса. Не пусна нищо. Днес нови 20 - тефтерче за да си записваме цитати от книги, айсиктир. Жени без работа.
|
|
|
Post by ivkasmile on Dec 23, 2022 19:41:18 GMT 2
Пепе много тиха нещо.
|
|
|
Post by Misha. on Dec 23, 2022 20:06:17 GMT 2
Не знам дали е коментирано, извинявам се, ако е - още дочитам. Пепе и Карамански в неделя при Мондьо 🤣
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by fif on Dec 23, 2022 20:12:58 GMT 2
Еййй, ще се гледа, аз по принцип харесвам интервютата, които прави Мондьо. Това ще е първата официална изява на Пепка и новият й трети.
Новият мъж на Златка Райкова й е подарил джип, не се изненадвам на любовта й към него. 😀 Обаче той по зъби хич не отстъпва на Благо, и неговите са грозни, гадни, бели и едри.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 23, 2022 20:14:25 GMT 2
Не знам дали е коментирано, извинявам се, ако е - още дочитам. Пепе и Карамански в неделя при Мондьо 🤣 Sent from my iPhone using Tapatalk А децата? Дека са? Уайт траш.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 23, 2022 20:17:00 GMT 2
Ето защо Пепе говори, че ще качва видеа скоро. В неделя при Мом Дьо ще обявят официално, че са заедно и вече няма да го крие. Това, което е качил Мон Дьо изглежда, че пак Пепка ще свири по струната на съжалението заради живота с наркозависим.
|
|
|
Post by mikoala on Dec 23, 2022 20:20:04 GMT 2
Ралица за минимализма и неминималистичните кутии на стори. Не знам как се качва тук снимка.
|
|
|
Post by kiki95 on Dec 23, 2022 20:25:55 GMT 2
Ето защо Пепе говори, че ще качва видеа скоро. В неделя при Мом Дьо ще обявят официално, че са заедно и вече няма да го крие. Това, което е качил Мон Дьо изглежда, че пак Пепка ще свири по струната на съжалението заради живота с наркозависим. Да не каже на Коледа, че е бременна 😃😃😃
|
|
|
Post by plam on Dec 23, 2022 20:32:25 GMT 2
Ето защо Пепе говори, че ще качва видеа скоро. В неделя при Мом Дьо ще обявят официално, че са заедно и вече няма да го крие. Това, което е качил Мон Дьо изглежда, че пак Пепка ще свири по струната на съжалението заради живота с наркозависим. Да не каже на Коледа, че е бременна 😃😃😃 ПЕПЕЛ ТИ НА УСТАТА.... Пази Боже 🤣🤣 Светска двойка били Пепа и Карамана ...божкеее Горкия Фичка ако знае бившата му как го разнася навсякъде,че е наркозависим. Тя пък много читава Пепе,пак се изкара света вода ненапитаа еййй вбесих се само от този малък откъс камоли от цялото интервю.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 23, 2022 20:33:29 GMT 2
Точно пък на Коледа ще седна да гледам нея и как си чисти имиджа 🤣
|
|
|
Post by Deleted on Dec 23, 2022 20:33:47 GMT 2
Нова ТВ за пореден път са дъното. Как може да поканят точно тези двамата на връх Коледа. Пепе е известна с това, че не може да казва “не” на мъжете, а после показва, как ражда всеки път от различен мъж. Фиво пък е известен с това, че е син на баща си, който всички знаем кой е и с какво се е занимавал. И тази неочаквано добра комбинация ще пуснат на Коледа. Все едно няма къде къде по-стойностни двойки за показване. Сериозна съм, по-добре щеше да е да поканят фолк изпълнителка като Глория, отколкото тези ехе-та…
|
|
|
Post by komkama on Dec 23, 2022 20:35:39 GMT 2
Ахахахааххаха Антланет нали вече не е просто вльогър, бльогър и майка на три, а и обществена личност, не прави ляйф ъпдейт в Ютюб като простолюдието, а по телевизията при Мон Дьо, редом до Николета, Златка и Алисия. Само каймака. Изтипосва бившия си мъж на Коледа, докато същия този мъж ѝ гледа децата, за да може тя да кълчи кълки по басейните. Зависим бил от кокаин, а тя с Фиво по тоалетните, сигурно му вдига ципа… Ако не си наясно с лъжите и изцепките ѝ, даже може да ти стане тъжно и мило как двама човека са се влюбили, докато преживяват най-тежките си моменти в живота. Обаче истината е доста по-грозна. Мафиотският син - напушалка, продължава със същия начин на живот на пиене, пушене и сгодни женици, само че с протеза. А Пепе след развода вече е във втора връзка за две години, има още едно дете и изживява втори пубертет със същатата тази напушалка и не си поглежда децата. Голям контраст между тъжните погледи и жуленето на просеко по дискотеките, между сърцераздирателните думи и парти всяка събота. Всеки има право да е щастлив, но нека не се изкарваме безгрешни, че лицемерието можеш с нож да го режеш. И това е само от промото, представям си цялото интервю.
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by yanp20 on Dec 23, 2022 20:38:49 GMT 2
Бозе, бозе. До къде го докараха, да занимават хората в коледната сутрин с Пепе и нейния онлЯйн живот. И с какво са по-специални, че ще са и двамата? До сега никога не е имало по двама гости на интервю. Явно тати Сано е ударил някакви връзки, иначе не виждам с какво са чак толкова интересни на аудиторията. Ох, представям си я вече каква драма куин ще е. Горката, минала през живота с наркоман и срещнала нов такъв, но той е по-стойностен. 🙄
Иначе, вчера ухилена до уши с татко-зависимия, при когото си е пратила децата за Коледа. Мхм.
|
|
|
Post by mar4eto12 on Dec 23, 2022 20:46:31 GMT 2
Отвратена съм, че този сеир ще се излъчи в Коледната утрин - на най-светлия християнски и семеен празник.
Нова ТВ не е дъното, те са много под него!
МАЙКАТА на три деца, която в Коледния ден не е с НИТО ЕДНО от децата си! ЕВАЛА, ПЕПКЕ, ИСКАМ ДА СЪМ КАТО ТЕБ!
|
|
|
Post by mariaflower on Dec 23, 2022 20:46:33 GMT 2
Аз пък се чудех, защо Пепонджи спря да купува последователи за да си поддържа 178к, а тя явно очаква големия Бум след неделя. Родителите ѝ сигурно са мнооого горди.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 23, 2022 20:47:54 GMT 2
Логичният въпрос на един журналист, но Мон Дьо е далеч от такъв, е къде са децата ти сега и как така си ги оставила сами в друга държава с наркозависим към кокаин и трева.
|
|
|
Post by kukumyavka93 on Dec 23, 2022 20:48:02 GMT 2
Аз съм възмутена и истински погнусена от Антоанета, най-вече заради наглостта й да се появява навръх Коледа в национален ефир, представяйки се за светска личност, като всъщност си станал известен, излагайки на показ най-съкровения и интимен момент на детето си, а именно появата му на този свят.
И да наричаш пред цяла България бащата на двете си дъщери (който, както Котката по-горе изключително точно каза, е взел децата и се грижи за тях в момента, за да си развяваш...) наркозависим.
И ще видим Иво до кога ще е "най-ценния". До появата на следващия. Тази жена оглупява като тийнейджърка и забравя всякакво себе уважение като срещне нов мъж...
|
|
|
Post by fairy777 on Dec 23, 2022 20:49:48 GMT 2
Приказната Ани защо се мъчи с този английски език не знам, много е жалко. Печете питката в плик, тя го е превела "bake in envelope". После по Български пощи ли ще я праща тая питка ,не се знае. 🙆😬🙈🤯 Харесвам й рецептите, кефя се на бизнеса й със свещи и че показва доста от бекграунда. Но това което прави напоследък пресолява манджата 😐
|
|
|
Post by fif on Dec 23, 2022 20:55:50 GMT 2
prikachi.net/image/8UPPVvКакво да направим? 😀😀😀 Гучана е превзела новата квартира на Гучан, разпънала е стативи, чудесии, аз това го предсказах. 😀
|
|