|
Post by tedi on Dec 23, 2022 21:05:49 GMT 2
Антоатетооо спри да обиждаш бившият си и да продаваш живота си за пари.Такива като теб са утайката на нашето общество.Срам си за всички жени които са майки, ти си такава само биологически.Нищо повече!С нищо не се различаваш от жените от малцинствата, та дори и те са повече майки от теб!Мога да те определя с една дума:СРАМ!Срам за родителти ти срам за децата си срам си за всички. ПС: Извинявам се ако съм допуснала грешки, но много ми се повдигна и исках да си го кажа.
|
|
|
Post by ☀ on Dec 23, 2022 21:26:09 GMT 2
Тъжно ми е за България и нейните актуални теми и личности. Не искам децата ми да виждат тези хора като известни или пример. Много мъчно ми стана наистина, не че новатв я броя за медия.
|
|
|
Post by rachel on Dec 23, 2022 21:33:09 GMT 2
Аз пак да измрънкам за Мария (La martinia) и колко нещо много насериозно се е взела с уж много широко-скроената ѝ група във фейсбук, в която аха някой да посмее да се надигне лекичко с мнение, различно от нейното и веднага бива скастрен. Тя ми е разочарованието на годината. Толкова я харесвах. В тази група лъсна колко е егоцентрична и императивна. Все нейното мнение е най к винаги с едно чувство на превъзходство. Много жалко... То и тя дори си мени мнението постоянно. Хем е против да се съдят хората и вкуса им (щото е нормално всеки да е различен), хем наскоро сподели пост как не разбирала защо някои хора си боядисвали всичките мебели с тебеширена боя, а поста беше как някой си е боядисал само един гардероб… Нормално примерно на нея да ѝ харесва оригинала, ама на собственика явно му е омръзнало, в крайна сметка няма тя да го гледа всеки ден.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 23, 2022 21:36:45 GMT 2
Къде я гледате тази заставка за интервюто на МонДьо? Той има ли ФБ профил, че не го откривам в този на Нова ТВ? Една шаврантия и син на мафиотски бос в деня на християнското семейство и доброта! Понеже живеем в чужбина и с мъжа ми се възмущаваме за какъв извратен вкус са направени тези предавания, но като ви чета всъщност никой не желае тези двамата да им бъдат натрапвани по телевизията. Тези канали не си ли правят проучвания, не се ли допитват какво харесва зрителя?!?
|
|
|
Post by alexa07 on Dec 23, 2022 21:37:39 GMT 2
Ралица за минимализма и неминималистичните кутии на стори. Не знам как се качва тук снимка. Ето го сторито: prikachi.net/image/8UPYnfСъгласна съм с нея и и вярвам, че е така, че извън кутиите тя си води минималистичен начин на живот. Просто хората си търсят бройката, да има много неща за Х - сумата. Не мисля, че от кутиите ще забогатее (т.е. да го прави само за пари). Вижда се колко много влага - надписи по кутиите, хартията, отделно персонализация, не жали средства за качествени материали, плаща наем, консумативи, 2 заплати + нейната. Не отричам, че и е страст и влага сърце и душа в начинанието. Просто бях свикнала с предишната Ралица, която говори за минимализъм, осъзнат живот, правеше готини лайфове с Георги, споделяше повече за ежедневието им. Действаше ми разтоварващо. Дано намери себе си (не като Пепа 😅) и да постигне наистина някакъв баланс м/у работа и убеждения.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 23, 2022 21:37:44 GMT 2
Пепе няма начин да не си е платила за това интервю, кой иначе го е грижа за тая, ква светска двойка, кви 5 лв., две друсалки се правят на мега миличките и чисти душички. 🤦🏻♀️ СалфЕтито изкaрва пари от всичко, продаде си децата, връзките, ражданията.. Жалкарка! Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by Foxy on Dec 23, 2022 21:37:56 GMT 2
Гнусна пача! Мазният дебелак и той... Пак ще има, ако беше Бог, какво щеше да кажеш за Антоанет Пепе 🤮 Ще повърна
|
|
|
Post by ☀ on Dec 23, 2022 21:38:12 GMT 2
Къде я гледате тази заставка за интервюто на МонДьо? Той има ли ФБ профил, че не го откривам в този на Нова ТВ? Една шаврантия и син на мафиотски бос в деня на християнското семейство и доброта! Понеже живеем в чужбина и с мъжа ми се възмущаваме за какъв извратен вкус са направени тези предавания, но като ви чета всъщност никой не желае тези двамата да им бъдат натрапвани по телевизията. Тези канали не си ли правят проучвания, не се ли допитват какво харесва зрителя?!? 😐 www.instagram.com/reel/CmhQLqfvXJD/?igshid=YmMyMTA2M2Y=
|
|
|
Post by abc on Dec 23, 2022 21:39:34 GMT 2
На антоанетка са й сложили филтър на лицето в интервюто🤣 Не прилича на себе си. Фактът, че всяко едно от ТРИТЕ й деца е разпратено далеч от нея за Коледа, говори достатъчно що за човек и майка е.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 23, 2022 21:44:14 GMT 2
Казах ви, че разпръсна трите деца, за да прекара Коледа с четвъртото…
Много скоро очаквам видео на тема “5 трикчета, как да не ви личи, че сте на 32, а гаджето ви на 25”.
|
|
|
Post by Foxy on Dec 23, 2022 21:45:39 GMT 2
Добре бе, Филип го е харесал. Той разбира ли изобщо нещо или просто си пляска лЯйкове, ей така?
|
|
|
Post by Deleted on Dec 23, 2022 21:48:22 GMT 2
Направо съм изумена от наглостта и на двамата в това интервю. Вместо да си бяха замълчали и да си бяха заживели кротко и полека. Ама за Пепе това е крайно недостатъчно, тя трябва да е в Топ-а
|
|
|
Post by rachel on Dec 23, 2022 21:58:10 GMT 2
Лелята щеше да пуска влог днес защото вчера сложи стори, че са били измамени в Сърбия и някой май им е потрошил буса. Не пусна нищо. Днес нови 20 - тефтерче за да си записваме цитати от книги, айсиктир. Жени без работа. Тя вече се чуди каква тъпотия да измисли, от която да изкарва пари.. Йоко дрехите замряха.Следващото ще е сигурно марка хелти снаксове.
|
|
|
Post by dilinika on Dec 23, 2022 22:01:58 GMT 2
Очаквам тоалетна хартия с автограф, че лицето на СалфЕти само за бърсане на задните части става. Извинете за вулгаризма!
|
|
|
Post by Deleted on Dec 23, 2022 22:03:57 GMT 2
Ма въй , ма Боже доживяхме …. Пепе душко англоговоряща , ти да си добре , нас …. Ъъъ децата кучета ги яли . То рокли , то чудо . Като изключим какъв си боклук , мога да кажа само , че си или пияна или надрусана за интервюто за което си платила, щото принципно никой освен малка група не го е.е за теб и малкото лъвче . Хубаво си облякла възможно най- грозната рокля и си се нагримирала , ама пак изглеждаш доста грозновата и старичка пред него , направо ти е дечко . Отдавна за мен Пепе е вид пачавретина ,незнаеща що е контрацепция и от все сърце ѝ пожелавам едно четвърто , защото нали трябва да се ражда млад и се гледат много лесно а и да видим любовта на Наркомански към нея дали е толкова истинска или няма и той да бяга от нея със 100 . Иначе въобще не четем форума .
Извинявам ви се , че съм толкова вулгарна и проста , ама то за такива боклуци как да се изкажеш .
|
|
|
Post by mandarina on Dec 23, 2022 22:15:15 GMT 2
Брей, МЪндьо какъв брокат е поръсил нa брадюгата Много празнично ми стана
|
|
|
Post by Deleted on Dec 23, 2022 22:31:08 GMT 2
Това не е брокат по брадата на Мондю, това са покапалите сълзи, които е пролял слушайки драмите на Циркаджийска. А пък може и да не му е понесъл новият прокиснал розов балон.
|
|
|
Post by umma on Dec 23, 2022 22:31:10 GMT 2
АнтлаНетата дали е помислила поне за секунда за ситуацията, в която любимата й Софка януари месец се връща на училище и си разказват с другите деца как са прекарали ваканцията, какво са правили... и Софито казва важно- важно:"Аз бях с баща ми в Дания" и чува в отговор- "С наркомана ли?" И въобще, какво отражение ще има това положение на вечен сърбеж върху децата й? Сиенка и Матейко кучета ги яли, на тях госпожите ще им го спестят, но между себе си- едва ли. Както и родителите на другите дечица във въпросната ДГ. И въобще, как се стигна до положение, в което Ф2 обира цялата помия, която Пепондрел забърква постоянно?
|
|
|
Post by kukumyavka93 on Dec 23, 2022 22:40:49 GMT 2
Сега пък рекламира... пастет. Падам 🤣 😂
|
|
|
Post by anthonyy80 on Dec 23, 2022 22:46:57 GMT 2
Лелята е пуснала влога със схемата в Сърбия. Интересно ми беше, аз сигурно хич и нямаше да вдяна, че е измама.
|
|
|
Post by sisi on Dec 23, 2022 23:01:47 GMT 2
Лелята, качи видеото, в крайна сметка. За мен беше доста полезно, признавам си. Попаднали са в много кофти схема в Сърбия -повредили им кемпера и после им искали 3200 евро..Направо ми настръхна косата, до дни и ние тръгваме натам. Евала и на спокойствието, с което понася ситуацията, аз си признавам че бих се притеснила сериозно.
|
|
907 posts
|
Post by Halliwell on Dec 23, 2022 23:18:43 GMT 2
Just КурвЕти! 🤮
|
|
|
Post by kameliya on Dec 23, 2022 23:38:30 GMT 2
Леле, мале, тоя какъв красавец е, ум да ти зайде.🤣🤣 Явно чарът му е в гащите, защото аз не виждам какво може да му харесаш. Тъп, нагъл и живеещ във филма, че все още има значение кой е баща му. Пепе тея физиономии със сигурност ги е репетирала пред тях в огледалото. То са джуки, то са муцки.🤣 Как не я е срам. Това е толкова безскруполно същество, че нямам думи. И според мен това с постоянното натъртване, че Фичкта е наркоман го прави, защото е толкова наранена, че я остави, че се чуди как да си го върне и как да го очерни.
|
|
|
Post by jeri on Dec 23, 2022 23:50:02 GMT 2
За мен не е лошо, че си казва истината, че е/бил наркозависим, писнало ми е от интервюта, където говорят едни и същи простотии как човекът бил много свестен, ама не си пасвали характерите. Нека и децата знаят истината за баща си, а и ако се е преборил ще им спечели уважението. Антоанета е в поредната си заблуда. Толкова да не можеш да стоиш сам и да си гледаш приоритетите. Има си диагноза за това, показва и липса на любов към себе си.
|
|
|
Post by Yo666 on Dec 23, 2022 23:54:00 GMT 2
Пепе 🤮🤮🤮 Поне едно от четирите й деца е с нея. Две при наркомана. За третото се сеща, когато трябват 💰.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 23, 2022 23:55:43 GMT 2
В тийн годините ми имаше един лаф за момичетата като Пепе - един отваря пастета, всички намазват… И тук случая не е много по-различен. Тъжното е, че има три деца, които много скоро ще бъдат обект на подигравки, майтапи и тормоз именно заради нея. Сиенка и Матиас са малки, може би децата няма да осъзнават, за да им се подиграват, но само можем да гадаем, колко деца ще са гледали Амфети при Мон Дьо и след ваканцията ще изприпкат при София с коментари… Сега пък рекламира... пастет. Падам 🤣 😂
|
|
|
Post by vivian27 on Dec 24, 2022 0:13:50 GMT 2
Вчера стори с Филип със сладострастни муцунки, утре интервю с Мондьо за най-тежкия момент в живота и- живот с наркозависим. ФейкЕти, приятно ми е.
|
|
|
Post by rona on Dec 24, 2022 0:24:07 GMT 2
Пепе да не страда от амнезия нещо Все едно последните две години с Филяка въобще не са се случили! Пак ще се разтягат локуми за Ф2… Книга написа, интервюта дава, сега пак. Кога ще го преживее? Само за него говори откакто я знам. Чак ми стана кофти за Ф3 и Матиас, те и в книгата, и в интервютата, и в живота ѝ са някъде на заден план, последна дупка. А фИво какво лапе е 😃 сякаш сега завършил гимназия, с прясна брада и недоизлекувано акне… Баси, как може жена на 32 да си падне по тоя келеш?! Не ми го побира ума. Днес ми попадна реклама на планера на Йоко, показана е само корицата на сайта на Сиела и описание. Как се очаква да се купи планер без да са показани страниците отвътре и начина на разграфяване? Пак се надяват фенчетата да купуват като луди само заради името. Наистина ли има толкова много заблудени хора?
|
|
|
Post by Deleted on Dec 24, 2022 0:49:30 GMT 2
И като гледам при "наркомана" децата се чувстват истински щастливи и се забавляват с братовчедите си. Жалко само че Фичката, не е баща и на третото,че веднъж да са тримата заедно. Много се извинявам но този "наркоман" гледа децата по-добре от майката на майките. Чак пък да хвалим Фичката - веднъж на 5 години е завел децата си в Дания и най-накрая е запознал Сиена със сестра си и семейството й. Всяка година си вижда децата за общо 10 дни, не е като да ги води на почивки, защото не броим караваната на бащата на Пепе и инфлуенсърския хотел на морето. Дори не може да отдели от ценното си време, за да присъства в града, когато са истинските рожденни дни на децата, винаги идва само за този на София, пълен игнор към Сиена. Май все още не е виждала датските баба и дядо Нито едно дете няма как да изгради здрава връзка с родител, когото вижда сумарно по-малко от 2 седмици годишно. Независимо дали е все още наркозависим или не; тревоман или не. Пепе е зле, но Филип е още по-зле.
|
|
|
Post by edelweiss on Dec 24, 2022 2:27:24 GMT 2
"Какво би казал господ за Антоанет Пепе?" - Антланетооо, събери ги теЗ крака, мА!!!
Нали помните как миналата година правихме "предсказания" какво ще се случи с инфлуенсърите, тогава много от вас предположиха, че МинеткА и Ф3 ще пръснат панаира. В края на тази година аз залагам, че съвсем скоро фИво (или бъдещия бивш наркоман vol.2 в хрониките на МинеткА) ще осъзнае, че има много момичета, които биха тръгнали с него само заради пари и слава и въпреки инцидента с ръката. Когато това стане, Н2 (от наркоман 2) ще си бие камшика по-бързо и от Н1, а МинеткА след месец ще се търси с мъж пореден.
|
|