|
Post by simba on Dec 24, 2022 4:21:37 GMT 2
Обаче според мен във видеото си личи, че е притеснена. Говори някак стегнато, не ми се струва типично като от видеата и. Сигурно му е казала на Филип Датски - давам ти децата, ама ще тръбя какъв прост наркоман си, така че стискай зъби 🤣. Той реално, какво да каже, аз на негово място сигурно също щях да си замълча в името на момичетата и отношенията им. Надявам се само, че Мондьо ще я затапи някъде. Тя е устата и ще измисли нещо, ама Фиво надали.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 24, 2022 5:54:10 GMT 2
Ама Пепе доста е наградена с народната любов в поста на МонДьо , като цяло освен оная изтряскалата Кабо , никой не я подкрепя . Всъщност да подкрепят я едни патки за които и без това нямам добро мнение : Ива Екимова , Биляна Йотовска , и една Фабмама . И черешката са естествено придворните ѝ Елена и Кабо Катринчето с велики писания какава страдалка и велика майка е . Майка, хора ! Таз Пепа и майка в едно изречение не мога да ги събера.
Гергана е ужасно пренавита и властна към Даниел и детето . Вече ми е все тая с простотиите си , адски гнусна и луда личност , но ако това не е лъжа с Дани , би било хубаво да поуспокоѝ топката.
И накрая на годината моята така наречена награда си отива при Валери - няма никакво така наречено развитие , но няма и деградация . Тя си следва линията “ ненатоварващо Барби” и това е . При нея ми харесва и това, че не парадира с връзката си , всички знаем че са обвързани, но няма пикантерии и нищо , което си е Ок . Самк голям минус е , че не е честна с аудиторията си за състоянието на кожата си.
Разочарованията ми за 2022 са Ивана и Елица Бехар . За жалост Ивана се е бъгнала и е станала адски скучна . Елица Бехар е станала по- зле и от Валери , живее за да я снимат . Скоро беше споменала , че е успяла да избяга от реалността . Че тя не е влизал в нея , живее си във Инстаграмланд и не знае що е реалност .
|
|
|
Post by pchelica on Dec 24, 2022 7:46:28 GMT 2
Тцтцтц…това ли ѝ е отмъщението на Пепе, за това че Филип Датски я разкара? Да го коментира по книги и медии, че е наркоман? Пепо, “наркоманът” показва май по-голям интерес от теб да прекарва време с дъщерите си…докато ти разцъкваш из дискотеки с чистият Иво и постваш сторита, в които коментирате трева…
|
|
|
Post by Deleted on Dec 24, 2022 7:54:10 GMT 2
Хареса ми видеото на Леля, беше много полезно и ще си имам едно на ум като пътувам през Сърбия. Подобно нещо ни се случи с автобус преди много години като бяхме на ученическа ваканция. Много странно, че и тогава ни препратиха към частен сервиз из някакви квартали където направиха калкулация за хиляди евра и се наложи да идва друг да ни взема защото нямаше как да се продължи. Провалиха ни пътуването.
Пепа верно е забравила, че между Ф2 и Карамана е имала още един мъж, или поне за един заем ние. Ще се намери ли някоя мила лейди да напише кратко съобщение преразказ на Фичката за да знае как жена му го представя като наркоман, седейки до "най-стойностния човек". Много ме съмнява Ф2 да знае истината, а и може би не се интересува защото при него нещата с Пепа са отдавна приключили. ю
|
|
|
Post by lyra on Dec 24, 2022 8:01:11 GMT 2
Тъкмо щях да се възмутя как една майка може да разкара децата си за Коледа, ама се сетих коя е майката..По-добре децата да са с други хора. Тя най-много да предруса празнично..::t3021 eSaLYXFnhlNIOgNAUCol::Бахти пропаднячката.. Ганка взе да го играе семеен влогър ли? Гучан, горкия, се натресе яко
|
|
|
Post by ivkasmile on Dec 24, 2022 8:05:40 GMT 2
На интервюто с Мондьо не залагам много, понеже там въпросите на 1000% са предварително договорени, та едва ли ще се пита за Ф3. Старите претоплени канджи за Ф2 ще гледаме. По - грозна рокля нямаше как да избере Пепе.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 24, 2022 8:49:43 GMT 2
На различно мнение съм. Никой не може да ме убеди, че по зле от Пепа в тяхната "мила семейна картинка" има. Бащи много, майката е само една. Това знам аз. В случая майката само присъства в живота на децата,не участва.И пак е видимо на снимки и клипове че колкото и рядко да ходят в Дания и Фичо да идва тук,децата с него изглеждат различно на снимки и клипове.Особено пък Сиена. Фичката не ги водел на почивка. Тя пък Пепа къде ги заведе, неспонсорирано? Аааа да Сиена на Бононията. Не че там не може да е било спонсорирано от свекъра. Аз пък смятам, че ситуацията е хвани единия, удари другия. И двамата не стават. Бащата, както и майката, е един и това е положението - всеки си има роля във възпитанието . Май само при Ети бащите са много 😁
|
|
|
Post by ivkasmile on Dec 24, 2022 8:53:35 GMT 2
Много е лесно да се правиш на баща 10 дни в годината. Разбира се, че децата ще сияят с него като го виждат рядко и само ги забавлява и носи подаръци и се правят маймунджулуци. Затова и се учудвам като прочета заключения, че децата били по - щастливи с баща си.
|
|
907 posts
|
Post by Halliwell on Dec 24, 2022 9:08:44 GMT 2
Аз не знам какъв е наистина в детайли живота на Ф2 в Дания, но докато живее там,независимо от причината,той освен Part time parent друго не може за бъде. Отделно не знаем какви са им точно отношенията с курвЕти и дали тя по някакъв начин не възпрепятства по-честото му виждане с децата. Предвид какъв злобен парцал е, не бих се учудва да е именно така,за да му го върне.
|
|
|
Post by mikoala on Dec 24, 2022 9:10:41 GMT 2
Увереността, с която говори Антоанета винаги, е доста дразнеща. Всеки път е абсолютно сигурна в уроците, които е научила, изводите, твърденията, поучава аудиторията. Няма грам колебание! Никой нищо не може да й каже. После ... изненадааа, изходно положение и пак наново си разказва новите уроци и демонстрира увереност. Толкова лъжи, заради такива хора губим доверие в инфлуенсърите като цяло, а не всички са така.
|
|
|
Post by yanp20 on Dec 24, 2022 9:38:57 GMT 2
Не знам, ама съвсем се е взела на сериозно. На Коледа да ни занимават с нея. Половин година се “крие” в ИГ, все едно е някоя звезда и сега бум, хвърля бомбата в национален ефир. И айде от утре се почват нахилените/напушени семейни снимки, поръсени с розов прашец. Вместо да се скрие някъде и да се кротне малко в името на децата, тя още повече иска да се шуми около нея, и Youtube, и книги не са ѝ достатъчни явно за тези изяви. Всяка зима с нов мъж, да не кажа и дете. Страхотен пример! 🙄
Или ще имат за цел да ни мотивират, че след живот с наркоман, после раздяла с неподходящ мъж, катастрофа, загуба на ръка, хората най-накрая се намират и са щастливи. Щеше да е интересно, ако нямаше забъркани 3 деца и още поне 10 души, които да съдействат за всичко, в името на Пепе най-накрая да намери себе си. Жалко, че на 32 г. си мисли, че всичко се върти все още само около нея.
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by peacock on Dec 24, 2022 9:55:00 GMT 2
Не я разбирам тази жена. Губи детството на децата си в стремежа си да си чеше шушаната. Толкова ценни мигове минават пред очите на други хора , докато тя се кълчоти по магазини, молове , хотели, кораби
Изпратено от моят SM-A415F с помощта на Tapatalk
|
|
|
Post by ivkasmile on Dec 24, 2022 9:57:32 GMT 2
И Фичката и Пепе са хвани единия удари другия, но така е-краставите магарета се надушват. Подобна е ситуацията с фиВО. Пепе да вземе да отиде в църква някаква молитва ли да ѝ четат, кармично ли има нещо, но все кофти партньори привлича.
|
|
|
Post by kukumyavka93 on Dec 24, 2022 10:04:47 GMT 2
Сега гледах откъса пак - с какви очи изобщо споменава за марихуаната, като новия й дори се хвали с това инстаграм...
А по повод на горния коментар - съжалявам, че го казвам, но Пепа си е парцал още от училище, няма как да привлича друг тип мъже, това е.
|
|
|
Post by fairy777 on Dec 24, 2022 10:12:03 GMT 2
Аз мисля,че Пепе все повече ще я виждаме в телевизиите занапред. Реално онлайн няма какво да покаже/измисли повече, от доста време е изчерпана и ожъна де що има реклами. Та си мисля,че хода й сега е най -логичен покрай новото семейство да търси ниша я в някое предаване ,я във хайЛяфа 😂😬 Все пак заплата трябва да вали от някъде, тя няма вечно да е млада. Нищо чудно да е втората Гала и да я гледаме до пенсия как мига на парцали в някое предаване. Фалшивата усмивка поне е тренирана. 👌
|
|
|
Post by Почти безобидна on Dec 24, 2022 10:16:15 GMT 2
Новият не само се хвали, те заедно си употребяват. Няма сила на света, която да ме убеди,че тя е чиста. Вижте ѝ снимките с пастета. Само по очите си личи, че и тя участва.
|
|
|
Post by livia on Dec 24, 2022 10:27:36 GMT 2
Ох, става все по-противна Пепе.. за какво и е сега да ходи в телевизията да се обяснява, при положение, че на никой не му пука (освен на сеирджиите)? Живей си с поредния в дискотеката, какъв е този зор да се навира под светлините на прожектортие? Пак ще надрънка един куп лъжи и глупости, знаем си я колко безочливо лъже. Интересно ми е дали ще спомене Матиас или и той заедно с баща си е потънал в забвение и се правим, че не се е случило...
И да, очевадно е, че още не е преживяла това, че Ф2 я остави. Доста жалко от нейна страна, разбирам, че е наранена, но може да спре да се унижава и да се вземе малко в ръце, минаха три години вече, вместо да забърква поредните каши от мъже-деца-партита-незнамкакво...
Коментарите под поста на МонДьо говорят достатъчно, вече са все по-малко възхищаващите ѝ се хора и не вярвам да станат повече след това интервю.
пп. Сега да очакваме ли 1675354 фотосесии на "новата светска двойка" НА БЪЛГАРИЯ, които ни доказват каква силна любов имат или това си беше сценарии само за Филяка?
|
|
|
Post by emmilie on Dec 24, 2022 10:45:54 GMT 2
Много е лесно да се правиш на баща 10 дни в годината. Разбира се, че децата ще сияят с него като го виждат рядко и само ги забавлява и носи подаръци и се правят маймунджулуци. Затова и се учудвам като прочета заключения, че децата били по - щастливи с баща си. А какво всъщност трябва да прави? Човек, който живее в друга държава, води самостоятелен начин на живот, освен да им създава хубави спомени, какво друго? Как се очаква да присъства в живота и възпитанието им, като ги вижда на няколко месеца веднъж, за по седмица? Щом правата са на майката, би следвало тя да е поела трудната задача с възпитанието, развитието и т.н. на децата.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 24, 2022 10:53:25 GMT 2
Г-жа Кабо и стихотворение е постнала 🤣 Ода за Циркаджийска ли е това, че няма заглавие 🤣🤣
Прегледах коментарите, на г-жа Нели жълтата китка да ѝ се прати скрийншот какво се хвалеше, че си е купил бойтоя. Гледам, че е захапала Венелина, ама аз не съм видяла тя да си осребрява детето, нито кирливите ризи да вади на някого с цел печалбарство. Наша Пепа не знае граници от какво да печели и колко да се излага.
|
|
|
Post by fif on Dec 24, 2022 10:54:34 GMT 2
Не знам какво му харесва на този младеж, единствени има хубави очи, за разлика от уши, по-малък от нея доста, най-вероятно без големи финанси, то не е най-важното това, но все пак. За мен най-хубави като двойка бяха с Филип Датски, той на мен ми е най-симпатичен, независимо от лошите си наклонности. Иначе Пепка постъпка доста грозно, говори наляво и надясно какво взима и колко е било трудно, а сега праща децата именно при този човек. Не, няма лошо да бъдат и при бащата, а това което тя говори и прави. Иначе има отвратитлено грозен грим, този черен молив вътре в окото, мале… Сега като погледнах снимката, та те приличат на мама и синче, още по-смехотворно.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 24, 2022 11:07:00 GMT 2
Ф2 не ми го хвалете. Има много хора, които пътуват 1 път в месеца. Просто него не го устройва явно и идва 3 пъти в годината. Хубаво е, че ги е взел, защото ще се видят с роднини, ще бъдат с другата част на семейството си и все пак ще бъдат в друг свят. Но не са случили на родители нито едното от трите деца.
Не очаквайте читави въпроси, защото това все пак е Мон Дьо.
Очаквам Пепка скоро да се появи в рубрика в “На кафе”, а защо не и панелистка от другия сезон…
|
|
|
Post by mariaflower on Dec 24, 2022 11:12:58 GMT 2
Пепе не заслужава изобщо да се коментира повече, тя е токсична и се храни от това внимание. Преди месеци се пошегувах, че за звезда като нея един YT ляйф ъпдейт не стига, трябва да свика пресконференция - и ето, то това не е шега, Пепе наистина драпа яко да е “звезда”, не иска само с инфлуенсърство да се занимава, от години се опитва да се прикрепи към някое предаване. Колкото по-малко внимание ѝ се обръща, толкова по-бързо ще залезе.
|
|
|
Post by ☀ on Dec 24, 2022 11:15:20 GMT 2
В моите очи Пепе такъв боклук стана (разкри се) в последните години, че ми е под нивото да я коментирам дори. И за дъвкане по форума и клюкарстване не става. Все едно да обсъждам Джулиана Гани...🤢🤮
|
|
|
Post by Deleted on Dec 24, 2022 11:37:48 GMT 2
Еее, Джугани е такъв апотеоз на празното пространство под шапката. 🤣Страх ме е да се възмутя истински, че ще ме прокълне по цигански отново. Ялова да станеш, мъж да не видиш, секс да не видиш. Там е друго ниво прост.. "доброта" 🤣
П.п Не се сдържах, но да, хубаво е да тъне в забравата и да не се коментират подобни.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 24, 2022 11:40:18 GMT 2
Продължавам да твърдя, че няма как да знаем, дали наистина Ф2 е бил наркоман. Това са много силни думи, казани от наранена (да, Пепка още припада по Ф2) жена и никой не е дал дума на другата страна. Най-вероятно Ф2 знае за книгата и нищо чудно някоя “доброжелателка” да му е писала ЛС на английски. Може би си трае, за да не му секне Пепе възможността да взима момичетата. Те наистина сияят с него, но това е нормално поради факта, че го виждат рядко, а не им се кара всеки ден. А и той изглежда наистина е веселяк, а не пренавита кисела скумрия като Пепе, която се хили нелепо.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 24, 2022 11:53:02 GMT 2
Бхаххахах ама верно онази Кабо е написала стихотворение, ебаси лудата . Осмисли ми деня , мисля че след като прочетох това позитивно нещо и се изпълних с любов след малко содената питка ще ми се получи още по- добре .
|
|
|
Post by selestepan on Dec 24, 2022 11:59:13 GMT 2
Бхаххахах ама верно онази Кабо е написала стихотворение, ебаси лудата . Осмисли ми деня , мисля че след като прочетох това позитивно нещо и се изпълних с любов след малко содената питка ще ми се получи още по- добре . Написала тя, тая правилно и името си сигурно не може да напише... Блага Димитрова й го е написала. Sent from my SM-A725F using Tapatalk
|
|
|
Post by Deleted on Dec 24, 2022 12:21:39 GMT 2
Коментарите под видеото на Мон Дьо пръскат. 😂 От популярните личности, които са писали коментар, всички са едно голямо нищо. На тяхно място не бих се излагала да хваля Пепе, но явно толкова им е акъла. Кабо май иска да гледа сеира от първия ред и се прави на най-вярната приятелка. Фиво е само с година по-малък от ММ, а изглежда като лузъра на класа в гимназията, на който брадата му още е с плешиви петна… Не знам, как някой може да го хареса външно, защото дори Ф3, когато беше спретнат от Пепе изглеждаше доста по-приемливо. Сега е ужасен, но ако си оправи косата и стаилинга, ще сложи Фиво в малкия си джоб. Смешното е, че Нели изглежда като негова приятелка и по-близо до възрастта му от Пепе. А самата Пепка си е ботоксикирала челото както и Елица Снахица, но при Пепе не е толкова зле скалъпено. Давам им година от сега, за да приключи целия театър. Даже май им е много. edit: Като казах Нели, реших да й отворя профила. Merry KRISTMAS, любов чета. prikachi.net/image/8Ujftn
|
|
|
Post by yanp20 on Dec 24, 2022 12:45:59 GMT 2
Няма филтър на света, който да помогне тук.🦫 И как може за гаджето си, от което изисква пръстен за хиляди левове, да говори постоянно снизходително и неуважително, че и пред детето му. От толкова шопинг в Милано, не можа ли да вземе нещо на Гучан, ами сега тръгнала в последния момент? Гане, Пепе ще те издуха утре в трендинга на форума. Давай, измисли малко криндж за празниците. 😀 Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by klaudia on Dec 24, 2022 13:13:24 GMT 2
Мисля, че Диванче трябва да излезе в заслужен отпуск, защото качи цеееели 6 видеа от началото на месеца.
Деничка ми липсва, събота е, но няма видео все още.
|
|