|
Post by livia on Dec 24, 2022 13:43:43 GMT 2
Много се забавлявам с коментарите под поста на МонДьо - защитничките, понеже нямат аргументи, използват лични нападки и някакви несвързани глупости (стихотворение??), докато "хейтърите" просто посочват факти и задават неудобни въпроси за очевадни разминавания в приказки с/у действия
И любимото ми " Ама лично ли ги видяхте?" - Да, госпожа, лично ги виждаме, с очите си - вече сигурно трета година го гледаме този цирк. Те не се свенят щедро да предоставят материал и мисля отдавна е ясно, че далеч не е само малка част от ежедневието им. Всичко си показват, защото вече толкова им се е размило реалност-онлайн живот, че не се усещат колко много споделят и няма граници за тях. Все пак снимки от тоалетната сме виждали, иначе не си показвали целия живот...
|
|
903 posts
Member is Online
|
Post by pchelica on Dec 24, 2022 13:59:52 GMT 2
Идвам от сторитата на Гуци 1) Защо тя постоянно хейти Гуцан? Все той е крив за нещо. 😕 2) Той пък има вид като че ли едва изтърпява мрънкането на Гуци. 😀 3) Правилно ли виждам, че детенцето го возят без детска седалка? Иначе 250 лв за тенджери имаме, 1000 евро за Милано имаме, ама да купим детска седалка за детето си, нямаме. 😤
|
|
|
Post by yanp20 on Dec 24, 2022 14:04:19 GMT 2
След като се е разкрила вече пред аудиторията, не трябва ли да се подвизава само с една самоличност? Така малко шизофренично изглежда. Пък и се съмнявам всички да са наясно с историята ѝ. Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by Deleted on Dec 24, 2022 14:10:33 GMT 2
Момичета, идвам само да ви пожелая весело посрещане на Коледа, да бъдете обградени само с любими, ценни и истински хора и да се насладите на празника! 😘🎅🏻🎄
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
50 posts
Member is Online
|
Post by vivi on Dec 24, 2022 14:32:31 GMT 2
Малиии, съфорумкиии, завиждайтиии, днес бях в мол Плаза в Пловдив и забелязах кралицата на милануту Гучи!!! Първоначално видях Гучан сам, но малко по-късно тя излезе от една аптека и му подвикна "мечии", защото той не я видя в началото. Приближиха се и не съм много сигурна дали се целунаха, мисля че по-скоро тя му шепнеше нещо в ухото. Не мога да повярвам че ще го кажа, но на живо изглеждат по-добре и двамата?? но може и да ми се е сторило, тъй като не ги видях много отблизо, не исках да се набивам на очи и да зяпам Ако не друго, то това си мисля че наистина потвърждава че са двойка, тъй като не снимаше нищо в онзи момент, пък обръщението и близостта си ги имаше. Това е от мен, не съм много опитен детектив, но да се надяваме че това ми е първият от много пъти в които виждам такива известни личности отблизо! Весели празници на всички дами и щастливи моменти с близки и семейство
|
|
1,339 posts
Member is Online
|
Post by fif on Dec 24, 2022 15:05:11 GMT 2
Гергана има много грозно поведение, прави се на интересна, а Гучан свит като някаква мишка, безгласна при това.
И явно ще прекарат Бъдни вечер заедно, Гергана толкова ли не можа да се прибере при майка си? Доста странно.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 24, 2022 15:07:58 GMT 2
Всичко е много хубаво, Пепе декларира, че е преминала през адски перипетии, отглежда си децата, върти бизнес и е намери сродна душа. Но, въпреки коледния дух, въпреки Мондю ли е Кондю ли е, всички знаем, че ако наркоманът й свирне, нашето момиче ще си счупи краката да тича при него...
|
|
|
Post by Deleted on Dec 24, 2022 15:11:46 GMT 2
Гана е толкова грозна външно, колкото и вътрешно, видях я и аз на същото място и се изплаших направо. Ужасна е. Антоанета със сигурност взима. Не познавам човек, който да ходи редовно в екзе или да му е зор след полет, например, и да не взима. И не става въпрос за марихуана, нея дори не я имам за нещо особено. Ф2 изобщо не дава вид на толкова долнопробен, колкото новия й. Сори, Ети, не е ли тъжно чак след като народиш сто деца, да се окаже, че имаш нужда от личностно развитие и огромна промяна…
Весели празници на всички от мен! Хубави подаръци и повече питиета от мен ♥️
|
|
|
Post by rachelgreeb on Dec 24, 2022 15:31:09 GMT 2
Тоест Гането зарязва майка си сама на празник за пореден път, за да се прави на мащеха. Без думи съм. А майката на детето как се примирява с това да остави малката на връх Коледа с Гуца?
|
|
|
Post by Раче Осмокраче on Dec 24, 2022 16:11:48 GMT 2
Леле, два дни да нямам време за Инстаграм и какви важни неща изпускам. Гането е потресаваща в последните си сторита, не знам защо пляска тези безумни филтри, а не си сложи някакъв нормален грим. Гучан изглежда като едва да я изтрайва. Пепка и Карамана ще ръсят клишета и полуистини. Не очаквам изобщо да се отвори дума за Ф3 и Матиас, всичко ще е многострадалната Пепка. А представяте ли си плот туист и да се окаже, че и Филяка е бил зависим 😂
Момичета, пожелавам ви светли и весели празници! Да си е спокойно и уютно!
Sent from my Mi Note 10 Lite using Tapatalk
|
|
|
Post by Deleted on Dec 24, 2022 16:13:31 GMT 2
Не съм я погледнала Гането,страх ме е да не предам стреса от образа ѝ на творенията ми и да не ми се получат.😁 Да е жива и здрава с новото си "семейство"!
А на вас пожелавам - Нека не само днес, но и през цялата година трапезата ви да е благословена. Мир, берекет и спокойствие да има. Обичайте се и си дарявайте топлина. Ценете се и се веселете❣️
|
|
|
Post by komkama on Dec 24, 2022 17:25:39 GMT 2
Идвам да изплюя последно отровата си за следващата ми любимка лудата Гана и отивам да ям сарми. Ще го кажа за милионен път, но тя си е чист социопат. В момента имитира държането на готината отракана приятелка. Тя в главата си е стилна, успешна дама, която се справя сама с всичко, тръгнала е от нулата и е постигнала много. Хванала е леко недодялан сладур (в кривогледите ѝ очи) и сега ще му покаже как се прави. Сладките подмятания градят образа на сладката двойка, в която жената е издигана на пиедестал. Обаче за здравите психически, това е кринджът на века. Според мен Гучан няма капацитета да ѝ се изнерви, а и той го играе. По същия начин Гана играе ролята на готината приятелка на тате. Купува подаръци, угажда, пита въпросчета, но отново в реалноста - говори на детето като на куче с отвратителен тон, само го наставлява с въпроси, все едно е играчка и го затрупва с боклуци от кик и пепко. Като чуя съкгхРовище и ми се обръща стомаха.
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by rachelgreeb on Dec 24, 2022 17:44:06 GMT 2
|
|
|
Post by Deleted on Dec 24, 2022 18:08:25 GMT 2
Сиса в новия влог гледа как Гошо вакумира мезета и вика "това е ПРОФЕСИОНЕНШЪН"... Според мен на Сиса ѝ е много добре като има някой да ѝ помага, излиза си, ходи да пазарува, има време да си сготви на спокойствие, не пуфти постоянно и да се нерви. Сиса вика, че нямало значение коя чиния на кого ще даде, защото Гого ядял много, а Ния много малко за нейната възраст, абе жено какво малко, то аз ям по-малко от тия деца, ти им сипваш по 2 чарпака манджа... Гошо прави за закуска мекички, Сиса кой като нея баба ѝ там, мъжа ѝ прави закуска, тя си прави тортичка с новия миксер, кантара в съседната стая плаче. Бабката ме уби вика на Сиса не е начи, казва се значиии и Сиса вика охх баба все ми прави забележки.. ми как няма ти говориш като дива селянка, тя жената сигурно и тя е от село ама говори в пъти по-добре от Сиса. Малкият вече прави първите си крачки сам, благодарение пак на баба си, защото Сиса един път не съм я видяла да го учи да ходи, само му вика "вари" там...
|
|
|
Post by Deleted on Dec 24, 2022 18:15:16 GMT 2
Момичета, на всички пожелавам весело посрещане на празниците. Нека домовете ви да са изпълнени с топлота, любими хора и красиви моменти! 🎁🎄🎅🏻♥️🎉🎊
|
|
|
Post by sisi on Dec 24, 2022 18:22:50 GMT 2
Тая Гана е най-лошото нещо, което може да има това дете за Коледа! За нея детенцето е просто куче, говори му като на куче, държи се с него, като с куче.Кучето също се обича, но по дявилите това е човешко същество, което ще порасне утре! Но тая е повече от гадна, лицемерна и манипулативна. Толкова е обидно за детенцето, а лично на мен ми е ужасно! Имам чувството, че е от ония подли същества, които употребяват насилие върху децата или други хора и след това им казват - Ако не съм аз, ти си едно нищо! И им говорят мазно и с ужасен тон, който им бърка в мозъка! Пълно нищожество е тая!И го казвам с ясно съзнание, защото правя всичко възможно НИКОГА да не се държа така с детенцето на моя мъж!Това е ужасно съсипващо за детската психика! Тези деца трябва плавно и внимателно да навлизаш в живота им, без да нарушаваш правото на родителите му да му бъдат такива! И как може в негово присъствие да говори за подаръци, все едно живота се върти само около материални неща и му вика 'съкровище". Ужасно вредно влияние за едно дете! Тая майка няма ли да се самосезира!
|
|
907 posts
|
Post by Halliwell on Dec 24, 2022 18:48:57 GMT 2
А вие готвите ли по секси дантелени парцали? За една дупнишка прЕателка питам. prikachi.net/image/8U9Z5AВесели и светли празници,момичета! 🎅🌲❄️
|
|
|
Post by vanillapumpkinnew on Dec 24, 2022 18:53:07 GMT 2
|
|
|
Post by dynanamite on Dec 24, 2022 19:12:11 GMT 2
Значии християнски празник, на който не се готви по секси дантелен парцал - не ми го хвали. Ще направя едно подаръче на Ганчока под формата на съвет: Гери, оправи си формата на веждаците, че са като запетайки, не сме 2005г. все пак. И други неща имаш за оправяне, ама сме ти ги казвали. *цункииии*
Весели празници на всички! 🍾🎅
|
|
|
Post by selestepan on Dec 24, 2022 20:16:49 GMT 2
Са според вас Саното без да иска ли е пуснал сторито без музичка отгоре за фон, или нарочно е оставил да чуем на фона на трапезата за Бъдни вечер Пепа как обяснява, че донесла газирано вино, и бабата й отговаря, че още седи предишното?! streamable.com/qcmltv - запис на сторито Разхвърля децата по бащите, за да прекарата Бъдни вечер със семейството на новото си гадженце.... Мацки, нека вашите празници са истински и топли, без капка от фалша на инфлу сганта. Sent from my SM-A725F using Tapatalk
|
|
|
Post by ivkasmile on Dec 24, 2022 20:35:08 GMT 2
Ама тя и Пепа се и вижда за секунди в края на сторито в ляво с коледен пуловер дори!
|
|
903 posts
Member is Online
|
Post by pchelica on Dec 24, 2022 20:48:42 GMT 2
София и Сиена празнуват Коледа при Датски, Пепе - при Сано и Ивчо, а Матиасчо къде го в цялата тая схема?
|
|
|
Post by mariaflower on Dec 24, 2022 21:15:35 GMT 2
Леле хора, Кабо лелката с палтата е абсолютно obsessed. Нон стоп се обяснява за Пепе, снима Пепе, тагва и коментира Пепе… Или е напълно умопомрачена и ги вярва тия неща, или яяяяяко я използва за трафик и clout
PS. Хубава Бъдни вечер на всички. Да сте здрави и щастливи! Ясно ми е, че при разделени родители се случва децата на Коледа да не са при мама или тати, но и трите да ги няма… Не че на Пепе нещо ѝ трепва де, тя най-вероятно се радва, че се е отървала yet again, но само мисълта, че утре сутринта няма да видя децата как тичат към елхата по пижами направо ми къса сърцето.
|
|
|
Post by mar4eto12 on Dec 24, 2022 21:43:02 GMT 2
Пепе е един морален отпадък.
На Бъдни вечер, когато човек е със семейството СИ, децата ѝ са по света и у нас, родителите ѝ са на Рударци, а тя се хили нефелно до Саното и "подрежда" нещо на масата.
Абсолютна гавра е, че утре ще е в национален ефир. Многострадалната Геновева я съветвам да отвори Библията и да прочете за закона за сеенето и жъненето. Ще дойде време за жътва. Посявай си сега, то чака и някой ден ще порасне. София може би ще ти остане вярна, но Сиена и Матиас няма да ти простят какъв провал си като майка.
Провал като майка, провал като дъщеря, провал като личност.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 24, 2022 21:53:08 GMT 2
Сеетъл празник мили съфорумки ! Бъдете живи и здрави , вие и семействата ви ! ♥️
Съжалявам за просташкия коментар , но като знаем културата на Пепе , вече може да са ѝ посяли , та да чакаме и жътва скоро 🤣🤦🏼♀️.
Не мога да си представя , че на най- семейния празник ще предпочетеш новата играчка пред децата си . Как е ти трепва нещо ? Затова пък снимките на децата с Фичката и Ане са страхотни . Обаче наистина жалко за Матиас , какво става с това дете , къде е , как е не се знае .
Утре ще е Денят , няма да я гледам , зящото ще се издразня какви глупости ще изкаже , ще чакам вие да преразкажете . ♥️
|
|
|
Post by Deleted on Dec 24, 2022 21:56:55 GMT 2
Напълно потресена съм, че Пепе заряза трите си деца и родителите си на най-семейния празник, за да се набута при Саното и катуна… Три деца има и нито едното не е с нея за Коледа. Семейството й всеки път е до нея, а тя прави само простотии и накрая тя не отрази нито един от роднините си с присъствие за празника. Отврат!
Това ли е прословутия апартамент, който Нели е декорирала, когато се правеше на интериорен дизайнер? Ако да, то това е смях в залата. То врати, то цветове на стените…
Не знам, защо само Пепи се прави на интересна и се крие от пролетта, а в темата и жълтите сайтове се пише от лятото, че са с Карамана. Саното явно смята, че след утре вече може да споделя сторита без да се притеснява и е подранил с няколко часа. Не виждам логиката, защото Нели още лятото качи снимка, на която са заедно. В този цирк явно никой не си е научил още сценария…
|
|
|
Post by mandarina on Dec 24, 2022 22:02:26 GMT 2
Са според вас Саното без да иска ли е пуснал сторито без музичка отгоре за фон, или нарочно е оставил да чуем на фона на трапезата за Бъдни вечер Пепа как обяснява, че донесла газирано вино, и бабата й отговаря, че още седи предишното?! streamable.com/qcmltv - запис на сторито Разхвърля децата по бащите, за да прекарата Бъдни вечер със семейството на новото си гадженце.... Мацки, нека вашите празници са истински и топли, без капка от фалша на инфлу сганта. Sent from my SM-A725F using Tapatalk Не е много датско и инстаграмабъл у семейство Сано да ви кажа Дано младежът има някакво жилище по стандартите пепини, че да не го смени още това лято по морето Зъл бъднивечерски коментар Ама като съм принудена да ям постна мусака, как може да ми се отрази Нямам търпение да ви чета утре след пресветото гостуване при МЪндьо.
|
|
|
Post by scalestone on Dec 24, 2022 22:30:03 GMT 2
Момичета, споделена Бъдни вечер и Коледа ви желая! Здраве, любов и усмивки с любимите ви хора ви желая! Благодаря ви за всеки ден, прекаран във вашата компания. Също днес докато пътувахме се умряха от смях с коментарите от последните страници.
Пепа е извънземна категория дъно! Надявам се родителите й да са горди с нея....
Гледам лелята, мале мила, да ги беше търсила тези мошеници, нямаше да намери. Наистина егати самообладанието имат с Барт.
Ели беше качила снимка с баба си, жената на братовчед си и техните деца. Интересно сигурно баба й и леля й са в Дания за празниците.
Весели празници още веднъж и да сте заобиколени от хора, а не лицемери като някои други хорица.
|
|
1,339 posts
Member is Online
|
Post by fif on Dec 24, 2022 22:43:41 GMT 2
Пепка на Бъдни вечер е зарязала деца, родители и е при гаджето. Гергана е зарязала, майка, семейство и е в квартирата на гаджето си, даже е аранжирала масата, има 5 чинии, явно за нея и Гучан, детето и бабата с дядото. Плеснете ми един шамар, ако нещо съм изостанала и смятам, че това празници, които да прекараш със семейството си… Леле, знам, знам, изобщо не е хубаво да се говори лошо за деца. Атина най-накрая показа бебето си, което според мен прилича изцяло на бащата и е наследило ушите. Знам, че няма да го оставят така и ще го оперират. Ама на фона на Атина, която се има за топ… Детенцето явно не е наследило нейните черти. http://instagram.com/p/CmkEfoiqnJm prikachi.net/image/8U75uqАуууу, послание от Гучан за Гучана. Доста нагласено.
|
|
|
Post by sistef on Dec 24, 2022 23:26:14 GMT 2
prikachi.net/image/8U72wkПепе… Догодина поемам ангажимента да им изпратя по една Пи ар пратка с речник. Весело посрещане на празниците, мусакаджийки грамотни ❤️
|
|