|
Post by pchelica on Dec 24, 2022 23:38:29 GMT 2
Толкова го коментираме това прословуто интервю утре, че имам чувството, че речта на Папата ще започне със закъснение, защото човекът ще иска да си догледа интервюто, преди да излезе на площада…но все тая - и без това неговата реч е по-малко очаквана от интервюто на годината… 🤷🏼♀️
|
|
|
Post by 100helit on Dec 25, 2022 0:42:35 GMT 2
А вие готвите ли по секси дантелени парцали? За една дупнишка прЕателка питам. prikachi.net/image/8U9Z5AВесели и светли празници,момичета! 🎅🌲❄️ Добре, аз разбирам, че детенцето е с тях на празника и тая психичноболната му готви по дантелен парцал??
|
|
|
Post by chikitta on Dec 25, 2022 8:16:41 GMT 2
Весела Коледа на всички 🎅 Аз се включвам да съобщя, че Саното ми падна в очите (ако някой го интересува 😁). Как може да одобряваш целия този цирк и да приемаш тази парясница в дома си...
|
|
|
Post by Deleted on Dec 25, 2022 8:52:35 GMT 2
Да не е бременна? Струва ми се подута хормонално. Или аз съм свикнала да я виждам с филтри. Ако е бременна това обяснява съвместното съжителство и кредитите им. Честита Коледа на всички! Да е топло в семействата ви и да цари любов и разбирателство!
|
|
|
Post by inфluencniме on Dec 25, 2022 9:29:09 GMT 2
Пепа започва фатално да прилича на Галка.
|
|
|
Post by hurricane2022 on Dec 25, 2022 9:32:33 GMT 2
Пепето говори сякаш се влюбила в ФИво след раздялата с Ф2. Е Ф3 къде е? Парцалана🤮
|
|
|
Post by paws on Dec 25, 2022 9:35:02 GMT 2
Дори и филтрите не помагат на Гергана... Трагично е, наистина трябва да обърне внимание, на себе си, на здравето си, дрехите не са най-важното на този свят..
Весела Коледа на всички, бъдете живи и здрави, много хармония и топлина в семействата ви пожелавам!
|
|
|
Post by mar4eto12 on Dec 25, 2022 9:51:39 GMT 2
Честита Коледа, момичета! 🎄❄️🍷 Бъдете здрави, нека домовете ви са пълни с уют и щастие! Не спирайте да мислите и да бъдете критични - не само към инфлуенсърите, но към всичко.
Аз днес няма да гледам интервюто. Отказвам да стана свидетел на този фарс точно днес. Ще прочета вашите коментари и сигурно ще изгледам на запис другата седмица. Тази разпоретина не заслужава това внимание, не и днес.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 25, 2022 9:55:12 GMT 2
Весела Коледа на всички! Здраве и благоденствие за всички! 🎄🎅🏻🎁🎊🎉
Гледах интервюто и все още не мога да асимилирам инфото. Фиво е мъчителен за слушане. Беден речник и само простотии, като повтаря “реално” почти във всяко изречение. Не знам, какво можеш да си кажеш с това момче. Бях потресена на въпроса на Мон Дьо, какво си е помислил, когато е разбрал, че ръката му няма да бъде спасена. Фивчо каза, че се чудил, как жените ще го харесват… WTF губиш си ръката и си мислиш това?!?! След снимките на Котката и наплива от коментари тук, Пепе се е сринала. Говори за “жълтите медии”, но всички знаем, че тук се пишеше около месец преди някой да ги отрази. Май са хвърчали отново макбуци в стената. Семейството й е против, то си и личи, че се отдръпнаха. Според нея само в началото са били, но както го каза, не вярвам, че днес са много за. Директно каза, че са били против и не са я подкрепили изобщо, а обикновено го правят. Пепе пак сцепи, че всичко прави сама и хората не вярвали, че си гледа трите деца сама. Мхм… Голяма любов, страшно силна, не изпитвали до сега такава любов. Ала бала подобни глупости имаше през цялото време. Ф2 получи обичайните клевети, нищо ново. Ф3 се спомена, че не са се чувствали добре заедно, сега са приятели, снима сериал и Матиас участвал, можел да стане актьор, а Ф3 се чувствал добре и всички се чувствали добре.
|
|
|
Post by kukumyavka93 on Dec 25, 2022 9:56:00 GMT 2
Честито Рождество, момичета! Желая ви да сте много здрави и все така здраво стъпили на земята!
С голямо съжаление си мисля, че това за сеенето и жъненето се отнася с най-голяма сила за родителите на Пепе. Търпяха я, поощряваха я дори, вървяха й по акъла за всички глупости, дето надроби, гледаха й децата, а тази година на най-светлия семеен празник останаха сами...
П.с. сънувах, че Гането е бременна. В нощта срещу Коледа може би е пророчески 😄
|
|
|
Post by Deleted on Dec 25, 2022 9:56:11 GMT 2
Весела Коледа! Бъдете живи и здрави, вие и целите ви семейства! Идвам от великото интервю на “новата светска двойка”… майко какъв криндж. 😂 Специално ни отделиха внимание и на нас, били сме gossip girls, заради снимките от плажа. Мисля че съфорумката Котката беше първата със снимки от ЕХЕ, чувствай се спрециално поздравена от Пепе. 😂😂😂 И двамата са мега заблудени горките, малко се изживяват като Меган и Хари, говорят за папараци, жълти медии, криене на връзка, privite life.. 🤦🏻♀️ Никой не е “ЗА” връзката им, Антоанета се е скарала явно с цялото си семейство и пак живее и надува розАв балон 3.0, иначе голяма любов, сродни души ама даже не знае дали той иска деца от нея.. 😂 А не бе, малкия дрисльо на 25 години няма да иска деца и семейство в даден момент, ако се осъзнае и спре да живее на наркотици и в нереалният живот на СалфЕтито естествено. Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by ivkasmile on Dec 25, 2022 10:10:21 GMT 2
Питаха ли фиВо гледа ли цялата потеря на Пепе - София Сиена и Матиас?
|
|
|
Post by anthonyy80 on Dec 25, 2022 10:12:23 GMT 2
Брех, в мамата са бързи като светкавици модераторите. Дори и не дотам отрицателните коментари се трият моментално. Благодаря за преразказите тук, ще си спестя новата светска двойка.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 25, 2022 10:13:22 GMT 2
Не знам, дали може да се нарече лъжа това за Ф2, защото както винаги казвам, чак такъв наркоман не вярвам да е бил. Лъжа беше, че си гледа децата сама и прави всичко сама. Ф3 бил щастлив сега след раздялата им. Това не го вярвам, защото като го гледах при Павел Колев и Ицака, а и самото му излъчване е на тъжен и зарязан мъж, на който са му разбили мечтите за дом, семейство и любов. Лъжа са мен е и това, че уж е приключила отношения с Ф3 преди да започне с Фиво, но това също ми е под въпрос. На снимките на премиерата на филма на Саното, Пепи май си живуркаше още с Чехляка и дори се правеха на щастливи.
Забравих да кажа, че според Фиво те са били много потайни и били силно изненадани от снимките на тях двамата и това, че хората са ги следили постоянно. Н Снимали ги били на плажа, как си говорят и това не означавало нищо. Само дето освен снимка имаше и един куп хора, един от които нашата Котка, които са ги видяли и да се целуват. От пълен с хора летен бар, където се целувате, по-непотайно нещо не мога да се сетя. 😅
|
|
|
Post by edelweiss on Dec 25, 2022 10:17:33 GMT 2
Изгледах го и ето моя преразказ: За фИво всичко започнало, когато бил на 16 и се видяли в едно заведение, влюбил се от пръв поглед. Тя тогава не го приемала за мъж, защото бил прекалено малък, а тя на 24. После и двамата били в трудна ситуация - тя била в раздяла, а той тъкмо си бил загубил ръката. Започнали да си споделят, обаче Пепе била предпазлива, защото си мислела как ще се случат нещата, той е толкова по-млад от нея, не знам си какво. В крайна сметка нещата се случили лятото като били на море, едва ли не тя тогава се "предала". Жълтите медии и помогнали, защото решила, че така или иначе вече всички знаят, защо пък да не си живее. Всички се питали как той ще се грижи за три деца и за нея, при положение, че е още дете, но тя знаела как. Той бил най-ценния човек, който познавала. Никой не бил доволен от връзката им. Жълтите медии много повлияли на нейното семейство, дори на бабите и, които помнили фамилия "Карамански". Останалото беше бля бля мъжа ми беше наркоман, бля бля розов живот. По 1 изречение за ф3 и Матиас и туй то.
|
|
|
Post by noclue on Dec 25, 2022 10:18:05 GMT 2
Честита Коледа, gossip girls 😉😉😉
Сън не спах в очакване на това интервю, детето вдигнах рано-рано, да се подготвим подобаващо! Значи, и да не го гледате, нищо не сте изтървали, кринджът е на макс, фалшът е на показ, лъжите са на пиедестал. Хари и Меган пасти да ядат с private life-a на най-новата звездна двойка на България. Но някои неща, които мен лично като майка ме карат да се срамувам, поне някой да се срамува, че Антланет очевидно не се: - нищо друго нямало значение вече за мен, те двамата били в центъра и това от майка на 3 деца, нали - спомена от кумова срама, че и момченце имала, сети се явно в последния момент или ѝ напомниха зад кадър - семейството ѝ не одобрява връзката им, но всичко е точно, нали най-накрая е с ценен човек И не, Пепи, разликата ви във възрастта не е най-големият проблем, дори са си направо бели кахъри в сравнение с всичко останало. Филип чао не бил добър баща, защото бил зависим, същият, който в момента гледа дрцата ѝ, за да може тя да е с ценния си човек необезпокоявани. Не ти ли беше неудобно да го кажеш...дъното на дъната
|
|
|
Post by mar4eto12 on Dec 25, 2022 10:23:12 GMT 2
Мислех си, че няма какво по-лошо да видя днес от Пепе... 🤮🤮🤮
|
|
|
Post by jeri on Dec 25, 2022 10:29:37 GMT 2
Весела Коледа, момичета! Бъдете здрави и щастливи! ❄️❄️❄️ Не изгледах това интервю, но благодаря за преразказите. Влюбил се бил на 16, айде стига, оттогава до сега, колко е сменил. Затвърждава ми се мнението от книгата, че тази жена бърка любов със страст, привличане, първоначален екстаз. На другото място влязох след коментара тук и наистина съм потресена колко бързо трият, голяма работа, че ще се коментира няколко страници. Нищо против връзките на Пепе нямаше да имам, ако не бяха намесени 3 малки деца. Тя сега се държи като тийн с гаджето.
|
|
|
Post by B𝕒н𝕦л𝕦я* on Dec 25, 2022 10:34:33 GMT 2
Питаха ли фиВо гледа ли цялата потеря на Пепе - София Сиена и Матиас? Гледа друг път. Хич не му е през онова за децата на Пепе. То на нея самата не ѝ дреме. Мен ме съмнява, че този пикльо е прекарал и един ден заедно с трите с ѝ деца. Като гледам и самата тя скоро не ги е виждала всички наведнъж, все са разхвърляни поотделно някъде.
|
|
|
Post by butterfly on Dec 25, 2022 10:35:28 GMT 2
Да си дам и аз моите 5 ст. за "звездното" интервю. Според мен ПепА изглежда нещастна. Говори глупости за любов, но тя самата осъзнава какво дъно е. Никой няма да я съди за това, че има 3 деца от 2-ма различни мъже, НО това, че ги роди бързо и безотговорно, както и, че тези деца не ги поглежда в последните месеци. Разбира се, че няма да стои цял живот без мъж. Тази жена обаче тотално се обезличава и най-лошото никакво майка, която е но децата си не е.
|
|
|
Post by selestepan on Dec 25, 2022 10:38:40 GMT 2
|
|
|
Post by livia on Dec 25, 2022 10:42:12 GMT 2
Весела Коледа! Бъдете здрави и се обичайте!
Днес явно няма как да си говорим за приятни и позитивни неща, защото такива от инфлуенсърите почти няма..
И аз съм потресена как Пепе си заряза цялото семейство на Бъдни Вечер и отиде при гадженцето, дето след някоя и друга година е много вероятно да е вече бивш. Държи се точно като бунтарски тийн. Напълно нормално родителите ѝ да не одобравят, защо имам спомен, че и за Филяка не бяха много щастливи? Успя да отдръпне единствените хора с безусловна подкрепа към нея - родителите си; с децата не изгражда никаква силна връзка; с бившите видимо не е в добри отношения - тази жена ще остане напълно сама някой ден, но явно не го осъзнава или си мисли, че млади момченца ще ѝ се лепят винаги.
Не разбирам защо продължава да лъже, че сама си гледа децата.. какво печели от това? Вече си мисля, че се самозаблуждава и наистина си вярва, че сама се справя.
А тези от другия форум са толкова жалки - до кога ще продължава тази цензура, тя вече почти няма рекламни кампании, какво толкова я пазят??
|
|
|
Post by cloudedmind on Dec 25, 2022 10:42:33 GMT 2
Още съм в началото, но ви гарантирам, че лъжат за това, че са се събрали лятото на морето, едва ли не Котката ги е видяла като са се зарибявали още. А как ще обясни снимката, на която е сгушена до него на премиерата на филма на баща му заедно с цялото му семейство? Ясно е, че нещата са почнали от много по-рано. Тя тази лъжа я употреби и в книгата си, говорейки за Ф2 и Ф3 сякаш е минало много време, а те почти се засякоха.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 25, 2022 10:43:55 GMT 2
Пепка каза, че родителите й са били против заради фамилията Карамански и възрастовата разлика. Фактът, че вместо при нейните родители, Пепка беше с неговите, е повече от ясно, че Сано нямат нищо против, но Пепелджийски се дистанцират. Децата ги няма и явно няма причина Пепи да ходи в Рударци. Начина, по който каза, че родителите й са били най-съсипани от жълтата преса, звучеше така, все едно те от там са разбрали, че тя е с Карамана. Ако е така, разбираемо да са в шок. Фивчо искал голяма къща с място за много животни, Пепка и за деца го пита, та от няма на къде и деца каза момчето. 😂
|
|
|
Post by ggvt on Dec 25, 2022 10:43:58 GMT 2
Не знам от кое съм по-възмутена в коледната сутрин- от на Пепе жалкото поведение в интервюто или от на Гуча и Гучан "секси" фотосесията.🤢
P.s. Честито Рождество! Бъдете всички много здрави и не спирайте да сбъдвате мечтите си! 💕
|
|
|
Post by hurricane2022 on Dec 25, 2022 10:45:11 GMT 2
Ония селяндури Деница и Георги дали не си легнаха в чистите чаршафи в хотела с дрехите, в които са им се потили задниците 15 часа. 😲😲 На сутринта се показва със същите дрехи. Направо върха на мърлявщината🤮🤮🤮 Не съм виждала на някой толкова грозно да му седи клин, колкото на нея. Егати грозните крака има. 😁
|
|
|
Post by noclue on Dec 25, 2022 10:48:35 GMT 2
Обаче КА БО то пак как е хванала чудната муцуна на бфф-ката си: ibb.co/PWz98tNЛофф форевер муци 😘❤️ cloudedmind, то е щото наша Пепи много се е дърпАла дълго време, какво щели да кажат хората, че е със седем години по-възрастна от него, но чааак лятото си е казал ай стига вече, ний са обичами многу, бейб, давай да са вземаме
|
|
|
Post by fine on Dec 25, 2022 10:54:45 GMT 2
Гледах и аз интервюто, обаче направо ме беше срам да го гледам, не знам тя как не се срамува от всички глупости, които говори. Все пак няма да разберем какво се е случило между нея и Ф3? Или просто на курвЕти и омръзнало от този скучен мъж и е решила да отиде при "забранения плод"? 😂😂 prikachi.net/image/8UWSW0Големите готвачи Гучан и Гана дори не са сложили парата в някакво фолио, направо гнусната и мръсна пара са я метнали в питката. Гана качва криндж снимки та случайно да не бъде съвсем засенчена от Пепа. 🤣
|
|
|
Post by hurricane2022 on Dec 25, 2022 10:58:17 GMT 2
Аз нещо не разбирам нещата, или не е нормално да претендираш, че си много религиозен, даже и в секта да членуваш и накрая да се опънеш на Бъдни вечер и да ядеш месо? Говоря за Кузманови😲 и те делят една мозъчна клетка, но чак пък толкова 😲
|
|
|
Post by Deleted on Dec 25, 2022 11:01:58 GMT 2
Мацки, аз ви гарантирам, че Гучан е забременил Гергана и скоро ще имаме новина. Едва ли биха се определили така бързо като семейство, а и с благословията на бившата и Гериното семейство. Много бързо се развиха отношенията при тях изведнъж.
Пепа каза в интервюто, че Иво бил поел отговорност за 3те й деца?!?! WTF! Защо не я попита Мондьо с тях ли са и трите и кога са ги виждали за последно?
|
|