|
Post by livia on Dec 25, 2022 11:02:36 GMT 2
Сега чета коментарите под поста ѝ в инста с интервюто - почти всички са силно негативни. Даже и хората, които я следят и харесват, вече не се връзват на розовите балони, дето отново раздува. Дали наистина си е мислела, че ще ѝ е в услуга това интервю? Само ще обърне още хора в "хейтъри".
И забравих един коледен скрийншот за поколенията
пп. А тази Катрин/Кабо е адски странна - за мен 100% просто яхва вълната да си рекламира бутика и изобщо не ѝ е никаква приятелка на Пепе.
|
|
|
Post by unknown23 on Dec 25, 2022 11:03:37 GMT 2
Ladies and gentlemen,новата светска двойка на годината!! Откъде да започна изобщо..
-Било любов от пръв поглед,той на 16,тя на 24?! Демек,тийн,който яко го друсат хормоните вижда жена на 24, с акъл(и телосложение) на тийн. Тя с кого е била тогава? При нея няма празно,тя винаги е с гадже,просто ми е трудна за запомняне нейната хронология. -Намерила е сродната си душа. Ф2 беше най-голямата ѝ любов и законен съпруг,после Ф3 беше “сродната ѝ душа”,сега нова намерила. Тази жена дори не ми изглежда влюбена бе хора! Няма я тази емоция,която се вижда в истински влюбена жена. Той повече е хлътнал,но далеч не е защото е гаснал по нея 9 години,а защото е първата жена,която му е обърнала внимание след инцидента. -Той ѝ казал “Антоанета,свиквай,щом си с мен ще е така,няма да ни оставят на спокойствие,само за нас ще пишат”. Добре,принц Хари. Кой ги излъга тия две недоразумения,че има някой извън форума,който се интересува от тях? Жълтите медии сме ние,колкото и да им се иска да не е така,хората по-скоро научиха за него покрай Пепе,а не обратното. Най-мразя такива фантазьори. -Тя е готова да се изправи срещу всички и всичко,нищо друго няма значение за нея освен тази връзка. =>3-те ти деца харесват това,Пепе👍 -Естествено,че няма да е със семейството си на Бъдни вечер,сигурно е искала да довлече фИво,а те не го искат. Или като цяло и двамата не ги искат.
Давам им точно още 6 месеца на тези private сродни души,които ги свързва шумна музика. И имам и друга теория-не смее да говори за Ф3 и Матиас,защото Филяка веднага може да я обори. Затова е винаги много обрана в историите какво точно се е случило между тях,а пък за Ф2 излива колкото иска помия,нали не говори български и живее в друга държава?
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by mar4eto12 on Dec 25, 2022 11:11:30 GMT 2
Аз нещо не разбирам нещата, или не е нормално да претендираш, че си много религиозен, даже и в секта да членуваш и накрая да се опънеш на Бъдни вечер и да ядеш месо? Говоря за Кузманови😲 и те делят една мозъчна клетка, но чак пък толкова 😲 Постната трапеза на Бъдни вечер е православен обичай, те доколкото разбирам са протестанти/евангелисти. Там такива работи няма.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 25, 2022 11:11:45 GMT 2
Същите глупости, че минавала през раздяла с баща на някое от децата й, а той й е бил подкрепа, че са си дали време и са си споделяли като приятели… Всичко това го има документирано 1:1 казано за Филяка преди 2 години…
Леля Галя влиза с “бе” на момичетата, които в коментарите пишат възмущението си от Пепка. Смешното е, че я нарича Пепе и пише неграмотно. Дива селянка е и тя, само гледа сеира от първия ред. Пепе наистина горката се е докарала до вида на Галя. Има хубав ген и като гледам майка й, без никакви намеси можеше да е една запазена жена. Тя обаче се докара на плашило…
|
|
|
Post by 🙃 on Dec 25, 2022 11:14:03 GMT 2
В сектата на Кузманови Бъдни вечер не се празнува така. Там не спазват традиции, даже много и елхи нямат. Редовно ядат пържоли на Бъдни вечер. 😀
Иначе монтажистите на Нова са топ. Показват стари снимки на Фиво и Пепа и това са снимките с Ф2, но той тактично изрязан 😀😂😀😂
|
|
|
Post by dilinika on Dec 25, 2022 11:17:23 GMT 2
Дъно на дъната, копае се надолу посока под дъното…..
Пепи, бъди моля те все така щастлива за сметка на щастието на децата си, по-добра и неегоистична майка няма да станеш, поне се свий мълчаливо в ъгъла и мълчи.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 25, 2022 11:18:48 GMT 2
Хора, мен би ме било много срам и със сигурност бих помолила да изрежат частта, в която Фиво казва че бил влюбен в нея от 16та си година. Дадоха снимка на тях двамата, като любезно беше изрязан Фичката. Това е толкова незряло и малоумно.
|
|
|
Post by goldie on Dec 25, 2022 11:21:27 GMT 2
Весела Коледа на всички!
Не можах да се стърпя и си пуснах амфЕти… тая жена стигна дъното наистина. Отива да си афишира новата връзка, обаче пак говори колко тежко й е било с наркомана… докога ще го повтаряме това? Нали уж е много щастлива сега, метнахме децата при наркомана и си правим пр-чето на негов гръб? А този пък бил влюбен в нея, откакто е на 16?! Даже не искам да я коментирам повече. Не мога да повярвам, че в национален ефир на Коледа излъчват подобни простотии.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 25, 2022 11:29:17 GMT 2
Коя беше, бързо да казва, пращам коледни сладки, че много се смях колко е вярно... ralitsa06 @galia.simeonova_ смешница, и ти си там за сеира, ама се правиш на голяма приятелка 😂😂😂😂
Всички дружки на Пепе тръгнали да я защитават, жива да не бях... смятайте какво дъно удари вече, е сега ако не я затрият тая няма кога просто. Коледен подарък за Пепи... нова година без инфлуенсърски живот и пари падащи от небето..урааа
|
|
|
Post by Deleted on Dec 25, 2022 11:30:25 GMT 2
Изобщо не я виждам като щастлива. Виждам една жена, която е започнала връзка с това момче точно, за да избяга от реалността, която е насадила сама. Не мисля, че е адекватно от нейна страна да обяснява, какви са били мъжете, с които е спала, Ф2 или Ф3. Все пак връзката й с всеки един от тях е била по нейно съгласие. Ако се съберат всички посочени в книгата й, цял футболен отбор може да излезе. Такъв хейт има в коментарите, че казаното в интервюто направо остава в нищото. Съсипват я 😂 Най-много се забавлявам на коментари на хора, които си мислят, че тя е с Филяка и изобщо не могат да разберат за какво става въпрос. 😂
|
|
|
Post by chikitta on Dec 25, 2022 11:35:36 GMT 2
Ще се въздържа да коментирам какви са и що са Баланови, но тяхната коледна фотосесия много ми хареса. А детенцето изглежда наистина щастливо и усмихнато, това говори за спокойствие и разбирателство в семейството. prikachi.net/image/8UYdCP
|
|
|
Post by livia on Dec 25, 2022 11:38:17 GMT 2
Не знам дали го знаете това меме, но за него се сетих с историите на Пепе
|
|
|
Post by Морско_момиче on Dec 25, 2022 11:39:05 GMT 2
Гледах и аз интервюто, обаче направо ме беше срам да го гледам, не знам тя как не се срамува от всички глупости, които говори. Все пак няма да разберем какво се е случило между нея и Ф3? Или просто на курвЕти и омръзнало от този скучен мъж и е решила да отиде при "забранения плод"? 😂😂 prikachi.net/image/8UWSW0Големите готвачи Гучан и Гана дори не са сложили парата в някакво фолио, направо гнусната и мръсна пара са я метнали в питката. Гана качва криндж снимки та случайно да не бъде съвсем засенчена от Пепа. 🤣 Ох, сериозно ли някой слага парата директно в питката без да я увие в нещо? И после са я яли тая питка. Направо ще повърна, честно! Тия двамата имат една обща мозъчна клетка. И тая “секси” фотосесийка пред детето ли си я спретнаха? 🤦♀️ За Пепе всичко е казано. Биваше поне името да ѝ изпишат правилно в надписа, който стоя през цялото време на екрана 😆 То и без това една шепа народ в Бг я знае, сега кой знае колко хора се чудят коя е тая АТНоанет, с която ни занимават по националната телевизия 😆 Весел Коледа! Нека има само здраве, щастие и берекет в домовете ви! 🎄🎁❤️
|
|
|
Post by dilyanad on Dec 25, 2022 12:06:46 GMT 2
Весела Коледа, момичета! Пепа не съм я гледала, но е тотален егоист. Не я интересуват деца, родители. Как на най - семейните празници тя е с бойтоя, а не с децата и. Смятам, обаче, че те са много по-добре при бащите им. Бабата на Сиса ми е много симпатична. Тортата също ми хареса. Анка от кухнята е тотален криндж, мъжът и е много прост и противен. Ивана е голямото ми разочарование тази година.
Изпратено от моят SM-S901B с помощта на Tapatalk
|
|
|
Post by grumpy on Dec 25, 2022 12:18:40 GMT 2
Гледах интервюто с Пепе. Доста притеснена ми се видя.
Вижте, не е яко да се кефим на чуждото нещастие. Сътворила е куп глупости и тя го знае. Какво очаквате да каже, че иска да не е станало така и да няма толков деца…Май второто и третото не бяха много планирани. Да, можеше да вземе мерки. Станалото станало. Колкото и да е, не си е зарязала децата, голямо чудо че сега са с бащите. Според мен с Иво се е хванала като удавник за сламка. Едва ли ще продължи много години, но тя има нужда от някой, не може да е сма и се е случил той. Дано семейството ѝ все пак ѝ помогне и не я зарежат. Такъв хейт може да те докара до самоубийство, а нали не искаме това. Все пак не е убила никога, не е престъпление да имаш деца. Вярвам, че ще се пооправи скоро и ще се наредят нещата. И да ни докаже, че е борбена. Децата ще са ок, в днешно време не е чудо невиждано. Кофти избори, тъпотии е правила, но не е нужно да бъде обиждана. Весела Коледа
|
|
|
Post by Deleted on Dec 25, 2022 12:32:21 GMT 2
Е, хайде сега, чак до самоубийство няма да докараме Пепе с коментарите си тук. В повечето коментари се обсъжда казаното от нея и как това вече сме го слушали преди 2 години за Чехляка. Истинският хейт, който е брутален, е в нейния профил, който тя може да заключи, както и коментарите в него. Пък и все си мисля, че ако не искаш да получиш хейт и се притесняваш от него, си стоиш на четирибуквието, а не се показваш в най-гледаното предаване по национална телевизия в неделя сутринта на Коледа…
|
|
|
Post by livia on Dec 25, 2022 12:47:15 GMT 2
Гледах интервюто с Пепе. Доста притеснена ми се видя. Вижте, не е яко да се кефим на чуждото нещастие. Сътворила е куп глупости и тя го знае. Какво очаквате да каже, че иска да не е станало така и да няма толков деца…Май второто и третото не бяха много планирани. Да, можеше да вземе мерки. Станалото станало. Колкото и да е, не си е зарязала децата, голямо чудо че сега са с бащите. Според мен с Иво се е хванала като удавник за сламка. Едва ли ще продължи много години, но тя има нужда от някой, не може да е сма и се е случил той. Дано семейството ѝ все пак ѝ помогне и не я зарежат. Такъв хейт може да те докара до самоубийство, а нали не искаме това. Все пак не е убила никога, не е престъпление да имаш деца. Вярвам, че ще се пооправи скоро и ще се наредят нещата. И да ни докаже, че е борбена. Децата ще са ок, в днешно време не е чудо невиждано. Кофти избори, тъпотии е правила, но не е нужно да бъде обиждана. Весела Коледа В никакъв случай не се кефя, само се ядосвам, че такива хора са инфлуенсъри и им отделят време да дрънкат глупости в национален ефир и то на Коледа. Не очаквам нищо да казва, напротив, очаквам да спре да се бута по предавания и да си живее както си иска, без да се обяснява. Има възможност (и връзки) да си намери добре платена чил работа и да си свирка, но тя явно държи да е role model и да учи хората как да живеят и раждат млади. Щом е решила да се показва и обяснява публично, напълно нормално е да се коментира.
Нищо лошо не ѝ желая, даже ще се радвам да се стегне и да изплува от дъното, тук просто си клюкарим, сигурна съм никой не е злонамерен. Както и този ми коментар е с възможно най-мил тон, надявам се не се усеща по друг начин
пп. И за Филяка се беше хванала като удавник за сламка - този филм вече сме го гледали
|
|
|
Post by Deleted on Dec 25, 2022 12:49:38 GMT 2
Пепе вижда, че в световен план развяването на семейните драми продава - без значение дали е пълната истина или не. Интервюта, книги, предавания, подкасти - прави 1:1 нещата, които други палячовци правят, за да са все още релеванти и да се говори за тях.
Пепе също няма друг избор, хората я следят предимно заради сеира, който прави. Шоубизнес. Там няма нито морал, нито ценности, а е борба да си в на хората устата, защото така си релевантен и носиш кликове.
За мен хора, които цял живот го играят жертвата, са нелепи и дразнещи. И това с жертвата, не бива да служи за оправдание за безумно поведение.
Този Иво и той влезна в образа на жертвата, изобщо намерили са се идеално.
|
|
|
Post by dilinika on Dec 25, 2022 12:54:50 GMT 2
Съгласна съм със съфорумките! Ние защо не си развяваме панаирите в национален ефир на най-семейния празнизник… тя търси този ефект, да я обсъждат, говорят колко е жертвоготовна и прави всичко в името на децата си…
Аман от измислени герои!
|
|
|
Post by Deleted on Dec 25, 2022 12:59:11 GMT 2
Светъл празник любими мои съфорумки ! Сън не спах да чета какво що хахахаах
Да да , знаем я Пепе - на есен с песен или по- точно нов ,за да няма там долу плесен . Кого се опитва да заблуждава , че това е Мъжът ? Във профила ѝ яко хейтят “злобните вмирисани женички “ и тн. Дори и в 21 век и в която и държава да е Пепе , на такива като нея с три деца от различни мъже не се гледа с добро око и не защото сме тесногръди видиш ли в България . Не може през година да се хилиш като зелка с нов и ново дете . Маги Сан я подкрепя , което ме навежда на мисълта , че и тя е яко куха лейка като нея , за Галя , Кабо и Еленчето Лазова се знае .
Факт- профила се чете всеки ден , всеки час и Пепе постоянно стои в коментарите си в профила си , даже се чудя как не е замела още някои , но явно играе играта с лошата реклама и тн.
Колкото и да са широкоскроени родителите ѝ , надали им е приятно , че дъщеря им вършее де що има и е нацвъкала три деца .
Интервюто няма да гледам , но от снимки виждам , че Пепе доста е смачкана , да не кажа грозновата в тоя зелен станиол, наркомански изглежда като детето ѝ и косата ѝ е станала два косъма .
Още нещо- вчера попаднах на снимки на младото момиче , което има дете . Завела го е в мола и го е снимало с дядо Коледа , мили снимки , които Пепе естествено няма с децата . Всъщност не знам тези деца имат ли снимки с дядо Коледа ? Та и на момичето сигурно му се куфее , сигурно и нейните родители не са във възторг , но си гледа детето и то явно доста добре .
|
|
|
Post by mandarina on Dec 25, 2022 13:02:57 GMT 2
Аз може би съм малцинство, но от цялото пепино семейство, родители и мъже, всъщност харесвам единствено Филяка . Намирам го за нормален и мил, струва ми се и като добър човек и смятам, че само той го отнесе, просто попадна на акула и го сдъвкаха. Пепита минава през всичко като валяк, и той падна под гумите. Новото момченце ми е неприятно, драматизатор е, а мъж драматизатор е просто кошмар в моя кодекс Ама не се втелясвам, ще го прегази и него, аз вече чакам новия Какво да се прави, продава ми сеири, потребявам сеири и вече съм с претенции Едит: Саното винаги ми е бил много неприятен, какъвто и всенароден любимец да е, ама и аз като цяло не харесвам БГ актьорския вайб. Но синчето е попило доста от неговото поведение и може би от това ми стана неприятен и той. Кой знае.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 25, 2022 13:09:26 GMT 2
Аз може би съм малцинство, но от цялото пепино семейство, родители и мъже, всъщност харесвам единствено Филяка . Намирам го за нормален и мил, струва ми се и като добър човек и смятам, че само той го отнесе, просто попадна на акула и го сдъвкаха. Пепита минава през всичко като валяк, и той падна под гумите. Новото момченце ми е неприятно, драматизатор е, а мъж драматизатор е просто кошмар в моя кодекс Ама не се втелясвам, ще го прегази и него, аз вече чакам новия Какво да се прави, продава ми сеири, потребявам сеири и вече съм с претенции О да , за нас тази “новина” не е нищо вече . Ние си искаме нещо по- зрелищно , така че Пепе стягай се- “Бог пред теб, ти след него, ние след теб .”
|
|
|
Post by mariaflower on Dec 25, 2022 13:14:29 GMT 2
Кефи ме обаче как приятелките на Пепе я надъхват колко е силна и страхотна, как си живее прекрасен живот, а те всичките са си с мъжете и децата на Коледа, и всички деца са от мъжете им, представете си. Това е личен избор, не “удар от съдбата”, щом е толкова велика защо не живеят като нея - да спят в хола и да живеят с баба си, която им помага да гледат три деца от двама бейби дедис, докато тя излиза с 25годишен БойТой. Може би защото това възхищение е пълен булшит, и май само родителите ѝ са и показали какво мислят за житейските ѝ избори (good for them, между другото).
Това е от мен за днес, отивам да коледна разходка и аквариум с мъжа и децата. Кофти, знам, иска ми се и аз да съм “силна жена”, but it is what it is.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 25, 2022 13:17:37 GMT 2
Гледах интервюто с Пепе. Доста притеснена ми се видя. Вижте, не е яко да се кефим на чуждото нещастие. Сътворила е куп глупости и тя го знае. Какво очаквате да каже, че иска да не е станало така и да няма толков деца…Май второто и третото не бяха много планирани. Да, можеше да вземе мерки. Станалото станало. Колкото и да е, не си е зарязала децата, голямо чудо че сега са с бащите. Според мен с Иво се е хванала като удавник за сламка. Едва ли ще продължи много години, но тя има нужда от някой, не може да е сма и се е случил той. Дано семейството ѝ все пак ѝ помогне и не я зарежат. Такъв хейт може да те докара до самоубийство, а нали не искаме това. Все пак не е убила никога, не е престъпление да имаш деца. Вярвам, че ще се пооправи скоро и ще се наредят нещата. И да ни докаже, че е борбена. Децата ще са ок, в днешно време не е чудо невиждано. Кофти избори, тъпотии е правила, но не е нужно да бъде обиждана. Весела Коледа Не я коментираме заради факта, че има три непланирани деца, а заради това че е безотговорна и незаинтересована, а от това страдат именно те. Кофти избори всички сме правили, ама айде сега - тя един правилен няма. Дори родителите й вече не могат да й окажат безрезервна подкрепа, защото тя просто няма оправдание за хилядите глупости, лъжи и излагации, а потърпевши са три невинни деца и трима глупаци (третият още не е изревал, но и неговият ден ще дойде).
|
|
|
Post by Deleted on Dec 25, 2022 13:23:34 GMT 2
лЯйф ъпдейта не беше това, което очакваше Пепе според мен, тя е очаквала да приемат връзката ѝ по-същият начин както с Ф3, да ама разликата е, че вече има още едно дете и тоя е някакъв дрисльо дето вятър го вее на бял кон, някакси за 30+ годишна жена е мега смешно и безотговорно да се занимава изобщо с такива хора. Другата година очаквам по същото време да реве за раздялата с фИво и колко е разочарована и как търси себе си за 63235 път.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 25, 2022 13:23:56 GMT 2
Момичета , във профила на нова във фейсбука също ѝ сипват . Като цяло хората или въобще не знаят коя е тя или си мислят , че има само двама Филиповци ( от къде да знаят за третия де) или пожелават още едно дете / знаят я само , че прави деца . Сега ще ме извинявате , ама да те знаят само с това , че се плодиш не е голяма оферта .
|
|
|
Post by Deleted on Dec 25, 2022 13:26:00 GMT 2
Пепе сама се загроби с това интервю.
|
|
|
Post by komkama on Dec 25, 2022 13:31:50 GMT 2
Не съм гледала тв изявата на века, но от коментарите тук си съставих някакво мнение. Понеже е споменала снимките от лятото, които направих. Аз тогава, в интерес на истината, се почувствах кофти, че така я изтипосвам, но бях супер шокирана, защото бях един от хората, които не вярваха, че е зарязала поредния baby daddy, мислех, че просто е натирила Филяка и Матейко НА Бургас, докато се търси. Понеже съм я виждала още няколко пъти след това, наистина тогава беше най-обрана, но в никакъв случай не са се криели. Аз не съм стояла да ги наблюдавам, все пак бях там да се забавлявам с приятели, не да следя Парцалети и пак видях прегръдки и целувки, на следващо излизане ги видях как заедно влизат в тоалетната, ако това е криене, не знам каква ще е показността.
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by kukumyavka93 on Dec 25, 2022 13:40:51 GMT 2
Оправдаха се подозренията ми, че тези двамата са се хванали един за друг като удавник за сламка- единия, защото е с изкуствена ръка и мисли, че никоя жена няма да го хареса, другата, защото е с 3 деца и две раздели...
И не, Пепо, проблемът изобщо не е във възрастовата разлика, ама ти си прекалено зле, за да разбереш.
Току-що прочетох един коментар под интервюто във фейсбук- бракът не е да натискаш главата на другия надолу, като виждаш, че се дави, а да се опиташ да му помогнеш... Каквото и да е станало, не върви да наричаш бащата на дъщерите си наркоман по телевизията на Коледа. Жалко, че и Иво не може да вникне в това и да види тя всъщност колко много обича Филип все още. А той е супер изгубен, но подозирам, че скоро ще се намери и тогава не знам тя как ще оцелее, като остана напълно сама.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 25, 2022 13:42:59 GMT 2
Не съм гледала тв изявата на века, но от коментарите тук си съставих някакво мнение. Понеже е споменала снимките от лятото, които направих. Аз тогава, в интерес на истината, се почувствах кофти, че така я изтипосвам, но бях супер шокирана, защото бях един от хората, които не вярваха, че е зарязала поредния baby daddy, мислех, че просто е натирила Филяка и Матейко НА Бургас, докато се търси. Понеже съм я виждала още няколко пъти след това, наистина тогава беше най-обрана, но в никакъв случай не са се криели. Аз не съм стояла да ги наблюдавам, все пак бях там да се забавлявам с приятели, не да следя Парцалети и пак видях прегръдки и целувки, на следващо излизане ги видях как заедно влизат в тоалетната, ако това е криене, не знам каква ще е показността. Sent from my iPhone using Tapatalk Пука ти на мусаката, не си направила нищо лошо. Аз също на твое място бих я снимала как се излага като кифладжийка, след като 1 месец преди това на примиерата на книгата го играеше още хепи фемили с ф3, а два месеца преди тов има снимки с Карамана.. Тя тая толкова лъже, че се е загубила тотално от къде е тръгнало всичко. За мен тя е изневерила на Филяка и то съм 100% сигурна в това, тя си е курволЕти все пак, жена дето не знае как да се предпази от забременяване и има 3 деца станали "случайно".
|
|