|
Post by peacock on Dec 25, 2022 14:00:03 GMT 2
В най-светското издание има статия след интервюто Изпратено от моят SM-A415F с помощта на Tapatalk
|
|
|
Post by Deleted on Dec 25, 2022 14:00:53 GMT 2
От интервюто разбрах, че тя много добре е знаела, че Фичо е вземал още в Дания и благородната й душица решила, че като дойдат в БГ той ще спре.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 25, 2022 14:01:55 GMT 2
Качването на снимката беше нещо, което може би всеки би направил. Да не казвам, че повечето директно ще я разпратят на поне 2-3 сайта. Не виждам нищо лошо в това. Виждам лошо, че Пепе докато лъжеше, че е щастлива с Филяка са се разпадали и събирали с Фиво. Като не искаш да даваш обяснения с кого спиш, трай си и не се показвай от всеки канал, интернет платформа и радио… В коментарите я правят на нищо на всички места - ютуб, инстаграм и фейсбук. Тотално мазало е. Жал ми е за родителите й, които може би ще прочетат коментарите. Роднините на Чехляка най-вероятно я разнасят в Бургас каква стока е, а на Чехляка му набиват канчето всеки ден. Все още не знам, как й се нави на акъла да й направи дете.
|
|
|
Post by deny on Dec 25, 2022 14:14:21 GMT 2
Честно казано за мен проблема не е нито в това, че Пепа е с по-млад от нея мъж, нито че има деца от различни партньори. Не е чудо невиждано това и се случва и при простолюдието, което за разлика от нея не го монетизира. За мен дразнещото е, че при всяка житейска промяна, тя се явява и говори като последна инстанция! И не само не си е взела бележка, ами заяви, че ще продължи да го прави. Доколкото разбрах, искала да прави видеа за зависимостите и анорексията?!?! Искала да говори за това! Ама, Пепи, да се хванеш с наркоман и да му родиш 2 деца и да разбереш, че е наркоман, след години живот с него!? Пепи, на Филип Чао, на челото му пише с големи букви, че е зависим. В това бях сигурна още в първата минута щом го видях на СНИМКА, Пепо! Какво ще ми обясняваш ти на мен за зависимостите? След като си живяла в ужас, защо се прави 2 години на умрял кон и лъжеше колко хепи фемили сте? Защо ни обясняваше колко е хубаво и лесно да раждаме млади, като не е било така хубаво и лесно и през цялото време си живяла с наркоман? Продължаваме със сериал "Лъжата", сезон 2 и Филяка. Хепи фемили 2, лъжите продължават. Пред камера "Семейството", всъщност не можеш да гледаш партньора си, с който сте от 2 различни планети и от Космоса личи, че не си подхождате! Сега ни представяш сезон 3, в който само любовта има значение и говориш сякаш предишните 2 сезона не съществуват? Да, ама не! Хората не те хейтят, защото си с млад мъж и деца от двама други. Хората те хейтят, защото ги мислиш за тъпи и че можеш да им продаваш безкрайните си лъжи! Като си много отворена, излез, извини се за всички тъпотии, които надрънка. Закрий инстаграма, ютуба и всички профили. Изживявай си любовта и си гледай децата. Гарантирам ти, че след няколко месеца никой няма да се сеща за теб!
|
|
|
Post by selestepan on Dec 25, 2022 14:24:51 GMT 2
А тая па водещата как можа КарИмански да му прочете името.... и гостите прости, и журналята и те още по-прости. Аре на Пепа да й бъркат името ясно, то нея я знаем само тука във форума, ама Карамански поне е наистина известно име А какво мислите за софрата за 11 човека на Рударци? Тъстовете Сано ли пристигат, бургаските ли, или и двете роди? prikachi.net/image/8UfcTOSent from my SM-A725F using Tapatalk
|
|
|
Post by rosenfeld on Dec 25, 2022 14:32:40 GMT 2
Опааа....на Рударци смеее
|
|
|
Post by javeliniya on Dec 25, 2022 14:33:49 GMT 2
Най-скандалното от Пепиното интервю за мен, беше като каза, че "майка и баща ѝ били млади и не знаели нищо за Карамнски". Разбира се с типичната увереност... Иначе, да са живи и здрави. Тази разлика в годините беше споменавана неколкократно, не е малка, ама чак пък толкова.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 25, 2022 14:37:21 GMT 2
Водещата го обърка с Каримански от ИТН. Журналистите в голямата си степен не стават за нищо. Един директен и смислен въпрос не видях в това интервю или опит за провокация. Как пък не я пита: ти кога разбра, че е зависим? преди децата? след първото или след като вече имаше 2 деца? Можеше да пита и Фиво, дали и в други ситуации хората са били предубедени за него, заради фамилията и името на баща му.
|
|
|
Post by unknown23 on Dec 25, 2022 14:38:52 GMT 2
Аз продължавам да не съм убедена,че Ф2 е бил наистина зависим. Че е взимал,е взимал,но веднъж зависим ли си,ако се излекуваш после не употребяваш НИЩО! Някои наркомани и от алкохола се отказват напълно,а той си пие и пуши трева. И какво се оказва? Според Пепе той е бил тежък случай на зависим от трева и кокаин,до такава степен,че тя се развежда с него,за да предпази себе си и децата. Минават 2 години,той ходи чат-пат на психолог,но общува със същата компания в Дания,с която е общувал и преди,снима си коза,но тя е ОК с това той да се грижи за децата без нейн надзор? Нещо не ми се връзва,затова все повече си мисля,че чак зависим не е бил. Даже съм склонна да вярвам,че взимал само една идея повече отколкото Иво или самата Ети,ама дай да почерним бившия,който ме заряза. Категорично не казвам,че е приемливо бащата на децата да шмърка и да пуши трева,но тежко зависим Ф2 за мен не е бил,а ако е бил е също толкова опасен за децата си в момента. Когато тя доброволно ги командирова при него в друга държава или му има доверие въпреки някоя линия тук-там,или е по-безхаберна и от него. И в двата случая говори лошо за нея като майка,но ние това си го знаем.
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by Раче Осмокраче on Dec 25, 2022 14:43:23 GMT 2
Честито Рождество, момичета! Пожелавам ви да сте здрави, щастливи и обичани! Гледах и аз сутринта интервюто на принц фИво и Антоанета Маркъл. Тоя Иво е изключително кухо парче - ясно е, че не му е нито до семейство, нито до деца. Иска си купончета, музика, тревица и пари. Като говореше за къщата, няколко пъти каза, че иска много животни, ама за деца не отвори дума. Честно казано, малко ми стана жал и за двамата, като ги слушах - и двамата наистина са изгубени и счупени. Лошото е, че се мъчат да се лекуват взаимно, а само повече ще затъват. Няма да се изненадам да има скоро ново бебе, защото Карамана може след време да се усети, че има и други мацки, които не вървят с 3 деца и бивши мъже. Честно казано, не пожелавам на Пепка поредната раздяла, дори се надявам да не се случва, но тя ми се видя изключително нестабилна - мъчеше се да се оправдава, изглеждаше, че и тежи, че няма подкрепата на семейството си, явно много я критикуват за тази и връзка. Та, в тази връзка, мисля че ако и фИво я зареже, Пепи съвсем ще потъне. Ясно е, че го харесва много повече от Филяка, щом е готова да зареже децата. И последно - напълно съгласна съм с коментара тук - всичките и защитнички обясняват колко е смела и как трябва да търси щастието си, но всички са на Коледа с мъжете и децата си.
Sent from my Mi Note 10 Lite using Tapatalk
|
|
|
Post by pchelica on Dec 25, 2022 14:49:56 GMT 2
Най-тъжното е, че Пепе дори не осъзнава кашите, които е забъркала…гордо манифестира новата връзка, като че ли няма три деца (някъде там, разпределени при роднини), за които е отговорна (на хартия)…ако осъзнаваше сложността на проблемите, щеше да се засрами и да се покрие, не да размахва гордо поредния…
|
|
|
Post by Deleted on Dec 25, 2022 14:52:27 GMT 2
“Добре сме, и Филяка е добре, и аз съм добре, всички сме добре.” - това се казва с най-злобното и умряло изражение, което съм виждала. “I’m fiiineee” - Рос от приятели
Иначе интервюто се върти около 3-4 теми, на които Пепе искаше да наблегне и да изчисти имидж. Много борбена, много смела, Фиво много зрял, това не е просто секс бла бла.
Много влюбен горкия младок… в Пепе и нейната вълшебна гугутка.
С тази смешна коса и рокля прилича на дърт милф. Тя си е милф де, но млад.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 25, 2022 15:09:33 GMT 2
Млада им е още любовта , вярват че всичко е цветя и рози . Нека да мине време и ги удари малко реалността . Наистина ли Пепе мисли , че е е вечно млада и в кондилция или че Наркомански няма да поиска по някое време някое по- младо гадже без емоционален и физически багаж . Колко да е широкоскроен и колко ще бута тези деца още тука там ? Сега е момента Филяка да излезе и да ѝ свие сармите на тази простакеса , ама топките най- вероятно са окачени на елхата . И защо не водеха интервюто на английски , на Пепи мисълта ѝ все пак тече само на английски . Може да я викнат за рекламата на онези кренвирши ЛЕКИ “Ооо Пепи ..“ е баш си е за там “кренвирешотрошачката”
|
|
|
Post by Deleted on Dec 25, 2022 15:15:14 GMT 2
Съгласна съм със съфорумките! Ние защо не си развяваме панаирите в национален ефир на най-семейния празнизник… тя търси този ефект, да я обсъждат, говорят колко е жертвоготовна и прави всичко в името на децата си… Аман от измислени герои! Паричките от "лайфстайла" ги прибираме, но иначе го играем наранени, неразбрани. Който иска да не му ядат краката, го раздава по-инкогнито. Когато си "публична личност" трябва леко да се съобразяваш. Но това няма как да им се обясни, те се имат за страдалци и богоизбрани. Не се наваксават лесно прибивите във възпитанието и ценностите.
|
|
|
Post by rona on Dec 25, 2022 15:19:10 GMT 2
Не се сдържах, пуснах интервюто докато спят децата 😁 Ами… Хем ѝ се дразня много, хем ми е жал. Вижда се, че ще е много мимолетно. С Филяка виждах повече шанс да се задържат. Моето непопулярно мнение е, че той беше човека за нея. Но беше толкова влюбен, че се оставяше да го мачка и в един момент явно е спряла да го възприема като мъж. Това момче е също така лудо влюбено. За нея не смятам, че е влюбена, то си личи. Какво да му харесва? Аз още не разбирам? Наборки сме с нея и просто не мога да си представя след всичко преживяно да се спре на този точно. Колко да си зрял на 25?! Той едва говори! Ф2 е забавен и секси, Ф3 е интелигентен и мил. При този не виждам какво може да я е привлякло освен скандала? И това, че се чувства по-млада и бяга от реалността си. Добре, че родителите ѝ не я подкрепят! Така по-бързо ще ѝ мине, преди пак да стане твърде късно. Ще видим сега след официалното обявяване на връзката ще има ли пак мили снимки с децата… Как ли му казват - чичо, бате, Иво?! 😃 Като се сетя колко я харесвах тази жена… Дори след раздялата с Ф2. Но форума през цялото време е виждал истинската ѝ същност. Имаше потенциал. Сега е една нещастна и депресирана жена, която си мисли, че това ще го излекува “любовта”… Почни първо себе си да обичаш и уважаваш, Ети! За Филяка няма да получим подробности за раздялата, защото е ясно като бял ден, че му е изневерила и леко са се засекли с хлапето… Нищо не може да ме убеди в противното! Тъжното е, че дори и след като е разбрал се е опитал да оправи нещата, а тя се е колебала и след снимките е взела окончателно решение. Това е моето виждане.
|
|
694 posts
Member is Online
|
Post by yanp20 on Dec 25, 2022 15:20:08 GMT 2
Честита Коледа, клюкарки! Бъдете здрави! 💫
Пепе Сеирджийска. Днес ѝ отива повече от всякога. 😀
Най-смешно ми стана като каза, че хората мислят, че сменя мъжете, заради пари. 😀 Ох, те всичките ѝ бивши са сколасали богаташи. 😀
Цялото това нещо е един голям фалш и драпане за известност, защото с какво е популярна Пепе? Със сеири и нищо повече. А малкият, освен че е син на този и доведен на онзи, не знам с какво друго е известен. На Коледа да ни занимават с Чудото наречено Пепе, не мисля, че ще ѝ донесе много положителни емоции или връщане в редиците на любим б/влогър. Загубена кауза.
Такива интервюта винаги са ми били смешни и жалки. Голямо приказване, голяма любов и след има няма 6 месеца или година се трият общите снимки и кой от къде е. Толкова.
А това, че все говори лошо за бащата на момичетата, не говори добре за нея. Бащата си остава баща, дори да е пълен провал като съпруг или като човек. И за децата е важен. А тя толкова е обсебена от себе си и липсите си, че изобщо не ѝ стига акълът да помисли за тях.
|
|
|
Post by lyra on Dec 25, 2022 15:20:30 GMT 2
Весела Коледа 🎄🎁🎅
Пепка що се пъне всяка година да представя ново гадже..Догодина я чакам с Благо Джизъса.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 25, 2022 15:26:05 GMT 2
Съмнява ме Филяка да каже каквото и да е по темата, все пак Пепе толкова години го издържаше докато той седеше вкъщи.Да не говорим, че оплакваческотото му видео покрай Типично бе прието доста зле. Каквото и да каже, ще рефлектира зле по него - а все пак момчето остана без издръжка, гради линкедин профил, обяви за работа, не е в негов интерес да говори каквото и да е.
Ако каже нещо, то Пепе само би спечелила, че за нея ще се говори още и още, ще даде още няколко интервюта.
|
|
|
Post by ivkasmile on Dec 25, 2022 15:27:31 GMT 2
Ами всичко сте казали, момичета, затова 2 неща ще добавя само. Първо:Пепе каза, че Фичо искал да се изнесат в България, а не казваше, ли обратното преди - че тя? И второ :Фичо бил добър баща, пътувал Дания - България и как мислела, че е спрял с тревите и дрогата и хоп изненадващо намерила в ателието. Е, хубаво, де. На един тежко зависим не му ли личи в поведението, че е такъв сериозно питам. фиВо е в жестока самозаблуда, а Пепе е за психолог и терапия.
|
|
|
Post by unknown23 on Dec 25, 2022 15:28:40 GMT 2
И защо не водеха интервюто на английски , на Пепи мисълта ѝ все пак тече само на английски . И аз това си мислих. Поживяли година,две в чужбина и вече думите им идват на английски. Имахме private връзка. Бог ни даде чиста любов,the rest is up to you… страшни филмари. Права е Пепе да не я притесняват годините,те и двамата са си останали в гимназията. Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by Почти безобидна on Dec 25, 2022 15:30:33 GMT 2
Абсолютно жалка работа. Пепе пак надува балон, Ивчо е някакво лапе там до нея, то е ясно, че няма да се задържат. Филяка ми стана противен накрая. Никакъв мъж не ми е. Въобще манджа с грозде е там.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 25, 2022 15:38:45 GMT 2
Да, и аз забелязах, че сега каза, че Ф2 я е помолил да се преместят в България. Мислех да го пиша тук, но и аз вече се обърках, защото в главата ми се върти, че всеки път казва различна версия. Веднъж тя е искала да се приберат в България, а в друга версия Ф2 е искал. Абсолютна измислица е цялата работа. Не си представям на събирането в къщата е Рударци, колко неловко е било. Не вярвам Ивчо да е поканен, по-скоро само Пепе-тата.
|
|
|
Post by MaryPoppins on Dec 25, 2022 15:53:56 GMT 2
Весела Коледа!
Любимият ми цитат от коментарите под поста на Пепе:
“КАТО ПРЪЧ ОТ У* НА У*”
Аз по-точно нещо не съм чела. Тя е горда, че е в тази фамилия, личи си по начина, по който говори за КАРАМАНСКИ. Фиво ми е прикрит гей.
|
|
|
Post by deny on Dec 25, 2022 15:54:36 GMT 2
Не търсете логика в това, което говори Пепито. Такава няма, тъй като тя постоянно се оплита в лъжите си. В едно видео даже ни обясняваше колко е хубаво и нормално тя и София да живеят в България, а Фичо предимно в Дания и че за нея нямало никакъв проблем в такъв вид връзки. За разлика от нея, по-интелигентната част от последователите й помнят какви ги е дрънкала и не вярват и на една дума повече!
|
|
|
Post by Deleted on Dec 25, 2022 16:03:56 GMT 2
Относно събирането на село - приборите може да са за влъхвите. 😁😁😁 Иначе е добре, че дамата е с истинското си семейство на празника. Тези хора 1 траят, гледат й челядта и си отварят дома за всеки нов избраник. Не знам, но явно са търпеливи по природа, все пак Пепе е единствено дете.
|
|
|
Post by anne on Dec 25, 2022 16:13:23 GMT 2
И сега какво излиза Пепе е родила две деца на заклет наркоман ,и даже не е разбрала?? Айде стига.Тя може и да живее в розав балон,но не и ние.Колкото до разликата с Карамански това е най - малкия и проблем .Любов винаги може да има, няма значение от възрастта.Проблема при нея e ,че сменя мъжете като носни кърпички, и че е за сметка на децата и !!!
|
|
|
Post by ivkasmile on Dec 25, 2022 16:18:37 GMT 2
Сигурно и 1 човек няма да е против връзката им с фиВО точно заради възрастта само. Ама се изтъква ей тъй да отвлечем вниманието на будалите и да изтъкнем колко бедни и духовно принизени са мускаджийките. anne, точно!
|
|
|
Post by Deleted on Dec 25, 2022 16:22:41 GMT 2
Точно това ме впечaтли и мен, че каза Фичо бил зависим още в Дания, поискал да дойдат в БГ за да се избави от наркотиците, пък тя му родила 2 деца и ги открила в ателието. Изобщо имаше ли смисъл да задълбава в лъжите си? Днес на Рударци ще е епик. Стария генерал пак ще се раздава, известно фемили ще му гостува и ще се стоплят отношенията. Аз незнам и какви са тия баба и дядо да виждат как 3те им внуци са по разпределение далеч от тях и майка им по Коледа. Това би било най-тъжната Коледа без внуците.
|
|
|
Post by komkama on Dec 25, 2022 16:25:20 GMT 2
Честно казано за мен проблема не е нито в това, че Пепа е с по-млад от нея мъж, нито че има деца от различни партньори. Не е чудо невиждано това и се случва и при простолюдието, което за разлика от нея не го монетизира. За мен дразнещото е, че при всяка житейска промяна, тя се явява и говори като последна инстанция! И не само не си е взела бележка, ами заяви, че ще продължи да го прави. Доколкото разбрах, искала да прави видеа за зависимостите и анорексията?!?! Искала да говори за това! Ама, Пепи, да се хванеш с наркоман и да му родиш 2 деца и да разбереш, че е наркоман, след години живот с него!? Пепи, на Филип Чао, на челото му пише с големи букви, че е зависим. В това бях сигурна още в първата минута щом го видях на СНИМКА, Пепо! Какво ще ми обясняваш ти на мен за зависимостите? След като си живяла в ужас, защо се прави 2 години на умрял кон и лъжеше колко хепи фемили сте? Защо ни обясняваше колко е хубаво и лесно да раждаме млади, като не е било така хубаво и лесно и през цялото време си живяла с наркоман? Продължаваме със сериал "Лъжата", сезон 2 и Филяка. Хепи фемили 2, лъжите продължават. Пред камера "Семейството", всъщност не можеш да гледаш партньора си, с който сте от 2 различни планети и от Космоса личи, че не си подхождате! Сега ни представяш сезон 3, в който само любовта има значение и говориш сякаш предишните 2 сезона не съществуват? Да, ама не! Хората не те хейтят, защото си с млад мъж и деца от двама други. Хората те хейтят, защото ги мислиш за тъпи и че можеш да им продаваш безкрайните си лъжи! Като си много отворена, излез, извини се за всички тъпотии, които надрънка. Закрий инстаграма, ютуба и всички профили. Изживявай си любовта и си гледай децата. Гарантирам ти, че след няколко месеца никой няма да се сеща за теб! Много точен коментар! Най-много ме дразни в Антоанета това, че лъже и маже и като я хванеш почва да се прави на жертва. Всички правим грешки и аз вярвам, че тя съжалява за някои избори и дори да обича децата си, най-вероятно се чуди какво щеше да е без тях и затова сега ги е зарязала доколкото може. Карамански е поредната ѝ въплатена фантазия - Ф2 беше хепи фемили с рус скандинавец. Ф3 стабилно семейство с общ бизнес, а Фиво е безгрижието, което е можела да има, ако не беше играла предишните два сценария. Не ѝ е лесно, аз на нейно място щях да съм много нещастна - притисната от обстоятелствата и с нито един полезен ход. Но за съжаление, се налага в един момент да се събудиш от илюзията и да се изправиш лице в лице с изборите си, а не да се правиш на сляп, и да мачкаш съдбите на всички около себе си и на собствените си деца. Грешка или не, те са факт и е хубаво вече да осъзнае този факт. А всички, които я поздравяват за смелостта, според мен или са същите злетаци или са притиснати в нещастни връзки и бленуват за нейния фриволен живот. Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
694 posts
Member is Online
|
Post by yanp20 on Dec 25, 2022 16:26:47 GMT 2
При Наум Тейчеви, 2/2 парички, директно сложени в питката, са се паднали на детенцето. Браво!
Гана харесва това! 👍🏻
|
|