|
Post by Deleted on Dec 25, 2022 16:29:18 GMT 2
Гучанови с курабиите не знаех как да коментирам, освен че тази техника с лампите закачени на статива е вече много изтъркана и хич не й се получава.
После “Весела Коледа от нашето семейство за вашето” - първо, не сте семейство, второ не искам никой да ми честити Коледа докато е гол.
Накрая опърпаните къдрици в курабиите, мерси.
А сега качила как дъщерята и Гучан разопаковат подаръци, все едно на някого му пука… Супер неадекватно е да занимаваш света с близките си, все едно вие единствени на света си разменяте подаръци
А за голите пари в питката си мисля, че гучанови и тейчеви по-скоро са ги увили във фолио, което също е малоумно, но просто не мога да повярвам че някой би метнал гола монета в тесто.
|
|
|
Post by ivkasmile on Dec 25, 2022 16:30:13 GMT 2
Момичета, отплеснахме се покрай Пепин сериал и не разбрахме Ганю какво е подарил на Гана! Неговият подарък видяхме - книга, ми нейния? Да не съм аз изтървала, казвайте, че няма да мога да спя.
|
|
|
Post by komkama on Dec 25, 2022 16:36:04 GMT 2
Момичета, отплеснахме се покрай Пепин сериал и не разбрахме Ганю какво е подарил на Гана! Неговият подарък видяхме - книга, ми нейния? Да не съм аз изтървала, казвайте, че няма да мога да спя. Ех, жалко. Надявах се той да ѝ е подарил златен зъб да сложи върху кафявия, а тя на него - тупе. Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by Deleted on Dec 25, 2022 16:39:18 GMT 2
Не мисля, че в къщата в Рударци са поканили семейство Сано. По-скоро са роднините им, които живеят в Пловдив + двете баби. 50/50 съм дали изобщо Ивчо ще е там.
Гането ме изненада с подаръка за Даниел - книгата на Рафаел Надал. Хубав подарък е, просто не съм очаквала, че Гучан ще иска нещо такова.
|
|
|
Post by ivkasmile on Dec 25, 2022 17:03:38 GMT 2
Ели много тиха днес. След като получи кръгла НУЛА за рождения си ден от Бирча, да видим сега?
|
|
|
Post by Harmless Breeze on Dec 25, 2022 17:23:47 GMT 2
Весела Коледа и Светли празници! 🎄🥰
Няма какво и аз да дъвча по Пепа, достатъчно сте изказали преди мен за този парцал.
Гана и Плешо пред детето ли се кълчотят и снимат?
За тазгодишните номинации, ако включим “Кой инфлуенсър лъже най-много?” ще се чудя дали Пепа или Гана да избера. 👹💀
|
|
|
Post by umma on Dec 25, 2022 17:38:39 GMT 2
Ели много тиха днес. След като получи кръгла НУЛА за рождения си ден от Бирча, да видим сега?
И аз това идвах да кажа. Въобще е и много обрана и откъм сторита последните дни, а знаем как обича да бълва такива от свекини. Даже вчера показаната маса ми се стори доста "постна" в сравнение с други години. Има нещо гнило в Дания.
|
|
|
Post by hurricane2022 on Dec 25, 2022 17:42:02 GMT 2
Не се изненадвам по принцип, че семейството на ФИво са ок с Пепето. То детето ти като е било на косъм от смъртта, ще то оставиш да си живее както иска след това. А и някои родители подкрепят децата си, дори в най - големите им глупости..
|
|
|
Post by pchelica on Dec 25, 2022 18:18:50 GMT 2
Еличке, време е да последваш примера на добрата си приятелка Йетйе и да смениш мъжа.😉
|
|
|
Post by ☀ on Dec 25, 2022 18:34:32 GMT 2
Не съм чела книгата и нямам намерение, но мен ме изумява фактът, че почти няма и месец пауза между мъжете й. Как ги разлюбва, като всички са й сродни души, а и деца намесени има..Това никога няма да го разбера.
|
|
|
Post by umma on Dec 25, 2022 19:11:40 GMT 2
Между другото, превзетата Мария не е зле да обърне повече внимание на яката на якето си, която изглежда доста поомазана от ФДТ/ пудра. Като е с претенции- да са релевантни и да важат за всички.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 25, 2022 19:41:27 GMT 2
100% Сано са у генерала в Рударци, дори днешното интервю е било подгряване за вечерята и представяне на Иво за да се стоплят отношенията. Пепе без родителите си е едно НИЩО!!!
|
|
|
Post by umma on Dec 25, 2022 19:55:37 GMT 2
И аз мисля, че се запознават двете роди днес. Генералът може да има една дъщеря, но поне от липса на зетьове не може да се оплаче.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 25, 2022 20:02:40 GMT 2
Савина е качила видео, в което разказва, защо не е снимала видеа от 2 години. Разказа за загубата на баща й, за промяната на блога й, за веганския й начин на живот, за преместването й в северната част на Англия и каза, че се завръща с видеа. Винаги ми е била симпатична, видеото й наистина ме трогна и искрено й съчувствам за загубата. Ще следя за новите й видеа.
|
|
|
Post by 100helit on Dec 25, 2022 20:07:14 GMT 2
Кефят ме непринудените сторита на наркомана.
Иво е абсолютен келеш. Сериозно ли си губиш ръката и основното ти притеснение е,че се чудиш дали ще те харесват жените след това?
Кожено зелено яке със златно ланче в национален ефир по Коледа, искал голяма къща за животни, за деца ни дума.. Имам бая по-адекватни познати на 25 от това лекенце. Меган и Хари,но пт Алиекспрес. Той и Мондьо се изживява като една Опра, ама само гръдната им обиколка е една и съща.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 25, 2022 20:33:06 GMT 2
Саното е качил снимка на цялата си рода от Асеновград преди няколко часа. Изобщо не са стъпили НА Рударци. Как пък ли не едно видео ще отключи запознанството на Коледа между двете семейства. Просто семейство Пепе са сложили трапезата за техните роднини и ще празнуват. Ивчо и фемили не са в играта. И за справка масата на Джовани и Силвето, както и самата атмосфера изглежда в пъти по-адекватно и симпатично от снощните сторита на Сано в онзи апартамент. Най-малкото Пепе щеше да покаже, че Фиво е в тях, както преди много държеше да покаже кадри на Джовани с Ф2, а после и с Ф3.
|
|
|
Post by rachelgreeb on Dec 25, 2022 20:45:15 GMT 2
Пепе също е много обрана откъм сторита и постове. Очаквах да ни залее с Флюбени розови снимчици с КарИмамски.
|
|
|
Post by fairy777 on Dec 25, 2022 20:57:10 GMT 2
Деничка във влога си казва,че заради някаква си криза с тока не пускали климатиците в хотела им. Това момиче изобщо не знае какво се случва в световен план. Изумена съм. Иначе Гошо е по къси гащи във влога. Не се учудвам, той си знае,че от колата няма да излязат, за какво да се облича 😁 Между другото днес в сторита е писала,че се връщат преждевременно. Сигурно им е писнало по цял ден в хотела и после в колата...ако и Старбъкс е нямало наоколо...ужас ,ужас.😂😬
|
|
|
Post by sisi on Dec 25, 2022 21:02:03 GMT 2
Весела Коледа на всички съфорумки! Бъдете здрави, все така изобретателни, наблюдателни и продължавайте да имате истински живот, не като този непрекъснато обсъждан тук! Идвам възмутена от Мила.. на Сами. Тези хора защо са така неадекватни, какви родители са не знам..От снощи и гледам как си отваря да покаже какво дъвче в устата и и ми се повръща направо! Не знам как може да споделяш на стори това! Днес пък седнала с 3-4 други мъже и играе белот и заголила цица и кърми! Еми извинявай, нямам нищо против кърменето, дори ми е много умилително, но ми е грозно да си пуснеш цицата пред мъжете директно и да играете...Не може ли да се дръпнеш встрани и да останеш насаме с детето си! Кка тия хора имат и възпитават деца? Гадно ми е да ги гледам! Гана -тъпото се пуснала по комбинезон и онзи простак по гащи и правят меденки пред детето и се снимат. Отврат!
|
|
|
Post by Раче Осмокраче on Dec 25, 2022 21:02:46 GMT 2
Влогът на Деница е абсолютен потрес - отишла във Виена по Коледа и пак издирва старбъкс. Има нещо много сбъркано в това момиче.
Sent from my Mi Note 10 Lite using Tapatalk
|
|
|
Post by deny on Dec 25, 2022 21:11:41 GMT 2
|
|
|
Post by niisy on Dec 25, 2022 21:20:41 GMT 2
И любимото ми - вижда магазин за грамофонни плочи и се възхищава как за първи път вижда такъв и колко бил як лелее (ще кажеш, че в Пловдив си нямат) и как тя обичала такива старинни неща 😀😀😀
|
|
|
Post by fairy777 on Dec 25, 2022 21:22:55 GMT 2
То се очакваше ,че ще обикалят само с колата. Само тя си въобразяваше някакви други неща и взела куфарите ,все едно ще има къде да носи всички тези парцали...много тъжно. И как злобно говори на Георги...супер грозно отстрани погледнато.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 25, 2022 21:28:37 GMT 2
Тази жена даже и бременност и Коледа не я спира да се кикерчи по гащички , грозно е и граничи с пошлост. www.instagram.com/reel/CmegA-zg5Z2/?utm_source=ig_web_copy_linkДеница е упер злобарка , само стои и чака да чете кой пише нещо гадно за нея и после прави стори за хейта . Ние виждаме че не ѝ понася особено , не е нужно да се пъне , че е над нещата. Някой ѝ е написал , че не разби английски , но видиш ли тя разбирала английски . То те уж всички разбират английски и имат претенции за знанието му , ама като пишат и говорят друго се вижда. В този ред на мисли даже и Богданска и лелята имат доста базов изказ и акцент .
|
|
|
Post by cloudedmind on Dec 25, 2022 21:42:31 GMT 2
Лелята прави грешки и има лош акцент, но си го знае, но пък по всичко си личи, че разбирането ѝ е на много високо ниво. Все пак с Барт само на английски си комуникират. Богданска мислех, че е по-добре - от поколението е, в което учехме английски от ранните години, а тя буквално си превежда българските изрази на английски. You are without socks, tomorrow you will be on antibiotics, нали... граматически вярно, ама никой англоговорящ няма да употреби фразите така. Не се сещам за много ютубърки с добър английски, май Валката много се оправя, но другите са в дефицит. Гането е номер 1 в това отношение.
|
|
|
Post by umma on Dec 25, 2022 21:57:13 GMT 2
Саното е качил снимка на цялата си рода от Асеновград преди няколко часа. Изобщо не са стъпили НА Рударци. Как пък ли не едно видео ще отключи запознанството на Коледа между двете семейства. Е, видеото на Парцаладжийска не е какво да е, това е нитервю при Монди, моля ви се сега! (Да се чете с ирония). Но наистина мислих, че след като се разкриха пред целокупния български народ, следващата стъпка ще е запознаване на родите. Ениуей- в стила на новата светска двойка, ако КарИмански не е добре дощъл НА Рударци, има някакъв шанс Генералът мааааалко да ми се издигне в очите. То сигурно и до празнуване с родата не им е особено, след днешното фиаско на щерка му, а и без внуци около тях- за пръв път, откак имат такива. Не знаех, че Сано- то е от Асеновград.
ПП. И да- атмосферата на Рударци, сравнена с тази от показаното от Сано снощи, нямат нищо общо.
Силвето си е добра домакиня и й се получават нещата.
|
|
|
Post by mariaflower on Dec 25, 2022 22:03:25 GMT 2
Това и аз щях да коментирам - много “народно” при новите свекъри на Пепе. Покривката, салфетките, шаренийката, пластмасовите купи…леле мале. Тези не се ли водят “звезди”? За разлика от това снимките на Филип с момичетата в Дания излъчват топлина и уют. Дано попият малко чувство за стил от леля им и баба им.
|
|
|
Post by m12d on Dec 25, 2022 22:19:59 GMT 2
Са според вас Саното без да иска ли е пуснал сторито без музичка отгоре за фон, или нарочно е оставил да чуем на фона на трапезата за Бъдни вечер Пепа как обяснява, че донесла газирано вино, и бабата й отговаря, че още седи предишното?! streamable.com/qcmltv - запис на сторито Разхвърля децата по бащите, за да прекарата Бъдни вечер със семейството на новото си гадженце.... Мацки, нека вашите празници са истински и топли, без капка от фалша на инфлу сганта. Sent from my SM-A725F using Tapatalk Целува ли я на това стори?!?!?
|
|
|
Post by mar4eto12 on Dec 25, 2022 22:26:30 GMT 2
Много хубави коментари от днес, момичета. Критични, адекватни и на място. Жалко, че жалкарка като Пепе никога не би вникнала в тях. Идвам от ново стори на Гането - коледни сладки и "дайте реакция ако искате рецепта". Гане, тия препечени бисквити със загорели ръбове, по-добре не ни учи как да ги правим, защото са доста зле.
|
|
|
Post by ivkasmile on Dec 25, 2022 23:01:07 GMT 2
Ми то бисквитките хубаво, ама погледнете маникюра на класната дама Гана, поне 2 месеца май не е стъпала на поддръжка.
|
|