|
Post by Deleted on Dec 25, 2022 23:01:58 GMT 2
Дайте пак онзи линк, от който можем да видим Гана и Гучан, че сме блокирани. Може и да го сложим на заглавната за да не се налага да питаме от време на време и да досаждаме. Благодарско!
|
|
|
Post by Deleted on Dec 25, 2022 23:04:16 GMT 2
Къщата в Рударци винаги изглежда приветлива, стилна и уютна, не само на празници. Родителите на Пепе определено имат усет, караваните им изглеждат също много добре.
Петканови на спонсорирана Коледа в Рибарица, цял ден и двамата пускат сторита от къщата за гости. Петканова май още е напомпала устните?
Елица съвсем изчезна, като нищо ще остане вкъщи и за нова година, а Майкъл да обикаля из баровете
Къде изчезна кученцето на Гането? Откакто стовари чантите в апартамента на Гучан, това кученце се изпари в дън земя
|
|
|
Post by mar4eto12 on Dec 25, 2022 23:05:23 GMT 2
Ми то бисквитките хубаво, ама погледнете маникюра на класната дама Гана, поне 2 месеца май не е стъпала на поддръжка. Батеееее, толкова бях втренчена в ужасните сладки, че това го проуснах изцяло. ОТВРАТ!
|
|
|
Post by questar on Dec 25, 2022 23:10:33 GMT 2
Лелята никакъв английски не знае. Нивото ѝ е "did they cAme". За 10 години в Белгия живот с чужденец и не знам още колко с Барт - английският ѝ е по-зле от този на берачите на ягоди. Иначе Харвардския курс завърши...
|
|
|
Post by umma on Dec 25, 2022 23:24:02 GMT 2
На Гана кучето май не сме го виждали, откак се върна последно от Дупница. Като нищо го е оставила там.
На Леля английският винаги ме е втрещявал. Все пак живее с чужденец, не комуникират на български... Барт какво и как й разбира- идея си нямам.
|
|
|
Post by mar4eto12 on Dec 25, 2022 23:52:45 GMT 2
Гледам на Ивана последното видео. Ще ме съсипе какви простотии говори. "Лазерната епилация беше страхотно изживяване!" Чак пък ИЗЖИВЯВАНЕ да наречеш козметична процедура ми е малко туу мъч. После за страхотните етикетчета, които са правили с Флори за подаръците за Коледа. Сетила се прекалено късно да ги направи и някои от подаръците, които вече са изпратили на близки и приятели нямат такива етикетчета. И сега директен цитат: "пък мисля, че ще им бъде готин спомен да си запазят една малка нарисувана от мен елхичка". Мале, падам от стола, сигурна съм, че всички тръпнат да имат нарисувана от теб елхичка. После почва да отваря ПР пратки. "Най-много се вълнувам за Аватар колекцията на Никс. Аз всъщност не съм гледала Аватар." ... Не знам дали ще издържа до края. Едит: през септември имала здравословни проблеми, но не искала да изпада в подробности. Спряла алкохола. Гастроскопии и колоноскопии. Накрая се разрева, докато пожелаваше "Весели празници" на хората, които се чувстват самотни или минават през трудни етапи. Не искам да омаловажам перипетиите на хората, ама ми е писнало да гледам Ивана ревяща. Съвземи се, събери се и тогава говори.
|
|
|
Post by zarry on Dec 26, 2022 2:36:28 GMT 2
Хора, гледах интервюто на Пепка. Това момче, каквото и да е то, изглежда наистина влюбено, за жалост. Тя е все така fake, бълва клише след клише и лъжа след лъжа. Изключително противен вайб.... Пак за пример щяла да бъде и щяла да вдъхновява хората, че трябвало да си гонят щастието без значение какво е мнението на околните. Важното било те да се чувстват добре. А онези 3 невинни душици, жено ? Как е взето решението да излъчат интервюто точно днес - не знам, супер неадекватен избор.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 26, 2022 5:11:02 GMT 2
Не се стърпях и пуснах въпросното интервю , та даже и мъжа ми ще не ще го гледа . Еми няма сила на света която да ме накара , че това не е за чистене на имидж и интервюто не си го е платила за да бъде излъчено на връх Коледа , има си точни тарифи за да те поканят в някои предавания . Също така повечето хора не я знаят , вероятно и редактори , а много възможно даже и МонДьо , така че дано Пепе не е изхарчила последните си пари за малко слава . Момента в който започна да се описва като многострадалка и избягала от брака си с наркоман ме накара да спра видеото , ням такава наглярка .
Някъде вече не знам из не знам си вече кои коментари се коментираше , че видиш ли вмирисаните мусакджийки от един форум са се изпускали и пускали доста лични неща , но добре че са се усетили и спрели . Явно все пак форума е четен от знайни и незнайни инфлуенсърки, придворни и шутове и ратаи .
|
|
|
Post by cloudedmind on Dec 26, 2022 8:49:23 GMT 2
Не мисля, че е плащала Пепе, просто Мондьо си има някакво обожание към мутрите от 90-те и техните наследници - преди няколко седмици му гостува дъщерята на Фатик например. Ако новото ѝ гадже беше някой като Филяка, Пепе нямаше да е там.
|
|
|
Post by livia on Dec 26, 2022 10:06:25 GMT 2
Скролвах днес коментари за интервюто при МонДьо във фб - повечето негативни, доста хора изобщо не знаят коя е, тук-таме някой защитник.
Този ми направи впечатление
Било е само преди година и нещо. Нямам нерви да сравнявам двете видеа дума по дума, но напълно вярвам, че дрънка същите глупости и за Филяка. Пак интервю по тв, пак хвалби за новата сродна душа, пак се криели в началото, никой не приемал...
|
|
|
Post by Superficial on Dec 26, 2022 10:28:29 GMT 2
Това интервю беше чиста ПР акция за Пепе. Не знам дали е плащала и ми е все тая, но имаше очевидна линия, която се следваше. Смела жена, избягала от брак с наркоман и намерила спасение в лицето на този зрял отвъд годините си младеж, на пук на всички и всичко.
Отбягва се фактът, че не беше с наркоман последно, а беше в стабилна връзка с Филяка. Спестява ни се, че и за него обясняваше същото - “невероятна любов, спасение”, пък го заряза за отрицателно време.
Децата съществуват само някъде на бекграунда и не се споменават, освен за да се изтъкне как Пепе си ги гледа (разбирайте “им плаща всичко”) сама и да кажем отново колко невероятна майка е. Няма дори лек намек на въпрос от Мондьо или осъзнаване от страна на Пепе как всичко това се отразява на децата. Те, както и родителите ѝ, са само поддържащи роли в нейния филм. Тя е готова да потъпче всичко в името на тази силна любов и това се съобщава все едно е невероятно геройство. При нея очевидно егоист = герой.
И пак се изтъкват причини, за това хората да не ги приемат, които са по-лесносмилаеми, но са далеч от истината. Ето, те не ни харесват заради разликата в годините. Еми не, не е заради това, ама явно има нужда да рационализира ситуацията като намери причина извън себе си и собствените си глупави избори. И не, хората масово не си мислят, че сменяш мъжете за пари. Това е абсурдно, да. Но истинската причина не е по-добра.
Иво, нормално за годините си, въобще дори не се сеща за отглеждане на деца. Купона да върви и музиката да е на макс, пък дали иска да е новия баща на децата ѝ няма значение, защото са сродни души. Пепке, Пепке… чак ми става жал за нея как не усеща, че се закопава в безперспективни връзки. Тя и децата ѝ нямат бъдеще с този човек, но тя отново е единствената, която не го вижда.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 26, 2022 10:32:40 GMT 2
Пепе има толкова сродни души, колкото обувки има Кари Брадшоу…
|
|
|
Post by Deleted on Dec 26, 2022 10:52:21 GMT 2
Скролвах днес коментари за интервюто при МонДьо във фб - повечето негативни, доста хора изобщо не знаят коя е, тук-таме някой защитник.
Този ми направи впечатление
Било е само преди година и нещо. Нямам нерви да сравнявам двете видеа дума по дума, но напълно вярвам, че дрънка същите глупости и за Филяка. Пак интервю по тв, пак хвалби за новата сродна душа, пак се криели в началото, никой не приемал...
И аз ги четох и един ме разсмя доста. Цитирам: Ако жена ти е Антоанет Пепе - на развод е 😂
|
|
|
Post by Superficial on Dec 26, 2022 11:09:14 GMT 2
Къде във ФБ гледате тези коментари?
|
|
|
Post by Deleted on Dec 26, 2022 11:11:44 GMT 2
|
|
|
Post by livia on Dec 26, 2022 11:13:13 GMT 2
|
|
|
Post by cobrietta on Dec 26, 2022 11:56:53 GMT 2
Момичета, Честита Коледа! Бъдете много здрави, вие и вашите семейства, нека любов топли сърцата ви и уют и топлина изпълват домовете ви! След като цяла година изоставам с четенето (буквално с една тема назад), се случи коледно чудо и почти съм наваксала, та да се включа. Пепе - еми пак изби рибата, на Коледа ще си обявява връзката, наистина това не го очаквах. Двойка на годината, новата светска деойка, тия хора друсат ли?! Гледах на Попова новия влог. Не знам каква е тая, която я съветва какви цветове и отиват, ама как може веднага да търтиш и а си накупиш 100 парцала само в розово, синьо и жълто. Мега лелски шарки, еднообразни кройки, иначе не искаш да си консуматор. Много зле се е докарала и с прическата и цвета на косата сякаш не е нейния, цялата комбинация е ужас.
|
|
|
Post by umma on Dec 26, 2022 12:06:52 GMT 2
Сега се сещам, че Циркаджийска има склонност да ни занимава със себе си по това време на годината. Нали с Ф2 преди ги гледахме в навечерието на Бъдни вечер, как празнуват И по датски. Включванията тогава бяха от инстаграмабъл обиталището им на Оборище, ако не се лъжа.
|
|
|
Post by l4444 on Dec 26, 2022 13:01:01 GMT 2
Толкова удобно и лицемерно Антоанета си заела позата на онеправданата майка на две деца, “едното от които бебе”, която открива, че мъжът ѝ е наркоман, намира сили да избяга от него, за да търси щастието и, ето, напук на всички, напук на човешката злоба, завист и предразсъдъци, тя е по-силна и цяла от всякога, намерила любовта в лицето на тотално неудобния син на мафиот, оцелял на косъм от смъртта.
Абсолютна филмарка. И сигурно са останали 5 забили лели-фенки, които да се вдъхновят от тази простотия.
Аз съм убедена, че кокаинът в контекста на нейния лайфстайл, не е нещо нечувано. Дори тя да не взима, със сигурност, съдейки по местата, на които ходи, на които и аз ходя и знам for sure какво се случва, и познавайки част от приятелите ѝ през годините, не е видяла за пръв път кокаин в ателието на Филип. Но понеже явно хората не са наясно или се правят, че не са наясно с това колко всъщност са разпространени наркотиците, много удобно за Ети да се прави на ощипана и омерзена.
Страшно неприятни са ми хората като нея, които дори не лъжат, сигурно всичките неща, които говори, са истина, но изопачават истината и си подреждат някакви откъслечни и сами по себе си нерелевантни моменти, за да построят фабулата, която ги устройва. Супер е дразнещо това, а оттам-нататък на мен не ми пука нито колко мъже ще смени, нито какви ще станат децата ѝ, нито колко са разстроени родителите ѝ. Тва си е нейният живот, да се оправя, но като публичен образ и човек става все по-неприятна.
|
|
|
Post by cloudedmind on Dec 26, 2022 13:22:44 GMT 2
Искам някой, който не е запознат с Антоанета и е чул само интервюто ѝ при Мондьо, да напише името ѝ в Ютуб и да му излезр първо клипа за преструктурирането. Друго поведение, други думи, друго обяснение, но на същата история и за същия човек. Как да я харесваме тази, тя го прави абсолютно невъзможно.
|
|
|
Post by mar4eto12 on Dec 26, 2022 13:35:18 GMT 2
Интересен коментар под последния пост на Пепе: Не знам дали е вярно, не звучи възможно. Иначе на всички ни е ясно, че се плюе по Ф2 яко, а за Ф3 само хън-мън, защото Ф2 не говори български, докато такива номера срещу Ф3 няма да минат. Не знам колко още по-долу може да падне тая.
|
|
|
Post by fif on Dec 26, 2022 13:41:14 GMT 2
Пепка с новото гадже е като неговата леля. Дори преди с Филяка е изглеждала да по-добре, а пък с Филип Чао най, тогава и аз я харесвах. Смешно е да говори как се е разделила с наркозависим, предвиди, че в момента с новия го играят на такива. Освен това до сега винаги е имала подкрепата (финансова, емоционална, отглеждане на децата) от родителите си, реално не е била баш сама в трудните моменти. Този младеж аз не виждам как ще приеме да отглежда и да се грижи, айде не за 3, ама за 2 деца. Хванали са се един за друг. Той с не нея, защото си мисли, че не може да намери жена, която да го хареса заради ръката му, тя за него, защото в с три деца, от различни мъже. Абе… Кви ги е надробилаааааа. И в заключение - Филип Чао винаги е изглеждал по-щастлив от нея с новите си, поне не им прави деца, а и децата изглеждат супер с него. Видях, че им е подарил супер непретенциозни подаръци - маратонки найк.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 26, 2022 13:49:19 GMT 2
Интересен коментар по-горе. Предполагам всичко е вярно, защо би му било на някой да лъже. Също забелязах, че много от коментарите във ФБ са оставени от мъже, крайно възмутени от поведението й.
А относно раздялата на Пепе и Ф2, ако се сещата (пък сигурно си стоят видеата), разрива в отношенията им започна много преди въпросната изложба и ателието, в което тя е открила наркотиците. Имаха едно видео заедно, в което бяха седнали на една пейка в парка и тя буквално го гледаше с неприязън и злоба. Кой знае колко още версии ще чуем за тях двамата.
|
|
|
Post by mandarina on Dec 26, 2022 13:50:02 GMT 2
А коя ли е русата приятелка с голямо дете? Първоначално се сетих за Полина, но няма как да е тя, нейните и двете са малки, но тя май се разбиваше от заведения в онзи период. Не знам, аз съм се абонирала за канала на сериала на Филяка и ми е симпатичен, а Матю е единственото бебе на инфлуцка, което харесвам Като цяло не си падам по бебета (да се разбира, че не са ми интересни), но това е много сладко бузанче
|
|
|
Post by mariaflower on Dec 26, 2022 13:56:05 GMT 2
Тази историята фитнеса ми се струва напълно измислена. Явно става дума Филип датски (говорили на английски), но в същото време Пепе постоянно излизала, с руса приятелка с голямо дете (явно Галя) - всичко това се случва по време на Ф3, не в розовата инстамами ера. Тогава Сиена беше буквално залепена за нея, Филип беше нон стоп в Дания. Той гледал децата, а тя не се прибирала - объркали сте Ф-тата ми се струва😂
|
|
|
Post by Deleted on Dec 26, 2022 14:06:16 GMT 2
Помислих си и аз за Полина, но нейните деца са малки. Помислих си и за Галя, но те тогава не се познаваха. Не знам, дали историята е истинска или не, но не бих се изненадала и да е истина. Нейните връзки постоянно се препокриват. Още не беше разведена с Ф2, ходеха заедно по почивки, а цяло лято ходеше до Бургас, за да е с Ф3. Сега е пак същото и живееше с Ф3, ходеха по круизи, а в същото време е била с Фиво. Забелязали ли сте отношението на Джовани и Силвето към Ф2? Канят го да спи в дома им, общуват си, на караваните им ходи. Видимо Ф2 има пари за хотел или airbnb, но ми изглежда, че екс тъстовете го уважават и харесват. Някак не вярвам, че ще са очаровани от него и ще се държат така с него ако е бил такъв наркоман, какъвто Пепи го изкарва. Освен това наистина имаше период, в който Пепка все влогваше от излизания и той гледаше децата. За пореден път историите й нямат връзка и звучат неправдоподобно. Има съфорумка, която беше писала, че живее в Холандия и по националните медии за катастрофата на Фиво се е коментирало, че е имал алкохол или наркотици в кръвта (не помня кое от двете, по спомен говоря). Това е доста по-сериозно и са факти за негова евентуална зависимост, които ми звучат много по-сериозно от думите на Пепка, че Ф2 е зависим. Плюс това вече няколко съфорумки казват, че в заведенията, в които Фиво е редовен се друса яко.
|
|
|
Post by komkama on Dec 26, 2022 14:17:03 GMT 2
Интересен коментар под последния пост на Пепе: Не знам дали е вярно, на звучи възможно. Иначе на всички ни е ясно, че се плюе по Ф2 яко, а за Ф3 само хън-мън, защото Ф2 не говори български, докато такива номера срещу Ф3 няма да минат. Не знам колко още по-долу може да падне тая. За мен историята издиша, само като прочетох, че Филип е активно спортуващ. Той има физиката точно на активно пушещ.. И колкото и да не харесвам Антоанета, е смехотворно да се твърди, че тя е била с него заради пари, колкото и да е, тя беше и все още е донякъде успешна с рекламите и най-вероятно изкарва достатъчно. Коментарът е написан с някак мисогонистки тон - за добрият грижовен баща и разхайтената майка. Нещата не са толкова черни и бели. За мен и двамата са един и същи токсичен траш и са си лика прилика. Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by playa on Dec 26, 2022 14:18:41 GMT 2
И на мен ми звучи много нагласено историята. И тайминга някакси не пасва никак. Освен това Ф2 се пуска по снимки гол до кръста и не ми прилича на човек, който тренира редовно.
|
|
|
Post by plam on Dec 26, 2022 14:30:55 GMT 2
Онази приятелката ѝ Елена и тя е руса,но не помня колко е голямо детето ѝ? Какъвто и да е Фичото аз съм на негова страна...
|
|
|
Post by deny on Dec 26, 2022 14:37:24 GMT 2
Антоанета си пада по мъже със зависимости. Иначе й е скучно. Ф2 е абсолютно зависим, заедно с цялата му алкохолизирано-наркоманизирана компания, барабар с настоящата му жена.
Фивчо е същия. Вероятно, все още си мисли, че може да контролира този порив. Всичко е въпрос на време. И Антоанета пак последна ще разбере какво се случва...
|
|