|
Post by Deleted on Dec 26, 2022 14:39:54 GMT 2
Освен таймлайна и всичко останало, аз не мога да си представя мъж да напише такъв роман 🤣
Ако го беше писал мъж, щеше да каже “голям миндил е тази” и точка - никой не се обяснява в 5 параграфа
|
|
|
Post by klaudia on Dec 26, 2022 14:42:22 GMT 2
Ганюш редовно се тагва от Капана, когато всъщност е в жилището, което се намира в Съдийски. От кога Капана е там? Много ми е гнусна с тези дълги и неподдържани нокти. Фотосесията им по бельо е потресаваща. Всичко това пред детето ли се случва?
Омръзна ми от Ивана и нейните сълзи във видеа. Когато не е особено харесвана съм забелязала, че има видео с ред сълзи, ред сополи на пода в хола.
Деничка е много глупава горката. Отива в Австрия, да търси Старбъкс. Лежат в чистите чаршафи с дрехите, с които са минали хиляди километри. Изненадва се от какви ли не неща. Още на влизане се изцепи, че има много висок блок. След това, че натам бил мола. Гошо тръгнал по къс панталон. Все едно в гората са расли.
|
|
|
Post by 100helit on Dec 26, 2022 14:44:38 GMT 2
Аз пък съм на друго мнение. Фичо няма слухинаж като Пепа, който да върви под постове и да го защитава. Кофти или не, на никого не му пука за,него и реномето му, затова и не ми се струва вероятно някой да си измисля чак сега, за да го защитава. А ако искаха да скалъпят нещо, можеше да го направят доста по-прицелено.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 26, 2022 15:18:11 GMT 2
Ще отклоня темата от Пепка и ще коментирам моята любимка Модернмамито. Не мога да я разбера, защо е качила снимка до коледна елха в Пловдив, на която е тя с момиченцето и бебето и е сложила на лицата на децата емоджита със звезда. WTF?! Едно на ръка, че снимката изглежда нелепо, но освен това всички сме виждали лицата на децата от сторитата й…
|
|
|
Post by fairy777 on Dec 26, 2022 15:21:30 GMT 2
Това за Филип Чао е измислена история. Той си показваше сторита и от вц-то, а във Софийски фитнес не е стъпвал. Нали щеше да има сторита...да не говорим за таймлЯйна. Ето до какво води липсата на видеа напоследък, хората да си развинтват фантазиите.😂 Инфлуенсъри, вземете си бележка 😁
|
|
|
Post by pchelica on Dec 26, 2022 15:22:28 GMT 2
Историята за Ф2 няма логика: 1) Пепе си умираше да парадира с датския лайфстайл, не си я представям да зареже датчанина и фемили-хюга-голса, за да ходи по обяди с български приятелки 2) По същата причина няма смисъл да му изневерява - нали той би си тръгнал и тя от датска булка би се превърнала в “нормална” бг майка.. По-скоро има логика тя да е търпяла негови изцепки само, за да държи статута си. Според мен Пепе се е държала до последно като удавник за сламка за Филип 2 и вече (вероятно след като той вече е имал нова приятелка и Йетйе е разбрала, че това е краят) тя е решила да обяви реструктурирането и той съответно е имал вече “право” да качи снимката с Ева (дни след видеото с ляйф ъпдейта).
|
|
|
Post by mariaflower on Dec 26, 2022 15:33:44 GMT 2
Ако не беше вмъкнато това с английския веднага щях да повярвам, че става въпрос за Филип Бургаски. Освен това с парите де, то е просто комично. Пепе досега само с прошляци и мързеливци се хваща, меркантилност (във връзките) е последното нещо, в което може да я обвиниш.
|
|
|
Post by 🙃 on Dec 26, 2022 15:35:19 GMT 2
Деница и Георги са Валя и Моро на 2022ра😂🤣😂😂 няма такива тъпанари просто. Снима стоежа на магистралата и възмутена какъв е тоя черен път. Същата Деница с хилядите проблеми плющи лучени кръгчета и пържени картофи от KFC. Стигнаха до някакъв 4 звезден хотел и тя обяснява, че е скъп, а те просто харесвала скъпи неща.Очите там и се спирали. 😂🤣😂 Следва урок с 3 факта за града, в който са. Там бил умрял Батенберг, и училището на Тесла било там. На следващия ден снима университет и казва а тука май е учил Тесла.💁🤣😂 Добре, че не е ходил на детска градина там. Имало някаква криза с тока, и и било студено. Междувременно в колата седи с яке и ръкавици и там явно има криза с тока. 🤣 В Австрия имало много жирафи и една къща до магистралата бе наречена "ранчо". 😂 Накрая отбеляза, че във Виена има 4 старбъкса и ще ги обиколят всичките. А да и шарени блокове.
Нямам търпение за епизод 2.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 26, 2022 15:39:01 GMT 2
А допускате ли, че е възможно искрата между Пепе и Иво да е пламнала още тогава, когато са се снимали - Фичо, тя бременна със Сиена и Карамана? После тя да е похойквала малко, но по някаква причина нещата да не са се получили и тя да се е хванала за Филяка като отдавник за сламка?
|
|
|
Post by cloudedmind on Dec 26, 2022 16:19:00 GMT 2
Историята за Фичо и на мен ми се струва измислена, допреди раздялата Пепе буквално ни информираше за всяко нещо, което се вписваше в розовия балон, а не помня да е говорила за това Филип да ходи редовно на фитнес. Ако беше написана като за Филяка, щеше да е много по-достоверна, защото по негово време излизаше по заведения, а и той ходеше на фитнес.
Пуснах си Деница и Гошо - на "хартия" Георги е приятно и интелигентно момче, чете книги, информира се и не разбирам как може да се връзва на Деница и вече второ пътешествие да го прекарват по толкова неандерталски начин. Разбирам, че Старбъкс ѝ е мания, да си купи кафенце от всичките е напълно окей, но то това им е цялата цел на пътуването.
|
|
|
Post by mariaflower on Dec 26, 2022 16:33:47 GMT 2
А допускате ли, че е възможно искрата между Пепе и Иво да е пламнала още тогава, когато са се снимали - Фичо, тя бременна със Сиена и Карамана? После тя да е похойквала малко, но по някаква причина нещата да не са се получили и тя да се е хванала за Филяка като отдавник за сламка? Аз лично не, въпреки че при Пепи почти всичко е възможно. Моето разсъждение по картинка - тя си беше влюбена във Фичко. Не само в него, а във всичко, което той олицетворяваше - семейство с чужденец и две сладки момиченца, jet set живот между две държави, захаросана инфлуенс кариера. Не я виждам в тази ситуация, бременна или тъкмо родила, да тръгне да изневерява с някакъв тогава 20годишен. И друг път съм писала моята теория за тяхната раздяла - имали са проблеми и караници, Пепе му е поставила блъф ултиматум с надеждата да го спре по този начин, но той си е тръгнал наистина. Затова тя сега твърди, че тя го е напуснала - в главата на човек с нейното его и патологичен лъжец, наистина тя го е напуснала.
|
|
|
Post by sweetpotato on Dec 26, 2022 18:38:14 GMT 2
Гледах прословутото видео на Пепе и Иво. Две неща - Пепе имаше странни гримаси или по-скоро липса на такива. Изглежда като да се е боднала с ботокс малко повече. Второ - Фиво като каза,че се е чудел как ще го харесват жените без ръка и веднага си помислих как не си е мислел същото за ушите си. Тази драма с наркомана е нереална, според мен и да друса не е зависим. Ако беше толкова зле нямаше да пуска децата с него и да му се кълчи всеки път,когато е тук. Антоанета ще съжалява и ще се чувства виновна пред децата си за този си период.
|
|
|
Post by Libelle on Dec 26, 2022 19:00:20 GMT 2
Пепа не знам дали иска да убеди себе си или нас: привлече ме ала бала МНОГО МЪДЪР.. говорим си за всичко бла бла
Как си говорите, Пепи? Като на теб мисълта нали ти тече на английски...а да Фиво на няколко пъти не се сети за дума на бг и използва чуждица, май наистина ще излезе,че си комуникират на англ.само... (припада мечок)
Това е 1во интервю,което гледам на boytoy и със сигурност последно. Мисъл-никаква,клишета-пълно.
И двамата са мега във филма... фИво към Пепа: жълтата медия няма да ни остави на мира..
Кой беше ти? Меган и Хари ?
|
|
|
Post by pchelica on Dec 26, 2022 19:12:16 GMT 2
Следя една от доста популярните шведски инфлуенсърки (Therese; има 1 млн. последователи). Качила е стори с премръзнал мъртъв заек, на който попаднала в парка докато разхождала кученцата си. 😕 Ето че и на западните им се случва да постнат напълно неуместни неща пред аудиторията си (посред Коледа). 😕
|
|
|
Post by Deleted on Dec 26, 2022 19:30:10 GMT 2
Майкъл на Елица е качил стори, отново е на мъжко събиране…
|
|
|
Post by scalestone on Dec 26, 2022 19:46:32 GMT 2
Честита Коледа, мусакаджийки! Да сте живи и здрави, много любов, успехи, сбъднати мечти и да сте заобиколени от любимите ми хора!
Наваксах последните страници, интервюто на хилядолетието не съм го гледала, не знам дали бих си го причинила, но и аз като една друга нещастна съфорумка съм на Фичковата страна! Тази е У-Ж-А-С-Н-А!!!! Какъвто и да е той поне излъчването му е на добър човек, въпреки всичките му кусури. Мое мнение!
Пепо, приказвай си каквото щеш, един ден на никого буквално сигурно няма да му пука за теб, дано само на чело да не са децата ти, че тогава ще видиш кон боб (от консерва) яде ли!
|
|
|
Post by mar4eto12 on Dec 26, 2022 19:47:44 GMT 2
Попитах Гането кои държави е посещавала, за да проверя дали ще се сети да добави и "тайното офлайн ходене до Париж". Не се сети. Ако на някой му се занимава, може да зададе follow up question защо няма Франция в списъка като уж е ходила. Аз съм само с един акаунт и не искам блок. 🤣🤣🤣
|
|
|
Post by Deleted on Dec 26, 2022 19:50:06 GMT 2
Тя Пепе въобще наркоман виждала ли е някога на живо или си говори простотиите които мисли пак на глас ? Филип най- вероятно се е черпил , понякога по- често , понякога по- рядко и тя е искала да му поставя ултиматуми и едва ли не преувеличава за черпането с кокаин и марихуана. Твърдо против съм наркотици, но да бъдем честни в днешно време аааадски много хора се черпят , аз съм изумена и от това какви хора - уж тихи , семейни и тн. Така че не знам Пепе в кой свят живее , нали е видяла Филип преди това в Дания какъв е бил , приятелския му кръг също какъв е . И да обвинява Филип за марихуана е върха на наглотията , при условие че Наркомански сам се хвали с марийуаната която си купува тук и там , дефакто кой има зависимост ? Ако Филип беше наистина зависим , то тя нямаше да му прави деца .
|
|
|
Post by Deleted on Dec 26, 2022 20:06:18 GMT 2
Изгледах интервюто, прочетох вашите коментари, после ще мина по диагонал коментарите в другите мрежи, та: Карамански няма да коментирам, мм също е преживял катастрофа, не по негова вина, колата за скраб,жив и здрав, дълго време не искаше да се качи да кара. Дали е бил Карамански под влияние на нещо или не,щом има статии и в чуждата преса мога да ровна и да разбера, мм знае и нидерландски, не е проблем,ще ми преведе, но нужно ли е? Толкова за него.
За Пепа-Дори жълтата преса ѝ е виновна за това, че роднините ѝ не са приели/приемат връзката им положително.Все някой друг ѝ е виновен.Изписали сте много за нея и се съгласявам.
Баба ГанЮш-нали беше ходила до Париж, ама кадрите си били лични. Каго гледам в стори, Франция я нЕма в списъка с посетени държави.
|
|
|
Post by fif on Dec 26, 2022 20:06:58 GMT 2
|
|
|
Post by Yo666 on Dec 26, 2022 20:26:45 GMT 2
Три пъти започвах да пиша, но се отказвах. Винаги виждам доброто и хубавото в човек, всеки си има своите трудности.... Но Антоанета си показва живота, защо да не коментирам... Филяка не заслужи да е в книгата й, дори името му не беше споменато в интервюто... За Бога имаш ДЕТЕ от него!!! Виждаше се , че не иска да говори за него, от самото начало каза, че ще са заедно, докато са ОК.. самата тя не е очаквала нещо дълготрайно. Когато говореше, че е в жълтата преса лицето и грейна, това ли й е целта, това ли е пътят нагоре? Жалко... Сиена и София изглежда, че се забавляват при баща си.
|
|
|
Post by plam on Dec 26, 2022 20:27:50 GMT 2
Хораа познахме,че Стела е бременна. Днес гледах последното им видео с Йоан,Мъци и Сандев и Стела в стремежа си да си скрие корема във всякакви пози доста си личеше коремчето ѝ. И каза,че на 1ви януари ще има вълнуващо видео в канала ѝ най-вероятно за обявяването.
|
|
|
Post by scalestone on Dec 26, 2022 20:57:34 GMT 2
Три пъти започвах да пиша, но се отказвах. Винаги виждам доброто и хубавото в човек, всеки си има своите трудности.... Но Антоанета си показва живота, защо да не коментирам... Филяка не заслужи да е в книгата й, дори името му не беше споменато в интервюто... За Бога имаш ДЕТЕ от него!!! Виждаше се , че не иска да говори за него, от самото начало каза, че ще са заедно, докато са ОК.. самата тя не е очаквала нещо дълготрайно. Когато говореше, че е в жълтата преса лицето и грейна, това ли й е целта, това ли е пътят нагоре? Жалко... Сиена и София изглежда, че се забавляват при баща си. Че нея не я спира, че има две деца от датския, ти за едното бедно бургазлийче.... Дори Николета, Златките, Моника и Светлана не са толкова зле, колкото Пепа... Смятайте за какво си говорим. Родителите й дори и никога вече да не й помагат, все тая. Много късно са се сетили, няма да я превъзпитат. Само ми е любопитно децата й като порастнат как ще я наредят. Тогава ще види кон боб (от консерва) яде ли.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 26, 2022 21:04:00 GMT 2
Не, защото тия подаръци са само в мечтите на Гана. Може да ги е купила за кака си, но определено не са за нея или си е поръчала такива реплики, ако някой ден ги видим на някой шутинг дей. Иначе добре, че Гучан ѝ е взел пуловер, има нужда, че 3 дни в Милано изкара само с един...
|
|
|
Post by Deleted on Dec 26, 2022 21:12:12 GMT 2
Гергана ще ме умори от смях! Взела била Гучи обувки на Гучан за Коледа, но в сторито си сложила снимка как ги снима от витрина. Даже отражението на стъклото й се вижда. Кой знае какви ментарски обувки сега ще му изнамери и ще се тагват.
Забелязахте ли, че когато Мондьо попита звездната двойка как се виждат след 10г, че нито един от тях нямаше готов отговор на тоя въпрос. Сродни души май-ас. Ако бяха толкова зрели и един за друг, то този въпрос щяха да са го обсъдили. На Карамана само "много животни" му бяха в главата, после от неудобство спомена и деца, щото Пепа го пита да си знаела. Всичко им е временно, но да видим до кога.
Хора, нито кокаина, нито тревата водят до пристрастяване. Хероина и метамфетите са друго. От употребата на първите две хората изпадат в супер енергия и хайп, който започва да им липсва като изживяване в скучното ежедневие, изобщо не е зависимост като хероиновата. Пепа е толкова неграмотна, та представи нещата супер драматично. (С горното не оправдавам Филип Чаото и вземането на наркотици!)
|
|
|
Post by Deleted on Dec 26, 2022 21:13:13 GMT 2
И аз мисля че Пепе се опитва сама себе си да убеди, че го е зарязала тя и то защото е наркоман.
Според мен са се карали за всякакви неща и тя просто е избрала най-шокиращото и най-удобното за нея, което да разкаже цели 5 пъти.
И дори не видях полезност от нея към аудиторията й, особено по Тв - трудно било да разпознаеш зависимостта у близък човек.
Окей, дай съвет, сподели твоя опит, кажи нещо смислено освен клюки за трети лица. Можеше да е призив да си обърнем внимание на близките и тъпите им оправдания, или да не ги enable-ваме или каквото и да е.
Тя си поддържаше махленско ниво с никаква полезност и значение
|
|
|
Post by sanya on Dec 26, 2022 21:29:34 GMT 2
Да си кажа и аз за Антоанетка. Според мен и двамата с Датския са се друсали. Просто накрая скандалите и параноята са им дошли в повече, и той я е заразял. Тя си е помислила, че може да го контролира като бг мъжете. Само че в Дания не им пука особено има или няма деца, ако решат да се разделят. Относно скучното интервю - много ми стана смешно как се опита да яхне звездната вълна “вижте ме аз имам зависимости и се боря с анорексия”, но беше толкова изкуствено и свързването с кокаина на Датския, супер объркващо й се получи. Тя си взима кока да поддържа ниско тегло. Не виждам как с трезв мозък би се хванала с дете амфетаминче. Това, че си оставя децата на Коледа, е без коментар. И то при баща зависим 😀 Супер нещастно интервю.
Благодаря за регистрацията 🤗
|
|
|
Post by scalestone on Dec 26, 2022 21:43:26 GMT 2
|
|
|
Post by Deleted on Dec 26, 2022 21:47:27 GMT 2
Попова в новото си видео как си е избрала булчинската рокля и казва, че е искала попринцип рокля тип русалка (нещо, което и ние масово предполагахме), защото имала по-широк ханш и по-малка талия. Майкооо, Тонке ти грам не си така, защото нямаш изразена талия и си права като дъска, имаш малка талия само в мечтите си и добре, че си избра бухнала рокля, че да ти прикрива кофти частите на тялото. С русалка щеше да е скандална, като наденица, тоя вид рокли изобщо не е като за хора с нейното тяло.
|
|
|
Post by sanya on Dec 26, 2022 22:16:25 GMT 2
Забравих да кажа - Антоанетке, с тази прическа си като извадена от някоя детска дискотека 97ма година. Филираните етажчета не са модерни отдавна.
|
|