|
Post by Foxy on Dec 26, 2022 22:31:03 GMT 2
Имам теория, че тия двамата са си платили изобщо някой жълтур да пише за тях. Тяхна снимка, а и името на Иво излезе първо тук. Не сме толкова известни, че медиите да следят, какво си пишем. А Пепе е просто някаква бивша влогърка, където ражда като некастрирано улично куче. Карамански е просто един льольо. Медиите и от тях не се интересуват, обаче Пепка иска да се набута в телевизията, а Ивчо е идеален за това. Та така.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 26, 2022 22:39:46 GMT 2
Признавам си, че Пепе ме изненада. Очаквах още вчера да започнат да валят снимки на голямата любов 3.0, тук вече не е точно фемили, но уви. Нито една снимка или стори не е качила. Вече даже се чудя дали е жива след целия хейт, който отнесе. Тук сме направо мили на фона на коментарите под видеото в ютуб, в инстаграм и на страницата на Нова тв във фб. Брутален е хейта, чак ми стана леко тъпо за всичко написано. Момичетата направо сияят в Дания. Играят, пеят, веселят се, радост е да ги гледа човек. Не забелязвам София да се хили нарочно, когато види камерата, нито да бута Сиена. А сторитата са съвсем непринудени. Явно всеки се чувства добре, както и самият Ф2 изглежда щастлив, че е заедно с момичетата. Дано имат възможност по-често да са заедно.
|
|
|
Post by fif on Dec 26, 2022 22:51:44 GMT 2
|
|
|
Post by scalestone on Dec 26, 2022 22:57:31 GMT 2
Лисицо, с това некастрирано куче ме уби навръх Коледа!
Ади, съгласна съм, че е наслада да се гледат сторитата на наркомана с децата! Истинска коледна атмосфера! Добре отидоха да видят как се живее нормално и в семейство! Да се чудиш как така този зависим и то сериозно наркоман си гледа децата, а чистата като сълза майка само режисирани сторита и лъжи......
Я кажи за Майкъл и коч партито, че аз не го следвам.
|
|
|
Post by 100helit on Dec 26, 2022 23:15:34 GMT 2
Бтв има нещо, по което Пепе и келешът си приличат -и двамата са супер неблагодарни към родителите си, без които буквално не биха оцелели. Доколкото знам Саното е припознал Карамана, дал му е фамилията си (ех, наивен Сано), теглил е кредит за протезата му. Но неблагодарното келешче продължва да се изживява като мутренски принц. Не знам каква селска гордост е това, но аз не виждам никаква двустранна връзка баща -син в тези отношения. Пепе 2.
Едит: някой от хотнюс чете тук 100%, да ми пише да му пратя 1 мусакичка. Трябва да,ае дава гласност на тези парцалеси и историите им.
|
|
|
Post by ivkasmile on Dec 26, 2022 23:17:00 GMT 2
|
|
|
Post by Deleted on Dec 26, 2022 23:46:50 GMT 2
|
|
|
Post by sisi91 on Dec 26, 2022 23:57:52 GMT 2
Не знам дали сте го коментирали. Няколко пъти във ФБ ми изскача спонсорирано този сайт, като цъкна да видя за какво става въпрос, и сайтът не ми зарежда, включва ми се антивирусната и го блокира. Има някаква линия с Карина.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 27, 2022 0:24:52 GMT 2
Чалга вайбс вече тотално изплиска легена. Качила някакво куче, което явно се казва Деа 🤣
Тая да смени хапчетата
|
|
|
Post by 100helit on Dec 27, 2022 1:15:11 GMT 2
Чалга вайбс вече тотално изплиска легена. Качила някакво куче, което явно се казва Деа 🤣 Тая да смени хапчетата То й е подарък от техните на мястото на предишното й. Което ме води на мисълта,че и те са били наясно с прикриването на самоличността, което всики нормални хора оценяваме като психария.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 27, 2022 8:14:16 GMT 2
100helit - ако Сано беше по-различен, то нямаше да отгледа такъв неблагодарен син. Чела съм няколко компромата за него, че се държи наглярски и звезделее, точно както осиновеният в момента. Нели също не е цвете, тук я обсъдихме с предишните й връзки. Все пак са семейство и се подкрепят, за толкова много години не се чуха много клюки покрай тях, та дано Пепе попадне в среда, която да я промени.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 27, 2022 9:29:49 GMT 2
Жълтата преса не за първи път черпи вдъхновение от форума.Бяха преписали пост на съфорумка за Джугани,за Шопови дискусията тук за почивката им май.То националните медии станаха почти като клюкарската преса,канят разни изтривалки и им дават трибуна да си лъскат имиджа.Рядко да видя сериозни журналисти,доста удобни такива и не става въпрос за теми като бг "хайлайф"само.Като не слушкат,има кой да им звънне да им се накара в ефир. Грубо,не,но-В кашон умри,марков бъди.И какво сега,още една лъжа,в която я хванахме Ганюш..Не са наред нещата,там горе,под капелата. А къде е кучето?Май,май е саминко в апартамента,затворено или(дано е) дадено на сестра й вече.Обсесията й е друга ,вместо куче има дете,което да дресира,нов сценарий с ново "семейство"
П.п Такъв сладурски пост и снимки на децата на dessytalks.Готвят с мама,радват се,цялото семейство се забавлява.
|
|
|
Post by livia on Dec 27, 2022 9:30:51 GMT 2
... Момичетата направо сияят в Дания. Играят, пеят, веселят се, радост е да ги гледа човек. Не забелязвам София да се хили нарочно, когато види камерата, нито да бута Сиена. А сторитата са съвсем непринудени. Явно всеки се чувства добре, както и самият Ф2 изглежда щастлив, че е заедно с момичетата. Дано имат възможност по-често да са заедно. Напълно съгласна! Бих добавила само, че правят типично детски неща - гледат анимации, играят, някакъв пъзел или какво беше там редят.. При Пепе са само пози, реклами, евентуално ядат нещо... веднъж не е направила нещо специално за тях, те са ѝ само придружители и участници в рекламите ѝ. Даже рожденият ден на София е винаги реклама/спонсорство, иначе сигурно нямаше да си мръдне пръста да организира нещо. Иначе Фичо бил лошият родител....
|
|
|
Post by scalestone on Dec 27, 2022 9:56:58 GMT 2
Яяяяя дека ти е тънката талия То Майкъл излязъл на по бира, аз мислех, че е на бар нещо.
|
|
|
Post by anthonyy80 on Dec 27, 2022 10:03:59 GMT 2
|
|
|
Post by Deleted on Dec 27, 2022 10:21:07 GMT 2
Гледам “На кафе” и предават директно от новата къща на Гала, която в разположена на Искър, откъдето качват снимки тези дни с Марито. Наистина много готина къща и гледката им е wow.
Майкъл е на по бира, не на бар, но прави впечатление, как за Коледа не качи нито една снимка със семейството си, което би трябвало да е Елица… А за фиаското на рождения й ден, дори няма да отварям тема. Нещата там явно са към край…
|
|
|
Post by fif on Dec 27, 2022 10:31:04 GMT 2
Според е някаква стара снимка, тук се вижда, че бебе, а тя го взе преди няколко месеца, трябва да е порастнало вече. За какво й е куче, тя в момента има друг домашен Любимец - дете… Тъжно, тъжно.
|
|
|
Post by scalestone on Dec 27, 2022 10:34:34 GMT 2
Наистина има нещо, което не е наред с Ели и Майкъл.
Иначе къщата на Гала вчера я гледах от сторита на Стефан и гледката е супер. Бяха семейно с Джуджи, мъжа й и Марито със сина на Джуджи. Аз ги харесвам, Джуджи ми е любимка. Мога да я слушам и умирам от смях нон стоп.
|
|
|
Post by ivkasmile on Dec 27, 2022 11:17:46 GMT 2
Да, при Ели нещата наистина са притеснителни! Просто трябва да се вземе в ръце: няма, деца, няма общо имущество,които са утежняващи обстоятелства при раздяла. Да смятала е и се е надявала, че може да има щастлив живот е Дания, ни явно не би!Ели, млада си и хубава, върни се в България, ще бъдеш успешна и много по - щастлива! Оставяй котката ма Бирча да ѝ бере грижата.
|
|
|
Post by kiki95 on Dec 27, 2022 11:47:36 GMT 2
Ох Гана не прилича на нищо на последното стори
|
|
|
Post by l4444 on Dec 27, 2022 11:57:03 GMT 2
Красив и прекрасен празничен ден от малката принцеса, приятели! 😘 ibb.co/2yRzf7y
|
|
|
Post by Deleted on Dec 27, 2022 12:17:46 GMT 2
Красив и прекрасен празничен ден от малката принцеса, приятели! 😘 ibb.co/2yRzf7yТази малоумница защо се бута на всяка среща между Гучан и малката принцеса? Иначе в главата прилича на папагал така като си залиже косата, много е смешно. Този наклепан гел никого не заблуждава, че косата е с обем. Леле твърдо против била детето да й казва “мамо”. Ще припадна. Гергано, спри бозавите коледни филми и ела в реалността! Никой не се натиска да ти казва мамо, след като си в живота на лумпения му баща от едва 6 месеца…. Тая верно е опасна за себе си и околните
|
|
|
Post by paws on Dec 27, 2022 12:22:34 GMT 2
Пълна карикатура, като някакво яйце в главата, не мога Яко избиване на комплекси години наред... Дано някой слънчев ден се осъзнае, ама поне да не въвлича детето във фантазиите си
|
|
|
Post by Deleted on Dec 27, 2022 12:23:23 GMT 2
Дейчеее, оправи ви предната камера на телефона - намазнила се е от шестте серума и трите слоя вода от безживниче, които ви си наклепала.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 27, 2022 12:39:23 GMT 2
|
|
|
Post by fif on Dec 27, 2022 12:40:18 GMT 2
prikachi.net/image/8UAaVDprikachi.net/image/8UAlT2Това дете не се ли плаши от този вид?!? 😄😄😄 Честно ви казвам - падам. Тя била с Гучан от има-няма 6 месеца и вече дискутира темата за обръщенията към нея. 😳 И постоянно тагват капана, дори и в колата, може би това е най-популярната локация сега по време на празниците и за това, с цел популярност. А Гучан много се радвал, когато спирали Гери, за да се снимат с нея. Аз това не го вярвам, че изобщо някой я снима, най-големите фенове сме ние.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 27, 2022 12:46:54 GMT 2
Елица говори пълни глупости. Та тя показваше, как му прави педикюр, как се отърква в него и дори как майка му ги закара посред нощ от точка А до точка Б. Просто с времето явно няма какво да покаже, защото той не прави нищо за нея. Не дължи обяснения, но поне нека запази мълчание, защото от 100 км. си личи, че е тъжна, депресирана и както вече казах много пъти - жал ми е да я гледам вече. Изглежда като човек, който ще се разпадне всеки момент.
|
|
|
Post by mandarina on Dec 27, 2022 12:54:14 GMT 2
Къщата на Гала е жестока, не съм й фен, но жената си работи достатъчно и определено има вкус за декор. Но аз, като отявлен НЕфен на мЪрито, се дразня много на това какъв стандарт е осигурен на толкова плоско създание и толкова надменно, и толкова лигаво. Явно имам някаква кармична непоносимост към нея ли, не знам Но мега много се агресирам на такива типажи гледани момиченца, може би завиждам, че аз не съм такова момиченце Няма да е лошо да си снимам стрийките от време на време и да чакам да ми направят и на мен къща (защото май и на мЪрито й строят), да се превземам за глупости и да се лензя каква съм невинна принцеска Сега като го написах верно й завиждам
|
|
|
Post by Deleted on Dec 27, 2022 12:59:47 GMT 2
МЪри се оказва много недолюбвана и масово чета, че са изумени, как може Гала да е толкова работлива, успешна и да изпипва всичко, а дъщеря й да е невзрачна и да не става за нищо. А Гала явно знае, че няма да може да я храни цял живот и гледа да я котира, където успее. За мен Мари също не става за нищо и точно от прекаленото пърхане около нея е толкова зле. Предположението ми май се оказа грешно и не е бременна. Имаше снимка с Гала от тези дни, на които се вижда, че няма корем. Джуджи ми е неприятна и никога не съм я харесвала. Напоследък се върти нейна пиеса с участието на Илияна Лазарова, не знам как се справя в това амплоа, но като цяло ми е прекалено лигава и дрънка простотии през повечето време. Майка ми си направи подарък за Коледа с продуктите на Гала - измивната пяна, дневен крем, нощен крем и слънцезащита. От години използва Авен и каза, че не е особено доволна от продуктите на Гала. Все пак трябва време, за да има ефект, затова не ги е отписала, но се оплака, че нощния крем й е раздразнил очите.
|
|
|
Post by fairy777 on Dec 27, 2022 13:00:46 GMT 2
От една страна си права, но аз пък си мисля,че дори и да имат проблеми няма да седне да се оплаква на непознати в интернет. Повечето хора когато имат проблеми крият дори и от най-близките си,така че не очаквах и друг отговор от нейна страна. Дано си я накарала да се замисли поне как изглежда отстрани и наистина ако има проблеми,че има хора които ще я подкрепят и не е сама.
|
|