|
Post by jane16 on Dec 27, 2022 13:36:58 GMT 2
Тези нормални ли са? Да оставят бебето в коша с някакви плюшени играчки, точно в Джъмбо, където всеки пипа. Кой знае от какви складове ги носят, и в какви прахоляци са били тези плюшени играчки. Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by nessap99 on Dec 27, 2022 13:42:18 GMT 2
Коя е тази Гала с къщата?
|
|
|
Post by cloudedmind on Dec 27, 2022 13:47:31 GMT 2
Коя е тази Гала с къщата? Водещата на "На Кафе". The Гала
|
|
|
Post by sunn on Dec 27, 2022 14:16:56 GMT 2
Ох, не мога с тва Гане 😀 Меси питка с гнусните ноктаци на два месеца и пръстените..😀😀😀 Няма такава гнусарка просто. Иначе била против да ѝ вика детето “мамо”, а тя може да си позволява да ѝ вика “принцесо”. Ама така де, някои деца през 6 месеца нови бащи си имат.
|
|
|
Post by mandarina on Dec 27, 2022 14:17:34 GMT 2
Не знаех, че е имало съмнения, че мЪрито е бременна, аз си мислех, че просто е напълняла. Което според мен доста я притеснява, защото спря с разголените уж случайно сексуални снимки (които прави гаджето й, wtf?). И съм зла в това отношение към нея именно защото тя говореше едно за външния вид и как трябвало да се приемаме, а показваше точно обратните образи, плюс че набиваше канчето за УЖ стриите, за УЖ body positivity-то и за супер специалния й начин на хранене, който не включва никакви въглехдрати, а редовно по сторита показва как набива сладки или прави сладки, или пече кексове и пици. Както вече казах, това моето си е чиста завист, и аз искам да съм мамината принцеска, която каквото и да направи, всички ахват и политат сърца и дъгички И изобщо не съм иронична! Искам да съм мамина/таткова глезана и да ми е позволено да търся себе си в уреденост и лукс Някой ако знае къде сe продава такъв пакет, да пише в коментарите
|
|
|
Post by Deleted on Dec 27, 2022 14:29:40 GMT 2
Гана нистина е луда. Видя шанс да е инста майка/мащеха и забрави са Меморфинити, за кучета, за луксури и всичко.
Дано майката на детето се осъзнае и прекрати този цирк.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 27, 2022 14:37:01 GMT 2
Тези нормални ли са? Да оставят бебето в коша с някакви плюшени играчки, точно в Джъмбо, където всеки пипа. Кой знае от какви складове ги носят, и в какви прахоляци са били тези плюшени играчки. Sent from my iPhone using Tapatalk Като видиш майката и се запознаеш с мирогледа й, хич не трябва да те учудва. "Хипстъри, сър, хипстъри..."
|
|
|
Post by mariaflower on Dec 27, 2022 14:43:59 GMT 2
Ели е отговорила изключително възпитано. Аз не знам дали щях да съм така сдържана ако някой непознат ми пише ДМ в инста да ми каже, че според него връзката ми е шит и да преосмисля целия си живот. Дори и тя самата вътрешно да е 100% съгласна с написаното, какво да отговори - “Ок, права си, утре го зарязвам!”
|
|
|
Post by paws on Dec 27, 2022 14:57:18 GMT 2
Къде е майката на това дете и защо позволява този цирк... Аз ако бях не ме интересува картинки ли ще слага на главата или не, това дете очевидно Гергана го използва за генериране на трафик, че явно не става само с кучета и парцали и лъжливи истории.. Само че е много далеч от мами контента, който се опитва да ни представя. Да ходи да си оправи лицето зъбите косата , ноктите на два месеца и по-специално да се лекува, защото това поведение граничи с психични отклонения вече и тогава евентуално да се опитва да е някакъв си инфлуенсър. Единственото с което ме инфлуенсва е как не трябва никога да се държа...
|
|
|
Post by fif on Dec 27, 2022 15:04:50 GMT 2
Гергана нали има опит с пазаруване от детските серии, защо не подари едни луксозно Burberry сукманче на детето, а не да му купува от пепко?
А и с Гучан щом са си разменили фенси обувки редно е детето също да получи и да не е ощетено. 🥲
|
|
|
Post by 100helit on Dec 27, 2022 15:25:55 GMT 2
Гергана нали има опит с пазаруване от детските серии, защо не подари едни луксозно Burberry сукманче на детето, а не да му купува от пепко? А и с Гучан щом са си разменили фенси обувки редно е детето също да получи и да не е ощетено. 🥲 Това дете трябва да заработи, за да получи нещо. Я йога за деца, я балет. Дано не съм права, а и от Гана никой не се интересува, но почти сигурно ще се опита да я бута някъде. Някой още да се съмнява,че тая не е наред с главата?
|
|
|
Post by mar4eto12 on Dec 27, 2022 15:30:38 GMT 2
Нали има няма шест месеца, кога беше лятото, кога ѝ е казала мамо. Тая не е нормална...
|
|
|
Post by kameliya on Dec 27, 2022 15:38:44 GMT 2
Егати нечистоплътно и абсурдно същество е тази Гана. Малко прекалявам с тези сравнения, обаче на тези сторита ми напомня на 'Ах, тази Мери' и по-точно тази сцена. prikachi.net/image/8UFO3jЗа който не е гледал филма, за постигането на тази прическа Мери се беше намазала със семенна течност. Гането е толкова гнусна, че не бих се изненадсла и тя със същото да се е зализала.
|
|
|
Post by ladyinred on Dec 27, 2022 15:41:57 GMT 2
Гошкоу май е предложил на Деничка топ маникюристката във Виена - тези дни беше качила стори с пръстен на ръката, а на старите ѝ снимки не се забелязва. Да са живи и здрави, все такъв криндж да са клиповете, които качва, ама да вземе да обърне внимание на здравето си, защото положението е страшно.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 27, 2022 15:43:08 GMT 2
От думите на Ели разбирам, че отношенията й с Майкъл не са перфектни, но тя била щастлива. Според мен все пак е казала достатъчно. Мисля, че тя е човек, който се затваря в себе си при проблеми и не споделя (надали има и близки приятелки в Дания), пак добре че е отговорила на съфорумката.
Елица е красива и мила, но е толкова слабохарактерна и отчаяно иска да бъде част от нечие семейство, че би седяла връзка, докато Майкъл официално не я разкара. А той би я разкарал само когато си намери нова сериозна приятелка, защото сега Елица му е удобна - седи си вкъщи, той си прави каквото си иска, когато се прибере си влиза в почистения дом и сяда на масата.
|
|
|
Post by komkama on Dec 27, 2022 16:00:25 GMT 2
Гана лудата фантазьорка strikes again!!! Пак изпънала Хъмпти Дъмпти на тапета да я възхвалява. Приемал нормално известността ѝ АХАХАХАХАХАХА коя известност, Плеши. Гана е известна, колкото ти не си си хванал грозна приятелка. Тя изглежда все по-потресаващо, като ритнато гнездо в главата, вдигнала двата мазни косъма, а очилата дори няма да ги коментирам. Пуснала две сторита с кученцето от апартамента с мокета, а между тях от инстаграмабъл апартамента. Кучето изобщо не е с тая ненормалница, за щастие. Дано да го е дала на някой по-адекватен от нея. Ни в клин, ни в ръкав високопарни обяснения как майката е една и тя била твърдо против, забележете, мАлКаТа ПгхРиНцЕсА да я наричала мамо. Карлуково да се самосезира!!! Оставало и за 6 месечна имагенерна връзка, детето да те нарича мамо, при положение, че нейната майка я отглежда основно. Пълна хахавела, направо, това за мен беше най-голямата глупост, която е казвала досега.
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by Deleted on Dec 27, 2022 16:03:17 GMT 2
Ако някой ми пише така, както съфорумката в съобщението на Елица, ще го обидя и блокирам. На мен също не ми изглежда щастлива, но не мисля, че светът се върти само около мъжа, може да има проблеми, които да не иска да споменава и да е в кофти състояние поради други причини. На мен ми изглежда или като нещо хормонално/ автоимунно, или като проблемен филър/ ботокс, наистина има нещо. И в двата случая за човек, който обожава грим и е снимал някога, си е удар по самочувствието и порив да се криеш. Прибиране от уредена страна в България за много хора е ужасен културен шок и не всеки желае. Особено тя каквато е добра до слабохарактерност, не си я представям тук. Гана е вече потвърдено най- гнусната и противна персона за всички времена. Горкото дете не ти е индиец за лайкове и вземи отиди на един дерматолог и стоматолог, че да не си толкова противна за гледане поне….. На малки дечица тип бебета пепко ок, те там веднъж слагат и докато стигнат пак, вече им е малко, но на гучан детето не е толкова малко. Моите приятелки с дизайнерски вкус за подарък ми купуват такъв клас неща и на деца подаряват нещо златно, примерно, или друго ценно и хубаво нещо, отговарящо на техния вкус и начин на живот. Едната за 7 рожден ден подари на детето дизайнерска придобивка. Гане, смешна си
|
|
|
Post by gabolina91 on Dec 27, 2022 16:16:58 GMT 2
Изключително много ме дразни как Гана използва това детенце само за има "съдържание". Доскоро въобще не обелваше дума, че гаджето й има дете, а сега нон стоп го показва (макар и с емотикон) и натъртва колко са близки. Не съм разбирала никога това с емотиконите - или го показваш детето или въобще недей. Като Радост - уж не показва лицето на бебето й, ама нон стоп го изтипосва, макар и загатнато. Като не искаш да го урочасат и тн, ами недей въобще да го показваш, толкова е просто. Работата е 'хем боли, хем сърби'. Че и при Гана така. Другото е че колкото 'лъкшъри' придобивки да има, пак е супер невзрачна. Дори филтрите не спасяват положението, понякога и с филтър е много зле, не знам защо си го пляска отгоре.
|
|
|
Post by hurricane2022 on Dec 27, 2022 16:18:18 GMT 2
Деница отдавна има пръстен от Гошко, но нещо май й беше голям. Отдавна са сгодени, имам предвид.
Пепето такъв отзвук създаде с интервюто, че чух някакви жени да я обсъждат в едно кафене. 🤣
|
|
|
Post by Deleted on Dec 27, 2022 16:23:10 GMT 2
Аз пък не мисля, че връзката на Бирк и Елица е пред разпад защото лично познавам много подобен на него тип и жената всъщност винаги е служила за прикритие на забежки и стопляне на отношенията с родителите когато синчето сгафи. Дори си мисля, че ще уреди някаква съвсем посредствена сватба с някакъв още по-измислен брак и така ще си живуркат без деца доста години ако тя в крайна сметка не реши да го напусне. Той ми изглежда от онези манипулатори, които натякват на жената, че без мъжа са всъщност нищо.
Не знам какво харесвате в къщата на Гала?!? Да, нова е, но нито беше подредена с вкус, нито струи светлина и уют. Дървостроеж (незнам как се казва на БГ), сглобен набързо на брега на язовир съвсем не е практично решение. След няколко години ще се борят с мухъл и плесен, а самата къща ще гълта луди пари за поддръжка. Отоплението ще е изцяло на дърва, защото тец/газефикация не се пуска при такива строежи, също и ма друг тип ограничения за надстрояване и типа на покрива. Дървения обков по стените във всяка стая ми се стори доста тежко и ненужно решение, което правеше всички стаи ненужно тъмни. Забелязах и още нещо - от тяхната спалня се влизаше директно в друга(по-малка, за гости), което ми се стори адски непрактично. Гледах само в началото, докато си показа функционалното хитро легло, което повдигаше матрака (то голям кеф, голямо чудо!), та може и да съм изтървала нещо по-нататъка.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 27, 2022 16:35:14 GMT 2
Елица не е от вчера в такова състояние. Вижда се на сторита, видеа и снимки. За мен ситуацията е ясна, но е прекалено деликатна и не искам да го пиша. Не мисля, че тя е щастлива и за съжаление само ще става по-зле. Има близки в Дания - баба й и братовчедка й (заедно с мъжа и децата й) живеят също в Копенхаген. В България също има приятели и то близки. Стига да има смелост, винаги ще намери подкрепа, за да се измъкне от този фарс. Стига ми да погледна Елица преди 4-5 години и Елица сега, за да видя, че има коренна промяна в негативна насока. Не мисля, че е от ботокса, а от живота й. Явно си мисли, че нещата ще бъдат както преди и затова стои в обречена връзка. Колкото и да е заблудена тя живее в този цирк и вижда, че е последна дупка на кавала. Самият факт, че на рождения й ден не й подари едно цвете даже, а изпрати чак на следващия ден, е достатъчно показателно, колко се сеща за нея.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 27, 2022 16:42:41 GMT 2
Ели е отговорила изключително възпитано. Аз не знам дали щях да съм така сдържана ако някой непознат ми пише ДМ в инста да ми каже, че според него връзката ми е шит и да преосмисля целия си живот. Дори и тя самата вътрешно да е 100% съгласна с написаното, какво да отговори - “Ок, права си, утре го зарязвам!” Има една голяма подробност обаче, Елица е парадирала винаги с възможностите на Майкъл и нещата, които в началото на връзката им ѝ предлагаше. Да не забравяме преди време как постоянно снимаше спортните коли на родителите на Майкъл, голямата къща, натякваше колко много иска подобна къща, всичките скъпарски почивки, които си позволяваха и луксозният живот. Така че определено парадира и си показва връзката, това че вече нищо от тия неща не ѝ се случват и няма какво да покаже е друг въпрос. За пръстена пък изобщо не искам да коментирам как все още продължава да го снима на всяко стори с "новият" маникюр, все едно е пръстен за няколко милиона. Ако наистина не показваше връзката си, хората нямаше в момента да я мислят за нещастна и депресирана. А и ако не иска хората да ѝ питаш такива неща като мен, спокойно може да си заключи профила или да не отговаря ама май и това не ѝ изнася.
|
|
|
Post by ladyinred on Dec 27, 2022 16:47:20 GMT 2
Деница отдавна има пръстен от Гошко, но нещо май й беше голям. Отдавна са сгодени, имам предвид. Пепето такъв отзвук създаде с интервюто, че чух някакви жени да я обсъждат в едно кафене. 🤣 Оп моя грешка! Отварям ѝ профила само когато я споменете тук и съм изпуснала този момент. 😄 Успях да изгледам интервюто на двойката на века, след като изчетох коментарите тук, във фб и иг. Не я ли е срам, че представи нещата така все едно веднага след развода с Ф2 е започнала зарибявката им с Иво? И наистина колко егоистично каза, че я интересуват само тя и Фиво - ами децата?! Пуснах си и интервюто с Филяка, което бяха дали преди време по БТВ (https://btvnovinite.bg/predavania/tazi-sabota-i-nedelia/mendelson-vlogarite-antoanet-pepe-i-filjaka-za-zapoznanstvoto-si-i-zhivota-s-tri-deca.html). Акцентът тук е семейството, Филяка, какъвто и да е, наистина изгради връзка с момичетата, без да им се прави на баща, защото такъв те си имат. Във видеото Пепа говори (около 2-рата минута), че (цитирам): “за една разведена жена с деца е приоритет, когато хареса някого за себе си, първо дали той може да бъде отговорен и да гледа децата във всеки един аспект… ако не може, то тогава смятам, че това е една авантюра и не трябва да бъде пренесена вече при децата”. Пепа 2022 г. мисли различно май-май.
|
|
|
Post by kiki95 on Dec 27, 2022 16:57:04 GMT 2
Дали Алекс и Дани не са се събрали? Гледам че от няколко дни са на вила с Ванко и Ганка
|
|
83 posts
|
Post by daizy on Dec 27, 2022 17:41:10 GMT 2
Как да не е виновен Иво Карамански за катастрофата? В интервюто с Пепе каза, че е карал с 150-160 км в час и е загубил контрол над управлението и колата е излетяла от магистралата. Ако не беше карал като луд можеше и да се размине по-леко. Да се благодари, че не се е убил или да е убил някой друг на пътя.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 27, 2022 18:15:36 GMT 2
Алекс и Дани вече ходят за втори път този месец там заедно. Още от момента, в който казаха, че се развеждат смятам, че ще се съберат пак. Времето ще покаже. А Ванко с Ганка ли е? Никъде не я виждам по сторитата му, нито пък по общи снимки.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 27, 2022 18:48:37 GMT 2
Как да не е виновен Иво Карамански за катастрофата? В интервюто с Пепе каза, че е карал с 150-160 км в час и е загубил контрол над управлението и колата е излетяла от магистралата. Ако не беше карал като луд можеше и да се размине по-леко. Да се благодари, че не се е убил или да е убил някой друг на пътя. Точно това си коментирахме с ММ у дома. Защо изобщо ни го натякват този индивид като някакъв важен и обществено значим, като е поредното леке на пътя. Новият ютуб канал за интериорен дизайн на Алекс Ковачев (мъжа на Гери Малкоданска). Очевидно е, че Гала не е ползвала услугите му, а бяха толкова близки и той е правил апартамента й. www.youtube.com/@alex_kovatchev_idea/videos
|
|
|
Post by scalestone on Dec 27, 2022 18:50:08 GMT 2
Смешно е, че и Алекс, и Дани качват сторита, тагват се къде са, а общи сторита/снимки нямат, а ако някой следи единия, вероятността да следи и другия е 99,99%.
Аз не бих писала на Ели, не казвам, че написаното не е вярно, но не мисля, че е редно да се пише на непознати и то относно личния им живот, колкото и да е бил на показ. Никой няма да отговори, че е вярно това, което е написано, винаги ще е точно обратното, та не виждам смисъл. А и все пак всеки сам си решава с кого да е във връзка и с кого не. И целият форум да й пише да го зареже и/или да се върне тук, все тая, няма да го направи.
|
|
|
Post by lama on Dec 27, 2022 18:56:19 GMT 2
Алекс и Дани вече ходят за втори път този месец там заедно. Още от момента, в който казаха, че се развеждат смятам, че ще се съберат пак. Времето ще покаже. А Ванко с Ганка ли е? Никъде не я виждам по сторитата му, нито пък по общи снимки. Лятото казаха Ванко и Ганка, че вече ще са и им по-професионални профилите и няма да си качват лични снимки заедно. Тя обаче също пуска сторита с тагове от същото място, както и предните пъти.
|
|
|
Post by 100helit on Dec 27, 2022 19:01:04 GMT 2
Според мен съобщението към Ели е отрезвително -тип, че и други виждаме какво се случва, не,че тя е сляпа. Но един вид поне ще я замисли, че щом и чуждите хора са наясно, значи вече е твърде очеизвадно. Друг е въпросът,че тя е длъжна да отговори колко е хепи, все пак си виси вкъщи и се самозалъгва, това й е натурата.
Бтв имах едно гадже, което имаше много гъсти нощни смени, през деня беше по лекции и работа. Аз все проявявах разбиране, докато за единия ми рожден ден не ми прати букет рози, защото вечерта беше на смяна. Ироничното беше, че един приятел дойде до нас да ми спретне изненада с подарък, цветя. Беше изписал сърце със свещи под терасата ми (до този момент не му бях давала аванси, така го е почувствал човекът). След този РД живяхме 4 години заедно...познайте дали с първия или втория. 😁
Та, Ели, мъже има и ще има, не сме някакви умрели мумии, стига си се вкопчвала в този каъо удавник в сламка.
|
|