|
Post by patrashkova on Dec 28, 2022 0:00:56 GMT 2
Попова имам чувството,че няма грам усещане за физиката си - не че е зле,но имаше един лаф Dress for the body you have, not for the body you want. Тя нашата свалила от инстаграм снимки на моделки с русалки рокли, видяла че на тях им седят добре и айде и тя такава иска. 🤣🤣 За мен лично роклята русалка е за жени с хубави, добре оформени дупета,които да се извиват по силуета на роклята. Добре,че в крайна сметка се е спряла на рокля тип принцеса - много добре й седеше този силует и прикриваше необходимото. Видимо е била поотслабнала за сватбата, сега сякаш пак е качила. Операторът,който е взела с тях се чудя и се мая как не ги е снимал тези рокли в цял ръст - нали това е идеята 🙈🙄🙄🙄
Пс. Кумата й ми е изключително антипатична със сурикатската си физиономия и злобни очички.
|
|
|
Post by GGWP on Dec 28, 2022 0:09:34 GMT 2
Някой е питал Пепка в коментар, дали на Коледа децата наистина са яли пастет и тя отговаря нещо от сорта на "В Дания пастетът е традиционна храна. И това са яли, предполагам."
Не знам, аз все си мисля, че като е далеч от децата си (които са при баща им наркоман, налЕ), една майка би им се обаждала всеки ден и те биха били ентусиазирани да ѝ разкажат всичко до най-малката подробност, включително и впечатленията си от държавата, семейството, храната и т.н.
Започвам да си мисля, че Пепа не ги е чувала откакто са заминали... Топ майка на годината, мхм...
Във видеото си личи как са строени и двете, но Сиенка е един вид по-натурално изглеждаща поне. Може би не осъзнава още, че дефакто работи и работата е сериозна, а не е просто игра. София си личи как позира и кой знае колко кадъра са заснели, докато се получи що-годе естествено... Явно и по това се е метнала на майка си - няма да стане актриса от нея.
|
|
|
Post by fairy777 on Dec 28, 2022 0:27:28 GMT 2
Аз чакам Филяка и Матиас при конкурентната телевизия. Време е вече за сеир ,то се е видяло. Поне да е качествен. 😬 После Филип Чао да направи реалити как живее наркоман в Дания и да се приключва с цирка. Супер смях с тези особи...
|
|
|
Post by Deleted on Dec 28, 2022 0:28:33 GMT 2
Попова имам чувството,че няма грам усещане за физиката си - не че е зле,но имаше един лаф Dress for the body you have, not for the body you want. Тя нашата свалила от инстаграм снимки на моделки с русалки рокли, видяла че на тях им седят добре и айде и тя такава иска. 🤣🤣 За мен лично роклята русалка е за жени с хубави, добре оформени дупета,които да се извиват по силуета на роклята. Добре,че в крайна сметка се е спряла на рокля тип принцеса - много добре й седеше този силует и прикриваше необходимото. Видимо е била поотслабнала за сватбата, сега сякаш пак е качила. Операторът,който е взела с тях се чудя и се мая как не ги е снимал тези рокли в цял ръст - нали това е идеята 🙈🙄🙄🙄 Пс. Кумата й ми е изключително антипатична със сурикатската си физиономия и злобни очички. Именно и аз си мислех същото за "оператора" колко е зле и колко не може да снима, тава с мусака залагам, че е бил брат ѝ!
|
|
|
Post by ОригиналенНикнейм on Dec 28, 2022 0:35:41 GMT 2
Видях, че Петканов е качил видео за пътуването му. Аз още докато гледах сторитата с тези дрехи и пушки имах ужасното чувство, че са отишли да ловуват или по-скоро бракониерстват…. Това видео не ме накара да мисля друго. Беше снимал тогава барсове, които са защитени. Ако това е била целта на посещението му, то няма друг такъв комплексар и нещ****ик…
|
|
|
Post by patrashkova on Dec 28, 2022 0:37:02 GMT 2
Попова имам чувството,че няма грам усещане за физиката си - не че е зле,но имаше един лаф Dress for the body you have, not for the body you want. Тя нашата свалила от инстаграм снимки на моделки с русалки рокли, видяла че на тях им седят добре и айде и тя такава иска. 🤣🤣 За мен лично роклята русалка е за жени с хубави, добре оформени дупета,които да се извиват по силуета на роклята. Добре,че в крайна сметка се е спряла на рокля тип принцеса - много добре й седеше този силует и прикриваше необходимото. Видимо е била поотслабнала за сватбата, сега сякаш пак е качила. Операторът,който е взела с тях се чудя и се мая как не ги е снимал тези рокли в цял ръст - нали това е идеята 🙈🙄🙄🙄 Пс. Кумата й ми е изключително антипатична със сурикатската си физиономия и злобни очички. Именно и аз си мислех същото за "оператора" колко е зле и колко не може да снима, тава с мусака залагам, че е бил брат ѝ! Билян Жечев каза,че се казвал. То ако беше брат й никой нямаше да вземе думата от него или щеше и той да измери някоя рокля 🤣🤣🤣🤣🤣
|
|
daisy
Senior Member
Enter your message here...
|
Post by daisy on Dec 28, 2022 0:42:17 GMT 2
Попова имам чувството,че няма грам усещане за физиката си - не че е зле,но имаше един лаф Dress for the body you have, not for the body you want. Тя нашата свалила от инстаграм снимки на моделки с русалки рокли, видяла че на тях им седят добре и айде и тя такава иска. 🤣🤣 За мен лично роклята русалка е за жени с хубави, добре оформени дупета,които да се извиват по силуета на роклята. Добре,че в крайна сметка се е спряла на рокля тип принцеса - много добре й седеше този силует и прикриваше необходимото. Видимо е била поотслабнала за сватбата, сега сякаш пак е качила. Операторът,който е взела с тях се чудя и се мая как не ги е снимал тези рокли в цял ръст - нали това е идеята 🙈🙄🙄🙄 Пс. Кумата й ми е изключително антипатична със сурикатската си физиономия и злобни очички. Именно и аз си мислех същото за "оператора" колко е зле и колко не може да снима, тава с мусака залагам, че е бил брат ѝ! Криси, недей хаби мусаката- Били Жеков е😁Тя даже го казва в началото мисля. Кумата и на мен не ми е симпатична, една надменност струи от нея…🤷🏻♀️
|
|
|
Post by deny on Dec 28, 2022 1:00:23 GMT 2
Толкова няма какво да се гледа, че прехвърлих видеото на г-жа Янг... Ами, какво да кажа, прилича на лелка. Не знам защо зорлем се застарява това момиче. Прическата е ужас, гримът е покъртителен... Бяло ли има на клепачите, не знам, ама целия вайб е ретро от 90-те.
|
|
|
Post by flaneuse on Dec 28, 2022 1:15:58 GMT 2
Надявам се сте изкарали светли и пълни с обич празници, съфорумки! Гледах интервюто, може ли да остана по-назад Направиха ми силно впечатление думите на Карамански, че не е изпитвал никаква болка "заради адреналина", докато половината му ръка е висяла на месо? Звучи като да е бил "направен" на куче този. На мястото на майката на Гучановото дете, ако подобно НЕЩО дори му намекне да я възприема като майчинска фигура, да я нарича "мамо" и прочие (не дай Боже, да чукнем на дърво и т.н.)... не, няма да казвам какво бих я направила. Трябва да видя къде има останало вино, че се изнервих само като си представих Еличка ми е закоравяла скрита лимонка на мен , откакто е видяла, че нещата не вървят, кой знае каква масирана кампания върти из Тиндър за намиране на г-н Бирк 2.0...
|
|
|
Post by xoxogossipgirl on Dec 28, 2022 1:37:31 GMT 2
.
|
|
|
Post by 100helit on Dec 28, 2022 2:14:02 GMT 2
Тоя път нещо ми говори,че мутрагенчето не тръпне от нетърпение да гледа чавенце и няма да си поеме отговорността, та бъдещата бавачка се очертава да е баба Нела. Нищо де, ако е момченце, може да го кръстят Иво-Ивов-Караманов Карамански - Карамана Джуниър. Така де..да подчертаем роднинската връзка със Саното.
Лудото Райче се упражнявало уикенда,върху лицата на хора. Упражняваш се.върху.лицето.на.човек. (да използвам и аз изразното средство на Картие-то). Откога,на лудите им позволяват да се упражняват с игли върху хората и това е легално. Сбъркана държава.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 28, 2022 2:18:03 GMT 2
Шегата на страна , но както виждаме Пепе не ползва много много предпазни средства , та и аз съм се чудила понякога дали не е някоя кутия на Пандора с болести . Тук Гери Никол би възпяла с право : “ За тебе имам кутия пълна с тайни! Ела и си вземи! Ела и си вземи! Какво ще ти се падне - изненада. Ела и си вземи! Ела и си вземи!
|
|
|
Post by flaneuse on Dec 28, 2022 2:43:49 GMT 2
То не е български патент. Горе-долу навсякъде по разните козметични академии, курсове и курсчета търсят "модели", върху които да се упражняват курсистите. Ботокс и филъри на половин цена, ако позволиш да ти ги слага обучаващ се; микроблейдинг/перманентен грим на устни/мигли/нокти и т.н., плюс по-сериозните процедури за лице като пилинг - само си плащаш консумативите, а по-отчаяните ученици (ако трябва спешно да набират някакви часове или искат снимки за ИГ) си дават услугите И материалите безплатно. Това не е толкова лошо, защото все някак трябва да натрупат опит, а и търсещите евтиното си поемат риска. По подобна линия се обучават и зъболекари и т.н.
|
|
|
Post by ivkasmile on Dec 28, 2022 7:06:46 GMT 2
Еххх, и вие, момичета.. Пепе от кого ли не роди, та сега да не го направи от Карамана баш - това вече ако съм на нейно място няма да го преживея 😂. Макар, че като видях народната трапеза в тях и като имаме предвид, че момчето реално е безработно... Ама Пепе определено има афинитет към безпарични, безработни и затънали отвсякъде младежи, тъй, че не се учудвам.
|
|
|
Post by rosenfeld on Dec 28, 2022 8:28:25 GMT 2
Видях, че Петканов е качил видео за пътуването му. Аз още докато гледах сторитата с тези дрехи и пушки имах ужасното чувство, че са отишли да ловуват или по-скоро бракониерстват…. Това видео не ме накара да мисля друго. Беше снимал тогава барсове, които са защитени. Ако това е била целта на посещението му, то няма друг такъв комплексар и нещ****ик… Работех там, където са. Има частно ловно стопанство, не бракониерстват. Иначе НП Централен Балкан съшо е там, така че има си и от двете. Бяха все още заедно и са идвали. Невероятни са като хора. Алекс беше бременна и още не беше обявено никъде. Но са много земни и непретенциозни наживо.
|
|
|
Post by kiki95 on Dec 28, 2022 8:29:57 GMT 2
Според мен ако Пепе и Фиво се задържат е неизбежно тя да роди от него. Все пак той е на 25 ако не се лъжа и уж тепърва му е време за семейство.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 28, 2022 8:47:20 GMT 2
Шегата на страна , но както виждаме Пепе не ползва много много предпазни средства , та и аз съм се чудила понякога дали не е някоя кутия на Пандора с болести . Тук Гери Никол би възпяла с право : “ За тебе имам кутия пълна с тайни! Ела и си вземи! Ела и си вземи! Какво ще ти се падне - изненада. Ела и си вземи! Ела и си вземи! Аз това си го помислих още след круиза им когато една съфорумка ги беше засякла пред кабинет на гинеколожката. Иво може да е прост, но е хитрец по бай-ганьовски и няма да я забремени точно защото не иска да носи отговорност и да дундурка бебета точно сега. Той и в отговора си спомена децата на най-последно място, изреждайки къща и много животни.
|
|
|
Post by fif on Dec 28, 2022 8:55:20 GMT 2
Фиво не ми изглежда на човек, който иска към момента деца, а и често за мъжете не е проблем да имат такива на по-късна възраст.
И си личи, че и чужди не му се гледат. Пепка пък вече изтърка плочата с раждане в ютуб.
Вчера мярнах едно видео, в което Бачорски се обедняваше , че са оставили момченцето да го гледат (май при бабата) и не издържал и ревнал скоро след като тръгнали. Та те си зарязват децата през 2-3 седмици, ходейки на почивки, сега 10 дена ще са в Тайланд. Лицемерно, лицемерно.
|
|
|
Post by pchelica on Dec 28, 2022 9:09:29 GMT 2
Пепе що се отказа да снима влогове? Да беше продължила да документира изцепките си, някой латиноамерикански ТВ канал можеше да откупи правата над тая теленовела. 😀
Относно Иво…добре, че не е отнесъл други коли при катастрофата и не е осакатил и други хора… 😕
В интервюто тя май спомена, че баба ѝ не подкрепя връзката на Пепе с Иво. Ако наистина е така, дали бабата все още живее у Пепе, за да гледа децата?
|
|
|
Post by mikoala on Dec 28, 2022 9:31:35 GMT 2
Весели празници! Да сте здрави и щастливи! Със сигурност при Филип Датски е голям кеф за децата. Виждат се с други деца, подаръци, внимание, качествено време, уютни семейни събирания на целия род там, без камери и позиране с една едничка цел - реклами. Ама той Филип не разчита на сензация, драма и реклами, за да се издържа. Приятелките му винаги отделят време за децата, изглежда уютно, разнообразно. Дългосрочно е под въпрос би ли било по-добрата среда за израстване, няма как да знаем, но си е готино да прекарват време заедно по-често. А Гала къде е показала къщата си?
|
|
|
Post by fif on Dec 28, 2022 9:36:39 GMT 2
prikachi.net/image/8ULyRpprikachi.net/image/8ULuUfprikachi.net/image/8UL4XEprikachi.net/image/8ULAa7prikachi.net/image/8ULFGOprikachi.net/image/8ULc6nНа тези снимки се вижда къщата, иначе вчера в На кафе, още в самото начало на предаването, Гала не беше в студиото, а в къщата. Вчера гледах някакво тик той видео на онова момкче Моника, което роди и показваше какво си е купила за Коледа, естествено iPhone, защото работила и й трябвало хубав телефон за видеата. Имаше коментари как е успяла да си купи толкова скъп телефон и обясняваше, че изкарва то социалните мрежи - тик ток, инстаграм, ютуб. Рекламира и поддържа профили. И успявала да гледа дете, да учи и работи. Само с подробност, че Родителите й много и помагат за детето, а работата, която вървиш и не е нормална работа, ако й се налагаше да ходи в офис дали щеше да успява, хайдееее.
|
|
|
Post by emmilie on Dec 28, 2022 9:39:44 GMT 2
И аз не смятам, че Караманчето е готов да се грижи зa децата на Пепе, за разлика от Филяка, който се отнасяше много добре с момичетата и най-вече Сиена, която дори му казваше “тати”.. Също и да похваля Ф2. До сега приятелките му- Ева и Анне, много добре се държат с децата, поне от това, което виждаме, всички са щастливи и доволни.
|
|
|
Post by ОригиналенНикнейм on Dec 28, 2022 9:49:02 GMT 2
Видях, че Петканов е качил видео за пътуването му. Аз още докато гледах сторитата с тези дрехи и пушки имах ужасното чувство, че са отишли да ловуват или по-скоро бракониерстват…. Това видео не ме накара да мисля друго. Беше снимал тогава барсове, които са защитени. Ако това е била целта на посещението му, то няма друг такъв комплексар и нещ****ик… Работех там, където са. Има частно ловно стопанство, не бракониерстват. Иначе НП Централен Балкан съшо е там, така че има си и от двете. Бяха все още заедно и са идвали. Невероятни са като хора. Алекс беше бременна и още не беше обявено никъде. Но са много земни и непретенциозни наживо. Не там. Говоря за Киргизстан
|
|
|
Post by Почти безобидна on Dec 28, 2022 9:58:40 GMT 2
Познахте къде е къщата. Хубава е, ходила съм там докато се строеше. Работя в една от фирмите. По спомен не я искаха за постоянно живеене, но може и да са си променили мнението.
|
|
58 posts
Member is Online
|
Post by anthonyy80 on Dec 28, 2022 9:58:50 GMT 2
|
|
|
Post by livia on Dec 28, 2022 10:25:37 GMT 2
Не е лоша къщата на Гала, хубава гледка има. Дизайнерите и архитектите явно са се ограничили до дневната, защото спалните са малки и обикновенни. Сега до колко е уместно да си показваш къщата просто ей така, за хвалбата, в трудни за повечето хора времена - аз бих казала, че можеше да си го спести.
Пепе трябва да е луда да забременее пак. Иво спокойно може и след десетина години да поиска деца, млад е още, ясно че изобщо не е на такава вълна. Новото видео сигурно ще е пак нещо за гледане на деца, тя друго няма какво да покаже.
А тези, дето просят пари да ходят по екскурзии са страшно жалки. Някой не иска ли да ми прати на мен пари, ей така да си купя нещо? Що за наглост..
|
|
|
Post by 100helit on Dec 28, 2022 10:32:52 GMT 2
То няма лошо да се спонсорират такива екскурзии, бях гледала за един байкър, които пропътува от най-северната точка на Северна Америка до другия край на Южна. Искаше да покаже как се пътува със zeto waste, без вредни емисии и т.н. Отне му месеци подготовка и май близо година да завърши трипчето. Но беше с кауза, беше забавно и вдъхновяващо.
Сега..двама прошкяци искат да водят децата си на околосветско, докато голямото не е тръгнало в първи клас..супер кауза, евала.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 28, 2022 11:03:22 GMT 2
Гергана постоянно държи да разпитва Гучан, кое как е и каква оценка дава, какво ще правят, къде ще ходят и какво ли още не. Стана ми тъпо, че той яде, явно беше едва в началото, защото чинийката му беше пълна със супа, а тя навря камерата в лицето му и започна да го пита, как е супата, как е питката, каква оценка дава по десетобалната… Ми остави човека да се наяде, Гане!
|
|
|
Post by mandarina on Dec 28, 2022 11:35:20 GMT 2
Къщата на Гала е супер според мен и понеже и ние строим и обзавеждаме къща, е от ясно по-ясно че е правено скъпо. Иначе спалните са много хубави, за мен не са обикновени, видяха ми се като недовършени като дизайн така че сигурно ще ги разкраси. Иначе най-ценното на къщата е изгледа и парцела, който сигурно е струвал майка си и баща си сам по себе си Освен това са си направили джиджавки като сауна и т.н., които и ние правим, но за съжаление нямаше как да гледаме към вода Като съм захванала къщовната тема и Гала, май и на мЪрито й строят къща, от време на време tease-ва със сторита с някаква ограда цялата обрасла в рози. Показвала ли е нещо повече?
|
|
|
Post by fairy777 on Dec 28, 2022 11:35:39 GMT 2
Николчето май си е свалила и Инста профила. Много странно как изчезна това момиче. Уж обещаваше видеа, а да изчезне и в Инстаграм ми е вече доста странно.
|
|