|
Post by emmilie on Dec 28, 2022 11:41:13 GMT 2
Гергана откакто го хвана този за уж-гадже, започна да бълва още по-абсурдни сторита. И аз мисля, че се опитва да използва дъщеричката му за съдържание. Кому е нужно това показване на чуждо детенце. Като гледам Гучан не я показва, като негова дъщеря, а Гергана последно време е яко във филма🤷🏼♀️
|
|
|
Post by dilyanad on Dec 28, 2022 11:42:20 GMT 2
Вчера случайно ми попаднаха Ние, нашите и кучето, останах потресена колко нагли и нахални са. Мърчът им е много грозен и мизерен. Смятам, че Попова нарочно не е искала или оразяла кадрите в цял ръст с роклите, защото ще се види истината за тялото и и, че русалка визията не е за нея. Моника може да дава съвети за справяне в живота само на момичета на нейната възраст.
Изпратено от моят SM-S901B с помощта на Tapatalk
|
|
|
Post by Deleted on Dec 28, 2022 12:00:52 GMT 2
На Мърито не знам дали е къща или са й взели апартамент. Защото каза, че живее на ново място, но така го каза все едно са там за малко. Затова си мисля, че може просто да живеят временно и да се строи/ремонтира жилището, в което ще отидат. Но тя е готованка и няма смисъл да я мислим. Най-големият й проблем в живота е дали ще е с 5кг отгоре и няма да може да си снима дупето със стриите… Иначе във Варна една приятелка си взе апартамент, не на партера, който също има градина с рози и ако не знаеш, че е апартамент и гледаш снимките, спокойно можеш да си помислиш, че е къща. Спалните са хубави като дизайн, но са малки и затова не ми харесаха.
|
|
|
Post by kiki95 on Dec 28, 2022 12:55:12 GMT 2
Хайде Пепита пак с ремонт на апартамента. Преустройва го за бебе номер 4 😃
|
|
|
Post by Deleted on Dec 28, 2022 13:04:41 GMT 2
фИВО според мен е накарал или Пепе да пие противозачатъчни или си слага два кондома, че тя тая лови от въздуха. Според мен той изоообщо не е готов за деца, млад е и безотговорен все още. Той ако се грижеше поне малко за децата на Пепе, то това щеше да се натърти в интервюто поне няколко пъти, а той според мен вижда децата 1-2 пъти макс в месеца.
Едит: сега видях за ремонта.. какво ще освежаваш бе, Пепо, то не е живяно в тоя апартамент, а и каквото да разместиш тая малката кутийка по-голяма няма да стане. Явно ѝ се иска да си играят на семейство от новата година ама не го виждам да се измести при нея и да живее с три деца.
|
|
|
Post by 100helit on Dec 28, 2022 13:20:08 GMT 2
Е, поне не може да му отречем на фИво, че абсолютно ясно й е дал да се разбере,че деца не иска. Момчето си го каза при Мон Дьо -жени и силна музика. Така че ако се появи някое невинно същество, инициативата ще е познайте на кого.
Според мен обаче Салфети ще се въздържа. Надуши,че хорската любов се превръща в омраза и сега го играе модна икона с козата от Кабо, а в тази сфера корем няма.
|
|
|
Post by vivian27 on Dec 28, 2022 13:20:18 GMT 2
До къде стигна Пепа да си продава дивана в Инстаграм 😄 Фиво пък се обявил за артист в профила си 😄 тия наистина живеят в някакъв измислен свят.
Гана голям тормоз им хвърля на Гучан и малката принцеса. Ако съм на мястото на майката бих забранила всякакъв контакт с тая откачалка. Връзка от няколко дни и детето я наричало мамо (още лятото)? Как пък да не🤦🏻♀️ Голямо дете на 6 години няма да разбира кое е майка, кое е измислено гадже.. Уж беше почнала истинска работа, сега пак си обявява Инста курсовете, по цял ден снима от вкъщи и изобщо няма и помен от работа..
|
|
|
Post by vanillapumpkinnew on Dec 28, 2022 13:36:52 GMT 2
Колко си личи, че Гана не е често около мъже, толкова ми е криндж да я слушам и гледам, не знам дали са истинска двойка или са си взаимно полезни за “бройката последователи”, но личи от километри колко му е досадна. Според мен скоро ще я натири, тя е абсолютен психопат. Детето няма да коментирам, аз ако съм на майка му, тая откачалка няма да се доближи до детето ми дори за миг.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 28, 2022 13:39:52 GMT 2
|
|
|
Post by Ахинора on Dec 28, 2022 13:45:00 GMT 2
Луксозен дифузер за 50 лв., на който дори не са си направили труда да преведат нотките - Комбинация от Pink Pepper, Cardamom, Black Vanilla, Amber, Sage и щипка Lavender. Страхотно! Сейджът с щипка лавендър ми е любима комбинация. Тези кога ще се научат как се прави бизнес, как се ценообразува и как се изпипва сайт? Хайде, тази година пуснаха календарите в началото на декември, не на 31.12, макар че пак е късно, догодина може и да успеят да ги лансират навреме. Тези дифузерчета ги очаквам скоро с намалена цена, мушнати в бутика на Кабо, в пакет с меденки в Зелен и в Аманоттаякозметика с носни кърпи. А, може и в комбинация с пастет, за щипка хюга докато снакваш.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 28, 2022 13:45:56 GMT 2
Поправете ме ако греша, но това не е дифузер, а просто ароматизатор с дървени пръчици. Дифузерите са често с вода, в която се добавя етерично масло и пръскат аромат под формата на пара. 50лв за ароматизатор само, защото пише by antoinette pepe, не мерси. С риск да секна наплива на желаещите да си купят ароматизатор от Пепка, в инстаграм постоянно ми излизат рийлс, как хората си правят вкъщи подобни ароматизатори, като сипват омекотител.
|
|
|
Post by /*/ on Dec 28, 2022 13:46:44 GMT 2
Честита Коледа момичета! Да сте живи и здрави, много обичани и обичащи. Дано другата година имаме възможност да гледаме по-качествено и разнообразно съдържание от нашите "любимки". Много се радвам за датските девойки, особено за Сиенчето, която ми е любимка. Най-накрая да прекарат тези хубави семейни празници с баща си и неговите роднини. Пепа дори не ми се коментира по тези светли дни. Гането ви чета, че излиза от един и влиза в друг филм, купона по-скоро кринджа при нея е нон стоп. Не знам отчета ли се, че Деси Пеева спира с ю туб видеата и повече няма да качва и се насочва изцяло в инстаграм. Аз тези дни докато се ровех за рецепта за содена питка отрих, че Веси Балева си е направила готварски канал. Много и се радвам и веднага се абонирах, а питката по нейната рецепта се получи чудесно, обрах овациите вкъщи. Валерката се скъса да пътува, Лорчето гледам е в Перу. Чакам с нетърпение нейните влогове оттам, Попова ми хареса с видеата си за любимци за 2022-ра. Особено крема за тяло на Гарние ще си го купя задължително. Ивана като ви чета, че пак е ревала и се отказах да я гледам. Ето го новия канал на Веси.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 28, 2022 13:48:29 GMT 2
Пепе тия боклуци дето ги продава имам чувството, че ги е вкарала от Алито и пляска по един етикет Плесен и айдее. Пяната ѝ за лице ми беше много интересно кой я произвежда, така ѝ не каза.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 28, 2022 13:55:26 GMT 2
Отговорът на Пепе за пастета и Дания е много смешен. Или българският наистина не й се отдава или е достатъчно плоска да смята, че вярваме, че момичетата вече са в България при положение, че леля им Малю качва сторита с тях в реално време…
|
|
|
Post by Deleted on Dec 28, 2022 13:57:33 GMT 2
Здравейте,включвам се и аз тук. Много ме издразни цензурата за Пепе и това му накара да я хейтя, без дори да съм я следила досега. Не й правят услуга. А нейните фенки защо са такива груби и направо обиждат в коментарите в профила й?
|
|
|
Post by mandarina on Dec 28, 2022 14:27:34 GMT 2
С риск да секна наплива на желаещите да си купят ароматизатор от Пепка, в инстаграм постоянно ми излизар рийлс, как хората си правят вкъщи подобни ароматизатори, като сипват омекотител. Колко яка идея, не я знаех Благодаря!
|
|
|
Post by questar on Dec 28, 2022 14:31:54 GMT 2
Къщата на Гала за мен е лишена от дух. Точно на хотел си прилича. Не разбрах това смарт легло за какво служи, но изглежда по-подходящо за спа център, отколкото за дом. Не харесвам дървени облицовки и за мен тези ламперии са много ретро. Черната камина пък ми навява асоциации за сем. Адамс. Единственото положително е гледката, за която нямат заслуга първенютата Гала и Стефан. Направи ми впечатление колко злобно и отегчено изражение има Гала. Време е да се оттегли в смарт къщата си, отдавна не бях я гледала, но е придобила още по-кисело лелчесто поведение.
|
|
|
Post by kameliya on Dec 28, 2022 14:36:48 GMT 2
Интервюто с Пепе не съм гледала, но днес засякох по телевизията 'Американски пай'. Двамата с бойтоя ми дават точно майката на Стифлър и Финч вайбс.😁 prikachi.net/image/8UbNIj
|
|
|
Post by 100helit on Dec 28, 2022 14:42:13 GMT 2
Отговорът на Пепе за пастета и Дания е много смешен. Или българският наистина не й се отдава или е достатъчно плоска да смята, че вярваме, че момичетата вече са в България при положение, че леля им Малю качва сторита с тях в реално време… А под поста за интервюто и коментара,на Галя Кабото май е заплашвала с бой, но после го е редактирала и махнала. Така е, като твърде много се изживяваш като мутрагенска принцеска, пък си застаряващо, неграмотно лелче с палта от полиествр за 600 лв.
|
|
|
Post by questar on Dec 28, 2022 15:42:57 GMT 2
Шопови споделят, че по празниците всички са болни вкъщи. Не се учудвам, след като Амая я развеждаха насам-натам, когато беше неразположена нещо. Дори тук се коментираше как не се съобразяват родители на малки деца и болни ги развеждат по молове. Тези дни в който и магазин да вляза, все кашлящи и болни деца. Защо ги изкарват тези деца навън? Първо, за тях не е добре болни да са по улиците, второ - заразяват хора, за които и грипче може да е фатално.
|
|
|
Post by mandarina on Dec 28, 2022 16:03:15 GMT 2
questar Сега като го отбеляза и на мен ми направи впечатление колко беше отегчена, припряна, раздразнителна и супер автоматична. Уж се хвалеше с къщата си, а се държеше все едно й е втръснало от всичко и не може да понася ни панелистите, ни зрителите, ни Стефан. Май верно й е време да напуска кораба Викам да сложи мЪрито да води, да има да се смеем П.П. Смарт леглото ми се стори грозно и доста излишно, ама има пари, угажда си П.П.2 След Коледния удар на Банда-Банда с календара с реклами, световното и диамантения й мърч (WTF?!?), тези дни на стори видях че се готви да мрънкЯ и през новата година с бърнаута си. Хем ме дразни много, хем не я махам понеже ми е интересно докога ще го разтяга този локум
|
|
|
Post by mariaflower on Dec 28, 2022 16:09:24 GMT 2
Пепи какво се прави, че ще ги размества тези 5 кв.м. хол, ами не си каже директно, че има нужда от нов диван, който да е разтегаем.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 28, 2022 16:09:28 GMT 2
Шопови споделят, че по празниците всички са болни вкъщи. Не се учудвам, след като Амая я развеждаха насам-натам, когато беше неразположена нещо. Дори тук се коментираше как не се съобразяват родители на малки деца и болни ги развеждат по молове. Тези дни в който и магазин да вляза, все кашлящи и болни деца. Защо ги изкарват тези деца навън? Първо, за тях не е добре болни да са по улиците, второ - заразяват хора, за които и грипче може да е фатално. Точно и аз това се чудя в последните дни, вчера влязах в аптека и всички масово си купуваха хапчета за гърло, сиропи и капки за нос, но иначе навън ги чакат децата и мъжете. Е добре де, след 2 години пандемия толкова ли не се научиха, че като усетиш някакво неразположение и трябва да си останеш няколко дни вкъщи, а не да разнасяш бацили навсякъде. И дори да е нещо леко и да излезеш някъде, то да бъде някъде където не са масово всички хора, тип централни улици и заведения. Аз вече съм на косъм отново да започна да нося маска в големите магазини и молове точно заради такива безотговорни хора.
Иначе не се изненадвам, че Тейчеви водят Амая болна, те повреме на пандемията я мъкнеха в мола и лазеше по пода, че сега ли няма...
|
|
|
Post by questar on Dec 28, 2022 16:18:30 GMT 2
Аз нося маска в магазини, защото ми е изключително неприятно да ми кашлят в лицето някакви пренебрегнали здравето си мърлячи. Само като чувам как народа масово в мол и супермаркети кашля от дъното на дробовете си и ми става лошо. Иначе се юрнали в молове и Макдоналдс... Всичко е от незаинтересованост към личното им здраве.
|
|
|
Post by alexa07 on Dec 28, 2022 16:23:43 GMT 2
Бохотата започват да плануват (просят за) сватба. Ти да видиш.... Интересно ми е какво ще сътворят.
За младата майка Моника - не я следя, само коментарите ви чета и за някои неща не съм съгласна. Едва ли не ако не били родителите и, как щяла да се оправя сама и т.н. Та тя е на колко? 17, 18г? На тази възраст дори и без дете, мисля че всички сме разчитали на родителите си да ни издържат и подкрепят. Повечето каки в ИГ се правят на успешни инфлуенсъри, защото разчитат на високите заплати на мъжете си. Повечето от тях сигурно също имат помощ от баби и дядовци за децата им, само дето не го снимат. Да, допуснала е грешка, но се е взела в ръце, учи, гледа си детето (нормално да е с помощ от родителите и), има мечти да продължи да се развива в бъдеще, заработва в момента както може, вместо да чака само на мама и тате. Ама работата и не била като тази в офис. Да, но не е и необходимо! Не може всички да работят в офис, затова има и толкова различни професии и хора. Мисля, че може да бъде добър пример за подрастващите как въпреки че животът ти се е объркал на 180°, намираш сили и почваш да се бориш и да следваш мечтите си за по-добро бъдеще. Не я оправдавам, че е забременяла рано, но си е поела отговорността по доста добър начин. Също не мисля, че животът и е провален, та той тепърва предстои. Детето ще порасне и няма да е все зависимо от нея. Има време и да учи, и да се реализира. Имам позната (всъщност 2), която роди на 17 и детето не и е пречило по никакъв начин. Е, стана баба преди 40, но иначе живот си живее 😅
|
|
|
Post by maria33 on Dec 28, 2022 17:03:39 GMT 2
Тази Мила, от както роди е още по-досадна с тъпите си сторита. Кому е нужно да гледа как кърми на стори? Все едно е единствената майка, която го прави. 90% не са полезни с абсолютно нищо.
|
|
|
Post by questar on Dec 28, 2022 17:16:00 GMT 2
Тийн майката Моника напоследък изкарва нещата така, сякаш хем може да се гледа бебе, да се учи за училище и Софт Уни и да се работи, че и скъпи Айфони и подаръци за мама да се правят. Сори, но не знам кога точно намира време за учене, след като постоянно прави ТикТоци с ежедневието си, ходене до Лидл, готвене и занимания с бебето. Напоследък започна и да натрапва как работи онлайн. Много дини под една мишница ми се вижда всичко това. Ако трябва да гледа сама бебе, много ми е интересно как ще си купи Айфон и ще направи 600 лева пазаруване от Метро, което беше от нещата, с които също се похвали, ама така сякаш просто показва какво са си купили семейно...
В 12 клас материалът не е никак лесен, подготовката за матури изисква време. На мен подготовката ми за уроците за всеки следващ ден ми отнемаше към около 5-6 часа. Но като знам какво е нивото на образование и как всеки завършва не само училище, но и университет, не знам какво се учудвам.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 28, 2022 17:19:40 GMT 2
Явно бабата се е оплакала, че ако ще се очаква от нея да гледа 3 деца, то трябва през нощта да се наспива на нормално легло, а не на този диван. Пепа ще вземе просто нещо разтегателно, което няма да е все така инстаграмбълско, но поне практично.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 28, 2022 17:26:50 GMT 2
На дивана не спеше бабата, а Пепе. Баба й явно е позиционирана в спалнята, защото все Пепе спеше и лежеше на дивана.
|
|
|
Post by kukumyavka93 on Dec 28, 2022 17:33:17 GMT 2
А забелязахте ли как се казва дифузера? Падам 😂
|
|